Babypark

Babypark

4.8 reviewscore • 279 reviews
J

Fijne winkel voor alle baby essentials

Alles wat je nodig hebt voor je baby/kind vind je bij babypark! Voor de tweede keer zijn we goed geslaagd bij babypark en vonden we alles wat we nodig hadden. Service is altijd super en personeels vriendelijk.

Jennifer Huis in t Veld 28 jun 2024
Reageer
T

Netjes en snel geleverd

Product is duidelijk omschreven op website, alles wat ik besteld heb bij Babypark is snel en netjes geleverd. Goede producten

Ik ben een erg tevreden klant

Tinka Nachtegaal 28 jun 2024
Reageer
M

Nette winkel, goede service

Onze gehele baby uitzet komt bij babypark vandaan. Als er is mis is want onverhoopt kan gebeuren wordt dit professioneel opgelost. Ook is de laagste prijsgarantie er netjes, zo betaal je nooit te veel. Zal de winkel bij iedereen aanraden.

Mvdh 27 jun 2024
Reageer
J

Kwaliteit en goede prijs

Hele grote winkel met ruim assortiment.
Spullen snel geleverd, duidelijke updates over bestellingen, goede klantenservice en doorgaans goedkoper dan bij andere winkels.
Enige nadeel is dat ook de webwinkel op zondag gesloten is.

Jakko 27 jun 2024
Reageer
E

Super fijne winkel

Ik ben gek op babypark. Heb er alles gekocht voor de geboorte van onze zoon. Nu is hij bijna 1 en shop ik nog vaak bij jullie

Eva 27 jun 2024
Reageer
W

Super service

Fantastische webwinkel. Enorm snel met leveren, en ook zeer betrouwbaar. Wat op de site staat aangegeven als levertijd is absoluut waar. Wij wonen op Texel, en 9 van de 10 keer bij andere webwinkels word de volgende dag geleverd niet gehaald.. Bij babypark zeker wel! Ik raad deze winkel bij iedereen aan!

Wendy van Verseveld 26 jun 2024
Reageer
M

Top bestelling

Snel, duidelijk, en goede informatie op de site.
Product is toppp, snelle levering en korting daar worden we blij van :)

Wij gaan geniet van het product

Maikel 26 jun 2024
Reageer
M

Prettige persoonlijke hulp

Wij zijn in de winkel geweest om een buggy uit te zoeken. Dit advies wil ik iedereen graag geven om te doen bij babypark.
Persoonlijk advies aan de hand van de wensen die je hebt. Precies waar wij behoefte aan hadden.
Echt een aanrader!

Manon Jansen 26 jun 2024
Reageer
w

babypark Kesteren

Als ik tijd heb ga ik naar de winkel, altijd vriendelijk ontvangen en geholpen. Anders bestel ik online en dan volgt er een snelle levering. Enorme keuze aan artikelen en de prijs is ook gunstig. Een echte aanrader voor aanstaande ouders en grootouders om de uitzet en cadeaus aan te schaffen

wilma 26 jun 2024
Reageer
T

Thule

Helaas nog niet ontvangen op de website stond niet aangegeven dat het product niet voorradig was pas nadat er betaald was kreeg ik een mailtje met de melding dat er producten niet op voorraad waren dus hopelijk 1/7 juli een mailtje met dat het product onderweg is

Tamara 26 jun 2024
Reageer
F

Top plek

Wij gaan regelmatig naar babypark barendrecht. Fijne locatie om te winkelen. Je kan alles vinden wat je nodig hebt voor babyuitzet. Vooral personeel is heel lief en behulpzaam. Ze denken met je mee. Voel me altijd goed geholpen.

Filiz 26 jun 2024
Reageer
H

Babypark barendrecht

Zowel alles voor onze baby bij deze vestiging gehaald.
Van begin tot het eind is er meegedacht en geholpen!
Wij zijn al enige tijd reuze aan het genieten van de babykamer, reiswieg, box, maxi cosi, kinderwagen en alle andere artikelen die wij hebben gehaald aan de hand van de handige baby tool list van babypark!!

Happy family 25 jun 2024
Reageer
L

Professioneel personeel en brede collectie

Ontzettend fijn geholpen in de winkel met de aankoop van de autostoel en buggy voor de kleine. Dank hiervoor! Nog wat items nabesteld via de webshop. Alles is de volgende dag in huis en wordt super netjes verpakt geleverd. Top service!

