D

Rigoureus ingrijpen bij fout automatische incasso

Kansloos bedrijf. Betaal elke factuur via automatische incasso. Vervolg één is niet afgeschreven. Geen contact met mij opnemen maar gewoon rigoureus internet afsluiten zonder vorm van communicatie. Na bellen klantenservice krijg ik te horen. "Eigen verantwoordelijkheid". Bizar, juridische consequenties zullen snel volgen wat betreft schade maar bij deze alvast een waarschuwing voor eventuele nieuwe klanten die zich wellicht willen aanmelden bij een corrumperend bedrijf.

De Heeringa 25 aug 2021
Reageer
M

Je kan automatische incasso's toch storneren? Gewoon van laatste 3 maanden storneren en gedag zeggen tegen Ziggo. Gewoon afsluiten in de meterkast, rommel terugsturen. Enige mogelijkheid soms om eens wat duidelijk te maken.

Eerlijk is eerlijk, ik vind de communicatie van Ziggo prima. Laatst een storing, kon je gewoon aan de chat vragen, midden in de nacht, wat er aan de hand was. Gaven direct reactie.

Marcello 29 aug 2021
M

Formule 1 kijken op Ziggo Sport

Sinds een paar jaar volg ik Formule 1. Ik wist niet dat Ziggo de rechten heeft van Formule 1 tot een collega mij dat vertelde. Ik ging gelijk naar Ziggo.nl om te kijken hoe duur ze waren. Dit viel mij best mee en besloot over te stappen naar Ziggo. Ik heb gekozen voor Internet & TV Complete met het Ziggo Sport Totaal pakket. Voor de overstap hoefde ik eigenlijk niks te doen en binnen 3 dagen had ik alles in huis. De installatie was redelijk eenvoudig. Via de chat heb ik nog wel hulp gezocht omdat iets niet helemaal duidelijk was. Hier werd ik goed geholpen en binnen een uurtje werkte alles. Een installateur is echt niet nodig, want zo ingewikkeld is het niet. Via de chat of telefoon kunnen ze je heel goed helpen als je ergens mee zit.

Ik ben heel blij dat ik overgestapt ben naar Ziggo. Ik kan nu bijna elke week Formule 1 kijken en alles volgen. Zonder Formule 1 was ik nooit overgestapt naar Ziggo, maar de Formule 1 is wel een USP voor Ziggo. Voor het voetbal en andere sporten doe ik het niet. Mocht de Formule 1 naar een andere zender gaan, dan zal ik dan ook weer overstappen.

Marco 19 aug 2021
Reageer
S

Dan kom je van een koude kermis thuis als je hoort dat ze vanaf volgend seizoen geen rechten van Formule 1 meer hebben. Tevens hebben ze de rechten van de Premier League voetbal verloren. Daarentegen krijgen ze de rechten van het Franse voetbal wel daarvoor terug met het grote PSG. Al met al een grote aderlating en ben bang, zeker met het verlies van F1, dat mensen naar een alternatief gaan kijken.

In principe zou je zeggen: Ziggo heeft geen F1 kosten meer en de Premier League rechten waren vast ook heel erg duur, dat ze de klant wel tegemoet mogen komen met wat kortingen. Zijn zoveel Ziggo klanten die Ziggo hebben puur voor Formule 1 of voor het buitenlandse voetbal.

Simar 19 aug 2021
w

storing modem oplossen

vrijdag 13 aug trad er een storing op aan t modem.Online was t probleem niet op te lossen. Een nieuw modem toesturen was niet bespreekbaar. Er moest een monteur langskomen, en die kwam na pas na 5 dagen. 5 dagen zonder internet en telefoon. schande Ziggo dat dit niet sneller opgelost wordt.

wesseling 18 aug 2021
Reageer
S

Ik vind 5 dagen nog vrij snel om een monteur langs te laten komen in de vakantieperiode + bouwvak. Heeft de monteur het wel goed opgelost of is dat ook niet goed gegaan (omdat u 1 ster geeft)?

Simar 18 aug 2021
F

of het goed opgelost is of niet (blijkbaar wel, want OP heeft de reactie via internet geplaatst) maakt niet uit voor wat het gemelde pijnpunt is toch? Ik heb ook wel eens een dag of 2 zonder internet gezeten en dat is echt lastig in deze tijden. Vakantieperiode of niet maakt niet uit, tenzij de ziggomonteurs toevallig bijklussen als metselaar??? Overstappen op KPN/Tmobile/Tele2/... was waarschijnlijk sneller geweest dan wachten op het vervangende modem, en dat is gewoon gek. Vooral omdat ziggo premium prijzen rekent.

