Internet Tv

KPN

47 reviews
38% positief
15% neutraal
47% negatief

Kpn is een van de toppers als het gaat om de alles in 1 pakketten van Nederland. Dit houdt in: Internet, televisie en telefoon. KPN biedt veel voordelen zoals een snel glasvezel netwerk en extra zenderpakketten die op de televisie terug te vinden zijn. Klanten van KPN Internet en Mobiel krijgen combikorting als zij beide hebben aangesloten.

T-Mobile Thuis is van alle internet en tv providers de beste keuze.

Bezoek T-Mobile Thuis


Reviews (47)

 • Rob

  KPN Box 12 geen verbindingen met 2.4 GHz apparaten

  Gisteren door monteur KPN Box 12 geplaatst, wilde vandaag printer en smart rookmelders aansluiten, die hebben WiFi 2.4 ghz nodig. Volgens gebruiksaanwijzing kun je dit instellen op de modem, dat lukte mij en KPN helpdesk ook niet. Boodschap ga maar ruilen voor een oudere router in een KPN winkel….. wat een slechte service, nu moet ik 40 km rijden, opsturen doen ze niet…

  Nu al spijt van mijn overstap naar KPN

  Rob 30 jun 2022

 • Vincent

  KPN internet voor zakelijk gebruik gekozen

  Ons was altijd Ziggo met de paplepel ingegoten. Altijd internet en tv van Ziggo gehad. Nu ben ik enkele jaartjes ouder en heb ik een eigen zaak opgestart waarbij KPN zakelijk een stuk beter voor de dag kwam dan Ziggo. Dus gekozen voor een nieuwe weg: KPN internet. Ik heb niet veel nodig zolang ik maar altijd bereikbaar ben dus ik wilde wel graag bij KPN of Ziggo omdat dat naar mijn inzicht de twee beste opties zijn. Ik heb gekozen voor een 47,50 euro pakket waarbij ik 100 Mbit downloadsnelheid krijg. Ik heb er ook 2 KPN SuperWifi punten gratis bijgekregen zodat ik overal bereik heb. Ik werk vanuit huis en doe veel van mijn werkzaken op zolder dus dat komt wel heel goed uit. Een installateur heeft alles voor me geinstalleerd zoals verwacht. Ik gebruik het nu ongeveer drie weken en ben er erg blij mee!

  Vincent 17 jun 2022

 • Charissa Lagas-de Nijs

  ZEER SLECHT

  Kpn is zeeeer slecht!!!! De glasvezel moet aangesloten worden. Was eerst week 17 nu weer week 19 kunnen ze overigens ook niet garanderen.
  Inmiddels al 2 maanden verder nog steeds niets.

  Ben van plan om met alles wat we van hun hebben over te stappen dan zijn ze een goed betalende zakelijk klant kwijt!

  Charissa Lagas-de Nijs 6 mei 2022

 • Wim

  Jaren tevreden met KPN

  Wij zijn al jaren tevreden met KPN. Internet en TV van KPN is prima en niks mis mee. Ik kan mij dan ook niet vinden en bepaalde reviews. Ik lees soms verhalen over slecht internet, terwijl wij nergens last van hebben en ik denk de meeste klanten bij KPN niet. Je mag het eigenlijk niet zeggen, maar ik denk toch dat de meeste problemen meer aan de mensen zelf liggen, dan aan KPN. Als je de installatie gewoon goed uitvoert of het desnoods door een monteur laat doen, heb je gewoon een hele goede internet en TV provider met KPN.

  Wim 20 apr 2022

 • Ilya Brodsky

  De meest incompetente internetprovider

  Ik ben overgestapt naar KPN omdat ze een goede klantenservice zouden hebben. Het is schrikbarend slecht. Klantenservice op Kazachstan niveau. Wanneer mensen zeggen; Ja, je kunt Engels spreken - ze bedoelen alleen jij. Ik moet nog iemand tegenkomen met Engels op de middelbare school. Zojuist hing iemand op omdat ik vroeg of ik Engels met haar kon praten. Toen ik de technische ondersteuning belde, besteedde een man 40 minuten aan het opzoeken van dingen op een computer en kon me niet helpen.

