T

Slecht commentaar

Te veel technische onzin van kinderachtige ogende en sprekende commentatoren die denken dat wij op die onzinnige details zitten te wachten en als klap op de vuurpeil het commentaar van die Olaf die de Dakar al door zijn commentaar heeft verziekten ook in de rtl programma’s de kijkcijfers omlaag haalt denkt overal verstand van te hebben

Ton van de pol 15 jun 2023
Reageer
J

Jezelf belangrijker vinden dan de sport

2de jaar abo op ViaPlay maar ook mijn laatste jaar. Stephane Cox (eerste jaar) en Christian Albers vind ik prima en objectief, maar de 2 commentatoren tijdens de race zijn echt zoooo slecht. Alleen maar in superlatieven en overdreven praten alsof het anders niet leuk genoeg is ... alsof ze het hebben uitgevonden. Jack van Gelder is ook zo een ijdel mannetje, weet je nog "Dennis Bergkamp - Dennis Bergkamp - Dennis Bergkamp" ... WAAROM? De sport is leuk genoeg zonder dat overdreven gedoe, het is minachting van de kijkers om alles te benoemen wat men zelf ook ziet en/of weet. Allard Kalf probeert ook objectief te blijven en kan ik wel hebben, Amber Brandsen is een tv mevrouw van vandaag de dag, doet er haar best (iets te veel zelfs) . Waarom worden deze mensen zo slecht gecoacht, of vindt iedereen het wel prima? Ik ga vlgd jaar naar F1 tv proberen.

JR Jansen 29 mei 2023
Reageer
R

Echt direct stoppen met deze verslaggevers

Formule 1 moet leuk zijn en door zo'n toerrijder als Max zijn wij in Nederland ook echt verwend maar sorry elke week naar dat gezeik luisteren van verslaggevers die die race maar half volgen. Steeds foute info verstrekken. Hoe lang wil viaplay hier nog meer door gaan. Niet iedereen die ooit in een raceauto gereden heeft kan verslaggeven. Lezen ze deze revieuws überhaupt bij viaplay. Alard Kalf en Albers ga ergens anders je onzin vertellen maar verziek niet steeds ons hele raceweekend. Zo slecht heb ik zelden iets meegemaakt. Hoe kun je van zoiets moois zo'n bende maken. Hoop dat er snel iets aan gedaan wordt.

Roland Koning 5 mei 2023
J

"Alard Kalf en Albers ga ergens anders je onzin vertellen maar verziek niet steeds ons hele raceweekend" ... je bedoelt jouw weekend, want ik vind Christian Albers wel een goede ervaringsdeskundige met humor. Wil je Olaf Mol terug? Die zat er nu juist vaak naast en ging al eindtijden gokken terwijl het rondje nog bezig was. Maar goed, smaken verschillen.

JR Jansen 2 jun 2023
B

Helemaal mee eens. Als de F1 commentatoren van Viaplay denken dat ze verslagleggingen doen voor een kleuterklas krijgen ze van deze doelgroep een 10.

Bruno 18 jun 2023
V

Verschrikkelijk commentaar

LS,

Al 45 jaar volg ik met liefde de formule 1. Nu met Nederlands talent nog leuker.
Wie het uitzendt zal wel, camerabeelden en interactiviteit gaan voorruit. Alles ok dus. TOTDAT…..

Er besloten is twee totaal onnozele, het Nederlands niet normaal beheersende amateurs de race van het commentaar mogen voorzien.
Waarom blijven deze twee, betaald ook nog, mislukt Amerikaans imiterende boys aan om de life uitzendingen te verzieken?

Zouden jullie ajb ajb ajb ajb willen overwegen om gewoon Nederlands sprekende, professionele en ter zake kundige commentatoren kunnen aanstellen? We betalen er met zijn allen genoeg voor en ik ben niet de enige waarvoor de sport grondig verziekt wordt.

Dank voor de overweging

Van ewijk 29 apr 2023
Reageer
J

Slecht beeld kwaliteit

F1 niet te volgen qua tijden omdat het beeld dusdanig slecht is.
Wanneer worden de abonnees betaald om te kijken?
Ene dag is beeld ... okay. Andere dag gewoon. K....
Ga abonnement opzeggen. Wat een treurige bedoening.
En... er wordt niet geluisterd naar wat de kijker wilt. Namelijk een scherp beeld. Dat wordt weggepoetst dat het wel meevalt. Weet niet hoe dar gemeten wordt maar in ieder geval niet n.a.v. de reviews.

