R

Viaplay abbonement opzeggen!

Slechte ervaringen met Viaplay met de uitzendingen van de Formule 1.
Viaplay heeft de 2 seizoenen nooit geluisterd naar de klachten van de consument.
Abu Dhabi is nu afgelopen en ik heb gelijk mijn abonnement opgezegd en ik hoop dat meer abonnees zullen volgen zodat ze volgend seizoen geen formule 1 meer kunnen uitzenden.

Ruud 26 nov 2023
Reageer
P

Wat een rotzooi

Heb me nu genoeg geërgerd aan viaplay wat slecht.
Ze zijn volgens mij continu bezig klanten te schofferen. Samen vatting terugkijken oh no
Reclame terwijl het de duurste steaminsdienst is jawel we treiteren onze klanten weg.
Viaplay adios ga maar gauw failliet
Daar moet je echt knappe onbenullen voor in dienst nemen.

Peter van Empel 19 nov 2023
Reageer
A

Top commentaar las vegas

Wauw wat geweldig dat Allard Kalff en Jeroen Bleekmolen het commentaar verzorgen. Dit is pas een verbetering. Hopelijk komt Olaf Mol en Doornenbos ook terug. Verder ben ik erg blij met Viapay en hoopt dat ze ook luisten naar de reviews en de tips die erbij staan. Er moet echt iets veranderen en het wel fijn als je goede reporters hebt. Nu is het soms een drama.
Begrijp de andere reacties heel goed.

Arno 17 nov 2023
Reageer
L

Overdreven commentatoren

F1 op viaplay hoelang moeten wij nog luister naar die commentatoren, zo te lezen en te horen herft bijna iedereen niks met die twee !!!
Wat een dramaqueens die twee commentatoren. Dit is een HEEEEELE goede reden om op te zeggen. Word kots misselijk van die twee. WAAR IS OLAF MOL.
Geef hun salaris maar aan hem, hij doet het alleen.
Dan zijn we van die klemtoonqweens af !!!

Loodje 5 nov 2023
Reageer
R

Slecht programma

Vind het een heel slecht programma en zet het programma aan als de race begint en zet deze uit als het is afgelopen.
De commentatoren vallen alleen maar in herhaling en is totaal niet boeiend.
Ik kijk de race altijd terug met de voor en nabeschouwing bij de nos want dit komt veel beter over.
Nog steeds jammer dat Olaf Mol en Jack Plooi niet meer horen want deze heren komen veel beter over.

Ruud 22 okt 2023
W

.Doe ik ook waardeloos uitzending via-play hoop dat ze op de fles gaan
Ben er helemaal mee klaar een doffe ellende

Wim 22 okt 2023
P

Weg met al die vreselijke presentatoren!!!

Wat een vreselijk en kinderachtig commentaar geven Guido vd garde, Christian Albers, Nelson Valkenburg en melroy Heemskerk, en laat ook alsjeblieft Amber Brantsen thuis blijven!
Wij zijn geen kleuters meer!
De eerste twee heren hebben zelf weinig gepresteerd maar denken het wel beter te weten!
Nelson en Melroy hebben persoonlijk commentaar op iedereen wat zeer ongepast is en kunnen alleen maar herhalen(beter en beter, slechter en slechter, warmer en warmer) weg ermee!

Pep 20 okt 2023
Reageer
K

Werkelijk onvoorstelbaar gebrek aan kwaliteit

Ondanks supersnel internet en een solide netwerk, waarbij alle steaming diensten fantastisch werken, stelt viaplay, ieder keer, zonder uitzondering, dramatisch teleur.
F1 kijken is werkelijk niet te doen met iedere 8 sec geluid bufferen en later in de wedstrijd (iedere keer), iedere 3 a 4 seconden volledig bufferen. Zwart beeld ook geen uitzondering.
En dat alles voor slechts 16 eur per maand... diefstal. Restitutie zou op z'n plaats zijn.
Inhoudelijk F1 kijken: het presenteren duo heeft geen idee wie er in welke auto rijdt, hoe strategieën werken, en roepen iedere 2 minuten wel iets over rubber, dat was kiele-kiele, momentum. Iedere week opnieuw hetzelfde kinderlijke commentaar van Nelson en melroy. Hou de eer aan jezelf en stop er mee.
Kan niet wachten tot dit abbonement is afgelopen.