  Ilya Brodsky 16 mrt 2022

 • Gerrit

  Viaplay actie niet voor bestaande klanten

  Ik ben al jaren trouwe klant bij KPN, maar ik ben heel erg geschrokken van het feit dat ze alleen nieuwe klanten belonen met een gratis VIAPLAY abonnement. Volgens mij verdient KPN genoeg, want ik betaal mij elke maand scheel en dat al jaren lang! Waarom worden vaste/trouwe klanten niet beloond bij KPN? Wanneer het gaat over het werven van nieuwe klanten is blijkbaar niks te gek. Ik vind dit krom. Vaste klanten moet je juist belonen en niet opportunisten! Uit principe zit ik er aan te denken om maar over te stappen naar een andere provider, alleen weet ik nog niet welke. Daar zal ik mij de komende tijd eens in verdiepen.

  Gerrit 14 feb 2022

 • Rick

  Formule 1 KPN

  Ik ga overstappen naar KPN vanwege het feit dat je daar komend jaar de Formule 1 kunt volgen. Het nieuws kwam echt als een verrassing, want dit had ik echt niet verwacht. Ik zit nu nog bij Ziggo, mede vanwege de Formule 1, maar ik ga zeker overstappen naar KPN. Vrienden van mij hebben KPN en zij zeiden dat KPN verder gewoon prima is. Het liefst zou ik niet overstappen, want het is toch weer wat gedoe, maar dit aanbod kan je als Formule 1 kijker niet afslaan. Anders zou ik nog meer dan een tientje moeten betalen voor een los abonnement bij Viaplay.

  Rick 28 jan 2022

 • John

  5 jaar tevreden klant

  Al 5 jaar zeer tevreden over KPN. Ik kan mij niet herinneren of er ooit storing is geweest en dat zegt al dat KPN heel stabiel is. Ik snap de negatieve reviews ook niet, hier kan ik mij totaal niet in vinden. Aan de andere kant snap ik ook dat mensen over het algemeen een review plaatsen wanneer ze ontevreden zijn. Om toch wat tegenwicht te bieden, schrijf ik deze positieve review. Het is al 5 jaar geleden dat ik ben overgestapt naar KPN, maar een monteur van KPN heeft alles bij mij thuis geïnstalleerd. Ik weet nog wel dat ik hier uitermate tevreden mee was, omdat ik thuis best een ingewikkelde situatie heb. Ik heb een kantoor aan huis, dus er moest een kabel onder de grond door naar mijn kantoor. Dit is allemaal zeer vakkundig opgelost. Kortom, al 5 jaar tevreden klant, op naar de volgende 5 jaar.

  John 13 okt 2021

 • Luuk B.

  Betere wifi dankzij de KPN Box 12

  Wij hebben al jaren KPN thuis en vaak hadden wij problemen met de wifi ontvangst. Heel veel geprobeerd met wifi versterkers en andere apparatuur, maar dat werkte vaak heel omslachtig. Wij werden er gek van. Ook wel eens gedacht om over te stappen naar een andere alles in 1 aanbieder, maar wie zegt dat het er daar dan beter van zou worden, misschien wel slechter. Bij ons staat het modem ook in de schuur waardoor die al een grotere afstand moet afleggen dan bij veel andere mensen thuis. Na veel geprobeerd te hebben toch de KPN Box 12 weten te bemachtigen. Het probleem is gelijk opgelost. Veel beter wifi signaal en geen internet wat steeds uitvalt. Het lijkt wel alsof het wifi signaal makkelijker door muren heen gaat dan bij ons vorige modem. Door het hele huis hebben wij nu stabiel en snel internet. Daar zijn wij echt heel blij mee en nu hoeven wij ook niet meer over te stappen naar een andere alles in 1 aanbieder. Ik denk dat wij nog vele jaren klant van KPN zullen blijven.

