P

Viaplay is gewoon slecht

Ik ben ook helemaal klaar met Viaplay. Soms was de stream moeilijk te starten en beeldkwaliteit slecht, maar dat lijkt iets verbeterd, mogelijk ook doordat steeds meer abonnees Viaplay afzeggen. Het F1-commentaar is niet om aan te horen. Een waterval van nonsens van die twee mannen. De programma's zijn het kijken ook niet waard. Maar het ergste vond ik nog dat we laatst op dinsdagavond de race van Monaco terug wilden kijken maar dat ging niet want de stream is maar 48 uur beschikbaar! (Wtf?!!) Dit was echt de duppel en ik heb Viaplay opgezegd en een F1TV Pro-abo voor een jaar afgesloten. En dat had ik eerder moeten doen! Ik ben werkelijk helemaal blij! Prima beeldkwaliteit, geen haperende streams, talloze mogelijkheden en wat ik helemaal geweldig vind: een archief van tientallen jaren F1-races die je wanneer dan ook terug kunt kijken! Wow!!! Wel jammer dat ze nu ook een stream hebben van de Nederlandse Viaplay-commentators, maar dat heb ik opgelost door GrandPrix-radio van Olav Mol erachter te zetten. Je kunt ook Engels of Duits commentaar kiezen. Wow, wat een mogelijkheden. Piece of cake. Ik kan iedereen aanraden: zeg Viaplay af en neem F1TV Pro! Die gasten van Viaplay verdienen het gewoon niet om over onze rug rijk te worden. Ze zijn gewoon te duur en te slecht.

PieterW 14 jun 2022
Reageer
B

Viaplay maak je fouten goed aub

We kunnen niet zeggen dat Viaplay haar klanten heel blij maakt met de diensten wat ze aanbieden. Heel slecht commentaar, waar ik het 100% mee eens ben. Beeld wordt wel steeds beter en heb zelf ook geen hinder meer hierin. Het enige jammere is dat Ziggo klanten gewoon nu extra betalen voor minder. Wat ik niet snap is waarom Viaplay niet gewoon al het personeel overnam die Ziggo had op de F1 afdeling, daar was iedereen toch blij over? Ik zal zeggen maak je fouten snel goed Viaplay, de meeste Nederlanders betalen voor jullie dienst terwijl ze het vorig jaar gratis konden kijken via Ziggo. Biedt ze dan in ieder geval de best mogelijke service, dat is met het commentaar wat ze vorig jaar bij Ziggo hadden! Het leven kan zo simpel zijn.

Bennie 11 jun 2022
Reageer
O

F1

Goed beeld maar verschrikkelijk commentaar. Wat een ergenis. Mis commentaar van ziggo. Zit eraan te denken om het viaplay daarom maar weer op te zeggen. Hopelijk komt hier nog verandering in. Luister nu via grand prix radio weer het oude vertrouwde commentaarwaar de ze de spanning weer kunnen weergeven. Als u blieft doe er wat mee want dit verziekt wel het kijk plezier

Otto 11 jun 2022
Reageer
J

Waardeloos

Wat een waardeloos bedrijf, steeds opnieuw inloggen, slecht beeld en het commentaar is helemaal een aanfluiting......het ergste is, ik betaal er nog geld voor ook!
Aan een ieder die twijfelt om een abonnement te nemen bij Viaplay......NIET DOEN! geef je geld aan een goed doel of zo, dat wordt beter besteedt dan voor deze rommel te betalen.

John 11 jun 2022
Reageer
C

Wat teleurstellend

Uiteindelijk toch maar een abonnement genomen. Nu al spijt. Beeld bij wedstrijden en kwalificaties heel matig. Een matige eenheidsworst voor alle landen. Commentatoren zijn heel erg matig, zeker vergeleken bij de “petrol heads” van de vorige jaren. Veel geld binnen graaien en zo weinig mogelijk leveren. Walgelijk. Voor mij ook geen enkele ster.