Lotte 25 jun 2024
Reageer
M

Top winkel met top service!

Super fijne winkel, waar je alles voor je baby en kinderen kunt krijgen. Online bestelling wordt snel geleverd. In de winkel vriendelijk personeel met kennis van zaken.

Marloes Kerkman-Van Aken 25 jun 2024
Reageer
I

Service

Goede service en betrouwbare onderneming. Altijd fijn geholpen in de winkel en ook positieve ervaringen met bestellingen in de webshop. Snelle levering en duidelijke communicatie!

Isa 25 jun 2024
Reageer
E

Fijne winkel

Veel keuze bij babypark, fijne winkel en ook vanuit thuis makkelijk de laatste spulletjes te bestellen nu ik vanwege verplichte berust niet meer weg kan.

Else-Marie 25 jun 2024
Reageer
N

Groot assortiment

Super groot assortiment, van alles te vinden voor de kinderen. Was opzoek naar koffers voor de kinderen, gevonden op de site en ook nog eens afgeprijsd altijd leuk.

Nur 24 jun 2024
Reageer
K

Fijne webshop

Babypark biedt een uitstekende winkelervaring voor ouders. De website is gebruiksvriendelijk met een breed assortiment aan kwaliteitsproducten, van kinderwagens, tot speelgoed. Bestellen is eenvoudig en de levering makkelijk te volgen. Klantenservice is vriendelijk en reageert snel bij vragen. De producten zijn zorgvuldig verpakt en voldoen aan de verwachtingen. Kortom, Babypark combineert een groot aanbod met goede service, ideaal voor ouders die gemak en kwaliteit zoeken.

Karin 24 jun 2024
Reageer
C

Super complete babywinkel

Fijne babywinkel! Wij hebben onze gehele babyuitzet hier gekocht. Ze hebben een heel uitgebreid assortiment en bekwaam personeel die ons van goed advies heeft voorzien! Heerlijk shoppen!

Caroline Bollen 24 jun 2024
Reageer
C

Top service

Altijd goede service wat je ook besteld. Ook goede prijs kwaliteit verhouding! Je kan ook dingen bestellen en afhalen in de winkel. Het is ook zeer netjes ingedeeld en de medewerkers staan altijd klaar om je te helpen. Ik ben er alleen nog maar geweest voor kraamcadeautjes maar zal er zeker heen gaan als ik zelf zwanger ben

Cheyenne 24 jun 2024
Reageer
S

Fijne winkel

Fijne grote winkels waar alles aanwezig is en service perfect is. Ook online alles gemakkelijk te vinden en bestellen. Snelle levertijden als spullen op voorraad zijn.

Sharon 24 jun 2024
Reageer
F

Fijne winkel en webshop

Bij Babypark zijn we goed geslaagd voor de spullen voor ons eerste kindje.
We zijn goed geholpen en geadviseerd door een medewerker. Ook de webshop is heel prettig. Duidelijkheid over levertijden en vaak bestaat de mogelijkheid om je bestelling nog dezelfde dag te laten bezorgen. Fantastisch!

Fianne 24 jun 2024
Reageer
M

Goede prijs

Mooie producten altijd voor de scherpste prijs. En iedereen is altijd vriendelijk en behulpzaam. Ik slaag eigelijk altijd bij jullie door het grote assortiment in de ruime winkels

Marjolein 24 jun 2024
Reageer
K

Fijne winkel en webshop

Je wordt in de winkel goed geadviseerd en online bestellen gaat super snel en eenvoudig. Voor al mijn baby benodigdheden ben ik geslaagd! Zeer tevreden met de service.

Kym de Kuijper 24 jun 2024
Reageer
R

Fijne winkel

Op zich een fijne winkel om te oriënteren als je nog niet weet wat er allemaal is, want er loopt vriendelijk personeel rond. Ook hebben ze een parcour om de kinderwagen uit te proberen. Enige nadeel is als je echt specifiek naar iets op zoek bent (bijv. moltons) dan is het wel moeilijk te vinden in de winkel. Online is het niet fijn dat ze op zondag gesloten zijn, maar online bestellen gaat prima.

Rachel 23 jun 2024
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van juli 2024.

Over Babypark

Er zijn 279 reviews geschreven over Babypark op Reviews.nl. Met een 4.8 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Geweldig.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.babypark.nl
  • vragen@babypark.nl