Fre0n 18 aug 2021
S

Tja je blijft bij zo'n groot bedrijf een nummertje, Ziggo of een ander bedrijf maakt niet uit. Binnen 5 dagen een monteur is gewoon vrij snel in deze corona / vakantie en bouwvak tijd. Is mijn mening. En als het daarna goed is opgelost door de monteur, kosteloos mag ik aannemen, dan heeft Ziggo het toch prima opgelost? Natuurlijk is het rot dat je enkele dagen geen internet hebt, maar ja.. Kan gebeuren toch.

Simar 18 aug 2021
F

Zelf zit ik bij KPN en ik kan je vertellen dat t er daar heel wat sneller aan toe gaat. corona, vakantie of wat dan ook maakt neit uit. Voorheen bij telfort hetzelfde verhaal, de volgende dag gewoon een vervangend modem in huis. Dat ziggo een modem met een monteur meestuurt is gewoon bizar, het is niet niet zo vreemd dat ze zo duur zijn geworden, elke 2 maanden staat er op tweakers wel weer een melding van eurootjes erbij voor ziggo.

Fre0n 18 aug 2021
w

wanneer de service in vakantietijd maar 50% is zou het redelijk zijn dat het abonnementsgeld dan ook in deze periode aangepast wordt. Ziggo kan beter snappen dat een modem omruilen goedkoper kan en dat er echt geen monteur langs hoeft te komen die ruim 1 uur is bezig geweest wat ik zelf binnen 10 minuten voor elkaar had gekregen. .

wesseling 19 aug 2021
W

Ziggo TV opzeggen door Ziggo MediaBox XL storing

Volgens Ziggo klantenservice moet een Ziggo TV MediaBox XL storing alleen opgelost kunnen worden via een monteur afspraak (thuis moeten wachten de hele dag) niet via de post (dozen omruilen). Maar als je de TV abonnement opzeg kan je de Ziggo TV MediaBox XL wel terugsturen via de post. Dus Ziggo TV opzeggen en overstappen naar KPN TV. Hopelijk beter klantenservice.

Willem 9 aug 2021
Reageer
S

Ik had ook altijd gedoe met de Mediabox XL! Meermaals gechat met Ziggo medewerkers die zeiden dat je hem 10 seconden van het stroom moest halen en daarna zou die opnieuw opstarten en klaar. Dit klopte deels want het werkte wel weer goed maar na enkele dagen werd die steeds trager en moest het opnieuw. Monteur kan hier verder ook weinig aan veranderen. Hierom meteen de Mediabox Next aangevraagd toen die uit kwam. Deze werkt een stuk sneller en hapert nooit omdat de hardware een stuk sterker is. Overstappen naar KPN o.i.d. helpt je ook niet kan ik je verzekeren, die gebruiken ook nog allerlei oude meuk.

Simar 9 aug 2021
L

Ziggo zakelijk is oplichting

Ziggo negeert regelmatig e-mails. Ziggo schrijft onterecht geld af, en doet er vervolgens maanden over om die onterecht afgeschreven bedragen terug te storten omdat ''het alleen met een maandfactuur kan worden verrekend'', waardoor het terugstorten bij sommige afschrijvingen na een jaar nog steeds niet is gebeurd. Dit omdat er elke maand wel iets anders fout gaat bij hun administratie. De administratie bij Ziggo is een grote bende. De medewerkers snappen bijzonder weinig, zijn niet van elkaars verantwoordelijkheden op de hoogte en zijn slecht opgeleid. Ziggo verhoogt onaangekondigd de maandlasten van je JAARabonnement. Het zijn oplichters. Ziggo is mij tientallen euro's verschuldigd. Na twintig mails en telefoontjes geef je het als klant ook een keer op- jullie je zin, Ziggo, houd mijn geld dan maar. Dit is het soort beoordeling dat je ervoor koopt.

Leferink 2 aug 2021
Reageer
f

In het buitenland en toch geld innen

Beste mensen,
ZIGGO is de uitvinder om mensen op te lichten ! Ik zal jullie in t kort vertellen wat mij is overkomen. Meer dan 2 jaren heeft ziggo geld van mijn rekening afgehaald terwijl ik in t buitenland werkzaam was. Dat is nog niet t ergste ,.....NU komt t er zijn belachelijke bedragen van mijn rekening afgehaald van diensten dat ik NOOOOOIT heb ontvangen.
Ik zou een media box hebben ontvangen terwijl ik in t buitenland werkzaam was. Hoe kon ik dat media box ontvangen,....al met al heeft ziggo meer dan 2000 euro van mijn rekening afgeschreven. Ik raad U aan om andere provider te nemen. Ziggo is 1 van de meest KLOTE bedrijf dat ik heb meegemaakt ! KUT bedrijf is dit !

