N

Betalen voor F1

Je wil graag F1 kijken maar hebt geen viaplay , dit is triest je bent aan het betalen voor iets wat eerst gewoon gratis in het TV pakket zit en dan moet je een stream vinden die dan Nederlands is , maar ja die vind je niet want ja viaplay heeft het veboden dat je het op TikTok of YouTube te streamen omdat het volgens hen over publiekelijk streamen dat dat niet mag en dat klopt , maar maak viaplay dan wat goedkoper mensen houden van F1 maar willen er niet extra voor betalen.
alleen onze GP , DE GRAND PRIX VAN NEDERLAND mag via NPO1 maar de andere races niet . VIAPLAY DOE HIER IETS MEE , MAAK DE PRIJS €1!

Nick Quirijns 11 jan 2023
Reageer
W

Viaplay verpest Formule 1

Het f1 seizoen moet nog beginnen maar zie er nu al tegen op om naar het saaie F1 commentaar te luisteren van viaplay. Die f1 bobo's lullen de gehele wedstrijd aan één stuk door zonder pauze. .. niet om aan te horen,. Slap geouwehoer is het.... Dit jaar kijk ik formule1 bij F1tv en luister liever naar Engels commentaar of stream ik natuurlijk Grand Prix Radio.

Walter 4 jan 2023
Reageer
G

Continue gezeur over pijltjes wisselen.

Wat een oeverloos gezeur elke keer weer over de pijltjeswissels van Wright, blijft maar terugkomen. Het commentaar ratelt maar door over allerlei flutzaken zoals o.a. de (kerst-kleding) van een speler, nutteloze statistieken van vorige partijen, lichamelijke ongemakjes van de spelers, een partner die ziek is etc, etc.
Het houdt maar niet op, valt iedere keer in herhaling en wordt, in ieder geval voor mij, een ware kwelling om naar te luisteren, dus dan maar kijken zonder dat gezever.

Gusie 27 dec 2022
Reageer
B

Domme muts

Wat een niveau bij dat darts in de studio. En dan met namen die blonde presentatrice. Wat een muts. Voegt niets toe als het om darts gaat. Dan was het bij rtl7 vroeger zelfs nog beter. Heel jammer weer. En dan heb ik het nog niet eens over de streaming die nog wel is vast loopt

Bram 19 dec 2022
B

Helemaal met je eens. Volgens mij weet ze 5 minuten nadat ze een vraag gesteld heeft al niet meer wat ze gevraagd heeft

Bert 20 dec 2022
M

Tip: het WK darts is gratis te volgen op VTM2. Livestream via VTM-website. Wel even een account aanmaken, maar gewoon te zien vanuit Nederland. Leuk Belgisch commentaar van mannen met verstand van de sport. Geen presentatrice erbij die niks toevoegt, alleen twee mannen aan een tafel. Wel reclame, maar dat had RTL7 ook.

Marinka 23 dec 2022
M

Gratis dingen betaald maken

Bedankt, door jullie kunnen we straks naast de F1 niet meer (gratis) naar het WK darts kijken, van mij krijgen jullie geen cent, jullie hebben het in deze duurdere tijden nog moeilijker voor ons gemaakt. Jullie hebben alles verpest. Vieze geldwolven. Echt heel gemeen en egoistisch wat jullie heben gedaan, jullie moeten jullie diep schamen!!!!

Max 13 dec 2022
M

Tip: het WK dartsspel gratis te volgen op VTM2. Leuk Belgisch commentaar van mannen met verstand van de sport. Geen presentatrice die niets toevoegt. Wel reclame, maar dat RTL7 ook.

