Streamingdienst

Viaplay

91 reviews
23% positief
9% neutraal
68% negatief

Viaplay is een video-on-demanddienst. Het is een Zweeds bedrijf dat in het buitenland al een streamingdienst Viaplay gelanceerd heeft. Begin 2022 zal Viaplay ook gelanceerd gaan worden in Nederland. Ze hebben onder andere de uitzendrechten van Formule 1, Darts, Premier League en Bundesliga voetbal. Naast al deze sporten kunnen klanten ook genieten van allerlei films en series.

Viaplay is van alle streamingdiensten de beste keuze.

Bezoek Viaplay


Reviews (91)

  • Jaap de Lange

    Viaplay 3x hoera voor de eerste dag

    Echt super eerste indruk. Grijp sochtends vroeg de app op smartphone en lg tv. Gisterenavond de f1 talkshow gekeken. Natuurlijk even wenen, maar wat een potentie. Onbevooroordeelde analisten die niet fan zijn van 1 coureur maar eerlijk analyseren wat goed is en wat slecht is aan een coureur of aan de stewartd. Echt waar een hele dikke 10 voor de eerste dag en zeker niet alleen voor de f1. Goed werkende apps en mooie content

    Jaap de Lange 2 mrt 2022

  • Andre

    Viaplay werkt met app overal

    Wel vet dat Viaplay hetzelfde werkt als Canal Digitaal. Gewoon via een app op je telefoon, tablet, computer of tv. Doe tegenwoordig vrijwel alles via apps, dus ook bijvoorbeeld RTLXL en KIJK. Heb de mediabox helemaal niet meer nodig. De viaplay app werkt goed op onze LG tv en ja valt verder nog weinig over te zeggen. Op telefoon kon ik hem gisteren nog niet vinden maar zal vast spoedig online komen (heb een iphone).

    Andre 2 mrt 2022

  • Rijk

    Opzeggen kan op elk moment

    Denk dat veel mensen dit niet weten maar je kan het abonnement van Viaplay op elk moment opzeggen. Dus je zit nergens jaarlijks aan vast! Eerste paar maanden betaal ik 9,99 euro en ik ben vandaag al begonnen met kijken. komt trouwens ook een documentaire uit over Max en hoe hij het kampioenschap heeft gewonnen, exclusief op Viaplay. Ik als Ziggo gebruiker was eerst boos omdat ik het altijd gratis kon kijken en ik nu een meerprijs moet betalen maar ben ook wel zo eerlijk om te zeggen dat het de goede kant op gaat. Olav Mol die altijd 'vriend' zei tegen Max was ik wel klaar mee. En nogmaals: je kan het op elk moment opzeggen dus als het je niet aan staat, geen man overboord. Ziggo heeft alsnog wel de samenvattingen dus dat blijft gratis voor mensen die niet meer willen betalen.

    Rijk 1 mrt 2022

  • Thijs

    F1 commentaar

    Ik hoop dat het commentaar tijdens de F1 toch wel echt beter word. Geestdodend praten in vergelijking met olav mol en de engelse commentators. Maakt de beleving heel slecht en de f1 is toch eigenlijk de enigste reden dat ik viaplay heb genomen. De app is wel makkelijk in gebruik

    Thijs 1 mrt 2022

  • Jackfaber

    kan de viaplay app nergens downloaden

    Ik zou eerst maar even kijken of de app er überhaupt is voor je tv ik heb een nwe samsung en kan hem niet vinden en ook niet in de android play store van onze tablets en telefoons A71,A51,S21 se,tab s6 lite,en de tab A 8

    Jackfaber 28 feb 2022

  • Rick

    Viaplay besteld via viaplay.com

    Ik kijk er naar uit! Wij hadden KPN en het was altijd een heel gedoe om Formule 1 te volgen terwijl ik wel een liefhebber ben. Ik heb niks met Ziggo dus nooit eigenlijk er aan gedacht om dat te nemen (sowieso geen ajax fan!). Nu kan het dus via KPN of anders gewoon via Viaplay zelf alle Formule 1 wedstrijden bekijken gezamelijk met nog meer sporten. Heb Viaplay gewoon via Viaplay.com aangeschaft - 99 euro betaal ik voor het eerste jaar, daarna zal het iets duurder worden. Heb er echt zin in! Max VS Hamilton weer of gaan andere teams zich er nu ook mee bemoeien?

    Rick 22 feb 2022

  • Guus

    Formule 1 Viaplay

    Ik heb maar Viaplay genomen om Formule 1 te kunnen kijken. Ik heb dit niet rechtstreeks via Ziggo genomen, maar bij Viaplay zelf. Dan kan ik ook gewoon via de Viaplay app op tv kijken. Dat vind ik wel zo makkelijk. Dat werkt dan een beetje hetzelfde als Netflix en Disney plus. Voor al mijn losse abonnementen heb ik een aparte app, anders zie ik door de bomen het bos niet meer. Als ik Viaplay via Ziggo neem, ga ik geheid vergeten dat ik extra betaal voor het Viaplay abonnement. Ik kan niet wachten tot het nieuwe Formule 1 seizoen begint!

