M

Treurig

Het is werkelijk onbegrijpelijk dat een sport waar zo veel geld mee is gemoeid, op de wijze bij de fan's wordt voorgeschoteld. Je zou toch zeggen dat bij de verkoop van de uitzendrechten de eis wordt gesteld dat uitzendingen minimaal in HD en surround moeten worden aangeboden. Ook ben ik het eens met de vele reviews waarin het gemis aan passie en emotie worden genoemd. Zeer slechte reclame voor de sport. Wat Ziggo in de loop der jaren heeft opgebouwd wordt nu om zeep geholpen.

Mj 9 apr 2022
Reageer
H

Het is nu her 3e Formule1 weekend en het 3e weekend dat ik dit kijk via ViaPlay.
Wat een dramatische commentatoren en studio presentatoren.
Wat hunker ik weer naar Ziggo waar alles ontspannen ging en ontspannen.
Alles waar ik nu naar zotte kijken is te vergelijken met het nieuwsveeslag van de oorlog in Oekraïne.
ViaPlay geef de uitzendrechten terug aan Ziggo en geef de kijkers weer plezier in het kijken en luisteren

HUdB 9 apr 2022
R

Commentaar bij viaplay zo slecht tenen krommend wat mis ik toch olaf en kamphuis echt zeer slecht en dan heb ik het nog niet over het beeld gehad
Pfff

Ruud 9 apr 2022
M

Ik moet er nog wel even bij vermelden dat de presentatoren echt hun best wel doen, maar het format is gewoon te klinisch. Het ontbreekt aan de chemie tussen elkaar.

Mj 9 apr 2022
M

Nog steeds teleurstellend

Inmiddels een aantal weken lid en ik moet toegeven het is tot nu toe zeer droevig gesteld met de kwaliteit van Viaplay. Ik ga niet in op de content/uitvoering van de F1 programma’s van Via Play, maar juist op het streamen.
Bij ziggo waren we, blijkt nu, verwend. Gewoon lekker via je tv ziggo of kpn gids terugkijken, stilzetten, opnemen etc. Kijken wanneer je wilt. Bij Viaplay lijkt dat nog niet onder controle.
Mbt de race in Saoudi waren we gelukkig in staat live te kijken. We liepen wel 3 minuten achter op de buren, maar dat geeft niet. Stilzetten lukte niet, zodra je het weer aanzette (pauze naar play) ging het programma verder waar de live uitzending was. Heel jammer en eigenlijk niet van deze tijd.
Vanmorgen was de superteleurstelling. De kwallie terugkijken. Niet mogelijk op het moment dat de uitzending nog bezig was. Alleen maar live… en dat ook nog is met veel haperingen. We hebben zowel apple, als de app op een samsung tv, als google chroom. De app op Samsung was niet in staat het beeld te kunnen oppakken. (Ligt misschien aan samsung, maar toch teleurstellend), daarna via apple… ook niet mogelijk. Bleef zoeken naar een stgream. Via chroomcast… af en toe flitsen, maar merendeel alleen de reclame van Viaplay en geen uitzending. Uiteindelijk via ipad op de (kleine) ipad proberen te kijken… zelfde probleem. En we hebben zeer snel internet (hoogste tarief KPN) dus daar kan het niet aan liggen denk ik dan.
Om kwart voor 11 waren we uiteindelijk in staat om de samenvatting van de kwallie te kijken… maar dat is toch niet wat je wilt.
Kortom, na 2,5 weekend F1 viaplay… zeer teleurstellend.

MP Dekstra 9 apr 2022
Reageer
H

ViaPlay

Het is nu her 3e Formule1 weekend en het 3e weekend dat ik dit kijk via ViaPlay.
Wat een dramatische commentatoren en studio presentatoren.
Wat hunker ik weer naar Ziggo waar alles ontspannen ging en ontspannen.
Alles waar ik nu naar zotte kijken is te vergelijken met het nieuwsveeslag van de oorlog in Oekraïne.
ViaPlay geef de uitzendrechten terug aan Ziggo en geef de kijkers weer plezier in het kijken en luisteren

HUdB 9 apr 2022
Reageer
R

kan het nog slechter

Wat een verschrikkelijk bedrijf is dat viaplay, ze hebben vakkundig het F1 weekend verpest.
Beeld kwaliteit is een ramp en nee ligt niet aan mijn verbinding of hardware aangezien elke andere streamingdienst hier goed werkt. daarnaast is de hele presentatie van de F1 niet om aan te zien en vooral niet om aan te horen. je krijgt het gevoel naar een slechte lokale omroep te kijken. er zit geen passie in, geen gevoel echt helemaal niks. voor en na programma, de race het zo goed verkopen als slaap app, maar kom op dit is niet hoe je de F1 presenteert en brengt naar de mensen. als je de CEO aanhoort van viaplay zal dit ook niet veranderen.... ik hoop oprecht viaplay in nederland verbannen word voor misleiding en oplichting. ik ben blij ik maar een maand had genomen hier wil je geen jaar aan vastzitten. F1tv pro is zoveel beter

