Swishfund

Swishfund

4.2 reviewscore • 5 reviews
A

Snel bedrijfskrediet

Ik had met spoed bedrijfskrediet nodig en dat heb ik geregeld bij Swishfund. Er was ook niet veel tijd om te wikken en te wegen. Bij wat verschillende partijen heb ik een aanvraag ingediend en Swishfund reageerde het snelste met een voorstel. De communicatie verliep ook heel snel en soepel. Ik kreeg er een heel goed gevoel bij. Na het accepteren van hun voorstel, had ik het geld binnen een paar dagen op de rekening. Dat heeft mijn bedrijf heel erg geholpen!

Arne 16 aug 2022
Reageer
J

Financiering tegen een hoge rente

Ik was al een langere tijd opzoek naar een zakelijke kredietverstrekker en ik had het ook al via mijn bank geprobeerd zonder succes. Toen zag ik een reclame van Swishfund op tv. Toch maar wat in verdiept en uiteindelijk het aanvraagformulier op hun website ingevuld. De aanvraag alleen verplicht je tot niets, dus dat scheelt.

Hetgeen wat mij het meest opviel was de vrij hoge rente die je moet betalen. Je zal het bijna een woekerrente kunnen noemen. Ik heb het uiteindelijk wel gedaan. Dan maar wat meer betalen, maar ik heb nu wel financiering, wat ik bij mijn eigen bank niet voor elkaar kreeg.

J.P.W. Vermeulen 9 jul 2022
Reageer
D

Bedrijfsfinanciering van Swishfund

Een bedrijfsfinanciering kun je prima bij Swishfund nemen. Ze zijn misschien niet de goedkoopste, maar ze hebben hun zaakjes wel goed op orde. Alles is duidelijk en snel geregeld. Swishfund is een heel goed alternatief t.o.v. banken. Je hebt snel je geld, zodat je ook snel verder kunt gaan met ondernemen. Weinig rompslomp, wat je bij banken wel hebt. De communicatie was ook zeer goed te noemen. Ze nemen de tijd voor je en je kunt altijd een goede uitleg verwachten. Ik kan Swishfund dan ook zeker wel aanraden.

Dhr. Willems 25 jun 2022
Reageer
M

Persoonlijke aandacht

Bij swishfund krijg je echt persoonlijke aandacht. Dit heb ik als zeer prettig ervaren. Na het aanvragen van een zakelijke lening weet je ook of je in aanmerking komt. Dit proces gaat redelijk snel. Dit was in mijn geval al binnen 24 uur. Ze zijn ook super snel met het beantwoorden van vragen of dat nou voor of tijdens je aanvraag is. Lenen bij swishfund is aan de andere kant wel redelijk duur. Een beetje service heeft dan ook zijn prijs. Als je dit niet wilt zul je vast een goedkoper alternatief kunnen vinden. Ik stel een beetje service en persoonlijke aandacht wel erg op prijs. Voor mij is het dan ook zeker waard.

Merlijn 3 apr 2022
Reageer
F

Snel zakelijk krediet

Bij Swishfund ben ik snel aan zakelijk krediet gekomen. Ik had op redelijk korte termijn zakelijk krediet nodig en zodoende ben ik bij Swishfund terecht gekomen. Voordat ik mijn aanvraag deed heb ik telefonisch contact met ze gehad. Ik kreeg gelijk een hele goede indruk. Ik werd zeer vriendelijk te woord gestaan en ze waren zeer meedenkend. Iets wat ik zeer op prijs stel. Na mijn aanvraag was het ook snel geregeld. Geen gedoe. Ik had dan ook snel beschikking over het zakelijk krediet. Ik ben blij dat het allemaal zo goed is geregeld.

Fabian 18 jun 2021
Reageer
Beste financiele zaken

Dit zijn de beste financiele zaken van juni 2024.

Over Swishfund

Er zijn 5 reviews geschreven over Swishfund op Reviews.nl. Met een 4.2 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Geweldig.

  • Nog niet geverifieerd
  • Financiele zaken
  • https://www.swishfund.nl
  • info@swishfund.nl