    Guus 21 feb 2022

  • S A Kirchhoff

    Slechte klantenservice

    Aanvankelijk Viaplay abonnement aangevraagd en daarna binnen 4 dagen herroepen via mail aan Viaplay. Hoewel binnen 72 uur reactie beloofd wordt, nu - na een week - nog steeds niets gehoord. Geld wel afgeboekt, maar niet teruggestort. Ook een herinnering helpt niet. Vervolgens chat gestart. Het eerste bericht wordt na 3 uur beantwoord met een vraag. Op het antwoord via chat, na
    1 1/2 dag nog steeds niets gehoord. Slechte klantenservice, slechte communicatie.

    S A Kirchhoff 19 feb 2022

  • E. Roef

    Viaplay hoe te bestellen

    Ik heb Ziggo en kan viaplay daar ook afnemen maar heb het idee dat het iets goedkoper is als je het via viaplay zelf doet. Ziggo geeft eenmalig een klein beetje korting maar die verloopt al vrij snel. Als je het abonnement neemt via viaplay, die je overigens op een app op je televisie kan bekijken, dat is wel echt top. Dat is overigens ook de toekomst want je merkt dat canal digitaal het ook goed doet, heeft ook een app zonder mediabox. Dus gewoon een account aanmaken bij viaplay zelf, Ziggo en KPN doen het slim hoor maar je kan het beter apart houden. Is dan ook makkelijker om van af te komen als je denkt er eens mee te willen stoppen. Zag dat ze ook best wel veel mooie films aanbieden, toch zie je dat Formule 1 wel hun paradepaardje is, en terecht na vorig seizoen! GO MAX! Vanaf 01-03-2022 gaat viaplay beginnen met streamen.

    E. Roef 14 feb 2022

  • Rene Veening

    Viaplay we gaan het zien

    Ik moet het allemaal nog zien. Ben voorstander hoor maar had voorheen Ziggo en toen zat Formule 1 bij de prijs in en moet je eerlijk zeggen dat ik alleen Viaplay zou aanschaffen voor F1. Engelse voetbal en al dat gedoe maakt me niet zoveel uit. Vond ook dat Ziggo F1 heel mooi uit heeft gezonden, goede beelden, prima commentaar. Nu maar afwachten of Viaplay hetzelfde gaat doen, neem aan dat het van een goed niveau is. Ziggo heeft al gezegd dat ze het voor haar klanten aan gaat bieden voor een lagere prijs dan wat je bij Viaplay zelf zou betalen dus daar ben ik wel blij mee, blijft wel dat het simpelweg een meerprijs is. Als Ziggo wat ballen had gehad, hadden ze het voor haar klanten voor een zeer minimale prijs kunnen aanbieden qua tegemoetkoming? Zijn veel mensen overgestapt naar Ziggo door Formule 1. We gaan het zien, hoor goede verhalen over Viaplay en hoe ze het gaan uitzenden. Ook exclusieve interviews met Max! Ik geef 3 sterren (neutraal/normaal) omdat ik het nog niet heb mogen meemaken. We gaan het zien mensen!

    Rene Veening 10 feb 2022

  • Cor

    Viaplay eerste maanden gratis bij T-Mobile

    Nadat Vodafone en KPN kenbaar hebben gemaakt dat ze een samenwerking hebben met Viaplay, kan T-Mobile natuurlijk niet uitblijven! Nieuwe klanten van T-Mobile thuis krijgen de eerste 4 maanden gratis Viaplay bij het abonnement. Dit geldt ook voor huidige T-Mobile thuis klanten die het huidige abonnement met een jaar verlengen. Ze zijn ook bezig om Viaplay als losse optie toe te voegen aan hun assortiment, dit duurt helaas nog even voor dat dit mogelijk is.

    T-Mobile thuis is iets goedkoper dan Ziggo en KPN dus heel fijn dit!

    Cor 4 feb 2022

  • Cor

    10 euro voor Viaplay bij Ziggo en KPN

    Voor 10 euro per maand kan je het toevoegen aan je Ziggo en KPN bundel. KPN heeft zelfs een aanbieding voor nieuwe klanten dat ze Viaplay gratis 1 jaar bij het abonnement krijgen. Alsnog is het wel een redelijk bedrag maar moet wel zeggen dat voor F1 kijkers dit wel prima is. Max is tevens ambassadeur dacht ik en die gaat exclusieve interviews e.d. geven aan Viaplay.

    Cor 2 feb 2022

  • Tim Kammen

    Prijzen Viaplay 13.99 euro

    Ziggo en KPN klanten kunnen voor een extra bijdrage van 13,99 euro Viaplay kijken. Hier zal vast een eigen zender voor komen achter een paywall. Voor Ziggo klanten betekent dit dat als ze Formule 1 willen blijven zien, dat ze dan een extra bijdrage moeten doen. Voor KPN blijft het eigenlijk hetzelfde.