Ronald 8 apr 2022
Reageer
r

Jammer leuk geprobeerd

Een gelukje dat de klantenservice zo traag is. Mijn mislukte aanvraag voor de 99,00 euro voor een jaar actie is nooit aangepast. Vandaar kon ik mijn maandabbonement nog makkelijk opzeggen. Ik ben normaal best in voor vernieuwing en ik geloof ook best dat alle presentatoren hun best doen, maar zat ik vorig jaar de hele week in afwachting voor de race, is hier na twee races niet veel van over. Wat voor mij de druppel was op op te zeggen? Vooral de arrogantie van de CEO. Waarom moet hij bepalen hoe ik formule 1 graag kijk. Misschien vind ik het juist vermakelijk om een biertje te zien staan op tafel en een polonaise na een winst van Max. Ik mis nu het Enthousiasme en professionaliteit in zowel de studio als op de grid. Tot slot ging hij mij ook nog eens vertellen dat de slechte beeldkwaliteit in de meeste gevallen door de klant zelf komt. Helaas was dat toch wel helemaal de druppel. Dit weekend maar eens kijken of er weer wat van het gevoel terug te halen is met F1TV en Grandprix radio.

ralf 8 apr 2022
Reageer
H

Het is gewoon bagger. Speciaal voor F1 genomen omdat het niet anders kan.
Wat een slechte service heeft deze provider.
Heb de allernieuwste apparatuur met 4K tv van Samsung.
Nog nooit problemen gehad met KPN of andere apps etc maar nu is het om te janken.
Heb nog geen uitzending live van de races kunnen bekijken zonder eerst alles te moeten resetten zoals router settopbox etc.
Iedere keer weer hetzelfde bedroevende resultaat.
En maar lopen riepen dat het aan onze apparatuur ligt.
Als het mogelijk was geweest hadden ze van mij minus 5 sterren gekregen.
En als je dan probeert op te zeggen loop je vast in de ook al remmende app.
Lukt domweg niet.
Dan maar streamen via mijn mobiel wat mij 2,5 Gb kost per uur.
Maar dan krijg je weer een melding dat de content niet geladen kan worden door VIAPLAY.

Kortom een blerfpakket

Hans pruim 8 apr 2022
J

Na twee races is alles nog waardeloos

Na de tweede race is er niets beter geworden. albers wauwelt erop los, heeft 1 jaar kleuterschool als je zijn taalgebruik hoort wat tenenkrommend is. mick schumacher zat vol adraline. en langs het circuit staat vangrailen. wat een ei zeg. komt geen zinnig woord uit die man. spreekt 17 talen vloeiend en wartaal. guido was de positieve uitzondering. amber herkent een auto feilloos op 5 meter afstand! hulde hiervoor.

Verder. de pitpoes staat, wanneer ze mika vragen stelt te huppelen als een zwangere kikker. wat een wanvertoning om dat te zien. en als mika aan het einde van de zin is ben je het begin vergeten omdat hij zooooooo sloom praat dat hij aan het einde van de race die slak dood trapt omdat hij de hele dag al voor zijn voeten loopt.

Dan het commentaar. nietszeggend. slap. waardeloos. van totaal geen kennis voorzien. twee ventjes die er geen reet van begrijpen. wat een schande voor de sport is dit zeg.

de oppermongool was er gelukkig niet coronel. wat een misplaatste man is dat zeg!!!!!!

Verder de experts, kalff en bleekemolen. jaja wat een zegen is dit zeg. nog meer bagger wordt over je heen gestort. weer twee keer salaris weggegooid. voegen totaal niets toe behalve zakken vullen van de mensen die wel 14 euro's per maand aftikken aan dit kansloze zooitje met de vreselijke arrogantie!!!!!!!

Nou van de hele crew was er 1 positief dus. en Peter Nørrelund moet ook niet zeiken. er klopt geen moer van heel dat fakking viaplay.

Dan gaan we naar de belabberde beeldkwaliteit. Woorden als jerk-o-vision, ministeck mode gaan door mijn hoofd. Echt baggerzooi.

Ik heb een 4K tv stelletje dombo's. ZIGGO ZOND UIT IN 4K! en niet in deze bagger resolutie. ik krijg zeker geen 1080p echnie!!!!! Allemaal lowres.

Het wordt tijd dat viaplay, in plaats van al deze kneuzen verdedigen, en zeggen dat ze er zooooooo blij mee zijn met deze kneuzen gewoon de zak geven en echt kijken waarom er zoveel negatieve reviews zijn. het ligt niet aan de boze buitenwereld sukkels. het ligt aan jullie vreselijke arrogante benadering van het geheel. wees eerlijk en erken de shitzooi.

En een goede crew aannemen. may the force be with you.

Jafo 6 apr 2022
Reageer
J

Puur voor de f1 genomen

Puur voor f1 genomen.. maar om te janken.
Echt teleurgesteld. Beeld staat vaak stil. Nooit last van bij andere aanbieders. Geluid niet synchroon met beeld. Zeer lage beeld kwaliteit.
Presentatie tja wat moet ik zeggen.. nooit geen 13,99 waard. Dan de rest van het aanbod.. weer om te janken. Alles oude knoei. Inmiddels weer opgezegd. Stap over naar f1 tv pro. Goedkoper en beter beeld en geluids kwaliteit. Volg al ruim 30 jaar f1 en in die tijd is veel veranderd maar dat waren vaak verbeteringen op uitzend gebied maar dit is 10 jaar terug in de tijd. Viaplay zal heel snel moeten gaan bedenken hoe te verbeteren want eens een klant kwijt altijd een klant kwijt.

