GamekeyDiscounter.nl

GamekeyDiscounter.nl

4.8 reviewscore • 261 reviews
H

Al meerdere malen 5 sterren

Meerdere malen een “update” voor Office gekocht.
Nooit problemen gehad met het installeren
Een klein verbeterpuntje (maar geen aftrek sterren) is dat de factuur via portal bij mij niet binnen te halen was als PDF-BESTAND

Om een kort verhaal lang te maken:
Ik ben zeer tevreden dus een 9,5 afgerond een 10

Herman vNtP 28 dec 2022
Reageer
W

Super handig en zeer goedkoop

Soms is het fijn om nog gewoon Office op een aparte laptop te hebben, zonder meteen een abonnement aan te moeten schaffen. En voor deze prijs is dit helemaal top!
Je moet even goed lezen en zoeken waar alles staat, maar als het achteraf gelukt is, is het vrij makkelijk te installeren. Telefonisch activeren werkt ook heel goed en gaat best snel.

Wil 27 dec 2022
Reageer
M

Legale Microsoft office

Graag maak ik gebruik van legale software, maar voor office wil ik geen honderden euro's betalen om af en toe een office product aan te schaffen. Via Gamekeydiscounter heb ik nu een compleet pakket voor een goede prijs en dat heb ik er dan wel over. Zo kan ik zonder wroeging gebruik maken van de software die zo standaard is in het bedrijfsleven waar uiteraard wel licenties voor hoge prijzen zijn ingecalculeerd.

Martin 26 dec 2022
Reageer
G

office 2021

Na ik had betaald kwam de code met gebruiksaanwijzing direkt binnen.
Geen enkel probleem gehad met het installeren dankzij aanwijzingen.
Het werkt prima is geaktiveerd en niet te verwaarlozen goedkoop.
Hierbij geldt niet,- goedkoop is duurkoop- maar de stelling- koop bij het juiste adres-
Na ik had betaald kwam de code met gebruiksaanwijzing direkt binnen.
Geen enkel probleem gehad met het installeren dankzij aanwijzingen.
Het werkt prima is geaktiveerd en niet te verwaarlozen goedkoop.
Hierbij geldt niet,- goedkoop is duurkoop- maar de stelling- koop bij het juiste adres-

Grieto Klasens 24 dec 2022
Reageer
J

Goedkoop en toch werkend

Al meerdere jaren nieuwe goedkope MS-Office releases gekocht en geïnstalleerd zonder problemen. De levering van de 'Key-code' inclusief de nodige informatie voor de installatie via Email is bijzonder snel en correct. Ook al meerdere kennissen op deze mogelijkheid gewezen met succes. De meegeleverde installatie uitleg moet wel consequent gevolgd worden!

J A Smit 23 dec 2022
Reageer
L

Veel voor weining

Snel betaald met Ideal en netjes via mail licentie sleutel binnen gehad, ook meteen via de site
Voor activering via telefoon gekozen , kost een klein beetje tijd, maar voor dat geld heb ik er dat wel voor over. Betreft Office prof plus 2019, Prima activering, Ook downloaden software gaat snel en eenvoudig.

Leon 20 dec 2022
Reageer
P

Office

Ik heb Office 2021 Professional Plus voor nog geen 15 euro aangeschaft. Activeren via telefoon is even wat omslachtig. Je moet een telefoonnummer bellen en dan een code overtypen van 30 of 40 cijfers ofzo, maar wanneer je netjes de stappen volgt ben je binnen een kwartier klaar voor de start. Erg goede deal, als je het mij vraagt.

Peter 20 dec 2022
Reageer
F

Werkt goed en duidelijke stappen om te volgen

Ik heb gister de telefonische subscription voor Office 2021 gekocht. Het werkte allemaal precies zoals duidelijk in de mail uitgelegd. De code die je door de telefoon door moet geven is wel heel erg lang, dat was wat vervelend. Maar verder werkt het allemaal wel goed, en waren alle stappen duidelijk en makkelijk te volgen!

Femke 20 dec 2022
Reageer
N

Prima Service

Key voor office 2021 gekocht. Onmiddellijk per mail key ontvangen complete met download en installatie handleiding. Alles werkte perfect in één keer (Windows 11) maar ik had me niet gerealiseerd dat ik de NL versie bestelde. Vervolgens prima en vlotte support om de engelse versie te downloaden. Uitstekend! I'll be back.

Niels 20 dec 2022
Reageer
H

Oplichters

Key gekocht voor windows 10 pro retail. In een mail de key ontvangen, geprobeerd en werkte niet. Volgens microsoft werkt de productcode niet. Gamekeydiscounter hierover twee mails gestuurd met daarin printscreens van de meldingen van Microsoft. Tot op heden niets meer terug gehoord. Geld kwijt. Ach jaaa

HvS 24 feb 2021
Reageer
A

Key werkt niet en heel rare negatieve reacties

Ik kocht een productkey voor Windows 10 die niet werkt. Microsoft meldde dat de geleverde key voor windows 7 was. Ik meldde dit terug aan het bedrijf en zij meldden dat ik een screenshot moest maken, Dat was dus niet meer mogelijk. dat wisten ze denk ik ook wel. En na enige maitjes om een goede key te krijgen vroegen ze me om de key die ik gekregen had, stuurde ik ze de key toe, die ik van hen ontvangen had en toen meldden zij dat deze niet voor windows 10 was????? Haha, dat had ik hen ook gemeld. Maar... ik kreeg geen nieuwe key van hen. Slecht, heel slecht

Aaf van Hurck 30 okt 2020
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van juli 2024.

Over GamekeyDiscounter.nl

Er zijn 261 reviews geschreven over GamekeyDiscounter.nl op Reviews.nl. Met een 4.8 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Geweldig.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.gamekeydiscounter.nl
  • info@gamekeydiscounter.nl