faisel pirbux 28 jul 2021
Reageer
D

Verouderde wantcontactdoos in meterkast

Ziggo heeft ons goed geholpen toen we zijn verhuisd. In het nieuwe huis had de vorige bewonder namelijk altijd KPN gehad... Er was nooit iets gedaan aan de bekabeling van Ziggo, het wandcontactdoosje in de meterkast zag er zo oud uit dat die elk moment uit elkaar kon vallen. Dit heb ik via de chat van Ziggo aangegeven, dat ik graag wil dat er een Ziggo monteur langs zou komen om alles te verbeteren. Een erg leuke en meedenkende medewerker heeft een half uur met me gechat, vroeg zelfs of ik een foto wilde uploaden van hoe het erbij stond in de meterkast. Hij stelde zelf ook dat een monteur dit het beste kon upgraden anders had ik kans dat het signaal soms zou wegvallen. De monteur in kwestie kwam enkele weken later en heeft de hele oude wandcontactdoos verwijderd en hierna een nieuwe geplaatst. Hij deed ook een connector op de contactdoos zodat je met een data kabel meteen naar je modem kan gaan. Alles werkt perfect, zoals ik altijd al gewend was van Ziggo. Wilde dit toch graag delen. Weet helaas niet meer de naam van degene die me heeft geholpen in de chat, toch wil ik hem vriendelijk bedanken, hetzelfde voor de monteur uiteraard. Hopelijk hebben de reviewlezers iets aan mijn recensie want vaak zie je dat bedrijven groot worden en minder aandacht geven aan de klant. Dit heb ik bij Ziggo gelukkig niet meegemaakt.

Dennis V. 26 jul 2021
Reageer
D

Alle analoge signalen verbroken en tarief blijft

Laat ik eerst met het goede beginnen. Ziggo was een goed bedrijf tien het casema was, innovatieve dingen werden uitgevonden, snelheden werden verhoogd, tegen goede concurrerende bedragen. Mijn vader zit er daarom al 50+ jaar bij.

Mijn vader had echt het oude abonnement 3 tientjes (voorheen zelfs in guldens) waar je alleen analoog tv kon kijken. Hij heeft ook alleen tv die analoge signalen kon ontvangen. Digitale kast kon je niet krijgen dan moet je upgraden naar een pakket van 55+ euro. Kortom worden sommige mensen net als bij een razzia tegen de muur gezet en de rest weten we wel. Je hebt geen keus, die wordt voor je gemaakt door ziggo.

Dan het ergste, die man houdt van muziek... Wat wordt er vervolgens ook nog in een rap tempo eruitgegooid? Het analoge signaal voor de radio. Altijd perfecte kraakheldere fijne radio gehad. Of je even een gratis antenne kabeltje uit het jaar kruik wilt bestellen of 50 euro wilt betalen voor een radio tunertje die je vervolgens weer aan de bestaande radio kan koppelen??? Wat een vooruitgang. Dit alles in de mom om meer snelheid te kunnen behalen en de kwaliteit te kunnen waarborgen.

Nu was het tijd om toch even te bellen, want ziggo heeft nog maar even een paar keer de tarieven verhoogd tot 40+ Euro omdat ze de bovenstaande verbeterpunten hebben ingevoerd voor iedereen. Dan kom je weer op het zelfde uit qua gesprekken. Internet basic voor 32,50 (alleen internet, geen tv of radio meer) of een alles in 1 pakket voor 55 euro (internet en tv).

Ik nog even kijken naar goedkopere alternatieven voor alleen internet, zie ik het basic internet voorbij komen. 29,95 euro voor 6 maanden en/of 3 wifi booster packs erbij. Dit is dan wel voor nieuwe klanten uiteraard, want bestaande klanten zijn eigenlijk oud vee die klaarstaan voor het slachthuis. Die koeien zijn ook uitgemolken blijkt na een telefoontje met de service en de retentie afdeling.

Van de service afdeling kreeg ik de opmerking dat hij het niet eerlijk vond dat ik als bestaande klant die opmerking maakte. Alleen nieuwe klanten kunnen genieten van gratis spullen en goodies en extra korting en extra welkomstpakketen Bestaande klanten die gestript worden in hun keuzen en meer betalen hebben hier geen recht op.

Hup door naar de retentie afdeling, want ik zie ook andere oplossing meer dan wegwezen. Zelfde verhaal aangedragen, bedragen doorgegeven en de kadootjes die nieuwe klanten krijgen bij aanvang van het internet basic abonnement. Kadootjes en bedragen kloppen maar voor een bestaande loyale klant is 0,0 te doen. Er wordt niet eens de moeite gedaan om hem toch iets tegemoet te komen.

We gaan nu maar overstappen naar een goedkopere internet provider die zijn er meer dan genoeg, tv en radio is er namelijk al uitgesloopt door ziggo. Andere providers zullen vergelijkbare service en internetsnelheden hebben, maar dan betaal je er in ieder geval wel een stuk minder voor.

Ziggo maakt in mijn ogen misbruik van hun positie en loyaliteit wordt gewoon bestraft. Het voelt echt alsof je als bestaande klant tot de laatste druppel wordt uitgemolken.

