Fietsenplaats

Lid van Reviews.nl


Reviews (82)

  • H

    Zeer slechte service bij Fietsenplaats.nl

    5 weken geleden een fiets gekocht. Deze werd afgeleverd, maar met een verkeerd onderdeel. Na vele pogingen per mail en telefoon (waarop we niets horen..of een hele late reactie krijgen) hebben we nu nog steeds een onbruikbare fiets voor mijn dochter.
    Waardeloze service! Ik zou hier nooit meer een fiets bestellen.

    Hanneke 28 feb 2020

    • H

      Wat een waardeloos bedrijf.. De fiets die ik heb besteld is een jaar oud en er is nauwelijks op gereden, vooral omdat hij gewoon niet goed rijdt. Kwaliteit is dramatisch de banden zijn al spontaan ontploft als je er lucht in doet. Niemand wil deze fiets kopen op marktplaats.....dat zegt al genoeg.
      Koop gewoon een tweedehands fiets van een goed merk, daar heb je jaren plezier van

      Henk 5 okt 2021

  • M

    Fietsenplaats

    2 fietsen besteld. Wil mijn man een proefritje maken, allebei de kettingen stuk.

    M 20 jan 2020

    • G

      Ik heb hetzelfde meegemaakt qua dat de fietsen niet in orde zijn. Het is van slechte kwaliteit en er zit ook geen handleiding bij. Onze voor-spatborden komen telkens tegen het wiel als je het stuur draait, geen flauw idee hoe dit op te lossen. De kettingkast was te klein waardoor de ketting hier telkens tegenaan kwam. We hebben hier een stuk uit gezaagd en ga zo maar door. Het is best lastig om de remmen goed te krijgen, is ons helaas nog niet gelukt, werkt wel maar niet dat het super goed en strak zit.

      Gerard 20 jan 2020

  • M

    LET OP - ONBETROUWBAAR - ONBEHULPZAAM

    Er wordt op de website dat de fiets voor 85% gemonteerd wordt geleverd, dit is NIET WAAR. Je zult zelf enorm veel moeite moeten doen en tijd moeten besteden om de fiets zelf in elkaar te zetten ZONDER HANDLEIDING. Denk hierbij dat je dus zelf het hele voorwiel, zadel, stuur, voordrager, lampjes, bel er allemaal zelf op moeten zetten en daarnaast helemaal zelf de remmen zelf moet afstellen.

    Hiernaast is bij mijn bestelling de voorrem defect geleverd en heb ik EUR 15.00 moeten betalen om dit te laten repareren. Ik heb gebelden netjes aan de Customer Service gevraagd of zij dit willen vergoeden, hierbij werd er gevraagd om een e-mail te sturen. Dit heb ik gedaan en Ik wacht nu 19 DAGEN en heb nog altijd geen enkele bevestiging hierover ontvangen dat ze het voor mij zullen vergoeden ookal hebben zij zelf een defecte voorrem geleverd.

    OOK heb ik bij mijn bestelling een klein kratje gekocht voor op de voordrager, na 12 DAGEN kreeg ik een reactie dat ze deze niet in voorraad hebben (wordt nergens vermeld op de website) en dat ik een andere uit moet kiezen. Hierop heb ik gereageerd dat ik het wil annuleren en wil laten vergoeden, ook hierop wacht ik nu al 7 DAGEN zonder enige reactie of bevestiging.

    Dit is de slechtste Customer Service die ik in vele jaren ben tegengekomen ik heb dan ook grote spijt dat ik via deze website heb besteld, om jezelf enorm veel stress te besparen adviseer ik je ten zeerste af om via fietsenplaats.nl of via citi-bikes.nl te bestellen, zij zijn hetzelfde bedrijf en compleet onbetrouwbaar en onbehulpzaam.

    M. Pieters 25 nov 2019

    • F

      Ik ken het probleem, zelf ook fietsen hier gekocht en je zit wel een halve dag alles te bekijken alvorens je weet hoe het 'misschien' in elkaar moet. Daarnaast kan ik de remmen niet goed afgesteld krijgen en komt mijn voorspatbord telkens tegen het wiel wanneer ik een bocht maak... Niet heel fijn allemaal.

      Friedrich 25 nov 2019

  • J

    top

    Alles precies zoals afgesproken geleverd, ook het monteren van andere banden, bidonhouders etc. was geen enkel probleem. Top winkel met een groot assortiment en vriendelijk personeel.

    Jeroen Jans 18 okt 2019

    • F

      Ik heb problemen met de bumpers aan het voorwiel, die raken telkens het wiel wanneer ik het stuur draai. Hoe kan ik dit oplossen?

