Woolsocks

Woolsocks

2.7 reviewscore • 21 reviews
M

Perfect om elke dag geld te besparen!

U hoeft alleen maar uw bankrekening te koppelen en u kunt direct cashbacks ontvangen! Maar dat niet alleen, je hebt veel slimme manieren om geld te besparen met deze app. Ook hebben ze deals voor de beste merken. Ik gebruik het elke dag! Ik zou het iedereen aanraden die op zoek is naar manieren om geld te besparen op hun dagelijkse routine!

Munir 13 feb 2023
Reageer
I

sinds een maand ellende

Helemaal met de meeste voorgaande reviews eens: het begon leuk, maar na een paar weken worden er helemaal geen automatische cashbacks meer bijgeschreven. Heb hier al meerdere vragen over ingediend, maar krijg er geen reactie op/vraag wordt ontweken. Ook een cashback actie van Scoupy is niet te claimen; staat er gewoonweg niet bij..... Was ooit heel blij, maar overweeg nu alles te cancellen.

Izzy 27 nov 2023
Reageer
A

Oplichting lokkertjes gokken datadieven

Een flyer met krijg meteen 10 tegoed bij aankoop horeca admiraal als je nu qr scant. Die brengt je naar app, maar geen 10 tegoed. Eenmaal in de app ook niet. Bij openen andere deal admiraal werkt het alleen als je je rekeninggegevens geeft en hun toegang geeft tot al jouw privé betalingsverkeer

Arie 8 nov 2023
Reageer
P

Sinds samenvoeging Scoupy en Woolsocks 1 ellende

Als de app van Scoupy en Woolsocks werkt, zijn het hele fijne apps om mee te werken. Maar sinds ze samen gegaan zijn, is het de ene na de andere ellende. Vergoedingen van bijvoorbeeld supermarkt bezoeken, worden niet bijgeschreven. Als je deze dan wil claimen via de app, krijg je als melding dat er reeds een ander account de vergoeding krijgt. Maar dat kan helemaal niet, want ik ben al maanden bezig om mijn mailadres te wijzigen, want volgens hun app ook kan, maar krijg geen bevestigingsmail van het nieuwe mailadres. En per mail van Woolsocks te horen gekregen dat het mailadres wijzigen niet mogelijk is.
Als je een aankoop via de Scoupy bij bijvoorbeeld Bol.com doet, krijg je deze ook niet vergoed. Melding gedaan via de app. Je krijgt een melding dat je binnen een paar dagen een reactie krijgt. Maar na een week geen reactie. Mail gestuurd. Krijg de melding dat ik de melding via de app moet sturen. Vervolgens staat mijn aankoop bij Bol.com niet meer tussen de online aankopen, maar bij de aankopen in de winkel. Maar die kan ik niet claimen omdat de vergoeding naar een ander account gaat…..
De afgelopen dagen stond er in zowel de app van Scoupy als van Woolsocks dat ze problemen hebben en werken aan een oplossing. Ik hoop dat ze er nog steeds mee bezig zijn, want ik heb ondertussen een hele administratie aan moeten leggen, welke vergoedingen ik nog krijg.
Kortom, er zijn nog heel wat verbeter puntjes. En mocht je denken, bel ze dan even, tja, vaak gedaan, maar er wordt niet opgenomen.

Peet 7 nov 2023
E

Ik heb precies dezelfde ervaring.
Scoupy en Woolsocks allebei drama.
Helpdesk reageert dagen later en niet inhoudelijk. Daardoor steeds in zelfde kringetje aan het communiceren met steeds andere “agenten”

Eetje 20 nov 2023
R

Woolsocks is niet meer telefonisch te benaderen

Woolsocks is niet meer telefonisch te benaderen en reageert op geen enkele wijze meer op de mail/cashback claims gereageerd. Wacht op meer dan 86 euro en toen ze nog wel telefonisch te bereiken waren hadden ze dit toegezegd omdat ik er gewoon recht op had. Ontzettend veel bonnen bij spaar acties worden onterecht afgekeurd en ook daarop geen reactie.

Robin 7 nov 2023
Reageer
I

Misleiding

Via een flyer die ik bij de Blokker kreeg geïnstalleerd, wordt 10 euro cadeaukaart beloofd, maar deze krijg je dus niet. Je wordt misleid. Als je er melding van maakt zoeken ze steeds een andere reden om het niet te hoeven geven. Ineens zou ik de app in juni geïnstalleerd hebben volgens Woolsocks, terwijl dat Google Playstore begin sept aangeeft. Ze liegen dus alles bij elkaar, kortom je wordt misleid!