Cas Voogd 11 jun 2022
Reageer
M

Welkom bij de club van gedupeerden. Je had beter eerst de reviews kunnen lezen alvorens een abonnement te nemen. F1 TV Pro is een stuk mooier qua beeld in ieder geval, engels commentaar is ook wel heel goed moet ik je eerlijk bekennen.

Monster C 11 jun 2022
S

Terrible

Eigenlijk is mijn hele ervaring zwaar ondermaats, van het haperende beeld (met glasvezel internet waar 4k prima op draait) & de ongelooflijke slechte communicatie vanuit de klantenservice.

Kijk nu via F1 TV en dat werkt overigens prima. ViaPlay heb ik de kans gegeven maar 0/10, ze hebben voor mij echt afgedaan.

Daarnaast was ik zeker ook niet te spreken over de inhoud, met als enige uitzondering Ho-Pin Tung, die inhoudelijk veel toegevoegd.

Zowel het commentaar als de voor- en aftershow waren beneden verwachting.

Sjef 2 jun 2022
Reageer
w

ik ben bij viaplay

Vanwege het zeer slechte commentaar waarbij de fouten zich opstapelen heb ik Viaplay opgezegd. De commentatoren vergissen zich in namen van coureurs en zelfs welk circuit er gereden wordt. Naast het emotieloze gewauwel van die gasten is het soms ook ECHT FOUTIEF. Ik ben overgegaan naar F1 via Apple TV met enthousiast engels commentaar. Perfect en geen Viaplay meer. Succes

wl 31 mei 2022
Reageer
H

Bagger

Het is jammer, maar viaplay heeft volledig de boot gemist.
Afgelopen zondag 1 grote en 3 kleine storingen en dat kost € 9,95.
Verder kun je beter het geluid van de interviewers uit zetten want die snappen er helemaal niets van. Waarschijnlijk goedkoop maar zeker geen toegevoegde waarde.
Jammer maar het blijft bagger en dat kost zeker mijn abonnement.

Hans Roelofs 31 mei 2022
Reageer
W

NIET DOEN

Wat een waardeloze kwaliteit! En dan heb ik het niet alleen over de beeldkwaliteit helaas.
Ik kan echt niets bedenken waarvan ik enthousiast word.
Commentaar door mensen die er werkelijk niets van afweten (op een enkeling na, maar die is dan weer een arrogante kwal).
Heb heel veel spijt dat ik een abonnement heb genomen.
Zodra ik er vanaf kan ben ik daar weg.
Moet helaas minimaal 1 ster aanklikken, dat is echt al veel teveel.

WB 31 mei 2022
Reageer
E

Slecht kwaliteit

De app werkt niet meer en is dus van slechte kwaliteit ,er gewoon na 2 dagen geen verbinding tot stand te brengen, tevens zijn de comtatoren niet geschikt voor het presenteren van de Formule 1 race, waarom niet het extra kanaal open zetten, dat je op een normale manier alles kan volgen.
En kan je de app eruit gooien, en kan je abonnement goed koper maken,het zeker geen 15 euro waard, na de kortings maanden ben ik weg en over gestapt naar de F1Pro.

E.Bos 8 mei 2022
Reageer
M

Commentaar is zo ongelofelijk slecht

Die commentatoren moeten ze meteen ontslaan. Ze praten om het praten. Kijk nu de kwalificatie in Miami en het gaat werkelijk nergens over. Q3 kwalificatie waarbij er 15 door gaan, Bottas staat 15e, is de laatste ronde. Zeggen ze: Bottas haalt het niet, hij is al gefinisht... Ow wacht de 15e gaat ook door, hij mag toch door! Het gaat echt nergens over wat een slecht commentaar ik irriteer me er mateloos aan. Een van de leukste sporten om naar te kijken en dan krijg je dit erbij te horen waar je nog flink voor betaald ook.

