GamekeyDiscounter.nl

GamekeyDiscounter.nl

4.8 reviewscore • 261 reviews
R

voor de eerste keer gebruikt en super makkelijk

Door een vriend geattendeerd om licenties te kopen voor m'n nieuwe laptop.
Het bestellen en betalen gaat heel gemakkelijk en snel op de website.
Ik zat al te zoeken naar een email bevestiging met de code. Tot ik zag dat je de licentie key gelijk al na het bestellen op het scherm krijgt. Echt goed!

Roger 2 feb 2023
Reageer
P

Windows 11 pro besteld

Goede snelle service ook als je per email om hulp of advies vraagt.
prijzen zijn duidelijk en prima
Site is duidelijk en geeft voldoende informatie.
helaas een review heeft 50 wororden nodig, is niet altijd de best oplossing als je het envoudig en kort en duidelijk kan houden.
ga zo door met jullie site

Perry 2 feb 2023
Reageer
W

Zoals altijd goed en snel geregeld!

Al heel wat licentie's hier weg gehaald en keer op keer werken ze perfect.
Soms zelfs nog beter door een automatische activatie zonder dat ik hierom gevraagd heb, echt top!

Bestellen en betalen gaat op de website super snel en super gemakkelijk!
Licentie direct op het scherm maar ook direct in de e-mail, kan niet beter.

Heel erg blij mee, nogmaals bedankt!

Wouter 1 feb 2023
Reageer
D

Gewoon prima geleverd

Ik zocht een office programma, waar ik niet iedere maand voor hoef te betalen, daarvoor gebruik ik het nooit optimaal, maar wel word en excel af en toe.
Zo kwam ik bij GameKeyDiscounter en ondanks dat ik er tegenop zag (ik ben 74 jaar) kreeg ik een duidelijke handleiding hoe ik diende te handelen. Zelfs per telefoon en dat op zondagavond! Het is me gelukt en ben er erg blij mee...

Digny 26 jan 2023
Reageer
J

Supersnel je licenties geleverd!

Te pas en te onpas vraag ik een licentie aan, of voor mijn naasten of ik geef door aan de relatie wat te bestellen. 200% vertrouwen in GamekeyDiscounter.nl want de prijzen zijn prima en nooit problemen met te lang wachten, de aanvraag wordt vrijwel direct verwerkt naar volle tevredenheid. Kwaliteit/prijs verhouding is uitermate goed. Nee, je krijgt echt supersnel je licenties geleverd, voor mij is dat van essentieel belang. Klasse GamekeyDiscounter.nl

Jim Alberts 23 jan 2023
Reageer
W

Goed en snel

Ik heb diverse licentie sleutels van meerdere programma’s aangeschaft.
Microsoft Windows, en diverse series van Office
Alles werkt naar behoren.
Goede download links en werkende activaties
Snelle reactie op mail met goede instructies en uitleg hoe te handelen.
Alle is zeer correct afgehandeld
Ik ben uiterst tevreden.
Zo kan ik ook een goede en snelle service aan mijn klanten bieden.

Walter de Vaan 19 jan 2023
Reageer
L

Heel tevreden

Saskia van GAMEKEYdiscounter vraagt mij regelmatig een review te schrijven als ik licenties heb gekocht. Ik heb dat al meerdere keren gedaan maar die 100 euro komt maar niet en dat terwijl ik zo tevreden ben met haar service en afhandeling van het gevraagde. De keuze is groot en de prijzen klein. Ga zo door Saskia.

Larry 19 jan 2023
Reageer
B

Snel en goedkoop

Windows 11 Pro, Office 2019 Pro en PaintShop Pro Ultimate gekocht, binnen een min. de codes ontvangen. Alles zonder problemen gedownload, geïnstalleerd en via het internet geactiveerd... Oftewel... Een SUPER aanrader voor iedereen die voor een niet al te hoog bedrag officiële software wil aanschaffen. Met dank aan GameKeyDiscounter!!! Tja, voor deze positieve review heb ik echt geen 50 woorden voor nodig...

Bert 19 jan 2023
Reageer
J

Uitstekende service

Ik heb een Officepakket besteld via de website. Alles verliep soepel en installatie en elefonusche activatiecode verliepen zonder noemenswaardige problemen. De website en emails zijn helder en duidelijk. Het was eigenlijk een fluitje van een cent. Ook de prijs was bijzonder gunstig. Ben een zeer tevreden klant en kan iedereen aanbevelen hetzelfde te doen!

