Babypark

Babypark

4.8 reviewscore • 279 reviews
M

Tevreden

Fijne (online) winkel, aanbod is enorm, dat is fijn, zodat je gelijk grote bestelling kan plaatsen. Voor onze dochter van nu bijna 4 destijds regelmatig wat besteld en nu wederom voor onze zoon van paar maanden oud. Ook voor (kraam)cadeaus ben je hier aan het juiste adres! Wat ik wel jammer vind is dat het pas duidelijk is bij het afrekenen dat een artikel niet voorradig is en t.z.t. pas weer komt. Dit staat met kleine letters in beschrijving van artikel, maar hier kijk je snel overheen! Een tip zou zijn om een melding te krijgen tijdens toevoegen van dit artikel of de knop "toevoegen aan winkelwagen" vervangen door pre order of iets dergelijks.

MHD 2 jul 2024
Reageer
T

Fijne webshop!

Ik bestel super graag bij babypark. Fijne producten voor een lage prijs. De bezorging is super snel! Voor 10:00 besteld is dezelfde dag in huis. Zo fijn!

Tamara 2 jul 2024
Reageer
O

Snelle levering

Snelle levering van de producten die leverbaar zijn. Helaas niet goed zichtbaar wat wel of niet op voorraad is. Deze worden geleverd als ze terug op voorraad zijn… maar wanneer dat is geen idee.

Odielle Leijten 2 jul 2024
Reageer
D

Sfeervolle winkel, leuke artikelen, goede service

Babypark biedt altijd goede service, is oplossingsgericht en hebben bovenal leuke en kwalitatieve merken en spullen in huis. Tot nu toe kom ik keer op keer terug bij hen om alle baby spullen te kopen.

Zeker een aanrader!

Daisy 2 jul 2024
Reageer
K

Snelle service en goede hulp

Op zoek naar de adapter voor ons fietszitje. Dankzij de snelle en duidelijke uitleg konden we onze aankoop snel vinden en betalen. Een paar dagen later was de aankoop in huis, super!

K 1 jul 2024
Reageer
A

Fijne winkel en webshop

Vind de fysieke winkels van Babypark heel fijn. Aardige medewerkers en goed advies. Ook de webshop is fijn. Groot aanbod aan producten en snelle levering, mits op voorraad uiteraard.

Amber 1 jul 2024
Reageer
W

Fijne webwinkel voor baby cadeaus

Alles overzichtelijk en makkelijk te vinden op de website. Voor een collega een paar dingen uitgezocht. Ben benieuwd wat zij van de cadeaus vindt. :-)

Wilma 1 jul 2024
Reageer
R

Zeer tevreden

Ik ben bij meerdere filialen van Babypark geweest en ik moet zeggen, bij allen ben ik zeer goed geholpen met persoonlijk advies van de medewerkers. Mijn complete baby uitzet komt van Babypark. Goed service en eerlijk advies. Ik raad het echt aan!

Rana 1 jul 2024
Reageer
J

Fijne winkel met vriendelijke meedenkende medewerk

Het afgelopen anderhalf jaar alleen maar fijne ervaringen. Goede kwaliteit spullen. Goed bereikbaar voor vragen en helpen je graag, je voelt je echt gehoord. En houden zich aan laagste prijs garantie!

Joanne 1 jul 2024
Reageer
M

Vertrouwd en van alles wat

Kan met al mijn wensen bij Babypark terecht! Voor ieder wat wils en mooie spullen en merken! Advies is altijd goed en geeft een vertrouwd gevoel als aanstaande mama.

Maxime Engelander 1 jul 2024
Reageer
C

Aanrader met een heel uitgebreid gamma

Aanrader met een heel uitgebreid gamma
Veel keuze en heel snelle levering en vaak een hele goede prijs
Ook de klantenservice is snel in antwoorden
In bestel zeker opnieuw

Christophe 1 jul 2024
Reageer
D

Fijne webshop

Het is overzichtelijk en het aanbod is ruim, je vindt hier zowat alles voor de kleine en dat is prettig. Als je iets kleins besteld, zijn de verzendkosten maar €3,50, wat ik ook een voordeel vind.

Debora 1 jul 2024
Reageer
N

Prima webshop

Producten die je al in de winkelwagen hebt gezet blijven staan. Heel handig! Ik wilde nog even wachten met de aankoop en heb toch een paar uur later de bestelling geplaatst. Op het moment van in de winkelmand plaatsen was het product op voorraad, maar helaas een paar uur later blijkbaar niet meer. Kan altijd gebeuren, ik heb verder ook niet meer ernaar gekeken. Erg jammer want ik heb het product snel nodig, levering kan in het beste geval pas over een ruime week en het is in de winkel ook niet op voorraad. Wellicht kan de voorraad indicatie ook in de winkelmand weergegeven worden? Zo kun je, ook als je items al eerder in de winkelmand hebt geplaatst, in een oogopslag zien of de spullen die je wil hebben op voorraad zijn. Verder ben ik tevreden over de producten die ik eerder besteld heb.