Nu 2 f1 wedstrijden verder mijn ervaringen. Kwaliteit geen verbeteringen nog steeds bagger.. zit meer naar een zwart scherm te kijken dan naar een race. Geluid... tja tis wat je gewend bent maar ook dat is bagger. Loopt met regelmaat niet synchroon.. ook kwaliteit geluid is bagger. Dan het commentaar tijdens de wedstrijd... emotieloos, saai, onzin, nodeloos geleuter. Het lijkt steeds slechter te worden. App werkt nauwelijks. 2de beeld en of live timing niet bereikbaar wegens storingen. Wennen ok dat kan best maar ik kan hier dus echt niet aan wennen. Dan studio commentaar. Amber sorry maar gaat het niet worden. Albert.... man kap er gewoon mee ga bij een tankstation werken en zorg dat ze de slangen niet meenemen en praat ze daar maar moed in. Want als commentaar/analist sla je de plank mis. Tom je bent niet jezelf.. ken je wel heel anders. Guido.. je doet het goed maar je passie ontbreekt.. hele opzet teveel naaperrij van Sky maar dan net niet. Gaan we het weer over wennen hebben.. sorry gaat hem nog steeds niet worden. F1 staat voor mij voor snelheid, techniek, tactieken, passie, emotie, herrie, geur, gezelligheid, beleving, verschillen, macht, kracht, spanning, show enz.. en dan hebben we viaplay.. het ontbreekt aan alles bij jullie. De race wordt doodgepraat, de sfeer er om heen emotieloos en saai, de passie is weg, de show is een toneelstuk.. alles wat met f1 te maken had is voor jullie teveel een melkkoe geworden. Daarnaast zijn sommige commentatoren in het Engels niet te verstaan. Ik kijk hier de race al jaren met alle Kids en soms ook hun vrienden, 8 tot 14 jarigen , op groot scherm die zijn er wild van maar die kunnen er soms nu niks van verstaan. Afgelopen jaren zaten ze ruim een uur voor de race te wachten. De laatste race geen interesse in de voorbeschouwing meer.
Op de lange termijn zullen jullie merken dat dit een verloren wedstrijd is als jullie niet willen veranderen en verbeteren. 13,99 hoe durven jullie dat te vragen voor wat jullie nu laten zien. Daarnaast jullie durven niet eens echte kijkcijfers bekend te maken en laten we het over aantal leden maar niks zeggen want ook dat houden jullie angstvallig stil om maar niet te laten zien dat het erg tegenvalt... klantenservice totaal onbereikbaar en mocht je antwoord krijgen na 3 weken wordt je geadviseerd contact op te nemen... zinloos...

Conclussie.. blijf nog steeds weg bij dit en ga lekker f1tv kijken beter beeld, commentaar zelf te kiezen voor ieder wat wils. Wedstrijden terug kijken.. geen gezever. Beeld is beter, geluid is beter, en het scheelt je veel knaken..

Jef 3 apr 2022
Reageer
B

Beeldkwaliteit Viaplay slecht

Nog nooit zoveel geld betaald voor een dergelijk slecht product. F1 tv met Olav Mol is een goedkoper en beter alternatief.
Voor minder geldt heb je betere alternatieven. Het commentaar is saai en op eenzelfde toon. De stam van Christian is irritant en de heren zitten er geregeld naast. Dan viel het bij Olav achteraf mee.
Ik snap echt niet waarom er voor miljoenen geboden wordt om weer een reguliere sport achter een decoder te krijgen.

Bart Hendriks 2 apr 2022
Reageer
j

Flop

Abonnement van Viaplay opgezegd, wat een flop! Commentatoren ( ook Brandsen en Kox ) emotieloos en die Albers meent dat alleen hij de wijsheid in pacht heeft. Stoor me gigantisch aan de vele herhalingen tijdens de race net op het moment dat er spannende gevechten vooraan bezig zijn gooien ze er een herhaling in. Beeld wat regelmatig wegvalt, maar neem vooral een chipsje of nootje we herstellen het binnen een paar seconden tenenkrommend!! Wat mis ik de opzet van Ziggo, en Olav en Jack en de heren in de studio! Zelfs Ricciardo heeft al een opmerking gemaakt over Stephane Kox, heeft Nederland geen betere pit reporters dan dit? Hahaaaa zegt genoeg.
Als ik op maandagavond naar het Ziggo Cafe kijk dan huilt mijn F1 hart, daar zitten mensen met passie en liefde voor deze sport, af en toe emotie en humor tussendoor. Dat wil ik zien en horen maar niet deze saaie voorgekauwde praat van Viaplay. Ik ben er klaar mee, luister voortaan F1 via de radio met commentaar van Olav 😀

josie551 31 mrt 2022
Reageer
V

Helemaal mee eens. Het is in 1 woord waardeloos. Hebben ze weer goed voor mekaar gekregen. Hoe kan je iets om zeep helpen. De directie van ViaPlay kan trots op zich zelf zijn. Oo wat weten we het weer goed. We gaan het ff anders doen. En ja dat doen ze zeker. Goed bezig ViaPlay. Hier inmiddels ook opgezegd. Is de 9,99 wat het nu kost niet waard. Ga wel op een andere, en veel voordeligere, manier kijken. Van mij krijgt het geweldige ViaPlay 1 ster wat eigenlijk nog te veel is.

ViaPlee 2 apr 2022
C

Viaplay maakt niets waar

Zoals veel zaken tegenwoordig. Veel geschreeuw en weinig wol. Zo ook Viaplay. De beeldkwaliteit is minimaal. Heb je de race gemist? Je kan terugkijken als je wilt, je moet alleen even met de klok aan de slag. Het commentaar is meer overbodig dan gewenst. Klantenservice geeft geen antwoord via de chat. Email werkt niet. In principe gewoon geldklopperij. Viaplay kan nog niet eens in de schaduw van de Ziggo uitzendingen staan. Gewoon opzeggen!

