P

Next mini

Wij zijn overgestapt naar Ziggo omdat ze een aanbieding hebben dat we 12 maanden 50% korting krijgen, dus we betalen het hele eerste jaar maar 35 euro betalen voor internet en tv complete. Dat is 350 Mbit internet en 70 HD zenders inclusief Ziggo sport. Wat ik niet door had was dat er een Next Mini bij zat. Ik zag het pas toen het pakket van Ziggo werd geleverd en dit apparaatje is wel heel prettig. Hij is zo klein dat je hem zelfs achter je televisie aan kan sluiten en het is aan te sluiten via een internetkabel in plaats van een oude coax kabel. Deze voer je in de adapter dus het is ook helemaal niet in het zicht. Eerlijk gezegd vind ik het raar dat Ziggo nog steeds geen app heeft op een Samsung apparaat, dan heb je zo'n soort apparaatje niet nodig, desondanks is het beter dan de oude grotere televisiekastjes.

Pim 11 sep 2022
Reageer
H

Al 14 x gebeld. Hopeloos. Next mini werkt slecht.

De ene fout na de andere. Nu werkt Next mini niet goed.
Maar ze sturen eerst een nieuwe afstands bediening. Deze na twee weken nog steeds niet ontvangen.
Ziggo is dus nog steeds niet verbeterd.
Geen aanrader, dan was bbh glasvezel toch beter. Ik heb nu steeds het idee dat ik van het kastje naar de muur wordt gestuurd.

Herman 31 mei 2023
Reageer
K

Onterecht afgesloten door een fout van medewerkste

Onterecht afgesloten door een fout van medewerkster Annika!!
Afgelopen dinsdag belde mijn uit huis wonende zoon dat hij zijn internet in Nijmegen wilde afzeggen.
mevrouw Annika van klantenservice annuleert gewoon mijn abonnement van een huis in Schaijk!! Nu 4 dagen later en uren aan de telefoon nog geen oplossing en het erge is ze weten niet wanneer ze het wel kunnen oplossen. Ik moest maar gewoon een nieuwe abonnement afsluiten want dat ging sneller als dit volledig onterecht geannuleerde abonnement weer in orde brengen. Dit ook nog terwijl je alle gegevens moet doorgeven en andere klantnummers hebt enzovoort. Dit betekent dat je dus voor iedereen kunt opzeggen. Ook had ik een jaarcontract en dat kun je zelf nooit opzeggen voortijdig maar zij kunnen dat dus wel met hun onkundige medewerkers.

Karin 25 mei 2023
Reageer
M

Zeer slecht bedrijf

Na bijna 10 jaar klant... stap je over en dan.
Ziggo komt afspraken/beloftes niet na. Sluit je eerder dan afgesproken af, en zoek het maar uit.
Communicatie is zeer slecht en wederom beloftes worden niet nageleefd. Geld dat je nog terug moet ontvangen, heb je weken (inmiddels 4) later nog niet terug.
Je facturen nog bekijken is na overstap niet meer mogelijk en je mag €2,50 per kopie betalen voor facturen die nog niet zijn afgehandeld?!
Wat kan ziggo wel... 2 pakketjes (doosjes) voor haar apparatuur sturen in dezelfde week.

Rede van overstap: na een zoveelste tarief verhoging een medewerker gevraagd om een korting voor een trouwe/lange klant... €10,- per maand kon ik krijgen en de verhoging was om en om €5,-.... dus mijn antwoord: watblieft en NEE

Mensen blijf daar weg en ben gewaarschuwd wat KAN gebeuren als je klant bij ziggo word.

