GamekeyDiscounter.nl

GamekeyDiscounter.nl

4.9 reviewscore • 235 reviews
W

Windows Key

GamekeyDiscounter is een zeer duidelijke no - nonsense website ...
Kiezen , klikken en betalen.....én gelijk geleverd!
Hier kunnen vele websites een voorbeeld aan nemen.
Zal hier zeker vaker wat afnemen.

W.F.Philippo 17 mei 2024
Reageer
F

Goedkoop alternatief

Voor prive gebruik is MSOffice 2021 pakket meer dan voldoende. Bovendien heb je ook nog een keuze om via internet te activeren of telefonisch. De laatste is het voordeligst en werkt ook prima.

Frank 16 mei 2024
Reageer
W

Zo als elke keer weer

Zo als elke keer weer ...
Prima en snel in orde
Al meerdere codes gekocht zonder gezeur en werkt 100% goed
Code intoetsen en gelijk goed resultaat

Wesplaco Zwolle 13 mei 2024
Reageer
T

Office

Nieuwe 'Office Professional Plus 2021' aangekocht. Hoewel ik bepaald geen held ben in dit soort aangelegenheden is het mij gelukt deze te activeren. Zeker voor herhaling vatbaar.

Ton B. 12 mei 2024
Reageer
E

Snel effectief en werkend

Heel blij met de directe windows 11 code kon meteen de nieuwste windows installeren en verder. Erg snel en simpel. Ik zal in het vervolg weer bij jullie aankloppen mocht ik iets van software nodig hebben.

Eroll 12 mei 2024
Reageer
J

Goedkoop is geen duurkoop!

De titel zegt genoeg, ik heb Office 2021 bij jullie gekocht, niet duur maar wel heel goed!
Het installeren is niet zo aan mij besteed, ik ben een halve digibeet..., maar een goede vriend heeft me daarbij geholpen, dus dat is helemaal goed gekomen.
Ik kan iedereen aanraden om bij jullie Office 2021 aan te schaffen!

Jan Pieter Karman 6 mei 2024
Reageer
L

Office 2019

Licentie gekocht voor Office 2019. Installatie verliep niet vlekkeloos. Prima en geduldige ondersteuning gekregen. Het staat op de iMac zoals ik wenste. Mocht het ooit nodig zijn weet ik waar ik een licentie zal kopen!

Loes 6 mei 2024
Reageer
J

Al jaren een topper!

Koop hier al jaren mijn licenties en ze werken altijd probleemloos. Een keer moeten mailen met de servicedesk, snel reactie en snel opgelost. Veel keuze en tot nu toe altijd nog op voorraad geweest. En vooral ook heel erg voordelig. Office, windows en andere software voor pc of mac. Volgende keer weer.

Jeroen Houtman 3 mei 2024
Reageer
R

Snel en goedkoop

Had snel Office nodig voor mijn nieuwe laptop en kwam via een vriend uit op gamekeydiscounter. Gekozen voor Office 2021. Binnen een paar seconden na de betaling een mail met de te volgen stappen en nog een paar seconden later had ik mijn office programma's. Helemaal top! Ik kan en ga iedereen dit aanraden.

Roel van der Woude 2 mei 2024
Reageer
M

Win11 pro key

Excellent service, had key within minutes worked like a charm. No problems, no fuss. What else can I say about a win 11 pro key. Need more words to fill this, fifty is the minimum required amount of words. That’s a lot of words to spend on a simple win 11 pro key. I have to keep on typing to reach these fifty required words. Fifty words are quite a lot of words. Fifty is also the speed limit. I’ll turn fifty soon, man I am getting old.

Maarten 19 apr 2024
Reageer
A

Al jaren topkwaliteit

Al jaren bestel ik, zowel zakelijk als privé, software bij GAMEKEY discounter. Ondanks dat ik meestal ook even naar andere aanbieders kijk, zijn mijn ervaringen bij GAMEKEY altijd positief, wat ik niet altijd kan zeggen over de andere aanbieders die ik wel eens geprobeerd heb. Als het al een keer niet goed ging, dan was de ondersteuning voor het oplossen van het probleem altijd 'top notch'. Dus 5 sterren. Zeker weten!