Monster C 7 mei 2022
Reageer
P

Geheel mee eens....buitengewoon slecht commentaar, door de zogenaamde deskundigen......ook de interviews dwars door de kwalificaties heen....brrr....zou toch beter moeten.....

Peter Veenhoff 7 mei 2022
W

Ben dus niet de enige die het weer tenenkrommend vind? Verschrikkelijk wat een entertainmentloos commentaar. Wie zit daar nu weer in de studio? De Grand Prix van Miami, ons eis veel show beloofd, maar de presentators doen er alles aan omdat de kop in te drukken. Ik stop ermee en ga naar F1 Pro

William 8 mei 2022
I

Ben het helemaal met je eens dit is zo verschrikkelijk slecht en kwaliteit ook heel slecht en dan die commentatoren tijdens de race en in de studio 🤢🤢geef mij Olav Mol en Jack Plooi maar en Rob Kamphus in de studio was veel beter.

Isabell 8 mei 2022
G

Het commentaar is inhoudelijk slecht en uitzonderlijk irritant!
Het is altijd weer spannend of we de stream weer aan de praat krijgen.
Er zijn erg veel fans van Max Verstappen de 2 enigen die dat niet zijn doen het commentaar bij Viaplay
Ik blijf hopen op verbetering maar ik denk dat net als veel anderen mijn heil moet gaan zoeken f1 ook nog voor veel minder geld.

Ger 9 mei 2022
R

gebruiksonvriendelijke app

Het is duidelijk dat de prioriteit bij het verkrijgen van de F1 rechten en niet bij de ontwikkeling van een gebruiksvriendelijke app heeft gelegen. de app-prestaties zijn ronduit slecht te noemen, traag, zeer slechte zoekfunctionaliteit en onduidelijke (tijd) programmering. Ziggo heeft het, technisch, een stuk beter voor elkaar.
Als consument ben ik zeer ontevreden en teleurgesteld over de geboden kwaliteit van Viaplay.

Richard Geunther 7 mei 2022
Reageer
P

Slechte kwaliteit

Voor een betaal’service’ echt super slechte kwaliteit. Echt niet meer van deze tijd. Dit is een stap achteruit. Commentaar ook behoorlijk matig, maar je kan het geluid nog altijd uitzetten… het beeld alleen niet verbeteren …

Paul 6 mei 2022
Reageer
J

Zeer slecht commentaar

Viaplay heeft volgens mij het kijken naar de F1 NIET ten goede verandert. Van het commentaar wordt je absoluut gestresst. Die twee kunnen hun kop geen seconde dichthouden, echt een grote ramp. Olaf Mol heeft een rustige stem en een fantastisch gevoel voor wanneer er iets gezegd moet worden. Daarnaast hoor je de emotie in zijn commentaar en stem,wanneer er emotie moet zijn. Dat gaan de huidige commentatoren nooit voor elkaar krijgen. De analisten, ja !!! Wat moet je met al die gasten !! Ze hebben jaren lang geleden een jaartje achter in het veld gereden, en doen of ze alles weten. Dus daar hoeven ze ook niet zo,n ophef over te maken. Voor mij mag het allemaal een tandje minder kwam presentatie. Technische upgrades laten zien, en het daarover hebben, is wel iets wat ik kon waarderen. Olaf Mol graag terug, dan hoef ik mijn grandprix radio App niet op te starten !! Ook een gedoe

Jan Wilbrink 2 mei 2022
Reageer
I

Ik sluit me volledig aan bij deze review. Ik word horendol van het gewauwel van die 2 commentatoren...en zooooo emotieloos ook! Echt niet om aan te horen, nog los van de vele haperingen van het beeld. Dat is de laatste tijd minder, maar het commentaar al": de geblokte vlag zwaait, dat is het einde van de training....ohw wacht, diegene die over startlijn was mag nog een rondje....en Perez heeft de snelste tijd nu....ehhh nee nu Verstappen die heeft snelste tijd,,,ohhh daar komt Sainz...ik bedoel Lecerc...die heeft P1" ........Jongens, we zijn geen kleuters P1 tijdens een training...pffff En rondetje, bandjes, voorvleugeltjes allemaal verkleinwoorden......................Nee ik stap over naar F1TV en het heilige kruis na voor Viaplay