Cees 30 mrt 2022
Reageer
j

Commentaar is verschrikkelijk, een soort kots van woorden (behalve van Allard Kalff die nog enigszins goede dingen op een prettige toon verteld). Ik heb het geluid al een keer uitgezet tijdens de race omdat ik het gewoon niet meer kon aanhoren.
Christian Alberts is een hele saaie en, wat ik niet wist, zeer onaardige commentator. Je kunt trouwens aan het gezicht van Giedo van der Garde zien dat hij baalt van deze samenwerking met Christian.
Beeld is ook slecht.

julien 30 mrt 2022
R

Nu 2 weekenden f1 gekeken. De lol gaat er snel af. Beeldkwaliteit is amateuristisch. Veel camerabeelden halen nog geen sd kwaliteit en zijn ronduit wazig. Viaplay noemt dit innovatie? Commentaar is ook niet best en saai. Gelukkig won Max. Ik heb 9 maanden gratis in combinatie met een nieuw KPN abonnement, dus kan nog even kijken of het beter wordt, zoniet zeg ik subiet op.

Ron 30 mrt 2022
H

Prettige kundige verslaggeving met veel humor

Een ware verademing in deze macho wereld vol haantjes gedrag! Amber Brantsen zorgt voor een strakke regie wat zorgt voor een prettige en relaxte verslaggeving. Op de grid hebben ze toegang tot iedereen die er toe doet in de F1 en met mensen als Mika Hakkinen, David Coulthart en Allard Kalff is het volop genieten geblazen, deskundig en met veel humor. Kortom ze verdienen een ruime 10 voor zowel de live verslaggeving als de interviews en nabeschouwingen achteraf.

Henk 29 mrt 2022
Reageer
J

Slecht breng Olaf en Jack terug

Met frisse tegenzin abonnement aangegaan. Teleurstellend. Geen samenvatting. Het mist ambiance en sfeer. Mis commentaar Olaf Mol en Jack Plooy. Mis ook nog heerlijk ge… aan de Ziggo tafel. Gisteren gekeken met commentaar van Olaf en Jack via Grand Prix radio. Veel beter. Studiogesprekken slaan we sowieso over. Hoop dat ze snel veel leren bij Viaplay en in de praktijk brengen. Olaf en Jack terug.

Janet 28 mrt 2022
Reageer
P

Net niet

Ik ben al jaren een trouwe kijker. Een uur voor de race, bij Ziggo, ging ik er al voor zitten.
Nu, na 2 races mis ik de bevlogenheid van de presentatie en de commentatoren.
Ik lig pad 5 minuten voor de start pas in
Je gaat er niet meer even lekker voor zitten.
Het is allemaal heel clean, presentatie Christian Albers.
Christian Albers staat als betweter en overruled de gastpresentator.
Kortom
Als ik een cijfer geef, een 5 maximaal
Omdat ik de F1 niet wil missen kijk ik via viaplay. Is er een betere optie met meer beleving, stap ik graag over
Wel jammer zo, op je vrije zondag middag
Toch te veel gekeken naar het verdien model ipv liefhebbers van F1.

Pedro Oosthoek 27 mrt 2022
Reageer
E

Kijk F1tv Pro, kost 65,00 euro per jaar. Dit is 2,80 euro per race weekend. Engels commentaar is goed te volgen. Met grandprixradio.nl (Olav Mol en Jack Plooi als commentatoren) is perfect

Erik 27 mrt 2022
P

Kwaliteit race uitzending

* slecht commentaar
* spannend wat volgen focussen ze zich op wat anders heel wispelturig
* stem presentator overheerst niet komt niet boven geluid is uit
* Wedstrijd racen moeilijk te volgen en presentator springt van een op ander, volg je wat gaat het uit beeld.
* Presentator gaat niet professioneel met eigen mening om
* beeld verspringt terwijl iets belangrijks gebeurt

Patricia Habets 27 mrt 2022
Reageer
M

Wat een slechte set up dit. Het lijkt alsof je naar het nieuws zit te kijken, zowel de studio als hoe het commentaar is opgezet is het heel erg saai en serieus. Het commentaar tijdens de race is slecht en erg truttig. En ook de voor- en nabeschouwing zijn zo betuttelend dat het pijn doet om naar te kijken. Ook de grid interviews komen veel minder vloeiend over dan bij ziggo vorig jaar. Het is allemaal zeer stijf. Overweeg ten zeerste om over te stappen naar de Britse zender. Had het liefst de setting van vorig jaar gewoon bij Via play gezien, met wat extra mensen erbij zoals de vrouwen is prima en goede verandering denk ik maar het is nu van super gezellig en spontaan met humor, niet geforceerd naar saai, truttig, stijf en geforceerd programma gegaan. Erg zonde.