Melissa Stolwijk-Greijn 20 mei 2023
Reageer
M

Ziggo klant

Ziggo is werkelijk waar een waardeloze club ! heb al 10 keer gebeld over een probleem wat maar niet opgelost wordt (mailen kan niet meer (contactformulier) en als je een extra zender besteld via een medewerker dan beloofd men dat het binnen 4 uur actief is , maar duurt bij mij al 4 dagen en kan nog steeds bestelde product niet zien. Als je hier over belt dan krijg je als antwoord, dat men het ook niet weet . Nou ik weet het wel, de directie vult zijn zakken en de klant mag barstten

Matthijs 19 mei 2023
Reageer
F

Jaren blij klant

Na jaren trouw klant te zijn geweest en tussendoor zelfs een stap te hebben gemaakt naar Telfort omdat die een stuk goedkoper was, ben ik nu weer reeds enkele jaren tevreden klant van Ziggo! Voor mij 100% de beste provider voor internet en tv. Wel jammer dat ze Formule 1 hebben verloren aan Viaplay maar dat mag de pret natuurlijk niet drukken. Altijd goed signaal en heb sinds kort ook de Wifi boosters die super goed werken.

Florian 18 mei 2023
Reageer
A

Storing van 24 uur

Afgelopen zaterdag en zondag (13 en 14mei) lag Ziggo er bij ons uit. Dus geen radio, tv, en internet. Pas na 24 uur (!?) heeft Ziggo de storing verholpen. Geen enkele mededeling na afloop van de storing wat er aan de hand was of verontschuldiging! Geen boe of bah. Wat een armoedige communicatie/ PR! Ik overweeg nu naar Delta over te stappen.

Arie Reus de 16 mei 2023
Reageer
R

Oplichters puur sang

Je wordt gelokt met 6 maanden korting maar Ziggo rekent je gewoon het volle bedrag af. Ook na diverse malen bellen en beloftes dat het teveel betaalde gecorrigeerd zou worden Ook zegt de deuroplichter niets over de aansluitkosten. Moderne oplichterij in het proberen klantjes van een ander af te pakken. Verschrikkelijk Wegwezen hier

Ruud de Groot 30 mrt 2023
Reageer
J

Ziggo verhoogd prijzen met 5,50 euro door inflatie

Ik kreeg een mail van Ziggo dat ze door de inflatie de prijzen omhoog moeten gooien met maar liefst 5,50 euro. Spijtige situatie en ben ook benieuwd dat wanneer de inflatie weer normaal is, of ze dan de prijzen weer omlaag doen. Wil wel graag duidelijk stellen dat ik heel blij ben met Ziggo. Tv met Ziggo Sport is top, internet is altijd heel snel. Bereik qua Wifi in huis is geweldig, zeker met de Ziggo extenders! Dus jammer van de prijsverhoging maar qua product is er voor mij geen betere keuze dan Ziggo.

Jan 14 mrt 2023
Reageer
R

Upload voorgelogen en laatste rekening verdubbeld

Bij aanbod krijg ik te horen dat de upload snelheid bij ziggo hoger is dan in werkelijkheid en dat haaldeme over de streep echter bleek ik voorgelogen te zijn. Dus na 1 jaar Abonnement weer terug naar Kpn en ziggo optijd opgezegd. Vervolgen moet ik de laatste factuur 6 weken meer betalen dan afgenomen. En dan duurt het natuurlijk weer minimaal 15 min aan de telefoon voordat je de juiste persoon aan de lijn krijgt die dan doodleuk verteld dat het ovet 6 dagen gewoon word afgeschreven en de maand er na komt alles goed.. wat een volk. Dat dat als normaal word gevonden.

R.j. De Wit 14 mrt 2023
Reageer
C

TV op zwart

Na je werk thuiskomen en ontdekken dat de provider je van hun servers heeft verwijderd.
Acht keer opgebeld, na 24 uur nog steeds geen tv en Internetverbinding.
Gelukkig ging ik - na onbeschofte behandeling en fantasie nota’s - weg bij Vodafone, dus heb ik nog een werkende IPhone.

Ik moet allerlei kastje kopen en ander abonnement aanschaffen! O ja, waarom wordt mij dat niet gevraagd vóór het afsluiten van internet en TV ?
Niemand kan mij zeggen wanneer ik weer een aansluiting heb. Het abonnementsgeld wordt wel geïncasseerd…..