  Luuk B. 9 okt 2021

 • Emma

  KPN Alles-in-1

  Gebruik gemaakt van de gratis overstapservice om naar KPN over te stappen. Ik had hiervoor Tele2 en was daar niet bepaald tevreden over. Blij dat ik ben overgestapt naar KPN. Wifi werkt goed en internet is snel. TV is ook goed, maar dat was bij Tele2 ook wel het geval. Ik merk gewoon aan alles dat KPN beter bij mij past. De KPN Box 12 is heel fijn. Eindelijk wifi dat door het hele huis perfect werkt. Geen gedoe meer dat internet wegvalt. Het maandbedrag wat ik betaal vind ik wel aan de hoge kant, maar als je kwaliteit wilt, moet je daar blijkbaar voor betalen. Die les heb ik wel geleerd. Ik hoop wel dat ze in de toekomst wat goedkoper worden, want je maakt mij niet wijs dat ze geen dikke winst pakken op elke klant. Dat is dus nog een puntje van kritiek van mijn kant. Na het overstappen kwam het pakket ook al binnen een paar dagen in huis. Toen kon ik het gelijk installeren en met de handleiding was dit heel goed te doen.

  Emma 8 okt 2021

 • Daan

  Gratis Google Nest Entertainment pack

  Ik heb Internet en TV afgesloten bij KPN en als welkomscadeau kreeg ik er een Google Nest Entertainment pack ter waarde van 199 euro bij. Ook krijg je er een KPN Box 12 bij. Overstappen ging erg eenvoudig en daar hoefde ik eigenlijk niks voor te doen. Ik heb gekozen voor een maandelijks opzegbaar abonnement want dat kostte maar een paar euro extra. Binnen een uurtje had ik zelf alles aangesloten. Alles werkte vrijwel direct. Het was echt heel eenvoudig. Ik ben tevreden met KPN en had eigenlijk net zo goed voor een jaarabonnement kunnen kiezen. Het idee dat ik elke maand naar een andere provider kan vind ik eigenlijk ook wel een prettig idee. Als ik bijvoorbeeld krap bij kas zit kan ik het altijd opzeggen. Dat is ook wat waard.

  Daan 6 okt 2021

 • Frits

  Internet en TV van KPN

  Wil je ook gewoon stabiel internet en tv, dan moet je echt voor KPN kiezen. KPN is verreweg de beste provider als het aankomt op stabiliteit. Ook qua klantenservice staan ze zeer hoog aangeschreven. Je krijgt zelfs een welkomscadeau en de overstap is helemaal gratis. Je betaald misschien iets meer bij KPN dan bij prijsvechters, maar dan hoef je tenminste niet in te leveren op het gebied van stabiliteit en klantenservice. Dat vind ik zeer belangrijke punten, want internet en tv gebruik ik dagelijks. Dat moet gewoon stabiel en goed zijn. Wanneer je belt naar KPN word je altijd vriendelijk geholpen. KPN is gewoon de beste internet en tv provider!

  Frits 6 okt 2021

 • Joyce

  Ben er behoorlijk klaar mee

  beste kpn. ik ben eigenlijk behoorlijk klaar met jullie! het begon met haperende tv een tijd en we kregen een sms dat er werkzaamheden gingen gebeuren op afstand prima geen probleem dachten wij maar daarna nog steeds haperende tv en ook nog eens internet. ik heb uiteindelijk gebeld met jullie en ik kreeg een nieuwe router prima opgelost dacht ik maar helaas het werd nog erger uiteindelijk na veel bellen een monteur die langs kwam. en die heeft naar het probleem gekeken en ja hoor het zat allemaal niet goed dus moest de straat open gebroken worden en toen moest alles het wel doen nou je raad het al nee niets deed het goed alles haperde nog steeds ik heb jullie zo vaak gebeld ik word er helemaal gek van. nu kwam laatst een monteur weer langs en die heeft nieuwe kabel weer nieuwe router en een tv kastje nieuw gekregen en wat denk je? ik heb helemaal niets meer geen internet geen tv ik heb toen voor de zoveelste keer gebeld en uit eindelijk kreeg ik dan een kaartje met internet er op en digitene nou dat ding staat gewoon op mijn tafel in de huiskamer omdat er verder geen bereik is! leuk zo met 3 jonge kinderen die niet eens fatsoenlijk even een filmpje kunnen kijken en als ze willen lopen half struikelen over het draad wat er aan hangt. ik heb meerdere keren gebeld met wanneer ons probleem word opgelost jullie komen steeds met wat nieuws ik wil graag dat dit op gelost worden en snel ook! we zitten al zo tussen de 7 en 8 weken als het niet al langer is ik vind dit echt diep triest dat dit kan gebeuren wanneer doen jullie jullie werk eens goed? ik blijf maar betalen voor een hoopje ellende! wij kunnen niets het is nu vakantie bijna maar wat als de oudste nog aan school moest? die kon haar school werk wat online gedaan moest worden dan niet doen! jullie moeten jullie schamen voor dit soort pruts werk! fijne avond verder en ik hoop dat dit deze week nog word opgelost! dit is echt vreselijk.

