GamekeyDiscounter.nl

GamekeyDiscounter.nl

4.9 reviewscore • 226 reviews
b

Top leverancier

Ik dacht laat ik t is proberen t scheelt toch een hoop met anderen ..goede keuze bleek want direkt een werkende code en goede service . niks illegaals verder want de activatie werkt zonder problemen ook na lange tijd ..helemaal geen rare heractivatie of wat dan ook dergelijks een aanrader wat mij betreft 👍

bart 17 feb 2024
Reageer
A

MS Office 21 werkt zeer goed

Na het bestellen van de Ms Office 21 heb ik de productkey snel in mijn mailbox ontvangen met de nodige instructies. Moeitelioos heb ik hem geinstaleerd. Dankzij de instructies heb de stappen gevolgd en online (digitaal) de sleutelcode geactiveed. Top!
Hij doet het nog steeds goed. Ik heb hem gelijk geupdated.

Abdel 15 feb 2024
Reageer
H

Microsoft Outlook 2021 Pro FANTASTICH !!!

Al paar keer iets bestelt en STEEDS fantastisch en gemakkelijk om te installeren ZONDER enige gebreken of moeilijkheden!!!
ZÉÉR BETROUWBARE SITE en UITSTEKENDE goederen en ZÉÉR lage prijzen!!
Volgende aankopen zullen ZEKER en VAST hier terug zijn!!!
Kan niet meer toevoegen dan … TOP TOP TOP en dit nog ….. 👍💪

Hans 12 feb 2024
Reageer
T

Snel geholpen

De installatie van Office 2021 was even wat ingewikkeld, omdat de optie 'telefonisch activeren' niet leek te komen. Maar iik ben er uiteindelijk wel uitgekomen dankzij de uitleg in de mail. Toen ik nog wat extra vragen had, werden deze per mail ook snel beantwoord.
Ik ben tevreden over de service en de snelle levering van de software.

Thea Derks 9 feb 2024
Reageer
M

Blijft goed en ook betrouwbaar!

Al meerdere keren hier een licentie gekocht. Voor de lezers die hier twijfelen; die licenties werken en blijven werken hoor. Voor mij was dat Windows 10 Pro (meerdere), Windows 11 Pro (voor de upgrade van Windows 11 Home) en Office Pro 2021. De licentiesleutel ontvang je via een snelle (a la minuut) levering per mail. Recent ook een email met een vraag gestuurd en daarop super snel een kloppend en vriendelijk antwoord ontvangen; en dat in het weekend. Top service en dik te vrede. Tot de volgende keer!

Menno Wittebol 8 feb 2024
Reageer
W

Windows 11

4e titel van Windows 11 die ik hier koop, binnen paar minuten op mail! Top service. Zeker een aanrader op hier een Windows activitatie te kopen. Makkelijk en snel te installeren. Krijgt ook nog eens uitleg hoe je dit moet doen.
Volgende Windows key's gaan hier zeker gekocht worden!!
Met vriendelijke groet
Wouter

Wouter 5 feb 2024
Reageer
W

Eventjes .???? erop zetten

Office programma gekocht ,en dacht eventjes erop zetten.
Kwam er later achter dat het alleen voor een Laptop of P.C. Is en niet voor een IPad.
Voor de rest leuk informatief programma, dus op de Laptop gezet.
Misschien niet goed gelezen of vermeld, goeie les voor de volgende keer.

Wim Elsevier 5 feb 2024
Reageer
P

Snel geregeld!

Ik had office nodig voor een nieuwe pc die we gekocht hebben. Na betaald te hebben, heb ik gelijk de activatiecode gekregen met duidelijke instructies. Deze was te zien op de site maar ook kregen we de code direct in de mail. Het ging allemaal soepel en werkte direct. Wel moest ik via Microsoft telefonisch activeren terwijl we hier niet voor gekozen hadden. Verder allemaal in orde en goed geregeld!

