R

Vele jaren klant bij KPN

Aangezien ik al vele jaren een tevreden klant ben bij KPN, vind ik dat ze wel even in het zonnetje gezet mogen worden. Ik lees wel eens horrorverhalen over goedkope alles in 1 aanbieders met verborgen kosten. Hier hoef je bij KPN niet bang voor te zijn. Geloof ook niet alles wat je leest. Zoals ik al zei, heb ik vele jaren KPN en ik kan mij bijvoorbeeld niet herinneren wanneer de laatste keer was dat het internet niet werkte. TV sowieso nooit problemen mee ondervonden. Zoals ieder netwerk heeft KPN wel eens onderhoud aan het netwerk en echt heel soms een kleine storing, maar dit valt echt reuze mee. Dat ik de laatste keer niet kan herinneren zegt al genoeg.

Overal in huis heb ik stabiel internet zoals ze beloven. Een SuperWifi punt heb ik helemaal niet nodig. Het werkt als een trein. Internet is ook lekker snel en je krijgt wat ze beloven. Door de jaren heen heb ik ook gratis internetsnelheid upgrades gehad. Een ander goed punt van KPN is haar klantenservice. Bekwame mensen die je vriendelijk en snel te woord staan. Zoals ieder bedrijf het eigenlijk hoort te doen.

Tot zover mijn lofzang over KPN. Ik heb altijd gekregen wat ze hebben beloofd en nooit grote problemen ondervonden. Als er wel wat is staat de klantenservice je snel te woord.

Rens 28 aug 2022
Reageer
P

Klantenservice welke klantenservice

Alles bij elkaar 1,5 uur aan de telefoon gezeten,heel mijn netwerk vernageld en nog niet goed geholpen.morgen maar weer eens proberen maar ze snappen er echt niks van bij de helpdesk, 0,0 technische kennis en toen ik aangaf dat ze ook mij wifiextenders(extra netwerken)gereset had zei ze nee hoor maar ik verbind u wel door toen kwam ik uit bij xs4all en die stuurde me weer terug.echt om te janken!

Patrick van Mechelen 5 dec 2022
Reageer
C

Tv

Gisterenavond had ik ineens geen zenders meer. Contact met KPN klantenservice, ik kreeg een zeer vriendelijke mevrouw te spreken. Zij nam alle tijd en liet ondertussen een flinke dosis humor zien. Zij is geboren of heeft gewoond op Costa Rica. Uiteindelijk is het probleem opgelost. Bij deze wil ik haar hartelijk bedanken. En KPN, houdt deze mevrouw in eren. Zij is een zeer positief visitekaartje voor KPN.

C.M Roos 30 nov 2022
Reageer
J

Transitie glasvezel succesvol

Al ruim 40 jaar ben ik klant van KPN, voorheen PTT. Niet alles verloopt vlekkeloos, maar doordat uiteindelijk altijd alles goed terechtkomt blijf ik KPN trouw, met name door hun goede helpdesk.

Hun producten en diensten gaan zeer met de tijd mee en daar lift ik graag op mee.

De laatste ontwikkeling - glasvezel heb ik derhalve ook maar omarmd.
De aanloop had veel hobbels; de afspraak tot buiten aansluiting ging tot 3x toe verkeerd, evenals de afspraak voor de aansluiting van glasvezel binnen.

Echter monteur Mark die alles binnen aan de praat moest zien te krijgen (had nog TV ontvangst met adaptors, oude experia box etc etc) heeft na 2,5 uur noeste arbeid, uitruil van materiaal met collega's die in de buurt aan het werk waren, alles perfect aan het werk gekregen.
Na installatie van 3 wifipunten, een nieuw modem, dubbel check van de 2 vaste telefoonlijnen en het stofzuigen van zijn werkplek heb ik hem innig dankbaar weer uitgelaten. Blij met KPN.