  jullie snappen dat ik er redelijk klaar mee ben omdat de oplossing zo lang op zich laat wachten. de service was eerder altijd goed en had altijd goed internet en tv ontvangst. als jullie alles snel zouden regelen zou het sowieso 5 sterren zijn maar op dit moment kom ik niet verder dan 3.

  Joyce 26 jul 2021

 • Theo

  SuperWifi punten van KPN

  Ik heb pas geleden internet en tv van KPN genomen. Hierbij had ik de keuze uit 2 gratis SuperWifi punten of 6 maanden korting. De keuze was voor mij snel gemaakt, omdat ik altijd problemen heb met de wifi ontvangst gezien de afstand dat ze moeten afleggen. Helemaal als ik op zolder zit, kan dit wel een probleem zijn. Voorheen viel mijn wifi regelmatig weg en dat is om gek van te worden. Ik ben zelf ook al in de weer geweest met wifi versterkers en repeaters, maar dit was altijd drama. Dan werkte het tijdelijk, maar na een tijdje ineens niet meer of heel slecht. Alsof de samenwerking tussen mijn wifi en de repeater niet soepel verliep. Van het merk TP-Link had ik een paar repeaters geprobeerd. Toen zag ik dat KPN zelf van zulke wifi versterkers aanbood. Toen had ik al gelijk de neiging om over te stappen naar KPN. Dit heb ik ook binnen enkele dagen gedaan. Toen internet en tv geïnstalleerd was, was het een kwestie van de KPN SuperWifi punten aansluiten en het werkte gelijk. Plug and play! Geen ingewikkeld gedoe meer. Dat is ook het fijne dat het van KPN is en niet van TP-Link. Met de KPN Thuis app kun je alles eenvoudig instellen en regelen. Ik heb nu perfecte wifi ontvangst op zolder, dankzij KPN. Ik ben er echt heel erg blij mee. KPN is de beste internet en tv provider die ik ooit gehad heb. Snel internet in mijn hele huis en tuin. TV is ook gewoon goed. Als je ook problemen hebt met een laag wifi signaal, zal ik ook zeker overstappen naar KPN met de SuperWifi punten.

  Theo 19 jul 2021

 • Martijn Groen

  Afmonteren glasvezel KPN

  Ik ben al twee maanden, 5 monteurs, 2 niet opgedraafde monteurs en tientallen telefoongesprekken verder om mijn glasvezelkabel af te monteren. Er lijkt op geen enkele wijze tussen KNP en KPN-netwerk te worden gecommuniceerd, monteurs komen niet of zeggen: "ja, dat moet worden afgemonteerd" en er gebeurt weer niks. Niemand belt terug. Iedereen is alleraardigst aan de telefoon, maar niemand lijkt ervoor te kunnen zorgen dat mijn kabel wordt afgemonteerd. Ik verwacht overigens niet dat iemand van KPN dit uberhaupt leest.....

