S

Ziggo VS Odido

Precies op het moment dat ik denk, het is klaar, ik stap over van Ziggo naar een andere provider.... krijg ik een e-mail dat Ziggo mijn internet verhoogd van 400 naar 500 Mbit/s. Had vandaag willen overstappen naar Odido die grote voordelen geeft aan nieuwe klanten omdat ze vandaag hun naam van T-Mobile en Tele2 hebben gewijzigd naar Odido. Nu ga ik toch weer twijfelen want zit wel goed bij Ziggo (nooit geen klachten gehad). Zag de site echter van Odido en die hebben alles wel goed op orde, inclusief een app voor Samsung en LG televisies, wauw het kan dus wel. Zal Ziggo wel aanraden om zo snel mogelijk ook een goede tv app te lanceren anders gaat het je wel klanten kosten. Geef het voor nu nog het voordeel van de twijfel, met name omdat de snelheid dus met 20% wordt verhoogd in Oktober, nemen we toch weer even mee!

Sander 5 sep 2023
Reageer
M

Schandalig hoe om wordt gegaan met een vaste klant

27 aug: internet ontvangst is slecht. Klantenservice controleert. Ja meneer u zou wel eens een nieuwe modem en media box mogen krijgen. Wordt voor u besteld, maken direct ook een monteursafspraak voor 30 aug

29 aug niets ontvangen dus afspraak met monteur verschoven

zaterdag gebeld naar klantenservice: uw bestelling staat niet in ons systeem

maandag wordt u teruggebeld, dus niet

4 september: via via doorverbonden met de afdeling die erover gaat. Kunnen niets vinden in het systeem. Zet u even in de wacht. Klant zegt: toch niet 45 minuten? Antwoord: nee hoor 5 minuten. Ik zit inmiddels 45 minuten te wachten als ik deze recensie schrijf!

Onbeschoft en schandalig hoe dit bedrijf om gaat met mijn consumenten vertrouwen.

Max 4 sep 2023
Reageer
J

Niet gelijk boos worden als er geen verbinding is

Was laatst een storing hier in in de buurt in een Enexis kast. Hierdoor vielen bij sommige huizen de verbindingen van Ziggo weg. Ik zag op de buurt app alweer allemaal boze mensen...
Ziggo en eigenlijk alle bedrijven die internet en tv leveren aan huis, zitten nou eenmaal vast aan het feit dat er een kabel naar ieder huis gaat. Tegenwoordig heb je een glasvezel kabel en de 'kabel' waar Ziggo gebruik van maakt maar in ieder geval komt het er op neer dat zulke kabels wel eens een breuk of iets kunnen oplopen. Als mensen dan gelijk gaan klagen van 'ik ga naar KPN', dan snap je het niet want daar kan het net zo goed gebeuren. Sterker nog, nu het weer gemaakt is en er wellicht nieuwe delen kabel in de grond zitten, zal het zelfs nog beter zijn als voorheen.
Al jaar en dag maken we gebruik van Ziggo en maximaal 1x per jaar is er een storing die heel snel is opgelost. We zagen een tiental busjes laatst met die storing van Ziggo en een paar van Enexis. Wilde hiervoor graag mijn complimenten uiten in plaats van een boze review te schrijven omdat er 'eventjes' geen verbinding was.
Nog een handig weetje, als je geen verbinding hebt, kijk dan eens via onderstaande link of er op jouw adres inderdaad een storing is of dat het aan je eigen huishouding ligt. Indien er een storing is, staat er ook een indicatie bij hoe lang het gaat duren voordat alles weer werkt. Top service.
https://www.ziggo.nl/klantenservice/storingen

Jan de Haan 30 aug 2023
Reageer
M

Slechtste internet provider van Nederland

Slechtste internet provider van Nederland. Ze laten je als zakelijke klant na een verhuizing gewoon een week zonder internet zitten en weten zelf niet hoe dat kan. Het antwoord is dat je maar gewoon moet wachten totdat hij het weer doet. Na 30 telefoontjes, monteurs aan huis en diverse escalaties werkt het na een week nog steeds niet
Schandalig.