Melissa 27 mrt 2022
H

Formule 1 commentaar

Qua Formule 1 commentaar ben ik het niet eens met het gros van de kijkers!
In de tijd dat wij nog konden kiezen tussen SBS met Olaf Mol en de BBC, keek ik altijd naar de BBC met Eddie Jordan, David Couldhard en consorten, geweldig commentaar, zonder partijdig te zijn.
Later was Mol commentator bij Ziggo Sport, samen met Jack Plooij. (altijd met die geheime zender op z'n rug, terwijl de andere commentatoren alleen een microfoon in hun handen hadden!)
Ik volg al zeker 40 jaar de Formule 1 puur en allen voor de sport! (moge de beste winnen dus!)
Sinds ik verplicht was de Formule 1 via Ziggo Sport te kijken ergerde ik me dood aan het studio commentaar van die Rob Kampues en op de race locatie van Olaf Mol en Jack Plooij!
Het ging er bij deze heren alleen om, (zeker sinds Max Verstappen meerijdt) wie er het eerst in de "muur" zou belanden!
Dat heb ik altijd walgelijk gevonden!
Dus......................wat een verademing voor mij om het professionele commentaar op Viaplay te mogen verwelkomen, de dames en heren commentatoren bij Viaplay doen het mijns inziens erg goed, natuurlijk is er wat meer aandacht voor Max, maar niet op het ziekelijke af, wat wel Bij Kampheus, Mol en Plooij het geval was!
Nogmaals..........ik kijk om een mooie race te kunnen zien.
Natuurlijk is het mooi om Max Vertappen te zien winnen, maar als hij uitvalt blijf ik kijken omdat al die jongens het licht uit hun ogen te rijden om puntjes te kunnen scoren!

Dus bij deze...........Viaplay petje af voor het team dat jullie samen hebben gesteld! (zeker met de sidekicks als Hakkinen en Couldhard)

Hans 26 mrt 2022
Reageer
R

Via F1 Armoede play

Zoiets beroerds heb ik nog nooit meegemaakt. Vorige week al moeten kijken via mobiele telefoon streamen naar tv. Gisteren klapt het 15sec voor de de live stream begint in buffering. (komt daar ook niet meer uit) Opnieuw opgestart maar dan loop je al achter want de live stream begint weer bij het begin van de uitzending op TV terwijl het al 20 min bezig en kun je niet doorspoelen naar live beelden. Het gekke is dat mijn buurman het heeft via ZIGGO en die heeft exact hetzelfde probleem. Viaplay zou de problemen oplossen werd er in de uitzending vorige week gemeld (door te laten bufferen - maar dan 1 uur gedaan). Nou, dus niet allemaal mooie praatjes om zieltjes binnen te houden.
Het probleem ligt weldegelijk bij VIAPLAY.
Als ze het niet oplossen na mijn eerste maand betalen. stap ik over naar F1 TV PRO. Waardelozer dan dit kan het niet zijn. Maar niet alleen VIAPLAY heeft hier schuld aan ook de financiële hebberigheid van de F1 (FIA). Met Ziggo was het goed, daar valt niet over te twijfelen, met Viaplay barslecht ook daar valt niet over te twijfelen en zowaar ook het armoedige commentaar.
Jammer heel jammer. Niets eens 1 ster waard.

R. de Busser 26 mrt 2022
Reageer
M

Man man man, wat een shit service, beeld kwaliteit is dramatisch slecht als ik op mijn smart-tv. TV is zelfs aangesloten via kabel op mijn modem….Terugkijken….. hoe dan……kan die functie niet vinden. Op laptop en telefoon is het nog wel redelijk. Maar voor mij staat ast ga acuut straks mijn abbotje opzeggen en overstappen naar F1Pro. Ben ik tenminste ook van die zeikstem van Allard Kalff en die nietsnut van een (Dw)aalbers…. Wat een lul is die man. Rijd nog geen deuk in een pakje boter

Marcel Slabbers 26 mrt 2022
F

Ik erger me mateloos aan het haperende beeld/verbinding. Om de paar minuten staat het beeld stil. Dit duurt ca 20 seconden. Beeldkwaliteit is redelijk. Gelukkig een maandabonnement genomen. Ik weet niet of ik dit ga verlengen.
Het is het overwegen waard om een abonnement te nemen bij een andere aanbieder

Frank 26 mrt 2022
B

Nog steeds heeeeeel slecht

Vandaag weer naar de trainingen gekeken het beeld stokte ieder 2 a 3 minuten vorige week geen last van gehad. Nu dus wel. Ik dacht dat het niet slechter kon gezien de ervaringen van vorige week.
Ook het commentaar van Allard Kalf blijft tenenkrommend en hij hoort zichzelf vast erg graag praten. Ook denkt hij dat hij alles vol moet praten met onzinnig gezwam.
Graag naar huis sturen die man. Ook de pitreporter een jong meisje weg sturen.
Het stotterende beeld met spoed verhelpen.

Bakker 25 mrt 2022
Reageer
S

Wat een vreselijk commentaar: gaat waanzinnig hard rond en is dan de langzaamste en net gestart.
Allemaal opmerkingen zonder informatie. Veel gebruik met het woord eigenlijk, wat eigenlijk niets toevoegt. Echt waardeloos. We missen Olav Mol en Jack Plooij. En ook Robert Doornbos. Wij hopen dat de huidige commentatoren vervangen worden.

Sjan van der Bijl 26 mrt 2022
A

Wat heeft ViaPlay de F1 beleving verpest. Het voor- en nabeschouwen met een vreselijk irritante vent. En het commentaar is gewoon saai en de informatie die je krijgt is naar mijn gevoel echt slechter geworden. De sfeer is echt zakelijk geworden alleen dan verwacht je dat het professioneler is maar dit valt ook vies tegen. De video beeld valt om de seconden weg. Commentators en voor programma zijn heel erg slecht en hebben er heel weinig verstand van. Samengevat heel erg slecht en jammer dat ze de rechten hebben gekocht want ze zorgen ervoor dat het veel minder leuk is dan vroeger.

