Bigbank

Bigbank

3.8 reviewscore • 7 reviews
E

Deposito sparen met hoge rente

Ik heb mij aangemeld bij Bigbank om te gaan deposito sparen. Ik krijg 2% rente met een looptijd van 36 maanden. De rentebetaling ontvang ik jaarlijks. Ik heb nog getwijfeld om bij Raisin een deposito spaarrekening te openen, maar ik kreeg bij Bigbank ook een goed gevoel. Uiteindelijk voor Bigbank gekozen, ook omdat ze een goede klantenservice hebben. Het is ook gewoon Nederlands, wat een groot voordeel is in mijn optiek. Ik ben heel blij met mijn deposito spaarrekening, krijg ik toch nog een goede rente over mijn spaargeld. Dat is wel fijn in deze onzekere tijd.

Ewoud 16 sep 2022
Reageer
G

Flexibel sparen met een hoge rente

In deze tijd is het moeilijk om een bank te vinden waar je nog een aantrekkelijke spaarrente krijgt. Bigbank kwam toevallig op mijn pad en voorheen had ik ook nog nooit gehoord van Bigbank. Bij Bigbank kun je flexibel sparen met een hoge rente en dit trok mij gelijk aan. Ik dacht dat het in deze tijd onmogelijk was om nog een beetje rente te krijgen op je spaargeld. Ik heb mij direct aangemeld voor flexibel sparen, zodat ik wel op elk moment geld kan storten of opnemen. Ik krijg 0,40% rente en dat is meer dan wat je bij de bekende banken krijgt. Ik ben er zeer tevreden mee en zover ik kan beoordelen, zitten er geen addertjes onder het gras. Staat mijn geld gelukkig niet niks te doen en beleggen vind ik te risicovol.

Greta 15 mei 2021
Reageer
J

Hoge rente slechts als lokaas

Omdat Bigbank bij vergelijking met andere banken de hoogste rente aanbood (0,5% voor vrij opneembaar bedragen) heb ik op 12 oktober daar een spaarrekening geopend.
Vandaag (20 oktober) kreeg ik van Bigbank een vriendelijke mail, waarin zij mij nogmaals bedanken voor het openen van de rekening en tevens melden dat de rente per 26 oktober wordt verlaagd tot 0,2% !

Jan M 20 okt 2020
Reageer
J

Sparen voor mijn kinderen

Iedere maand zet ik voor mijn kinderen geld opzij op mijn spaarrekening. Ik vind dat heel erg belangrijk en doe dat al sinds hun geboorte. Op deze manier hoop ik tegen de tijd dat ze het geld hard nodig zullen hebben voor hun studie of wat dan ook, een mooi bedrag gespaard te hebben voor ze. Dit sparen doe ik bij bigbank en dat bevalt me hartstikke goed.

Jorien 30 apr 2020
Reageer
S

Sparen niet meer van nu

Sorry hoor, maar wie spaart er tegenwoordig nog op de bank? Bijna niemand meer! Er zit zo weinig rente op een spaarrekening dat het helemaal niet meer aantrekkelijk is om te sparen, dus halen veel mensen het van hun rekening af en hebben thuis een grote smak geld liggen. Ergens verstopt, dat wel, of anders in een kluis. Wij hebben dat ook, want zo hoeven we er geen belasting over te betalen en het de lage rente van nu weegt niet op tegen de belasting vandaar deze keuze en ik weet dat er in mijn omgeving best veel mensen zijn die dit op dezelfde manier ervaren en hanteren.

Stijn 6 mrt 2020
Reageer
M

Sparen belangrijk

Alles wordt steeds duurder en dat zal ook niet snel veranderen vrees ik, dus een flinke spaarrekening is heel erg handig om te hebben, zo niet noodzakelijk.
Wij sparen als gezin hier en dat bevalt ons erg goed.
Er zit een kleine rente op en door dat we onze lopende rekening ergens anders hebben en de spaarrekening hier, zitten we ook minder snel bij ons spaargeld en dat bevalt ons erg goed zo.

Menno 21 feb 2020
Reageer
E

Sparen bij Bigbank

Steeds minder mensen doen nog aan sparen bij een bank, ik snap dat echt niet want ik vind sparen voor later nou eenmaal een van de belangrijkste dingen die er is. Als ik niet de spaarrekening zou hebben die ik nu heb, zou ik regelmatig in de stress schieten over geldzaken. Maar juist omdat ik veel spaargeld heb, maak ik me hier niet druk over omdat ik weet dat ik een buffer heb. Dus ik vind sparen heel erg belangrijk, van jongs af aan al.

Eric 17 feb 2020
Reageer
Beste financiele zaken

Dit zijn de beste financiele zaken van juni 2024.

Over Bigbank

Er zijn 7 reviews geschreven over Bigbank op Reviews.nl. Met een 3.8 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Goed.

  • Nog niet geverifieerd
  • Financiele zaken
  • https://www.bigbank.nl
  • klantenservice@bigbank.nl