GamekeyDiscounter.nl

GamekeyDiscounter.nl

4.8 reviewscore • 261 reviews
N

Supersnelle levering

Het is ontzettend makkelijk en zeer goedkoop. Nadat je online betaald hebt krijg je direct de code en een link waarbij je Office kunt downloaden. Je kunt de bestanden gewoon op je laptop opslaan om eventueel later te her installeren.

Wil je een goedkope en een werkende Office, dan ben je hier aan het juiste adres.

Nico 23 sep 2023
Reageer
d

perfecte snelle levering

De bestelling (office) werd na betalen direct geleverd. De duidelijke instructies leiden door het hele proces van installeren, Zelfs een mogelijke foutmelding werd gememoreerd. Geen moeilijke toestanden maar gewoon recht toe recht aan.
Ik weet nu waar ik mijn licentie codes moet halen. Zal jullie zeker aanbevelen
in vergelijking met andere sites zijn jullie en voordelig en zeker snel

klasse in 1 woord

daan 23 sep 2023
Reageer
P

Perfecte en snelle levering

's Avonds Office 2021 besteld en gekozen voor telefonische activering. Werkt duidelijk en perfect. Duidelijke instructies worden meegeleverd. Binnen 10 minuten was het pakket geïnstalleerd en geactiveerd/ Al meerdere software pakketten hier aangeschaft en installatie was altijd probleemloos. Zeker een aanrader. Overweeg om ook voor mijn laptop hier een nieuwe Office aan te schaffen.

Peter 23 sep 2023
Reageer
R

Gelukt!

De bestelling (office) werd prompt geleverd. De instructies waren duidelijk, maar kwamen niet overeen met de eenvoudigere procedure om te activeren. Helaas kreeg ik een vreemde foutmelding bij het invoeren van de licentiecode: q not allowed in code. En er zat een q in dus. Ik kreeg prompt een reactie van de helpdesk die vroegen om een printscreen van de foutmelding. Intussen, na nog een aantal malen herstarten van de (nieuwe) pc, lukte het opeens wel. Rara, maar het was gelukt!

R 21 sep 2023
Reageer
S

Snelle Service

Bij mijn Windows key was er een issue wat vlot en op een goede manier is opgelost. Goede en snelle communicatie via de mail! Mijn Office key werkte meteen goed. Ook heel fijn dat je de key meteen ontvangt in je mailbox. Daarnaast zijn de prijzen voor zowel Windows als Office keys laag. Schaf hier graag nog eens keys aan.

Steven 18 sep 2023
Reageer
D

Super online store

Gamekeydiscounter is de beste online winkel voor al uw software gemakkelijk bestellen en direct na betaling je programma en bijhorende code en bovendien aan superprijzen een echte aanrader instaleren van de software is zeer uitgebreid uitgelegd en kom je er niet uit dan is de klantendienst paraat om je te helpen gewoon top

Danny 14 sep 2023
Reageer
W

Zeer goede service

Voor de zoveelste keer een office gekocht en direct de nodige informatie en sleutel in mijn inbox. Door een stommiteit mijn email met de gegevens gewist. 'Savonds een mailtje gedaan met de vraag om de gegevens nog eens door te sturen. De volgende morgen de gegevens terug in mijn inbox.
Van service gesproken

Willem Jacobs 10 sep 2023
Reageer
P

Super

Makkelijk, snel en goedkoop aan een officiële key komen. Kan ik er niets meer van maken, want dat is het!! Een key is makkelijk hier te vinden. Vervolgens is de key snel te gebruiken en makkelijk via internet of telefonisch te activeren. Een key is hier hardstikke goedkoop en voor een lifetime te gebruiken.
Al meerdere keren tevreden hier gekocht, spare keys gekocht en anderen op de hoogte gebracht van deze site.

Pieter 9 sep 2023
Reageer
S

Werkt supergoed en snel!

Meestal bestel ik al mijn Office pakketten bij game key discounter. Werkt allemaal super goed en snel. Makkelijk activeren via de telefoon. Geen gemier het werkt gewoon altijd. Ga zo door met het leveren van alle licenties, dan blijf ik ze zeker bestellen en installeren! Ga zo door en tot ziens

Sandra 5 sep 2023
Reageer
H

Een heel goedkoop Office pakket

Een heel goed Office pakket voor weinig geld. Het bestellen en installeren van een Office pakket is in een handomdraai uitgevoerd. Na aankoop ontvang je direct in je mailbox je link voor de download en de activatie-sleutel. Het telefonisch activeren is kinderspel ! Zo hem je voor heel weinig een legaal Word, Excel, Powerpoint en nog veel meer. Het werkt prima!

