Babypark

Babypark

4.8 reviewscore • 279 reviews
J

Zo fijn winkelen voor je kleintje!

Altijd super lieve mensen die werken, niks is te gek!! En natuurlijk altijd leuke aanbiedingen:)
Je kunt er alles vinden voor je kleintje en super leuke betaalbare merken.

Jaimie 17 jun 2024
Reageer
S

Online bestelling

Online een bestelling geplaatst, en in de winkel afgehaald. Super service en vriendelijk personeel dat met je meedenkt!

Kwaliteit van de producten is super. Ik kan niet anders dan het bedrijf aan te raden

Sarissa Ballast-Hudepol 16 jun 2024
Reageer
T

Goede webshop, perfecte service!

Webshop werkt goed, goed assortiment en leveren snel.. jammer genoeg enkel met DPD.

Wij bestellen al onze spullen hier voor onze dochter omdat de service zeer hoog is. Zijn eerlijk en helpen je waar mogelijk .

Tim 16 jun 2024
Reageer
T

Bureaustoel

Je kan vergelijken wat je wil
Maar baby park wint het qua prijs en kwaliteit
Een echte aanrader voor iedereen
Heerlijk alles onder 1 dak,maak er een dagje uit van!!

Teunie 15 jun 2024
Reageer
S

Goed geholpen door personeel

We kregen fijne, duidelijke hulp met het uitkiezen van een kinderwagen. Ondanks dat het erg druk was, werd er uitgebreid te tijd voor ons genomen. Prettig winkelen zo!

Solvej 15 jun 2024
Reageer
D

Altijd tevreden

Goed personeel die ook veel informatie geeft en ook op de hoogte is van de nieuwste artikelen. Word altijd goed geholpen. Al met al tevreden!

Deniz 15 jun 2024
Reageer
W

Welkom lief kleintje

Niet alleen de keus voor de aankoop voor de kleine is zeer uitgebreid alles onder 1 dak is ook heel fijn .
Maar ook de prijs kan interessant zijn .
Personeel is zeer vakkundig dus shoppen voor de kleine doe je gewoon bij Baby Park.

Wilma Hoekstra 15 jun 2024
Reageer
A

Fijne winkel

Baby park is een fijne winkel met goede service. Je kan er alles voor je kleine vinden en er is een breed assortiment.
Zeker een aanrader!

Anouk 15 jun 2024
Reageer
G

Perfect

Allemaal perfect voor elkaar. Goede producten en snelle verzending.
En omdat in deze review minimaal 25 woorden moeten staan typ ik dit er nog even bij :)

Gerrike 15 jun 2024
Reageer
M

Snelle service en duidelijke communicatie

Prijzen zijn (bijna) altijd lager dan bij andere verkopers. En de communicatie over de levering is erg duidelijk.
Zoekfunctie werkt ook optimaal op de website.

Milou 15 jun 2024
Reageer
A

Top service!

Een artikel dat ik wilde bestellen, zag ik ergens anders goedkoper. Gaf dit aan, kreeg snel een reactie dat ze het artikel konden aanbieden voor dezelfde prijs!
Wat een top service!

Anneke 14 jun 2024
Reageer
V

Cadeau bonnen

Hebben al een paar keer cadeau bonnen besteld , Kwamen altijd netjes op tijd geleverd. Was voor mijn zoon en zijn partner zodat ze zelf iets konden uitzoeken.

Verhoeven 14 jun 2024
Reageer
S

Tweede exemplaar Nijntje knuffeldoekje

Het Nijntje vintage flower knuffeldoekje is hier favoriet om mee te slapen. Voor de zekerheid maar een tweede gekocht, en ook fijn om en om wassen (er wordt wat afsabbelt op de oortjes).

Susanne 14 jun 2024
Reageer
M

Fijne winkel

Babypark is een fijne winkel waar ik graag kwam tijdens mijn zwangerschap. En nu nog, nu mijn zoon 1,5 jaar is. Fijne klantenservice die onze klacht toendestijds keurig hebben opgelost. Deze winkel is een aanrader!

Molenaar 14 jun 2024
Reageer
E

Nette prijs voor goed product

Altijd een goede prijs en snelle service. Dat is wat we hedendaags willen. Je kunt snel een bevestiging en verzending verwachten en dat is super fijn! Top-winkel.

E 14 jun 2024
Reageer
C

Hele fijne baby winkel

We hebben onze baby spullen in de winkel in Heerlen gekocht. Hele fijne winkel en heel fijn personeel die ons fijn zorgvuldig geholpen hebben. We zijn een aantal keren in de zaak geweest.

Chantal 14 jun 2024
Reageer
C

Goede service

Super fijn en kundig geholpen in de winkel. Goede uitleg over de producten en geholpen met het in bestelling zetten van onze babykamer. Winkel ziet er mooi en overzichtelijk uit.

Chantal 13 jun 2024
Reageer
M

Goede service en advies

In de winkel goed geholpen bij het uitzoeken van onze babykamer. Daarnaast duidelijke communicatie over de levering. Er ontbrak een onderdeel, deze zijn meteen opgestuurd. Daarnaast nog een bestelling geplaatst via de klantenservice, goed geholpen!

Manon Trommelen 13 jun 2024
Reageer
G

Kwaliteit

Altijd kwaliteit geleverd zowel van volledige babykamer van kidsmill als van dimpel olifantje met muziek. Levering is altijd correct en vlot, zal in de toekomst nog zeker zaken hier bestellen.

Ghiline 13 jun 2024
Reageer
A

Fijne winkel

In de winkel zelf wordt je altijd super goed geholpen. Mocht er iets niet op voorraad zijn kan je het in het magazijn ophalen(locatie Kesteren) en bestel je online is het erg snel verzonden en geleverd.

Anouk 13 jun 2024
Reageer
M

Fijne service

Wederom nieuw babyartikel besteld. Altijd goede service. Al 2x problemen gehad met de kinderwagen waar babypark niks aan kan doen. 2x goed geholpen en mee gedacht voor een passende oplossing. Erg fijn want het was een grote uitgave!

Milou 13 jun 2024
Reageer
W

Heel fijne winkel

Babypark heeft eigenlijk elk denkbare product in meerdere varianten beschikbaar. Zowel online als in de winkel kun je dus goed slagen. De website is mooi en de winkel ziet er mooi uit (wij gaan doorgaans naar Kesteren). Echt een aanrader!

Wiljan 13 jun 2024
Reageer
K

Fijne webshop en winkels

Fijne webshop, meestal heel snel geleverd, mochten er 'problemen' zijn wordt er ook altijd meegekeken en naar een passende oplossing gezocht. Ook fijn om te winkelen in de winkels van Babypark. Overzichtelijk met goede service en fijn advies van vriendelijk personeel.

Kelly Aerts 13 jun 2024
Reageer
R

Goede keuze

Goede en snelle levering van product! Product zoals omschreven, prachtige kleur Maxi Cosi Pebble 360, voldoet aan verwachting. Ga zo door met jullie website en mooie winkels. Ik zou mensen zeker aanmoedigen om in de winkels te gaan kijken, zeer de moeite waard.

Rosalie Meijer 13 jun 2024
Reageer
D

Fijne winkel

Alles te vinden zowel in de winkel als online. Het is overzichtelijk en wordt erg snel geleverd. De producten zijn van top kwaliteit. Babypark is DE winkel om je baby-/kinderspullen te kopen.

Desiree 13 jun 2024
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van juli 2024.

Over Babypark

Er zijn 279 reviews geschreven over Babypark op Reviews.nl. Met een 4.8 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Geweldig.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.babypark.nl
  • vragen@babypark.nl