Arnold 18 apr 2024
Reageer
R

Snel en simpel

Makkelijk een licentie voor Microsoft Office 2021 aan te vragen zonder account aan te maken. Ff betalen met iDeal en binnen een minuut een mail met een licentie code en download link. Verder heldere instructies hoe het product te installeren.

En zoals aangegeven een online activatiecode (wat iets meer kost) zonder hik of stoot in een seconde geactiveerd. Top!

Rowan Mulder 5 apr 2024
Reageer
D

makkelijk en snel

office 21 gekocht en gekozen voor activatie via telefoon, nette uitleg erbij hoe ik alles moest doen begonnennmet het downloaden gelijk activeringscode ontvangen
uitgevoerd zoals beschreven en gelukt zonder veel moeite
via telefoon geactiveerd en dat ging ook goed alles opnieuw opgestart en klaar
volgende keer weer bij jullie
zeker goed en goedkoop en duidelijke uitleg

Danny 4 apr 2024
Reageer
G

super snel en goed!!!

Windows 10 en office gekocht. na betaling meteen code gekregen van windows 10. Even instaleren en code invullen en klaar was die. Office met telefonisch registreren. Na betaling weer gewoon METEEN je werkende code. Dus weer instaleren code invoeren en dan bijna klaar. Even bellen met Microsoft product id invoeren dan goed luisteren en nummers noteren. Zou zeggen schrijf ze eerst op papier en doe ze daarna invullen op je computer. office even opnieuw opstarten en klaar. Voor dat geld kun je echt beter een originele versie hebben dan een illegale copy. Ik heb Gamekeydiscount vaker gebruikt en alle keren gewoon top!!!

G.VanLin 3 apr 2024
Reageer
H

even geduld maar dan heb je ook waar voor je geld

Ik kocht office 2021 professional voor de gemakkelijke manier dus zonsder bellen. Ik had het eigenlijk niet nodig (want ik had 2019 al die minder uitgebreid was) Ik wilde het uitproberen voor mijn dochter die een nieuwe laptop gekocht had. Het inladen duurde wat langer dus ik twijfelde of het goed zou gaan.
Prima product. Al met al heel gemakkelijk. en ik moet zeggen de nieuwe mogelijkheden zijn ook interessant. Jammer dat deze aanbieding er niet meer bij staat. Trouwens een teken dat er echt niet gerommeld word met de codes.
Wel is er nog steeds de versiemet de bel of iso variant en dat vast ook werken (en nóg goedkoper!)

Hans van der Velde 3 apr 2024
Reageer
M

Goede service

Snelle service, goede prijs. Heb de code aangekocht voor onze clubwerking, zal zeker in de toekomst nog verder met deze site werken. Heel eenvoudig, code bestellen, de betaling doen, en je ontvangt een code die je zelf kan invoeren op je computer, en dus altijd beschikken over de nieuwste versie voor een heel schappelijke prijs.

MWK De Stroboeren 3 apr 2024
Reageer
M

Super en snelle service

Eenvoudig selecteren en bestellen, alles werkt weer perfect. Snelle reactie. Snelle levering. Ik heb code gekocht voor Office 2021 en Windows 11 Pro. Prima verlopen, duidelijke beschrijving. Na een paar minuten de informatie ontvangen, maar ging in 1 keer goed. Hiervoor gebruikte ik Office 2007. Had dit eerder moeten weten!! Kan de eerste jaren weer vooruit.

Marcel Mulder 1 apr 2024
Reageer
J

Makkelijke site

De reactie is snel en betrouwbaar. Levering gebeurt correct en zonder restricties. De site is eenvoudig op te zoeken. Hebben een ruime keus aan programma's. Office 2021 Pro gekocht. Prima verlopen, duidelijke beschrijving. Kost wel een paar minuten maar ging in 1 keer goed. Al jaren gebruikte ik nog Office 2007. Had dit eerder moeten weten!! Kan de eerste jaren weer vooruit.

