R

Ziggo niks ontvangen

Ik zou per vandaag Ziggo krijgen maar heb niks ontvangen ik raad Ziggo niemand aan ik zou het lekker opzeggen ik zit er helaas een jaar aan vast ga het wel opzeggen gelijk.

Robin 25 sep 2020
Reageer
Q

Je kan via de website een chat starten met een Ziggo medewerker die je normaal zeer goed helpt. Zal goed moeten komen lijkt me. Overigens kan je binnen 14 dagen je abonnement opzeggen zonder opgave van reden. Dit staat per wet vastgelegd omdat het een 'koop op afstand' betreft.

Quido 25 sep 2020
A

Ziggo LAVG

Yesterday I have received a letter from LAVG that says I have a debt of 184 euros towards the provider ZIggo. I have never signed a contract with Ziggo for their services. I have never received invoices for the months that they are stating that I was using their services. This morning I contacted them, to find out what is going on. They were sooooo rude, asking me my personal info (name, address) and some 'customer ziggo number' - which I don't have because I've never been a customer to them. And I told them how can you ask me something that I don't have because it never happened? And he hangs up on me!

For the three years that I am living in the NL, I was always renting private rooms and all those services and utilities were done by the landlords. Basically, I have never had to deal with it. They literally stole and took advantage of my personal info from the official kvk website, because I exist there as a business. But I am not a business, I am just a freelancer. And so many times I was literally abused by phone from Ziggo employees trying to sell me their service, and I was always telling them 'NO THANK YOU', but the landlord is the one who is choosing the provider, not me .
They literally set me up for some business account services! They never had my approval, I don't have anything with them. Never signed anything with them!
I'm curious what kind of proof did they give to LAVG in order for them to send me this letter?

Ana 24 sep 2020
Reageer
J

heb ziggo al 10 jaar en ben zeer tevreden

Helaas worden alleen de negatieve berichten geplaatst. Ik heb ziggo al 10 jaar. 1 keer een probleem gehad, via monteur snel opgelost, en ik heb de next box als een van de eerste en ik heb nergens problemen. Ook wifi niet. Dus ik ben zeer tevreden over ziggo en als bonus kan ik ook alles over Max en de F1 volgen 👍

Jannes 20 sep 2020
Reageer
G

Zwaar achteruitgegaan de laatste maanden

Mijn internet en tv liggen er al 3 weken uit en Ziggo houdt mij steeds aan het lijntje.
Bij de Ziggo chat staat al weken "Wij zijn even in gesprek" en de telefonische klantenservice heeft een wachttijd van bijna 60 minuten.
Men verkoopt wel nieuwe abonnementen terwijl Ziggo al weken problemen heeft met de activatie waardoor je mediabox en modem niet gaan werken.

Gerard 19 sep 2020
Reageer
N

Ziggo te duur

Wij hadden altijd Ziggo en hier waren we heel erg blij mee. Vooral mijn man vond het geweldig dat hij al het voetbal en dergelijke kon zien.

Maar door ontslag moeten we helaas op ons budget letten en één van de keuzes die we hebben gemaakt is om ons Ziggo abonnement te verruilen voor een wat minder duur abonnement. Het is niet iets wat we graag doen, maar om toch te bezuinigen is dat één van de gemakkelijkste keuzes geweest.

Ik denk wel, dat wanneer we weer wat meer te besteden hebben, we toch weer vrij snel terug zullen overstappen naar Ziggo.

Nicole 18 sep 2020
Reageer
D

Ziggo sport en racen

Ik ben een echte man wat televisie kijken betreft, zolang er een vorm van sport of autoracen op staat ben ik wel tevreden. En in dat geval moet je simpelweg bij Ziggo zijn, daar heb je werkelijk alles en nergens heb je zoveel sportzenders als hier. Regelmatig kijken we met een grote vriendengroep en dit doen we eigenlijk altijd bij mij thuis, dus dat zegt dan ook wel wat. De rest zorgt dan voor het bier en de hapjes. Wanneer we bij iemand anders zitten, merk ik ook wel gelijk verschil. Dus als het aan mij ligt zal ik niet snel van televisie aanbieder wisselen. Het kost vrij veel, maar dan heb je er ook wel wat voor terug. Dit heb ik er wel voor over, zo heel erg veel duurder als een andere aanbieder is het nou ook weer niet namelijk.

