Streamingdienst

Viaplay

91 reviews
23% positief
9% neutraal
68% negatief

Viaplay is een video-on-demanddienst. Het is een Zweeds bedrijf dat in het buitenland al een streamingdienst Viaplay gelanceerd heeft. Begin 2022 zal Viaplay ook gelanceerd gaan worden in Nederland. Ze hebben onder andere de uitzendrechten van Formule 1, Darts, Premier League en Bundesliga voetbal. Naast al deze sporten kunnen klanten ook genieten van allerlei films en series.

Viaplay is van alle streamingdiensten de beste keuze.

Bezoek Viaplay


Reviews (91)

 • frank

  3e race F1 bij viaplay ook verpest

  Wat een farce! Viaplay kocht F1. Ik heb nooit problemen gehad om een ​​race te zien, maar nu heb ik elke race problemen. De app op tv heeft problemen, de verbindingen zijn erg slecht. Ik zie grote delen van de race wazig omdat het vaak langzaam laadt en de stream regelmatig 2-10 seconden stopt. Vandaag begon ik de race laat en de app kon niet vanaf het begin starten. En ik kan niet terugspoelen. Dus nu weet ik ronde 36 al!!! en ik kan de eerste 35 ronden niet kijken! (tenminste nog niet). Breng F1 alsjeblieft terug naar een tv-station, waar alles werkt, totdat je je problemen hebt opgelost!

  frank 10 apr 2022

 • Freek

  Heel matig

  Goed dat ze apps voor tv, ipad en mobiele telefoon hebben. Dat is ongeveer het enige positieve wat ik kan noemen.

  Ik vind het commentaar matig, ook alles erom heen vond ik bij Ziggo leuker en beter. Slecht overgenomen dus!

  De kwaliteit van het beeld op de tv is echt dramatisch. Daar krijgen ze gewoon 0 sterren voor. Haperingen, soms stopt het beeld. En daar heeft Netflix, Videoland, etc geen last van

  Freek 10 apr 2022

 • jafo

  blij dat ik hier niet voor betaal zeg

  Nou eerste trainingen en kwali.

  Het is copy paste, nergens op slaand en heel veel ruis op de lijn. Zoals ik al heb gezegd tegen dat waardeloze viaplay, investeer in kundig personeel en niet in 1 hersencellige wezens die op onze reviews reageren zonder iets te zeggen.

  Nou het weekend tot zover. Beeld is erger dan bagger. af en toe stilstaand. heb zakken met nootjes op en ik heb bij ziggo 1 GIGABIT viaplay. maar vandaag kreeg ik alle shit binnen in 360i niet eens 360p. Kneuzenbeeld dus weer.

  albers blaatte weer als een dyslectisch schaap. die man zijn orgaanvet zit in zijn hoofd. ben vorige race nog niet vergeten. vangrailen.... jaja kneus. en schumacher zat na de crash vol met adraline oooohhh god spuit die man purschuim in zijn keel.

  brandsen kan beter naar de wallen in 020. misschien dat ze daar van enig nut kan zijn. Guido is weer goed.

  Dan racecontrol. dat laat je braken zeg. daar ben ik snel over klaar. alleen maar open deuren inschoppen.

  de commentatoren hebben geen kleuterschool afgemaakt. onzinnig commentaar. vanuit de ogen ongefilterd naar de mond. walgelijk duo.

  pitspoes ietsje beter vandaag. staat niet meer als een kangoeroe te stuiteren.

  Het is helaas voor mij de enige manier om gratis te kijken naar deze kneuzenzooi. erg maar helaas. Wat mis ik ziggo zeg..........

  verheug me niet op morgen.

  investeer in goede f1 verslaggeving en copy skysports niet kneuzen.

