N

Online en Canal Digitaal goede combi

Ik vind het oprecht een prettig concept dat je internet van Online besteld en dat je dan tv van Canal Digitaal erbij krijgt. Een goede samenwerking waarvan ik denk dat Online een goed internetpakket aanbiedt en Canal Digitaal een heel goed tv product. Heb zelfs wel eens overwogen om Canal Digitaal te nemen toen ik nog KPN alles in 1 had. Dat is dan zonde omdat je op zo'n moment betaald voor tv van KPN en Canal Digitaal, dit komt omdat KPN het zo heeft dat wanneer je alleen internet afneemt, dat het bijna gratis is om er ook tv bij aan te sluiten. Ben dus reeds overgestapt naar Online en zoals verwacht werkt het super. Overal in huis prima internet via een WIFI verbinding en ik gebruik de Canal Digitaal app op al onze televisies in huis en ook gewoon op de telefoon. Prijs is +- hetzelfde als dat je bij Ziggo of KPN zit, nu heb je echter het beste van beide werelden.

Niemeijer 27 jun 2023
P

Inderdaad een ideale samenwerking voor beide bedrijven kan ik me indenken. Ik heb jarenlang bij Online.nl gezeten en dan zoek je eigenlijk een tv-aanbieder zonder extra abonnementen, dus puur voor alleen tv. Dit kan bij Canal Digitaal dus wel fijn dat die elkaar zo hebben gevonden. Vind Ziggo en KPN steeds duurder worden dus ga zeker eens kijken of ik de overstap kan maken naar Online + Canal Digitaal. Ook beter dat Canal Digitaal een goede tv app heeft, in tegenstelling tot Ziggo. Dit zal vast nog wel komen maar wacht hier al jaren op.

Paul 25 dec 2023
B

Na overstap geen internet en tv

Overstap via online, eerst kwam er monteur langs waarna ik geen tv meer had, gaven odido de schuld. Daarna kwam monteur en had ik ook geen internet meer, mijn oude provider hebben ze opgezegd en ze communiceren niet met de glasvezel provider. Kortweg toen ik aangaf mijn hele huis is op demotica ingeregeld, kreeg ik als antwoordt, ja wie doet dat nu. Misschien krijg ik volgende week internet. Wat een spijt heb ik. Ze maken vollop fouten beloven van alles, maar uiteindelijk interesseert het ze niks welke problemen ze veroorzaken bij de klant

Bert 29 mrt 2024
Reageer
W

Online combinatie Canal+

Heb Online.nl aan laten sluiten in combinatie met Canal+. Werkt super goed en heb overal in mijn huis internetverbinding met wifi. Heb veel tv zenders inclusief ESPN. Monteur heeft alles goed aangesloten en ging pas weg toen hij ook nog een extra wifi punt had geïnstalleerd. Vriendelijke man trouwens!

Wim 4 mrt 2024
Reageer
H

Canal Digitaal + Online goed pakket eerlijke prijs

Mijn vrouw en ik zijn overgestapt naar Canal Digitaal (Canal+) + Online.nl internet met 500MB per maand aan uploadsnelheid en downloadsnelheid. Hebben het TV compleet pakket erbij genomen omdat je dan kunt opnemen en je ESPN erbij krijgt. Tip: klik aan dat je alleen wilt kijken via de TV app van Canal Digitaal, dat scheelt je wat centen per maand, de app werkt heel fijn op onze televisie. Na enkele maanden korting betalen we 57 euro per maand. Toch een stuk goedkoper en dan heb je ook nog eens ESPN en een goedwerkende tv app! Had het eerder moeten weten. Heb KPN ook nog overwogen maar die is nog een stukje duurder.

Henk en Greetje 26 feb 2024
Reageer
F

Van Ziggo naar Online

Ik ben van Ziggo overgestapt naar Online. Met glasvezel en tv standaard ben ik toch een stuk goedkoper uit. Dat is allemaal leuk en aardig maar nu zul je vast benieuwd zijn naar mijn ervaring. Mensen die dit lezen kan ik gerust stellen, mijn ervaring is namelijk goed. Ik voel niet dat ik er op achteruit ben gegaan of iets dergelijks. Je krijgt de eerste 6 maanden wat korting, let hier wel op, dat je niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Maar tv is gewoon goed en glasvezel is ook super snel, dus wat wil je nog meer? Ik wil niks meer in ieder geval, ik ben tevreden. Blij dat ik ben overgestapt.