Ivo Habets 5 nov 2023
Reageer
J

Waardeloos sinds een paar weken geen uitbetaling

Waardeloos sinds een paar weken vind er geen uitbetaling meer plaats en waar ze over het algemeen zeer snel reageerden op contactformulieren krijg ik nu al 3 weken helemaal geen reactie meer.

Nieuwe uitbetalingsverzoeken kan je niet indienen omdat er nog een oud uitbetalingsverzoek in behandeling is. Heel naar dit. Denk je te besparen ….

Zijn ze wellicht failliet?

Johan 23 sep 2023
L

Precies hetzelfde meegemaakt. Kan niet meer in de app en krijg alleen maar auto replies.

Moet meer typen voordat ik mijn reactie mag plaatsen

Lieve 11 okt 2023
J

Een maand later is het eindelijk hersteld, door Manuel van Woolsocks ik ben heel blij dat ik eindelijk m’n geld heb en mijn woolsocksaccount nu kon opheffen!

Johan 11 okt 2023
F

Prima app maar daar is het wel mee gezegd

Ik heb de app op de telefoon geïnstalleerd. En ja het is handig maar het is niet zo dat je er bakken met geld aan over houdt mensen. Zeker een leuke en handige app die ik iedereen kan aanraden om te installeren maar daar is het ook wel mee gezegd.

Fred 8 aug 2023
Reageer
S

Teruggoudend

Wil het proberen maar ben nog terughoudend.
Ik snap niet hoe het werkt, wat is jullie verdien model.(transacties data verkopen). Meeste bedrijven in jullie app hebben ook een eigen app(lidl,ah,etc) waarom hebben jullie betere deals/cashback dan hun eigen app?
Bank koppelen aan de app vind ik een beetje riskant.

Sez 29 apr 2023
D

Vind ik dus ook, daarom ook nog niet gekoppeld. Ben benieuwd hoeveel je kan verdienen hiermee. Ik ken ook niemand in mijn omgeving met ervaring bij Woolsocks

Dees 1 nov 2023
F

Cashbacks kunnen lang duren

Zolang je digitaal betaalt krijg je nog best veel terug in je sock. Leuk en ongemerkt! Maar wanneer je via de app bij partners aankopen doet, moet je erg lang wachten tot de cashback ook daadwerkelijk wordt toegevoegd. Thuisbezorgd gaat snel, maar Lidl en Grutto laten maanden op zich wachten. En waarom? Geen idee.

FvS 4 apr 2023
Reageer
M

Helaas schlechte service

Jullie hebben heel goed idee met de app ans cashback maar de mensen die contact met klanten hebben zijn überhaupt niet getraind en kunnen de klanten niet helpen.
Ik heb 2 keer als verzekering via Independer en Woolsocks afgesloten en elke keer heb ik last om mijn cashback te krijgen. over and over again moet ik jullie klantenservice contacteren die echt niet goed is, sorry. Ik denk over om met Woolsocks te stoppen.

Marion 14 feb 2023
S

Ik ben ook sinds een maandje gestopt met Woolsock omdat de cashbacks uitbleven. Heb mijn account stopgezet, en nu zie ik dat er van mijn rekening geld is afgegaan... Je moet blijkbaar meer betalen dan dat je terug krijgt... vind dit maar een scambedrijf. Shopbuddies is veeeeeel beter!

Sofie 5 okt 2023
H

Slechte service en missende cashbacks

Deze app ziet er mooi uit maar er missen veel cashbacks.
Als je die dan terug wilt "claimen" moet je allemaal zaken opsturen zoals factuurnummers?En nog een aantal zaken. Deze krijg je soms niet eens bij een aankoop en daarom zien veel mensen er ook maar vanaf om hier werk van te maken en deze cashbacks krijgen ze zelf wel.

Klantenservice antwoord 1x maar laat daarna niks meer van zich horen, ook al bel je er naar toe dan krijg je altijd slappe excuses van ze.
Geen updates niks nada!

Ze zijn er altijd maar mee "bezig" maar ondertussen 2,5 maanden verder.

Deze app ruikt sterk naar oplichting,aangezien ze zelf de cashbacks wel ontvangen maar niet willen uitbetalen.


Kortom begin hier niet aan!


Probeer CashbackXL die is wel nauwkeurig, goede Klantenservice etc.

Henk 1 feb 2023
H

Ik heb al meerdere malen contact gehad met jullie.
Echter krijg je een standaard mailtje terug en dat ze er mee "bezig" zijn.
Ook telefonisch contact gehad, maar ook dit schiet niet op en vermelden geduld te moeten hebben.