  Als ik zo alle bagger op internet lees over deze zelfvoldane club zonder enige vorm van reflectie ben ik oprecht benieuwd naar het aantal aansluitingen wat er op dit moment echt is. ik hoop echt dat ze ten onder gaan en ziggo de rechten voor een schijntje kan overnemen en alle weer back to normal gaat.

  jafo 9 apr 2022

 • Frans

  4 weken verder

  Vooropgesteld dat we gedoemd zijn om Viaplay te gebruiken als we de F1 race live willen zien, moet ik bekennen dat de kwaliteit belabberd is. Via het Ziggo kanaal op tv valt er niets terug te zien, op te nemen of wat dan ook en zul je domweg klaar moeten zitten als de uitzending begint. Op de phone heb je wat meer mogelijkheden, maar daar is de beeldkwaliteit juist vaak weer erg slecht.
  Na 4 weken zit ik al ernstig te bedenken of ik het abonnement maar weer moet opzeggen?
  Eerst morgen maar de wekker zetten op 06.45 voor F1 Australië. Bij Ziggosport zou ik gewoon met koffie op de bank om 10.00 uur de race hebben kunnen kijken zonder enig probleem.
  Zo zie je maar dat monopolisten bagger kunnen aanbieden en er vrolijk mee weg komen.

  Frans 9 apr 2022

 • Mj

  Treurig

  Het is werkelijk onbegrijpelijk dat een sport waar zo veel geld mee is gemoeid, op de wijze bij de fan's wordt voorgeschoteld. Je zou toch zeggen dat bij de verkoop van de uitzendrechten de eis wordt gesteld dat uitzendingen minimaal in HD en surround moeten worden aangeboden. Ook ben ik het eens met de vele reviews waarin het gemis aan passie en emotie worden genoemd. Zeer slechte reclame voor de sport. Wat Ziggo in de loop der jaren heeft opgebouwd wordt nu om zeep geholpen.

  Mj 9 apr 2022

 • MP Dekstra

  Nog steeds teleurstellend

  Inmiddels een aantal weken lid en ik moet toegeven het is tot nu toe zeer droevig gesteld met de kwaliteit van Viaplay. Ik ga niet in op de content/uitvoering van de F1 programma’s van Via Play, maar juist op het streamen.
  Bij ziggo waren we, blijkt nu, verwend. Gewoon lekker via je tv ziggo of kpn gids terugkijken, stilzetten, opnemen etc. Kijken wanneer je wilt. Bij Viaplay lijkt dat nog niet onder controle.
  Mbt de race in Saoudi waren we gelukkig in staat live te kijken. We liepen wel 3 minuten achter op de buren, maar dat geeft niet. Stilzetten lukte niet, zodra je het weer aanzette (pauze naar play) ging het programma verder waar de live uitzending was. Heel jammer en eigenlijk niet van deze tijd.
  Vanmorgen was de superteleurstelling. De kwallie terugkijken. Niet mogelijk op het moment dat de uitzending nog bezig was. Alleen maar live… en dat ook nog is met veel haperingen. We hebben zowel apple, als de app op een samsung tv, als google chroom. De app op Samsung was niet in staat het beeld te kunnen oppakken. (Ligt misschien aan samsung, maar toch teleurstellend), daarna via apple… ook niet mogelijk. Bleef zoeken naar een stgream. Via chroomcast… af en toe flitsen, maar merendeel alleen de reclame van Viaplay en geen uitzending. Uiteindelijk via ipad op de (kleine) ipad proberen te kijken… zelfde probleem. En we hebben zeer snel internet (hoogste tarief KPN) dus daar kan het niet aan liggen denk ik dan.
  Om kwart voor 11 waren we uiteindelijk in staat om de samenvatting van de kwallie te kijken… maar dat is toch niet wat je wilt.
  Kortom, na 2,5 weekend F1 viaplay… zeer teleurstellend.