      Fred 18 okt 2019

  • K

    Pas op uitschot

    KOOP HIER NIET, DEZE FRAUDE heeft twee fietsen besteld, de volgende dag brachten ze niets mee, maar het geld werd opgenomen. Een week later brachten ze een fiets, allemaal bekrast, de tweede werd niet eens verzonden. Hij arriveerde zonder cheque, zonder garantie, zonder bestelnummer. En ze hebben verschillende sites, enerzijds verkopen ze oude modellen voor de prijs van nieuwe, anderzijds, maar met een te dure prijs, schrijven ze vanaf de derde, waar alle prijzen lager zijn. De ondersteuningsdienst werkt niet, ze hebben gewoon mensen gefokt voor geld

    Karl 4 okt 2019

  • M

    fietsenplaats review

    Ik heb laatst een fiets voor mijn vrouw op fietsenplaats.nl besteld. Het was een fiets die me nog geen 300 euro heeft gekost en hij zag er op het internet super mooi uit en had ook gewoon 7 versnellingen, dus wij dachten wat wil je nog meer voor dat geld?!

    Daar kwamen we dus achter toen de fiets werd bezorgd. De fiets werd in een doosje bezorgd waarvan we meteen zagen dat hier nooit een complete (kant en klare) fiets in kon zitten. En dat was ook niet het geval, want de helft van de fiets moesten we nog zelf in elkaar zetten. Daarbij zat er zoals ik hier onder ook al heb gelezen geen handleiding of wat dan ook bij, dus je moet alles zelf maar op goed geluk doen. Gelukkig zaten er niet al te veel schroeven en dergelijke bij en was het wel vrij vanzelfsprekend wat waar moest, maar toch vond ik dit even een kleine domper. De handremmen instellen en dergelijke was bovendien best lastig voor ons als fietsenleken, maar eenmaal in elkaar fietst de fiets hartstikke goed en hebben we niets te klagen.

    Op het moment zelf was ik wel even aan het mopperen, maar ik snap nu wel waarom je hier een stuk minder betaald voor zo'n fiets dan wanneer je naar een fietsenwinkel gaat en een fiets koopt die al in elkaar gezet is. Dus voor de mensen die het niet erg vinden om zelf nog een aantal dingetjes te doen voordat de fiets klaar is, dan is dit zeker een aanrader. Als je een fiets wilt die al helemaal af is en die je zelf niet meer in elkaar moet zetten, dan moet je hier niet zijn. Maar dan zul je ook een stuk meer geld moeten betalen, en nu ik weet wat je voor een fiets krijgt voor dit geld is voor mij de keus vrij gemakkelijk. Dan zet ik er zelf wel de handremmen en dergelijke op, ik weet inmiddels ook hoe dat moet dus een tweede keer zal dit alleen maar eenvoudiger zijn.

    Manuel 17 aug 2019

  • T

    beoordeling fietsenplaats

    Afgelopen week heb ik een fiets bij fietsenplaats.nl besteld. Hij koste me maar 214,- euro wat ik voor een nieuwe fiets bijzonder weinig vind. Mijn vrouw moet ook een nieuwe fiets, maar het leek ons beter om eerst eens één te bestellen om te kijken hoe de kwaliteit is en of het daadwerkelijk wel iets is of dat het een enorme miskoop blijkt te zijn. Voor 17.00 besteld is morgen in huis zoals op de website staat. En zo gezegd, zo gedaan, de volgende dag om half 1 werd de fiets bezorgd in een doos. We moesten hem nog wel gedeeltelijk in elkaar zetten (zonder handleiding, maar deze kon ik op het internet vinden) en binnen een uur kon ik er op fiets. Alles werkt keurig naar behoren en de fiets ziet er veel mooier uit dan wat je zou verwachten voor dit geld.

    We hebben inmiddels dezelfde fiets, maar dan in de vrouwenvariant, voor mijn vrouw besteld en ik hoop dat die maandag op tijd wordt geleverd zodat we lekker kunnen fietsen volgende week gezien de mooie weersvoorspelling. Je krijgt dus een keurige en spik splinternieuwe fiets voor een klein prijsje. Voor dit geld kun je niet eens een tweede hands gazelle of batavus op de kop tikken en dat doe ik vanaf nu af aan ook nooit meer, tweedehands of nieuw dat maakt niet uit. Nu ik weet dat de fietsen hier goedkoop en ook nog eens goed en met versnellingen en al zijn, zal ik ze waarschijnlijk gewoon hier kopen.

    Tevreden klant 17 aug 2019

    • K

      KOOP HIER NIET, DEZE FRAUDE heeft twee fietsen besteld, de volgende dag brachten ze niets mee, maar het geld werd opgenomen. Een week later brachten ze een fiets, allemaal bekrast, de tweede werd niet eens verzonden. Hij arriveerde zonder cheque, zonder garantie, zonder bestelnummer. En ze hebben verschillende sites, enerzijds verkopen ze oude modellen voor de prijs van nieuwe, anderzijds, maar met een te dure prijs, schrijven ze vanaf de derde, waar alle prijzen lager zijn. De ondersteuningsdienst werkt niet, ze hebben gewoon mensen gefokt voor geld

      Karl 4 okt 2019