Pieter 1 feb 2024
Reageer
W

Perfect

Simpel downloaden zoals het moet
en het werkt ook nog heel goed
dus bij jullie iets kopen of halen is perfect en ook te betalen
dus allemaal maar naar GAMEKEY gaan
dan blijven die ook heel lang bestaan
en de site is ook niet pover
dus blijven er geen onduidelijkheden over

Wim Bodewes 1 feb 2024
Reageer
M

Super

Gedurende meerdere jaren maak ik gebruik van de diensten van deze aanbieder van software. Ze zijn snel en betrouwbaar. De licentiesleutels verschijnen na betaling direct op je scherm. Misschien niet de goedkoopste, maar wel de snelste. Kies voor internet activatie en de registratie verloopt soepel.
Heeft mij nog nooit teleurgesteld.

Mark 1 feb 2024
Reageer
P

Geweldig

Dit is een overzichtelijke prettige website en de sleutel werd vrijwel direct na de betaling geleverd! De vervolgstappen voor de activatie zijn duidelijk en worden in een apart e-mail bericht uitgelegd. En de prijzen van de webshop zijn zeer scherp! Voor o.a. licenties van Office en Windows is dit een betrouwbare webshop! 5 Sterren.

Peter 30 jan 2024
Reageer
D

Snel en makkelijk

De office key snel in de mail gekregen, telefonisch geactiveerd en het is zo voor mekaar.
De setup aanklikken en gaan, verder geen schermpjes die je weg moet klikken om door te gaan.
Wanneer je de uitleg goed opvolgde is het erg makkelijk te installeren en activeren.
En voor dat geld kon ik het natuurlijk niet laten liggen.

Dennis Timmerman 29 jan 2024
Reageer
N

Het werkt perfect

Office prof 2019 gekocht voor nieuwe laptop, hier stond office 365 op en geen zin in abonnement en gedoe. Binnen enkele momenten mail binnen met instructies en sleutel. eerst wel wat problemen met installatie, was vergeten office 365 van laptop te verwijderen. Dit gedaan en hoppa binnen enkele minuten een werkende office op de laptop zonder gedoe. Echt een aanrader.

Nico 28 jan 2024
Reageer
R

Service

Code werkte niet snelle reactie en erna werkte het meteen ! Zeer goed opgelost en snel.

Reactie was zeer snel.
Moest foto maken van de fout en toen ook weer snel gereageerd top toen werkre het dus meteen met de juiste oplossing die me geboden werd

Ga vooral zo door.
Dan blijf je klanten houden zou ik zeggen.

Robin 26 jan 2024
Reageer
D

Snel, makkelijk en zeer laag geprijsd.

Bij aanschaf van een nieuwe computer worden vaak programma's al voor geïnstalleerd die u na betaling kunt gebruiken. Zo ook het programma Microsoft Office, maar als u de code hier heeft aangeschaft en deze bij de regel " Ik heb al een code" invoert heeft u het programma voor een schijntje van de normale prijs en ook geen abonnement waar via vele omwegen van af te komen is.

Daan Molijn 26 jan 2024
Reageer
T

Perfecte shop

Al een aantal Windows en office licentie hier besteld, niet een keer probleem mee gehad.
Super goed ga hier nog veel gebruik van maken. Ben ook al een aantal jaren klant, dat wil zeggen dat ze het goed doen. Doe zowel online als telefonisch activeren wat de klant wil zo doen we het. Uiteindelijk is de klant koning.

Tiny 25 jan 2024
Reageer
T

Office 2021 software gekocht

Voor de tweede keer de software gekocht voor een (nieuwe laptop). Gekozen voor internet activering maar dat lukte niet dus moest ik helaas toch de tlf lijn bellen voor hulp. Via het computermenu is het weer gelukt. Voor het aankomen van de software geeft Gamekey een prima service.
Ik kan het zeker aanbevelen

Theo 24 jan 2024
Reageer
T

Prima, maar..

Inmiddels minstens 25x officepaketten gedownload voor ons bedrijf. Werkt prima.

Alleen 1 ding...

Zodra je de download installeert zie je geen voortgangsbalkje, % installatie of iets dergelijks.

De laptops zijn gedurende de installatie "geblokkeerd". Je hebt dus geen idee of alles goed gaat, hoe lang de installatie gaat duren, etc.

Meestal installeer ik s'nachts en is eea s'ochtends klaar voor gebruik.

Verder prima.

Tonino 23 jan 2024
Reageer
H

Snel, gemakkelijk, goedkoop en betrouwbaar!