Henk Wezendonk 30 aug 2023
Reageer
W

Dik tevreden

Meestal bestel ik bij Gamekey Discounter de software die ik nodig heb. Je krijgt netjes een mail met de codes en hoe je de software moet installeren. Al jaren bestel ik bij hun en tot nu toe nog nooit problemen gehad. Ga zo door met leveren en blijf ik bij jullie bestellen ;-)

Wijnand 25 aug 2023
Reageer
W

Super goede webshop

Ik bestel hier regelmatig wat en de levering verloopt altijd goed en supersnel.
Geen problemen met levering.
Geen problemen met betalingen.
Alles wat ik koop werkt vlekkeloos.
Duidelijke uitleg.
Ik heb meerdere mensen jullie webshop aan geraden
en verteld hoe enthousiast ik was.
En ook hoe goedkoop jullie zijn.

Super ga zo door met jullie fantastische webshop.
😊👍

Wim Drenthen 24 aug 2023
Reageer
C

Nieuwe computer

Afgelopen week kon ik voordelig een moederbord en processor kopen.
Een behuizing, voeding, geheugen en opslag had ik nog wel ergens liggen,
dus niets stond de bouw van een voordelig computerje in de weg. Toch wel;
een besturingssysteem. Meer dan €100 voor een Windows11 versie, dat
was meer dan ik begroot had. Gelukkig had ik ooit GamekeyDiscounter.nl
in m'n favorieten opgeslagen. Bestellen ging heel gemakkelijk. Met de aanwijzingen in de mail had ik in no time er een nieuwe helemaal up-to-date computer bij.

Cornelis 23 aug 2023
Reageer
M

Office 2021 Pro Plus licentie

Office 2021 licentie
Snel en zo geïnstalleerd! Bestellen gaat al super makkelijk en snel.
Ideale en snelle oplossing om Office voor "vast" op je laptop en desktop te plaatsen. Direct na je betaling ontvang je de code die je telefonisch kan activeren. Binnen een uur was ik operationeel met Office en maakte ik mijn eerste Power Point presentatie met het nieuwe pakket! Super!

Mamadeus 20 aug 2023
Reageer
E

Office 2021 licentie

Snel en zo geïnstalleerd! Bestellen gaat al super makkelijk en snel.
Ideale en snelle oplossing om Office voor "vast" op je laptop en desktop te plaatsen. Direct na je betaling ontvang je de code die je telefonisch kan activeren. Binnen een uur was ik operationeel met Office en maakte ik mijn eerste Power Point presentatie met het nieuwe pakket! Super!

Ellis Sterrenburg 18 aug 2023
Reageer
W

Office 2021

Een van de goedkoopste van de betrouwbare sites op internet. Sleutel snel in mijn mailbox ontvangen. Telefonisch activatie werkte eerst niet voor mijn computer met nieuwe hardware, waar ik eerst de "oude" versie op had geïnstalleerd en weer verwijdert. Kreeg snelle response op mijn hulpverzoeken via email. Binnen 60 min alles werkend.

Wiel 13 aug 2023
Reageer
P

Office 2021

Fijne Prijs! Binnen 2 sec de sleutel op de mail, telefonisch bij Microsoft geactiveerd wat wel een beetje vreemd gaat met 9 vakjes van elk 6 cijfers - even geconcentreerd blijven, ging van een leien dakje. Een dag later meldt Microsoft: welkom bij Office 365, blijk ik nu in te werken. Microsoft blijft raar.

Peter 11 aug 2023
Reageer
R

Super

Een goedkope manier om software te verkrijgen en super gemakkelijk te installeren…. Bij de uitleg staat eveneens vermeld dat je een foutboodschap kan krijgen bij de installatie maar er staat ook bij uitgelegd hoe je dit kan oplossen …ook zeer snelle service en je hebt de mogelijkheid om alles online te installeren of te bellen… dus super gedaan 👍🤩

Ria 7 aug 2023
Reageer
D

Goedkoop en zonder problemen.

Als IT-er koop ik al jaren op deze site operation systems en office paketten, nog nooit enig probleem gehad bij het installeren en kan je kiezen uit twee actieveringsopties namelijk de rechtstreekse,die iets duurder is maar wel gemakkelijker is voor leken en de telefonische activatie die goedkoper is. Ik heb al veel vrienden en collega's doen kopen op deze site, en steeds met dezelfde tevredenheid.