Jochems 10 nov 2022
Reageer
U

Zakelijk een maand geen internet

Klein zakelijk abonnement; bij verhuizing op tijd aangegeven dat ik ging verhuizen en internet op het nieuwe adres wilde. Was mogelijk om vooraf te regelen. Nee, toch niet, moest na de verhuizing, maar dan was het binnen 3 dagen rond. Nee toch niet, op zijn snelst 10 dagen. Na activatie zou het meteen werken. Nee, toch niet, modem doet het niet. Twee sessies bellen met de klantenservice, geen resultaat. Er kon een monteur komen, maar pas over anderhalve week. Eigen zaak, met een maand zonder internet!!! kan toch niet. Heb het maar anders opgelost.

UHO 5 nov 2022
Reageer
A

Oudere mensen in de steek laten

Mijn moeder van 84 wordt door kpn in de steek gelaten en niet serieus genomen. Door slinkse wijze heeft Ziggo haar een contract aangesmeerd waar ze niet voor getekend heeft. Afgelopen maandag had ze in eens geen telefoon,tv en internet meer. Uitgezocht waar dat aan lag en het was dus opgezegd door KPN omdat ze door Ziggo zou zijn overgenomen.Nu willen we dit teruggedraaid krijgen zodat ze weer bereikbaar is. Wat zegt kpn “ dat kan wel 5 dagen duren” ze hadden haar een mail gestuurd met de opzegging en daar had ze niet op gereageerd, nee ze is 84 jaar. Mijn moeder is dus 5 dagen niet bereikbaar en kan zelf ook niemand bereikbaar. Wat is er moeilijk aan ( ze heeft 14 dagen tijd te annuleren ) om het contract te resetten. Wat een slechte service

Albertina van der Heide 26 okt 2022
Reageer
Z

Spijt dat ik weer terug ben gegaan bij KPN

Zwaar teleur gesteld dat ik na 15 jaar weer terug ben gegaan bij KPN glasvezel internet en tv.
Afgesproken dat zij de kabel aansluiting gingen verzorgen tot de woonkamer op de 1ste etage en ik sterke wifi in heel mijn huis zou hebben, ik ging er niets van merken was mij beloofd..
Afspraak om over te stappen zou per 28 oktober gaan, 11 oktober hebben zij dat eenzijdig besloten en gedaan zonder overleg, ik had in eens geen internet en toen ik op onderzoek ging kijken in de meterkast kwam ik erachter dat zij het kastje niet goed hadden gemonteerd en daardoor geen verbinding maakte.
Heb dat maar zelf opgelost, anders had ik nog een extra dag moeten wachten op een monteur van KPN.
Abonnementskosten afgesproken eerste jaar €35,- per maand maar zij hebben €36,17 afgeschreven van mijn rekening.
Vandaag gebeld met klantenservice, kosten 10 cent per minuut
Eerst werd ik in de wacht gezet , na 5 minuten wachten werd opgenomen en na dat ik mijn verhaal heb gedaan, werd ik weer in de wacht gezet.
Die beste meneer vond het sneu dat ik het zo gegaan is, hij ging overleggen en zou terug komen met een oplossing, maar helaas na meer dan 5 minuten in de wacht werd helaas opgehangen.
een NUL ster wat mij betreft.

Zoubir 21 okt 2022
Reageer
Z

Update,
Vandaag is een vriendelijke monteur geweest en alle problemen heeft opgelost gelukkig.
ik ben een tevreden klant.
KPN dank u wel voor de snelle service

Zoubir 24 okt 2022
A

Aanbiedingen KPN

Als vaste klant van KPN wordt je beloont en zeker al niet voor vol aangezien. Juist de vaste klanten zou je moeten belonen. Ik ben gaan uitzoeken wat nu de voordeligste provider voor TV en internet is. Op basis daarvan heb ik KPN gebeld om een voorstel te doen voor een passende aanbieding. Op vrijdagmiddag gebeld en werd mij telefonisch een aanbieding gedaan. Ik heb verzocht dit op de mail te zetten, zodat ik hier het weekend over na kon denken. Die lieftallige dame zou dit ook gaan verzorgen. Helaas geen mail ontvangen. Ik vervolgens maandagochtend weer gebeld. De dame die ik toen aan de lijn kreeg had een compleet ander aanbod dat veel slechter was dan het eerste aanbod. Er zit werkelijk nog geen halve werkdag tussen de 2 telefoontjes! Ik voel me als vaste klant zwaar belazert door KPN. Als je kijk wat ze kunnen betekenen voor je na een telefoontje dan is dit al meer dan schokkend, maar vervolgens zijn ze ook nog eens niet eenduidig in hun aanbod. Je zou juist je vaste klanten moeten belonen!

