D

Vlekkeloos

Het afsluiten van het abonnement verliep soepel en het modem werd op tijd geleverd. Ik had een vraag en de klantenservice was snel te bereiken en kon direct mijn vraag beantwoorden. De FritzBox werkt uitstekend en mijn internet is ook goed, precies zoals ik het wil. Ik ben erg blij en wil graag een compliment geven in deze review.

In het verleden hebben we thuis veel problemen gehad met T-Mobile die nooit werden opgelost. Een kleine verbetering zou zijn om een DSL aansluitstekker mee te leveren in de doos.

Desiree Annette 19 okt 2022
Reageer
J

Al jaren klant bij Solcon

Wij zijn ook positief en maken al jaren gebruik van de diensten van Solcon, dit betreft internet, tv en telefonie. Ik weet niet zo uit mijn hoofd of er goedkopere opties zijn maar qua betrouwbaarheid denk ik niet dat er een provider is die het beter doet. We hebben namelijk uitstekend internet. Ik geef ze een 10 voor de beoordeling want als je er naar toe belt word je altijd gelijk geholpen.

Jennie 6 jul 2022
Reageer
H

Solcon prijs kwaliteit is prima

Solcon levert internet via een Fritzbox modem/router. Hier is op zich niks mis mee hoor voor de meeste mensen maar als je echt veel online spellen speelt of je hebt een groot Wifi signaal nodig, dan kan je misschien beter zelf een router kopen die wat sterker is. Voor de rest is de prijs kwaliteit prima en heb je weinig storingen en is de internetverbinding vrij snel. Telefonie werkt ook goed, ook al gebruiken we het bijna nooit meer.

Henk 1 mrt 2022
Reageer
F

Erg goed geholpen

Het is al een tijdje geleden toen ik dit probleem had en had dit probleem aangekaart bij SOLCON, ze konden me direct helpen via een programma dat ze met me op de computer mee konden kijken. Ik had Solcon Online ingesteld op meerdere computers, daar zat nog iets fout dus dat hebben ze ook meteen verholpen waardoor ik nu ook beschermd ben op mijn laptop. De service is me erg goed bevallen en is zeer aan te raden!

Freek 19 feb 2022
Reageer
Prijzen vergelijken

Door middel van samenwerkingen met meerdere internet en tv providers, kunnen we onze bezoekers gunstige prijzen aanbieden.

Beste internet en tv providers

Dit zijn de beste internet en tv providers van april 2024.

Over Solcon

Een provider die veiligheid hoog in het vaandel heeft staan, dat is Solcon. Het bedrijf richt zich op het aanbieden van internet- en telecomdiensten aan zowel particulieren als zakelijke klanten. Het bedrijf streeft naar een hoge kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid van haar diensten en investeert daarom in hoogwaardige technologie en infrastructuur. Solcon onderscheidt zich hiermee erg van andere providers. Daarnaast is privacy een speerpunt van Solcon. Zo biedt het bedrijf een internetfilter om kinderen te beschermen tegen ongewenste content en maakt het gebruik van versleutelde verbindingen voor extra veiligheid. Ook biedt Solcon een uitstekende klantenservice met lokale medewerkers die goed op de hoogte zijn van de diensten en technologieën van het bedrijf.