GamekeyDiscounter.nl

GamekeyDiscounter.nl

4.8 reviewscore • 261 reviews
J

Supersnel en werd ook snel en goed geholpen

Toen ik Windows had gekocht had ik een verkeerde gekocht en toen had ik ze gemaild en kreeg ik binnen een uur al een reactie terug waarmee ze me goed hebben geholpen ze stuurde me een andere code waarmee ik het kon upgraden naar degene die ik had gekocht en daardoor kon ik het wel gebruiken

Jayrell 16 jul 2023
Reageer
E

Iedere keer snel en werkend

Ik heb nu meerdere malen office en windows besteld. Iedere keer snel geleverd en activatie (telefonisch) werkt probleemloos. Handleiding in mail is ook compleet. Zeer tevreden dus.

1 keer een key gehad die niet werkte, mailtje gestuurd, volgende dan een nieuwe key die wel werkte.

Elco 15 jul 2023
Reageer
P

Supersnel

Online bestellen gaat robleemloos. Binnen 10 seconden besteld. Daarna kan je ditect downloaden en het bestelde product installeren. Werkt probleemloos. Goede instructie om alles te installeren. Blij met mijn office 2021 pro pakket. Al eerder producten via gamediscounter besteld en altijd positieve ervaringen. Twijfel niet. Is gewoon een betrouwbare web site. Voor de prijs hoef je het niet te laten.

Piet 14 jul 2023
Reageer
H

Dagelijk maken we gebruik van Gamekey

Na volle tevredenheid bestellen we bijna dagelijks, codes
Het systeem werkt gezeur loos.
Mocht er iets zijn is de oplossing al onderweg.
Snel en betrouwbaar is onze ervaring

Windows 10 Pro en Windows 11 licenties

Helemaal TOP
Dank en Hulde namens I4studio

Harold 13 jul 2023
Reageer
H

Alle gekochte software draait prima

Office2021 gekocht en geïnstalleerd. Naast deze versie heb ik al minimaal 7 andere office versies voor vrienden gekocht en allemaal goed geïnstalleerd.
Werkt dus super; echt een aanrader!
Tijdens de installatie geen enkel probleem gehad; gewoon aan de meegestuurde installatieregels houden en het gaat goed! Ook telefonisch activeren gaat goed.

Herman 10 jul 2023
Reageer
M

Goedkoop en supersnel geregeld

Goedkoop en super snel geregeld zonder veel poeha.
Een aanrader voor iedereen die een installatie wenst uit te voeren en die geen super dure licenties wenst te aan te kopen.
Met een simpele klik kan je al direct aan de slag en de licentie nummer wordt via mail aangeleverd. Aanrader

Marc 8 jul 2023
Reageer
J

Goedkoop en heel snel!

Office 2021 voor 40 euro is een prijs die niet te verslaan is. Na betalen direct de activatiecode op je scherm en na 10 minuutjes de installatie file downloaden was alles zonder problemen binnen 20 minuten geïnstalleerd, geactiveerd en geupdate.

Dit was mijn tweede bestelling bij GameKeyDiscounter en met hoe makkelijk en soepel de aankoop en installatie van software gaat is dit echt mijn go-to website geworden.

Joseph 5 jul 2023
Reageer
C

Redelijk simpel

Ik ben 80 jaar en heb me toch gewaagd om alles via internet te regelen, ik heb heel goed de instructies gelezen en opgevolgd, maar ik heb toch nog zitten zweten of het allemaal goed ging, maar na wat inspanning is het toch gelukt!
Ben nu blij met het resultaat en ga nu aan de slag om aan de nieuwe “opzet” te wennen!

Cobie Lodewijks 5 jul 2023
Reageer
T

Fijne webshop, overzichtelijk, goede prijzen!

Ben erg tevreden over deze webshop, heel fijn en overzichtelijk. Na de bestelling heb je binnen een aantal minuten je bestelling al binnen. En in geval er iets niet naar behoren werkt (ook een keertje meegemaakt, wat natuurlijk kan gebeuren), dan wordt je snel en goed geholpen. Alleen maar lof over deze webshop!