Marco 28 aug 2023
H

Had slechte WiFi in huis, kocht versterker (of hoe die dingen ook heten)
Sinds ik die versterker heb heb ik dat mijn WiFi soms uit het niets niet meer werkt en ik die router weer opnieuw moet opstarten.
Geen aanrader
Wel aanrader als je sportief bent en vaak wilt opstaan om die router te resetten

Haiko 10 okt 2023
h

Niet aan beginnen

Heb al 4 maanden geleden opgezegd maar word gedwongen de tijd van het contract af te maken, die tussentijds veranderingen in de prijs en algemene voorwaarden heeft gehad waardoor ik gewoon zonder problemen weg had mogen gaan...
Echter laat Ziggo je gewoon in je kou staan en mag je zomaar een nieuw tarief betalen wat niet is vastgesteld in het contract. Sinds de overstap naar Ziggo heb ik storing op storing en niets lijkt te werken om het te verhelpen. Het lijkt erop dat er veel mensen zijn die last hebben van soortgelijke problemen... Voor mij nooit meer Ziggo of bedrijven die gelinkt zijn aan Ziggo of hun zeer slechte netwerk.

henk 7 aug 2023
Reageer
D

Service

Betaal al jaren bijna 100 euro per maand dus denk een trouwe klant te zijn die van alle diensten gebruik maakt. Maar het is echt een drama bij die club. Onwetende mensen die je zelden kunnen helpen. Je wordt echt van het kastje naar de muur gestuurd. Ze snappen er echt niks van. Geven totaal verkeerde adviezen. Moeilijk te verstaan. Doet bestellingen die systemen er blijkbaar gewoon weer uitgooien en je daar niet over informeren. Dus je zit te wachten op je product en dan neem je contact op waar je zending blijft en krijg je doodleuk te horen dat die geannuleerd is. Systeemfout. Dit is maar een voorbeeld. Dus tijd om te vertrekken. Jammer. Hoop dat ze iets leren van alle reviews. Waarschijnlijk niet. Je leert zo'n club pas echt kennen als je ze nodig hebt. Ziggo is dan niet thuis in ieder geval!!

DJ Zwagerman 31 jul 2023
Reageer
B

Bizar slechte service

Gisteren ging modem stuk, vandaag nieuwe modem ontvangen en gebeld om afspraak met monteur te maken. Medewerkster vroeg naar technische swap, toen we haar vroegen wat dat was, wist ze het zelf ook niet. Vervolgens vroeg ze naar een groene stekker, toen we zeiden dat we die niet hadden, bleek het toch niet nodig. En de monteur die gratis zou langskomen, bleek uiteindelijk voor heel hoog uurtarief langs te kunnen komen. Zet gewoon een competent iemand bij die helpdesk en kom na wat je belooft. We betalen al 90 euro per maand. Dit is echt onacceptabel. Wij gaan kijken of kpn dit beter kan.

Bas schuurman 22 jul 2023
Reageer
P

tevreden

Heb al een tijd internet van hun en ben gewoon tevreden. Als je ontevreden bent, zul je zelf of iemand moet regelen die voldoende verstand heeft van coax kabels. En soms moet er iemand iets doen van Ziggo omdat je anders geen goed signaal hebt. Vaak zijn de problemen al opgelost als je kabelkeur merk kabel koopt en geen rotzooi. En geloof me er is veel rotzooi te koop. Als je kabelsignaal goed is van af blijven. En ook niet te veel veranderen. Vaak gaat het met het veranderen fout. Of je moet het echt dolgraag willen.
Verder ben ik reuze tevreden over Ziggo. Ik kan soms echt huilen om mooie videoclips. Het raakt me.

Pieter 8 jul 2023
Reageer
H

Heel tevreden over Ziggo

Heel prettig bedrijf waar ik al jaren geniet van een super internetverbinding en goede tv. Zoals hieronder ook is beschreven hebben we alles nog wel aangesloten met coax kabels. Zal fijner zijn als de app van Ziggo ook op onze LG tv gedownload kan worden zodat we al die kabels en ontvangers weg kunnen doen. Jammer dat Ziggo F1 niet meer heeft maar verder kan ik alleen maar positief zijn over hetgeen Ziggo levert.