  Martijn Groen 4 mei 2021

 • Joke

  KPNwinkel Dordrecht medewerkster onbeschoft

  Gisteren digitaal afspraak gemaakt en gemeld wat wij wilden, vanochtend op juiste tijd voor de winkel met mijn man bij 2 graden buitentemperatuur per scootmobiel. We zijn 68 en beiden invalide. Mijn man mocht niet mee naar binnen (omdat een andere klant zeer langdurig binnen stond?). Op een zeer klantonvriendelijke manier en met arrogant toontje hield die meid voet bij stuk, mijn man moest blijven kou kleumen buiten. Ik wilde de nieuwste Samsung mobiel kopen voor rond € 800, op voorwaarde dat zij ons zou helpen om de info van de oude mobiels over te zetten. Die meid weigerde. Dat moesten we maar zelf doen, met de telefonische helpdesk. De door mij gewenste mobiel had ze ook niet in de juiste kleur. Ik vroeg haar waarom ze tevoren niet had laten weten dat ze aan geen van mijn wensen kon voldoen. Ze beweerde dat ze me 's ochtends op mijn vaste telefoon gebeld had, maar dat bleek gelogen. Ik heb haar gezegd dat ik die mobiel van haar niet meer wilde en dat ik mijn abonnementen bij kpn ga opzeggen. Wat een verdomd slecht personeel!!!

  Joke 5 mrt 2021

 • NeeDankje

  Telecommelder.nl doet Valse Beloftes

  Officiële KPN partner beloofde mij 500 mbit/s up and down voor een zeer schappelijk prijs. Nadat ik meerdere keren voor bevestiging heb gevraagd of deze deal echt klopte ben ik akkoord gegaan. De overeenkomst die ik ontving was voor 50 mbit/s, niet voor de afgesproken 500 mbit/s. Aangezien de medewerker nog de overeenkomst met mij moest doornemen, vroeg ik aan haar waarom de snelheid niet klopte. Zij verzekerde mij dat dit altijd het geval was, elk contract werd later nog gewijzigd naar de afgesproken snelheid en prijs.

  Paar dagen later, bevestiging gekregen van KPN en het contract was niet veranderd. Ik heb gelijk teruggebeld naar Telecommelder.nl en zij zeggen dat de initiële overeenkomst alleen telt. Er wordt nooit iets gewijzigd en het contract is ook niet te annuleren. ''Zakelijk contracten kunt u nooit annuleren nadat u akkoord bent gegaan.'' Zei de medewerker van Telecommelder.nl aan de telefoon.

  Ik heb uiteindelijk mijn contract kunnen annuleren via KPN.

  TLDR; Telecommelder.nl (KPN Partner) belooft X maar geeft Y. Doet daarna of hun neus bloedt en schuift het door naar KPN.

  NeeDankje 24 feb 2021

 • Hogelaar

  Ernstige klacht over aanleg Glasvezel

  Ernstige klacht over aanleg Glasvezel Den Haag.
  Ruime week geleden ligt er een brief in de brievenbus met de mededeling ‘Afspraak voor uw Glasvezel’ Of ik 17-12 thuis kon zijn ivm de aanleg van een glasvezelaansluiting.
  Ik wil geen glasvezelaansluiting, en heb die dan ook niet aangevraagd. Dus leg ik de brief terzijde.
  Op 17-12-20 kom ik thuis van werk en zie dat er in mijn voortuin gegraven is. Er ligt een bos glasvezelkabel in mijn voortuin, met de welbekende roze kleur.
  En dit terwijl ik noch mijn buren glasvezel hebben aangevraagd cq wensen.
  Als ik het 06 nummer bel wat in de brief staat krijg ik een meneer aan de lijn die eerst ontkent dat ze in de tuin hebben gegraven. Nadat ik hem een foto stuur en terug bel ontkent hij nog steeds dat dit gebeurd is. Terwijl de KPN kabels uit grond in de voortuin steken!
  Zulke keiharde ontkenning van de feiten laat de gemoederen snel oplopen, en nadat ik heb aangegeven dat ik dan maar aangifte gaat doen dreigt dit persoon aangifte van smaad tegen mij te doen en verbreekt de verbinding.
  Klachtenlijn KPN kom je niet verder mee, na geruime tijd in de hold maar opgehangen.
  Schande dat KPN door deze ‘marketing’ je een glasvezelaansluiting wil opdringen, en als je hier niet op reageert meent men dat je gewoon privé grond mag betreden om daar gewoon alsnog kabels neer te leggen, en deze vervolgens alsnog in je tuin te dumpen.
  Niet alleen schandalig, naar mijn mening ook strafbaar. En als je je dan meldt bij het enige 06 nummer wat in de brief staat wordt je als vuil behandeld door (neem ik aan) een werknemer van het bedrijf wat de werkzaamheden uitvoert, EH-Infra.
  Ik verwacht op zeer korte termijn actie van KPN, dit laat ik niet over mijn kant gaan. Als er geen snelle reactie komt zal ik aangifte doen.