Vanaf nu dan maar elk jaar lekker provider hoppen en overal alle kadootjes meepikken.

Dhr. Lee 24 jul 2021
Reageer
t

update next

Dit is een update waarbij het geluid enorm verslechterd is, instellen maakt niets uit.
Wat zegt Ziggo, even de stekker eruit halen!
Nou dit lost weinig op!
Als je het geluid via een externe bron (Bose) laat lopen blijft het dof en zacht, tenzij je op de mediabox alles uit zet. Dan geen dolby of stereo.

theo 14 jul 2021
Reageer
S

De mediabox Next is ook nog vrij nieuw dus bij een update heb je altijd kans dat er iets niet compatible is. Bij ons werkt de Next heel erg fijn en snel in tegenstelling tot zijn voorganger de Horizonbox XL. We hebben zelfs meteen toen we hoorden dat de Next uit kwam ons Ziggo contract verlengd zodat we meteen de nieuwe mediabox kregen tegen een 0,50 cent verhoogd tarief.

Sebastiaan 28 jul 2021
R

Ziggo verhuizing monteur aanvraag

Dus, altijd blij klant van Ziggo. Nu een nieuw huis gekocht, verhuizing binnen mijn account bij Ziggo.nl aangevraagd. Prima! Dat huis is nu 25 jaar oud, de verkoper hiervan had altijd KPN dus ik stelde voor aan Ziggo dat ze even een monteur moesten sturen. Na 10 minuten te hebben gechat met een leuke Ziggo medewerker, zei hij dat hij pas een monteur kon inschakelen wanneer de overzetting van adres daadwerkelijk heeft plaats gevonden. Je kan dus niet vooraf een monteur inplannen zodat die op de eerste dag komt wanneer jij de sleutel van je nieuwe huis hebt. Gemiste kans, heb dit ook uitgelegd aan de Ziggo medewerker en die was het met me eens.
Op zich allemaal niet erg. Denk er alleen aan mensen. Zet je Ziggo overzetdatum iets naar voren. Zo kan je eerder een monteur inplannen en heb je alles nieuw in je meterkast! Ziggo laat op je oude adres altijd nog enkele dagen je internet en tv verbinding lopen zodat je niet zonder komt te zitten. Ik kom hier nu pas achter dus ik hoop met deze review anderen hiervan op de hoogte te brengen. Zie het als een tip.

We zijn verder uitermate blij met de Ziggo diensten. Prijzig, ja. Goed, ja! Daarom gewoon 4 van de 5 sterren waardering.

Roelof 8 jul 2021
Reageer
B

Perfecte internet en tv provider

Ziggo is een hele goede provider. Ik heb snel en stabiel internet van Ziggo maar ook TV met de Mediabox Next. Ik heb gekozen voor 6 maanden korting in plaats van 3 gratis smart Wifiboosters, omdat ik overal in mijn huis goede ontvangst heb dus ik heb de Wifiboosters niet nodig. De installatie heb ik zelf gedaan en was erg simpel. Aansluiten en klaar! Ziggo heb ik ook voor de Formule 1 en voetbal. Dit is iets wat geen andere provider kan bieden en steken ze met kop en schouder boven de rest uit. Als ze geen Formule 1 en voetbal zouden hebben, zou ik net zo goed naar een andere internet en tv provider kunnen gaan. De interactieve tv met de Mediabox Next werkt perfect. De Mediabox is lekker snel en reageert snel. Je kunt eenvoudig tv pauzeren en doorspoelen. Ook programma's terugkijken werkt perfect. Ik ben een hele tevreden Ziggo klant en als Ziggo zo blijft als dat het nu is, ga ik er ook zeker niet weg.

Ben 29 jun 2021
Reageer
S

Als je slim bent ga je na dit jaar even weer contact zoeken met Ziggo om weer een goede aanbieding te krijgen. Altijd even zeggen dat KPN of een andere provider je een aanbieding heeft gedaan. Ziggo wil haar klanten uiteraard altijd behouden, vandaar dat ze je dan weer wat korting geven.

Simar 29 jun 2021
R

Verschrikkelijke service van Ziggo

Ineens, uit het niets, viel mijn wifi weg. Geen nieuwe apparaten, helemaal nergens aangekomen. Ik heb het 4 dagen aangekeken (!) en toen toch maar gebeld. De monteur kwam langs, het bleek een verouderde modem te zijn. Deze is vervangen door een nieuwe & "nu moeten alle problemen weer verholpen zijn mevrouwtje!".

Nou, vergeet het maar. We zijn nu vier weken verder en ik ben inmiddels overgestapt op bekabeld internet want wifi werkt niet meer. Ook nu valt het internet nog steeds om de 15 minuten weg. Het is om helemaal gestoord van te worden. Ik heb de klantenservice de eerste 2 weken elke dag gebeld, maar nee hoor, volgens Ziggo werkt het internet prima en is er niks aan te doen. Deze review plaatsen kostte me ongeveer 45 minuten.

