R

Klant geworden bij next energie

Ik had begin december bij mijn oude energieleverancier de 190 euro gekregen waarna ik gelijk ben overgestapt. Reden was simpel: enorm hoge prijzen omdat mijn vaste contract was verlopen. Had nog wel geprobeerd om daar een vast contract te krijgen maar dat deden ze niet meer?

Dus toen maar gezocht en uitgekomen dat next energie goedkoop was en dat je daar maar 5 euro betaald voor je aansluiting (+ natuurlijk het energie en gas wat je verbruikt). Had wel eerder willen overstappen al maar wilde wel zeker weten dat ik de 190 zou krijgen, dat zal vast weer mis gaan als je tussentijds zou overstappen. Na 14 dagen te hebben gewacht omdat je moet wachten totdat de bedenktijd is afgelopen, werd ik toegelaten bij next energie!

Moet wel zeggen dat het ook niet simpel ging want ik moest een kredietcheck doen, wat uiteindelijk goed ging maar werd wel even benauwd dat ik geen andere energieleverancier kon krijgen.

De app gedownload en dat werkt allemaal nu goed. In het begin zag ik mijn verbruik niet waardoor ik contact had gelegd met de chat. Een chatmedewerker zei dat ik een paar dagen moest wachten en dat het dan allemaal zichtbaar zou worden, dit klopte! Nu met een gerust hart genieten vanaf 1 januari van het prijsplafond!

Renate 18 dec 2022
NextEnergy

Beste Renate,
Wat fijn dat je klant geworden bent en we hopen dat je met veel plezier nu met onze app bezig bent. Dank je wel voor je mooie review.

Vriendelijke groet,
NextEnergy ServiceTeam

NextEnergy 26 jan 2023
S

Let wel op mensen

Let wel op mensen.. ik snap dat iedereen blij is want het klopt dat het bij deze partij wat goedkoper is. maar je betaald wat de inkoopprijs is voor het elektriciteit en gas. Abonnementskosten van 5 euro is wel een schijntje en volgens mij hetzelfde als dat ze bij Frank Energie aanbieden. Ben benieuwd hoe het verloopt met deze energiepartijen als de prijzen straks weer normaal worden.

Sven 17 dec 2022
M

Het feit dat er na Frank Energie nu weer een nieuwe speler op de markt is met dezelfde constructie, zegt mij dat het wel een winstgevende business moet zijn. We gaan het zien, zit zelf ook liever bij een ervaren energieleverancier maar op het moment kies ik ook eieren voor mijn geld en ben dus wel overgestapt naar NextEnergy.

Martinus 28 dec 2022
N

Beste Sven,
Je hebt helemaal gelijk dat je de prijzen goed in de gaten moet houden. Wij hebben de ervaring dat een dynamisch contract met de dag en uurtarieven in de app het leuk maakt om hier mee bezig te zijn.

Vriendelijke groet,
NextEnergy ServiceTeam

NextEnergy 10 feb 2023
L

Kredietcheck en waarborgsom

Een vriend van me had zich aangemeld bij Next Energie en die moest een kredietcheck ondergaan nadat hij zich had proberen aan te melden. Daar kwam uit dat de score te laag was en dat hij een waarborgsom diende te betalen om überhaupt klant te kunnen worden. Is dit normaal en gebeurd dit ook bij andere energiebedrijven of is dit een broodje aap verhaal? Ik wilde heel graag overstappen naar Next Energie maar wil er wel zeker van zijn dat ik niet met gekke waarborgsommen en kredietchecks in de maag kom te zitten. Heb gewoon een baan, net als mijn vriend trouwens, dus graag een reactie van Next Energie kan of van iemand anders die me hierbij kan helpen.