Harm Jan 1 jul 2023
Reageer
g

ziggo

opgezegd per 1 juli
na te hebben opgezegd wordt er nog eens een maand inclusief verhoging van mijn rekening gehaald schandalig klopt gewoon niet
maar duidelijk te zien op trust palot spijtig heb gebeld maar ondeskundig personeel er is niets opgelost
voor mij echt geen ziggo meer voel mij benadeeld de zaak gestoneerd maar zal het betalen om incasso te voorkomen

gerard 1 jul 2023
H

Ik lees je review.. Als Ziggo teveel heeft afgeschreven kan je het laten storneren in je bank omgeving. Rekeningnummer blokkeren en het gebeurd niet weer. Dit geldt ook voor andere bedrijven/partijen die automatisch geld van je rekening halen, dit kan je tot enkele maanden laten terugstorten.

Harm Jan 1 jul 2023
N

Schaam je kapot Ziggo!

Als nieuwe klant schandalig behandeld. Je wordt voorgelogen en in de maling genomen. Als je vraagt of je een leidinggevende kan spreken kan dit nooit. Ik vind de manier waarop ze met klanten omgaan totaal niet oke! Ik had telefonisch een order geplaatst, deze kreeg ik vervolgens op mijn mail om deze te bevestigen. Hier stonden niet de wifiversterkers op waar we het wel over gehad hadden i.v.m. wifi op andere verdieping. Ik Ziggo gebeld. Ze konden de versterker er pas aan toevoegen op het moment dat ik de order zou accepteren. Ik wilde deze niet accepteren, want ik was het niet eens met de order. Nee als ik hem zou accepteren zou zij het verder in orde maken en zou ze mij binnen 2 dagen terugbellen om te laten weten dat ze het in orde gemaakt had. 2 weken later, nog niks gehoord. Ik weer bellen. Ik kan niet meer onder het abonnement uit, want de bedenktijd zit er al op. Mijn order had geannulleerd moeten worden en opnieuw aangemaakt moeten worden om er iets aan toe te voegen volgens degene die ik nu weer aan de telefoon had. Ik word dus onder druk gezet om mijn order te bevestigen, zodat er versterkers aan toegevoegd kunnen worden en vervolgens blijkt dat een compleet belachelijk onzin verhaal te zijn.
Mijn abonnement gaat over 2 dagen in en ik heb nog geen spullen en jullie hebben mij nooit meer teruggebeld over de versterkers. Nee we kunnen de versterkers pas toevoegen als u de spullen ontvangen heeft en het abonnement is ingegaan.... Hoe bedoel je?! Ik moest deze order bevestigen, zodat jullie het konden toevoegen! Vervolgens is er bij PostNL nog niks aangemeld om de spullen bij mij te leveren. Ow dat is inderdaad wel gek. Ik zie inderdaad niks staan. Vreemd. Paar minuten laten krijg ik te horen dat zij het echt wel verzonden hebben, maar het aan PostNL ligt. Gewoon echt niet waar! Totale onzin. Ziggo heeft mijn hele order gewoon niet goed verwerkt. Geef geen anderen de schuld van eigen falen.
Vervolgens geeft deze dame aan dat ze mij 2 dagen later gaat bellen om te vragen of ik de spullen ontvangen heb en dat ze dit niet hoeft te doen, maar dat dat een enorme service vanuit haar is. En ze zal me daarna ook bellen om de versterkers alsnog toe te voegen. Ook een service van haar... Dit noem je geen service mensen! Dit noem ik het oplichten, in de maling nemen en voorliegen van klanten. Het is een grof schandaal! En je kan er met niemand over praten die hoger in rang is, want de klantenservice geeft je geen leidinggevende aan de lijn. Ik ben nog niet eens begonnen bij Ziggo en ik ben nu al helemaal klaar met ze! Ze zouden zich kapot moeten schamen.

N 28 jun 2023
Reageer
S

Ziggo Go app voor software op Samsung en LG?

Het wordt nu wel echt tijd dat de Ziggo App ook voor het Tizen en webOS platform toegankelijk zal zijn hoor.... Ik ben een groot fan van LG en Samsung televisies, die draaien niet op Android maar op Tizen en webOS, waardoor je de Ziggo Go app niet kunt installeren. Vrij raar want Canal Digitaal, KPN en NLZIET hebben het bijvoorbeeld allemaal wel.