Marinka 23 dec 2022
N

Klopt viaplay verpest F1 helemaal daar ben ik mee eens.
Waarom VIAPLAY WAAROM! Dit was gratis maar ja toen kwam dat viaplay.
je gaat toch niet 10 euro betalen voor iets wat eerst gratis was

Nick Quirijns 11 jan 2023
S

Geluid via app slecht

Op de tv geen probleem maar op de app iPhone 12pro is het net of ik naar een kapotte speaker luister. Hoogst irritant, heb gratis 3 maanden maar denk er niet over om te verlengen! Lees meer slechte dan goede reviews dat zegt wel wat. De commentatoren heb ik verder geen mening over maar moet 50 woorden tikken.

Stan 17 nov 2022
Reageer
P

Waardeloos

Het comentaar lijkt op de fabeljeskrant van vroeger. Je luistert naar meneer de uil. Daar komt niks zinnigs uit alleen maar inkoppertjes. Het hele jaar flauwekul waar je niks mee op schiet. Geen nieuwe informatie waar je iets mee kan. Comentaar op uitlatingen van coureur wordt niet op in gegaan. TE OPPERVLAKKIG. het hele gebeuren. Zijn we wel anders gewend voor De Tijd van Viaplay.

Peter Gobbels 13 nov 2022
Reageer
A

Viaplay en darts

Wauw.. een spannende dartswedstrijd en de commentator gaat effe vertellen hoe je de achternaam van de betreffende speler wel en niet moet uitspreken /waar de klemtoon ligt...hadden we maar sky sports in nederland.. wat een enorm verschil.. ik kreeg van iemand anders de tip het geluid van de tv uit te zetten en gewoon een muziekje te luisteren.. denk dat ik tijdens de wk skyradio maar erop zet.. kerstmuziek is beter dan dit engelengeklets van de commentatoren bij darts..

Anoniem 30 okt 2022
Reageer
P

Waardeloze kwaliteit

Het lijkt wel dat we 20 jaar terug in tijd gaan.beeld valt uit,is niet scherp en je moet er ook nog voor betalen.
Ben van mening dat het onacceptabel is dt we hier anno 2022 mee geconfronteerd worden.viaplay moet zich schamen en zou korting moeten geven op basis van kwaliteit zo lang ze dit niet op orde hebben.
Zwaar klote

Paul 30 okt 2022
Reageer
G

Dramatische kwaliteit

Van de 7 streamingdiensten waar ik op dit moment gebruik van maak, werkt alles goed. Dit is echter de enige dienst die belabberde kwaliteit levert… Het loopt vast, het beeld verandert naar een paar pixels en de commentatoren kunnen geen namen juist uitspreken. Alle reviews zijn slecht en ook hier doen ze niets mee. Kortom: Viaplay is waardeloos en absoluut geen aanrader!

Gebruiker 30 okt 2022
P

Inderdaad waardeloos en je moet er ook nog voor betalen.
Te gek voor woorden dat ze in2022 deze belabberde kwaliteit leveren

Paul 30 okt 2022
J

Wat een ellende met de Viaplay-app

Zeer regelmatig doet de app het gewoon niet. Wat een waardeloos product. Echt heel vaak dat je de app niet kan gebruiken. En hulp en ondersteuning is herk slecht geregeld. Na 12.00u middernacht is er sowieso niemand meer. Ik probeer nu naar Formule 1 te kijken, nou jammer dan. Gewoon niks.

John 29 okt 2022
Reageer
G

Waardeloos

Alle trainingen en wedstrijden kun je niet achteraf bekijken op de tv. Schande om zo je klanten te benadelen in dit tijdperk waarin je alles achteraf op sftp kunt bekijken maar bij deze eaardeloze senden bepalen zij wanneer je mag kijken. Ook dd kwalificatie niet met commentaar te bekijken. Alsjeblieft geef ons een provider die goed voor zijn klanten is en niet alleen het verdienmodel belangrijk vind. Laten we massaal opzeggen zodat we weer kwaliteit terug krijgen.