Een zeer ontevreden vaste klant.

Andre 18 okt 2022
Reageer
A

KPN snelpakker

Internet en TV de eerste 12 maanden voor € 35 en daarna € 49 per maand. Een goede actie als je het mij vraagt waar ik ook van geprofiteerd heb. Ik ben er heel tevreden mee. Hiervoor zat ik bij Youfone Thuis en daar was ik wel klaar mee. KPN staat bekend als een betrouwbare partij en dat was ook de reden waarom ik voor KPN heb gekozen. De snelpakker actie was ook erg mooi meegenomen. Ik ben heel tevreden, veel beter geregeld dan bij Youfone. Het kan natuurlijk altijd beter en goedkoper en er is altijd ruimte voor verbetering, maar tot nu toe ben ik een tevreden klant.

Albert 14 okt 2022
Reageer
J

Onbetrouwbaar bedrijf klant is melkkoe

Onbetrouwbaar in afspraken. Te hoge bedragen worden afgeschreven en blijft men afschrijven ook al is het contract beëindigd.
Doen ze een aanbod, trekken ze dit later weer in. Daar heb je wat aan!
Klantenservice verbreekt verbinding of is slecht bereikbaar. Dit bedrijf is er alleen voor henzelf en NIET voor jou als klant.

Jessica 14 okt 2022
Reageer
O

Onbegrijpelijk dat KPN nog klanten heeft

Ik vind het onbegrijpelijk dat dit bedrijf nog bestaat en klanten heeft!
Ik probeer vanaf 6 juli (!) jl een afspraak te maken voor het aanbrengen van de glasfiber aansluiting. Dit naar aanleiding van de brief met kop; "Laatste kans".
Op het vermelde mail-adres totaal géén reactie. Ik heb nu zo'n 6 keer gebeld met het vermelde 088-nummer. Gemiddeld in de wacht voor tussen 45 en 80 minuten!! Onbestaanbaar! Vervolgens geeft een medewerker steeds aan: 'Sorry, er is geen capaciteit meneer; we bellen u terug voor een afspraak". Maar er wordt NOOIT terug gebeld!! Toen ik er de laatste keer op stond een afspraak te maken omdat terugbellen niet werkt bij KPN werd de hoorn erop gegooid. Kansloos en onbeschoft. Wat een vreselijk bedrijf! Gewoon bij Ziggo blijven! Als daar wat is gaat de telefoon nog geen 4 keer over en wordt je geholpen door een keurige, beschaafde en getrainde medewerker. Ik hoef geen KPN meer......

Onno 5 okt 2022
Reageer
E

klantenservice

Ik had de klantenservice nodig voor vragen over een factuur. Tot twee maal werd het gesprek afgebroken, na 20minuten in de wacht te hebben gestaan. Medewerkers hebben zeer weinig kennis om je adequaat te woord te staan.
Kijken ook niet in jouw gegevens om je op de juiste wijze te helpen.
Steeds moet je facturen in de gaten houden, of je niet te veel betaald. Ik ben oud klant van xs4all. Helaas kan KPN die service van xs4all bij lange na niet waarmaken. Slecht. Overweeg ander provider