Leon Wilgens 15 dec 2022
M

ik ben sinds november klant bij Nextenergie e zeer tevreden.Krediuetcheck is bij ons ook gedaan, maar leverde geen verzoek om een waarborgsom op.
Tot dusver zijn wij heel tevreden

M. Kusters 5 jan 2023
NextEnergy

Beste Leon,
In onze aanmeldprocedure doen we een kredietcheck. Hier komt een score uit en deze score bepaald of er een waarborgsom gevraagd wordt. Wij maken hiervoor gebruik van de database van een externe partij. Wij hebben dan ook geen inzicht in hoe de score precies tot stand komt. Ook andere energieleveranciers maken gebruik van een kredietcheck. We beantwoorden graag je vragen, we raden wel aan dat via onze officiële website te doen. Dit platform is niet een officieel klantenservice kanaal van NextEnergy. Het best zijn wij te bereiken via de chat. Op onze website zie je de verschillende manieren om contact op te nemen: https://www.nextenergy.nl/klantenservice

Vriendelijke groet,
NextEnergy ServiceTeam

NextEnergy 10 jan 2023
R

Bijna klant van Next Energie

Ik heb mijn 2-malige vergoeding ontvangen t.w.v. 190 euro van Energiedirect begin December en ben daarna gelijk overgestapt naar Next Energie. Veel goedkoper want ik betaalde 3.0+ aan gasverbruik. Helaas moest ik wel 2 weken wachten voordat het aangesloten is, dat is eind december. Ik zit dus in de wachtstoel maar kan niet wachten. Kan trouwens ook niet wachten op het prijsplafond. Het is te gek voor woorden dat ik de kachel niet meer aan durf te zetten...

Rianne 6 dec 2022
NextEnergy

Beste Rianne,
Dank je wel voor je review, en we hopen dat je er weer warmpjes bij zit met onze dynamische tarieven.

Vriendelijke groet,
NextEnergy ServiceTeam

NextEnergy 26 jan 2023
S

Klant bij NextEnergy

Wat met name prettig is aan NextEnergy is dat ze ook gewoon een goede terugleververgoeding geven aan mensen die zonnepanelen op het dak hebben liggen. Dit is namelijk tegen de inkoopprijs dat ze er zelf voor betalen, wel zo eerlijk! Je kan dagelijks opzeggen dus als je het niet ziet zitten kan je er zo van af en je betaald een vast termijnbedrag. Ben sinds 26 november klant van NextEnergy en het bevalt me tot op heden uitstekend. Overstap ging vlekkeloos en ik ben goed geïnformeerd over de veranderingen die per 1 januari 2023 gaan komen.

Slager 29 nov 2022
NextEnergy

Beste Slager,
Dank voor je mooie review. Goed te lezen dat de overstap vlekkeloos is verlopen en dat je tevreden bent over onze tarieven.

Vriendelijke groet,
NextEnergy ServiceTeam

NextEnergy 16 jan 2023
Prijzen vergelijken

Door middel van samenwerkingen met meerdere energieleveranciers, kunnen we onze bezoekers gunstige prijzen aanbieden.

Beste energieleveranciers

Dit zijn de beste energieleveranciers van april 2024.

Over NextEnergy

NextEnergy is een Nederlandse leverancier van duurzame energieoplossingen voor zowel particulieren als bedrijven. Het bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in Utrecht. NextEnergy biedt een breed scala aan diensten aan, waaronder zonnepanelen, laadpalen voor elektrische auto's en energieopslagsystemen. Het bedrijf streeft ernaar om duurzame energieoplossingen toegankelijk te maken voor iedereen en biedt daarom op maat gemaakte oplossingen aan die passen bij de behoeften van de klant. Als leverancier van duurzame energieoplossingen speelt Nextenergy.nl een belangrijke rol bij het bevorderen van de energietransitie en het verminderen van de CO2-uitstoot. Het bedrijf draagt bij aan een duurzamere toekomst en biedt klanten de mogelijkheid om een positieve impact te hebben op het milieu en de samenleving.

  • Geverifieerd bedrijf
  • Energieleveranciers
  • https://www.nextenergy.nl
  • klantenservice@nextenergy.nl