Freddy 18 jan 2024
Reageer
J

ABSOLUUT VERMIJDEN!

Op hun website staat 'Zit ik een tijdje zonder internet? Nee. Met onze Overstapservice zorgen wij ervoor dat dit niet gebeurt. We geven je huidige aanbieder pas een seintje om het abonnement te stoppen als via ons alles werkt.'. Maar gisteren overgestapt, ze hebben KPN al 's ochtends laten stoppen terwijl hun modem vervolgens géén internetverbinding krijgt. Klantenservice zegt dat het later op de dag kan zijn (dus daar breken ze al hun belofte). Wij afwachten. Volgende ochtend nóg geen internet+tv. Klantenservice zegt dat het aan de wijkcentrale ligt, dat de collega dit gisterenochtend al had kunnen zien en er een monteur naar moet kijken. Maar die kan pas worden ingepland OVER VIER DAGEN. Dus ze verwachten dat ik NOG VIER EXTRA DAGEN zonder internet+tv blijf zitten. Ze bieden geen enkele andere oplossing, zelfs nadat ik al hun afdelingen heb gesproken. Bizar slechte club, ABSOLUUT VERMIJDEN!

J.V. 7 jul 2023
Reageer
N

Overstapservice werkt niet

Een overstapservice hoe moeilijk kan het zijn. Blijkbaar heeft online.nl dat niet eens voor elkaar, ik moest zelf KPN gaan opzeggen terwijl ik voor de overstapservice had gekozen en betaal nu dubbel. Hoe moeilijk kan het zijn om dat te automatiseren? De tv-ontvanger van canal digital is ok maar voelt goedkoop en licht aan.

Niels Zevenhoven 12 jan 2023
Reageer
v

hoe kan dit

WAARSCHUWING GA NIET IN ZEE MET ONLINE.NL Komen geen beloftes na en van de klantenservice kunt u niets van verwachten. Ze incasseren liever geld dan dat ze hun beloofde diensten leveren. Aansluiting is bij mij nooit werkend opgeleverd en daarna afgelopen week alleen maar slechte ervaringen en contacten met de medewerkers gehad.

verbeek p 14 dec 2022
Reageer
J

Heel tevreden met Online.nl

Ik heb internet van Online.nl en daar ben ik heel tevreden over. Ik denk dat ik nu zo'n 2 jaar klant ben en in die tijd heb ik geen problemen ondervonden. Internet is altijd betrouwbaar en snel. Destijds was Online.nl veel goedkoper dan Ziggo en KPN. Daarom had ik ook voor Online gekozen. Ik weet niet hoe dat nu is, maar ik neem aan dat ze nog steeds goedkoper zijn. Ik weet ook niet hoe tv van Online is aangezien ik alleen internet heb. Internet kan ik dan ook zeker aanraden. Het is heel goed.

Jayden 15 dec 2021
Reageer
C

Black Friday Megadeal

Gebruik gemaakt van de Black Friday Megadeal en ik heb gekozen voor €70 cashback. Leuk dat Online.nl iets doet met Black Friday. Rond deze tijd van het jaar houd ik alles goed in de gaten betreft kortingen en deals. Hiervoor zat ik bij Budget Thuis en nu dus Online.nl. Het kan best zijn dat ik over een paar jaar weer terug ga naar Budget Thuis als ze een leuke deal hebben. Kan je nog best wat mee besparen. Misschien ook een tip voor andere mensen. Rond deze tijd van het jaar komen er altijd leuke deals langs. Niet alleen voor internet en tv, maar ook voor energie en telefoon. Gewoon de sites een beetje in de gaten houden!

