V

Je kan nog wel dubbel kijken

Ben benieuwd of de update dat je nog maar op 1 apparaat kan kijken, verschil maakt voor Viaplay in abonnementsverkoop. Denk dat er ook wel veel zijn die het opzeggen nu omdat het al zo duur is en ze er klaar mee zijn. Aan de andere kant, als je echt een F1 liefhebber bent en je kan nu niet meer dubbel kijken, dan neem je een extra abonnement.

Tip: je kan ook via F1 TV pro kijken als je een Viaplay abonnement hebt. Dan kijkt 1 via Viaplay en de ander gewoon via F1 TV pro. Zo deden wij het afgelopen weekend wel!

Visgraad 3 mrt 2024
G

Jij moet werkzaam zijn bij die drama streamdienst, je bent werkelijk de enoge die positief is. Ik stream met 1 apparaat en dat staat meer stil dan dat het doorloopt tijdens de f1 , in europa zou je overal kunnen streamen nou mooi niet dus. Voor mijn werk in Frankrijk en viaplay kun je hier niet streamen, ik kan wel door gaan over alle ellende maar dat is water naar de zee dragen want er word nooit iets mee gedaan. En ja ik heb veel stream diensten die ik gebruik en geen enkele hapert of loopt vast en geen van alle heeft zulke slechte beeld kwaliteit als viaplee. Ik ga eindelijk weg en neem een F1 pro abbonement.

George van zonderen 7 apr 2024
G

Gedoe wat Viaplay aan het doen is

Blijf het wel irritant vinden dat je vast zit aan een bepaald aantal schermen waar je op kan kijken. En dat voor een mega bedrag per maand. Ze hadden best wat schappelijker mogen zijn. Hopelijk neemt Ziggo het over want dan kan ik het gewoon weer gratis kijken. Is verder een prima programma wat ze maken, kan je weinig van zeggen. Ik kijk nu vaak via F1 TV Pro op 1 scherm en dan in mijn kantoor via Viaplay zelf, niet echt wat je wenst maar het is niet anders voor nu. Sowieso een gedoe, al die accounts overal.

Golf 4 24 mrt 2024
Reageer
t

het verhaal van viaplay directeurtje

Volgens het laatste interview ligt het allemaal aan ons. Wij geven viaplay niet de tijd om het Olaf Mol gevoel bij viaplay te creëren.
Hij zelf was Olaf Mol fan maar wilde een langere periode op de Nederlands TV.
Zegt dat hij een bepaalde visie had.
Hoe kun je dan zo een slechte groep commentatoren van het zelfde pluimage bij elkaar sparen. Vroegere auto piloten die zich coureur noemen en steeds vertellen hoe het eens was. Het kan bijna niet maar het is de directeur( verantwoordelijk voor viaplay Nederland) toch gelukt om slechte streaming te combineren met hopeloos commentaar Wij wensen u veel succes

ton van de pol 12 mrt 2024
Reageer
F

Verschrikkelijk

Niet een programma is storingsvrij te volgen. Heb Max meer stil zien staan dan dat ik hem heb zien rijden. Ook voetbal is niet te volgen en altijd op belangrijke momenten krijg je een prachtig stilstaand beeld. Gezien de prijs van het abonnement is dit een verschrikkelijke kwaliteit. Als ik deze kwaliteit bij mijn baas had geleverd was ik al lang ontslagen. Kortom een verschrikkelijke wanprestatie van Viaplay.

Frans van Noort 10 mrt 2024
Reageer
M

Kan niet meer inloggen op Viaplay

Viaplay abo eind december opgezegd per eindatum abonnement 24 maart. Ik heb daar een email van ontvangen. Ik heb niet meer in kunnen loggen. Diverse keren via chat getracht contact te krijgen, geen succes. Een mail naar de helpdesk, ontvangst bevestiging maar hebben nog steeds niets gedaan. Ik kan nog steeds niet inloggen.
Sorry Viaplay dit slaat nergens op.

Mario 10 mrt 2024
Reageer
O

Spijt als haren op mijn hoofd!

2de Weekend met foutmeldingen en dat ik weer niet de F1 kan kijken! Er zouden al meerdere streams zijn, terwijl ik maar naar 1 apparaat kijk en 2 streams tegelijk mogelijk moeten zijn! En als de race straks klaar is dan kan ik ineens wel kijken.
Ik ben helemaal klaar met Viaplay. Ik vind het een stelletje oplichters. Sorry, maar dat vind ik echt!

Olaf 9 mrt 2024
S

Olaf (Olav) Mol, ben jij dat? Ik kijk zelf momenteel via F1 TV, kijkt heel prettig! Viaplay vind ik daarnaast te duur als je het alleen voor F1 doet.