GH 23 okt 2022
Reageer
J

Commentatoren Viaplay

Wat een stel onnozele die commentaar geven bij Viaplay, een muts in de pit die totaal nergens verstand van heeft , meid ga iets met paarden doen zijn ook pk’s .
Dan de race commentator ,geeft talloze domme en verkeerde informatie en heeft iets met Ferrari denk ik want is er vol lof over terwijl onze max ze zoek rijd , beetje centjes toe verdienen waarschijnlijk.

Lekker grand prix radio op zetten met onze toppers olaf en jack , echte race mannen.

Jan Frikken 22 okt 2022
P

Wat een gezeur over de verslaggevers van de F1. Geef ze toch een kans mensen.Ik volg de races al sinds de jaren 70. Kan me ook 1991 herinneren, GP Monaco, toen Olaf voor het eerst verslag deed en dacht toen; wat een rare vogel die vent.

Paul Wanders 24 okt 2022
L

Manchester United kijken op Viaplay

Wel heel fijn dat Viaplay ook de Premier League heeft gekocht want het is toch wel leuk om te kijken hoe Erik Ten Hag het doet bij Manchester United. Antony doet het er ook goed, Ronaldo.. Toch wel het kijken waard! Nu tegen Everton. Beeld is uitstekend, commentaar is in tegenstelling tot bij de F1 wel heel prettig.

Leon 9 okt 2022
Reageer
C

Waardeloos

Vandaag "title Verstappen" extra uitzending willen kijken. Op KPN staat de zender echter na de race alweer te snel op de demo's. Via m'n mobiel krijg ik de melding "er is iets fout gegaan". Wat is dat toch verschrikkelijk slecht dat Zweedse Viaplay. Je betaalt 14 euro voor, ja waarvoor eigenlijk?

Cees 9 okt 2022
Reageer
C

1 Minuut alsjeblieft

Er is nog niet 1 minuut die ik van F1 kan kijken zonder dat hij hapert of vast loopt. Hoe ontzettend hopeloos is dit?!
Ik ben gelukkig op dit moment bezig met F1tv abonnement af te sluiten. Goedkoper en WEL kwaliteit, wat ik hoor van mijn vrienden in ieder geval. Mijn hemel wat een afzetters bij Viaplay.

Charlotte 9 okt 2022
Reageer
F

Max 2x wereldkampioen

Het was weer bar en boos met het commentaar! Ik snap dat als de race 2 uur stil ligt dat je ergens over moet praten maar om nou 30x het begin van de race te evalueren slaat helemaal nergens op. Die beste vrouw moet toch ook beter weten als ze dat in haar oortje door krijgt.

De ochtend werd toch nog lachwekkend afgesloten doordat niemand wist dat Max kampioen was geworden. Staat letterlijk in de race beschrijving dat als een race niet voortijdig geannuleerd is dat je dan simpelweg 100% van de punten krijgt. Nou ja als Red Bull het zelf ook niet wist zal het wel onduidelijk geweest zijn? Zeker een aparte en gekke situatie. Max wist niet hoe hij zich moest gedragen terwijl het juist een feest moest worden. Lachwekkend, grappig maar wel een volledig verdiend kampioenschap!

Freeman 9 okt 2022
Reageer
R

bedroevend

Kwaliteit van de stream is beroerd, die van de verbinding/continuïteit belabberd en die van het commentaar beschamend. Snap dat de hosts en gasten hun best doen er wat leuks van te maken, maar mis de aanvullende informatie over F1. Er wordt alleen maar besproken wat er op dat moment gebeurt en dat kan iedereen zien....

RS 9 okt 2022
Reageer
R

Waardeloos is eigenlijk nog teveel gezegd

Dat er nog iemand is die via Viaplay F1 kijkt.
Waardeloos en het verbetert niet.
Bij mij de laatste poging.
Precies 40 minuten geduurd eer de live uitzending in beeld kwam,
Gelukkig niet veel gemist in verband met de regen.
En het commentaar wat dan gegeven wordt is ook om moe van te worden.