K 8 okt 2023
Reageer
M

F1 hele race terugkijken gaat niet

Wat n teleurstelling, dat hele viaplay. Speciaal voor f1 genomen. 16 euro per maand is veel te duur als je alleen f1 wilt kijken. Race Japan was wel erg vroeg op zondagchtend dus om 11 uur maar even “terug kijken”. Nou nou…is n samenvatting van 15 minuten….schandalig. Ik hoop dat Ziggo t weer overneemt, dit was veeeel beter.

Marielle 24 sep 2023
Reageer
R

Commentatoren

Beste,
Per wanneer worden de huidige commentaren vervangen?
Het raakt kant noch wal wat er uit hun strot komt.
Hebben jullie dat zelf niet in de gaten?
Erfelijk!!
Dus hup, weg ermee.
Ze doen dit nu 2 jaar (?) en de stijgende lijn is neerwaarts. Dat moet jullie toch ook zijn opgevallen?
Mijn moeder kan het nog beter 😜

Roland Dragtsma 22 sep 2023
Reageer
K

Klantonvriendelijk

Zonder enig overleg bij einde jaarabonnement overgezet op duurder maandabonnement. Jaarabonnement is, blijkt nu, niet meer mogelijk.
Nou, de groeten.
Zo ga je niet met klanten om.
Ik zie het engels voetbal wel weer gratis op Match of the Day

Ik zou maar heel snel dit terugdraaien en dan mag je mij weer aansluiten.

Klaas Roossien 16 sep 2023
K

Ja afwachten totdat Ziggo de F1 weer overkoopt... Dan zeg ik Viaplay ook gedag. Kijk het alleen daarvoor.. Films en series enz heb je niks aan. En kijk inderdaad Manchester United, wat wel interessant is op het moment.

Karel 16 sep 2023
R

Vreselijke Christian Albers

Er is veel commentaar op de Viaplay presentatoren. Ik vind het persoonlijk steeds beter worden. Vooral Amber doet het erg goed. Alleen die Cristian Albers, wat een loozer. Man kan geen zin volledig formuleren zonder fouten en komt bij mij zeer geforceerd over als het jongetje dat zijn best doet om populair te zijn. Viaplay kan hier op de kosten besparen. Man voegt niets toe.

Ron 5 sep 2023
Reageer
W

Slechte presentators.

De presentators vinden het super als onze Max 2e word en Ferarri 1e in de kwalificatie in Italië. Je mag laten blijken dat je Nederlander bent hoor, dat doen de Italianen ook hoor. Heb vaak het idee dat jullie tegen Max zijn……………Heb liever alleen beeld zonder al het waardeloze commentaar………..
Advies: Terug naar Ziggo en verslaggeving van Olaf Mol…….

WvH 3 sep 2023
Reageer
S

Slechter kan niet!

Verschrikkelijk slecht beeld en haperen. Lijkt wel of ik dia's zit te kijken. Al sinds viaplay de F1 heeft overgenomen. Over het commentaar maar niet te spreken... Voor zoveel geld per maand mag je toch wel wat beters verwachten. Ik heb Viaplay opgezegd en ga op zoek naar iets anders.

Sander van Dijk 27 aug 2023
Reageer
T

Interview max

Waarom word het interview niet gewoon in Nederlands afgenomen , daar leven we toch.
Ook bij nos in het Engels
Ook geen ondertiteling voor mensen die niet begrijpen wat er gezegd word.
Jammer.
Volgende keer gewoon iemand die in het Nederlands alles doet.
Hoop dat het wat mee gedaan word.
Ook voor de mensen die doof zijn en dan van fm1 ,zou een tolk op zijn plaats zijn.