Simar 9 mrt 2024
B

Slecht

We hebben Viaplay genomen, voor de F1..
En laat die nu juist de hele tijd haperen.
Mijn man kijkt al jaren F1, maar zo gaat het plezier er wel vanaf.
Was misschien beter als jullie voor een betere stream zouden zorgen
Ipv. het abonnement zo omhoog te gooien.
Ook wij hopen dat de F1 weer snel naar Ziggo terug kan.
Daar hebben we nooit problemen gegad

Bep 6 mrt 2024
Reageer
C

krijg steeds foutcode 1002 geen verbinding

kan alleen op de laptop met hdmikabel aangesloten op samsung tv. Inloggen op de app op de tv krijg steeds foutcode 1002 (geen verbinding) alle andere apps zoals netfilix youtube videoland disney+ en andere werken wel. heb alles geprobeerd ook bedraad en draadloos
Denk dat dit toch bij viaplay ligt die fout

Claudia 4 mrt 2024
Reageer
K

Kan geen F1 met 2 apparaten.

Kan geen F1 kijken omdat volgens hen op mijn adres met een ander apparaat al wordt gestreamed wat niet zo is. Er wordt ook niet aangegeven welk apparaat dat dan zou zijn.
Daar betaal je dan ook nog veel te veel voor.
Als ik dan via de chat contact zoek ik moet ik anderhalf uur op reactie wachten.
Dan is de wedstrijd al lang voorbij.
Na resetten is het probleem dan opgelost, maar heb ik er niets meer aan.

Kees 2 mrt 2024
F

Schandalig dat je niet meer op 1 IP adres op 2 apparaten sport kan kijken. En wel weer €2 omhoog gaan. Het is werkelijk ongehoord.
Hopelijk gaat Viaplay failliet, dan zijn we van die bandietenbende af.
1 ster is al teveel. Optiefen met die kutzender. Gewoon weer terug naar Ziggo of een andere normale zender.

Frits 3 mrt 2024
F

1000 % mee eens. Nog nooit zo één zooitje gezien. Hoop dat dit snel veranderd wordt. Heel snel. Dit is niet normaal dat het duurder wordt maar ook steeds minder. Voor mij opzouten met die prutsers.

Fb 8 mrt 2024
L

Hooguit 10 min. beeld en dan verdwenen

Waar Viaplay het seizoen van 2023 slecht eindigde begint Viaplay in Bahrein met nieuwe streamings problemen. Na ca 7 min. valt de race weg en zie alleen een race auto op het beeldscherm komen, ook het geluid is dan foet. Vervolgens de aan/uit knop aanzetten op het huisje klippen en dan zie je dat deze automatisch op KPN staat, dan weer naar links gaan om op Viaplay te klikken en dan op de race klikken. Na 2x overgeschakeld naar RTL Duitsland. Één ding weet ik wel zodra Viaplay haar tarieven verhoogt beëindigd ik mijn abonnement met Viaplay, gewoon een stelletje prutsers.

L. van Nieuwenhuijzen 2 mrt 2024
A

Hier hetzelfde. Waardeloos. Op de iPad doet ie het wel dus heeft niets met verbinding te maken. Graag een oplossing hiervoor of geld terug.

Agnes 3 mrt 2024
L

Beste Agnes, een bevriende ict-er heeft met de nodige moeite Viaplay geïnstalleerd. Als 76 jarige gaat dit mijn pet te boven. Komend vrijdag en zaterdag de race van Saoedi Arabië en als dan dezelfde problemen voordoen zeg ik het abonnement op wegens geleverde wanprestatie. Overigens ik vandaag een film zonder problemen afgespeeld. Succes toegewenst. Met vriendelijke groet, Leen

L. van Nieuwenhuijzen 3 mrt 2024
A

Ja, bij mij doet alles van viaplay het goed behalve de F1. Vandaag nog hele middag gekeken naar voetbal.werkt prima.

Agnes 3 mrt 2024
C

Om de 5 minuten loopt het beeld vast.

Om de 5 minuten loopt het beeld vast, geluid gaat wel door.
Viaplay afsluiten en opnieuw starten. Dan weer voor 5 minuten.
Internet snelheid gecontroleerd en is 90 mb/s +
Deze storing doet zich alleen voor bij Viaplay formule 1
Bij geen enkele anderen zender of streaming komt dit voor
Doe er iets aan!!!!!
Viaplay is veel te duur voor deze kwaliteit.
Wordt tijd dat Ziggo het weer overneemt.
Scandinavische prutsers.
Waardeloos en ergerlijk.