  MP Dekstra 9 apr 2022

 • HUdB

  ViaPlay

  Het is nu her 3e Formule1 weekend en het 3e weekend dat ik dit kijk via ViaPlay.
  Wat een dramatische commentatoren en studio presentatoren.
  Wat hunker ik weer naar Ziggo waar alles ontspannen ging en ontspannen.
  Alles waar ik nu naar zotte kijken is te vergelijken met het nieuwsveeslag van de oorlog in Oekraïne.
  ViaPlay geef de uitzendrechten terug aan Ziggo en geef de kijkers weer plezier in het kijken en luisteren

  HUdB 9 apr 2022

 • Ronald

  kan het nog slechter

  Wat een verschrikkelijk bedrijf is dat viaplay, ze hebben vakkundig het F1 weekend verpest.
  Beeld kwaliteit is een ramp en nee ligt niet aan mijn verbinding of hardware aangezien elke andere streamingdienst hier goed werkt. daarnaast is de hele presentatie van de F1 niet om aan te zien en vooral niet om aan te horen. je krijgt het gevoel naar een slechte lokale omroep te kijken. er zit geen passie in, geen gevoel echt helemaal niks. voor en na programma, de race het zo goed verkopen als slaap app, maar kom op dit is niet hoe je de F1 presenteert en brengt naar de mensen. als je de CEO aanhoort van viaplay zal dit ook niet veranderen.... ik hoop oprecht viaplay in nederland verbannen word voor misleiding en oplichting. ik ben blij ik maar een maand had genomen hier wil je geen jaar aan vastzitten. F1tv pro is zoveel beter

  Ronald 8 apr 2022

 • ralf

  Jammer leuk geprobeerd

  Een gelukje dat de klantenservice zo traag is. Mijn mislukte aanvraag voor de 99,00 euro voor een jaar actie is nooit aangepast. Vandaar kon ik mijn maandabbonement nog makkelijk opzeggen. Ik ben normaal best in voor vernieuwing en ik geloof ook best dat alle presentatoren hun best doen, maar zat ik vorig jaar de hele week in afwachting voor de race, is hier na twee races niet veel van over. Wat voor mij de druppel was op op te zeggen? Vooral de arrogantie van de CEO. Waarom moet hij bepalen hoe ik formule 1 graag kijk. Misschien vind ik het juist vermakelijk om een biertje te zien staan op tafel en een polonaise na een winst van Max. Ik mis nu het Enthousiasme en professionaliteit in zowel de studio als op de grid. Tot slot ging hij mij ook nog eens vertellen dat de slechte beeldkwaliteit in de meeste gevallen door de klant zelf komt. Helaas was dat toch wel helemaal de druppel. Dit weekend maar eens kijken of er weer wat van het gevoel terug te halen is met F1TV en Grandprix radio.

  ralf 8 apr 2022

 • Jafo

  Na twee races is alles nog waardeloos

  Na de tweede race is er niets beter geworden. albers wauwelt erop los, heeft 1 jaar kleuterschool als je zijn taalgebruik hoort wat tenenkrommend is. mick schumacher zat vol adraline. en langs het circuit staat vangrailen. wat een ei zeg. komt geen zinnig woord uit die man. spreekt 17 talen vloeiend en wartaal. guido was de positieve uitzondering. amber herkent een auto feilloos op 5 meter afstand! hulde hiervoor.

  Verder. de pitpoes staat, wanneer ze mika vragen stelt te huppelen als een zwangere kikker. wat een wanvertoning om dat te zien. en als mika aan het einde van de zin is ben je het begin vergeten omdat hij zooooooo sloom praat dat hij aan het einde van de race die slak dood trapt omdat hij de hele dag al voor zijn voeten loopt.

  Dan het commentaar. nietszeggend. slap. waardeloos. van totaal geen kennis voorzien. twee ventjes die er geen reet van begrijpen. wat een schande voor de sport is dit zeg.

  de oppermongool was er gelukkig niet coronel. wat een misplaatste man is dat zeg!!!!!!

  Verder de experts, kalff en bleekemolen. jaja wat een zegen is dit zeg. nog meer bagger wordt over je heen gestort. weer twee keer salaris weggegooid. voegen totaal niets toe behalve zakken vullen van de mensen die wel 14 euro's per maand aftikken aan dit kansloze zooitje met de vreselijke arrogantie!!!!!!!

  Nou van de hele crew was er 1 positief dus. en Peter Nørrelund moet ook niet zeiken. er klopt geen moer van heel dat fakking viaplay.