Ido Oosterveld 10 jun 2022
W

Mensen willen meer voor hun geld doe er iets aan

Ben benieuwd hoeveel mensen er nog gebruik maken en een betaald abonnement hebben bij Viaplay. Commentaar valt wel heel erg tegen en het is meer dat je je hieraan stoort dan dat het echt nuttige informatie betreft. Ik blijf echter wel betalen want ik wil graag een app waar ze NL commentaar hebben + beeld. F1 TV Pro is leuk hoor maar daar hebben ze alleen Engels commentaar. Voor nu blijf ik dus bij Viaplay en mag toch hopen dat ze wat mensen van Ziggo overnemen binnen nu en een maand. Ze weten nu dat ze een grote fout hebben gemaakt, haal die mensen erbij en snel. Daar betalen jullie mensen immers voor.

Wim 26 apr 2022
Reageer
J

Waardeloze app

Waardeloze en onlogische app, slechte beeldkwaliteit en traag. Saaie, nieuwe commentatoren die oninteressante vragen stellen zonder enige vorm van humor. Waar je vroeger aan de buis gekluisterd zat, is ViaPlay nu een noodzakelijk kwaad. Ik ga hierna voor een F1 abonnement met grandprix radio voor het commentaar, welke puur en vol humor is.

JW 25 apr 2022
Reageer
J

Waardeloos

Had Viaplay aangeschaft om de Formule1 te kunnen kijken. Na een aantal races irriteren aan het waardeloze commentaar, het vastlopende beeld en de niet gebruiksvriendelijke app, was ik er klaar mee. Wedstrijd later kijken of terug kijken is ook onmogelijk. Wil weer gewoon een wedstrijd kijken met beleving, zonder dat ik er zelf ander commentaar bij moet afspelen. Heb inmiddels Viaplay abonnement weer opgezegd!