C de Bruin 14 mrt 2023
Reageer
M

Slechte service

Bereikbaarheid van Ziggo laat zeer te wensen over. Als je ergens over klaagt verbreken ze pardoes de verbinding. Bij mijn verhuizing hebben ze fout op fout gestapeld waardoor ik twee weken zonder internet heb gezeten. Geen sorry maar wel doodleuk een rekening sturen. Als je vervolgens om opheldering vraagt hoor je precies helemaal niets. Alleen een aanmaning om de rekening niet te vergeten! Ziggo ga je schamen!!

Martin 6 mrt 2023
Reageer
E

Nitwits zijn het

Hoe moet ik opmaken uit een getekende stilistische kubus wat mojn modem is…..
Gebruik GVD een foto
Doordat ik de keuze kan maken kan ik ook niet bepalen wat voor een ellende er nog meer gaande is bij Ziggo wat betreft mijn internet…
Eigenlijk heel simpel, Ziggo levert geen internet tv op mijn thuisadres ze hebben een Service die niet afdoende is om een probleem op te lossen en eigenlijk zijn ze mijn klandizie niet waardig! het wordt weer tijd om op te stappen

Eric 26 feb 2023
Reageer
R

zorg ervoor dat je veel klaagt

Ik heb vorig jaar maart viaplay afgesloten. Belangrijkste voor kanaal 200 formule 1. regelmatig geprobeerd via mijnziggo om viaplay te activeren. en elke keer een melding: oeps, er ging iets verkeerd, probeer het later weer.
Dit blijkt een bekende melding te zijn. Echter niemand weet hier iets van. diverse casussen aangemaakt door medewerkers van Ziggo om het probleem op te lossen. Maar geen resultaat! Vele uren en vele medewerkers verder eindelijk iemand die aangeeft dat dit probleem bekend is.
Viaplay even opzeggen en dan weer aanmelden. Probleem zou verholpen moeten zijn. Belt u daarna de administratie maar: geld krijgt u terug!
Helaas maar waar. 3 keer door ziggo halverwege een gesprek eruit gegooid. elke keer dus weer terugbellen..te horen gekregen dat ik maar liefst recht heb op €.10,-
Ik had blijkbaar eerder moeten bellen, terwijl de klacht al bijna een jaar bekend is. Dus tip: zo veel mogelijk Ziggo bellen!!!!!

Roelof 7 feb 2023
Reageer
J

Service

Al jaren lid van Ziggo v/H UPC altijd goede service ondervonden, zowel telefonisch als dat er een monteur thuiskomt. Ook in de winkel zijn ze behulpzaam, zullen alles doen om het op te lossen. Nu next mini binnen gekregen en voor een gedeelte zelf aangesloten nu komt er toch een monteur om de laatste dingen te doen. Wel moet ik zeggen dat Ziggo voor nieuwe klanten alles uit de kast haalt met kortingen, maar voor bestaande klanten waardoor ze groot geworden zijn is maar mondjes maat aanbiedingen, wat wel prettig zou zijn, daar hun abonnementen toch wel pittig zijn.Ziggo ga daar eens aan werken voor de rest een tevreden klant.

J.lambermon 22 jan 2023
Reageer
R

2 maanden zonder internet en interactieve tv

Had storing in oktober week geen internet nadat ze de storing verholpen hadden begonnen de problemen nog steeds geen internet. Klantenservice bellen krijg je een persoon aan de lijn die mij niet netjes behandelde. Na een lang gesprek zou er een monteur komen. De monteur van Ziggo was vriendelijk en had het probleem binnen twee minuten gevonden. Kapotte kabel buiten die moest hersteld worden. Een medewerker van circet komt kijken wat er moet gebeuren en informeert mij dat ik op korte tijd een telefoontje krijg voor een afspraak te maken. Kon zelf achter de afspraak gaan bellen want Ziggo dat doen ze niet. Kan ik wachten tot 1 december voor ze de kabel komen herstellen. 2 maanden geen internet en een hele hoop gezeur toen ik vandaag de klantenservice belde dat ik mijn korting had gehad en dat ik sinds oktober op zelf over maken in plaats van automatische incasso. Dus de 35€ korting is genoeg voor 2 maanden geen internet en interactieve tv. Ziggo jullie klantvriendelijkheid is belachelijk aan het worden mede dankzij het geweldige callcenter wat jullie gebruiken. 7 jaar internet en tv van jullie nooit problemen gehad zoals de afgelopen maanden en dan wordt je behandeld als een retard door de klantenservice. TRIEST ECHT TRIEST HET WAS ZO GOED

