R

T mobile mobiele telefoon review

Ik heb nu sinds een jaar mijn abonnement bij t-mobile, omdat deze véél goedkoper was dan waar ik daarvoor zat en dit scheelde mij bijna de helft van het geld. Ik ben echt heel erg blij dat ik ben over gestapt, want ondanks dat ik veel minder geld moet betalen, is mijn bereik/internet/etc. niet achteruit gegaan. Misschien zelfs nog wel eerder vooruit, dus ik ben op alle fronten vooruit gegaan, behalve qua kosten. Die zijn verminderd, dus ik ben een hele tevreden klant.

Robine 18 jan 2020
Reageer
D

T-mobile goede middenweg

Ik vind het belangrijk om goed bereikbaar te zijn op mijn mobiele telefoon, maar vind het dan weer niet nodig om altijd maar het duurste van het duurste te hebben en in dit geval was een abonnement bij T-Mobile de goede middenweg.
Het is een prima aanbieder, ik ben altijd bereikbaar en het doet wat het moet doen.
Daarbij heb ik dan weer niet alle opties en luxe behandelingen die je bij een vodafone abonnement of een ander luxe abonnement dan weer wel hebt, maar dat vind ik niet erg. Dat is de keus die ik heb gemaakt door hier voor te kiezen.

Danny 14 jan 2020
Reageer
K

T mobile Sim Only fijn in gebruik

T Mobile heel fijn in gebruik. Op de app kan je goed en snel je gebruik en kosten inzien, ook kan je hier snel je gegevens wijzigen. Ik heb gekozen voor een Sim Only omdat ik het geld voor een mobiele telefoon wel heb liggen en ik een hekel heb aan hoge vaste lasten. Eens in de 5 jaar koop ik een nieuwe iPhone of Samsung, die gaan anno 2019 makkelijk die tijd mee. Ik betaal nu uit mijn hoofd 12 euro en kan vrijwel alles onbeperkt, het internet wordt gehalveerd als ik over mijn 2GB heen ga maar dat haal ik nooit. Tenzij je op 4G filmpjes gaat kijken natuurlijk.. :)

Kev 27 jun 2019
Reageer
P

T Mobile goed bereik

Reeds overstapt naar T-Mobile omdat ik met Vodafone thuis geen goed bereik had. De verkoper in de winkel zei dat ik op een ander netwerk moest gaan want Vodafone gebruikt haar eigen netwerk en T-Mobile zit op een andere. En inderdaad, via een map kon ik op internet zien of ik wel of geen goed bereik zou hebben en ja hoor, perfect bereik! Door het hele huis en zelfs in de kelder 5 bars. Schijnt dat het ligt aan hoever de betreffende zendmast van jou vandaan is, is voor iedereen dus verschillend.

4 sterren van mij T-Mobile, prima service, goed bereik. Mag alleen ietsje goedkoper. :)

Pluim 23 mei 2019
K

Hier onder las ik een bericht van iemand die aangeeft dat hij bij T mobile altijd goed bereik heeft overal.
Dat bericht verbaasd mij nogal want mijn bereik is het grootste deel van de tijd heel erg beroerd en wanneer ik bel valt de verbinding soms zelfs weg.
Dus t mobile werkt bij mij niet zoals het hoort in ieder geval.
Ik laat mijn abonnement hier aflopen en daarna verleng ik hem niet opnieuw.

Karin 5 okt 2021
Prijzen vergelijken

Door middel van samenwerkingen met meerdere telecomproviders, kunnen we onze bezoekers gunstige prijzen aanbieden.

Beste telecomproviders

Dit zijn de beste telecomproviders van februari 2024.

Over Odido

Odido is de verzamelnaam van T-Mobile en Tele2, deze bedrijven zijn gaan samenwerken in 2023. Dit telecombedrijf biedt haar klanten niet alleen een uitstekend netwerk, maar ook verschillende extra's aan die het abonnement nog aantrekkelijker maken. Zo kunnen klanten bijvoorbeeld onbeperkt bellen en sms'en bij sommige abonnementen en hebben ze de mogelijkheid om onbeperkt muziek te streamen zonder dat dit van hun data afgaat. Daarnaast biedt Odido ook de mogelijkheid om een tweede simkaart aan te vragen, bijvoorbeeld voor een tablet of laptop, zodat klanten altijd en overal verbonden kunnen blijven. Het bedrijf maakt onder andere gebruik van duurzame energie en heeft verschillende initiatieven opgezet om het milieu te beschermen. Odido is een goede keuze voor mensen die op zoek zijn naar een betrouwbare provider met extra voordelen en aandacht voor duurzaamheid.