Nicole 30 jun 2024
Reageer
R

Fijne Winkel / Web Winkel

Het is een zeer grote winkel met veel keuze voor Baby kleding tot meubels.
Fijne er aan is ook je kan alles live zien en thuis met de parner op gemak bestellen via de webwinkel.

Richard Oranje 30 jun 2024
Reageer
D

Beste advies

Al meerdere keren bij deze winkel geweest, bij alles wat ik kocht heb ik een zeer professionele uitleg gehad! Vooral bij onze autostoel en kinderwagen was ik daar erg blij mee!!

Daphne Bakermans 29 jun 2024
Reageer
L

Fijne webshop

De producten op de website zijn prijs kwaliteit. Soms zijn er mooie aanbiedingen. Daarnaast is er een goede service en snelle levering vam de producten. Fijne ervaringen tot nu toe met deze website.

Liesa 29 jun 2024
Reageer
L

Fijne online betaalbaar babyshop

Makelijk alles te vinden
Mooie producten
Veel verkrijgbaar
Echt een aanrader om een kijkje te nemen
Het is ook nog lekker betaalbaar
Ga ook eens naar de winkel

Lien 29 jun 2024
Reageer
V

Top winkel

Beste babywinkel van ze allemaal!
Groot assortiment en kan er alles voor me kleine meid vinden zowel online als in de winkel!
Service vind ik ook super,heel goed geholpen toen ik op zoek was naar een autostoeltje!!

Vera 29 jun 2024
Reageer
S

Goede prijs kwaliteit verhouding

Tijdens ons bezoek aan de winkel in Amersfoort zijn we ontzettend goed geholpen om alle grote spullen aan te schaffen, goed eerlijk advies en alle tijd! Daarna werd het super snel geleverd. Ook online zie ik dat de prijzen bij babypark een stuk voordeliger zijn.

Saskia 29 jun 2024
Reageer
M

Baby paradijs

Het is niet alleen voor de aanstaande ouders, maar ook zeker voor de opa’s en oma’s een waar baby walhalla.
Veel keus, goede prijzen en een uitstekende service.
Zeker een aanrader

Michelle 29 jun 2024
Reageer
J

Super levering!

Goede producten en hele snelle levering. Fijne fysieke winkel ook nog eens. Alles heel duidelijk omschreven. Personeel is ook altijd vriendelijk en denken ook mee. Erg blij mee om te komen maar ook het online bestellen.

J. Kuyper 29 jun 2024
Reageer
S

goede service, snelle levering

Sinds de geboorde van onze zoon (nu inmiddels 4) zijn we een grote fan van Babypark. Goede kwaliteit qua babykamers en kleuterkamers. Gaat met de trend mee en voor alle stijlen en budget is er iets te vinden. In de winkel worden we ook altijd top geholpen. Top bedrijf!!

Senay 29 jun 2024
Reageer
L

Fijne webshop!

Ik had al een bestelling in mijn mandje, maar moest er nog even over nadenken. Ik vond het fijn dat het artikel nog in mijn mandje zat de volgende dag. Soms moet je dat weer opnieuw in je mandje plaatsen.
En een ruime keus aan betaalbewijzen. Ik heb mijn bestelling met twee vvv bonnen kunnen kopen. Snelle levering. Helemaal top!

Lynn 29 jun 2024
Reageer
S

Fijne winkel

Zowel online als fysiek een fijne winkel. In de winkel mag je spullen rustig uitproberen. Zo hebben ze ook een mooie 'hindernisbaan' voor het uitproberen van een buggy of kinderwagen. Wanneer je online besteld, word dit ook snel geleverd. Erg fijn!

S. Modderkolk 28 jun 2024
Reageer
E

Voorraad babypark

Grote voorraad en assortiment! We waren opzoek naar een specifieke babystoel met accessoires en de Babypark had precies wat we zochten! Nadat we de items hadden besteld tot slot een super snelle levering.

Eva 28 jun 2024
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van juli 2024.

Over Babypark

Er zijn 279 reviews geschreven over Babypark op Reviews.nl. Met een 4.8 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Geweldig.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.babypark.nl
  • vragen@babypark.nl