O

Energie tegen inkoopprijzen

Ik ben overgestapt naar Frank Energie omdat ze zeer scherpe prijzen hanteren. Het bleek dat ik goedkoper uit was bij Frank Energie dan bij andere energieleveranciers die ik had vergeleken. Op de website van Frank Energie staat met koeienletters: Energie tegen inkoopprijzen. Dit lijkt ook wel echt het geval te zijn, aangezien ik nu een stuk voordeliger uit ben dan voorheen. Wat mij ook erg aansprak is het feit dat Frank Energie heel transparant is over hun prijs. Ze beweren zelfs geen winst te maken op het verbruik van hun klanten. Dit kun je allemaal nalezen op hun website.

Stroom van Frank Energie is 100% groen en afkomstig uit Nederland. De stroom wordt duurzaam opgewerkt uit Nederlandse zon- en windparken. Dit in combinatie met de lage prijs sprak mij heel erg aan. Met de app heb je ook altijd inzicht in je verbruik en kosten. Je krijgt zelfs handige tips om je energieverbruik te verlagen. Heel erg leuk bedacht!

Een ander groot pluspunt aan Frank Energie is dat je nergens aan vast zit. Wanneer je wilt overstappen naar een andere energieleverancier, hoef je geen boete te betalen. Geen jaarcontract, geen opzegtermijn en geen boetes. Ik hoop dat meer mensen zullen overstappen naar Frank Energie, want het is mij heel goed bevallen en dat gun ik iedereen wel in deze tijd.

Otto 21 nov 2021
Reageer
S

Energieleverancier Frank Energie biedt inderdaad energie en gastarieven aan tegen inkoopprijzen. Hoe ze dan nog kunnen verdienen weet ik ook niet. Waar andere energieleveranciers heel moeilijk doen om een variabel contract te geven met variabele prijzen, doet Frank Energie hier juist helemaal niet moeilijk over. Kan me voorstellen dat iedereen naar dit soort energieleveranciers gaan in deze tijden. Dit had ik ook gelezen in een artikel van Emerce.

Ikzelf heb vorig jaar mijn energiecontract met 3 jaar verlengd tegen gunstige tarieven dus ik zit er warmpjes bij. Vind het desondanks zeer interessant dat een nieuwkomer als Frank Energie ineens zoveel aandacht krijgt

Simar 21 nov 2021
D

Kan slechtere energieleveranciers bedenken als deze die 5 euro per maand verdiend op een klant en verder alle kosten gelijk houdt met de inkoopprijs. Alsof je een abonnement neemt, eerlijk en transparant. Wanneer prijzen zakken gaan veel klanten wel weer weg denk ik.

Dirk Jan 24 nov 2021
A

Voor nu is het 100% de juiste keuze om naar Frank Energie te gaan totdat de prijzen weer wat normaal zijn. Daar adverteren ze ook goed mee! Gaat echter wel alleen om mensen die precies nu geen contract meer hebben.

A. Veening 26 nov 2021
Prijzen vergelijken

Door middel van samenwerkingen met meerdere energieleveranciers, kunnen we onze bezoekers gunstige prijzen aanbieden.

Beste energieleveranciers

Dit zijn de beste energieleveranciers van maart 2023.

Over Frank Energie

Dit Nederlands energiebedrijf biedt energieolopssingen van de energiesector die gekoppeld worden aan slimme IT-oplossingen. Frank Energie biedt verschillende groene opties zoals zonne-energie en windenergie allemaal uit Nederland, om het gebruik van fossiele brandstoffen te verminderen en bij te dragen aan een duurzamere toekomst. Door persoonlijke ondersteuning en advies aan te bieden, helpt het bedrijf klanten de juiste energieoplossing te kiezen. Frank Energie maakt gebruik van de nieuwste technologieën om de efficiëntie van hun energieopwekkingsinstallaties te maximaliseren en zo de impact op het milieu te verminderen. De transparante werkwijze en toewijding aan duurzaamheid maken Frank Energie onderscheidend van andere bedrijven.