Cindy 16 nov 2021
Reageer
S

Super cadeau weken

Ik stap relatief vaak over van alles in 1 aanbieders omdat je er vaak cadeau's bij krijgt. Dit doe ik niet alleen bij alles in 1 aanbieders maar ook bij energieleveranciers. Als ik ergens een goede actie voorbij zie komen en ik zit in de mogelijkheid om over te stappen, dan doe ik dat. Daarom sluit ik ook nooit lange contracten af.
Online heeft nu de super cadeau weken. Je mag kiezen uit een mooi cadeau als je overstapt naar Online. Je kunt kiezen uit Apple AirPods 2, Zyxel wifi-punt of €€€ 70 cashback. Ik heb gekozen voor de Apple AirPods 2. Niet dat ik een iPhone heb, maar ik denk dat ik ze nog wel goed door kan verkopen. Toch mooi meegenomen!

Simone 11 nov 2021
Reageer
k

geen goede provider

heb al maanden last van foutcode.s monteur geweest wil hier weg waardeloos word al maanden gemarteld beeld loopt vast en 3 keer in de week het modem reseten en de tv kastjes alles is al vernieuwd het helpt niks wil een andere provider ben met jurist bezig nooit aan beginnen aan dit bedrijf

karel 8 nov 2021
M

Snap niet waarom mensen altijd meteen dreigen met een jurist. Als Online.nl niet kan leveren waarvoor je betaald, dan kan je het contract gewoon gezamenlijk opzeggen. Online denkt vaak wel goed mee met de klant dus dit zal normaliter geen probleem moeten zijn, tenzij hun denken dat het wel goed werkt.

Marion 8 nov 2021
P

Goedkoper dan Ziggo en KPN

Lang ben ik klant geweest van Ziggo en daarvoor heb ik zelfs nog KPN gehad. Er is niks mis met Ziggo of KPN, alleen moet je daar ook flink voor betalen. Daarom besloot ik een tijd terug om eens verder te kijken naar goedkopere alternatieven. Ik vond o.a. Budget Alles in 1, T-Mobile thuis, maar ook Online.nl.

Online.nl kwam als zeer voordelig uit de vergelijking en ik had een beter gevoel bij Online, dan bij bijvoorbeeld een Budget Alles in 1. Je kunt vergelijken tot je een ons weegt, maar soms moet je ook deels je gevoel volgen. Dit heb ik gedaan en een contract afgesloten bij Online. Dit kon allemaal eenvoudig via de website en was heel snel geregeld.

Ik gebruik Online nu al een aantal maanden en ik moet zeggen dat het zeker niet onderdoet voor Ziggo en KPN. Alleen de prijs doet onder. Ik ben zeer tevreden met mijzelf dat ik de overstap heb gemaakt naar Online. Kan ik toch weer een paar extra biertjes drinken in het weekend. Het zal je verbazen hoeveel je nog kunt besparen op dingen als alles in 1, energie en je mobiele telefoon abonnement. Alleen ben ik er een beetje laat mee begonnen. Ik dacht er nooit zo over na, maar nu wel.

P. Dijkstra 20 okt 2021
Reageer
J

Supersnel internet

Ik heb internet en tv van online en ben er zeer tevreden mee. Vaste lage prijs en supersnel internet. Je krijgt echt wat ze beloven en dat is ook niet altijd het geval. Je krijgt er zelfs voetbal bij waar mijn vriend dan weer blij mee is. Met online alles in 1 is niks mis.

Janneke 19 okt 2021
Reageer
L

Problemen met installatie

Een tijd geleden heb ik online genomen omdat ze erg voordelig zijn. Toen ik internet en tv wou installeren liep ik wel vast.. Het lukte maar steeds niet.
Ik heb de installatievideo bekeken en nog lukte het mij niet om alles werkend te krijgen. Echt wel lastig en zoiets heb ik nog nooit eerder gedaan. Je zal verwachten dat zoiets wel wat eenvoudiger zou zijn...
Ik heb nog van alles geprobeerd maar het lukte maar niet.. Ik heb naar online gebeld en in eerste instantie probeerden zij mij te helpen maar dat werkt heel lastig via de telefoon. Er is toch maar een monteur bij de pas gekomen en die heeft alles netjes voor mij geïnstalleerd. Nu werkt het prima.

