GamekeyDiscounter.nl

GamekeyDiscounter.nl

4.9 reviewscore • 224 reviews
F

Office pakket 2021 nog geen 15 euro

Helemaal tevreden. Telefonisch geïnstalleerd, wel veel nummers om in te voeren maar dat hoort bij de beveiliging. Je kan het ook online doen maar nog niet zo gedigitaliseerd en zo snel als mijn kinderen, die zijn daar handiger in. Een stuk goedkoper dan in de winkel. Voor 15 euro heb je je Office Pakket, geïnstalleerd op mijn laptop. Via mijn vriend getipt dit via jullie te doen. Echte aanrader!!!

Francis Sugeng 9 jan 2023
Reageer
R

Top

Ik heb licenties voor Windows 11 Home en MS Office 2021 voor mijn nieuwe pc gekocht. Ik had de software ook samen met de pc kunnen bestellen. Dat had me €254,- gekost. Nu was ik op 10 cent na €80,- kwijt. Het had nog goedkoper gekund als ik had gekozen voor telefonisch activeren, maar dat leek me te veel gedoe. De online activering werkte probleemloos.

Rob 8 jan 2023
Reageer
F

Nog altijd zeer tevreden

In één woord goed... Levering, de producten, de prijs en de service zijn al jaren grandioos. Hoewel ik geen vergelijking kan maken met soortgelijke webshops, kan ik gamekeydiscount zeker aanraden. Het aantal woorden moet vijftig zijn, maar ik weet niets meer te bedenken. Ik heb alles wel beschreven.

Ferdinand 8 jan 2023
Reageer
E

Geweldig

Bestel hier altijd, snel goed en top service bij problemen. Uitleg is erg goed. Kevering via email is bijzonder snel. Betalen en direct in mailbox. De downloadlink voor de software is goed en installeren is dan ook een fluitje van een cent. De website is eenvoudig en daardoor duidelijk. Ik zou iedereen deze aanbevelen hier jouw software vandaan tehalen.

Eric Hoet 7 jan 2023
Reageer
J

Goed product

Ik had office 2021 gekozen met telefonische activering.Na betaald te hebben kan je gelijk aan de slag.telefonisch activeren is best wel een lastige klus.Je kan kiezen om het met sms ze doen ,of met een computergestuurde vrouwen stem.Sms werkt totaal niet,maar de computer gestuurde vrouwenstem wel.Je wordt eerst begeleid door een zee van getallen die je allemaal goed moet typen. Zij geeft aan of je het goed doet met correctie mogelijkheden.De eerste reeks moet je eerst op je telefoon typen,en de bijpassende getallen leest zij daarna voor om op je pc te typen .Je kan blijven corrigeren totdat je het zeker weet dat je het goed gedaan hebt.
De rest is simpel, en het product is geactiveerd.

Jos 4 jan 2023
Reageer
A

Prima product

Makkelijk te dowloaden vanaf de website en het installeren ging sneller dan verwacht. binnen 10 min werkent.
ik zou het iedereen aanraden om dit product te kopen, wat de kosten bestreft kan ik het nergens anders goedkoper krijgen.
Alles wat je nodig hebt voor je office pakket zit er in en het was ook makkelijk om het te activeren.

Aede Fontein 3 jan 2023
Reageer
P

Perfect

Goeie site die zeker aan te raden is als je software zoekt
Duidelijke instructies
Makkelijke en snelle download en installatie.
Voor deze prijs kan je niet elders gaan.
Waarom nog meer betalen voor software?
Heb hier al voor meerdere computers software aangekocht en werkte steeds perfect
De download gaat vlot en de activering wordt heel duidelijk uitgelegd.

Peter 1 jan 2023
Reageer
E

Prima software

Vlotte service! Duidelijke omschrijving. Even downloaden en de stappen volgen voor activeren en je bent klaar.
Binnen no time software kunnen installeren! Telefonisch activeren en klaar. Kon gelukkig meteen mee aan het werk. Office pro 2021 pakket werkt prima met alle verschillende onderdelen: Excel Word OneNote PowerPoint. Duidelijke site zonder poespas!