Ik heb 1x een uitbetaling gedaan en deze is blijven hangen in mijn account, om dit op te lossen moet 2,5 maand duren en geen updates?Het is momenteel nog niet opgelost.

Maar ik lees meer reviews en verhalen, ik wacht het nog even af.
Gelukkig heb ik een vrij grote community achter de hand op Tweakers.
Als jullie zo met klanten om gaan, zullen de reviews er ook naar gaan worden :)

Henk 3 feb 2023
A

Ik ben inmiddels ook pislink. Welk nummer hebben jullie gebeld?

Ik krijg alleen maar domme niet inhoudelijke reacties. 100 euro betaald voor een flink bon. Geen cashback maar krijg ook mijn geld niet terug omdat ik het al zat ben!

Had eerst alleen scoupy en geen problemen, maar wil mijn geld terug en ga het dan opzeggen.

Lees iets over dat bij iemand zelfs geld van de rekening is gehaald! Dan hebben ze echt een probleem als dat gebeurt. Ben echt heel boos nu al…

Anne 17 okt 2023
M

Slechte service

Echt schandalig dat ze al een maand niets met mijn klacht doen. Kevin van Woolsocks blijft maar zeggen dat "ze ermee bezig zijn". Ik krijg nul updates, reacties komen zeer laat. Ze doen niets. Krijg hier een heel naar gevoel van. Heb spijt dat ik aan Woolsocks ben begonnen. Verschrikkelijk dit.

M.O. 25 jan 2023
J

Heb ook slechte ervaringen er mee ze geven altijd een excuses en komen nooit met een oplossing met een fout in hun app.
Speelt nu al 2 maanden en elke keer zijn ze er mee "bezig!
Niet aan deze app beginnen maar neem CashbackXL etc

Joep 31 jan 2023
F

Sturen ongevraagd post met te weinig postzegels

Deze anonieme oplichters sturen ons maandelijks ONGEVRAAGD brieven (om met hun app te gaan werken) met te weinig porto. Wij moeten daarom iedere maand aan PostNL een boete betalen. De oplichters zijn zelf onbereikbaar in Zwitserland. Geen telefoonnummer bekend. PostNL eist dat wij dit betalen. Dat dit kan is onverteerbaar. Mijn vertrouwen in de mens was al bijna nul maar dankzij PostNL en de hufters uit Zwitserland brengen het onder het vriespunt. Dit kost ons veel geld. Ik ben heel boos

Fokko 10 jan 2023
R

Wat een onzin, als er te weinig porto is hoef je niet te betalen. Dit is slechts een verzoek van Postnl

Roel 12 jan 2023
N

Hallo Rikko, ik denk dat dit niet over Woolsocks gaat. We hebben namelijk nog nooit brieven verstuurd. Wellicht heb je het over een ander bedrijf. Groet WoolSocks

Niels 15 jan 2023
F

Het gaat wel degelijk over woolsocks. Ze willen me een app aansmeren. Ik heb wel fotos voor je als je een e-mail achterlaat. Daarnaast ben je wel degelijk wettelijk verplicht PostNL te vergoeden als je post ontvangt die van te weinig porto is voorzien.

Fokko 15 jan 2023
R

Beste Fokko en Niels,

Ik heb ook reclamepost van Woolsocks ontvangen, waarbij PostNL mij de rekening voor ongefrankeerde post toe zend. Dit kan uiteraard niet de bedoeling zijn, maar kwam als een volledige verassing voor mij. PostNL heeft een foto gemaakt van de post die jullie hebben toegezonden.
Jullie app en concept klinkt ontzettend gaaf, maar zo staan jullie natuurlijk wel 1-0 achter bij mij. Mochten jullie ongefrankeerde post willen toezenden, voeg dan ook jullie eigen postadres als afzender toe. Zo hoeven wij als mogelijk toekomstige klant niet voor jullie kosten op te draaien.

Bedankt!

Rick 17 jan 2023
W

Koppeling werkt niet meer

De koppeling werkt niet meer en hierdoor werkt niets meer. Vanalles gedaan, maar niets helpt, krijg melding dat de koppeling is gelukt, maar werkt niet. Wacht op een oplossing. Hiervoor werkte het goed. Hoop op een reactie of hulp van ze. Jamner, was erg tevreden en was graag doorgegaan met de app.

