Bigbank

Bigbank

3.8 reviewscore • 10 reviews
V

Prima maar wel wat langzaam

Ik ben over het algemeen zeer tevreden, maar er is één incident geweest dat me wat zorgen baart. Vorige week heb ik een geldbedrag overgemaakt dat ik drie dagen later nodig had, maar het geld is nog steeds niet op mijn tegenrekening aangekomen. Op zaterdag stond het nog steeds als "gereserveerd". Ik had het geld al op woensdagavond overgemaakt, dus ik begrijp niet waarom het zo lang duurt. Helaas moest ik daardoor geld lenen om een aanbetaling te doen, hoewel ik genoeg geld op mijn rekening had staan. Ik hoop dat het geld snel op mijn tegenrekening zal verschijnen, zodat ik mijn schulden kan afbetalen.

Van Otterloo 19 sep 2022
Reageer
E

Deposito sparen met hoge rente

Ik heb mij aangemeld bij Bigbank om te gaan deposito sparen. Ik krijg 2% rente met een looptijd van 36 maanden. De rentebetaling ontvang ik jaarlijks. Ik heb nog getwijfeld om bij Raisin een deposito spaarrekening te openen, maar ik kreeg bij Bigbank ook een goed gevoel. Uiteindelijk voor Bigbank gekozen, ook omdat ze een goede klantenservice hebben. Het is ook gewoon Nederlands, wat een groot voordeel is in mijn optiek. Ik ben heel blij met mijn deposito spaarrekening, krijg ik toch nog een goede rente over mijn spaargeld. Dat is wel fijn in deze onzekere tijd.

Ewoud 16 sep 2022
Reageer
J

Toppers

Bij Bigbank verliep alles uiterst soepel en zeer nauwkeurig. Het openen van mijn rekening was binnen slechts drie dagen afgerond. Ik heb tot nu toe niets dan goede ervaringen gehad met deze bank, en hun rentepercentage is ook zeer aantrekkelijk. In vergelijking hiermee zou Raisin nog wel eens wat kunnen leren. Bij Raisin duurde het maar liefst zes weken voordat mijn rekening geopend was. Gedurende deze zes weken heb ik diverse e-mails moeten sturen en vele malen de klantenservice moeten bellen om mijn rekening te openen. Dit was een zeer frustrerende ervaring en stond in schril contrast met de vlotte en zorgvuldige service die ik bij Bigbank heb ontvangen.

Jongsma 7 jun 2022
Reageer
D

Uitstekend tot nu toe

Tot nu toe heb ik uitstekende ervaringen gehad met Bigbank. Hoewel het in het begin best een beetje eng was om voor het eerst in het buitenland te bankieren, was die angst snel verdwenen. Het aanmeldproces verliep vlot en het openen van de rekening was een fluitje van een cent. De bank houdt zich aan haar beloftes, zowel wat betreft de gemaakte afspraken als de tijd die hiervoor staat. Let wel op dat je bij deze bank, in tegenstelling tot de Nederlandse banken, eerst een contract aanmaakt voordat je geld overmaakt naar je spaarrekening. Ik heb ook contact gehad met de klantenservice, en ook hier werd ik netjes en correct geholpen. Dus als je op zoek bent naar een aantrekkelijke rente op je spaargeld, weet je nu waar je terecht kunt. Nederlandse banken kunnen hier nog iets van leren.

Doom 26 mei 2022
Reageer
G

Flexibel sparen met een hoge rente

In deze tijd is het moeilijk om een bank te vinden waar je nog een aantrekkelijke spaarrente krijgt. Bigbank kwam toevallig op mijn pad en voorheen had ik ook nog nooit gehoord van Bigbank. Bij Bigbank kun je flexibel sparen met een hoge rente en dit trok mij gelijk aan. Ik dacht dat het in deze tijd onmogelijk was om nog een beetje rente te krijgen op je spaargeld. Ik heb mij direct aangemeld voor flexibel sparen, zodat ik wel op elk moment geld kan storten of opnemen. Ik krijg 0,40% rente en dat is meer dan wat je bij de bekende banken krijgt. Ik ben er zeer tevreden mee en zover ik kan beoordelen, zitten er geen addertjes onder het gras. Staat mijn geld gelukkig niet niks te doen en beleggen vind ik te risicovol.