Dennis 12 sep 2020
Reageer
J

Ziggo installeren

Wij zijn over gestapt naar ziggo en vorige week kwam een installateur langs om alles te installeren en aan te sluiten. De man was ontzettend aardig en behulpzaam en is gebleven tot alles voor ons duidelijk was en alles in orde was gemaakt. Hele goede service voor een mooi product.

Nu kunnen we dag en nacht kijken wat we maar willen en zitten we altijd met goed internet als dit nodig is. Voor mensen op leeftijd, zoals wij dat zijn, is dit allemaal heel erg fijn. We komen de deur steeds minder uit, dus dan kunnen we op deze manier op de hoogte blijven van alles en contact houden met de buitenwereld.

Jan en Aleida 11 sep 2020
Reageer
R

uitgeroepen tot beste internetprovider

ziggo is voor de 10de keer uitgeroepen tot beste internetprovider en naar mijn mening ook terecht want internet en tv enzo doet het bijna het hele jaar door behalve ziggo go daar moeten ze echt wat mee gaan doen ook jammer is dat je kan ook geen klacht indienen bij ziggo over ziggo go want dan krijg je te horen het is een gratis service, maar ze sturen wel elke keer reclame over ziggo go hoe mooi en makkelijk het wel niet is. daar zouden ze wat mij betreft mee moeten ophouden 8 van de 10 keer als er een f1 race ligt het eruit heeft alleen niets met f1 te maken want storing is vandaag al uren eerder. wil wel eens weten hoe dat nu zit waarom de meeste storingen bij grote evenementen zijn lijkt me capaciteit. ik ben dus zo'n grote evenementen kijker en doe dat dus via pc bekabelt zodat kinderen of me vrouw gewoon de tv kunnen gebruiken maar ga nu toch maar gaten in plafond maken en tv kabel naar boven toe maken toen ik huis kocht 1,5 jaar geleden niet gedaan want er was ziggo go eigenlijk super stom van me dus eigen schuld

Rudolf 31 aug 2020
Reageer
n

Onduidelijk

Leuk hoor Ziggo. Niet dus. Ben jaren klant van jullie, was in bezit van een ouder model mediabox en op de slaapkamer een extra box. Krijg een sublieme mail van jullie dat de extra box er uit ging, met diverse opties waaronder overstappen naar een mediabox next. Omdat er geheel onduidelijk was uit de mail of next de dezelfde mogelijkheden bood als de oude box jullie gebeld. (Bij jullie bekend dat ik geen vaste telefoonaansluiting heb). Krijg een moeilijk verstaanbare (buitenlands accent) medewerkster aan de lijn.deze kon mij geheel geen antwoord geven op mijn vraag, wel de mededeling dat ik er een pakket bij moest nemen wat mij €11,00 per maand ging kosten. Heb jullie medewerkster ruim een kwartier aan de lijn gehad voor dit onzinnige antwoord te krijgen, wat mij ook nog eens €15,00 belkosten gekost heeft. Hier een melding van gemaakt bij jullie, maar vervolgens geheel geen antwoord ontvangen ( ZEER SLECHTE SERVICE). Wel kreeg ik een aantal weken later een herinneringsmail van de stopzetting van de extra oude mediabox. Zelf op internet uitgezocht of de next de mogelijkheden bied als de oude box, en daarop deze besteld bij jullie. Alles geïnstalleerd en tot mijn verbazing deed de extra nextbox het boven niet. Weer telefonisch contact met jullie gehad, na ruim 25 minuten (wat mij weer €25,00 gaat kosten) komt jullie medewerker met de mededeling dat mijn tv te oud is, en niet de software van de next aankan, DUS een andere tv kopen. Ook hier een reactie naar jullie gedaan, maar zoals ik al vermoeden geen reactie van ziggo..

nick 30 aug 2020
Reageer
L

Kijken of de media box next wel werkt

Zorg er aub voor dat alles stabiel werkt! En niet zoals gisteren de media box die steeds om de paar minuten uit gaat. Nu weer niet verbonden met het netwerk. Wordt er simpel van. En dan ook nog bijna een hele dag moeten proberen iemand te pakken te krijgen. En als je dan iemand van de KS aan de telefoon hebt is hij zo goed als niet te verstaan. Nee, ik stuur geen pb met mijn gegevens. Reageerde gisteren ook pas na VIER uur iemand op. Nu vannacht weer een update gehad. Zeker voor de foute update van gisteren die volgens de KS voor de problemen zorgde. Kijken of de media box (next) nu wél naar behoren werkt! We betalen genoeg ervoor.

