Woolsocks

Woolsocks

2.5 reviewscore • 29 reviews
R

Woolsocks app werkt echt

Ben het eens met al deze reviews. Een zeer handige app waar je toch wat geld mee kan besparen. In deze tijd is dat sowieso fijn omdat alles in Nederland steeds maar duurder wordt en mensen elke maand minder over houden... Woolsocks adverteert nu ook flink wat slim is natuurlijk. Ik heb de app nu 3 dagen geïnstalleerd en het werkt ook echt. Met name de cashback functie is prettig want ik koop nog wel eens wat bij de Hema, ICI Paris, Action en zeker veel bij de Jumbo en Lidl. Bij iedere winkel krijg je een bepaald % terug na een bepaalde tijd. Overigens geen idee hoe dit kan, heeft Woolsocks samenwerkingen met deze bedrijven of hoe gaat zoiets?

Renate 12 okt 2022
B

Hoe en wanneer krijg je het terug?
Wordt het op de betaalrekening gestort?
Moet je het zelf aangeven of gaat dit automatisch?

Bosma 29 okt 2022
J

Klinkt als een promotie tekst van iemand die Woolsocks wil aanprijzen. Maar dat is een aanname op basis van gevoel

Joeri 6 nov 2023
W

Mooi app voor cashbacks en handige overzichten

Op aanraden van familie deze app maar op mijn iPhone geïnstalleerd en moet zeggen dat het een hele overzichtelijke app is en het heeft me al flink wat besparingen opgeleverd. Ik krijg zelfs geld als ik ga winkelen bij de LIDL, wel een klein percentage maar alles is mooi meegenomen in deze hoge inflatie tijden. Ook wel fijn dat de overzichten zo mooi zijn uitgewerkt dat je vrij snel ziet waar je uitgaven heen gaan. Kan trouwens ook in je eigen bank omgeving maar moet eerlijk bekennen dat de cashbacks wel heel aanlokkelijk zijn. Hiervoor moet je wel je bankrekening koppelen aan je Woolsocks account.

W. Flerick 1 okt 2022
Reageer
S

Goede app

De app van Woolsocks heeft mij al veel geld bespaard. Wanneer ik iets nodig heb kijk ik altijd eerst even op Woolsocks en vaak hebben ze wel een goede cashback deal. Voor alles valt bijna wel wat te vinden. De app werkt erg goed en is erg overichtelijk. Ik ben er blij mee!! Echt een aanrader in deze tijd dat alles duurder wordt.

Senna 12 sep 2022
Reageer
D

Geld besparen met cashback deals

Leuke app om geld te besparen. Alle cashback deals in een handig overzicht en je kunt zelfs je bankrekening koppelen om zo inzicht te krijgen in je uitgave patroon. Dit heb ik zelf nog niet gedaan maar het is wel mogelijk. Zo schijn je nog beter geld te kunnen besparen en categoriseren ze alles voor je. Het geld dat je terugkrijgt op je aankopen d.m.v. cashback stapelt zich op in de app. Dit bedrag kun je gewoon uit laten betalen. Ideaal dus om wat extra geld te besparen op je aankopen.

Dirk 21 aug 2022
Reageer
Beste financiele zaken

Dit zijn de beste financiele zaken van juni 2024.

Over Woolsocks

Er zijn 29 reviews geschreven over Woolsocks op Reviews.nl. Met een 2.5 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Gemiddeld.

  • Nog niet geverifieerd
  • Financiele zaken
  • https://woolsocks.eu
  • support@woolsocks.eu