Babypark

Babypark

4.8 reviewscore • 279 reviews
I

Fijne service

Fijne duidelijke website. In de winkel wordt je vriendelijk en correct geholpen. Ruim aanbod van vele merken
Artikelen veelal snel geleverd.
Babypark is goed bereikbaar (telefonisch of via het contactformulier)

Ilse 12 jun 2024
Reageer
J

Top zaak

Mooie opgeruimde winkel en de website is overzichtelijk waardoor het erg prettig winkelen is. Uitgebreid assortiment en goede kwaliteit. De service in de winkel is fijn, niet opdringerig en vooral vrijblijvend. Kunnen andere winkels wat van leren!

Jet 12 jun 2024
Reageer
M

Super winkel

Heel aardig personeel, willen altijd uitleg geven en geen vraag is teveel. Ook hebben ze veel kennis, winkel verkoopt ook echt goede kwaliteit en leveren super snel thuis. Al met al top!

Melanie 12 jun 2024
Reageer
H

One stop shop

Vind babypark altijd super fijn. Ze hebben alles tegen de beste prijs. Perfect voor een dagje uit inclusief een lunch maar ook online shop ik er graag

Hannah 12 jun 2024
Reageer
J

Cadeautjes

Ik moest een cadeautje hebben, mijn neefje had een verlanglijstje, dus gelijk op de site gaan zoeken, ik kon alles direct vinden en ben zeer tevreden, met nette en snelle levering.

Jeannet 12 jun 2024
Reageer
P

Goede service

Laagste prijs garantie, goede service en vriendelijk personeel. Wij kopen daar met plezier onze spullen voor onze zoon. Ook zijn er leuke cadeautjes te koop voor andermans kindjes

Patries 12 jun 2024
Reageer
N

Tevreden

Zowel in de winkel als online erg tevreden. Site is netjes en overzichtelijk, in de winkel aardig personeel. Beetje jammer dat je op zondag niet op de site kan maar verder erg tevreden.

Nina 11 jun 2024
Reageer
M

Producten en levering

Fijne producten met ruime keuze en snelle, correcte levering! Daarnaast een overzichtelijke en duidelijke website en gemakkelijk te vinden wat je zoekt en daarbij behorende uitleg van producten. Het shoppen zeker waard!

Margo 11 jun 2024
Reageer
K

Hele fijne winkel en service

Fijne shop ervaring bij Babypark Barendrecht, we worden altijd rustig en goed geholpen door de medewerkers. Ze luisteren goed naar je wensen en adviseren met de beste bedoelingen. De winkel is ruim opgezet en heeft een groot assortiment. De online bestellingen zijn snel geleverd met DPD.

Kiki 11 jun 2024
Reageer
D

Goede service

Wij hebben bijna de gehele uitzet bij babypark gehaald.
We zijn daar goed geholpen en duidelijke uitleg.
Naderhand nog met vragen tot bij babypark geweest en je word steeds even vriendelijk geholpen.

GOEDE SERVICE & VRIENDELIJK Personeel

Denise 11 jun 2024
Reageer
M

Fijne winkels

Goede service en communicatie als er iets kapot is of iets later geleverd moet worden. Ook fijn dat er een breed assortiment beschikbaar is in de winkels / online.

Marina 11 jun 2024
Reageer
P

Babypark heeft goede service

Babypark is een winkel met goede prijzen, goede voorraad en als een artikel even niet op voorraad is krijg je hier bericht over en denken ze altijd met je mee. Top!

Perla Verster 11 jun 2024
Reageer
A

Fijn stoeltje

Mooi wipstoeltje. Stevig en fijn gevulde zitting. Prettig dat het afneembaar is met een doekje. Goed dat het stoeltje in schommel en vaste stand kan. Nu hopen dat mijn kleinzoon het ook leuk vind.

Anita 11 jun 2024
Reageer
C

Fijne shopervaring

De website van babypark is altijd prettig om te winkelen. Ook de klantenservice is snel, accuraat en ik word altijd naar dikke tevredenheid geholpen indien nodig. Ook de prijzen zijn concurrerend. En als ze dat niet zijn, kan je ze altijd mailen.