Jan Fokke 18 jan 2023
Reageer
W

Office plus 2021

Na betaling met Ideal kreeg ik netjes via mail de licentie sleutel binnen gehad, ook meteen via de site
Voor activering via telefoon gekozen , kost een beetje meer tijd, maar voor dat geld heb ik er dat wel voor over. Betreft Office plus 2021, Prima activering, Ook downloaden software gaat snel en eenvoudig.

Wout 15 jan 2023
Reageer
A

Supersnel geregeld

Soms denk je als iets te mooi is om waar te zijn, dan is dat meestal ook zo! Echter bij Gamekey Discounter.nl is het tegenovergestelde een feit.
Supersnel voorzien met goede software en licentie, waardoor ik weer snel aan de slag kon. Gewoon goed en betrouwbaar, dus doen! Hartelijk Bedankt

Ad Hoos 13 jan 2023
Reageer
H

Microsoft Visio Professional 2019 op iMac Windows

Feilloze installatie op iMac 2008 Early met Windows 10 64bit.
Visio Professional 2019 draait heel goed op die oude iMac met Windows 10 64bit.
Ook Windows 10 en Office Professional Plus 2021 bestelde ik via gamekeydiscounter.
Ook voor mijn andere computers kocht ik de Windows 10 en Office licenties.
Onmiddellijk antwoord na bestelling. Snelle download.
Activatie via email verliep vlekkeloos.

Hans 12 jan 2023
Reageer
F

Office pakket 2021 nog geen 15 euro

Helemaal tevreden. Telefonisch geïnstalleerd, wel veel nummers om in te voeren maar dat hoort bij de beveiliging. Je kan het ook online doen maar nog niet zo gedigitaliseerd en zo snel als mijn kinderen, die zijn daar handiger in. Een stuk goedkoper dan in de winkel. Voor 15 euro heb je je Office Pakket, geïnstalleerd op mijn laptop. Via mijn vriend getipt dit via jullie te doen. Echte aanrader!!!

Francis Sugeng 9 jan 2023
Reageer
R

Top

Ik heb licenties voor Windows 11 Home en MS Office 2021 voor mijn nieuwe pc gekocht. Ik had de software ook samen met de pc kunnen bestellen. Dat had me €254,- gekost. Nu was ik op 10 cent na €80,- kwijt. Het had nog goedkoper gekund als ik had gekozen voor telefonisch activeren, maar dat leek me te veel gedoe. De online activering werkte probleemloos.

Rob 8 jan 2023
Reageer
F

Nog altijd zeer tevreden

In één woord goed... Levering, de producten, de prijs en de service zijn al jaren grandioos. Hoewel ik geen vergelijking kan maken met soortgelijke webshops, kan ik gamekeydiscount zeker aanraden. Het aantal woorden moet vijftig zijn, maar ik weet niets meer te bedenken. Ik heb alles wel beschreven.

Ferdinand 8 jan 2023
Reageer
E

Geweldig

Bestel hier altijd, snel goed en top service bij problemen. Uitleg is erg goed. Kevering via email is bijzonder snel. Betalen en direct in mailbox. De downloadlink voor de software is goed en installeren is dan ook een fluitje van een cent. De website is eenvoudig en daardoor duidelijk. Ik zou iedereen deze aanbevelen hier jouw software vandaan tehalen.

Eric Hoet 7 jan 2023
Reageer
J

Goed product

Ik had office 2021 gekozen met telefonische activering.Na betaald te hebben kan je gelijk aan de slag.telefonisch activeren is best wel een lastige klus.Je kan kiezen om het met sms ze doen ,of met een computergestuurde vrouwen stem.Sms werkt totaal niet,maar de computer gestuurde vrouwenstem wel.Je wordt eerst begeleid door een zee van getallen die je allemaal goed moet typen. Zij geeft aan of je het goed doet met correctie mogelijkheden.De eerste reeks moet je eerst op je telefoon typen,en de bijpassende getallen leest zij daarna voor om op je pc te typen .Je kan blijven corrigeren totdat je het zeker weet dat je het goed gedaan hebt.
De rest is simpel, en het product is geactiveerd.

