L

Zeker aan te raden

Solcon is opgericht met een duidelijke visie en hoewel het nu niet meer zelfstandig opereert, is het nog steeds klein genoeg om op alle glasvezelnetwerken te kunnen opereren. Dit komt vooral doordat bedrijven zoals KPN vanwege hun grote omvang en concurrentie door sommige glasvezelnetwerken in het buitengebied geweerd worden. Solcon biedt stabiel internet en hoewel de TV-kastjes soms haperen en traag zijn, geeft het bedrijf volledige en duidelijke informatie in de klantomgeving en levert het degelijke hardware. Als er klachten zijn, vervangt Solcon de hardware direct, inclusief de eerder genoemde TV-kastjes.

Leonie Dadel 12 jan 2023
Reageer
K

Fijne service

De medewerker van Solcon heeft mij uitstekend geholpen en dankzij hem zijn al mijn problemen opgelost. Hij legde rustig en duidelijk uit wat ik moest doen, waardoor ik meer dan tevreden ben over de geboden hulp.
Al met al ben ik tot dusver zeer tevreden en erg blij dat ik uiteindelijk de stap toch gemaakt heb. Best knap hoe te zien dat de vorige provider heel veel moeite had en dat Solcon direct alles juist oppakt!

Karl Desmond 28 nov 2022
Reageer
D

Vlekkeloos

Het afsluiten van het abonnement verliep soepel en het modem werd op tijd geleverd. Ik had een vraag en de klantenservice was snel te bereiken en kon direct mijn vraag beantwoorden. De FritzBox werkt uitstekend en mijn internet is ook goed, precies zoals ik het wil. Ik ben erg blij en wil graag een compliment geven in deze review.

In het verleden hebben we thuis veel problemen gehad met T-Mobile die nooit werden opgelost. Een kleine verbetering zou zijn om een DSL aansluitstekker mee te leveren in de doos. Voor de extra kosten van ongeveer een euro zou dit de klantvriendelijkheid aanzienlijk verhogen.

Desiree Annette 19 okt 2022
Reageer
R

Alles ging fout

De ervaring met Solcon begon al slecht bij de aansluiting. Ik kreeg een sms dat de aansluiting in de ochtend zou plaatsvinden, maar later werd dat verplaatst naar de middag. Ik moest mijn dag reorganiseren, maar toen ik werd gebeld met de vraag of het op een andere dag kon, kon dat niet omdat mijn internet al was afgesloten. De monteur was erg ongeduldig en drong zich op, en op een gegeven moment vond ik hem zonder mijn toestemming op mijn slaapkamer. Bovendien werkte de telefoon een week lang niet. Nu krijg ik een rekening met extra kosten waarvan mij bij aanmelding niets was verteld en moet ik € 180 betalen. Ik kijk uit naar het moment dat ik mijn abonnement bij Solcon kan opzeggen.

Raymond Kastanje 8 okt 2022
Reageer
D

Doet wat het beloofd

De informatie op de website van Solcon is van hoge kwaliteit en goed uitgebreid. Als er desondanks nog vragen zijn, biedt hun klantenservice uitstekende ondersteuning via de telefoon of e-mail. De medewerkers denken graag met je mee om een passende oplossing te vinden. Het is een fantastisch bedrijf dat hun klanten goed bedient. Dus ga zo door en hopelijk kan ik nog jaren van jullie diensten genieten.

Diede Tjalle 13 jul 2022
Reageer
J

Al jaren klant bij Solcon

Wij zijn ook positief en maken al jaren gebruik van de diensten van Solcon, dit betreft internet, tv en telefonie. Ik weet niet zo uit mijn hoofd of er goedkopere opties zijn maar qua betrouwbaarheid denk ik niet dat er een provider is die het beter doet. We hebben namelijk uitstekend internet. Ik geef ze een 10 voor de beoordeling want als je er naar toe belt word je altijd gelijk geholpen.

Jennie 6 jul 2022
Reageer
H

Solcon prijs kwaliteit is prima

Solcon levert internet via een Fritzbox modem/router. Hier is op zich niks mis mee hoor voor de meeste mensen maar als je echt veel online spellen speelt of je hebt een groot Wifi signaal nodig, dan kan je misschien beter zelf een router kopen die wat sterker is. Voor de rest is de prijs kwaliteit prima en heb je weinig storingen en is de internetverbinding vrij snel. Telefonie werkt ook goed, ook al gebruiken we het bijna nooit meer.

Henk 1 mrt 2022
Reageer
F

Erg goed geholpen

Het is al een tijdje geleden toen ik dit probleem had en had dit probleem aangekaart bij SOLCON, ze konden me direct helpen via een programma dat ze met me op de computer mee konden kijken. Ik had Solcon Online ingesteld op meerdere computers, daar zat nog iets fout dus dat hebben ze ook meteen verholpen waardoor ik nu ook beschermd ben op mijn laptop. De service is me erg goed bevallen en is zeer aan te raden!

Freek 19 feb 2022
Reageer
Prijzen vergelijken

Door middel van samenwerkingen met meerdere internet en tv providers, kunnen we onze bezoekers gunstige prijzen aanbieden.

Beste internet en tv providers

Dit zijn de beste internet en tv providers van juni 2023.

Over Solcon

Een provider die veiligheid hoog in het vaandel heeft staan, dat is Solcon. Het bedrijf richt zich op het aanbieden van internet- en telecomdiensten aan zowel particulieren als zakelijke klanten. Het bedrijf streeft naar een hoge kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid van haar diensten en investeert daarom in hoogwaardige technologie en infrastructuur. Solcon onderscheidt zich hiermee erg van andere providers. Daarnaast is privacy een speerpunt van Solcon. Zo biedt het bedrijf een internetfilter om kinderen te beschermen tegen ongewenste content en maakt het gebruik van versleutelde verbindingen voor extra veiligheid. Ook biedt Solcon een uitstekende klantenservice met lokale medewerkers die goed op de hoogte zijn van de diensten en technologieën van het bedrijf.