Jos 30 mrt 2024
Reageer
B

Betrouwbaar en niet duur

Zeer goede ervaring en betrouwbaar dat de keys elke keer werken. Je betaalt niet teveel. Hopelijk kunnen we nog jaren hier gebruik van maken.
Microsoft Office en Windows schaf ik hier al jaren aan en elke keer komt de link netjes na de betaling. Dat is niet bij alle aanbieders. Nooit problemen gehad met de website. De keys blijven werken en zijn betrouwbaar.

Bas Wolters 29 mrt 2024
Reageer
P

2 x Office 2021

Genoemde software op gelijke desktops geïnstalleerd; 1e was snel gedownload en geïnstalleerd; 2e moest ik meerdere keren downloaden, maar lukte verder goed om te installeren; outlook zag er qua indeling iets verschillend uit maar zal een instellingskwestie zijn. Het is even wennen na Office 2010. Gelet op de kostprijs en snelle levering ben ik niet ontevreden.

Piet jong 28 mrt 2024
Reageer
J

Microsoft Office 2019

Nog nooit eerder via een site software en activatiecode gekocht, maar via deze Site werkte het geweldig, download van software was snel gedaan, daarna uitpakken met Winrar en installeren . De activatie via de telefoon ging zoals er in de mail beschreven stond waardoor alles in korte tijd op mijn PC stond.

Joost Veltman 27 mrt 2024
Reageer
F

Mijn eerste key aangeschaft.

Ik begrijp eigenlijk niet waarom ik deze manier van activeren nog nooit eerder heb geprobeerd !! Dit werkt gewoon geweldig, je kiest je programma en ontvangt de installatie key direct. Dit smaakt naar meer, heb nog e.e.a. op mijn verlanglijstje staan, ik zal zeker GameKeyDiscounter opnieuw gebruiken.
Heel tevreden !!

Frans 22 mrt 2024
Reageer
D

Office 2021/19

Heb hier al verschillende malen Office licenties aangeschaft voor mijzelf en klanten. Nooit problemen gehad met activeren. Dus helemaal prima.
Hoe ze het doen voor dat geld, geen idee en het is nog legaal ook.
Je belt tenslotte ook MS om de activatie te doen. Dat is iets meer werk maar ook goed te doen. Als je lui bent dan neem je de internetactivatie :)

Ik blijf hier terugkomen.

DBW 19 mrt 2024
Reageer
F

Windows 10

Zo gemakkelijk en snel. Duidelijke website en het koopproces is simpel. Direct een goeie werkende code. Gewoon de officiële versie downloaden en installeren maar: een fluitje van een cent! Dit is al de zesde keer dat ik software bestel bij GameDiscounter en telkens verloopt dat gladjes. Ik kom vast weer terug!

Fred Greven 18 mrt 2024
Reageer
F

Office 2021 voor Windows

Na de betaling meteen de productcode gehad.
Software gedownload en geïnstalleerd.
Voor nog geen €10 klaar.
Het registratie proces was even lastig omdat ik met een ingelogde gebruiker te maken had xxx@hotmail.com
Maar binnen Word afmelden en Word opnieuw opstarten startte het telefonisch registratie
proces
Dit is het overnemen van getallen en simpel uit te vieren

Frank de Cuijper 15 mrt 2024
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van mei 2024.

Over GamekeyDiscounter.nl

GamekeyDiscounter.nl is een geweldige website voor gamers die op zoek zijn naar digitale gamekeys en software. Het onderscheidt zich van traditionele winkels door de snelle en gemakkelijke levering van spellen, games, Xbox Live-abonnementen en andere software. Met GamekeyDiscounter.nl hoef je nooit meer te wachten op de post of de deur uit te gaan om je favoriete spel of software te bemachtigen. Alles wordt digitaal geleverd, waardoor je direct kunt beginnen met spelen. De website biedt een breed scala aan gamekeys en software, zodat er voor elke gamer iets te vinden is. Of je nu op zoek bent naar de nieuwste releases of klassieke titels, GamekeyDiscounter.nl heeft het allemaal. Geniet van het gemak en de directe toegang tot je favoriete games en software via deze geweldige website.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.gamekeydiscounter.nl
  • info@gamekeydiscounter.nl