Lisa 30 aug 2020
Reageer
r

Next box belooft nooit gekregen

Ziggo net contact gehad met de "klantenservice" waar niet veel service te bekennen is. Wij hebben al heel wat Mediaboxen versleten en allemaal hebben ze hetzelfde probleem, erg traag en lopen vast! We hebben een maand geleden contact opgenomen om de Next box te bestellen voor een eenmalige betaling van als ik het goed herinner 19.99€ en daarna een klein bedrag extra per maand bij het abonnement. Nu was op dat moment de Next box niet meer op voorraad dus hebben ze een nieuwe Mediabox gestuurd.. Welke precies hetzelfde type is dus ook traag is en vastloopt. Nu neem ik net contact op voor om te kijken of de Next box er alweer is en is het ineens alleen voor MAX tv abonnementen??!! Van nog eens 13.99€extra per maand?? En de andere klanten bekijken het maar en blijven maar met die slome Mediabox zitten?? Dat was niet de afspraak.. Maar natuurlijk kon mevrouw de vorige chat niet nalezen waarin ons een Next box was beloofd... Toch maar kijken voor een andere aanbieder met een goedwerkende box erbij 😠

ramon 22 aug 2020
Reageer
H

Twee wifi netwerken voor een adres

Net weer klant bij Ziggo geworden, met een mooie beloofte om fantastisch internet van boven tot onder...nou, in de tuin doet hij het niet, op de eerste verdieping amper en zolder al helemaal niet. Dus monteur gebeld, monteur gekomen...tja, jullie oplossing: een tweede wifi voor boven en zolder. Dus iedere keer dat je van boven, naar onder, naar buiten gaat, een andere wifi netwerk. Of, nog beter, neem een wifi booster van 150 euro, maar gelukkig is die nu in aanbieding voor 100 euro 🤦🏻‍♀️. Schandalig dat jullie niet in staat zijn om fatsoenlijk wifi te leveren, die het ook overal doet, zoals geadverteerd wordt. Is dit het best wat je kunt doen? Twee wifi netwerken voor een adres of extra kosten maken, bovenop dat gigantische maandelijkse bedrag.

Harmke 18 aug 2020
Reageer
C

Bevalt mij zeer goed

Inmiddels langer dan een jaar klant bij Ziggo en mijn abonnement verlengd met 1 jaar. In het begin zeker mijn twijfels gehad maar tot nu toe geen problemen gehad met Ziggo Normaal stap ik elk jaar over naar een andere aanbieder in verband met de kortingen die je dan krijgt. Nu gekozen om bij Ziggo te blijven omdat het TV pakket zeer goed bevalt daardoor voor mij de beste optie is wat betreft prijs/kwaliteitsverhouding. Bij de verlenging kreeg ik ook meteen het nieuwste TV kastje waardoor de gehele TV ervaring beter is geworden. Enige minpunt aan Ziggo is voor mij het verouderde internet modem zonder wifi 5ghz. Dat heb ik opgelost met een losse wifi 5ghz access point aan te schaffen. Liever heb ik dat het modem geupdated gaat worden in de toekomst. Vooralsnog ben ik een tevreden klant die voornamelijk blij is met wat ik krijg voor wat ik betaal.

Carla 17 aug 2020
Reageer
D

Ik ben ook erg blij met Ziggo. We kijken elke zaterdag en zondag Formule 1, engels, spaans en italiaans voetbal en ga zo maar door. Internet werkt altijd prima.

