T

Prijzen Viaplay 13.99 euro

Ziggo en KPN klanten kunnen voor een extra bijdrage van 13,99 euro Viaplay kijken. Hier zal vast een eigen zender voor komen achter een paywall. Voor Ziggo klanten betekent dit dat als ze Formule 1 willen blijven zien, dat ze dan een extra bijdrage moeten doen. Voor KPN blijft het eigenlijk hetzelfde.

Via Viaplay kan je ook eigen films en series afspelen maar is daarentegen wel wat duurder dan bijvoorbeeld Netflix of Disney+. Je krijgt er wel Formule 1, voetbal en andere live sport voor terug.

Persoonlijk ben ik al lang blij dat je via Ziggo en KPN gewoon Viaplay kunt kijken. Anders moest het via een app of had je vast veel extra gedoe gehad. Nu krijgt het vast een eigen vaste zender. Als Formule 1 net zo spannend blijft als dit jaar, ben ik er volgend jaar sowieso weer bij!

Tim Kammen 9 dec 2021
Reageer
M

Robert Doornbos niet mee naar Viaplay

Robert Doornbos gaat ook niet mee naar Viaplay, karma haha. Die beste man had zelf met Viaplay om tafel gewild voor een plekje aan de tafel. Uiteindelijk is dit dus niet door gegaan. Had zelfs Chris Woerts horen zeggen bij VI dat het allemaal in kannen en kruiken was. Overigens weet ik uit betrouwbare bronnen dat Ziggo best veel betaald, dus wie weet wilde Viaplay niet mee gaan in die bedragen.
Overigens snap ik niet waar Viaplay mee bezig is. Juist Olav Mol, Jack Plooij en Robert Doornbos (aan de tafel) maken het mooi om een dagje naar de Formule 1 te kijken. Nu gaan nieuwkomers zich emree bemoeien die amper verstand van F1 hebben. We gaan het zien! Ik ga zeker een abonnementje nemen om de Formule 1 in 2022 op de voet te volgen, laten we hopen op net zo'n spannend seizoen als deze! Ik geef Viaplay wel gewoon 5 sterren want heb het nog niet mogen zien dus kan er nog geen oordeel over vellen.

Marcel Vink 3 dec 2021
Reageer
l

geen viaplay

Voor mij dus geen viaplay, begrijp niet wat dat bedrijf hier komt doen, als je de reviews leest, zijn alleen engelse reviews, is het allemaal waardeloos.
Al dit soort bedrijven moeten lekker wegblijven met hun decoders en betaaldiensten, niemand een abonnement nemen aub, zijn ze zo weer vertrokken.
NEEM GEEN ABONNEMENT

lucas 1 dec 2021
Reageer
S

Ze komen pas vanaf volgend voorjaar naar Nederland dus dat de meeste reviews Engels zijn is volkomen logisch. Laten we eerst afwachten of het wat zal worden? Ze hebben de rechten van Formule 1, wat al een enorm klantenbestand met zich meebrengt dus we gaan het zien.

Simar 1 dec 2021
l

@simar
Ze hebben nog helemaal geen klantenbestand en dat moet lekker zo blijven, F1 kun je ook gratis op internet kijken, heb je hun niet voor nodig, darten pikken ze in en voetbal, het grote geld regeert weer eens, dat moet stoppen.

lucas 1 dec 2021
S

Klopt, schijnt een Zweeds bedrijf te zijn die veel sporten opkoopt en ook films en series uit wil gaan zenden. Een soort Netflix met sport. Het grote geld blijft sowieso regeren... Had overigens ook het liefst gezien dat F1 gewoon bij Ziggo zou blijven.

Simar 1 dec 2021
T

Blijkt dus dat Viaplay vanaf 2022 te bekijken is via Ziggo en KPN. Meerprijs hiervoor is 13,99 euro. Ben wel benieuwd hoeveel Nederlanders dit gaan betalen. Het is namelijk duurder dan Netflix of Disney+. Die hebben geen live sport maar ook films en series.

Tim Kammen 9 dec 2021
M

Formule 1 kijken op Viaplay

Sinds het aangekondigd is dat Viaplay de Formule 1 rechten krijgt in Nederland, houd ik het nauwlettend in de gaten. Ik wil namelijk een groot fan van autosport en Formule 1 in het bijzonder. Ik wil geen Grand Prix missen.

Er is nog niet veel bekend over Viaplay, maar het schijnt een streamingdienst te worden inclusief live sportuitzendingen zoals de Formule 1. Een soort Netflix, maar dan ook met live sport. Naast de Formule 1 zullen ze waarschijnlijk ook andere sportwedstrijden uitzenden. Ik weet niet wat de kosten zullen zijn, maar ik ga het sowieso betalen. Ziggo is best duur en aangezien ze volgend seizoen geen Formule 1 meer uitzenden, los van een paar enkele races wat ik ervan begrepen heb, ga ik zeker overstappen. Op Ziggo kan ik zeker wat geld besparen, dus dat kan ik dan weer steken in Viaplay. Ik hoop dat het zo'n 5 euro per maand zal gaan kosten, maar ik denk dat het ergens tussen de 5 en 15 euro zal kosten. Voor mij is dat het zeker waard, maar ik weet niet of dat het voor iedereen zal zijn. De meeste mensen hebben ook al een abonnement op Netflix of Videoland en er komen steeds meer bij. Viaplay zal dus meer dan alleen Formule 1 moeten aanbieden wat niet via andere diensten te bekijken is. Naast sport, had ik begrepen dat ze ook films en series gaan aanbieden. De show rondom de live sportuitzendingen heen zullen ook belangrijk worden. Goede presentatoren en gasten. Ik ben heel benieuwd welke mensen de overstap zullen maken naar Viaplay. Ik vermoed dat dat voor mensen ook heel belangrijk zal zijn. Zelf kijk ik bijvoorbeeld veel liever naar Europees voetbal op Veronica dan RTL. Bij RTL sla ik de voor- en nabeschouwing meestal over. Niet interessant en alleen open deuren intrappen. Ik hoop dat Viaplay de mensen van Ziggo overneemt. Daar kijk ik altijd met veel plezier naar.

Natuurlijk kan ik nog niet echt een oordeel vormen over Viaplay, maar ik heb er wel een goed gevoel bij. Ik ben wel blij dat het naar een aparte streamingdienst gaat, zodat ik niet meer aan een bepaalde provider vast zit. Als ik ga overstappen, weet ik ook niet of ik meer of minder geld kwijt ben. De tijd zal het leren. Je kunt al wel op de website van Viaplay kijken om een idee te krijgen van hoe het gaat worden. Ik weet alleen niet of dit representatief voor Nederland gaat zijn. Ik ga volgend seizoen zeker Formule 1 kijken op Viaplay. Zin in!

Mark 4 nov 2021
Reageer
Beste internet en tv providers

Dit zijn de beste internet en tv providers van september 2022.

Over Viaplay

Viaplay is een video-on-demanddienst. Het is een Zweeds bedrijf dat in het buitenland al een streamingdienst Viaplay gelanceerd heeft. Begin 2022 zal Viaplay ook gelanceerd gaan worden in Nederland. Ze hebben onder andere de uitzendrechten van Formule 1, Darts, Premier League en Bundesliga voetbal. Naast al deze sporten kunnen klanten ook genieten van allerlei films en series.

  • Nog niet geverifieerd