Ton 26 aug 2023
Reageer
L

Minachting klant

Wat een verschrikkelijke slechte ervaring met Viaplay. Ik heb een Nederlands Viaplay-abonnement in Noorwegen om Formule 1 te kijken met Nederlands commentaar. Alles verliep prima tot de app en het commentaar plotseling naar het Noors overschakelden. Ondanks vier klachtenchats in acht weken tijd beweert Viaplay het probleem nog steeds te onderzoeken. Ze negeren je als klant en nemen je klacht niet serieus. Na deze slechte behandeling ben ik helemaal klaar met Viaplay. Hun gebrek aan inzet en klantgerichtheid is teleurstellend. Ik raad Viaplay ten zeerste af aan anderen.

Luc Peters 26 aug 2023
Reageer
J

Waardekoos

Iedereen klaagt over de f1 bij viaplay. Maar geloof me, series en films buiten de f1 is ook alleen maar shit op viaplay. Wat een onvoorstelbaar teleurstellende kut streamingdienst. Echt dikke vette bagger en totaal je geld niet waard. Al ruim een jaar niets nieuws toegevoegd qua documentaires etc. En alleen maar vet slechte oude kut films. Geen enkele leuke serie. Echt 100% ruk gewoon.

Jeroen 21 aug 2023
Reageer
H

Slechte streamingdienst ooit

Nog nooit is er zo’n slechte streamingdienst geweest in nederland. Jammer dat deze streamingdienst nou net de recht van de f1 heeft. Haperende beeld,slecht commentaar, oude film’s.. en daar betaal je nou 16 euro voor. Ziggo neem het alstublieft weer de rechten van de f1 over in 2024!!!!. Gr hannes

Hannes 14 aug 2023
Reageer
E

Waardeloos

Wat waardeloos is Viaplay, elke keer stilstaand beeld etc. Dus geen Viaplay meer. Speciaal Viaplay genomen voor de F1 maar heb nu erg veel spijt. Ik raad iedereen aan om Viaplay op te zeggen, zoals ik ga doen. Dus geen Viaplay meer kijken en een andere oplossing zoeken e het is een onwaardige zender

Elly 30 jul 2023
Reageer
P

Slechte verslaggeving Viaplay

Als ik luister naar de verslaggeving van de F1 Q op vrijdag op Spa F. van Viaplay terwijl ik kijk naar F1 TV gaan alle alarmbellen wel af om hier weg te gaan. Echt waardeloos! Hoop dat Ziggo terug komt.
Weg met die Kalff en Coronel;s zonder enige F1 ervaring!

PRC Sampon 28 jul 2023
Reageer
P

Ontsla al die verslaggevers snel

Wat een amateur commentaar ook die studio muts ik wordt echt ziek van die prutsers !

Snel opheffen die onzin en weer de echte mensen verslag laten doen zoals het hoort

2 maanden geprobeerd, de app is vreselijk gebruiksvriendelijk en die reclame van die B films en series van Viaplay ook helemaal zat, lekker F1 nemen en met VPN naar de enige echte Olav mol luisteren das pas genieten

PK 28 jul 2023
S

Op onze Samsung tv werkt de viaplay echt heel slecht inderdaad. Kan niet eens een race pauzeren of later instarten.... Heel slecht. Tijd voor Ziggo om het weer over te nemen of een ander Nederlandse club in ieder geval.

Shredder 28 jul 2023
S

Hopelijk neemt Ziggo het snel weer over?

Lees overal dat het heel slecht gaat met Viaplay dus hopelijk gaat het snel weer verkocht worden en slaat Ziggo z'n slag? Dat vond ik toch wel een stuk beter qua commentatoren en nog gratis ook (als je Ziggo klant bent). Heb nu een extra Viaplay abonnement maar doe dat simpelweg alleen voor de Formule 1, beetje zonde van het geld is het wel. Kan nog beter F1 TV nemen maar goed, te lui om te wisselen... :-)

Shredder 22 jul 2023
Reageer
H

Die verslaggevers....argh.

Afgelopen weekend was de druppel, wat een verslaggeving, walgelijk.
Tot vorig jaar was het nog te omzeilen met Olav op de radio maar nu moet je wel naar deze twee luisteren.
Tot vandaag, ik ben er klaar mee en de F1 kijk ik wel in de samenvatting bij de NOS.
Ik hoop zo dat Ziggo de nieuwe veiling zal winnen.