JvdB 29 apr 2023
Reageer
D

Viaplay weg er mee

Wat een verschrikking zeg die via Play ik zit te kijken naar het darten en Continu een buffer dus ga ik kijken naar een andere zender om te zien of het daar ook zo is maar daar kan ik dus kijken zonder probleem dus ik weer terug naar via Play die opnieuw opgestart en weer krijg ik hetzelfde Dus nu moet ik verplicht wachten tot ik morgen de herhaling kan zien Dit is toch rond uit Belachelijk. Dus viaplay weg er mee.

Dolf Balk 22 apr 2023
Reageer
S

Abbonnement te vroeg stopgezet door Viaplay

Ik heb betaald voor een abbonnement van 13 maanden maar dat werd na 12 maanden al stopgezet door Viaplay. Ze weigeren, ondanks herhaaldelijk daarop aan te dringen) daarvoor financiele compensatie te geven ondanks dat ze toegeven dat ze hun product niet geleverd hebben en ik wel betaald heb. Dit is pure diefstal!

Sjoerd 13 apr 2023
Reageer
A

F1

Kan ik ook geen sterren aanklikken? Wat een ellende, de commentatoren hebben totaal geen idee waar ze over praten, waar is olav mol gebleven? Die wist waar die over sprak. Wat een ellende. Wij hebben hier thuis sinds vorig jaar maar dat viaplay gevolgd, nul verbeterd. Tijd om op te zeggen.

Adriana 19 mrt 2023
Reageer
J

Waardeloze ontwikkeling

Zou er überhaupt iemand blij zijn met de komst van Viaplay? Bedrijven zoals deze zorgen voor polarisatie in sport kijken. Mensen die weinig te besteden hebben, kunnen door het beleid van dit bedrijf niet meer meegenieten, het effect; een sport die enkel voor de welgestelde Nederlander te bekijken is. Ga lekker terug naar Zweden. Schaam je.

Jasper 19 mrt 2023
Reageer
L

Slechte service Viaplay

Sinds kort heeft Viaplay besloten mijn smart-tv niet meer te ondersteunen. Dat houdt dus kennelijk een "zwart" beeld in. Nieuwe smart-tv gekocht waarop ik een foutmelding krijg. F1 heb ik daarom moeten missen. Vervolgens een berichtenformulier ingevuld. Nul reactie. Via Messenger een nieuwe poging gewaagd. Nul reactie. Slechte service en een F1-weekens staat weer voor de deur. Die ga ik natuurlijk niet missen en zal daarom via een app kijken als een reactie uit blijft. Dan gaat er een dikke streep door Viaplay. Wat een slechte service zeg. Onbereikbaar!

L.A. Polder 16 mrt 2023
Reageer
b

kinderlijk commentaar

Kinderlijke commentatoren geluid uitzetten was de enige remedie. Vorig seizoen was er nog Olaf Mol naast de beelden van Viaplay. Nu de rechten zijn opgekocht waar ze niets mee doen is ook dat geblokkeerd. Wat een vertoon van macht om een monopoly positie te verkrijgen.Gaan we dus tegenwerken middels VPN en F1

ben 6 mrt 2023
Reageer
D

Heerlijk F1 gekeken

Vandaag weer fijn naar de F1 gekeken zonder enige hapering of buffering
Gewoon op een Android tv
Heren bedankt tot in Saoedi arabie
Heb gewoon internet met 100mb download en 30 mb upload dus geen Ziggo
Dus ik raad jullie allemaal viaplay sport aan
Ik kijk alweer naar de volgende week uit

Devoy 5 mrt 2023
Reageer
R

Jammer

Voor het eerst een abonnement op Viaplay voor de F1 en het Engels voetbal.
Wist ook vooraf dat de verslaggevers F1 niet echt gewaardeerd werden, maar dat het zo slecht was, had ik niet zien aankomen. Wat een ouwe wijven zeg, ze blijven maar praten. Lijkt of ze ADHD hebben en info is niet echt van toegevoegde waarde. We zien immers zelf alles life! Hopelijk kunnen we weer snel bij Olaf Mol inloggen want hier wordt ik niet gelukkig van

Rene 5 mrt 2023
Reageer
H

Rancuneus

Dat Olaf en Jack de nek zijn omgedraaid, die vakkundig en mooi commentaar geven, door viaplay vind ik bijzonder laag. Grand prix radio was een prachtige aanvulling op een matige beeldkwaliteit. De arrogantie van dit Zweedse bedrijf straalt ervan af. Het maakt mij eigenlijk niet zoveel uit wie de F1 uitzend als het maar met Olaf en Jack is en nooit meer viaplay.

