Internet Tv

DELTA

14 reviews
71% positief
29% negatief

Delta is vooral bekend in Zeeland waar het dé telecomprovider en energieleverancier van de provincie is. Delta levert aan zowel consumenten als de zakelijke markt telecomdiensten aan. Denk bij de zakelijke kant aan een vast ip-adres, glasvezelverbindingen tot 10 Gbps en groepsaansluitingen voor televisie op grote parken en bedrijven.

T-Mobile Thuis is van alle internet en tv providers de beste keuze.

Bezoek T-Mobile Thuis


Reviews (14)

  • Dekker

    DELTA glasvezel internet

    Thuis hebben wij glasvezel internet van DELTA. Dit hebben wij nog niet zo lang, maar wij zijn er erg tevreden mee. Internet is een stuk sneller dan dat wij gewend waren, dus het is een hele vooruitgang. Voorheen kon de wifi wel eens heel langzaam zijn, omdat je gewoon veel snelheidsverlies hebt met wifi, helemaal als je er ver vandaan zit. Nu wij zoveel meer snelheid hebben, is dit geen probleem meer. Je houdt nog wel wat snelheidsverlies vanwege wifi, maar het is nog steeds snel genoeg.

    Wij zijn tevreden met de overstap naar glasvezel van DELTA. Het is gewoon erg goed en kunnen iedereen aanraden hetzelfde te doen.

    Dekker 9 jan 2022

  • Fam. Krijger

    Snelle glasvezelverbinding bij Delta

    Wij gebruiken Delta al jaren en zijn hier meer dan tevreden over. Met een hele snelle glasvezelverbinding kunnen we met 3 gamende kinderen en wij als ouders gerust een Netflix filmpje kijken. Weet nog goed dat toen er nog geen glasvezel was, dat onze kinderen telkens boos werden dat het internet ging haperen. Werden ze weer boos op elkaar omdat een ander teveel internet verbruikte. Gelukkig is dat verleden tijd. Zere blij met Delta en zie ons hier ook niet snel weg gaan.

    Fam. Krijger 7 jan 2022

  • Monica

    Wanneer komt Delta naar Drenthe

    Ik hoor goede verhalen over Delta flexpakket met internet en tv aansluiting. Helaas is het in Drenthe nog niet mogelijk om dit te krijgen? Las op Reviews.nl al dat het alleen in Zeeland is. Wel jammer, reviews zijn ook nagenoeg allen positief over deze dienst. Zal het ooit nog elders in het land verkrijgbaar zijn of blijft het alleen in Zeeland? Zal prettig zijn als Delta hierop kan reageren of me even kan informeren. Kan het namelijk nergens vinden. Er staat op de website dat ze al jaren bezig zijn om een stabiele verbinding te creëren op onbereikbare plekken in NL. Ze hebben het beste netwerk en groeien ook hard in de rest van NL maar blijkbaar nog niet in Drenthe.
    Ik geef het 4 sterren. Gebruik het zelf (nog) niet dus kan er verder niet over oordelen.

    Monica 16 dec 2021

  • Joost

    DELTA Flexpakket

    Ik heb mijn eigen DELTA Flexpakket samengesteld nadat ik een reclame op de radio had gehoord. Nadat ik zag dat DELTA beschikbaar is op mijn adres, had ik nog wel wat onderzoek gedaan. Hun website sprak mij wel aan, vooral de hoge internetsnelheden. Ik las wel wat reviews van mensen die problemen hadden met storingen. Ik nam dit maar niet te serieus, want elke provider heeft hier wel eens mee te maken en besloot om DELTA te nemen.

    Nu ik DELTA een tijdje in gebruik heb kan ik niet anders zeggen dat ik er tevreden mee ben. Ik heb nog geen enkele keer last gehad van een storing. Het enige wat ik wel merk is dat internet niet helemaal zo snel is als dat ze beweren. Misschien komt dit door Wifi, maar het is alsnog supersnel. Het is eigenlijk geen klacht, maar wel opmerkelijk. Als je zegt dat je 1000 Mbps download levert en ik controleer het via een speedtest, moet het ook wel minimaal 1000 Mbps zijn ongeacht ik op Wifi zit of niet. Anders moet je dat er nadrukkelijk bij vermelden.