Het valt niet mee om een originele review op te stellen voor GamekeyDiscounter!
Het is al zo vaak geschreven, maar het is echt waar:
Snel, gemakkelijk, goedkoop en betrouwbaar zijn de steekwoorden.
Ik ben al jaren tevreden klant, GamekeyDiscounter is DE plek waar je moet zijn als je de zakken van MicroSoft niet verder wil vullen.

Hans 21 jan 2024
Reageer
B

Kan het nog gemakkelijker?

Al een paar keer Windows en Apple software gekocht via de GameKey Discounter.
Download link en registratie code en klaar.
Kan niet bedenken hoe het gemakkelijker kan zijn.
Top! Geen twijfel mogelijk!
De reviewtekst moet langer zijn? Hoezo er valt niks meer te onderbouwen. Zo simpel is het gewoon.

Ben Geurdes 21 jan 2024
Reageer
B

Simpel en snel code ontvangen.

Heb heel simpel Windows 11 pro voor €9,95 gekocht en kreeg meteen de e-mail met de activatie code voor Windows 11 pro. Je kiest je besturingssysteem vult je e-mail adres in selecteert je bank en je betaald. Ben er erg blij mee en het is ook nog voor het aantrekkelijke prijs. Super bedankt!

Bast 20 jan 2024
Reageer
R

Makkelijk, snel en betaalbaar!

Makkelijk en snelle bestelling, je ontvangt direct na een online betaling een e-mail met een activatiecode en een zeer heldere uitleg. Volg de stappen welke in de e-mail staan omschreven en in no-time heb je Office Pro Plus 2021 geactiveerd!! Ditzelfde geldt ook voor Windows 10 Pro. Echt een top website voor betaalbare licenties, een aanrader voor iedereen!

Ray 19 jan 2024
Reageer
J

Alle codes werken fijn

Altijd een goed resultaat, ik heb al redelijk veel gekocht, zowel office producten als Windows licenties.
Simpele installatie, mede door de helder uitleg, of het nu via internet activatie of via telefonische activatie is.
Microsoft heeft nu een verbetering gemaakt voor de telefonische activatie, dit kan nu ook via je mobiel gedaan worden.
Een aanrader!!!!!

Jan 15 jan 2024
Reageer
J

Windows 11 pro

Het lukte in eerste instantie niet om de code te activeren , kreeg een foutmelding e-mail gestuurd voor hulp. Tot nu toe nog steeds geen antwoord terug . Uiteindelijk is het gelukt via een omweg en is het een goede code. Daarom 5 ster voor werkende code.
Ik ben alsnog benieuwd hoelang het duurt voordat mijn vraag wordt beantwoord.

John 14 jan 2024
Reageer
E

Beter en makkelijker kan echt niet!

GamekeyDiscounter ontzorgd je!
Door hun producten is het absoluut geen gedoe meer om de software op de juiste manier geïnstalleerd en geactiveerd te krijgen. .
De bestelde licentiecodes codes worden direct na betaling onder begeleiding van een heldere werkinstructie voor de software installatie, naar je gemaild.
Wij hebben al vele malen gebruik gemaakt van hun diensten, slechts 1 keer werkte het niet, maar door hun uitstekende en kundige service binnen 10 minuten opgelost.
Zeker een aanrader dus!

Erwin 12 jan 2024
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van april 2024.

Over GamekeyDiscounter.nl

GamekeyDiscounter.nl is een geweldige website voor gamers die op zoek zijn naar digitale gamekeys en software. Het onderscheidt zich van traditionele winkels door de snelle en gemakkelijke levering van spellen, games, Xbox Live-abonnementen en andere software. Met GamekeyDiscounter.nl hoef je nooit meer te wachten op de post of de deur uit te gaan om je favoriete spel of software te bemachtigen. Alles wordt digitaal geleverd, waardoor je direct kunt beginnen met spelen. De website biedt een breed scala aan gamekeys en software, zodat er voor elke gamer iets te vinden is. Of je nu op zoek bent naar de nieuwste releases of klassieke titels, GamekeyDiscounter.nl heeft het allemaal. Geniet van het gemak en de directe toegang tot je favoriete games en software via deze geweldige website.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.gamekeydiscounter.nl
  • info@gamekeydiscounter.nl