E v E 31 dec 2022
Reageer
G

MS Office 2016 Pro

Heb Office 16 pro waarmee ik vertrouwd ben gedownload en geactiveerd via telefoon. De installatie is vlot verlopen. Staat nu op mijn nieuwe desktop. Het is zeker een aanrader en een een goedkope manier om een volledige Office pakket aan te schaffen. Gamekey is zeker aan te raden. Doe zo verder

Guido 31 dec 2022
Reageer
A

MS office 2021 Professional

Op een goedkope manier legale licenties aan schaffen. Het is daardoor mogelijk om nieuwere versie aan te schaffen om zodoende weer updates te verkrijgen. Nooit problemen en eenvoudige te installeren. Ben blij met de aanbieding die de site regelmatig per email stuurt. Eenvoudig klikken op het plaatje. Een kort aankoop proces.

Andre 29 dec 2022
Reageer
w

Office 2021

Prima levering, activering zonder één probleem. Een aanrader in deze duurdere tijden om op een "goedkope" manier toch een product te kopen dat goed werkt. Dit is reeds de derde maal dat ik bij hen iets kocht, en steeds uitstekend gewerkt. Gamekey is en blijft een aanrader. Doe zo verder.

walter 28 dec 2022
Reageer
P

Office 2021

Een zeer uitgebreide versie van office. Voor de bestelling voor de telefonische optie gekozen. Al verschillende keren via GameKeyDiscounter besteld en ze stellen niet teleur. Ook nog nooit problemen gehad, hopelijk blijft dit ook zo. Wellicht nog wat aanvullende info geven over het deïnstalleren van de vorige versie en over de telefonische activatie. Welke mogelijkheden je daarbij krijgt.

Peter 28 dec 2022
Reageer
P

Perfect produkt

Voor weinig geld heel snel een mooi Office pakket ontvangen. Goede handleiding.
Snel en duidelijk te installeren en ik zit weer voor jaren goed met Word, Excel, PowerPoint enz.
Beslist een aanrader! Dacht dat het voor een leek niet te doen was, maar dat viel ontzettend mee. Snap niet dat je anders zoveel geld kwijt bent en nu nog geen 11 euro. Wanneer je niet de nieuwste versie van officiële programma's hoeft te hebben, maar wel nodig hebt voor werk, thuis of school, dan is dit de oplossing. Vertrouwd en uitstekende service. Geen wachttijden, gewoon downloaden, installeren en gaan. Officiële registratie dus niets illegaals aan. Veilig en vertrouwd. De eerste keer was griezelig, maar uiteindelijk is het gewoon eerlijke handel.

Paul van der Veldt 28 dec 2022
Reageer
H

Al meerdere malen 5 sterren

Meerdere malen een “update” voor Office gekocht.
Nooit problemen gehad met het installeren
Een klein verbeterpuntje (maar geen aftrek sterren) is dat de factuur via portal bij mij niet binnen te halen was als PDF-BESTAND

Om een kort verhaal lang te maken:
Ik ben zeer tevreden dus een 9,5 afgerond een 10

Herman vNtP 28 dec 2022
Reageer
W

Super handig en zeer goedkoop

Soms is het fijn om nog gewoon Office op een aparte laptop te hebben, zonder meteen een abonnement aan te moeten schaffen. En voor deze prijs is dit helemaal top!
Je moet even goed lezen en zoeken waar alles staat, maar als het achteraf gelukt is, is het vrij makkelijk te installeren. Telefonisch activeren werkt ook heel goed en gaat best snel.

Wil 27 dec 2022
Reageer
M

Legale Microsoft office

Graag maak ik gebruik van legale software, maar voor office wil ik geen honderden euro's betalen om af en toe een office product aan te schaffen. Via Gamekeydiscounter heb ik nu een compleet pakket voor een goede prijs en dat heb ik er dan wel over. Zo kan ik zonder wroeging gebruik maken van de software die zo standaard is in het bedrijfsleven waar uiteraard wel licenties voor hoge prijzen zijn ingecalculeerd.

Martin 26 dec 2022
Reageer
G

office 2021

Na ik had betaald kwam de code met gebruiksaanwijzing direkt binnen.
Geen enkel probleem gehad met het installeren dankzij aanwijzingen.
Het werkt prima is geaktiveerd en niet te verwaarlozen goedkoop.
Hierbij geldt niet,- goedkoop is duurkoop- maar de stelling- koop bij het juiste adres-
Na ik had betaald kwam de code met gebruiksaanwijzing direkt binnen.
Geen enkel probleem gehad met het installeren dankzij aanwijzingen.
Het werkt prima is geaktiveerd en niet te verwaarlozen goedkoop.
Hierbij geldt niet,- goedkoop is duurkoop- maar de stelling- koop bij het juiste adres-

Grieto Klasens 24 dec 2022
Reageer
J

Goedkoop en toch werkend

Al meerdere jaren nieuwe goedkope MS-Office releases gekocht en geïnstalleerd zonder problemen. De levering van de 'Key-code' inclusief de nodige informatie voor de installatie via Email is bijzonder snel en correct. Ook al meerdere kennissen op deze mogelijkheid gewezen met succes. De meegeleverde installatie uitleg moet wel consequent gevolgd worden!