Ik wil graag van 1 modem + 1 tv naar 1 modem + 2 tv's. Wat inhoudt dat ik het signaal moet splitten naar 3 wegen in plaats van 2. Hierdoor is het beter om een versterker te nemen, zucht. Als er nou gewoon een Ziggo app op de tv toegankelijk zou zijn, heb ik al die kabels niet meer nodig!
Snap ook niet de reden waarom Ziggo het nog niet heeft. Heb het wel gevraagd in de live chat, die reageerden letterlijk dat ze niet wisten wat Tizen is. Toen uitgelegd dat het de software voor Samsung en LG televisies is. Kreeg ik nog een reactie dat Samsung en LG de app nog niet hebben toegevoegd, maar dat je wel kan streamen vanaf je telefoon. De Ziggo medewerkster stelde dat ze er wel mee bezig zijn maar dat ze er verder geen inzage in heeft.

Ik heb verder helemaal geen klachten over Ziggo. Wil ook gewoon een 5-sterren rating geven maar het zou zoveel mooier zijn als dit gerealiseerd kan worden.

Steef 26 jun 2023
Reageer
C

Na 3 maanden nog geen internet

Heb geprobeerd met Ziggo een verhuizing te regelen. Werkelijk alles is fout gegaan. Eerst kon de verhuizing niet gerealiseerd worden. Meermalen gebeld. Uiteindelijk abonnement op het oude adres opgezegd door Ziggo zelf, nieuw abonnement op het nieuwe (zakelijke) adres afgesloten. Gevraagd om het modem naar mijn woonadres te sturen omdat op het zakelijke adres bijna nooit iemand aanwezig is. Toch naar het zakelijk adres gestuurd. Heb geen bericht ontvangen van PostNL over levertijden. Modem uiteindelijk door PostNL teruggestuurd naar Ziggo, omdat ik dus geen track-trace heb ontvangen. Abonnement opgezegd door Ziggo, omdat modem is teruggestuurd. Weer abonnement aangevraagd. Weer gevraagd modem op thuisadres te leveren. Weer op zakelijke adres geleverd, gelukkig hebben de buren het pakket aangenomen. Modem geïnstalleerd, werkt niet. Volgens Ziggo moet het werken. Monteur moet komen, moet 5 uur aanwezig zijn, kunnen geen exacte tijd asngeven. Monteur geweest, geen signaal blijkt. Moet iets in een buitenkast aangesloten worden, maar de sleutel van de buitenkast is zoek. Sturen een spoedmonteur, is niet geweest. Na veel bellen blijkt er weer een monteur te moeten komen. Heb aangegeven dat ik geen tijd en moeite meer kan steken in dit verhaal en niet weer 5 uur kan gaan zitten wachten. Ze hoeven niet bij mij binnen te zijn, het probleem zit toch in een buitenkast? Is niet mogelijk. Na 3 maanden nog geen internet. Bij Ziggo beloven ze alles, begrijpen ze alles, maar na jaren klant geweest te zijn kunnen ze geen simpele verhuizing uitvoeren. Uiteindelijk abonnementen maar opgezegd. Dank u wel Ziggo voor de geweldige service!

Chris 25 jun 2023
Reageer
J

Next Mini van 30 naar 77 euro, zonder reden

Wij hebben abonnement van 30euro afgesloten nav een promotie die zegt 50% korting te geven. Na zes maanden heeft Ziggo een prijsverhoging doorgevoerd van 30 euro naar 77 euro. Wat kan ik doen? Wachten tot einde contract is nog op basis van 77 euro elke maand doorbetalen. Dit is belachelijk en nooit meer Ziggo voor ons!

Jeremy 17 jun 2023
Reageer
H

Al 14 x gebeld. Hopeloos. Next mini werkt slecht.

De ene fout na de andere. Nu werkt Next mini niet goed.
Maar ze sturen eerst een nieuwe afstands bediening. Deze na twee weken nog steeds niet ontvangen.
Ziggo is dus nog steeds niet verbeterd.
Geen aanrader, dan was bbh glasvezel toch beter. Ik heb nu steeds het idee dat ik van het kastje naar de muur wordt gestuurd.