Els 21 sep 2022
Reageer
S

Ik wou dat ik zelfs lager dan 1 ster kon

Ik ben meerdere valse advertenties tegengekomen, maar er gaat niets boven kpn. Ik had een gesprek met hun verkoopadviseur. Ik heb expliciet gevraagd naar hun beschikbaarheid van iPhone 14 omdat ik mijn reeds bevestigde bestelling bij Apple moest annuleren. Hij zei dat ze het hebben bevestigd. Maar gisteren kreeg ik een e-mail dat ze het vandaag niet krijgen en geen datum wanneer ze het zullen krijgen. Ik belde vandaag en vroeg en vermeldde ook over de verzekering van de adviseur. Toen zei de agent dat ze vandaag de eerste batch zouden krijgen en dat ik zal worden gebeld voor een ophaalafspraak. Er is niets gebeurd en zojuist heb ik ze opnieuw gebeld en ze zeggen dat ze geen idee hebben wanneer ze het gaan krijgen en dat het enkele weken kan duren. jongens, wees alsjeblieft transparant naar de klant. Verzin gewoon geen dingen om er even tussenuit te gaan

Shanu 16 sep 2022
Reageer
N

Valse advertenties en waardeloze klantenservice

De aanbiedingen zijn alleen geldig voor klanten die nog geen KPN klant zijn. Wat al extreem slecht is natuurlijk. Maar aangezien KPN XS4ALL overgenomen heeft vinden ze ook maar dat je als XS4ALL klant KPN klant bent en dus niet in aanmerking komt voor de aanbieding om over te sluiten...

De klantenservice is extreem langzaam en sommige van de personen zijn extreem asociaal. Het moet ook gezegd worden dat dit zeker niet geldt voor alle medewerkers.

De aanbieding zegt enkel dat die geld bij een nieuw 1 jaars abbonoment op de website. Niets over alleen voor nieuwe klanten, Tevens ook niets over XS4ALL klanten. Wat kan ik zeggen. Ronduit valse advertenties dus.

Niels 8 sep 2022
Reageer
J

NEE...NOOIT KPN. U GRAAFT EIGEN GRAF.

Slecht KPN... KPN mij financieel uitgekleed, want KPN zegt dat KPN toch gelijk krijgt. Want KPN is bekend.

Ik flinke woordenwisseling weg KPN....
Nu 1 maand VODAFONE en ZIGGO.
Uiterst tevreden ben ik.
WAUW.... VODAFONE en ZIGGO is voor iedereen AANRADER! Weg met KPN.
Eind 2022 ben ik overgestapt van KPN naar Ziggo.
Het scheelt mij €110 per maand. IEDEREEN ZEI AL: KPN IS ERG DUUR.
KPN ALLEEN BEETJE 'NAAM'. VOOR DE REST NIETS....
... EEN MEGAGOEDE KEUS VAN MIJ DUS.

WÈGGAAN BIJ KPN IS OPLUCHTING VOOR UW LEVEN.

ALLES IS VEILIGER, WANT DEZELFDE ANONIEME LIJNEN....

Plus dat ZIGGO extra zenders erbij geeft.
Ik heb 'alles in 1' Pakket. En dat scheelt mij €110 vast per maand.
110€ is ZIGGO GOEDKOPER, DAN BIJ DURE KPN. Kan u nagaan wat KPN 'n oplichter is.
DUS ik ZEI KPN DUUR tegen KPN.... EN KPN HAALT GEWOON SCHOUDERS. En KPN zegt: Alleen jij weg? Nou èn !!! KPN HEEFT ZAT AAN JOU VERDIENT.
Wij verdienen tòch zat geld aan argeloze zielige Nederlanders.

Kan U, de lezer nagaan, hoe smerig KPN is.

Jeroen van der V. 4 sep 2022
Reageer
R

Veel beloven en weinig waarmaken

Vlak voor het weekend een prepaid kaartje gekocht voor 2.50 euro met de belofte van de KPN dat ze 7,50 euro beltegoed, na registratie, toe zouden voegen. De registratie lukte niet, heb daarop KPN op vrijdag gebeld en gevraagd wat het probleem was. Volgens hun had ik alles goed gedaan, en zou er mogelijk een techisch probleem met de computer zijn. Na het weekend zou ik op maandag door betr. medewerkster worden teruggebeld met de oplossing. Heb tot maandagavond laat gewacht op een telefoontje, maar die kwam niet. Dinsdag heb ik zelf maar weer gebeld met een medewerker van de KPN met het verzoek dit te regelen cq. op te lossen. Uiteindelijk belde hij terug dat de 2.50 euro van het beltegoed weg was. Hij kon ook niet nagaan hoe dat zou zijn gekomen en dat de 7,50 euro wel was bij geboekt maar dat ik het bij het opvragen van het saldo via sms niet kon zien. Heb zelden zo'n vreemd verhaal gehoord. Had al meer gelezen over de KPN, maar voor mij slaat dit alles. Het gaat niet op een groot bedrag, maar het geeft wel aan dat het klantenbesef nog sterk onderontwikkeld is. ( niet terugbellen en later een onwaarschijnlijk verhaal ophangen)