Carlos 2 mrt 2024
Reageer
J

Fcking irritant

F1 loopt 10x per race vast. Ze zijn gewoon niet in staat om live streamen goed voor elkaar te krijgen. Daarnaast werkt terugkijken voor geen meter. Terugspoelen kan niet( waarom????). Het is redelijk duur, maar dat begrijp ik wel als f1, en de duurste voetbal competities wilt uitzenden. + darten xD

Jasper Meijer 2 mrt 2024
Reageer
R

Kut kwaliteit.

Kut kwaliteit van zowel beeld als commentaar,vooral het gewauwel van Allard Kalf,het wordt tijd dat ze verdwijnen en er weer een aanbieder met visie en respect voor zijn klanten komt .Je kan er met goed fatsoen niet naar kijken,het beeld blijft continu vervagen en wegvallen,geluid blijft te horen helaas(Allard Kalf) . Ik denk met weemoed terug aan de tijd met Ziggo.

Roel Salomons 2 mrt 2024
Reageer
F

Darten puntentelling

Bij darten is de puntentelling rechtsonder in het tv beeld niet te lezen. Het is te donker er moeten heldere witte cijfers in het beeld komen om de wedstrijd goed te kunnen volgen. Hoezo te kort? Dit is toch duidelijk? De veer in jullie achterste komt na de duidelijke puntentelling bij de uitzending.

Groet francien liefhebber van darten

Francien 1 mrt 2024
Reageer
J

Echt totale oplichting

Het enigste wat ze te bieden hebben is formule 1, voor de rest echt helemaal 0,0 qua series of films. En als je dan formule 1 kijkt zijn er altijd storingen, slechte beeldkwaliteit etc. Ik ben groot fan van formule 1 maar ik kan het helaas niet meer volgen omdat ik weiger ruim 15 euro per maand te betalen voor werkelijk de allerslechtste streaming service ter wereld. Echt 100% volkomen slecht. En echt weerzinwekkend dat dit bedrijf gewoon een monopolie op f1 heeft in Nederland. Om te kotsen gewoon.

Jeroen 1 mrt 2024
Reageer
J

Viaplay 1 ster teveel

Vandaag geprobeerd de eerste F1 training te kijken.
Hopeloos, telkens stilstaand beeld, een algemeen plaatje.
Het commentaar loopt wel gewoon door.
Het gezwets maakte het uitzend drama gevoelsmatig nog erger maar dat terzijde.
Ik wacht nu al meer dan 60 minuten op een medewerker.
Kansloos.

Ik vraag me af of we aangifte tegen Viaplay kan doen wegens wanprestatie of internet fraude.

JR 29 feb 2024
Reageer
E

Commentaar Eerste training F1

Wat een ontzettend slecht commentaar bij de eerste training. Allerlei verhalen constant gepraat en niet naar de training kijken en becommentariëren wat er gebeurd. Zelfs de snelle ronde van Ricardo missen en denken dat ie de laatste ronde het snelst heeft gereden terwijl je naar een herhaling kijkt.
Ik hoop op verbetering anders zeg ik echt mijn abonnement op.

Ed 29 feb 2024
Reageer
H

Slechtontvangst

We zijn net weer aan de gang met F1 EN OPNIEUW zijn de verbindingen slecht en mis je weer van alles.
Wat een kut bedrijf is VIAPLAY.
Daarnaadt commentaar zo dramatisch slecht. Echt wordt elke keer slechter.
Please Ziggo neem zo snel mogelijk F1 weer over van dat dramatische VIAPLAY

Hans 29 feb 2024
Reageer
M

Aub terug naar ziggo

War een ergenis om live F1 te kijken. Om de 30 a 40 seconden bevriesd het beeld.
Het commentaar zonder Olav Mol went wel, maar wat een heimwee naar het Ziggo- tijdperk. De hele presentatie van F1 was leuker om te kijken. Denk dat heel veel F1 liefhebbers zich hier in kunnen vinden

M van Duijn 23 feb 2024
S

100%, bijna alle reviews gaan ook over het feit dat Ziggo het voorheen beter voor elkaar had. + dat je daar niet ook nog eens zoveel geld voor moest betalen omdat het vaak in het pakket zat. En zelfs voor KPN gebruikers konden ze Ziggo Sport nemen voor 12.50 euro ipv nu 16 a 18 euro? Te gek voor woorden.

Simar 23 feb 2024
M

F1TV Pro in je Viaplay abonnement?

Ik lees dat je vanaf februari F1TV Pro kunt aansluiten via je Viaplay abonnement? Maar je neemt toch juist Viaplay om F1 te kijken... Moeten klanten dan extra betalen om F1TV Pro af te sluiten? Dat zal weer wat zijn, vrij dubbel?

