Babypark

Babypark

4.8 reviewscore • 279 reviews
S

Nummer 1 winkel voor al uw babybenodigdheden

Prachtige grote winkels met zoveel dingen. Vooral de flessen voor mijn baby, Hegen, waar ik dol op ben, en ze hebben alle sets. Ik vertrouw babypark toe met al mijn babyspullen. Babypark is de nummer 1 babywinkel in Nederland waar ik naartoe ga voor al mijn babyspullen. Ik ga altijd naar Babypark Amersfoort en het is er zo ontspannend en rustgevend en je kunt er de hele dag in alle rust winkelen, in tegenstelling tot sommige winkels waar het chaotisch is en helemaal niet ontspannend.

Sasha 22 jun 2024
Reageer
J

Tevreden oppas oma!

Fijne mooie producten voor een goede prijs en mocht je in de winkel iets vergeten zijn: de webshop is ook top! Kortom Babypark is een aanrader!

Jeannette 22 jun 2024
Reageer
S

Goed

Goede producten veel keuze online als in de shop
Ik ben erg tevreden met mijn kinderwagen en de levering was netjes en optijd aangekomen geen mankementen of schade ondanks grote dozen

Shafelly 22 jun 2024
Reageer
J

Beste baby winkel van NL!

Meeste keus en mooie merken. Komen altijd graag in de winkel ( Amersfoort wat echt een plaatje is en vriendelijk geholpen) en bestel ook vaak online. Altijd dezelfde dag nog verzonden!

Jacky 22 jun 2024
Reageer
D

Fijne winkel

Alles wat ik nodig had meteen kunnen vinden in de winkel. Resterende wat wij nog extra nodig hadden vanuit thuis besteld en zsm ontvangen. Top service!

D. 22 jun 2024
Reageer
C

Mooi grote winkel

Als je babypark binnenkomt is de sfeer meteen goed. Je kunt rustig rondlopen en er zijn vriendelijke mensen die je vrijblijvend willen helpen. Ook hebben ze erg veel keuze in kwalitatief goede producten. De prijs is ook gunstig. Helemaal top dus. Ik kom er graag vaker.

Carolien 22 jun 2024
Reageer
A

Fijne winkel

Zowel de webshop als de winkel zijn heel fijn. Er is een groot assortiment en producten worden snel geleverd. Vaak ook goede aanbiedingen! Meerendeel van onze baby uitzet komt hier vandaan.

Amanda Slagter 21 jun 2024
Reageer
G

Tevreden klant!

Wij zijn erg tevreden over de aanschaf van onze babyuitzet! Mooie spullen en goede kwaliteit. Ook de winkels zijn erg mooi ingericht.
Artikelen worden snel geleverd, heel fijn!

Gjd 20 jun 2024
Reageer
S

Super!

Grote winkel, ruim opgezet, netjes, overzichtelijk, groot assortiment, zeer deskundig en vriendelijk personeel, mogelijkheid om wat te eten/drinken met gratis limonade, toiletten, laagste prijs garantie, fijn systeem met handscanner, kortom; geweldig!

Suzanne 20 jun 2024
Reageer
E

Alles vlot en prima

Alles hier Prima! Makkelijk bestellen en wanneer op voorraad snelle verzending. Tot nu toe alle bestellingen naar tevredenheid en ik zou het dan ook aanraden!

Eveline 20 jun 2024
Reageer
S

Happy Customer!

Ik bestel graag hier. Groot en volledig assortiment bij Baby Park. Dus alles snel in huis voor jou en je kleintje! Precies wat je nodig hebt!

Suuz Coltof 20 jun 2024
Reageer
N

Fijne winkel

Al vaker meerdere spulletjes gekocht voor ons zoontje, vaak gaan we naar de winkel in Heerlen waar fijne mensen werken die graag helpen. Maar ook online makkelijk snel iets gevonden! De snelle verzendtijd is zeker een plus!