R. Bos 30 aug 2022
Reageer
N

0.0 service

Kpn als provider is goed maar om iemand te bereiken via chat '" wat ik dus moet omdat mijn abonnement tijdelijk is stopgezet (om mij te beschermen) vanwege hoger internet verbruik dan gewoonlijk. Dit is mijn 2e maand... en dat terwijl ik alles onbeperkt heb. Vandaar dat ik niet kan bellen en alleen internetten via WiFi. En ik kan nergens iemand spreken of nix. het is om te janken! Ik heb spijt dat ik nu 2j aan hun mobiele abbo vast zit. Internet en tv heb ik al opgezegd. Wat een teringzooi zooi zeg!!!!!

Nicky 24 aug 2022
Reageer
R

Zeer slecht

Kan er wel een heel boek over schrijven.
Maar zonde van mijn energie.
Service om te janken.
Nieuw contract afgesloten en het zou allemaal veep beter zijn dan bij ziggo waar ik eerst zat.

Maar het is nog 10x slechter als Ziggo, ziggo was zo slecht nog niet.

Verbinding valt hele tijd weg.
Zelfs vaste verbinding.
Alles laten vervangen met hun zogenaamd goed werkende apparatuur wat ook nog een heel duur was.

Vervolgens nog steeds waardeloos, wifi gooit die er hele tijd uit.
Heb de nieuwste laptop van acer en nieuwste iphone dus kom niet met je 2.4 onzin aankloppen, dat het aan mijn apparatuur ligt.

Monteur laten komen van hun, mijn dochter van 4 weet nog meer.
2 zogenaamde wifi super boosters laten plaatsen maar hij snapte er ook helemaal niets van dat de wifi telkens uit valt.

Vervolgens zit ik met niet goed werkend internet.
Die monteur is weggegaan en heeft niks achtergelaten behalve dat mijn vrouw ook nog eens een halve dag thuis moest blijven voor die amateur die geen toegvoegde waarde heeft geleverd.

Proberen in contact te komen met kpn.
Bijna onmogelijk, je word van kastje naar de muur gestuurd.

Als je een niew contract wilt kunnen ze alles voor je regelen maar als je van ze af wilt dan loop je tegen een doodlopende muur.

Waardeloos waardeloos waardeloos bedrijf kan het niet vaak genoeg zeggen.
Wat een prutsers.
Ze laten je gewoon zitten met niet goed afgeleverd internet.

Vaste verbinding 1000 mb genomen.
Ook nog eens max 200 mb soms komt die niet over de 85 mb echt schandalig.
Enkele keer 450 mb, ligt aan moment van de dag.

Ik ga nooit maar dan ook nooit meer met kpn of kpn gerelateerd in contract.
Word met mobiel vodafone en ga weer gewoon terug naar ziggo waar alles wel gewoon werkte.

Rick 7 aug 2022
Reageer
E

KPN liegt

Ik heb een zakelijk abonnement afgesloten met Onbeperkt (unlimited) data en onbeperkt bellen/sms.
Ik kom er nu tijdens mijn buitenlandse zakenreis achter dat dit helemaal niet onbeperkt is. Moest er dagelijk (kan maar max.!) € 1,99 1 GB bijkopen, heel erg vervelend.
Is tijdens afsluiten niet verteld/medegedeeld en staat in contract ook nergens vermeld. Vorm van MISLEIDING ...... gauw terug naar T-Mobile....