Dennis 17 aug 2020
F

Ziggo Next Mediabox top

Hallo allen,

Ik zit al jaren bij Ziggo, ergerde me vrijwel iedere dag kapot aan de Horizonbox XL. Hij liep vast, kon vaak niet opnemen en ik moest minimaal 1 keer per week de gehele Horizonbox van het stroom halen. Hierdoor deed die het weer enkele uurtjes redelijk.
Vrienden van me hebben sinds kort een abonnement bij Ziggo besteld en die kregen de nieuwe Next Mediabox erbij. Heel snel systeem, opnemen gaat heel goed, terugkijken vlekkeloos.
Contact gehad met de Ziggo klantenservice, want ik wilde natuurlijk ook de nieuwe Mediabox voor de tv in huis hebben. Kost in totaal 0,50 cent extra maar dan sturen ze je de nieuwe toe, daarna dien je de oude Horizonbox XL terug te sturen en is alles toppie! Goed geregeld Ziggo.nl.

Foor 14 aug 2020
Reageer
S

Ziggo.nl review frustrerend

Ziggo, je zou denken dat ik superblij zou zijn dat we eindelijk een SMS bericht ontvangen dat onze internetaansluiting actief is. Heeft maar 7 weken geduurd.
Niets is minder waar. Lieve Ziggo, onze internetaansluiting is nog niet actief. Vanochtend nog een medewerker gesproken ( ik denk inmiddels medewerker nummer 20). Deze aardige heer wist te vertellen dat volgende week maandag een patch in de centrale wordt geplaatst. Heel raar, want Ziggo, netwerken heeft ons vorige week bevestigd dat zij dit al gedaan hebben. Het enige wat wij nog nodig hebben is een NTU kastje in de meterkast, die kan worden aangesloten op
Oké, ik zal niet alleen negatieve ervaringen opschrijven. Wij hebben een hele aardige heer van het escalatieteam gesproken (want als je dreigt de opdracht te annuleren, wordt je gelijk teruggebeld), hij heeft binnen een dag voor een noodoplossing gezorgd. Een digitenne kastje, zodat we toch tv kunnen kijken. En een 4g Wi-Fi module, zodat we toch kunnen internetten. Wat best handig is als je wegens Corona thuis moet werken.
Lieve Ziggo,, ik had jullie altijd heel hoog zitten, . Maar ik ben op dit moment echt diep teleurgesteld. Ik zou graag deze week nog mijn aansluiting willen hebben. Ik heb nu 2 weekenden formule 1, via de iPad moeten kijken ( ja ik ben fan en heb zo uitgekeken naar de uitgestelde start van het seizoen), met happerend beeld, stilstaand beeld..ik heb gehuild...
Vandaag weer maar weer eens gebeld. 50 minuten aan de telefoon gezeten, 4x doorverbonden. En wat denk je monteur was nog niet ingepland. 1e mogelijkheid 22 aug Echt belachelijk dat dit zo lang moet duren. Dat dit niet geescaleerd kan worden.
Gaan jullie zo om met nieuwe klanten of willen eigenlijk geen nieuwe klanten en alleen maar reclame maken voor Ziggo,. Hoe fijn het is om op afstand te werken in deze rare tijden.. Nou voorlopig gaat mijn databundel op van het creëren van we hotspot om thuis te kunnen werken.
Belachelijk.. Of dat ik dat al gezegd? 😡🤬
Help...

Sharon 11 aug 2020
Reageer
D

Contact kan je beter via de chat doen is mijn mening.. Doe ik ook wel eens en wordt altijd zeer goed en snel geholpen. Wellicht is dat een optie voor u.
Aan de telefoon is, zeker een paar jaar geleden, inderdaad een drama.

Dennis 11 aug 2020
K

Prijzig maar zeer goed

Ik ben oprecht zeer blij met het Ziggo alles in 1 pakket: Internet en televisie. Huistelefoon heb ik uitgeschakeld want dat gebruiken wij al jaren niet meer. In het begin waren we naar Ziggo overgestapt omdat hier Ziggo Sport bij zit inbegrepen (Formule 1, voetbal en Golf).
Reden dat we het pas 2 jaar hebben is omdat ongeveer 66 euro per maand voor een beginnend stel vrij veel is. Nu dus zeer blij met de dienst en kan het iedereen aanraden.

Moet wel eerlijk zijn dat Online.nl ook zeer goed werkte voor ongeveer 45 euro per maand. Dan heb je echter geen Ziggo Sport.