Tim 4 jul 2023
Reageer
S

Tot hiertoe nog nooit problemen gehad

Al meerdere licenties gekocht en tot hiertoe nog nooit problemen gehad. Ongelooflijk dat de licenties voor die prijs te krijgen zijn maar het werkt en da's 't belangrijkste. Meestal neem ik de optie online registreren ipv telefoon omdat dat makkelijker is. Doe zo verder Gamekey! en ik blijf een trouwe klant :-)

Sven 29 jun 2023
Reageer
T

Al diverse malen succesvolle aankoop en setup

Al enkele jaren regelmatig een licentie aangeschaft. 1x werkte een licentie niet, waarna ik vlot een nieuwe ontving. Dus zowel verkoop als aftersales is prima in orde.
Als ik dan 1 tip mag geven aan deze organisatie: factuur per email zou handig zijn. Daarnaast is de vermelding van uw BTW nummer en KvK nummer niet onverstandig/verplicht.

Tim 20 jun 2023
Reageer
M

Klik-en-Klaar

Wij hebben drie Office 2021 licenties gekocht via GamekeyDiscounter.
Het aankoopproces tot en met het installatieproces is een fluitje van een cent. Na het afronden van de bestelling/betaling ontvang je direct via de e-mail de productsleutels waarmee Office 2021 kan worden geactiveerd.

De website van GamekeyDiscounter is duidelijk en goed toegankelijk.

Samenvattend:
Een goed product voor een goede prijs, waarbij het aankoopproces en installatieproces een speels gemak is. Dank GamekeyDiscounter!

Melvin 18 jun 2023
Reageer
d

top verkoper

windows 10 nog gekocht voor een oudere pc, na online betaling alle nodige codes en info dadelijk bekomen voor installatie. na 20 min was de pc klaar. lage prijzen, top service, nog nooit problemen mee gehad met deze verkoper. een aanrader voor iedere IT'er. registratie van windows is zonder problemen verlopen. TOP

danny 10 jun 2023
Reageer
R

SOFTWARE

Alle aankopen en dat zijn er al wat doen het altijd. Gewoon de instructies volgen en klaar. Maken waar wat ze beloven. Mooie en duidelijke website, betalingen gewoon met ideal snel makkelijk en veilg. After-sales ook uitstekende service, snel antwoord op vragen. En als iets niet werkt dan wordt er een passende oplossing aangedragen.

Ron Timmerman 2 jun 2023
Reageer
D

verrassing

Ik hield het niet voor mogelijk om Office voor een paar tientjes te kopen. Maar na een aarzelende poging (het kan goed zijn en dan heb ik goedkoop de software of een oplichting en dan ben ik maar een paar tientjes kwijt) ging tot mijn verrassing alles goed. Gamekey doet wat het belooft! Dank daarvoor. Ik heb het ook al aan een aantal mensen doorgegeven, die er ook dankbaar gebruik van maken.

Dick 1 jun 2023
Reageer
E

Gamekey heeft de voordeligste oplossing.

Een update van Windows10. Daarna werkte Microsoft Office niet goed meer en sloot zichzelf steeds af. En de reparatie-tools van Microsoft hielpen niet. Na uren besloten om een nieuwe Office te installeren. Had ik meteen moeten doen.
€. 14,25 kostte dat. Had ik meteen moeten doen. De goedkoopste hulp was (weer) van Gamekey.

E.A. van Vugt 27 mei 2023
Reageer
W

de eerste keer

Het was voor het eerst dat ik op deze uiterst sympathieke wijze kennis gemaakt heb, op een betrouwbare en correcte én efficiënte wijze ook, met het vergaren van software. In kliplare taal zat er een handleiding bij die niet debiliseert maar gewoon helder vertelt over de hoed en de rand. Het programma loopt als een trein en daar ben ik u dan ook heel dankbaar voor. U zult nog vaker van mij horen. Hartelijke groeten,
Willem Janssen, RvdH, Nijmegen

Willem Janssen 26 mei 2023
Reageer
B

Snel en goed!