Jack 25 apr 2022
Reageer
B

Reactie op commentaar Peter Norrelund

Reactie op: Peter Nørrelund van de Nordic Entertainment Group (NENT) reageert en geeft tekst en uitleg over de vele negatieve opmerkingen op Viaplay.
De F1 uitzendingen moeten serieuzer en journalistieker worden, ok maar wanneer gaat dit gebeuren dan ?? Is die Amber Brantsen dan tijdelijk, want met haar als vervanger van Rob Kamphues kun je toch niet zeggen dat Nent serieus bezig is.
Nørrelund geeft aan heel tevreden te zijn en zegt dat Viaplay er in is geslaagd om mooie producties neer te zetten. Ok, maar waar zenden zij die producties dan uit, in ieder geval niet in Nederland.
Nørrelund zegt tegen de Telegraaf dat de Formule 1 de mensen in Nederland zo na aan het hart ligt en dat dat dan ook voor een bepaald verantwoordelijkheidsgevoel zorgt, ik vraag mij dan inmiddels toch wel af wat ze in Zweden verstaan onder “verantwoordelijkheidsgevoel”. Ook zegt Nørrelund dat hij niet had durven dromen van een beter begin. Nou meneer Nørrelund volgens mij heb je geen dromen maar nachtmerries, mijn gratis advies is: stop alsjeblieft met dromen, want deze dromen lijken mij niet goed voor uw gezondheid, en u kunt maar beter ook maar nergens meer aan beginnen.
Ook zegt hij dat mensen niet van veranderingen houden, als hij dat dan weet waarom verandert hij dan juist wel ?? De mensen zijn niet alleen door Max Verstappen, maar mede door Ziggo (beeld en commentaar) zo enthousiast geworden voor de F1 en dat enthousiasme breken jullie (Nent) op deze manier weer helemaal af. Jullie waren bang om te falen als je Ziggo zou kopiëren, maar beste mr. Nørrelund, door dit niet te doen hebben jullie nu juist wel gefaald.
Ik lees ook dat Nent (volgens Nørrelund) bewust een verkeerde keuze heeft gemaakt door niet met Olaf Mol in zee te gaan. Ondanks dat de F1 fans schreeuwen om de terugkeer van Olaf Mol blijft hij vast houden aan die 2 irritante commentatoren Valkenburg en Heemskerk. Deze 2 heren zullen best ergens goed in zijn maar niet in het becommentariëren van de Formule 1. Ik denk toch dat jullie met teveel mensen hebben gepraat en dat ze in Zweden maar slecht huiswerk maken.
Snappen jullie daar bij Nent dan ook niet dat de Nederlandse F1 fans het juist wel leuk vinden om af en toe te zien dat ze in de studio bier en champagne drinken en de polonaise lopen als Max weer een race wint, dat hoort er juist bij als je iets te vieren hebt, hoe vieren ze dan iets in Zweden, zit men daar strak aan tafel en proosten ze daar met water ??? en roepen ze dan, net als hier op koningsdag, hoera, hoera, hoera.
Ook vraag ik mij af met wat voor een apparatuur men in Zweden Tv kijkt en of men daar nog in moet bellen met een modem voor internet want in Nederland hoeft dat niet meer. Het is dus niet terecht dat Nørrelund zegt dat het aan onze internetverbinding of apparatuur ligt dat het beeld zo slecht is. Nørrelund zegt dat zij een perfect signaal hebben en dat zij ook afhankelijk zijn van het signaal van de ontvanger maar ik dacht dat een ontvanger een signaal ontvangt. Dus volgens mij kunnen zij niet afhankelijk zijn van het signaal van een ontvanger. Ook vind ik het vreemd dat Nørrelund suggereert dat de kwaliteit van een nieuwe smart-tv soms slechter is dan een ouder model, misschien in Zweden maar niet in Nederland. Toch raar dat men hier in Nederland bij Ziggo altijd 4k met HDR beeld had, misschien moeten de Zweden eens bij Ziggo in de leer.
En tot slot zou ik alle Nederlandse F1 fans willen vragen om niet te blijven klagen over de slechte kwaliteit van Viaplay maar om massaal het abonnement van Viaplay op te zeggen en over te stappen naar F1TV en voorlopig te luisteren naar “Grandprix radio” met het commentaar van Olaf Mol. Als iedereen dit doet dan stopt Viaplay vanzelf wel met F1 uitzendingen omdat ze dan geen inkomsten meer hebben en kan Ziggo over 3 jaar de rechten weer overnemen.

Bram 25 apr 2022
Reageer
J

Amen.. spot on.... alle benoemde punten zijn realiteit.. hoop dat ze bij Nent ook de realiteit gaan inzien. Tevens hoop ik ook dat iedereen die klaagt ook de opzeg functie bij viaplay weet te vinden en naar f1tv overstapt. Boycotten die bende..

Jeffrey 25 apr 2022
J

Waardeloos terugkijken

Wat een waardeloze zooi, wil je F1 terugkijken moet je min 5 minuten en nu zelfs 10 minutes n wachten n voor de stream start. Hoe waardeloos, waarom niet gewoon meteen terug kunnen kijken. Kunt klagen bij viaplay maar nul komma nul respons. Zodra mogelijk weg abo en over naar F1Pro

Jos 24 apr 2022
Reageer
S

Bagger drama ellende

Bagger!!! 2 weken 'n abo en dat enkel en alleen voor F1. Elke keer inlog problemen, streaming problemen, haperend beeld als het dan eindelijk besluit iets te doen. Oh, en de klantenservice is ook waardeloos en compleet zinloos. Heb nog nooit zulke aso's meegemaakt. Dus dan denk je, nou, ik ga het maar opzeggen... Dream on, want zelfs die functie functioneert niet. Weer afhankelijk vd slechte klantenservice. Voor de F1-liefhebbers onder ons, neem lekker F1tv. Krijg je tenminste waar voor je geld!