    Joost 30 nov 2021

  • Ineke Vermaat

    Te vaak werkt de Tv via internet niet goed

    Helaas is de TV nternetverbinding van Delta nog met te veel verstoringen. Zelfs met internet versterkers etcetera . Ook met de beste routers en een moderne Samsung TV uit 2016 voldoet TV via Delta internet-tv niet aan de gewekte verwachtingen. Stop met dure reclames en het wekken van verwachtingen maar investeer in producten en klantenservice Delta.

    Ineke Vermaat 18 nov 2021

  • Familie Visser

    Supersnel glasvezel internet

    Wij hebben glasvezel internet van Delta. Ik kan niet anders zeggen dan dat wij erg tevreden zijn over Delta. Internet is nog nooit uitgevallen en het is altijd supersnel. Delta is niet overal beschikbaar, dus je moet wel eerst de postcode check doen om te kijken of Delta beschikbaar is in jouw buurt. Wanneer er een nieuw glasvezel netwerk wordt aangelegd heb je vaak geen keuze in providers, omdat de provider zelf het glasvelnetwerk laat aanleggen. Wij hadden geluk met Delta. Het was wel een gok, want ik en vele anderen hadden nog nooit van Delta gehoord. Gelukkig is Delta gewoon een goede en betrouwbare provider. Voorheen hadden wij altijd KPN, dus kwaliteit staat wel hoog bij ons in het vaandel. Internet moet gewoon altijd werken en daar wil je geen problemen mee. Ook zijn wij heel blij dat we naar glasvezel zijn overgestapt. Internet is zoveel sneller dan voorheen. Wij willen echt niet meer terug!

    Familie Visser 7 nov 2021

  • Mirrie

    frustrerend hele week al storing

    al de hele week blijft het beeld stilstaan van de tv of doet de tv het helemaal niet. de hele week gebeurd dit al regelmatig waardoor ik niet even iets helemaal af kan kijken wat gewoon super frustrerend is. ben dan ook ongelofelijk ontevreden omdat ik vind dat het goed moet werken. vind ook niet dat ze goed te bereiken zijn. als klant van meer dan een half jaar verwacht ik toch wel wat meer service. hang ongeveer wekelijks met ze aan de lijn en ze doen weinig om me te helpen. als je meerdere keren belt krijg je elke keer een verschillende medewerker aan de lijn waar je dus helemaal niets aan hebt want dan moet je het verhaal weer helemaal uitleggen.

    Mirrie 10 okt 2021

  • Familie Brouwer

    DELTA Flexpakket

    Wij hebben het Flexpakket van DELTA. Dit geeft ons supersnel internet en interactieve televisie. Wij zijn heel tevreden met DELTA. Aan de installatie wou ik niet zelf beginnen dus kregen wij er een gratis monteur bij. Dat getuigt van hele goede service. Meestal moet je voor een monteur aan huis betalen, maar bij DELTA niet. Het internet wat je van DELTA krijgt is ook echt supersnel zoals ze beweren. Glasvezel is echt de toekomst in dat opzicht. Nooit meer traag internet, alles super snel. Niet alleen download, maar ook upload. Er heeft ook nog niemand binnen onze familie geklaagd over internet of televisie. Iedereen lijkt toch blij te zijn dat we gekozen hebben voor DELTA. Mijn vrouw wou ook wel KPN of Ziggo, maar we zijn toch blij dat we daar niet voor hebben gekozen. Er is echt niks mis met DELTA en het internet of televisie is er ook nog geen één keer uitgevallen. Het blijft gewoon werken. Qua prijs valt DELTA ook erg mee. Als je ook een betrouwbare glasvezel aanbieder zoekt, kunnen wij DELTA van harte aanbevelen.

    Familie Brouwer 9 okt 2021

  • Henk

    Delta voldoet niet aan de verwachtingen

    Op zaterdag monteur geweest voor de aansluiting, geen aansluiting mogelijk omdat Delta op dat moment bezig was met onderhoud. Vele belminuten verder.
    We moesten de volgende dag terugbellen. Dat was zondag, niet bereikbaar, dus naar de maandag, telefonische storing, dinsdag eindelijk aangesloten. Factuur is wel op zaterdag ingegaan.
    Vanaf woensdag niet bereikbaar op vast nummer. Het lag aan ons, de telefoon zou niet goed zijn. Nu drie weken verder, het probleem ligt bij Delta. Er wordt aan gewerkt. Melding gehad dat het nu werkt met het vaste telefoonnummer. Opgeteld 140 belminuten mobiel. Dus extra kosten aan onze kant. Er wordt nog steeds gewerkt aan een oplossing. Conclusie: Delta kan de diensten niet volledig leveren. Wij kopen een compleet pakket, dat slechts gedeeltelijk werkt.
    En de klantenservice blijft van buiten geleerde zinnen herhalen. “Ik begrijp dat het vervelend voor u is” . “ Jammer dat u niet bereikbaar bent enz.”
    Hoe nu verder?