Daniel 5 aug 2023
Reageer
h

Altijd goede service

Regelmatig voor relaties en mij zelf licenties gekocht (office, visio) en op 1 keer na nooit problemen met installeren of activeren van de MS Office producten.
Telefonisch activeren bij Microsoft geeft nooit problemen
De keer dat het niet goed ging werd ik snel geholpen en werd het opgelost.
Dus perfecte service.

herman 4 aug 2023
Reageer
j

office 2021

office via gamekeydiscounter besteld. na afronden bestelling gelijk de keye in mijn beeld.
installeren gaat gemakkelijk en werkt prima.
telefonisch activeren bij microsoft was ook geen probleem. het office pakket werkt probleemloos en werd gelijk bijgewerkt.
heb al verschillende keren een office pakket aangeschaft en nog nooit problemen gehad met installatie of de activatie bij microsoft

jo 3 aug 2023
Reageer
J

Easy Peasy

In de vrienden- en kennissenkring sta ik bekend als computerende manterzorger. En weer is er iemand die op de nieuwe laptop een nieuwe versie van Office wil hebben. Ik bestel dan hier bij Gamekeydiscounter natuurlijk de goedkoopste versie. Na betaling via bv. Ideal krijg je onmiddelijk een mail met daarin het getal van de Key en verdere uitleg. Via de link haal je het Office bestand bij MS zelf op. Het pakket is ingepakt: je kunt het uitpakken via het gratis 7zip. Het telefonisch aanmelden bij MS moet je zien als een leuk spel!
Wel even geconcentreerd zijn!
Doe het tezamen met iemand anders als het kan.
Het invoeren van de serie getallen is prima te doen, ook al spreekt de computerstem wat snel. Maar dat is geen probleem, Je kunt het elke keer opnieuw doen en corrigeren. Easy Peasy!

Jan de Boer 28 jul 2023
Reageer
I

Zo tevreden!

Nieuwe pc dus na lange tijd weer nieuwe software nodig. Hoe makkelijk is het dan om via de pc binnen een uur alles weer voor mekaar te hebben! Geen gedoe met leveringen via de post of naar de winkel maar vanachter je eigen bureau met een heerlijk kopje thee ernaast. En de prijs is ook nog eens allervriendelijkst! Ik ben weer geholpen met een nieuw Office pakket. Bedankt!!

Iris 24 jul 2023
Reageer
J

Weer een prima ervaring

Als ik, sinds ruim 10 jaren gebruiker van het veel meer biedende Linux Mint waarmee ik begon toen ik ophield les te geen in de Windows-omgeving, iemand wil helpen met Windows heb ik een probleem. Daarom op een "reserve" laptop Windows gezet. Omdat ik Windows weinig gebruik gezocht naar de goedkoopste oplossing en vond die bij Gamekey Discounter. Toen mij werd gevraagd met MS Office (Word) te helpen moest ik dus ook een MS Office pakket hebben ipv het betere (en nog gratis ook) LibreOffice dat ik al, heel lang gebruik; ja ook onder Windows. Dat uiteraard ook via Gamekey Discounter gekocht.
Gamekey Discounter heeft een paar voordelen:
1. Razendsnelle levering; je hebt betaald en je kunt aan de gang
2. Installeren en activeren zijn prima te doen MITS je de instructies nauwkeurig opvolgt.
In eerst aanleg was ik wat gemakzuchtig en dan werkt het niet. Dus instructies goed lezen en er naar handelen. Bij activeren is het raadzaam pen en papier bij de hand te houden om de omslachtige activatieprocedure van Microsoft door te werken (prutsen?!).

Jan 22 jul 2023
Reageer
S

Dit is wat je wilt

Wederom heel snel een nieuwe licentie nodig gehad voor een klant.
Binnen 1 minuut (jawel, zo snel) had ik de licentie in de mail.
Geweldig. Al jaren klant en blij met deze geweldige gunstige prijzen.
Nog nooit problemen gehad met de activatie dus alle licenties heb ik zonder problemen kunnen activeren.

Stef Van Kolck 17 jul 2023
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van juli 2024.

Over GamekeyDiscounter.nl

Er zijn 261 reviews geschreven over GamekeyDiscounter.nl op Reviews.nl. Met een 4.8 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Geweldig.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.gamekeydiscounter.nl
  • info@gamekeydiscounter.nl