Anoniem 26 mrt 2022
H

Echt lelijk dit, als kijker voel ik een grote spanning tussen die vervelende Christian Alberts en de meer professionele Guido vd Garde. Als kijker wil je dit niet die strijd, Guido houdt zich goed maar hij heeft alle reden. Mis echt Robert Doornbos hier. Veel neutraler in zijn commentaar.ik snap echt niet dat Viaplay die kans heeft gemist.

Harry 26 mrt 2022
M

Wat een slecht commentaar. Leuk dat ze het anders willen doen maar dit lijkt nergens op. Saai, zien niet wat er gebeurt. Zien alleen wat er op het scherm gebeurt. Maar dat zie ik ook. Andere zaken merken ze niet. Dan het commentaar in de studio. Dame weet weinig en die Christiaan is zo gelukkig met zichzelf. Weet het allemaal beter en laat niemand uitspreken.
Wat een treurige boel!!

Menno 27 mrt 2022
R

1 ster is nog teveel

Viaplay is echt vreselijk!
We missen Olav en zijn team bij de f1.
Amber lijkt wel n nieuwslezers en nog maar niet te spreken of die Albers, vreselijk!
En dan de films en series die worden aangeboden, veels te weinig aanbod voor het abonnement wat je moet betalen.
Er zullen dan ook velen weer vertrekken bij Viaplay en terecht!

Regina 23 mrt 2022
Reageer
T

Wat een bagger commentaar, en dat interview, met Gunter Steiner op de racedag, terwijl de dame met Gunter bezig was, liep de cameraman weg van het interview, dit is heel slecht, en dan het commentaar van Albers en Coronel, dramatisch,en dan van die twee andere kwiebussen om te janken, dat had ik met mn maat nog beter gedaan.
Kijk aankomende race, en als het weer bagger is, dan doei viaplay, dan maar geen f1.

Toine 24 mrt 2022
s

f1 is verpest door viaplay

jullie hebben de f1 zwaar verpest ik zeg boycotten ze hadden dit kunnen weten ze hebben de show voor ons verpest jullie presentratices hbben er geen verstand van even sirieus viaplay hoe kunnen jullie dit maken schaam jullie diep en wat olaf en jack betreft gaat me egt te ver die 2 hebben zoveel kenis over de sport en in de padock hun zijn f1 olaf is voor mij de nederlandse muray walker een legende die haal je niet weg BOYCOTTEN VIAPLAY F1TV IS GOEDKOPER

steelpan 22 mrt 2022
Reageer
s

Ik ben opgegroeid met olaf olaf is mijn muray walker een legende die trap je niet weg en jij bent klaar met hem omdat hij max vriend noemt ik kijk al f1 sinds 93 en ik kan niet verder zonder olaf weten jullie wel eens hoeveel kennis die man heeft

steelpan 22 mrt 2022
R

Heb Viaplay aangeschaft voor F1. Vergissing. Het beeld is slecht. De resolutie is veel te laag voor groot formaat 4k tv. Niet om aan te zien, kreeg koppijn van wazige beelden. Toen maar op tablet gekeken. App werkt ook nog slecht, geen verderkijken optie bij F1. Commentaar is ook matig. Misschien even tijd geven maar als het niet verbeterd zeg ik gegarandeerd op.

Ron 23 mrt 2022
J

Erg teleurgesteld we missen Olav Mol

Beeldkwaliteit was in orde, maar presentatie en commentaar zijn erg teleurstellend. Jammer, gemiste kans want ik zie dit niet snel verbeteren.
De servers voor het radio commentaar van Olav Mol waren dan ook overbelast, omdat heel Nederland het commentaar van Olav mist.
Nu maar hopen dat viaplay dit zelf ook snel inziet.

John 21 mrt 2022
Reageer
C

Verschrikkelijke presentatie, slechte commentatoren. Geen goede beeldkwaliteit. Onoverzichtelijke om te zien welke races wanneer te zien zijn. Al met al een absolute AFRADER!! Viaplay is het slechte wat F1 is overkomen sinds ik het kijk.. schaamtelijk wat ze met een goed format heb en gedaan..
Ook totaal geen oog voor de wensen van de kijkers omtrent de incapabele presentatrice en commentatoren

Calvin 23 mrt 2022
k

onzin

Het leek wel een voetbalwedstrijd, het commentaar was te veel en slecht. Feiten die fout werden vermeld e.d. De commentaren in de studio, redelijk, alleen Amber was niet echt goed. Beelden waren goed. Mooi en duidelijk. Mis wel Olav en Jack. De jonge meid in de pits, sorry hoor maar eerst goed inlezen.

kaatje 21 mrt 2022
Reageer
A

F1 commentaar

Vandaag eerste formule een race van het jaar gekeken middels VIAPLAY. Wat een slecht commentaar. Ze zitten met 2 man een radio verslag uit te brengen. Bij alles komt een versterkend woord. Een rode Ferrari, een snelle bocht, heftige vonken enz enz... Nou we zien dat ook wel op TV. Als de een de mond houd begint gelijk de ander op een nogal ADHD manier. Iets wat je bij radio commentaar verwacht maar niet bij TV. Ik denk dat ik hier snel vanaf ga stappen. Dan maar Engels talig commentaar of zo.

Axel 20 mrt 2022
Reageer
A

Nog toe te voegen aan mijn eerdere commentaar. De dame in de studio op haar Gymschoenen mag ook naar huis. Te ingestudeerd en zeer saai om naar te luisteren. Lijkt wel een of ander praatprogramma waar mensen 'intelligente' antwoorden worden afgedwongen zonder inhoud. Vragen blijven maar herhalen en hebben geen goede inhoud.