  Hogelaar 27 dec 2020

 • Sjoerd

  Voordelen KPN

  Even een klein lijstje voordelen van KPN, je hebt hier:

  - top werkende televisie
  - snel internet die nooit uitvalt
  - lekkere aanbiedingen die je mee kunt pikken
  - snelle service
  - goede hulp bij vragen en problemen
  - lage prijs
  - in combo met telefoon nog goedkoper
  - veel extra’s

  Grote kans dat ik er nog een heel aantal ben vergeten, maar dit is toch een heel mooi rijtje en dat is ook de reden waarom ik bij KPN zit en blijf.

  Sjoerd 16 dec 2020

 • Karin

  KPN goede prijzen

  Als je bedenkt dat KPN toch een van de grootste namen van heel Nederland is op dit gebied en dat terwijl ze helemaal geen extreem hoge prijzen vragen, dan vind ik dat toch wel een goede beoordeling waard.
  Wij zitten hier al jarenlang bij en we zijn ook nog nooit ontevreden geweest.
  Alles werkt hier altijd optimaal en we hebben nog nooit zonder gezeten, zoals ik in mijn omgeving wel vaak van andere leveranciers hoor.
  En zoals ik al zij hanteert KPN echt hele goede prijzen, je zult hier nooit de hoofdprijs hoeven te betalen.
  We hebben wel een Netflix abonnement erbij genomen dus dan kunnen we daar ook lekker films en series kijken en zien we de ‘normale’ programma’s gewoon op tv.
  Heel blij mee en ik zie ons ook niet snel overstappen naar iets anders want volgens mij kunnen we er alleen maar op achteruit gaan ten opzichte van wat we nu hebben.

  Karin 5 dec 2020

 • Jacky

  Ontevreden over overstap naar KPN

  Nou ik lees wel dat ik niet de enige ontevreden KPN klant ben. Overstap gemaakt van Telfort naar KPN. En ineens mijn combivoordeel en gratis Fox sports kwijt en KPN doet net of ze je matsen omdat ze je 5,- euro korting bieden op Fox. Wat we daarvoor gewoon gratis hadden vanuit het combi voordeel. Elke keer weer een andere medewerker die je te woord staat en waarbij je weer van voor af aan je verhaal kan vertellen en bij de laatste officiële klacht bellen ze je een aantal keren anoniem op tijden waarvan je vooraf aangeeft niet beschikbaar te zijn. Vervolgens een mailtje dat ze je niet kunnen bereiken en dus het dossier maar gewoon even sluiten. Bel je vervolgens kokend van woede de klantenservice, laten ze je 10 minuten wachten en wordt om 22:00 gewoon het gesprek verbroken. Hiervoor Ziggo en Telfort gehad, zonder problemen maar nu bij KPN is het een groot drama.

  Jacky 26 okt 2020

 • Ruud

  KPN internet

  In advertenties zie je vaak dat KPN heel erg inzet op hun internetsnelheid inzet, deze zou heel erg snel zijn. Wij hebben hier ook erg goede ervaringen mee, want ons internet is eigenlijk altijd erg snel en precies zo zoals wij dat graag zouden zien.

  Vaak zie je dat dit soort bedrijven foutief adverteren en dingen beloven die niet waar zijn, daar heb ik een hekel aan. Maar bij KPN is dit dus gelukkig niet het geval, want zij beloven niet iets wat ze niet waar kunnen maken. Wij hebben gewoon een monteur aan huis laten komen, die alles voor ons heeft aangesloten, dus we weten ook zeker dat alles op de juiste manier werkt zoals het hoort. Dit vind ik zelf heel prettig, want ik zou zelf geen flauw idee hebben hoe ik dit zou moeten doen.

  Voor ons is KPN dus een goede keus geweest. We zijn hier erg tevreden over. Ze adverteren met bepaalde dingen en dit kunnen ze ook waarmaken. Dat is een belangrijk punt.