    Henk 12 apr 2021

  • Nico van Wijk

    Delta glasvezel abonnement

    Iedere dag zie ik als ik de settopbox opstart omroep Zeeland in mijn favorietenlijst, een zender die ik niet heb ingesteld, dan schakeld de settopbox iedere dag uit via stand-by timer, dat uitgeschakeld staat, opnames die ik verwijderd staan de volgende dag weer vrolijk in de lijst opnames en gewiste geplande opnames staan ook weer in de lijst gepland en dan nog steeds die belachelijke zendervolgorde. Het jaar Delta zit er gelukkig bijna op, ondanks het goede zender aanbod tegen een goede prijs is de ergenis aan de primitieve settopbox met bijbehorende storingen reden om terug te gaan naar ziggo, niet storingvrij, maar de settopbox is volledig instelbaar.

    Nico van Wijk 8 mrt 2021

  • Rob

    Tevreden klant

    Sinds enkele maanden bij delta aangesloten op het glasvezelnetwerk en een hele verademing. De aansluiting was netjes gemaakt in de meterkast, maar duurde nog paar maand tot we die konden gebruiken.

    De monteur van delta heeft het tv kastje en modem geïnstalleerd en we draaien nu drie maanden storingsvrij. Het mooiste is dat het tv beeld haarscherp is. En het thuiswerken (online les kids + twee thuiswerkers) gaat zonder problemen.

    Verbeterpuntje: het tv kastje heeft tussen het schakelen een seconde zwart beeld, dit kan sneller.

    Rob 20 jan 2021

  • Omar

    Internet en televisie van DElTA Fiber

    Hele goede internet en tv provider is dit en dat alles voor een spotgoedkoop prijsje ook nog eens. Een game verslaafde als ik heeft goed internet nodig en ook internet waar je achteraf geen extra kosten voor krijgt. Ben ik niet aan het gamen of sporten, dan ben ik wel voor de tv te vinden om sport of gave films te kijken. Nu nog eens extra natuurlijk nu we allemaal aan huis gekluisterd zitten. Daarom ben ik alleen maar extra blij met delta fiber. Meerdere vrienden zijn op mijn aanraden al overgestapt en ook zij zijn dolenthousiast hier over, dus ik ben niet de enige.

    Omar 20 dec 2020

  • Henry

    Veel geld kwijt aan Delta Fiber

    Ik ben heel veel onnodig geld kwijt geraakt aan het betalen voor een lidmaatschap bij DELTA Fiber. Ondanks dat het werkt voor geen ene malle moer, heeft deze maatschappij er geen enkel probleem mee om een hele dure rekening op de mat te gooien. Last van schuldgevoel hebben zij in elk geval niet.

    Ik heb al veel klachten gestuurd naar de klantenservice van DELTA Fiber, maar elke keer zonder resultaat. Ik heb wel mensen te spreken gekregen, maar ben nooit op die juiste manier geholpen dat het echt effect heeft gehad. Via deze weg probeer ik een groter publiek te bereiken, in de hoop deze maatschappij een kritische blik naar zichzelf te laten werpen. Maar ook om andere mensen te behoeden voor een grote fout.

    Henry 16 dec 2020

  • Jeroen

    Delta Fiber internet en tv

    Ik was niet eens bewust op zoek naar een abonnement bij Delta Fiber, als ik eerlijk ben had ik hier zelfs nog nooit van gehoord. Ik kwam op een moment dat ik mijn afschriften bekeek en schrok van de hoge bedragen die wij aan internet en tv en energie en dergelijke kwijt waren. Dat was voor mij de druppel en ik ben op zoek gegaan naar andere en eventueel betere opties voor ons huishouden.

    Op deze manier ben ik uiteindelijk bij Delta Fiber uitgekomen en ben ik overgestapt naar dit concept. Ondanks dat het geen bekend iets is, is het voor ons een uitkomst. Het scheelt ons veel geld en het werkt allemaal erg goed. Wij als klant zijn erg tevreden over deze aanbieder en we kunnen andere mensen ook zeker aanraden.

    Jeroen 19 okt 2020