Rob 16 dec 2022
Reageer
Y

4 weken wachten

Wat is ziggo een rotbedrijf. Heb je een betalingsregeling lopen dan krijg je binnen 48h weer een her activatie zeiden ze begin november. Ik heb 7 x ziggo gebeld hierover en ze zouden het in orde maken. Nu vandaag 13 dec. krijg ik te horen nadat alles betaald is, ik nooit een her activatie zou krijgen omdat ziggo het contract heeft beëindigd. Eerst alles innen dan zeggen dat het niet kan na een maand.

Yurie 13 dec 2022
Reageer
H

zou het zeker aan anderen aanbevelen

Ik ben onlangs lid geworden van Ziggo en ben tot nu toe erg tevreden over de service. Het installatieproces was snel en efficiënt en de technicus die bij me thuis kwam was beleefd en professioneel. De kwaliteit van de tv- en internetdienst is uitstekend, met een scherp beeld en snelle en betrouwbare verbinding. Ik ben ook onder de indruk van de verscheidenheid aan kanalen en programma's die beschikbaar zijn, waaronder veel van mijn favoriete shows en films. Over het algemeen ben ik erg tevreden met Ziggo en zou het zeker aan anderen aanbevelen.

Hansgroten 12 dec 2022
Reageer
S

Onbeschofte klantenservice

Ik belde vandaag om te informeren over eventueel een aansluiting. De vrouw die mij te woord stond had er duidelijk geen zin in. Toen ik zei dat het met de gegeven informatie voor ons helaas niet interessant was werd direct de verbinding verbroken, ik kreeg nog geen goedendag meer! Gaan jullie echt zo met (potentiële) klanten om? Echt onbeschoft! Mooi niet dat wij overstappen!

Sacha 2 dec 2022
Reageer
H

Ziggo groot en toch een goede service

Je kan alles van Ziggo zeggen maar ik vind dat, ondanks dat ze de grootste zijn, dat ze alsnog een geweldige service leveren. Ze zijn super snel bereikbaar via de chat op de website. Medewerkers weten precies hoe ze je moeten helpen. Telefoon duurt wat langer maar is ook geen probleem. Vind de chat sowieso wat fijner omdat je dan ook kunt teruglezen later wat er gezegd is. Ik was de eerste die de Mediabox Next in huis had en heb nu ook als een van de eersten de Next Mini in huis. Ze helpen je gelijk als je hierom vraagt en passen je abonnement automatisch aan als dit gewenst is. We zijn nu zeker 10 jaar klant en hebben nog nooit gedacht om een andere internet en tv aanbieder te nemen.

Harmen 1 dec 2022
Reageer
M

Dit is wel heel erg contactloos betalen

Diensten zijn op zich goed, maar erg duur.
Diensten worden weggehaald zonder compensatie en nu probeer ik een andere box te regelen, maar je kunt nergens meer iets vinden om contact te krijgen met het bedrijf.
De chatbot online start niet, als jouw vraag niet bij de veel gestelde vragen zit kan je verder klikken en spring je gewoon terug.
De in-app chat is in de app ook nergens te vinden en dan heb ik het nog niet eens over het ontbreken van een telefoon nummer email adres.

Maikel Lindsen 30 nov 2022
Reageer
D

Slechte service Slechte verbinding Veel te duur.

Wij hadden al ruim 20 jaar gratis filmnet bij Ziggo. Dat hadden wij ooit eens gehad door problemen bij UPC.
Nu had ik 2 jaar geleden een vaste telefoonlijn besteld voor mijn alarm.
Wij verhuizen nu en we wilden de vaste lijn weer opzeggen.
Ziggo: Dat kan maar dan heeft u geen filmnet gratis meer!
Wij: Maar waarom dan?
Ziggo: Elke verandering aan uw pakket verliest u Filmnet gratis.

