Openbank

Openbank

2.3 reviewscore • 2 reviews
p

Amateuristisch en waardeloos

1. Ze reageren niet op mails
2. Ik heb nog niet in NL slechts custom support gehord als bij openbank. Je moet alles telefonisch regelen. 4 medewerkers geven totaal verschillende of onvoldoende info. 2 warren zelf arrogant tot bot.
3. Geld op spaar rekening gestort maar werd tegengehouden. Ik moest bewijzen oorsprong van geld. Ik werd na week gebeld achter storting. Na aanleveren van bewijs en uitleg werd na 1 maand geld teruggestort. Dat zegt tenminste medewerker, ik was laat met bewijs aanleveren. Geld is nog niet teruggestort dus wordt vevolgt.
4. Je wordt over niks op de hoogte gehouden.
Wat mij betreft DNB zou vergunning bij dit sort banken moeten intrekken om eigen bevolking beschermen. Het zit op de grens met oplichting.....

pietje 17 aug 2023
Reageer
P

ONBETROUWBAAR!

Zeer onbetrouwbaar! Medewerkers werken vanuit huis en nemen de telefoon met tegenzin SLAPEND op! Heb zelfs opgenomen gesprekken van hun hoe zijn onzin verhalen uithangen en totaal verkeerde informatie verstrekken! Intimidatie van 1 van hun zorgde ervoor dat wij de pas geopende rekeningen gingen afsuiten en elders te bankieren! Geen wonder dat vele van hun dochterondernemingen regelmatig failliet gaan!

Paul 16 mrt 2023
p

Bij mij een overboeking bedrag geblokt en daar na met 4 medewerkers gesproken en van alle 4 verschillende info ontvangen waardoor geld wer automatisch teruggestort zonder juiste informaties. Onvriendelijker desk heb ik in heel leven in nl niet gehoord. Je wordt op elke vraag zo beetje aangevallen. Op mail reageren ze hellemal niet. Wat zoetje zegt, als je mij vrag DNB moet verbieden dit soort diensten in NL. Het is niveau van een Zimbabwe...

pietje 17 aug 2023
Beste financiele zaken

Dit zijn de beste financiele zaken van mei 2024.

Over Openbank

Openbank is een digitale bank die zich richt op het bieden van financiële diensten aan particulieren via het internet. Het bedrijf biedt een breed scala aan diensten, waaronder betaalrekeningen, spaarrekeningen, kredietkaarten en beleggingsmogelijkheden. Openbank gebruikt geavanceerde technologieën, zoals kunstmatige intelligentie en machine learning, om haar diensten te verbeteren en te personaliseren voor haar klanten. Het openen, aanhouden en opzeggen van de online spaarrekeningen is compleet gratis. En de eerste 6 maanden bieden ze 2 procent rente over de eerste 10.000 euro! Openbank is een concept van de Santander Group. Dit houdt in dat er achter dit concept een groot concern zit, dat degelijk verstand heeft van de financiële wereld en het bankwezen.

  • Nog niet geverifieerd
  • Financiele zaken
  • https://www.openbank.nl
  • info@openbank.com