Stefanie 24 apr 2022
Reageer
D

Soms is stil zijn genoeg

Continue gebabbel lijkt wel of de heren per woord betaald worden. Meerdere keren hetzelfde vertellen "Wat een mooi gevecht" terwijl het in beeld is. Heren het is geen radio verslag maar televisie en dat heeft "Beeld" en kunnen de klanten zelf zien wat er gebeurd even aanstippen is voldoende. Zaken die wel relevant zijn worden vaak gemist.

Dick 24 apr 2022
Reageer
K

Zo slecht

Hoe is het mogelijk voor zo’n bedrijf om de streaming niet feilloos te laten kunnen verlopen. Om de minuut moet hij bufferen en dat is zo storend dat je na 10 minuten gewoon wegloop van de tv of uit zet. Ook wordt het beeld kwaliteit gedurende de uitzending telkens anders van slecht tot heel slecht. Los van het gehele aanbod wat ook zeer tegen valt is het commentaar en de verslaggeving alsook het pit report ver beneden peil. En dan dat zij in de media aangeven dat het aan de internet verbinding van de klant ligt slaat nergens op. Dat zou betekenen dat heel Nederland een slechte internet voorziening heeft. Ronduit een slap excuus. Er is maar 1 oplossing wat mij betreft, iedereen het abonnement beëindigen en dan is het snel klaar en krijgen we wellicht weer een goed beeld en een goede verslaggeving.

KvW 24 apr 2022
Reageer
F

Zeer slecht kwaliteit stream

Ongelofelijk slecht!! Als er een alternatief komt stap ik direct over .De mogelijkheid om terug te kijken is zeer beperkt en verder spoelen tijdens een rode vlag lukt gewoon niet en zowel (op de tv app) dan looopt het gewoon vast waardoor je alles af moet zetten en vanaf het begin weer op moet starten… belachelijk dat we in deze positie worden gezet, ik moet iets kopen wat ik niet wil om mijn favoriete sport te kijken wat ik al 40 jaar volg.. viaplay dit vind ik van jullie BOEHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!

Filipe do Carmo 22 apr 2022
Reageer
J

F1

Terugkijken bij Viaplay is echt waardeloos!!!!
Haperen hangen terug moeten spoelen en weer op ieuw en pflrhblflrh
Na drie keer hangen en opnieuw starten en weer terugspoelen ben je er wel klaar mee! Ik hoop toch zo dat een ander de licentie voor F1 overneemt. Ik betaal graag het dubbele als het maar geen streamingdienst blijft!

John 22 apr 2022
Reageer
M

Bagger kwaliteit voor die prijs

Veel haperingen, bufferen en wazig en blokkerig beeld dit ontneemt nu de lol van een live wedstrijd darts op verschillende apparaten getest, goede Internet verbinding en met kabel en niet via wifi en nog is het huilen. Ik kan er van mijn kant niets meer aan doen. Na deze contract periode toch maar f1 tv en pdctv nemen. Voetbal boeit me niets. Kan geen nul sterren geven

Michiel 14 apr 2022
Reageer
Beste internet en tv providers

Dit zijn de beste internet en tv providers van oktober 2022.

Over Viaplay

Viaplay is een video-on-demanddienst. Het is een Zweeds bedrijf dat in het buitenland al een streamingdienst Viaplay gelanceerd heeft. Begin 2022 zal Viaplay ook gelanceerd gaan worden in Nederland. Ze hebben onder andere de uitzendrechten van Formule 1, Darts, Premier League en Bundesliga voetbal. Naast al deze sporten kunnen klanten ook genieten van allerlei films en series.

  • Nog niet geverifieerd