Axel 20 mrt 2022
H

Met het beeld heb ik tot nu toe geen probleem,commentaar vind ik wel eentonig en veel de zelfde verhalen,ze moeten minder tijd aan de voorbeschouwing besteden,ik mis de beleving en Amber kan beter bij de EO werken en Hakkinen kan ik bijna nooit verstaan,gelukkig had ik een aanbieding anders had ik het niet genomen.

Harry 27 mrt 2022
I

Amber ga in een bejaarden huis achter het fornuis staan en neem de rest van je commentatoren mee laat die de afwas doen heel nederland zit te wachten op de crew van ziggo. Ik begrijp niet dat er toch nog positief over jullie geschreven wordt
En maar niet spreken over de beeldkwaliteit constant storingen mensen blijf weg bij viaplay
Ik zit er een jaar aan vast maar ook het eerste en laatste

Ikke 27 mrt 2022
F

Ik vind dat alles en iedereen de kans moet krijgen om een nieuw concept te bewijzen. Nou na twee races kom ik tot de volgende conclusies. De ," ankerwoman" die het gesprek moet coördineren is uitmuntend in het stellen van domme vragen. De echte F1 zaken, verbeteringen aan de auto s , de verschillen, voor en nadelen worden volkomen genegeerd. Wat een oppervlakkig geneuzel. Ditzelfde geldt voor de zogenaamde flying reporter. Snapt niets van deze sport. Terwijl we toch goede vrouwelijke coureurs hebben, die wel weten waar ze over praten. Als we dan naar de race gaan, dan is er een bloedstollend gevecht gaande tussen de twee leiders, en we kijken voor 70% hoe de Haas auto's aan het vechten zijn? Waarom? Waar gaat dit over? De reklame op de autos zijn nu dominant aan de sport zelf? Commentaar is ronduit slecht, weinig kennis, weinig achtergrond informatie, taalkundig correct, maar deze verslaggevers missen de geest van de wedstrijd volkomen. Dan hebben we nog een voormalig racekampioen die in onverstaanbaar Engels wat probeert uit te leggen. Dit is zodanig slecht verstaanbaar dat als deze begint te praten ik maar naar de ijskast loop om een biertje te pakken. Dan komen we aan op de manier waarop viaplay zich presenteert. Men gooit het kanaal pas open als de wedstrijd daar is. Een goede voorbeschouwing, aanpassingen, omstandigheden, bandenmanagement het is gewoon verdwenen. De aanloop naar de F1 is hiermee volkomen om zeep geholpen. De geldwolven van Viaplay hebben hun zaken slecht voor elkaar. Het is een verarming van deze mooie sport dat wordt gereduceerd tot een verslaggeving zonder beleving. Ik raad iedereen aan die nog kan kiezen om snel door te gaan naar andere aanbieders. Dit Viaplay is echt kwalitatief ver onder de maat, en heeft bij mij de lol van F1 gedegradeerd tot een soort documentaire, zonder emotie, geen beleving, geen liefde voor deze sport. Kortom: Viaplay slaat de plank mis, en is teleurstellend voor iedere echte liefhebber. Daarnaast vind ik het schandalig dat sport in zijn algemeenheid steeds meer een product wordt voor de elite, voetbal is steeds meer pay tv, volkssport nummer 1, hoezo volk? Elite kan zich dit veroorloven, en nu gaat de F1 dezelfde kant op. De Duitsers hebben hier een mooie uitdrukking voor meisjes en jongens van Viaplay...." Zum Kotsen"

Frits 8 apr 2022
H

Race Bahrain

Dit is zeer slecht veel haperingen en bufferingen val er vaak uit dit is bijna geen formule 1 kijken het is heel slecht en voor de prijs die je betaald het slaat nergens op je word belazerd als kijker dit is gewoon niet van deze tijd schaam je diep viaplay je kan veel geld bieden maar van uitzenden totaal geen kaas gegeten als jullie zo doorgaan ga ik het echt opzeggen want dit is waardeloos

Har 20 mrt 2022
Reageer
J

Na gisteren de Quallie was er nog hoop voor een fatsoenlijk verslag maar die hoop is weg. Zeer slecht commentaar en met Christiaan Albers en Allard Kalf wel echt slechte commentatoren van stal gehaald. Als we zo moeten kijken zoek ik wel Engels verslag waar nog emotie inzit en kennis. Via Play is out.

John 20 mrt 2022
j

wat een slechte stream de inhaal acties tussen verstappen en leclerc beeld stond steeds stil dus zag er weinig van beetje jammer dat je dan de leukste momenten niet kan zien . en het commentaar is ook niet echt om naar huis te schrijven. ik hoor dan liever de oude garde olav en jack

joris 20 mrt 2022
H

Kijk naar F1 Viaplay maar geluisterd naar Olav Mol. Het commentaar en presentatie van Viaplay was super slecht. Het leek wel of ze het tegen een kleuterklas hadden. Jammer toch maar naar Olav Mol gaan luisteren en gelijk weer smullen.... Hoop dat hier snel verandering in komt want het is toch de bedoeling om van de F1 te genieten niet te ergeren!