Huub 5 mrt 2023
Reageer
P

Nu al waardeloos

Vanmiddag f1 zitten kijken wat een verslag ben half weg de uitzending maar gestopt gewoon zonden van je abonnement is gewoon onzin praat in die studio laat ze olaf mol en Jack vragen voor een goed verslag van de race dan heb je waar voor je geld ga ook opzeggen zonde hoor zo wordt iets leuks de nek omgedraaid

Peter 4 mrt 2023
Reageer
P

Verschrikkelijke app!

Ongeveer het slechtste wat ik ooit heb gehad: slechte app, geen respons op mail, chat of telefoon etc. Abonnement te snel stopgezet etc! Heb ik het nog niet over slechte kwaliteit verbinding, slecht commentaar etc. NIET DOEN! Is de prijs absoluut niet waard, je kunt je geld beter besteden geloof me, er zijn mogelijkheden genoeg te vinden. Even googlen en voldoende mogelijkheden

Pieter de Beer 3 mrt 2023
Reageer
P

Rancuneus en arrogant

Afgezien van de technische kwaliteit is de opzet en keuze van analisten en commentatoren zo’n beetje het slechtste wat je op sport TV tegen komt. Ze zijn allemaal vol van zichzelf of hebben totaal geen ervaring. Je maakt een enthousiaste sportbeleving door je stijl van praten, niet door continu te zeggen hoe geweldig iets was. En niet leren van je fouten, nee gewoon doordrammen en Olav Mol wegdrukken… gewoon F1TV genomen dit jaar.

Peter 3 mrt 2023
Reageer
M

Mol niet binnengehaald? Hoe grote fout kan je make

Christiaan Albers zeikt zn collegas af
Alard Kalf spreekt in lettergrepen.
Analyses haken niet in op de interviews die ze uitzenden.
F1 commentatoren kunnen beter bij Sesamstraat gaan werken.
En dan ook nog de radiorechten wegkapen van GrandPrix radio?
Ze hebben het echt niet begrepen.
Ik ben niet zo van commentaar geven, maar dit is toch echt de druppel.
0 sterren lukt helaas niet

Monsieur Jules 3 mrt 2023
M

Helemaal mee eens!!!!!!
En wanneer Viaplay gauw de radiorechten inneemt zodat je denkt dat Nederland Olaf en Jack niet meer kunt beluisteren, heeft Viaplay het goed mis.
ZE ZIJN ER NOG!!!!!!!!!!!
Via ORANJEFM

Mon 29 sep 2023
W

Ga opzeggen

Door bijstand familielid Viaplay aangeschaft
Maar ga snel weer opzeggen..
Waardeloze zender en wat ze nu doen met Olav Mol is een grote schande.Ook hun verslaggevers zijn waardeloos.F1 gewoon weer terug naar Ziggo.

Wendy 2 mrt 2023
Reageer
J

Walgelijk, walgelijk, walgelijk

0 sterren is helaas niet mogelijk. Het was al een ramp dat ze de mooiste F1 jaren verpesten met hun slechte verslaggeving en pruts beeldkwaliteit. Nu kopen ze ook nog de radiorechten weg van Olav Mol. Walgelijke club dit. Laten we hopen dat ze snel compleet uit Nederland verdwijnen.

Het commentaar is koud, passieloos en inhoudelijk slecht. De voor en nabeschouwingen zijn sfeerloos en informatief erg slecht.

JJ 2 mrt 2023
Reageer
w

Verkrachters van F1

Wat een waardeloos bedrijf. Sinds F1 in handen is van Viaplay is geen race meer zonder hapering te bekijken. en dan doen ze de prijzen ook nog eens omhoog. echt een waardeloze bende bij elkaar. Daarbij zetten ze zonde na te denken de commentatoren aan de kant zonder pardon, en komen zelf met waardeloos commentaar. echt niks goeds over te zeggen dat viaplay. stop er gewoon mee.

wilmar 1 mrt 2023
Reageer
K

Automatische verlenging met korting ??

Vorig jaar een introductie abonnement afgesloten voor 99 per jaar via een eenmalige betaling.

27 januari 2023 de volgende mail ontvangen van Viaplay.

Je jaarabonnement loopt bijna af.