  Dan gaan we naar de belabberde beeldkwaliteit. Woorden als jerk-o-vision, ministeck mode gaan door mijn hoofd. Echt baggerzooi.

  Ik heb een 4K tv stelletje dombo's. ZIGGO ZOND UIT IN 4K! en niet in deze bagger resolutie. ik krijg zeker geen 1080p echnie!!!!! Allemaal lowres.

  Het wordt tijd dat viaplay, in plaats van al deze kneuzen verdedigen, en zeggen dat ze er zooooooo blij mee zijn met deze kneuzen gewoon de zak geven en echt kijken waarom er zoveel negatieve reviews zijn. het ligt niet aan de boze buitenwereld sukkels. het ligt aan jullie vreselijke arrogante benadering van het geheel. wees eerlijk en erken de shitzooi.

  En een goede crew aannemen. may the force be with you.

  Jafo 6 apr 2022

 • Jef

  Puur voor de f1 genomen

  Puur voor f1 genomen.. maar om te janken.
  Echt teleurgesteld. Beeld staat vaak stil. Nooit last van bij andere aanbieders. Geluid niet synchroon met beeld. Zeer lage beeld kwaliteit.
  Presentatie tja wat moet ik zeggen.. nooit geen 13,99 waard. Dan de rest van het aanbod.. weer om te janken. Alles oude knoei. Inmiddels weer opgezegd. Stap over naar f1 tv pro. Goedkoper en beter beeld en geluids kwaliteit. Volg al ruim 30 jaar f1 en in die tijd is veel veranderd maar dat waren vaak verbeteringen op uitzend gebied maar dit is 10 jaar terug in de tijd. Viaplay zal heel snel moeten gaan bedenken hoe te verbeteren want eens een klant kwijt altijd een klant kwijt.

  Nu 2 f1 wedstrijden verder mijn ervaringen. Kwaliteit geen verbeteringen nog steeds bagger.. zit meer naar een zwart scherm te kijken dan naar een race. Geluid... tja tis wat je gewend bent maar ook dat is bagger. Loopt met regelmaat niet synchroon.. ook kwaliteit geluid is bagger. Dan het commentaar tijdens de wedstrijd... emotieloos, saai, onzin, nodeloos geleuter. Het lijkt steeds slechter te worden. App werkt nauwelijks. 2de beeld en of live timing niet bereikbaar wegens storingen. Wennen ok dat kan best maar ik kan hier dus echt niet aan wennen. Dan studio commentaar. Amber sorry maar gaat het niet worden. Albert.... man kap er gewoon mee ga bij een tankstation werken en zorg dat ze de slangen niet meenemen en praat ze daar maar moed in. Want als commentaar/analist sla je de plank mis. Tom je bent niet jezelf.. ken je wel heel anders. Guido.. je doet het goed maar je passie ontbreekt.. hele opzet teveel naaperrij van Sky maar dan net niet. Gaan we het weer over wennen hebben.. sorry gaat hem nog steeds niet worden. F1 staat voor mij voor snelheid, techniek, tactieken, passie, emotie, herrie, geur, gezelligheid, beleving, verschillen, macht, kracht, spanning, show enz.. en dan hebben we viaplay.. het ontbreekt aan alles bij jullie. De race wordt doodgepraat, de sfeer er om heen emotieloos en saai, de passie is weg, de show is een toneelstuk.. alles wat met f1 te maken had is voor jullie teveel een melkkoe geworden. Daarnaast zijn sommige commentatoren in het Engels niet te verstaan. Ik kijk hier de race al jaren met alle Kids en soms ook hun vrienden, 8 tot 14 jarigen , op groot scherm die zijn er wild van maar die kunnen er soms nu niks van verstaan. Afgelopen jaren zaten ze ruim een uur voor de race te wachten. De laatste race geen interesse in de voorbeschouwing meer.
  Op de lange termijn zullen jullie merken dat dit een verloren wedstrijd is als jullie niet willen veranderen en verbeteren. 13,99 hoe durven jullie dat te vragen voor wat jullie nu laten zien. Daarnaast jullie durven niet eens echte kijkcijfers bekend te maken en laten we het over aantal leden maar niks zeggen want ook dat houden jullie angstvallig stil om maar niet te laten zien dat het erg tegenvalt... klantenservice totaal onbereikbaar en mocht je antwoord krijgen na 3 weken wordt je geadviseerd contact op te nemen... zinloos...