Huijsing 20 mrt 2022
P

Kunnen die commentatoren af en toe stil zijn! Wat een continue geklets. Woordendiarree. irriteert mateloos. Ze geven commentaar alsof het voor de radio is. Ik zie zelf wel of iemand er voorbij is of niet… Geluid gaat uit.
Advies: 1 commentator, ondersteunend commentaar op wat we zien. Dus niet vertellen wat ik zelf al zie

Paula 20 mrt 2022
R

Wat een slechte streams...het is meer stotteren dan streamen.....wat een slechte kwaliteit als dit door gaat zeg ik mijn abonnement weer op!
Ik raad dit niemand aan tenzij je gestotter tv wilt zien dan raad ik het je aan....het is het geld niet waard!
Niets is wat het lijkt en prijs kwaliteit verhouding is niet normaal meer wat een teleurstellende prestaties van Viastotterplay.

Ray 20 mrt 2022
D

wat een stoffige en ongezellige boel is het geworden zo. Heel statisch en zonder passie! Commentaar is bijna amateuristisch, en presentatie zoals een journaal is…Zou een verbetering moeten worden? Mis het team zo enorm! Hoop echt dat er een enorme verbetering komt. Op deze manier is het niet vol te houden en overweeg dan ook naar alternatieven te gaan zoeken.

D.j. Ban Zanten 20 mrt 2022
E

Slecht beeld en slecht geluid

Niet alles is te koop met geld dat blijkt maar weer.
De kwaliteit stelt zwaar teleur. Geen 4K en geluid loopt niet synchroon.
Geen fijn commentaar, maar dat is persoonlijk.
Eigenlijk is viaplay veel te duur voor de geboden kwaliteit.
Hopelijk wordt het beter maar mis Ziggo toch wel.
Eens kijken of F1tv met commentaar van Olaf beter bevalt.

Edwin 19 mrt 2022
Reageer
D

Ik denk dat qua beeld en geluid het wel snel beter gaat worden. Is puur hardware wat duidelijk verbeterd moet worden. Wat mij echt verrast is dat die commentatoren alleen open deuren intrappen. Daar snap ik dan ook helemaal niks van dat je niet de commentatoren van Ziggo meeneemt. Die wilden zo graag en zijn zoveel beter dan deze nieuwe rakkers. Hele grote fout en dit gaat ook veel Nederlandse klanten kosten! Duur grapje.

De Kev 19 mrt 2022
F

Quality van de app is echt enorm slecht, op alle devices… wat een grote teleurstelling…. Terugkijken zal ik helemaal maar niet proberen… vooruit spoelen vind die moeilijk. Streamen werkt voor geen meter… nog nooit zo n slechte streamingdienst mee gemaakt….Het F1 commentaar is ook om te huilen… echt mn moeder heeft nog meer verstand van F1…een prachtig seizoen voor de boeg… maar met dit commentaar ai ai ai…. Viaplay.. how to miss a market!!!!! Jullie betalen een bak geld, en nu willen jullie cashen… maar jullie vergeten de kijkers.. echt wat een droevenis is dit zeg.. ik hoop echt dat jullie hier iets aan gaan doen. Denk serieus over te stappen op een ander kanaal via ander land

Frank 19 mrt 2022
N

Waardeloos alles is slecht de commentatoren de statistieken en vervelend gewoon om te horen dat mensen er geen verstand van hebben.
Ga terug en zet mensen erop die er wel verstand van hebben ipv mensen die zichzelf steeds moeten verbeteren met nog dommer commentaar waardeloos om te janken!!
Zelf de sectortijden krijgen ze niet eens goed voor elkaar waar kijken we dan voor!!

Nielsie 20 mrt 2022
J

Als je Olaf wil horen, zul je voorlopig de radio aan moeten zetten. Op F1 TV zul je die in elk geval nog niet horen

Jan 25 mrt 2022
B

Verslaggevers

De testdagen en vandaag naar de trainingen gekeken. De verslaggevers zijn niet zo goed. Allard Kalf moeten ze gelijk naar huis sturen wat een gebazel. Dat is echt niet om aan te horen. Allemaal oude verhalen en niet terzake doende.
Ook de dame die pitreporter speelt. Slechte interviews steeds hetzelfde vragen en vandaag eerst als een verblind konijn in de camera staan staren en dan als het doordringt dat ze in beeld is beginnen met hoi.
Ze denkt vast dat we haar schoolvriendjes zijn.
Commentaar uit de studio is beter ofschoon ik niets met Christiaan Alberts heb maar dat is persoonlijk.
Tot nu toe het geld niet waard.

Bakker 18 mrt 2022
Reageer
P

AUB AUB AUB DE OUDE GARDE COMMENTAAR LATEN DOEN, WAT EEN AFGANG Alles is waardeloos
Waardeloos beeld. Slecht geluid. Zeer slechte commentator die om de 2 woorden uh zegt is belachelijk. Nog geen 2 euro waard. Geen 4K. Onoverzichtelijk. Kon het racen slecht vinden. Terug naar ziggo met olaf mol. Wat een prutsers dat Viaplay.

Peter 19 mrt 2022
Beste internet en tv providers

Dit zijn de beste internet en tv providers van december 2022.

Over Viaplay

Viaplay is een video-on-demanddienst. Het is een Zweeds bedrijf dat in het buitenland al een streamingdienst Viaplay gelanceerd heeft. Begin 2022 zal Viaplay ook gelanceerd gaan worden in Nederland. Ze hebben onder andere de uitzendrechten van Formule 1, Darts, Premier League en Bundesliga voetbal. Naast al deze sporten kunnen klanten ook genieten van allerlei films en series.

  • Nog niet geverifieerd