J A Smit 23 dec 2022
Reageer
L

Veel voor weining

Snel betaald met Ideal en netjes via mail licentie sleutel binnen gehad, ook meteen via de site
Voor activering via telefoon gekozen , kost een klein beetje tijd, maar voor dat geld heb ik er dat wel voor over. Betreft Office prof plus 2019, Prima activering, Ook downloaden software gaat snel en eenvoudig.

Leon 20 dec 2022
Reageer
P

Office

Ik heb Office 2021 Professional Plus voor nog geen 15 euro aangeschaft. Activeren via telefoon is even wat omslachtig. Je moet een telefoonnummer bellen en dan een code overtypen van 30 of 40 cijfers ofzo, maar wanneer je netjes de stappen volgt ben je binnen een kwartier klaar voor de start. Erg goede deal, als je het mij vraagt.

Peter 20 dec 2022
Reageer
F

Werkt goed en duidelijke stappen om te volgen

Ik heb gister de telefonische subscription voor Office 2021 gekocht. Het werkte allemaal precies zoals duidelijk in de mail uitgelegd. De code die je door de telefoon door moet geven is wel heel erg lang, dat was wat vervelend. Maar verder werkt het allemaal wel goed, en waren alle stappen duidelijk en makkelijk te volgen!

Femke 20 dec 2022
Reageer
N

Prima Service

Key voor office 2021 gekocht. Onmiddellijk per mail key ontvangen complete met download en installatie handleiding. Alles werkte perfect in één keer (Windows 11) maar ik had me niet gerealiseerd dat ik de NL versie bestelde. Vervolgens prima en vlotte support om de engelse versie te downloaden. Uitstekend! I'll be back.

Niels 20 dec 2022
Reageer
H

Oplichters

Key gekocht voor windows 10 pro retail. In een mail de key ontvangen, geprobeerd en werkte niet. Volgens microsoft werkt de productcode niet. Gamekeydiscounter hierover twee mails gestuurd met daarin printscreens van de meldingen van Microsoft. Tot op heden niets meer terug gehoord. Geld kwijt. Ach jaaa

HvS 24 feb 2021
Reageer
A

Key werkt niet en heel rare negatieve reacties

Ik kocht een productkey voor Windows 10 die niet werkt. Microsoft meldde dat de geleverde key voor windows 7 was. Ik meldde dit terug aan het bedrijf en zij meldden dat ik een screenshot moest maken, Dat was dus niet meer mogelijk. dat wisten ze denk ik ook wel. En na enige maitjes om een goede key te krijgen vroegen ze me om de key die ik gekregen had, stuurde ik ze de key toe, die ik van hen ontvangen had en toen meldden zij dat deze niet voor windows 10 was????? Haha, dat had ik hen ook gemeld. Maar... ik kreeg geen nieuwe key van hen. Slecht, heel slecht

Aaf van Hurck 30 okt 2020
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van april 2024.

Over GamekeyDiscounter.nl

GamekeyDiscounter.nl is een geweldige website voor gamers die op zoek zijn naar digitale gamekeys en software. Het onderscheidt zich van traditionele winkels door de snelle en gemakkelijke levering van spellen, games, Xbox Live-abonnementen en andere software. Met GamekeyDiscounter.nl hoef je nooit meer te wachten op de post of de deur uit te gaan om je favoriete spel of software te bemachtigen. Alles wordt digitaal geleverd, waardoor je direct kunt beginnen met spelen. De website biedt een breed scala aan gamekeys en software, zodat er voor elke gamer iets te vinden is. Of je nu op zoek bent naar de nieuwste releases of klassieke titels, GamekeyDiscounter.nl heeft het allemaal. Geniet van het gemak en de directe toegang tot je favoriete games en software via deze geweldige website.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.gamekeydiscounter.nl
  • info@gamekeydiscounter.nl