Daar zit je dan, als zakelijke klant. Werk doen lukt niet meer fatsoenlijk, maar we mogen wel elke maand gewoon de rekening betalen.

Blijf weg, heel heel ver weg van deze club!

Robine 28 jun 2021
Reageer
J

Helemaal mee eens, hier ook af en aan internet zeer frustrerend

JvdV 11 jul 2021
R

Ik ben sinds vrijdag de momenten gaan bijhouden dat het internet wegviel. Je wilt de lijst niet zien (om het half uur lag het internet er meer dan 10 minuten uit).

Ik ga dit 2 weken monitoren & daarna bij Ziggo neerleggen. Mochten ze het wederom afwimpelen, dan overweeg ik om strafrechtelijke stappen te gaan ondernemen.

Ik raad je aan hetzelfde te doen.

Robine 11 jul 2021
L

Waardeloos bedrijf. Schrijft, nadat ik ben overgestapt naar een andere provider, nog gewoon 1 maand geld af. Na vele telefoontjes mag ik 4 weken wachten voordat ik mijn geld terugkrijg terwijl ze wel zeggen zelf fout te zijn geweest! Wil je de klantenservice bellen. We verbinden u door. Tot 2 keer toe wordt ik gewoon opgehangen. Nooit weer Ziggo!!

Leo de Bruin 14 jul 2021
P

Na nieuwste update in juli, valt continue de WiFi uit op mijn tv. Alles werkte prima, nu willen ze dat ik met nieuwe kabels ga werken. Dwars door mijn huis heen. Nee het ligt niet aan ziggo. Daarbij meldt het systeem dat WiFi traag werkt omdat ik aan het streamen ben bij woon alleen en heb alleen de tv aan. Hoe raar is dat?

Pieter 21 jul 2021
M

Creditnota niet vergoed

Ondanks toezeggingen heb ik een creditnota van Ziggo nog steeds niet terugbetaald gekregen.
De eerste creditnota werd verrekend met, ten onrechte nota's, van ziggo over een periode waar ik mijn abonnement al had opgezegd.
De tweede creditnota van bijne €150 is tot op heden nog niete betaald door Ziggo.

Ik ben er helemaal klaar mee.
Afzetters.

Marion Evers 28 jun 2021
Reageer
S

Je kan het beste even contact opnemen met Ziggo via de chat op de website. Dit gaat vaak redelijk snel en deze mensen hebben mij altijd goed en snel geholpen. Je moet vooraf wel even je adres en geboortedatum geven zodat ze jouw dossier erbij kunnen pakken. Creditnota's verrekenen ze vaak met je lopende abonnement. Als je geen abonnement meer hebt, heeft Ziggo het recht om je binnen 14 dagen terug te betalen volgens de wet.

Simar 28 jun 2021
M

Dank je wel.

Ik heb al contact via email.
Maar krijg daar geen respons meer op.

Marion Evers 29 jun 2021
S

Aangetekende brief schrijven met ingebrekestelling. Dreigen met uit handen geven aan incassobureau. Meestal gaat het dan snel. Zo niet dan echt uit handen geven.

Stephan 10 aug 2021
M

Ik heb ongeveer de helft terug ontvangen en laat het daarbij. Kost mij teveel negatieve energie. Dat is het niet waard.
Maar dank voor je antwoord.

Marion Evers 10 aug 2021
H

Vodafone slechte partner

Misleidend bedrijf met misleidende acties.

In juli 2020 3 abonnementen afgesloten/verlengd. Ze hadden toen de actie dat je 6 maanden gratis Apple Music zou krijgen.

Alles gedaan en geprobeerd, maar uiteindelijk kreeg ik via vodafone 3 maanden gratis Apple. Een hele vervelende app trouwens, dus maakte er geen gebruik van.
Na 3 maanden vergeten op te zeggen en toen kreeg ik een factuur van € 9,99 en deze heb ik ook voldaan via Vodafone.

Gisteren keek ik mijn facturen na en bleek dat er na 6 maanden opnieuw werd afgeschreven april en mei € 9,99. Dus ik vandaag contact opgenomen.

En het is mijn fout, want ik had de actie na 6 maanden nog een keer moeten opzeggen en ze gingen er niks mee doen.

Prima, 3 particuliere abonnementen opgezegd en 23 zakelijke. Leuk zo'n principe gastje die voor € 20,00 een klant laat lopen die terecht een klacht indient.


Nou ik ook me abonnement opgezegd bij Ziggo, deze medewerker gaf me gelijk en wilde me 3 maanden € 20,00 korting geven voor het ongemak. Superlief, maar ik ben hier niet mee akkoord gegaan, omdat het voor mij in principe is dat ik niet elke factuur wil uitzoeken waar me geld naar toegaat. Jammer voor Ziggo en voor mij dat ze samenwerken met Vodafone.

