Financieel

Saldodipje

2 reviews
100% positief

Saldodipje is al jarenlang de grootste lening aanbieder van Nederland. Door jarenlange ervaring kan Saldodipje de Nederlandse consument goed van dienst zijn. Iedereen heeft er wel eens mee te maken gehad dat bijvoorbeeld je wasmachine plotseling stuk gaat, het is belangrijk deze snel te vervangen. Een kleine lening kan de ideale oplossing zijn in zulke situaties. Bij akkoord van je leningaanvraag heb je het geld binnen 24 uur beschikbaar!


Reviews (2)

 • J

  Pluslening bij Saldodipje

  Een paar maanden geleden had ik een relatief lage lening nodig om de maand door te komen vanwege een financiële tegenvaller. Het totale leenbedrag bedroeg 1500 euro en de leentermijn was 2 maanden. Ik moest in 2 termijnen aflossen en de totale rente bedroeg zo'n 13 euro. Binnen een paar dagen was alles wel geregeld en dat was ook nodig want ik had het geld snel nodig. Ik ben blij dat ik het op deze manier heb kunnen oplossen. De pluslening heb ik inmiddels al helemaal terugbetaald.

  Jens 11 aug 2022

 • E

  Saldodipje mini lening is ideaal

  Wanneer je een kleine lening wilt aanvragen kan je het beste naar Saldodipje gaan. Geen idee waarom maar hier krijg je het best snel voor elkaar. Duurt bij mij vaak een paar dagen en heb het geld dan vrij snel op mijn rekening. Ze zullen vast wat dingen moeten checken hoeveel inkomen je hebt en dergelijke om er zeker van te zijn dat ze hun geld weer zien. Heb 2 keer een lening aangevraagd bij Saldodipje en beide keren heb ik het keurig terug betaald. De eerste keer was voor een nieuwe vaatwasser, ik haat afwassen lol. Daarna deed mijn auto het niet meer, ik had echt geen andere keuze dan een minilening te nemen om mijn auto te laten repareren anders kon ik niet meer naar mijn werk. Ben daarom blij dat je zo een kleine lening kan aanvragen want vaak heb je geen keuze. De rijke stinkerds zullen wel denken wat zit ze te blèren maar geloof me, het merendeel heeft hier gewoon last van.

  Emily 8 mei 2021

  • H

   Mijn vrouw en ik hebben ook een paar keer een mini lening aangevraagd bij Saldodipje.nl. We hadden beide ons loon nog niet ontvangen die maand en we moesten wel onze auto laten repareren. De lening bedroeg 800 euro, de totale rente wat we moesten betalen was 9,30 euro. Niet veel als je er over na denkt.

   Ben het met je eens dat het een goede uitkomst kan zijn. Let wel: als je niet hoeft te lenen, doe het dan niet. Het kost immers extra geld.

   Hans Katoen 9 mei 2021

  • E

   Klopt Hans, kost zeker een paar euro meer. En zelfs nog meer als je het niet binnen het termijn hebt terug betaald. Ik schaam me er desondanks niet voor om het te doen. Je moet toch een beetje leven he en soms heb je ook geen keuze.

   Emily 9 mei 2021

  • H

   Eerder ook wel eens Geldshop.nl gebruikt. Werkte ook heel goed met een goede klantenservice die met je meedenkt. Toch kan je voor de kleinere bedragen beter naar Saldodipje.nl, die zijn daarin gespecialiseerd.

   Hans Katoen 9 mei 2021