Levi 10 okt 2021
Reageer
L

Stap voor stap installatiehulp

Een tijdje geleden overgestapt naar Online.nl omdat zij de goedkoopste zijn. Toen ik het hele pakket in huis had, probeerde ik het zelf zonder handleiding te installeren. Dit ging niet zoals verwacht. Contact opgenomen met Online.nl en ze raadden mij aan om het stap voor stap te installeren met hun installatiehulp. Dit kun je gewoon vinden op de website van Online.nl. Als ik er dan nog niet uit kwam kon er ook een installateur bij mij thuis komen om alles te installeren. Doormiddel van de installatiehulp kwam ik erachter dat ik de stekkers niet juist had aangesloten. Ik had een paar stekkers door elkaar gehaald. Toen ik dit goed had gezet werkte alles wel gewoon. Het viel achteraf dus heel erg mee. Nu alles werkt ben ik tevreden met Online.nl. TV is goed en internet is snel. Ik merk allen dat ik niet zo'n goede wifi ontvangst heb als bij mijn vorige provider. Het is niet problematisch, maar toch één streepje minder. Verder ben ik heel tevreden met Online.nl.

Liam 9 okt 2021
Reageer
F

Goede service van Online.nl

Een half jaar terug heb ik een alles in 1 abonnement afgesloten bij Online.nl. Op online.nl kun je eenvoudig prijzen vergelijken tussen Online.nl en andere grote aanbieders op dit gebied. Online.nl kwam er wel steeds als meest voordelige uit. Ze proberen volgens mij echt de goedkoopste te zijn. Na wat twijfelen en reviews te hebben gelezen, heb ik toch besloten om over te stappen naar Online.nl. Ze leverden alles in een "makkelijk" doe-het-zelf pakket, maar ik kwam er toch niet uit. Ik ben atechnisch en voor mij is zoiets een hele opgave. Eerst heb ik het uiteraard zelf geprobeerd, dit lukte niet. Toen heb ik naar Online.nl gebeld en toen lukte het nog steeds niet. Uiteindelijk is er een monteur bij te pas gekomen om alles voor mij te installeren. Dezelfde week is de monteur nog gekomen, heeft alles geïnstalleerd en het was helemaal gratis! Wat wil een mens nog meer. Ik ben er zo blij mee. Alleen daarvoor krijgt Online.nl al 5 sterren van mij. Echt ongekende service, dat krijg je niet bij elk bedrijf. TV en internet is ook erg goed. Niks over te klagen. Online.nl is gewoon een hele goede alles in 1 aanbieder.

Fenna 8 okt 2021
Reageer
J

Online met gratis espn

Ik las bij toeval wat reviews dat je gratis eredivisie kunt kijken bij online. Toen ben ik gelijk overgestapt naar online en ik ben blij dat ik dat gedaan heb. Bij mijn vorige abonnement kreeg ik geen gratis espn en betaalde ik daar los voor. Dit kostte mij veel geld elke maand. Ik ben echt blij dat ik dat nu gewoon gratis krijg. Nu kijk ik met veel plezier elke week naar espn. Mijn maandbedrag van online is lekker laag dus dat is echt perfect. Scheelt mij toch weer een extra abonnement. Voor mij niks anders meer.

Johnny 7 okt 2021
N

Blij met Online Internet tv en bellen pakket, alles in 1! Ik zag bij Ziggo maar die verhogen elk jaar de prijzen weer met enkele euro's waardoor ik het niet meer kan betalen. Toen ik hoorde dat Online 1/3e goedkoper was wist ik het wel. Het overstappen was geheel gratis en een monteur heeft alles bij me geïnstalleerd. Mijn man is, net als deze reviewschrijver, erg blij met de gratis voetbalprogramma's.

Natasja 7 okt 2021
E

Goedkoopste Alles-in-1

Online.nl is de goedkoopste Alles-in-1 provider. Op de website van Online kun je Online.nl vergelijken met andere providers, zoals T-Mobile, KPN en Ziggo. Online.nl is dan de goedkoopste. Hierdoor heb ik voor Online.nl gekozen. Ik hoef niet het nieuwste van het nieuwste, zolang ik maar gewoon goed internet en televisie heb. Online.nl voldoet hier zeker aan en ik ben blij dat ik ben overgestapt naar hun. Geen spijt van. Je krijgt interactieve TV van Online, waarbij je ook programma's kunt opnemen. Dit vind ik heel handig om later nog wat terug te kijken. Hier maak ik dan ook gretig gebruik van. Internet is bij mij altijd snel en er zijn eigenlijk nooit storingen. Online.nl is gewoon een goede en goedkope Alles-in-1 provider.