Greta 15 mei 2021
Reageer
J

Hoge rente slechts als lokaas

Omdat Bigbank bij vergelijking met andere banken de hoogste rente aanbood (0,5% voor vrij opneembaar bedragen) heb ik op 12 oktober daar een spaarrekening geopend.
Vandaag (20 oktober) kreeg ik van Bigbank een vriendelijke mail, waarin zij mij nogmaals bedanken voor het openen van de rekening en tevens melden dat de rente per 26 oktober wordt verlaagd tot 0,2% !

Jan M 20 okt 2020
Reageer
J

Sparen voor mijn kinderen

Iedere maand zet ik voor mijn kinderen geld opzij op mijn spaarrekening. Ik vind dat heel erg belangrijk en doe dat al sinds hun geboorte. Op deze manier hoop ik tegen de tijd dat ze het geld hard nodig zullen hebben voor hun studie of wat dan ook, een mooi bedrag gespaard te hebben voor ze. Dit sparen doe ik bij bigbank en dat bevalt me hartstikke goed.

Jorien 30 apr 2020
Reageer
S

Sparen niet meer van nu

Sorry hoor, maar wie spaart er tegenwoordig nog op de bank? Bijna niemand meer! Er zit zo weinig rente op een spaarrekening dat het helemaal niet meer aantrekkelijk is om te sparen, dus halen veel mensen het van hun rekening af en hebben thuis een grote smak geld liggen. Ergens verstopt, dat wel, of anders in een kluis. Wij hebben dat ook, want zo hoeven we er geen belasting over te betalen en het de lage rente van nu weegt niet op tegen de belasting vandaar deze keuze en ik weet dat er in mijn omgeving best veel mensen zijn die dit op dezelfde manier ervaren en hanteren.

Stijn 6 mrt 2020
Reageer
M

Sparen belangrijk

Alles wordt steeds duurder en dat zal ook niet snel veranderen vrees ik, dus een flinke spaarrekening is heel erg handig om te hebben, zo niet noodzakelijk.
Wij sparen als gezin hier en dat bevalt ons erg goed.
Er zit een kleine rente op en door dat we onze lopende rekening ergens anders hebben en de spaarrekening hier, zitten we ook minder snel bij ons spaargeld en dat bevalt ons erg goed zo.

Menno 21 feb 2020
Reageer
E

Sparen bij Bigbank

Steeds minder mensen doen nog aan sparen bij een bank, ik snap dat echt niet want ik vind sparen voor later nou eenmaal een van de belangrijkste dingen die er is. Als ik niet de spaarrekening zou hebben die ik nu heb, zou ik regelmatig in de stress schieten over geldzaken. Maar juist omdat ik veel spaargeld heb, maak ik me hier niet druk over omdat ik weet dat ik een buffer heb. Dus ik vind sparen heel erg belangrijk, van jongs af aan al.

Eric 17 feb 2020
Reageer
Beste financiele zaken

Dit zijn de beste financiele zaken van februari 2024.

Over Bigbank

BigBank.nl is een van origine Baltische financiële instelling die gespecialiseerd is in het aanbieden van depositocontracten. Ze zijn actief in de Baltische Staten, Finland, Zweden, Duitsland, Oostenrijk en Nederland. Het bedrijf biedt klanten de mogelijkheid om geld te sparen met minimale risico's. Met een breed scala aan verschillende producten en diensten, biedt BigBank.nl een eenvoudige manier om geld te sparen en te beleggen. Klanten kunnen kiezen uit korte-termijn of lange-termijn depositocontracten, afhankelijk van hun financiële doelen. BigBank.nl biedt ook een reeks investeringsmogelijkheden, waaronder vastrentende beleggingen, beleggingsrekeningen, indexfondsen en rentederivaten. Het bedrijf biedt klanten toegang tot professionele financiële adviezen en biedt een online beleggingsportaal. BigBank.nl heeft een langdurige reputatie van betrouwbaarheid en kwaliteit en heeft een solide balans met een solide financiële prestatie.

  • Nog niet geverifieerd
  • Financiele zaken
  • https://www.bigbank.nl
  • klantenservice@bigbank.nl