HvdBiezen 9 jun 2021
Reageer
M

Ziggo beter dan de rest

Ik zal er geen heel verhaal van maken maar ik ben een paar keer verhuisd en heb iedere keer een andere provider gehad voor mijn internet en tv aansluiting. Vaak was het bar en boos, was ook in zee gegaan met wat goedkopere opties omdat ik het niet altijd ruim heb gehad. Had ik soms tv haperingen of hardware die vast liep. Nu toch maar besloten om Ziggo aan te vragen, hoor er veel goede verhalen over en lees hier ook goede ervaringen. Heb er tot op heden totaal geen spijt van! Je betaald wel wat meer bij Ziggo, daar moet je eerlijk in zijn. Als je het niet ruim hebt kan je beter voor een andere provider kiezen denk ik. Als je het wel kunt betalen 100% Ziggo kiezen! Heb ook het idee dat het tv signaal scherper is dan wat ik eerder had, kan het me verbeelden hoor.

Marcel 6 jun 2021
Reageer
M

Ziggo zekere zin van misleiding

Al jaren slechte WiFi. En na de ene na de andere belofte kwam het echte klapstuk. We werden weer eens gebeld en na de zoveelste keer mijn beklag gedaan te hebben kregen we een aanbieding, weer, internet Max want dat ging helpen. Een half jaar gratis en na dat half jaar konden we het gewoon opzeggen als er geen verbetering was en we zaten dan ook nergens aan vast. Ik had al een voorgevoel en vroeg er nog een paar keer naar of we nergens aan vast zouden zitten, dit werd keer op keer bevestigd. Toen het zover was en er geen verbetering was maar alleen maar verslechtering, wilden we dit abonnement stop zetten en bleek dat we er toch aan vast zaten. Dit was voor ons de druppel en wilde naar KPN overstappen. Toen dit bij de Ziggo’s bekend werd, werd het internet nog slechter. En ondertussen weigeren ze het abonnement stop te zetten en beroepen ze zich op hun contract, iets wat met valse voorwendselen tot stand is gekomen. Dit hebben ze ook toe gegeven maar ondanks het feit dat ik aangegeven heb dat dit “misleiding van de verkoper” is en daarmee een strafbaar feit is blijft ziggo zich verschuilen achter hun contract.

Medard Winants 5 jun 2021
Reageer
D

Bij het afsluiten van een nieuw abonnement zijn mij door de een verkoopmedewerker 3 wifiboosters beloofd.
Na veel moeite zou het de verkoopmedewerker gelukt zijn om ze te regelen.
Helaas gaf Ziggo niet thuis en leverden de boosters niet. Na 7 maanden is niet gelukt, terwijl het ze door twee medewerkers van Ziggo toegezegd waren.
Ziggo neemt klachten niet serieus en ook niet als je al 20 jaar klant bent.
Beste Ziggo: Zo kan je je klanten ook kwijt raken.

Dirk Jan 15 jun 2021
T

Ziggo is de beste provider voor sportliefhebbers

Ik maak al jaren gebruik van Ziggo en ik kan niet anders zeggen dat het de beste provider is. In het verleden heb ik ook KPN en T-Mobile gehad maar Ziggo steekt er met kop en schouders boven uit.
Ze hielpen mij keurig met de installatie en sindsdien werkt het uitstekend. Nooit problemen gehad, altijd snel en stabiel internet. Ook is het fijn dat je gratis naar Ziggo Sport mag kijken. Ik ben een groot voetbal fan en kijk dus veel naar deze zender. Dit krijg je niet bij KPN of T-Mobile.
Verder kun je nog korting op je Vodafone abonnement krijgen als je Ziggo hebt, altijd leuk. Zelf gebruik ik Budget Mobiel, wat ik ook zeer kan aanraden, maar het is ook verleidelijk om naar Vodafone over te stappen. Puur voor die maandelijkse korting.

Ziggo Alles-in-1 is gewoon het beste wat je op dit moment kunt krijgen. Voor mij absoluut geen twijfel over mogelijk. Als je niks met sport hebt, kun je misschien ook voor Budget Alles-in-1 gaan vanwege de prijs. Als je van sport houdt is Ziggo een absolute must.

Thijs 1 jun 2021
Reageer
R

Jarenlang keek ik formule 1 op rtl+ op de duitse zender. Ondanks de taal eerste klas kwaliteit. Nu ben ik veroordeeld tot het commentaar van olaf mol. Een domoor die vooral uitblinkt in het opnoemen van de rijvolgorde. Vette prima. De pitreporter jack plooi die nooit never iemand voor de microfoon krijgt. Of uitgeloot is voor het vierkantje danwel corona heeft. Ik mag toch hopen dat met de overgang naar een andere provider deze personen verdwijnen van het scherm. Yohheee, yohooo....