Wendy Kruders de Vries 2 jan 2023
Reageer
I

Het werkt echt

Een grappige app die je wel degelijk wat kosten kan besparen. Ik gebruik het nu dagelijks en het werkt heel goed. Cashbacks van winkels waar ik vaak kom, kortingen, etc. Snap niet hoe Woolsocks hier geld aan verdiend, misschien kan iemand me het uitleggen? Het werkt wel degelijk en ben er blij mee. Groetjes Ilona

Ilona 28 dec 2022
Reageer
l

tot nu toe een 3

vanaf 5 dex niks meer
geen cashback, en geen stap verder met vrienden uitnodigen
ik was zo blij, maar nu
geen idee of het wel werkt
het is nu immers de 11 e december al
hoop dat ik het mis heb
ook op mijn vragen nog geen antwoorden
ik werk het review bij als dingen veranderen

lucia roof 11 dec 2022
Reageer
R

Woolsocks app werkt echt

Ben het eens met al deze reviews. Een zeer handige app waar je toch wat geld mee kan besparen. In deze tijd is dat sowieso fijn omdat alles in Nederland steeds maar duurder wordt en mensen elke maand minder over houden... Woolsocks adverteert nu ook flink wat slim is natuurlijk. Ik heb de app nu 3 dagen geïnstalleerd en het werkt ook echt. Met name de cashback functie is prettig want ik koop nog wel eens wat bij de Hema, ICI Paris, Action en zeker veel bij de Jumbo en Lidl. Bij iedere winkel krijg je een bepaald % terug na een bepaalde tijd. Overigens geen idee hoe dit kan, heeft Woolsocks samenwerkingen met deze bedrijven of hoe gaat zoiets?

Renate 12 okt 2022
B

Hoe en wanneer krijg je het terug?
Wordt het op de betaalrekening gestort?
Moet je het zelf aangeven of gaat dit automatisch?

Bosma 29 okt 2022
J

Klinkt als een promotie tekst van iemand die Woolsocks wil aanprijzen. Maar dat is een aanname op basis van gevoel

Joeri 6 nov 2023
W

Mooi app voor cashbacks en handige overzichten

Op aanraden van familie deze app maar op mijn iPhone geïnstalleerd en moet zeggen dat het een hele overzichtelijke app is en het heeft me al flink wat besparingen opgeleverd. Ik krijg zelfs geld als ik ga winkelen bij de LIDL, wel een klein percentage maar alles is mooi meegenomen in deze hoge inflatie tijden. Ook wel fijn dat de overzichten zo mooi zijn uitgewerkt dat je vrij snel ziet waar je uitgaven heen gaan. Kan trouwens ook in je eigen bank omgeving maar moet eerlijk bekennen dat de cashbacks wel heel aanlokkelijk zijn. Hiervoor moet je wel je bankrekening koppelen aan je Woolsocks account.

W. Flerick 1 okt 2022
Reageer
S

Goede app

De app van Woolsocks heeft mij al veel geld bespaard. Wanneer ik iets nodig heb kijk ik altijd eerst even op Woolsocks en vaak hebben ze wel een goede cashback deal. Voor alles valt bijna wel wat te vinden. De app werkt erg goed en is erg overichtelijk. Ik ben er blij mee!! Echt een aanrader in deze tijd dat alles duurder wordt.

Senna 12 sep 2022
Reageer
D

Geld besparen met cashback deals

Leuke app om geld te besparen. Alle cashback deals in een handig overzicht en je kunt zelfs je bankrekening koppelen om zo inzicht te krijgen in je uitgave patroon. Dit heb ik zelf nog niet gedaan maar het is wel mogelijk. Zo schijn je nog beter geld te kunnen besparen en categoriseren ze alles voor je. Het geld dat je terugkrijgt op je aankopen d.m.v. cashback stapelt zich op in de app. Dit bedrag kun je gewoon uit laten betalen. Ideaal dus om wat extra geld te besparen op je aankopen.

Dirk 21 aug 2022
Reageer
Beste financiele zaken

Dit zijn de beste financiele zaken van december 2023.

Over Woolsocks

Woolsocks the Money App is een financieel technologiebedrijf dat innovatieve oplossingen biedt voor het verbeteren van financiële gezondheid. Het bedrijf biedt een mobiele applicatie die consumenten helpt bij het beheren van geld op een slimme, gemakkelijk te gebruiken manier. De app biedt krachtige budgettaire analyse, waardoor gebruikers betere financiële beslissingen kunnen nemen, als ook speciale deals en cashback aanbiedingen. Het doel is om consumenten te helpen hun financiële doelen te bereiken door middel van innovatieve, gebruiksvriendelijke producten. In de app zijn uitgaven makkelijk te volgen. Daarnaast geeft de app intuitief ook aan om bepaalde subscripties stop te zetten, zodat je altijd bewust het geld uitgeeft, of juist niet.

  • Nog niet geverifieerd
  • Financiele zaken
  • https://woolsocks.eu
  • support@woolsocks.eu