  Conclussie.. blijf nog steeds weg bij dit en ga lekker f1tv kijken beter beeld, commentaar zelf te kiezen voor ieder wat wils. Wedstrijden terug kijken.. geen gezever. Beeld is beter, geluid is beter, en het scheelt je veel knaken..

  Jef 3 apr 2022

 • Bart Hendriks

  Beeldkwaliteit Viaplay slecht

  Nog nooit zoveel geld betaald voor een dergelijk slecht product. F1 tv met Olav Mol is een goedkoper en beter alternatief.
  Voor minder geldt heb je betere alternatieven. Het commentaar is saai en op eenzelfde toon. De stam van Christian is irritant en de heren zitten er geregeld naast. Dan viel het bij Olav achteraf mee.
  Ik snap echt niet waarom er voor miljoenen geboden wordt om weer een reguliere sport achter een decoder te krijgen.

  Bart Hendriks 2 apr 2022

 • josie551

  Flop

  Abonnement van Viaplay opgezegd, wat een flop! Commentatoren ( ook Brandsen en Kox ) emotieloos en die Albers meent dat alleen hij de wijsheid in pacht heeft. Stoor me gigantisch aan de vele herhalingen tijdens de race net op het moment dat er spannende gevechten vooraan bezig zijn gooien ze er een herhaling in. Beeld wat regelmatig wegvalt, maar neem vooral een chipsje of nootje we herstellen het binnen een paar seconden tenenkrommend!! Wat mis ik de opzet van Ziggo, en Olav en Jack en de heren in de studio! Zelfs Ricciardo heeft al een opmerking gemaakt over Stephane Kox, heeft Nederland geen betere pit reporters dan dit? Hahaaaa zegt genoeg.
  Als ik op maandagavond naar het Ziggo Cafe kijk dan huilt mijn F1 hart, daar zitten mensen met passie en liefde voor deze sport, af en toe emotie en humor tussendoor. Dat wil ik zien en horen maar niet deze saaie voorgekauwde praat van Viaplay. Ik ben er klaar mee, luister voortaan F1 via de radio met commentaar van Olav 😀

  josie551 31 mrt 2022

 • Cees

  Viaplay maakt niets waar

  Zoals veel zaken tegenwoordig. Veel geschreeuw en weinig wol. Zo ook Viaplay. De beeldkwaliteit is minimaal. Heb je de race gemist? Je kan terugkijken als je wilt, je moet alleen even met de klok aan de slag. Het commentaar is meer overbodig dan gewenst. Klantenservice geeft geen antwoord via de chat. Email werkt niet. In principe gewoon geldklopperij. Viaplay kan nog niet eens in de schaduw van de Ziggo uitzendingen staan. Gewoon opzeggen!

  Cees 30 mrt 2022

 • Henk

  Prettige kundige verslaggeving met veel humor

  Een ware verademing in deze macho wereld vol haantjes gedrag! Amber Brantsen zorgt voor een strakke regie wat zorgt voor een prettige en relaxte verslaggeving. Op de grid hebben ze toegang tot iedereen die er toe doet in de F1 en met mensen als Mika Hakkinen, David Coulthart en Allard Kalff is het volop genieten geblazen, deskundig en met veel humor. Kortom ze verdienen een ruime 10 voor zowel de live verslaggeving als de interviews en nabeschouwingen achteraf.

  Henk 29 mrt 2022

 • Janet

  Slecht breng Olaf en Jack terug

  Met frisse tegenzin abonnement aangegaan. Teleurstellend. Geen samenvatting. Het mist ambiance en sfeer. Mis commentaar Olaf Mol en Jack Plooy. Mis ook nog heerlijk ge… aan de Ziggo tafel. Gisteren gekeken met commentaar van Olaf en Jack via Grand Prix radio. Veel beter. Studiogesprekken slaan we sowieso over. Hoop dat ze snel veel leren bij Viaplay en in de praktijk brengen. Olaf en Jack terug.