Laat Ziggo het maar gewoon overnemen... Beter voor de Nederlandse markt en dan zit het in ieder geval gewoon bij Ziggo Sport in!

Mark 25 jan 2024
Reageer
R

Viaplay ow ow ow

Gaat niet best met Viaplay volgens mij, is nu ook voor 30% overgenomen door Canal+. Ze doen er alles aan om F1 toch nog te blijven aanbieden aan de Nederlandse comsument want dat is letterlijk het enige waar ze op verdienen. Kijkt geen hond naar darts of de films dat ze aanbieden. Persoonlijk vind ik de premier league ook nog wel leuk met Manchester United etc maar om daar 16 euro per maand voor te betalen terwijl je ook nog maar met 2 toestellen tegelijk kan kijken dat is echt veel te gek. Ook niet zo raar dat ze nu in zwaar weer verkeren als je het mij vraagt. Ook de mislukte keuze om de Ziggo commentatoren niet mee te nemen bij de F1 doet ze volgens mij nog steeds pijn. Hoorde dat veel consumenten nu Viaplay stop zetten en dan straks misschien weer nemen als het F1 seizoen weer begint.

Rene 17 dec 2023
Reageer
D

Helaas

Voorheen F1 gekeken, maar gauw weer opgezegd, nu toch even abonnement genomen in verband met het wereld kampioenschap handbal dames. Wat een teleurstelling wederom. Presentatrice is niet heel erg geschikt en commentaar is ook onder de maat, heeft te beperkt verstand van de handbalsport. Handbalbond moet maar gauw weer overgaan naar een andere partij wat mij betreft.

Denise Bevers 30 nov 2023
S

Nou ze hebben in ieder geval eindelijk een commentator die zelf ook al jaren lang handbalt, Stijn. Dat is al beter dan dat ze iemand van de NOS plukken die nog niet weet dat er een cirkel bij handbal is. Ik vind het commentaar zeer prima! Kan de F1 nog wat van leren.

Shredder 30 nov 2023
R

Viaplay abbonement opzeggen!

Slechte ervaringen met Viaplay met de uitzendingen van de Formule 1.
Viaplay heeft de 2 seizoenen nooit geluisterd naar de klachten van de consument.
Abu Dhabi is nu afgelopen en ik heb gelijk mijn abonnement opgezegd en ik hoop dat meer abonnees zullen volgen zodat ze volgend seizoen geen formule 1 meer kunnen uitzenden.

Ruud 26 nov 2023
Reageer
P

Wat een rotzooi

Heb me nu genoeg geërgerd aan viaplay wat slecht.
Ze zijn volgens mij continu bezig klanten te schofferen. Samen vatting terugkijken oh no
Reclame terwijl het de duurste steaminsdienst is jawel we treiteren onze klanten weg.
Viaplay adios ga maar gauw failliet
Daar moet je echt knappe onbenullen voor in dienst nemen.

Peter van Empel 19 nov 2023
Reageer
A

Top commentaar las vegas

Wauw wat geweldig dat Allard Kalff en Jeroen Bleekmolen het commentaar verzorgen. Dit is pas een verbetering. Hopelijk komt Olaf Mol en Doornenbos ook terug. Verder ben ik erg blij met Viapay en hoopt dat ze ook luisten naar de reviews en de tips die erbij staan. Er moet echt iets veranderen en het wel fijn als je goede reporters hebt. Nu is het soms een drama.
Begrijp de andere reacties heel goed.

Arno 17 nov 2023
Reageer
Prijzen vergelijken

Door middel van samenwerkingen met meerdere internet en tv providers, kunnen we onze bezoekers gunstige prijzen aanbieden.

Beste internet en tv providers

Dit zijn de beste internet en tv providers van april 2024.

Over Viaplay

De Netflix van Scandinavië en het hoge Noorden, Viaplay, is een streamingdienst voor films, series en sportevenementen. Het bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste streamingdiensten in Scandinavië. Viaplay biedt een uitgebreid aanbod aan films en series van verschillende genres, waaronder exclusieve content die alleen beschikbaar is op Viaplay. Daarnaast biedt het bedrijf ook live sportevenementen, waaronder voetbal, ijshockey en Formule 1. Viaplay is beschikbaar in verschillende landen, waaronder Zweden, Noorwegen, Denemarken en Finland. Het bedrijf streeft naar het bieden van een uitstekende kijkervaring aan haar klanten en investeert daarom in hoogwaardige content en technologie. Viaplay is beschikbaar op verschillende apparaten, waaronder smartphones, tablets en smart-tv's.