Bedankt dat je voor Viaplay hebt gekozen! Je jaarabonnement loopt af op 1 maart. Vanaf die datum wordt je abonnement overgezet op een maandabonnement van €15,99/maand met de flexibiliteit om op elk moment op te zeggen. Als je je jaarabonnement liever wilt verlengen, dan kun je je vanaf 2 maart aanmelden voor ons abonnement Viaplay per jaar.

Als je vragen hebt of meer wilt lezen, ga dan naar onze klantenservice pagina. Als je je abonnement wilt annuleren of wijzigen, kun je dat doen via Mijn account als je bent ingelogd op Viaplay.com.

Het vervelende van de bovenstaande mail is dat men dan 15,99 per maand gaat betalen voor het jaar abonnement.

Dan lees ik op Streamwijzer.nl dat klanten een korting krijgen als men voor 1 maart een jaar abonnement afsluit € 10,49 p/m.
Vervolgens ga ik naar de site van Viaplay en na enig zoeken vind ik het aanbod, echter ik moet mijn oude contract eerst beeindigen en een nieuwe overeenkomst afsluiten. zo gezegd en gedaan.
0.01 cent overgemaakt en wacht op de link van de nieuwe jaarnota 12 x €10.49 = € 125.88
Van Viaplay een bevestiging mail ontvangen voor het nieuwe contract van €10,49 per maand terwijl ik in 1 keer wil betalen ?? idem als 2022.

Ik heb geprobeerd via de Chat en Facebook en ook de Telefoon om Viaplay te bereiken maar geen resultaat.
kortom ZEER BELABBERDE KLANTEN SERVICE !!

Het zou Viaplay sieren als vaste klanten voor einde contract gewoon de mogelijkheid krijgen om via een JA of NEE keuze knop een verleng abonnement met korting af te sluiten ipv omslachtige handelingen.
Dit noemt men klantenbinding Viaplay !!!!!!

Een boze Viaplay klant.

Date of experience: February 28, 2023

Knutselsmurf 28 feb 2023
J

Ik heb dezelfde problemen met Viaplay, waardeloze klantenservice.
Je start een chat en na 2 uur krijg je nog steeds geen contact met de klantenservice. Zelfde als je belt en je komt door (ik had geluk) dan zijn er na een uur nog 56 klanten voor jouw.

Jan 3 mrt 2023
H

Heel herkenbaar idd, precies hetzelfde. Abonnement omgezet naar jaar abonnement van 10,49 per maand, nu een automatische incasso van 15,99 . En dan een klantenservice die niet bereikbaar is. Wat een schaamte!!

Hindriks 9 mrt 2023
R

1 ster is nog teveel!!!

Viaplay is echt waardeloze, zeker niet aan beginnen🤮 ook slechte ondersteuning. Google maar eens en je zult zien, dat de meeste mensen niet tevreden zijn. En ook nog eens veels te duur!!!!!
Wil je fatsoenlijk Formule 1 kijken dan beveel ik F1tv pro aan, werkt allemaal veel beter en ook nog een stuk goedkoper!!!

Regina 13 feb 2023
Reageer
J

Drama

Wat een drama dat Viaplay. Hoe goed Max het ook doet, Viaplay verpest het F1 gevoel totaal. Grootste probleem is dat ze totaal niet luisteren naar de kritiek die nu al een jaar duurt. Laten we hopen dat ze snel stoppen met F1.
Daarbij werkt de techniek erg slecht, maar ook dat lijkt Viaplay niet te deren.

JJ 9 feb 2023
Reageer
J

WK handbal heren op Viaplay

Ik heb alle klachten gelezen en ze zijn allemaal over de Formule 1 zeer terecht. Nu volg ik de handbalheren, dit is wel echt goed geregeld! Alle wedstrijden, zelfs van alle anderen landen kan je simpel terugkijken, zelfs het commentaar is redelijk terwijl handbal nou niet de sport is waar iedereen zomaar alle regels van kent. Een ex international als Mark Bult en de doelvrouw van de dames handbalvrouwen aan de tafel is ook prima.

John 14 jan 2023
Reageer
Prijzen vergelijken

Door middel van samenwerkingen met meerdere internet en tv providers, kunnen we onze bezoekers gunstige prijzen aanbieden.

Beste internet en tv providers

Dit zijn de beste internet en tv providers van juli 2024.

Over Viaplay

Er zijn 201 reviews geschreven over Viaplay op Reviews.nl. Met een 1.6 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Matig.