    Via Viaplay kan je ook eigen films en series afspelen maar is daarentegen wel wat duurder dan bijvoorbeeld Netflix of Disney+. Je krijgt er wel Formule 1, voetbal en andere live sport voor terug.

    Persoonlijk ben ik al lang blij dat je via Ziggo en KPN gewoon Viaplay kunt kijken. Anders moest het via een app of had je vast veel extra gedoe gehad. Nu krijgt het vast een eigen vaste zender. Als Formule 1 net zo spannend blijft als dit jaar, ben ik er volgend jaar sowieso weer bij!

    Tim Kammen 9 dec 2021

  • Marcel Vink

    Robert Doornbos niet mee naar Viaplay

    Robert Doornbos gaat ook niet mee naar Viaplay, karma haha. Die beste man had zelf met Viaplay om tafel gewild voor een plekje aan de tafel. Uiteindelijk is dit dus niet door gegaan. Had zelfs Chris Woerts horen zeggen bij VI dat het allemaal in kannen en kruiken was. Overigens weet ik uit betrouwbare bronnen dat Ziggo best veel betaald, dus wie weet wilde Viaplay niet mee gaan in die bedragen.
    Overigens snap ik niet waar Viaplay mee bezig is. Juist Olav Mol, Jack Plooij en Robert Doornbos (aan de tafel) maken het mooi om een dagje naar de Formule 1 te kijken. Nu gaan nieuwkomers zich emree bemoeien die amper verstand van F1 hebben. We gaan het zien! Ik ga zeker een abonnementje nemen om de Formule 1 in 2022 op de voet te volgen, laten we hopen op net zo'n spannend seizoen als deze! Ik geef Viaplay wel gewoon 5 sterren want heb het nog niet mogen zien dus kan er nog geen oordeel over vellen.

    Marcel Vink 3 dec 2021

  • lucas

    geen viaplay

    Voor mij dus geen viaplay, begrijp niet wat dat bedrijf hier komt doen, als je de reviews leest, zijn alleen engelse reviews, is het allemaal waardeloos.
    Al dit soort bedrijven moeten lekker wegblijven met hun decoders en betaaldiensten, niemand een abonnement nemen aub, zijn ze zo weer vertrokken.
    NEEM GEEN ABONNEMENT

    lucas 1 dec 2021

  • Mark

    Formule 1 kijken op Viaplay

    Sinds het aangekondigd is dat Viaplay de Formule 1 rechten krijgt in Nederland, houd ik het nauwlettend in de gaten. Ik wil namelijk een groot fan van autosport en Formule 1 in het bijzonder. Ik wil geen Grand Prix missen.

    Er is nog niet veel bekend over Viaplay, maar het schijnt een streamingdienst te worden inclusief live sportuitzendingen zoals de Formule 1. Een soort Netflix, maar dan ook met live sport. Naast de Formule 1 zullen ze waarschijnlijk ook andere sportwedstrijden uitzenden. Ik weet niet wat de kosten zullen zijn, maar ik ga het sowieso betalen. Ziggo is best duur en aangezien ze volgend seizoen geen Formule 1 meer uitzenden, los van een paar enkele races wat ik ervan begrepen heb, ga ik zeker overstappen. Op Ziggo kan ik zeker wat geld besparen, dus dat kan ik dan weer steken in Viaplay. Ik hoop dat het zo'n 5 euro per maand zal gaan kosten, maar ik denk dat het ergens tussen de 5 en 15 euro zal kosten. Voor mij is dat het zeker waard, maar ik weet niet of dat het voor iedereen zal zijn. De meeste mensen hebben ook al een abonnement op Netflix of Videoland en er komen steeds meer bij. Viaplay zal dus meer dan alleen Formule 1 moeten aanbieden wat niet via andere diensten te bekijken is. Naast sport, had ik begrepen dat ze ook films en series gaan aanbieden. De show rondom de live sportuitzendingen heen zullen ook belangrijk worden. Goede presentatoren en gasten. Ik ben heel benieuwd welke mensen de overstap zullen maken naar Viaplay. Ik vermoed dat dat voor mensen ook heel belangrijk zal zijn. Zelf kijk ik bijvoorbeeld veel liever naar Europees voetbal op Veronica dan RTL. Bij RTL sla ik de voor- en nabeschouwing meestal over. Niet interessant en alleen open deuren intrappen. Ik hoop dat Viaplay de mensen van Ziggo overneemt. Daar kijk ik altijd met veel plezier naar.

    Natuurlijk kan ik nog niet echt een oordeel vormen over Viaplay, maar ik heb er wel een goed gevoel bij. Ik ben wel blij dat het naar een aparte streamingdienst gaat, zodat ik niet meer aan een bepaalde provider vast zit. Als ik ga overstappen, weet ik ook niet of ik meer of minder geld kwijt ben. De tijd zal het leren. Je kunt al wel op de website van Viaplay kijken om een idee te krijgen van hoe het gaat worden. Ik weet alleen niet of dit representatief voor Nederland gaat zijn. Ik ga volgend seizoen zeker Formule 1 kijken op Viaplay. Zin in!

    Mark 4 nov 2021