R.Sterken 18 jul 2021
A

Update Ziggo Mediabox XL Belgie

Met de laatste update kan er maar 15 min. extra op het eind van een programma worden opgenomen, absoluut te weinig voor programma's van de Belgische tv.
Ik moet nu een extra programma er na opnemen en dat maakt het bij het afkijken onoverzichtelijk. Hopelijk komt hier nog verandering in
Ook de weergave tijd van de programmainfo staat er veel te lang en kun je niet veranderen.

A. Jonker 31 mei 2021
Reageer
T

Na de laatste update van de mediabox staat er een radio app op de tv.
Je kunt alleen via de app de radio aansturen.
Je moet dus de tv aan laten om naar de radio te luisteren?
Geen fijne update dus.

T.J Drent 4 jun 2021
P

Dhr Smeets

Hallo Ziggo,
Kunnen we nu echt ophouden met de heer Smeets, alleen maar negatieve opmerkingen tijdens basketbal, weetallen beter en terugblikken op NL’se spelers van 50 jaar geleden. Hou hier aub zo snel mogelijk mee op, iedereen heeft een houdbaarheidsdatum! Ik moet meer als 300 tekens schrijven om dit te kunnen plaatsen maar ik ga echt niet alle letters tellen, heeft dhr. Smeets dit ook beschreven. Vroeger was hij super echter het houdt een keer op !!!!!!!!!!!!!

Peter de Goeij 30 mei 2021
Reageer
S

Ziggo heeft meer zenders he. Gewoon een andere zender kiezen als jij je aan een commentator ergert. Tip van de dag lijkt me zo. ;)

Simar 30 mei 2021
J

Ziggo Alles-in-1 Max pakket

Ik maak al een paar jaar met veel plezier gebruik van het Ziggo Alles-in-1 pakket. Voorheen had ik T-Mobile Thuis, maar Ziggo bevalt mij een stuk beter. Dan moet ik ook wel zeggen dat ik het duurste pakket van Ziggo heb, volgens mij heet dat Alles-in-1 Max. Daarbij krijg je de 4K Mediabox Next, meer dan 125 zenders, TV pauzeren, opnemen en terugkijken, Movies & Series XL en 600 Mbit/s downloadsnelheid. Ja, ik heb even het lijstje erbij gepakt, ha ha. Nu moet ik zeggen dat ik Movies & Series XL totaal niet gebruik. Hier heb ik Netflix en Disney+ voor. Ik kijk wel veel TV terug en soms pauzeer ik live tv. Dat zijn wel mogelijkheden die ik eigenlijk niet wil missen. De 600 Mbit/s downloadsnelheid is heerlijk als je net als ik geregeld grote games download. Nooit problemen gehad, daarom geef ik het hoogst mogelijk aantal sterren aan Ziggo.

Johan 27 mei 2021
Reageer
T

Contact Ziggo en inloggen

Probeer in te loggen op mijnziggo, weet de inloggegevens niet dus zouden ze een inlogcode sturen.. 8 x aangevraagd en krijg niks, en nee ook niet in mn spam. Wil van Ziggo af, de mediabox klinkt alsof ie opstijgt, is amper contact te krijgen en wil niet meer betalen voor een vaste telefoonlijn die niemand meer gebruikt. Ben al jaren klant, maar goed wat kan hun t schelen ben geen nieuwe klant. Laatste tijd wel stabiel internet dat moet ik ze nageven.

Tim Lammers 26 mei 2021
Reageer
M

Je kan ook een ziggo abonnement afsluiten zonder een vaste telefoonlijn. Denk dat veel huishoudens deze optie niet meer aanvinken omdat iedereen een mobiele telecomprovider heeft. Ik heb het zelf ook niet meer namelijk, is achterhaalt.

Monster 26 mei 2021
J

Zorgen om Ziggo

Ik heb al jaren tv en internet van Ziggo. Nooit klachten gehad, snel internet en ik moet wel zeggen dat de Next mediabox een grote verbetering is ten opzichte van zijn voorganger. Alles werkt op dit moment voortreffelijk en ik ben erg blij met de extra sport zenders. Ik kijk altijd Ziggo Sport voor Engels en Spaans voetbal, Formule 1 en de NBA. Dit zijn sporten waar ik erg geïnteresseerd in ben en ik word op mijn wenken bediend met de zender Ziggo Sport.

Nu hoorde ik tot mijn grote verbazing dat Ziggo de rechten van de Formule 1 en NBA gaat verliezen. Dit zal ik echt heel jammer vinden, want hiervoor heb ik juist Ziggo! Als dit echt waar is, dan zal ik een apart abonnement moeten nemen voor deze sporten, waardoor meer geld kwijt ben in de maand. Dan wordt het ook aantrekkelijk om een goedkopere internet en tv provider te zoeken. Ik hoop dat dit verhaal niet waar blijkt te zijn, anders ga ik echt op zoek naar een goedkoper alternatief. Puur om de kosten te drukken, aangezien ik een extra abonnement moet nemen.