Kees Helop 10 aug 2020
Reageer
F

Ziggo tip veel korting

Hallo allen,

Zoals wellicht enkelen van jullie wel weten kan je bij veel aanbieders prima kortingen krijgen als je maar weet hoe het moet. Ziggo wil haar klanten heel graag behouden dus wanneer je abonnement (1 of 2 jaar) is afgelopen, bel je Ziggo op en zeg je dat bijvoorbeeld KPN een goede deal voor je heeft en dat je denkt aan overstappen.
De Ziggo medewerker heeft maar 1 taak en dat is jou als klant behouden, dus deze geeft jou een goede deal. Vaak 3 of 6 maanden 50% korting.

95% van de mensen betalen de volle pond, best zonde als je het mij vraagt. Met 1 belletje kan het je honderden euro's besparen! Deze truc zal vast ook voor andere bedrijven gelden trouwens, je kan het altijd proberen. Van Ziggo weet ik het omdat ik het zelf elk jaar doe.

Ps. Ziggo top internet en televisie aanbieder, 5 stars!

Ferry 4 aug 2020
Reageer
B

Nieuwe ziggo router

Als je internet soms even weg valt of een stuk trager is aan de andere kant van de kamer raadt ik jullie aan om de router 1x per uur even 2 seconden van het stroom te halen. Na 2 dagen kan je dan Ziggo bellen en zeggen dat je een nieuwe router wilt omdat je huidige router soms weg valt en je sowieso slecht bereik hebt. Ziggo zal dan kijken in het systeem en ziet die uitvallen, gaat een nieuwe router opsturen en alles is gefixt! Waarom? De nieuwe (witte) Ziggo router is geweldig! Werkt super fijn, overal in huis een stuk beter bereik en qua Wifi snelheid amper vertragingen.
Hiervoor had ik namelijk een Ubee router (werkte Ziggo op dat moment mee), was niet veel soeps want 2 dikke muren en het bereik was weg terwijl nu met de nieuwe router heb ik overal prima bereik.
Het is een simpel trucje om je router even van het stroom te halen maar wat je er voor terug krijgt is top! Ieder nieuwe Ziggo abonnee krijgt de nieuwe router overigens dus je hoeft je nergens schuldig over te voelen.

Bastiaan 29 jul 2020
Reageer
j

al 4 dagen geen tv en telefoon

ziggo wat zijn jullie aan het klungelen, al 4 dagen geen tv en telefoon door een fout van jullie door pakket aanpassing wat helemaal niet moest,en jullie blijven maar vragen en wachte op bevesteging om het terug te zetten, is al 5 keer door gegeven!!!!!wat op zich al heel raar is als jullie uit je zelf iets fouts doen moet je dat ook uit je zelf weer terug zetten herstellen! en via prive bericht word er niet gereagereerd of weer om bevesteging gevraagd pffffff

jannus 26 jul 2020
Reageer
D

Formule 1 gratis bij Ziggo tv

Alleen al om het feit dat Ziggo Sport (zit gratis bij alle Ziggo pakketten) krijgt waarop je de Engelse premier league voetbal kan kijken, Spaanse league voetbal, Italiaanse league voetbal kan zien, NBA en mijn favoriet Formule 1! Nu al 3 weekenden op rij zaterdag kwalificatie en zondag de race, heerlijk! Ben heel blij met wat Ziggo levert, internet is ook heel goed door het hele huis heen en ze bieden gewoon wat extra's ten aanzien van KPN en dergelijke.

Dennis 19 jul 2020
Reageer
J

Slechte service

Een aantal keren contact opgenomen met ziggo omdat ik 55 euro voor alleen internet wat het de helft van de tijd niet doet te veel geld vind. Lijkt alsof ze het er om doen, want als je internet langzaam is en je wil met ziggo bellen, dan moet je daar voor betalen! Slim idee extra inkomsten omdat je internet zo slecht is. Dus ik via de chat contact opnemen met ziggo, een half uur in de wacht en dan verbreekt Harry gewoon de chat Lekker makkelijk terwijl ik nog geen antwoord op mijn vraag had. Ik zou het fantastisch vinden om iemand telefonisch te spreken zonder dat ik daar voor betaal. Dus ziggo ? ik wacht!