R2 9 okt 2022
P

Ja,ik kijk en nooit problemen.Op Google Chrome via 35 inch tv,heerlijk,geen haperingen of storingen. Als ik jou was zou ik een monteur langs laten komen.

Paul Wanders 11 okt 2022
C

Op telefoon is het prima

Vanochtend in bed op de telefoon de Viaplay app geopend en lekker op bed de race in Japan gekeken, werkte prima! Moet zeggen dat ik me nergens aan heb gestoord en het beeld was optimaal dus een positieve review! Mag ook wel een keer want ja ik heb me ook gestoord aan het commentaar en het feit dat ze de Ziggo mannen niet hebben meegenomen. Ik blijf er ook nog bij dat ze dat nog steeds moeten recht trekken maar de app en het beeld was zeer goed vanochtend.

CC 8 okt 2022
W

Vanochtend op je telefoon zeer goed???? En dan meteen 5 sterren??? Het moet ALTIJD goed zijn. Vooral op tv. Ga natuurlijk niet met mn gezin naar een telefoon zitten staren.

Walter 4 jan 2023
D

Race Singapore

1 uur uitstel voordat de race begint, normaliter niet erg want de mannen weten waar ze over praten. Helaas nu via Viaplay is het alleen maar ergernis qua commentaar. Ja, het regent dat hoef je niet elke minuut te zeggen... Heel slecht dit. Laten ze maar snel Frank en Olav weer aantrekken want dit kan je de klant echt niet aandoen. Zeker niet omdat je betaald om dit überhaupt te kunnen zien!

DAN 2 okt 2022
Reageer
D

Commentaar Singapore

Singapore....erger me kapot aan die commentators.

De baan is nog net zo nat, maar ja, dat heb je in de sauna ook....!!!!
Wat is dit voor stupid verslag.Neem ontslag of wordt ontslagen mafkees.Ergernis op z'n top en heeft totaal niets meer met een spannende verslaggeving te maken.
Misschien even een aantal lessen nemen bij de heer olav mol, die weet hoe je verslag doet tot op het puntje van je stoel

Dennis Wittenberg 1 okt 2022
Reageer
M

Betalen voor reclame

Ik betaal bijna 100€ per jaar voor Viaplay en NÓG flikken ze het om overal reclame tussendoor en overheen te mixen. Flikkers en oplichters !!!

Van een gratis dienst verwacht ik niet anders maar van een betaalde dienst ? Hoe halen ze het in hun hoofd. Volgend jaar bekijken ze het maar en neem ik F1TV. Is nog goedkoper ook.

Mark 5 sep 2022
Reageer
R

F1

Ik ben zeer ontevreden, vandaag met de kwalificatie op het laatst aldoor bufferen. Alles gemist. Commentaar is ook ondermaats de mensen weten helemaalniet waar ze over praten. Ik ga niet met viaplay verder. Zou niemand het aanbevelen. Klantenservice niet te vinden. Ik wil contact maar dat gaat te moeilijk. De films en series ook ondermaats

Rolan 3 sep 2022
Reageer
M

Slecht

Opnieuw geprobeerd F1 te volgen op Viaplay. Hapering op hapering ondertussen is de kwalificatie op Zandvoort al beëindigd en de mensen van de tribunes en zit ik nog te wachten tot Viaplay het mij laat zien.
Ook de commentatoren, vind het helemaal niets als dan het geluid nog eens wegvalt dan is dat het enige goede nieuws van de uitzending.

Marco 3 sep 2022
Reageer
Prijzen vergelijken

Door middel van samenwerkingen met meerdere internet en tv providers, kunnen we onze bezoekers gunstige prijzen aanbieden.

Beste internet en tv providers

Dit zijn de beste internet en tv providers van juni 2024.

Over Viaplay

Er zijn 201 reviews geschreven over Viaplay op Reviews.nl. Met een 1.6 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Matig.