  Ruud 19 okt 2020

 • Wim van Veenen

  KPN monteur goed geholpen

  Ondanks enkele vrij pittige recensies ben ik heel blij met KPN als mijn internet en tv provider. Tevens heb ik een KPN mobiel abonnement dus heb alles bij KPN om het zo overzichtelijk mogelijk te houden. Eigenlijk nooit klachten en alles werkt zoals het hoort. Half jaar geleden heeft een monteur bij mij alles vernieuwd. Ik had nog een hele oude modem (inbel?) waarbij ik met een gebruikersnaam en wachtwoord me kon registreren en zo op het internet kon. Had dat al jaren waardoor KPN alles opnieuw heeft aangelegd voor mij want de bekabeling was ook flink verouderd. Moesten ze vanaf de straat gaan spitten, wat een werk maar uiteindelijk alles weer goed opgelost. Ik had namelijk gemaild dat ik soms een storing had op het internet, konden ze ook inzien dus stuurden ze meteen een monteur die goed meedacht en ook al een nieuwe modem of router meenam en had geïnstalleerd. Hij zei dat het anno 2020 veel makkelijker gaat dan voorheen omdat de modem of router zich zelf activeert. Al goed, dacht laat ik mijn verhaal maar even vertellen. Goede verhalen zijn ook verhalen. Als je een stabiele en goede internet en tv provider wilt dan heb je aan KPN een goede.

  Wim van Veenen 15 okt 2020

 • jeroen

  Erg teleurgesteld

  erg teleurgesteld in KPN, mijn hoogbejaarde opa en oma, die net verhuisd zijn. Zitten al een week zonder internet, tv en telefoon. KPN is op 2 oktober langs geweest en kwam er achter dat de glasvezel aansluiting kapot was( kan gebeuren en alle begrip voor). Op 5 oktober zou het allemaal gemaakt worden zodat mijn opa en oma weer een beetje met de maatschappij verbonden zouden zijn. Helaas ging dit ook niet goed en kregen ze met pijn en moeite een noodpakket (waar in eerste instantie ook nog voor betaald moest worden). Het noodpakket heeft geen bereik en volgens KPN ook logisch omdat er geen mast in de beurt is.
  Dus zitten mijn opa en oma die afhankelijk zijn van zorg en contact met familie nodig hebben om zich te kunnen redden, nog steeds zonder internet, tv en telefoon.
  Zo ga je niet om met trouwe klanten. Vooral in tijden met corona waarin mijn opa en oma al geïsoleerd zijn van de buiten wereld en waarin het enige contact meestal verloopt via telefoon. Schandalig en zeer mensonterend!

  jeroen 13 okt 2020

 • Rianne

  administratie niet op orde

  Als jullie nu je administratie niet op orde brengen kunnen jullie opzouten met alles. Dan zeg ik na jaren een trouwe klant te zijn geweest alles op! Jullie blijven maar verrekenen en verrekenen wat helemaal niet nodig is en nu staat er wéér een bedrag open wat ik helemaal niet hoef te betalen maar omdat jullie schijnbaar niet kunnen rekenen zetten jullie maar bedragen open die niet kloppen! Eind van de maand wil ik alles netjes opgelost hebben met die belachelijke bedragen die jullie open zetten voor betaling en die jullie nu niet meer krijgen en er wordt ook niets meer verrekend want dat kunnen jullie niet! Vraag me af of jullie wel hebben leren rekenen daar op de die administratie......ik krijg verdorie de zenuwen van jullie iedere keer als ik kijk om mijn facturen nu kloppen. Stelletje (niet nader te noemen) .........ik zal netjes blijven....dus, eind van de maand en dat is nog 20 dagen opgelost of ik ben weg als KPN klant, mij man als kpn klant ook! Daarbij mogen jullie voor alle ellende én trouw aan jullie blijven al die jaren wel eens iets extra’s doen en dan niet een gratis zender of zo, maar eens 3 maanden korting zoals nieuwe klanten ook steeds krijgen! En nu OPLOSSEN graag!

  Rianne 10 okt 2020