Esmiralda 7 okt 2021
Reageer
T

Gratis Eredivisie kijken

Bij Online.nl krijg je bij je basis tv-pakket 4 gratis ESPN kanalen zodat je gratis Eredivisie kunt kijken. Ook krijg je gratis Films & Series, een handige TV App en kun je tv opnemen en terugkijken. Eigenlijk alles wat je tegenwoordig wilt. Het verschilt in dat opzicht niet veel met andere providers. Wat wel verschilt is dat je gratis Eredivisie kunt kijken. Dit was voor mij persoonlijk de reden waarom ik ben overgestapt naar Online.nl. Ik kon wel apart ESPN nemen, maar dat had mij veel meer gekost dan wat ik bij Online.nl betaal. Verder is er niks aan te merken op het tv-pakket van Online.nl.

Internet is ook zeer goed te noemen. Ik heb 100 tot 500 MB/s download en 30 tot 500 MB/s upload. Dit is voor mij meer dan voldoende. Af en toe download ik een game en verder bekijk ik dagelijks wat verschillende websites. Alles gaat lekker snel, het downloaden, het online gamen en websites bezoeken. Het wifi-modem heeft een goed wifi-bereik. In het hele huis heb ik minimaal 3 van de 5 wifi balkjes. Zelfs op zolder !! Internet heeft er bij mij ook nog nooit uitgeleggen. Super stabiel dus.

Ik heb uitgebreid verschillende providers vergeleken en zelfs met ESPN is Online.nl het voordeligste voor mij. Voordeliger dan T-Mobile, KPN en Ziggo. Toen ik dit zag ben ik snel overgestapt en de overstap ging heel makkelijk.

Timon 6 okt 2021
Reageer
V

Enorm slecht bedrijf

Enorm slecht bedrijf

Enorm slecht bedrijf. Ik heb veel meegemaakt, maar dit bedrijf slaat alles. Zo blijven storingen gewoon bestaan, en word je nooit echt geholpen. Ook schromen ze er niet voor om automatisch je abonnement te verlengen als je bijvoorbeeld een extra tv ontvanger aanvraagt. Ik denk zelf (na onderzoek), dat het bedrijf zelf niet eens storingen mag of kan verhelpen omdat ze een soort reseller zijn van KPN.

Vlaar 22 sep 2021
S

Ze gaan heus wel storingen verhelpen anders kost het ze natuurlijk teveel klanten. Online.nl is wel een bedrijf op zich, geen slap aftreksel van KPN. Ze gebruiken/huren inderdaad wel het netwerk van KPN, waar ze een flinke vergoeding voor moeten betalen.

Simar 22 sep 2021
M

Mist essentiele zenders

Adverteren met veel zenders maar missen een aantal essentiële zenders zoals food network, animal planet, discovery channel, TLC en eurosport. Heb enorm veel spijt van deze aankoop. Menu op tv en wisselen van zenders is ook prut en traag. Voel me belazerd, je gaat er gewoon vanuit dat bij zo'n breed pakket de juiste en normale zenders er zijn. Je verzint dit toch niet dat zulke basic zenders missen! Bijna elke andere aanbieder heeft dit wel. Heb zoveel spijt maar moet het contract uitzitten. Online.nl reageert in de trant van eigen schuld dikke bult
(Had je maar niet moeten kopen, terwijl ze wel een vette disclaimer hadden mogen plaatsen!) en de alternatieve zenders werken niet eens.

Manon 19 jul 2021
Reageer
B

Goede service van Online.nl

Ik ben nog niet zo lang geleden overgestapt naar Online.nl. Voornamelijk vanwege de prijs en dat ze toch op het KPN netwerk zitten. Verder spreekt Online.nl mij persoonlijk ook wel aan.
Tijdens de installatie kwam ik er niet helemaal uit. Het wou gewoon niet lukken. Toen heb ik besloten om Online.nl te bellen om te kijken hoe we dit konden oplossen. Ze hebben mij stap voor stap er doorheen geloodst. Ze waren erg vriendelijk en behulpzaam aan de telefoon. Ze hadden ook veel geduld met mij. Uiteindelijk is het ons gelukt om de installatie succesvol af te ronden.
Nu werkt het als een trein. Lekker snel internet, goede tv en telefoneren gaat ook vlekkeloos. Ik ben blij dat ik overgestapt ben naar Online.nl en dat hebben ze mede te danken aan de goede service.