Eddie 3 aug 2022
Reageer
J

5 jaar tevreden klant

Al 5 jaar zeer tevreden over KPN. Ik kan mij niet herinneren of er ooit storing is geweest en dat zegt al dat KPN heel stabiel is. Ik snap de negatieve reviews ook niet, hier kan ik mij totaal niet in vinden. Aan de andere kant snap ik ook dat mensen over het algemeen een review plaatsen wanneer ze ontevreden zijn. Om toch wat tegenwicht te bieden, schrijf ik deze positieve review. Het is al 5 jaar geleden dat ik ben overgestapt naar KPN, maar een monteur van KPN heeft alles bij mij thuis geïnstalleerd. Ik weet nog wel dat ik hier uitermate tevreden mee was, omdat ik thuis best een ingewikkelde situatie heb. Ik heb een kantoor aan huis, dus er moest een kabel onder de grond door naar mijn kantoor. Dit is allemaal zeer vakkundig opgelost. Kortom, al 5 jaar tevreden klant, op naar de volgende 5 jaar.

John 13 okt 2021
Reageer
L

Betere wifi dankzij de KPN Box 12

Wij hebben al jaren KPN thuis en vaak hadden wij problemen met de wifi ontvangst. Heel veel geprobeerd met wifi versterkers en andere apparatuur, maar dat werkte vaak heel omslachtig. Wij werden er gek van. Ook wel eens gedacht om over te stappen naar een andere alles in 1 aanbieder, maar wie zegt dat het er daar dan beter van zou worden, misschien wel slechter. Bij ons staat het modem ook in de schuur waardoor die al een grotere afstand moet afleggen dan bij veel andere mensen thuis. Na veel geprobeerd te hebben toch de KPN Box 12 weten te bemachtigen. Het probleem is gelijk opgelost. Veel beter wifi signaal en geen internet wat steeds uitvalt. Het lijkt wel alsof het wifi signaal makkelijker door muren heen gaat dan bij ons vorige modem. Door het hele huis hebben wij nu stabiel en snel internet. Daar zijn wij echt heel blij mee en nu hoeven wij ook niet meer over te stappen naar een andere alles in 1 aanbieder. Ik denk dat wij nog vele jaren klant van KPN zullen blijven.

Luuk B. 9 okt 2021
Reageer
E

KPN Alles-in-1

Gebruik gemaakt van de gratis overstapservice om naar KPN over te stappen. Ik had hiervoor Tele2 en was daar niet bepaald tevreden over. Blij dat ik ben overgestapt naar KPN. Wifi werkt goed en internet is snel. TV is ook goed, maar dat was bij Tele2 ook wel het geval. Ik merk gewoon aan alles dat KPN beter bij mij past. De KPN Box 12 is heel fijn. Eindelijk wifi dat door het hele huis perfect werkt. Geen gedoe meer dat internet wegvalt. Het maandbedrag wat ik betaal vind ik wel aan de hoge kant, maar als je kwaliteit wilt, moet je daar blijkbaar voor betalen. Die les heb ik wel geleerd. Ik hoop wel dat ze in de toekomst wat goedkoper worden, want je maakt mij niet wijs dat ze geen dikke winst pakken op elke klant. Dat is dus nog een puntje van kritiek van mijn kant. Na het overstappen kwam het pakket ook al binnen een paar dagen in huis. Toen kon ik het gelijk installeren en met de handleiding was dit heel goed te doen.

Emma 8 okt 2021
Reageer
D

Gratis Google Nest Entertainment pack

Ik heb Internet en TV afgesloten bij KPN en als welkomscadeau kreeg ik er een Google Nest Entertainment pack ter waarde van 199 euro bij. Ook krijg je er een KPN Box 12 bij. Overstappen ging erg eenvoudig en daar hoefde ik eigenlijk niks voor te doen. Ik heb gekozen voor een maandelijks opzegbaar abonnement want dat kostte maar een paar euro extra. Binnen een uurtje had ik zelf alles aangesloten. Alles werkte vrijwel direct. Het was echt heel eenvoudig. Ik ben tevreden met KPN en had eigenlijk net zo goed voor een jaarabonnement kunnen kiezen. Het idee dat ik elke maand naar een andere provider kan vind ik eigenlijk ook wel een prettig idee. Als ik bijvoorbeeld krap bij kas zit kan ik het altijd opzeggen. Dat is ook wat waard.