Herman 31 mei 2023
Reageer
K

Onterecht afgesloten door een fout van medewerkste

Onterecht afgesloten door een fout van medewerkster Annika!!
Afgelopen dinsdag belde mijn uit huis wonende zoon dat hij zijn internet in Nijmegen wilde afzeggen.
mevrouw Annika van klantenservice annuleert gewoon mijn abonnement van een huis in Schaijk!! Nu 4 dagen later en uren aan de telefoon nog geen oplossing en het erge is ze weten niet wanneer ze het wel kunnen oplossen. Ik moest maar gewoon een nieuwe abonnement afsluiten want dat ging sneller als dit volledig onterecht geannuleerde abonnement weer in orde brengen. Dit ook nog terwijl je alle gegevens moet doorgeven en andere klantnummers hebt enzovoort. Dit betekent dat je dus voor iedereen kunt opzeggen. Ook had ik een jaarcontract en dat kun je zelf nooit opzeggen voortijdig maar zij kunnen dat dus wel met hun onkundige medewerkers.

Karin 25 mei 2023
S

Hi ik ben opeens afgesloten zou juli en augustus 2023 niet betaald hebben terwijl ik op de Rabobank toch echt zie dat er wel betaald is.
Als ik zeg ik kan screenshots sturen, moet ze dat overleggen met?!
Mooi is dat ja als ik €128.50 betaal dan ja ik ga niet dubbel betalen dit is de fout van Ziggo.

Sandy 11 sep 2023
M

Zeer slecht bedrijf

Na bijna 10 jaar klant... stap je over en dan.
Ziggo komt afspraken/beloftes niet na. Sluit je eerder dan afgesproken af, en zoek het maar uit.
Communicatie is zeer slecht en wederom beloftes worden niet nageleefd. Geld dat je nog terug moet ontvangen, heb je weken (inmiddels 4) later nog niet terug.
Je facturen nog bekijken is na overstap niet meer mogelijk en je mag €2,50 per kopie betalen voor facturen die nog niet zijn afgehandeld?!
Wat kan ziggo wel... 2 pakketjes (doosjes) voor haar apparatuur sturen in dezelfde week.

Rede van overstap: na een zoveelste tarief verhoging een medewerker gevraagd om een korting voor een trouwe/lange klant... €10,- per maand kon ik krijgen en de verhoging was om en om €5,-.... dus mijn antwoord: watblieft en NEE

Mensen blijf daar weg en ben gewaarschuwd wat KAN gebeuren als je klant bij ziggo word.

Melissa Stolwijk-Greijn 20 mei 2023
Reageer
M

Ziggo klant

Ziggo is werkelijk waar een waardeloze club ! heb al 10 keer gebeld over een probleem wat maar niet opgelost wordt (mailen kan niet meer (contactformulier) en als je een extra zender besteld via een medewerker dan beloofd men dat het binnen 4 uur actief is , maar duurt bij mij al 4 dagen en kan nog steeds bestelde product niet zien. Als je hier over belt dan krijg je als antwoord, dat men het ook niet weet . Nou ik weet het wel, de directie vult zijn zakken en de klant mag barstten

Matthijs 19 mei 2023
Reageer
F

Jaren blij klant

Na jaren trouw klant te zijn geweest en tussendoor zelfs een stap te hebben gemaakt naar Telfort omdat die een stuk goedkoper was, ben ik nu weer reeds enkele jaren tevreden klant van Ziggo! Voor mij 100% de beste provider voor internet en tv. Wel jammer dat ze Formule 1 hebben verloren aan Viaplay maar dat mag de pret natuurlijk niet drukken. Altijd goed signaal en heb sinds kort ook de Wifi boosters die super goed werken.

Florian 18 mei 2023
Reageer
A

Storing van 24 uur

Afgelopen zaterdag en zondag (13 en 14mei) lag Ziggo er bij ons uit. Dus geen radio, tv, en internet. Pas na 24 uur (!?) heeft Ziggo de storing verholpen. Geen enkele mededeling na afloop van de storing wat er aan de hand was of verontschuldiging! Geen boe of bah. Wat een armoedige communicatie/ PR! Ik overweeg nu naar Delta over te stappen.