Naomi Hanssen 20 jun 2024
Reageer
A

Alles in huis

Babypark heeft een compleet aanbod van alles wat je nodig hebt voor de kinderen. Ik bestel hier bijna alles! Van speeltjes tot verzorgingsspullen tot een complete babykamer, ze hebben werkelijk alles wat je zoekt

Alena 19 jun 2024
Reageer
L

Enorm tevreden!

Erg tevreden over het aanbod van de winkel. Veel voorraad en wordt erg goed geholpen door het vriendelijke personeel.
Ook de online webshop is overzichtelijk en een snelle levering.

Liz van Os 19 jun 2024
Reageer
G

Tevreden klant

Al jaren klant bij babypark.. met inmiddels 13 kleinkinderen regelmatig te vinden in de winkel of op de site! Vriendelijk personeel en op de site ook alles duidelijk en makkelijk te bestellen

Gerda 19 jun 2024
Reageer
A

Top winkel

Goede service, laagste prijs garantie maken ze ook echt waar, toen ik m’n kinderwagen elders goedkoper zag kreeg ik geld terug. Mijn gehele baby uitzet komt bij babypark vandaan!

Anoniem 19 jun 2024
Reageer
L

Isofix zitverhoger nodig bij opa/oma in de auto!

Kleinkinderen worden groter. Autostoeltjes eruit, en Isofix zitverhogers erin. Kunnen ze ook beter naar buiten kijken. En het blijft veilig voor ze.

Loet en Jose 19 jun 2024
Reageer
A

Fijne winkel

Fijne winkel met goede aanbiedingen. Alleen voorraad in winkel zou wel wat beter kunnen. Wel eens mis gegrepen..
Winkel in Eindhoven erg opgeknapt sinds verhuizing.

Alice 18 jun 2024
Reageer
E

Super

Wat een enorm aanbod! en ook hele vriendelijke en kundige medewerkers. Dachten bij de aanschaf van de kinderwagen goed met ons mee en gaven ons goed advies.

Erik Jansen 18 jun 2024
Reageer
E

Prima en snelle service

Onze baby spullen hier gekocht en nog steeds veel plezier van. Ook door onze tweede is het allemaal nog in gebruik. Snelle levering van de spullen.

Eline 18 jun 2024
Reageer
J

Snelle levering

Ik heb tijdens mijn zwangerschap meerdere bestellingen gedaan, van accessoires tot meubels.
Alles werd netjes en duidelijk gecommuniceerd, nu nog de stoel besteld voor de babykamer en dan is het helemaal af. Dank jullie wel :)

Jennifer 18 jun 2024
Reageer
B

Service en kwaliteit

Fijne winkel. Aardig personeel. Mooie artikelen van goede kwaliteit. In geval van schade of iets buiten retournering retourneren denkt personeel altijd mee. Ik heb een kraamcadeautje wat ik al had, mogen ruilen zonder bon. Goede service!

Bettine Peene 18 jun 2024
Reageer
C

Snelle en goede service

Goede service, goede website en alles wat je kan bedenken voor de baby en peuters hebben ze! Echt ideaal om hier alles aan te schaffen, ben er echt mega blij mee

Chantal klappe 17 jun 2024
Reageer
K

Perfect service

Zeer tevreden over de levering en de service in de winkel.
In de winkel werden wij gelijk geholpen, zeer professioneel.
Tijdens monteren van de kinderkamer was er een kleine beschadiging, maar dit werd direct opgelost.

Kim 17 jun 2024
Reageer
D

Perfect

Goede service. En nog altijd heel blij met echt al onze aankopen. Kinderwagen is geweldig! We hebben de uppababy vista2. Maar ook de wildride draagzak is top. Nu aan het wachter op onze bestelde swimtrainer.....

Danielle Ibis 17 jun 2024
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van juli 2024.

Over Babypark

Er zijn 279 reviews geschreven over Babypark op Reviews.nl. Met een 4.8 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Geweldig.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.babypark.nl
  • vragen@babypark.nl