J

Al jaren klant bij Solcon

Wij zijn ook positief en maken al jaren gebruik van de diensten van Solcon, dit betreft internet, tv en telefonie. Ik weet niet zo uit mijn hoofd of er goedkopere opties zijn maar qua betrouwbaarheid denk ik niet dat er een provider is die het beter doet. We hebben namelijk uitstekend internet. Ik geef ze een 10 voor de beoordeling want als je er naar toe belt word je altijd gelijk geholpen.

Jennie 6 jul 2022
Reageer
H

Solcon prijs kwaliteit is prima

Solcon levert internet via een Fritzbox modem/router. Hier is op zich niks mis mee hoor voor de meeste mensen maar als je echt veel online spellen speelt of je hebt een groot Wifi signaal nodig, dan kan je misschien beter zelf een router kopen die wat sterker is. Voor de rest is de prijs kwaliteit prima en heb je weinig storingen en is de internetverbinding vrij snel. Telefonie werkt ook goed, ook al gebruiken we het bijna nooit meer.

Henk 1 mrt 2022
Reageer
F

Erg goed geholpen

Het is al een tijdje geleden toen ik dit probleem had en had dit probleem aangekaart bij SOLCON, ze konden me direct helpen via een programma dat ze met me op de computer mee konden kijken. Ik had Solcon Online ingesteld op meerdere computers, daar zat nog iets fout dus dat hebben ze ook meteen verholpen waardoor ik nu ook beschermd ben op mijn laptop. De service is me erg goed bevallen en is zeer aan te raden!

Freek 19 feb 2022
Reageer
Prijzen vergelijken

Door middel van samenwerkingen met meerdere internet en tv providers, kunnen we onze bezoekers gunstige prijzen aanbieden.

Beste internet en tv providers

Dit zijn de beste internet en tv providers van februari 2023.

Over Solcon

Solcon biedt glasvezel internet aan voor supersnel, stabiel en betrouwbaar internet voor zowel particuliere als zakelijke gebruikers. Je krijgt als klant een gratis ESPN kanaal en je kan veilig online op meerdere apparaten met Solcon Veilig Online. De overstapservice is geheel gratis waardoor overstappen probleemloos en snel zal verlopen.