Swishfund

Swishfund

4.1 reviewscore • 9 reviews
A

Snel bedrijfskrediet

Ik had met spoed bedrijfskrediet nodig en dat heb ik geregeld bij Swishfund. Er was ook niet veel tijd om te wikken en te wegen. Bij wat verschillende partijen heb ik een aanvraag ingediend en Swishfund reageerde het snelste met een voorstel. De communicatie verliep ook heel snel en soepel. Ik kreeg er een heel goed gevoel bij. Na het accepteren van hun voorstel, had ik het geld binnen een paar dagen op de rekening. Dat heeft mijn bedrijf heel erg geholpen!

Arne 16 aug 2022
Reageer
J

Financiering tegen een hoge rente

Ik was al een langere tijd opzoek naar een zakelijke kredietverstrekker en ik had het ook al via mijn bank geprobeerd zonder succes. Toen zag ik een reclame van Swishfund op tv. Toch maar wat in verdiept en uiteindelijk het aanvraagformulier op hun website ingevuld. De aanvraag alleen verplicht je tot niets, dus dat scheelt.

Hetgeen wat mij het meest opviel was de vrij hoge rente die je moet betalen. Je zal het bijna een woekerrente kunnen noemen. Ik heb het uiteindelijk wel gedaan. Dan maar wat meer betalen, maar ik heb nu wel financiering, wat ik bij mijn eigen bank niet voor elkaar kreeg.

J.P.W. Vermeulen 9 jul 2022
Reageer
K

Slechte communicatie

De communicatie van deze partij was onacceptabel slecht. Ik kreeg geen reactie op mijn mails en moest lange tijden wachten voor ik eindelijk iemand aan de lijn kreeg. Toen ik eindelijk de juiste persoon aan de telefoon had, bleek deze niet beschikbaar en moest mijn vraag doorgestuurd worden. Het was opmerkelijk dat ik binnen 10 minuten wel een antwoord kreeg, maar dit was te laat voor een soepele afhandeling. Gelukkig is dit nu niet meer nodig.

Klaas Konings 4 jul 2022
Reageer
D

Bedrijfsfinanciering van Swishfund

Een bedrijfsfinanciering kun je prima bij Swishfund nemen. Ze zijn misschien niet de goedkoopste, maar ze hebben hun zaakjes wel goed op orde. Alles is duidelijk en snel geregeld. Swishfund is een heel goed alternatief t.o.v. banken. Je hebt snel je geld, zodat je ook snel verder kunt gaan met ondernemen. Weinig rompslomp, wat je bij banken wel hebt. De communicatie was ook zeer goed te noemen. Ze nemen de tijd voor je en je kunt altijd een goede uitleg verwachten. Ik kan Swishfund dan ook zeker wel aanraden.

Dhr. Willems 25 jun 2022
Reageer
J

Betrouwbare partij

De samenwerking met deze partij is erg solide en betrouwbaar. Zij houden zich aan duidelijke en transparante afspraken en bieden veel mogelijkheden, zolang je de regels volgt. Wij werken al ongeveer een jaar met hen en zijn zeer tevreden. Hoewel de rente en afsluitprovisie hoger zijn dan bij een bank, heb je wel snel geld zonder teveel vragen te moeten beantwoorden.

Jonker 14 jun 2022
Reageer
W

Alleen maar lof

Ik heb een zeer prettige en vriendelijke ervaring gehad met de samenwerking van Seve. Hij was altijd beschikbaar om mijn vragen te beantwoorden, aangezien ik geen ervaring had in deze materie. Ondanks de vertraging in de uitbetaling, die te wijten was aan ABN, ben ik over het algemeen zeer tevreden met mijn ervaring met Seve en zijn organisatie.

Willem K 26 mei 2022
Reageer
D

Fantastische service

De steun die ik heb ontvangen van SwishFund was van onschatbare waarde voor mijn bedrijf. Ik heb de perfecte lening verkregen die ik nodig had, zonder al te veel gedoe. Ik ben SwishFund erg dankbaar voor hun hulp en ondersteuning bij het opstarten van mijn bedrijf en beschikbaar stellen van alle financiele middelen! Hartelijk dank nogmaals jongens, erg tevreden

Diederik van der Moot 8 apr 2022
Reageer
M

Persoonlijke aandacht

Bij swishfund krijg je echt persoonlijke aandacht. Dit heb ik als zeer prettig ervaren. Na het aanvragen van een zakelijke lening weet je ook of je in aanmerking komt. Dit proces gaat redelijk snel. Dit was in mijn geval al binnen 24 uur. Ze zijn ook super snel met het beantwoorden van vragen of dat nou voor of tijdens je aanvraag is. Lenen bij swishfund is aan de andere kant wel redelijk duur. Een beetje service heeft dan ook zijn prijs. Als je dit niet wilt zul je vast een goedkoper alternatief kunnen vinden. Ik stel een beetje service en persoonlijke aandacht wel erg op prijs. Voor mij is het dan ook zeker waard.

Merlijn 3 apr 2022
Reageer
F

Snel zakelijk krediet

Bij Swishfund ben ik snel aan zakelijk krediet gekomen. Ik had op redelijk korte termijn zakelijk krediet nodig en zodoende ben ik bij Swishfund terecht gekomen. Voordat ik mijn aanvraag deed heb ik telefonisch contact met ze gehad. Ik kreeg gelijk een hele goede indruk. Ik werd zeer vriendelijk te woord gestaan en ze waren zeer meedenkend. Iets wat ik zeer op prijs stel. Na mijn aanvraag was het ook snel geregeld. Geen gedoe. Ik had dan ook snel beschikking over het zakelijk krediet. Ik ben blij dat het allemaal zo goed is geregeld.

Fabian 18 jun 2021
Reageer
Beste financiele zaken

Dit zijn de beste financiele zaken van februari 2024.

Over Swishfund

Swishfund is een innovatief bedrijf dat zich richt op het verstrekken van financieringsmogelijkheden aan kleine en middelgrote bedrijven. Het bedrijf biedt een breed scala aan financieringsoplossingen, waaronder leningen, factoring, crowdfunding en andere vormen van zakelijke financiering. Swishfund gebruikt een eenvoudig online platform om klanten te helpen de meest geschikte financieringsoplossing te selecteren. Het platform wordt beheerd door een team van gespecialiseerde financieel adviseurs met een diepgaande kennis van financieringsproducten en hun belangrijkste kenmerken. Swishfund richt zich op het bieden van klantgerichte, flexibele en betaalbare financieringsoplossingen, waardoor kleine en middelgrote bedrijven hun doelstellingen kunnen bereiken. Het bedrijf biedt een aantal waardevolle services, waaronder een rente- en aflossingsplan, een financiële stressanalyse en een kredietbeoordeling.

  • Nog niet geverifieerd
  • Financiele zaken
  • https://www.swishfund.nl
  • info@swishfund.nl