Jos 4 jan 2023
Reageer
A

Prima product

Makkelijk te dowloaden vanaf de website en het installeren ging sneller dan verwacht. binnen 10 min werkent.
ik zou het iedereen aanraden om dit product te kopen, wat de kosten bestreft kan ik het nergens anders goedkoper krijgen.
Alles wat je nodig hebt voor je office pakket zit er in en het was ook makkelijk om het te activeren.

Aede Fontein 3 jan 2023
Reageer
P

Perfect

Goeie site die zeker aan te raden is als je software zoekt
Duidelijke instructies
Makkelijke en snelle download en installatie.
Voor deze prijs kan je niet elders gaan.
Waarom nog meer betalen voor software?
Heb hier al voor meerdere computers software aangekocht en werkte steeds perfect
De download gaat vlot en de activering wordt heel duidelijk uitgelegd.

Peter 1 jan 2023
Reageer
E

Prima software

Vlotte service! Duidelijke omschrijving. Even downloaden en de stappen volgen voor activeren en je bent klaar.
Binnen no time software kunnen installeren! Telefonisch activeren en klaar. Kon gelukkig meteen mee aan het werk. Office pro 2021 pakket werkt prima met alle verschillende onderdelen: Excel Word OneNote PowerPoint. Duidelijke site zonder poespas!

E v E 31 dec 2022
Reageer
G

MS Office 2016 Pro

Heb Office 16 pro waarmee ik vertrouwd ben gedownload en geactiveerd via telefoon. De installatie is vlot verlopen. Staat nu op mijn nieuwe desktop. Het is zeker een aanrader en een een goedkope manier om een volledige Office pakket aan te schaffen. Gamekey is zeker aan te raden. Doe zo verder

Guido 31 dec 2022
Reageer
A

MS office 2021 Professional

Op een goedkope manier legale licenties aan schaffen. Het is daardoor mogelijk om nieuwere versie aan te schaffen om zodoende weer updates te verkrijgen. Nooit problemen en eenvoudige te installeren. Ben blij met de aanbieding die de site regelmatig per email stuurt. Eenvoudig klikken op het plaatje. Een kort aankoop proces.

Andre 29 dec 2022
Reageer
w

Office 2021

Prima levering, activering zonder één probleem. Een aanrader in deze duurdere tijden om op een "goedkope" manier toch een product te kopen dat goed werkt. Dit is reeds de derde maal dat ik bij hen iets kocht, en steeds uitstekend gewerkt. Gamekey is en blijft een aanrader. Doe zo verder.

walter 28 dec 2022
Reageer
P

Office 2021

Een zeer uitgebreide versie van office. Voor de bestelling voor de telefonische optie gekozen. Al verschillende keren via GameKeyDiscounter besteld en ze stellen niet teleur. Ook nog nooit problemen gehad, hopelijk blijft dit ook zo. Wellicht nog wat aanvullende info geven over het deïnstalleren van de vorige versie en over de telefonische activatie. Welke mogelijkheden je daarbij krijgt.

Peter 28 dec 2022
Reageer
P

Perfect produkt

Voor weinig geld heel snel een mooi Office pakket ontvangen. Goede handleiding.
Snel en duidelijk te installeren en ik zit weer voor jaren goed met Word, Excel, PowerPoint enz.
Beslist een aanrader! Dacht dat het voor een leek niet te doen was, maar dat viel ontzettend mee. Snap niet dat je anders zoveel geld kwijt bent en nu nog geen 11 euro. Wanneer je niet de nieuwste versie van officiële programma's hoeft te hebben, maar wel nodig hebt voor werk, thuis of school, dan is dit de oplossing. Vertrouwd en uitstekende service. Geen wachttijden, gewoon downloaden, installeren en gaan. Officiële registratie dus niets illegaals aan. Veilig en vertrouwd. De eerste keer was griezelig, maar uiteindelijk is het gewoon eerlijke handel.

Paul van der Veldt 28 dec 2022
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van juli 2024.

Over GamekeyDiscounter.nl

Er zijn 261 reviews geschreven over GamekeyDiscounter.nl op Reviews.nl. Met een 4.8 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Geweldig.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.gamekeydiscounter.nl
  • info@gamekeydiscounter.nl