Jari 26 mei 2021
Reageer
H

Na update geen TV meer normaal kunnen kijken

Door de ziggo update van begin mei 2021 kunnen wij niet meer normaal TV kijken. Het gehele beeld is voorzien van een paarse gloed. Ziggo heeft een monteur gestuurd die wel iets probeerde en toen zei TV goed is en dat hij het niet voor elkaar kreeg en wellicht aan de ouderdom van de TV ligt. Vervolgens nogmaals de storing gemeld en ZIGGO komt er op terug, want het is een klacht/storing die veel meer nu voorkomt. Inmiddels is het eind mei en een aantal ziggo contacten verder vanuit mij. Ziggo heeft het nog steeds niet voor mekaar en heeft ook nog steeds niet weer teruggebeld ondanks toezegging.

IK vind dit niet kunnen van dit bedrijf. Blijf in contact met je klant lijkt mij het minste wat zij kunnen doen.

Software update blijkt dus een giga misser. Hier en daar bij andere B&O gebruikers rondgevraagd en hebben dezelfde problemen met ZIGGO.

Hulzebos 25 mei 2021
Reageer
G

Wachttijden Ziggo Klantenservice

Op dit moment zit ik al 1 uur en 56 minuten te wachten op contact met Ziggo.
"Nog een ogenblik geduld alstublieft", volgens de dame van het bandje.
Hoezo klantenservice, WAARDELOOS. Daarbij ben ik de laatste weken al tien keer gebeld met uitleg over de uitbreiding van de service van Ziggo, aanleg van glasvezel. Ik ben al zeker 5 jaar aangesloten op glasvezel, tot volle tevredenheid.
Voor mij NOOIT Ziggo.

GJV 25 mei 2021
Reageer
S

Waarom niet gewoon contact zoeken via de chat op de website? Dit werkt prima en je hoeft vrijwel nooit te wachten totdat iemand je helpt. Wanneer ik contact zoek met Ziggo om mijn contract te verlengen of als iets niet werkt, reageren ze meteen en komen ze altijd met een goede deal of oplossing.

Je kan een chat starten als je op Klantenservice klikt, daarna op Contact. Dan naar beneden scrollen en zie je een oranje knop waarop staat Chatgesprek starten. Vaak moet je wat info gegeven als je postcode of je geboortedatum zodat ze weten met wie ze spreken. Persoonlijk vind ik het een ideaal systeem.

Simar 25 mei 2021
R

Ineens, uit het niets, valt internet WIFI eruit. Vier dagen aangekeken, het werd niet beter. Om de 10 minuten zit ik zonder. Toch maar gebeld, de monteur kwam langs. Mijn modem was verouderd, een nieuwe is geinstalleerd. Nu zijn de problemen verholpen hoor, mevrouwtje!

Nou, vergeet het maar. Inmiddels een kabel aangeschaft, maar het internet is nog steeds waar-de-loos. Ik ben een zakelijke klant, ik heb nu al 3 weken lang elke dag aan de telefoon gehangen, maar nee hoor, het ligt echt aan mij; volgens Ziggo doet internet het bij mij prima!

Geen hulp, geen internet, maar wel elke maand de volledige rekening betalen. Ga nooit, maar dan ook nooit met deze oplichters in zee.

Robine 28 jun 2021
A

behandeling klacht goed opgelost

9 En 16 mei langdurig contact gehad met klantenservice, beide malen antwoord dat het probleem nu niet kan worden opgelost maar dat er binnen 2 werkdagen met mij contact wordt opgenomen, dus niet! 24 Mei klachtenformulier ingevuld en verstuurd. Na 10 minuten reageerde Ziggo telefonisch, probleem was binnen 10 minuten opgelost.

Aarts 24 mei 2021
Reageer
M

Ook wel eens goed om te horen dat een groot bedrijf als Ziggo goed omgaat met een klacht. Krijg het idee dat bedrijven het steeds belangrijker gaan vinden hoe ze op het internet te boek staat op basis van reviews en ervaringen. Vanzelfsprekend alleen maar goed voor de consument!

Monster 24 mei 2021
Prijzen vergelijken

Door middel van samenwerkingen met meerdere internet en tv providers, kunnen we onze bezoekers gunstige prijzen aanbieden.

Beste internet en tv providers

Dit zijn de beste internet en tv providers van februari 2023.

Over Ziggo

Ziggo is een van de betere Internet en Tv aanbieders van Nederland. Deze provider heeft een aantal eigen unieke sportzenders, films en series pakket en je kan er ook losse films huren. Ze hebben een eigen netwerk die voor een groot deel glasvezel is, alleen vanaf je huis is het vaak nog via de kabel. Hierdoor kunnen ze wel enorm hoge internetsnelheden hanteren.