  Janet 28 mrt 2022

 • Pedro Oosthoek

  Net niet

  Ik ben al jaren een trouwe kijker. Een uur voor de race, bij Ziggo, ging ik er al voor zitten.
  Nu, na 2 races mis ik de bevlogenheid van de presentatie en de commentatoren.
  Ik lig pad 5 minuten voor de start pas in
  Je gaat er niet meer even lekker voor zitten.
  Het is allemaal heel clean, presentatie Christian Albers.
  Christian Albers staat als betweter en overruled de gastpresentator.
  Kortom
  Als ik een cijfer geef, een 5 maximaal
  Omdat ik de F1 niet wil missen kijk ik via viaplay. Is er een betere optie met meer beleving, stap ik graag over
  Wel jammer zo, op je vrije zondag middag
  Toch te veel gekeken naar het verdien model ipv liefhebbers van F1.

  Pedro Oosthoek 27 mrt 2022

 • Patricia Habets

  Kwaliteit race uitzending

  * slecht commentaar
  * spannend wat volgen focussen ze zich op wat anders heel wispelturig
  * stem presentator overheerst niet komt niet boven geluid is uit
  * Wedstrijd racen moeilijk te volgen en presentator springt van een op ander, volg je wat gaat het uit beeld.
  * Presentator gaat niet professioneel met eigen mening om
  * beeld verspringt terwijl iets belangrijks gebeurt

  Patricia Habets 27 mrt 2022

 • Hans

  Formule 1 commentaar

  Qua Formule 1 commentaar ben ik het niet eens met het gros van de kijkers!
  In de tijd dat wij nog konden kiezen tussen SBS met Olaf Mol en de BBC, keek ik altijd naar de BBC met Eddie Jordan, David Couldhard en consorten, geweldig commentaar, zonder partijdig te zijn.
  Later was Mol commentator bij Ziggo Sport, samen met Jack Plooij. (altijd met die geheime zender op z'n rug, terwijl de andere commentatoren alleen een microfoon in hun handen hadden!)
  Ik volg al zeker 40 jaar de Formule 1 puur en allen voor de sport! (moge de beste winnen dus!)
  Sinds ik verplicht was de Formule 1 via Ziggo Sport te kijken ergerde ik me dood aan het studio commentaar van die Rob Kampues en op de race locatie van Olaf Mol en Jack Plooij!
  Het ging er bij deze heren alleen om, (zeker sinds Max Verstappen meerijdt) wie er het eerst in de "muur" zou belanden!
  Dat heb ik altijd walgelijk gevonden!
  Dus......................wat een verademing voor mij om het professionele commentaar op Viaplay te mogen verwelkomen, de dames en heren commentatoren bij Viaplay doen het mijns inziens erg goed, natuurlijk is er wat meer aandacht voor Max, maar niet op het ziekelijke af, wat wel Bij Kampheus, Mol en Plooij het geval was!
  Nogmaals..........ik kijk om een mooie race te kunnen zien.
  Natuurlijk is het mooi om Max Vertappen te zien winnen, maar als hij uitvalt blijf ik kijken omdat al die jongens het licht uit hun ogen te rijden om puntjes te kunnen scoren!

  Dus bij deze...........Viaplay petje af voor het team dat jullie samen hebben gesteld! (zeker met de sidekicks als Hakkinen en Couldhard)