Harry 4 jul 2023
Reageer
T

Slecht commentaar

Te veel technische onzin van kinderachtige ogende en sprekende commentatoren die denken dat wij op die onzinnige details zitten te wachten en als klap op de vuurpeil het commentaar van die Olaf die de Dakar al door zijn commentaar heeft verziekten ook in de rtl programma’s de kijkcijfers omlaag haalt denkt overal verstand van te hebben

Ton van de pol 15 jun 2023
Reageer
J

Jezelf belangrijker vinden dan de sport

2de jaar abo op ViaPlay maar ook mijn laatste jaar. Stephane Cox (eerste jaar) en Christian Albers vind ik prima en objectief, maar de 2 commentatoren tijdens de race zijn echt zoooo slecht. Alleen maar in superlatieven en overdreven praten alsof het anders niet leuk genoeg is ... alsof ze het hebben uitgevonden. Jack van Gelder is ook zo een ijdel mannetje, weet je nog "Dennis Bergkamp - Dennis Bergkamp - Dennis Bergkamp" ... WAAROM? De sport is leuk genoeg zonder dat overdreven gedoe, het is minachting van de kijkers om alles te benoemen wat men zelf ook ziet en/of weet. Allard Kalf probeert ook objectief te blijven en kan ik wel hebben, Amber Brandsen is een tv mevrouw van vandaag de dag, doet er haar best (iets te veel zelfs) . Waarom worden deze mensen zo slecht gecoacht, of vindt iedereen het wel prima? Ik ga vlgd jaar naar F1 tv proberen.

JR Jansen 29 mei 2023
Reageer
R

Echt direct stoppen met deze verslaggevers

Formule 1 moet leuk zijn en door zo'n toerrijder als Max zijn wij in Nederland ook echt verwend maar sorry elke week naar dat gezeik luisteren van verslaggevers die die race maar half volgen. Steeds foute info verstrekken. Hoe lang wil viaplay hier nog meer door gaan. Niet iedereen die ooit in een raceauto gereden heeft kan verslaggeven. Lezen ze deze revieuws überhaupt bij viaplay. Alard Kalf en Albers ga ergens anders je onzin vertellen maar verziek niet steeds ons hele raceweekend. Zo slecht heb ik zelden iets meegemaakt. Hoe kun je van zoiets moois zo'n bende maken. Hoop dat er snel iets aan gedaan wordt.

Roland Koning 5 mei 2023
J

"Alard Kalf en Albers ga ergens anders je onzin vertellen maar verziek niet steeds ons hele raceweekend" ... je bedoelt jouw weekend, want ik vind Christian Albers wel een goede ervaringsdeskundige met humor. Wil je Olaf Mol terug? Die zat er nu juist vaak naast en ging al eindtijden gokken terwijl het rondje nog bezig was. Maar goed, smaken verschillen.

JR Jansen 2 jun 2023
B

Helemaal mee eens. Als de F1 commentatoren van Viaplay denken dat ze verslagleggingen doen voor een kleuterklas krijgen ze van deze doelgroep een 10.

Bruno 18 jun 2023
Prijzen vergelijken

Door middel van samenwerkingen met meerdere internet en tv providers, kunnen we onze bezoekers gunstige prijzen aanbieden.

Beste internet en tv providers

Dit zijn de beste internet en tv providers van mei 2024.

Over Viaplay

De Netflix van Scandinavië en het hoge Noorden, Viaplay, is een streamingdienst voor films, series en sportevenementen. Het bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste streamingdiensten in Scandinavië. Viaplay biedt een uitgebreid aanbod aan films en series van verschillende genres, waaronder exclusieve content die alleen beschikbaar is op Viaplay. Daarnaast biedt het bedrijf ook live sportevenementen, waaronder voetbal, ijshockey en Formule 1. Viaplay is beschikbaar in verschillende landen, waaronder Zweden, Noorwegen, Denemarken en Finland. Het bedrijf streeft naar het bieden van een uitstekende kijkervaring aan haar klanten en investeert daarom in hoogwaardige content en technologie. Viaplay is beschikbaar op verschillende apparaten, waaronder smartphones, tablets en smart-tv's.