Daan 6 okt 2021
Reageer
F

Internet en TV van KPN

Wil je ook gewoon stabiel internet en tv, dan moet je echt voor KPN kiezen. KPN is verreweg de beste provider als het aankomt op stabiliteit. Ook qua klantenservice staan ze zeer hoog aangeschreven. Je krijgt zelfs een welkomscadeau en de overstap is helemaal gratis. Je betaald misschien iets meer bij KPN dan bij prijsvechters, maar dan hoef je tenminste niet in te leveren op het gebied van stabiliteit en klantenservice. Dat vind ik zeer belangrijke punten, want internet en tv gebruik ik dagelijks. Dat moet gewoon stabiel en goed zijn. Wanneer je belt naar KPN word je altijd vriendelijk geholpen. KPN is gewoon de beste internet en tv provider!

Frits 6 okt 2021
Reageer
J

Ben er behoorlijk klaar mee

beste kpn. ik ben eigenlijk behoorlijk klaar met jullie! het begon met haperende tv een tijd en we kregen een sms dat er werkzaamheden gingen gebeuren op afstand prima geen probleem dachten wij maar daarna nog steeds haperende tv en ook nog eens internet. ik heb uiteindelijk gebeld met jullie en ik kreeg een nieuwe router prima opgelost dacht ik maar helaas het werd nog erger uiteindelijk na veel bellen een monteur die langs kwam. en die heeft naar het probleem gekeken en ja hoor het zat allemaal niet goed dus moest de straat open gebroken worden en toen moest alles het wel doen nou je raad het al nee niets deed het goed alles haperde nog steeds ik heb jullie zo vaak gebeld ik word er helemaal gek van. nu kwam laatst een monteur weer langs en die heeft nieuwe kabel weer nieuwe router en een tv kastje nieuw gekregen en wat denk je? ik heb helemaal niets meer geen internet geen tv ik heb toen voor de zoveelste keer gebeld en uit eindelijk kreeg ik dan een kaartje met internet er op en digitene nou dat ding staat gewoon op mijn tafel in de huiskamer omdat er verder geen bereik is! leuk zo met 3 jonge kinderen die niet eens fatsoenlijk even een filmpje kunnen kijken en als ze willen lopen half struikelen over het draad wat er aan hangt. ik heb meerdere keren gebeld met wanneer ons probleem word opgelost jullie komen steeds met wat nieuws ik wil graag dat dit op gelost worden en snel ook! we zitten al zo tussen de 7 en 8 weken als het niet al langer is ik vind dit echt diep triest dat dit kan gebeuren wanneer doen jullie jullie werk eens goed? ik blijf maar betalen voor een hoopje ellende! wij kunnen niets het is nu vakantie bijna maar wat als de oudste nog aan school moest? die kon haar school werk wat online gedaan moest worden dan niet doen! jullie moeten jullie schamen voor dit soort pruts werk! fijne avond verder en ik hoop dat dit deze week nog word opgelost! dit is echt vreselijk.

jullie snappen dat ik er redelijk klaar mee ben omdat de oplossing zo lang op zich laat wachten. de service was eerder altijd goed en had altijd goed internet en tv ontvangst. als jullie alles snel zouden regelen zou het sowieso 5 sterren zijn maar op dit moment kom ik niet verder dan 3.

Joyce 26 jul 2021
Reageer
Beste internet en tv providers

Dit zijn de beste internet en tv providers van december 2022.

Over KPN

Kpn is een van de toppers als het gaat om de alles in 1 pakketten van Nederland. Dit houdt in: Internet, televisie en telefoon. KPN biedt veel voordelen zoals een snel glasvezel netwerk en extra zenderpakketten die op de televisie terug te vinden zijn.

  • Nog niet geverifieerd