  Hans 26 mrt 2022

 • R. de Busser

  Via F1 Armoede play

  Zoiets beroerds heb ik nog nooit meegemaakt. Vorige week al moeten kijken via mobiele telefoon streamen naar tv. Gisteren klapt het 15sec voor de de live stream begint in buffering. (komt daar ook niet meer uit) Opnieuw opgestart maar dan loop je al achter want de live stream begint weer bij het begin van de uitzending op TV terwijl het al 20 min bezig en kun je niet doorspoelen naar live beelden. Het gekke is dat mijn buurman het heeft via ZIGGO en die heeft exact hetzelfde probleem. Viaplay zou de problemen oplossen werd er in de uitzending vorige week gemeld (door te laten bufferen - maar dan 1 uur gedaan). Nou, dus niet allemaal mooie praatjes om zieltjes binnen te houden.
  Het probleem ligt weldegelijk bij VIAPLAY.
  Als ze het niet oplossen na mijn eerste maand betalen. stap ik over naar F1 TV PRO. Waardelozer dan dit kan het niet zijn. Maar niet alleen VIAPLAY heeft hier schuld aan ook de financiële hebberigheid van de F1 (FIA). Met Ziggo was het goed, daar valt niet over te twijfelen, met Viaplay barslecht ook daar valt niet over te twijfelen en zowaar ook het armoedige commentaar.
  Jammer heel jammer. Niets eens 1 ster waard.

  R. de Busser 26 mrt 2022

 • Bakker

  Nog steeds heeeeeel slecht

  Vandaag weer naar de trainingen gekeken het beeld stokte ieder 2 a 3 minuten vorige week geen last van gehad. Nu dus wel. Ik dacht dat het niet slechter kon gezien de ervaringen van vorige week.
  Ook het commentaar van Allard Kalf blijft tenenkrommend en hij hoort zichzelf vast erg graag praten. Ook denkt hij dat hij alles vol moet praten met onzinnig gezwam.
  Graag naar huis sturen die man. Ook de pitreporter een jong meisje weg sturen.
  Het stotterende beeld met spoed verhelpen.

  Bakker 25 mrt 2022

 • Dirk Jan

  Het is tijd om het recht te zetten Viaplay

  Dit kan niet lang meer duren met Viaplay. Heel veel Nederlanders zijn gestopt met F1 kijken, waarschijnlijk omdat het toch een stuk duurder is dan voorheen (als je Ziggo had). Ik lees overal, en heb dit zelf ook ervaren, die commentatoren kunnen echt niet. Qua beeld is het al iets verbeterd als hoe het was met de trainingen. Helaas kan je die mensen niet verbeteren naar het niveau van Mol en Plooij. Laten we het ook een beetje positief proberen te houden: ze proberen het wel. Ze hebben simpelweg de verkeerde mensen aangenomen. Als je Coronel boven Doornbos plaatst voor een F1 wedstrijd, heb je er letterlijk helemaal geen verstand van. Grote fout en tijd om het recht te zetten Viaplay!

  Dirk Jan 23 mrt 2022

 • Regina

  1 ster is nog teveel

  Viaplay is echt vreselijk!
  We missen Olav en zijn team bij de f1.
  Amber lijkt wel n nieuwslezers en nog maar niet te spreken of die Albers, vreselijk!
  En dan de films en series die worden aangeboden, veels te weinig aanbod voor het abonnement wat je moet betalen.
  Er zullen dan ook velen weer vertrekken bij Viaplay en terecht!

  Regina 23 mrt 2022

 • steelpan

  f1 is verpest door viaplay

  jullie hebben de f1 zwaar verpest ik zeg boycotten ze hadden dit kunnen weten ze hebben de show voor ons verpest jullie presentratices hbben er geen verstand van even sirieus viaplay hoe kunnen jullie dit maken schaam jullie diep en wat olaf en jack betreft gaat me egt te ver die 2 hebben zoveel kenis over de sport en in de padock hun zijn f1 olaf is voor mij de nederlandse muray walker een legende die haal je niet weg BOYCOTTEN VIAPLAY F1TV IS GOEDKOPER

  steelpan 22 mrt 2022

 • John

  Erg teleurgesteld we missen Olav Mol

  Beeldkwaliteit was in orde, maar presentatie en commentaar zijn erg teleurstellend. Jammer, gemiste kans want ik zie dit niet snel verbeteren.
  De servers voor het radio commentaar van Olav Mol waren dan ook overbelast, omdat heel Nederland het commentaar van Olav mist.
  Nu maar hopen dat viaplay dit zelf ook snel inziet.

  John 21 mrt 2022