Windows activeren met een key van Gamekey werkt makkelijk en snel. Na het kiezen van de licentie gemakkelijk betalen met bijvoorbeeld ideal en dan is de key per mail direct verstuurd en ook zichtbaar bij de bestelling. Zo kun je meteen door. Ook wordt de factuur direct per mail verstuurd. Ook goede ervaring met een pro licentie kopen voor home. De ervaring van een Office pakket met een activering per telefoon duurde wel langer en via een bandje en keuze menu's, werkt wel, maar dan is mail toch wel veel sneller. Al meerdere jaren ben ik heel tevreden over gamekeydiscounter.nl

Bas Wolters 24 mei 2023
Reageer
D

Windows 11

Ben er heel te vreden mee heb twee key gekochte van windows 11 de home voor op de laptop was wel deurder maar oké goedkoper dan in een winkel en de pro voor op mijn pc maar daar moet ik eerst nog een goede M2 ssd voor aan schaffen en de software van windows 11 heb ik ook gevonden op de pc dus dat is hélemaal top dat ga dan ook zo draaien een dikke 10 plus voor dit bedrijf

Dirk 23 mei 2023
Reageer
E

Microsoft Office Professional Plus 2021 Software

Office 2021
Een zeer uitgebreide versie van office. Voor de bestelling voor de telefonische optie gekozen. Al verschillende keren via GameKeyDiscounter besteld en ze stellen niet teleur. Ook nog nooit problemen gehad, hopelijk blijft dit ook zo. Wellicht nog wat aanvullende info geven over het de-installeren van de vorige versie en over de telefonische activatie. Welke mogelijkheden je daarbij krijgt.

Euromuis 12 mei 2023
Reageer
J

Even opletten en bespaar enkele tientjes

Heb al enkele keren een officepakket voor mijzelf, mijn vrouw en enkele vrienden besteld. Het bestellen en betalen via Ideal gaat vlekkeloos en vlak daarna krijg je een mail met een activeringssleutel en een omschrijving van de manier van activeren. Natuurlijk kun je ook voor een paar tientjes duurder de activering snel regelen via het zgn. online activeren, maar de telefonische activatie is een soort spel! Opletten en snel de getallen intoetsen, maar zelfs bij een fout is dit prima te corrigeren. Enkele tientjes verdiend!

Jan de Boer 10 mei 2023
Reageer
D

Top geweldige site

Ik ben er blij met de service van Gamekey

Ik koop hier al vele jaren en heb al meerdere pakketen gekocht hier.
Daarom ben zeer content met de snelle correcte afhandeling.
Ja je moet even de tijd nemen om de office sleutel te activeren.
maar daarna heb je er jaren plezier van.

D 10 mei 2023
Reageer
P

SUPER! TOP! GEWELDIG!

Ik maak al vele jaren gebruik van GameKeyDiscounter.
Ruime keuze en een betrouwbare partner.
Nog nooit problemen gehad. Wel al diverse malen gebruikt.

Vandaag lukte het activeren niet.
Hierop een mail gezonden en die prima en snel door de medewerkers werd beantwoord.
Bleek dat je niet met afgeschermd nummer kan inbellen bij Microsoft om het product te activeren.
Al met al dus weer helemaal tevreden dankzij snelle antwoord op mijn mail.

P.B. 9 mei 2023
Reageer
H

Echt en werkende keys, mooi prijsje

Levering zeer snel. Office link werkte prima, maar zoals gezegd via internet activatie gaf wat problemen. Daarna via telefonisch gedaan en dat ging prima!

Overal moet ik dus zeggen dat ik tevreden ben over de aankoop, en ik met een gerust hart kan zeggen dat de aangeschafte licentie code prima werkt

H. Oosterwijk 18 apr 2023
Reageer
S

Ghost Recon Breakpoint game key

Snelle levering en werkt uitstekend. Echte is de vermelding op de site misleidend. Je krijgt de indruk dat je het game rechstreeks via een link in de mail kan downloaden. Dat is helaas niet zo. Only the key and that it is.
Was wat uitzoeken voor een beginneling in UbisoftConnect/UPlay.
Daarom maar 4 sterren.

Stefan Thumser 15 apr 2023
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van juli 2024.

Over GamekeyDiscounter.nl

Er zijn 261 reviews geschreven over GamekeyDiscounter.nl op Reviews.nl. Met een 4.8 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Geweldig.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.gamekeydiscounter.nl
  • info@gamekeydiscounter.nl