Financieel

Swishfund

3 reviews
100% positief

Swishfund staat erom bekend dat ze snel zakelijk krediet verlenen. Binnen enkele dagen kan je het geld al op je rekening gestort krijgen, waarbij je maar enkele minuten kwijt bent om de aanvraag in te dienen. Zo sluit je zakelijk krediet af, zonder gedoe met een goede service, makkelijk en vertrouwd. Start snel een kredietaanvraag en kijk wat er allemaal mogelijk is voor jouw bedrijf.


Reviews (3)

 • D

  Bedrijfsfinanciering van Swishfund

  Een bedrijfsfinanciering kun je prima bij Swishfund nemen. Ze zijn misschien niet de goedkoopste, maar ze hebben hun zaakjes wel goed op orde. Alles is duidelijk en snel geregeld. Swishfund is een heel goed alternatief t.o.v. banken. Je hebt snel je geld, zodat je ook snel verder kunt gaan met ondernemen. Weinig rompslomp, wat je bij banken wel hebt. De communicatie was ook zeer goed te noemen. Ze nemen de tijd voor je en je kunt altijd een goede uitleg verwachten. Ik kan Swishfund dan ook zeker wel aanraden.

  Dhr. Willems 25 jun 2022

 • M

  Persoonlijke aandacht

  Bij swishfund krijg je echt persoonlijke aandacht. Dit heb ik als zeer prettig ervaren. Na het aanvragen van een zakelijke lening weet je ook of je in aanmerking komt. Dit proces gaat redelijk snel. Dit was in mijn geval al binnen 24 uur. Ze zijn ook super snel met het beantwoorden van vragen of dat nou voor of tijdens je aanvraag is. Lenen bij swishfund is aan de andere kant wel redelijk duur. Een beetje service heeft dan ook zijn prijs. Als je dit niet wilt zul je vast een goedkoper alternatief kunnen vinden. Ik stel een beetje service en persoonlijke aandacht wel erg op prijs. Voor mij is het dan ook zeker waard.

  Merlijn 3 apr 2022

 • F

  Snel zakelijk krediet

  Bij Swishfund ben ik snel aan zakelijk krediet gekomen. Ik had op redelijk korte termijn zakelijk krediet nodig en zodoende ben ik bij Swishfund terecht gekomen. Voordat ik mijn aanvraag deed heb ik telefonisch contact met ze gehad. Ik kreeg gelijk een hele goede indruk. Ik werd zeer vriendelijk te woord gestaan en ze waren zeer meedenkend. Iets wat ik zeer op prijs stel. Na mijn aanvraag was het ook snel geregeld. Geen gedoe. Ik had dan ook snel beschikking over het zakelijk krediet. Ik ben blij dat het allemaal zo goed is geregeld.

  Fabian 18 jun 2021