Arie Reus de 16 mei 2023
Reageer
R

Oplichters puur sang

Je wordt gelokt met 6 maanden korting maar Ziggo rekent je gewoon het volle bedrag af. Ook na diverse malen bellen en beloftes dat het teveel betaalde gecorrigeerd zou worden Ook zegt de deuroplichter niets over de aansluitkosten. Moderne oplichterij in het proberen klantjes van een ander af te pakken. Verschrikkelijk Wegwezen hier

Ruud de Groot 30 mrt 2023
Reageer
J

Ziggo verhoogd prijzen met 5,50 euro door inflatie

Ik kreeg een mail van Ziggo dat ze door de inflatie de prijzen omhoog moeten gooien met maar liefst 5,50 euro. Spijtige situatie en ben ook benieuwd dat wanneer de inflatie weer normaal is, of ze dan de prijzen weer omlaag doen. Wil wel graag duidelijk stellen dat ik heel blij ben met Ziggo. Tv met Ziggo Sport is top, internet is altijd heel snel. Bereik qua Wifi in huis is geweldig, zeker met de Ziggo extenders! Dus jammer van de prijsverhoging maar qua product is er voor mij geen betere keuze dan Ziggo.

Jan 14 mrt 2023
Reageer
R

Upload voorgelogen en laatste rekening verdubbeld

Bij aanbod krijg ik te horen dat de upload snelheid bij ziggo hoger is dan in werkelijkheid en dat haaldeme over de streep echter bleek ik voorgelogen te zijn. Dus na 1 jaar Abonnement weer terug naar Kpn en ziggo optijd opgezegd. Vervolgen moet ik de laatste factuur 6 weken meer betalen dan afgenomen. En dan duurt het natuurlijk weer minimaal 15 min aan de telefoon voordat je de juiste persoon aan de lijn krijgt die dan doodleuk verteld dat het ovet 6 dagen gewoon word afgeschreven en de maand er na komt alles goed.. wat een volk. Dat dat als normaal word gevonden.

R.j. De Wit 14 mrt 2023
Reageer
C

TV op zwart

Na je werk thuiskomen en ontdekken dat de provider je van hun servers heeft verwijderd.
Acht keer opgebeld, na 24 uur nog steeds geen tv en Internetverbinding.
Gelukkig ging ik - na onbeschofte behandeling en fantasie nota’s - weg bij Vodafone, dus heb ik nog een werkende IPhone.

Ik moet allerlei kastje kopen en ander abonnement aanschaffen! O ja, waarom wordt mij dat niet gevraagd vóór het afsluiten van internet en TV ?
Niemand kan mij zeggen wanneer ik weer een aansluiting heb. Het abonnementsgeld wordt wel geïncasseerd…..

C de Bruin 14 mrt 2023
Reageer
M

Slechte service

Bereikbaarheid van Ziggo laat zeer te wensen over. Als je ergens over klaagt verbreken ze pardoes de verbinding. Bij mijn verhuizing hebben ze fout op fout gestapeld waardoor ik twee weken zonder internet heb gezeten. Geen sorry maar wel doodleuk een rekening sturen. Als je vervolgens om opheldering vraagt hoor je precies helemaal niets. Alleen een aanmaning om de rekening niet te vergeten! Ziggo ga je schamen!!

Martin 6 mrt 2023
Reageer
Prijzen vergelijken

Door middel van samenwerkingen met meerdere internet en tv providers, kunnen we onze bezoekers gunstige prijzen aanbieden.

Beste internet en tv providers

Dit zijn de beste internet en tv providers van mei 2024.

Over Ziggo

Een van de grootste aanbieders in de telecomwereld is Ziggo. Het bedrijf biedt internet-, televisie- en telefoniediensten aan. Ziggo maakt gebruik van zijn eigen netwerk en biedt daarmee hoge kwaliteit en betrouwbaarheid van zijn diensten aan. Ziggo biedt verschillende pakketten aan voor consumenten en bedrijven, waarbij de nadruk ligt op snelheid en gemak. Het bedrijf staat bekend om zijn uitstekende stabiliteit en biedt daarnaast ook innovatieve producten aan, zoals interactieve televisie en cloudopslag. Ziggo doelt voornamelijk in het verdienmodel op het kopen van een uitgebreid aanbod van zenders, zoals sport- en filmkanalen, en daarbij een goede klantenservice te leveren.