Bert 10 jul 2021
Reageer
M

Goedkope provider

Ik heb voor Online gekozen omdat het een goedkope provider is. Vrijwel alle providers heb ik vergeleken en kwam uiteindelijk bij Online uit. Ik heb alleen internet en televisie van Online dus ik kan niet over bellen van Online oordelen. Ik heb een gratis wifi modem gekregen die prima werkt. Overal in huis heb ik maximale wifi ontvangst en internet is lekker snel. Daar heb ik dus niks op aan te merken. Op televisie van Online heb ik eigenlijk ook niks aan te merken. Precies wat ik had verwacht en het werkt allemaal naar behoren. Het belangrijkste is natuurlijk de prijs. Het heeft eigenlijk te lang geduurd voordat ik ben overgestapt naar Online. Gelukkig heb ik het uiteindelijk wel gedaan want het scheelt mij toch wat geld in de maand wat ik aan andere dingen kan uitgeven.

Marco 3 jul 2021
Reageer
k

Online is de slechtste keuze

Online.nl is een bedrijf die niets voor zijn klanten doet, en deze zelfs bedonderd.
Contracten worden eenzijdig aangepast, prijs gaat van de ene op de andere dag bijna 12% omhoog. TV kastje werkt uiterst traag en de klantenservice- medewerkers zijn zo geïnstrueerd dat deze de klant zo snel mogelijk met een kluitje in het riet sturen. De medewerkers snappen soms wel dat e.e.a niet klopt bij hun bedrijf maar mogen daar niets aan doen.
Dus wees gewaarschuwd, ga nooit naar Online.nl, want dat geeft enkel stres en narigheid.

k 2 jul 2021
W

Ik vind dat dit internetbedrijf wel wat meer liefde verdiend dan dat jij nu schrijft. Online.nl was er al toen menig mens nog een pamper om had. Altijd goed internet geleverd waarbij ik me zelfs nog kan herinneren dat het via een inbelmodem ging. Nu hebben ze zich uitgebreid dat ze ook tv en bel diensten leveren. Voor mij nooit anders en qua prijs altijd een stuk goedkoper dan Ziggo en KPN. Voor mij dan ook totaal geen stress en narigheid.

Wim Jansen 4 jul 2021
A

Glasvezel verbinding niet goed afgeleverd, ondertussen tegen de afspraak in adsl eraf gegooid. Niet in staat om dit op korte termijn op te lossen. Geen mogelijkheid om netwerk beheerder Caiwe te pushen om monteur langs te laten komen. Beloofde e-mails niet gestuurd. Zeer slecht bedrijf. Je koopt iets maar er wordt niet geleverd en erger nog ze brengen je in de problemen. Nooit aan beginnen.

Albert Borreman 31 jul 2021
Prijzen vergelijken

Door middel van samenwerkingen met meerdere internet en tv providers, kunnen we onze bezoekers gunstige prijzen aanbieden.

Beste internet en tv providers

Dit zijn de beste internet en tv providers van mei 2024.

Over Online.nl

De vernieuwing van Euronet, Online.nl, is een telecomprovider die zich richt op het leveren van internet, televisie en telefonie. Het bedrijf biedt verschillende pakketten aan voor consumenten en bedrijven, waarbij de nadruk ligt op flexibiliteit en keuzevrijheid. Klanten kunnen zelf hun pakket samenstellen en hebben daarbij de keuze uit verschillende internetsnelheden en televisiepakketten. Online.nl maakt gebruik van het netwerk van KPN en garandeert daarmee een hoge kwaliteit en betrouwbaarheid van zijn diensten. Online.nl profileert zich als nieuw en innoverend en probeert daarbij innovatieve producten en diensten aan te bieden, zoals interactieve televisie en cloudopslag. De toekomstvisie van dit bedrijf is dat alles online verbonden zal worden en daarop richt het zich in.