Dus nu zeggen wij ‘BYE Ziggo’
Bij online.nl heb je voor €37 per maand glasvezel kpn tv, met gratis filmnet.
Wij betalen bij ziggo €98 per maand.

Ziggo zei tegen me: Meneer 90% van onze toevoer is ook glasvezel hoor!
Wij: Ja tot aan het huis, dan komt er een coax en een gewoon internet kabel bij me binnen.
BYE BYE ZIGGO.

David Rachman 10 nov 2022
Reageer
M

Tevreden ziggo klanten bestaan ook

Ik ben al meer dan 15 jaar Ziggo klant. Alle negatieve reacties hier daar snap ik echt niets van. In al die tijd heb 1 x een avond sroring mee genaakt, Heeft Ziggo mij fantastisch geholpen met 3 mooie wifi torentjes, onlangs een nieuwe modem mogen ontvangen en heb ik gisteren de geweldige Next Mini ontvangen zonder kosten. De grote mediabox en kabel weg. Hup staat gelijk een stuk netter en werkt prima!
Echt jammer van al die negatieve reacties. Er zal vast een deel van kloppen maar kijk ook naar jezelf en wees begripvol. De wereld is al genoeg vol haat.

Marcel 5 nov 2022
Reageer
C

Ik heb vandaag ook geweldige hulp per telefoon ontvangen bij het installeren van next. Niets was de medewerker teveel. Chapeau voor deze man.

Chr. Bouter 8 nov 2022
H

Snel internet van Ziggo

Wij hebben thuis al jaren Ziggo en zijn er allemaal erg tevreden over. Ze verdienen wat ons betreft geen 5 sterren, omdat het aanbod gewoon matiger wordt. Formule 1 weg, Engels voetbal weg en er komt niks voor terug. Wel aan gedacht om over te stappen naar een andere aanbieder, omdat het wellicht goedkoper kan. Het enige wat ik persoonlijk af en toe nog kijk bij Ziggo is Rondo. Aan de andere kant weten we ook niet hoe goed een andere aanbieder is en dat is maar weer de vraag. Bij Ziggo hebben we in ieder geval een stuk sneller internet dan bij een andere aanbieder. Dus voor nu blijven we gewoon bij Ziggo.

Hofman 14 okt 2022
Reageer
M

Foutief factureren en afspraken niet nakomen

Ik heb nu 6 maanden Ziggo van de 6 maanden heb ik 5 foute facturen ontvangen. Ik heb er al meerdere keren melding van gedaan en ze zeggen het op te lossen. maar helaas de maand ernaar gaat het weer fout. Toen hebben ze in Augustus toegezegd omdat er door hun zo veel fouten gemaakt waren het abonnement stop te zetten zonder verdere facturen. Maar er kwam gewoon weer een nieuwe en heb dus weer gebeld helaas krijg je na 45 minuten aan de telefoon gezeten te hebben dat het stilzetten mij een boeten gaat kosten omdat ziggo fouten heeft gemaakt. Keer op keer komen ze de afspraken niet waar. SCHANDALIG

M van der List 16 sep 2022
Reageer
Prijzen vergelijken

Door middel van samenwerkingen met meerdere internet en tv providers, kunnen we onze bezoekers gunstige prijzen aanbieden.

Beste internet en tv providers

Dit zijn de beste internet en tv providers van juni 2023.

Over Ziggo

Een van de grootste aanbieders in de telecomwereld is Ziggo. Het bedrijf biedt internet-, televisie- en telefoniediensten aan. Ziggo maakt gebruik van zijn eigen netwerk en biedt daarmee hoge kwaliteit en betrouwbaarheid van zijn diensten aan. Ziggo biedt verschillende pakketten aan voor consumenten en bedrijven, waarbij de nadruk ligt op snelheid en gemak. Het bedrijf staat bekend om zijn uitstekende stabiliteit en biedt daarnaast ook innovatieve producten aan, zoals interactieve televisie en cloudopslag. Ziggo doelt voornamelijk in het verdienmodel op het kopen van een uitgebreid aanbod van zenders, zoals sport- en filmkanalen, en daarbij een goede klantenservice te leveren.