Johan 17 jul 2020
Reageer
J

Formule 1 weer op tv

Op dagen zoals afgelopen weekend, dan ben ik zo ontzettend blij met mijn abonnement bij Ziggo. Ik ben echt een enorme fan van Formule 1 en ik mis dan ook geen enkele race. Bij Ziggo weet je gewoon dat dit altijd live en goed wordt uitgezonden en dat je dus niets hoeft te missen, in tegenstelling tot andere aanbieders. Heel vaak kijken we met een grote vriendengroep bij mij thuis omdat ik Ziggo heb en iedereen geeft toch aan dat dit echt wel beter is. We bestellen er lekkere pizza's bij en een biertje erbij en onze dag is compleet.

Jens 15 jul 2020
Reageer
L

Klantenservice een dikke 0

Geprobeerd via Ziggo een nieuwe internet aansluiting te krijgen. als je je gegevens ingevoerd hebt, krijg je te zien vanaf wanneer je internet zal gaan werken . Bij het verzenden van de aanvraag, kreeg ik een paar dagen later de bevestiging in mijn hotmail
De datum waarop de internet aansluiting actief zal worden is met ruim 8 dagen overschreden. En er moest perse een monteur langskomen. De klantenservice gebeld, de eerste die ik aan de lijn kreeg kon het niet veel schelen, de datum staat en daarmee klaar. Bij deze persoon opgehangen en nog eens de klantenservice gebeld, toen kreeg ik iemand die wel mee wilde denken ( achteraf bleek dit ook gewoon onzin te zijn ), hij ging regelen dat de monteur geannuleerd werd, en dat ik de spullen thuis zou krijgen, en per afgesproken datum zou mijn internet actief worden. Paar dagen later kreeg ik een sms dat de monteru op de niet afgesproken datum voor de deur zou staan ( dus 8 dagen later dan was afgesproken ). Weer met Ziggo gebeld, hierbij aangegeven dat ik zelf wel capabel genoeg ben om een modem op te hangen en mijn WiFi te activeren ( dis zou niet de eerste zijn voor mij ). Echter hield men vol dat er een monteur MOEST langskomen. En ze konden ook niet goed uitleggen waarom een monteur noodzakelijk is. Dus dan maar van mijn recht van 14 dagen bedenktijd gebruik gemaakt en de hele bende geannuleerd!!!

Klantenservice een dikke 0, men denkt niet mee. Het enige wat je te horen krijgt is "zo staat het in het systeem"kan er helaas niets aan vernaderen. Slaap lekker verder arrogante Ziggo.

Wees op je hoede bij deze organisatie. 1 ster is nog teveel.

Louis 4 jul 2020
Reageer
R

Prijzen omhoog zonder toestemming

Wat ik heb meegemaakt bij Ziggo is dat ze de prijzen van het abonnement omhoog hebben gedaan zonder hier toestemming om te vragen bij ons, de klanten, of het op zijn minst vooraf te melden.
Ik heb vervolgens boos heen gebeld en er is wat geregeld maar ik vind dat hele slechte service.
Ziggo is sowieso al een dure aanbieder en als ze dan ook nog eens dit soort grapjes gaan uithalen, is de lol er helemaal snel van af.

Rick 3 jul 2020
Reageer
D

Ziggo duur

Ik vind ziggo wel heel erg duur hoor! En dan betaal ik nog niet eens voor alle extra opties, moet je na gaan hoeveel het wel niet zou kosten als dat er ook nog eens bij zou komen.
Daarentegen levert Ziggo wel prima werk en hebben we niets te klagen over hoe het hier allemaal werkt en hoe het gaat.
Dis je snapt wel dat ik een beetje een haatliefde verhouding met Ziggo’s heb.

Vrienden van mij zitten bij een andere aanbieder en die hoor ik alleen maar klagen, dus ik stap niet over zo lang ik het nog niet perse nodig vind.

Dennis 17 mei 2020
Reageer
Beste internet en tv providers

Dit zijn de beste internet en tv providers van september 2022.

Over Ziggo

Ziggo is een van de betere Internet en Tv aanbieders van Nederland. Deze provider heeft een aantal eigen unieke sportzenders, films en series pakket en je kan er ook losse films huren. Ze hebben een eigen netwerk die voor een groot deel glasvezel is, alleen vanaf je huis is het vaak nog via de kabel. Hierdoor kunnen ze wel enorm hoge internetsnelheden hanteren.

  • Nog niet geverifieerd