Chas 11 jun 2024
Reageer
R

Baby uitzet

Voor ons eerste kindje hebben we makkelijk en snel meerdere spullen van babypark besteld. Snelle levering en goed service. Daarbij ook een rijk assortiment, genoeg keuze voor iedereen dus.

Renate 11 jun 2024
Reageer
A

Super fijne levering

Veel artikelen op voorraad. Was overal uitverkocht en hier was deze nog ruim op voorraad.
Snelle levering
Prijs kwaliteit staat mooi in verhouding!
Aardig personeel

Arenda 10 jun 2024
Reageer
L

Altijd mooie spullen en goede service

Altijd goede service nooit iets teveel voor het personeel dat er werkt! Als je online besteld is het meestal de volgende dag er ook! De service voor het eigen merk is ook super. Mijn Dubatti buggy functioneerde niet meer, terwijl het gemaakt werd kreeg ik een vervanger buggy echt top!

Lotte 10 jun 2024
Reageer
K

Top producten

Een fijne winkel, zowel online als fysiek. We hebben hier bijna alle spullen gekocht voor onze kleine. Nog steeds worden er regelmatig spullen gekocht bij babypark. Veel is op voorraad en ze hebben een goede prijs-kwaliteit verhouding.

KV 10 jun 2024
Reageer
M

Afhandeling bestelling

Populaire ronde box. Helaas niet op voorraad. Er staat dan bij: verwacht 28-7. Dat maakt me als zwangere vrouw een beetje onrustig, of de box echt op tijd gaat zijn. Verder altijd prima service in de winkel en online. Niets op aan te merken. Vriendelijk en kundig personeel. Kunnen niet wachten op de box, al duurt dat hopelijk niet langer dan wordt aangegeven.

Michelle Peeters 10 jun 2024
Reageer
N

Altijd fijne service en mooi volledig assortiment

Wij hebben onze babykamer bij Babypark gekocht en zijn heel fijn geholpen. Genoeg medewerkers die je kunnen adviseren en ze weten waar ze het over hebben. Hele fijne winkel met een prachtig assortiment!

Naima 10 jun 2024
Reageer
R

Snel verzonden, helemaal top

Zolang alles op voorraad is komt de bestelling snel binnen. Heel fijn en ook fijn contact met de klantenservice. En ook groot assortiment! Genoeg keuze dus. Helemaal top. Ik bestel altijd hier voor mijn kleine meid!

R 10 jun 2024
Reageer
L

Prachtige winkel met topproducten

Babypark levert geweldige kwaliteit. Niet alleen wat betreft producten maar ook wat betreft klantenservice.
Wanneer je een mail stuurt met een vraag wordt er goed meegedacht naar een oplossing. Ook heb je de keuze tussen een deellevering of een levering wanneer de volledige bestelling binnen is.

Laetitia 10 jun 2024
Reageer
L

Fijne winkel

We hebben al diverse spullen gekocht bij Babypark en zijn erg tevreden over de service. De kinderwagen was tijdens een actie week ruim 200 euro goedkoper en we kregen direct het verschil terug. Super netjes!

Lotte 10 jun 2024
Reageer
C

Super Winkel

Alle benodigdheden voor de baby zijn hier te vinden voor een leuke prijs. Levering is ook altijd heel erg snel. Ik koop al mijn babyspullen hier en zal dat ook aan iedereen aanraden

Cher 10 jun 2024
Reageer
M

Snelle service

Snelle service en uitgebreid assortiment!!
Ik was op zoek naar een cadeau voor een babyshower en kon veel opties vinden. Heb mijn cadeau leuk uitgebreid

M 10 jun 2024
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van juli 2024.

Over Babypark

Er zijn 279 reviews geschreven over Babypark op Reviews.nl. Met een 4.8 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Geweldig.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.babypark.nl
  • vragen@babypark.nl