Saldodipje

Saldodipje

3.4 reviewscore • 14 reviews
M

Geldwolven

Je haalt een lening bij saldodipje en je betaald het na 1 dag terug. Dat is niet volgens de regels bij saldodipje. Wat saldodipje wil is dat je 5 dagen niet betaald en dat je dan boetes van 100 € per dag betaald! Dan is je leingscore goed. Als je gelijk terugbetaald is je leningscore slecht. Dit is hoe saldodpje te werk gaat. Heel malafide als jij het mij vraagt!

Marco Trograncic 14 aug 2023
Reageer
M

Geldwolfen

Het is een slecht bedrijf wanneer jij hun moet bereiken voor een probleem zijn zei lastig bereikbaar, maar als ze jouw nodig hebben kunnen zei wel gelijk reageren!
Als je binnen 8 dagen niet betaald word je lening verdubbeld!

Klantenservice zeer onvriendelijk!

Inloggen duurt lang

Malafide gaan deze gasten te werk!

Marco Trograncic 18 jun 2023
t

klopt neem desnoods contact op met stichting xwiljoenen zij helpen jouw verder op een goede aardige en verantwoorde manier en helpen jou gratis met je problemen met saldodipje. Daarnaast helpt dit ook om dat bedrijf de grond in te boren en ze failliet te laten gaan/ kapot te maken. dit is naar mijn mening ook alleen maar goed.

thootje 8 jul 2023
g

Saldodipje op Tros Radar

Tros Radar TV heeft er ook een uitzending aan gewijd.
Saldodipje alg. voorwaarden bevatten een voorwaarde die op de zwarte lijst voor alg. voorwaarden hoort te staan, nl dat je kiest voor het Spaanse recht. Dit is tegen de Europese richtlijnen. Voor meer informatie bekijk de uitzending van Tros Radar.

gerhard 3 apr 2023
Reageer
D

Snelle betaling

Ik heb een lening aangevraagd op zondagavond en op maandagmiddag had ik het geld al binnen. Het was een snelle en soepele aanvraag. Voor degenen die klagen over extra kosten, moeten eerst even hun groep 3 leraar bellen om excuses aan te bieden. Het is duidelijk op de website vermeld en staat ook nog eens in vette letters met een link naar een tabel waar duidelijk staat hoeveel je moet betalen. Dit heeft me, als arme student, geholpen in een krappe maand.

Don R 22 okt 2022
j

juist inderdaad!! ik heb nu al 4 x geleend en geen enkele x tot nu toe problemen gehad. En het staat er gewoon in voordat je ondertekend, dat er iemand garant moet staan.

jasper 12 dec 2023
C

Snap de negativiteit niet?

Ik begrijp niet waarom sommigen slechte beoordelingen plaatsen over Saldodipje. Ik heb zelf één keer een probleem gehad met hen, toen ze overgenomen werden door Ferratum. Ik was echter al goedgekeurd door Ferratum en sindsdien heb ik steeds snel en efficiënt geld geleend bij Saldodipje. Het enige minpunt is het vaag omschreven boetesysteem, wat uiteindelijk neerkomt op de garantstelling kosten die ik eerder betaalde bij Ferratum. Al met al ben ik tot nu toe redelijk tevreden over Saldodipje.

Cassandra 17 sep 2022
t

de negativiteit komt omdat dat bedrijf illegaal bezig is en jou en mij en ander mensen probeert te besodemieteren. door dit te doen maken zij winst van jouw toren hoge boetes etc die niet eens mogen volgens de nederlandse en europese wetten waardoor jij alleen maar meer in de schulden komt. al met al is dit bedrijf een corrupte benden die zo snel mogelijk de grond in gestampt moet worden/verboden.

thootje 8 jul 2023
D

Fijne service aangeboden gekregen

Ik heb onlangs geld geleend via Saldodipje, maar dit bleek later een slechte beslissing te zijn omdat ik het geleende bedrag niet kon terugbetalen. Ik heb snel contact opgenomen met Pactum Collections, een dag na de vervaldatum van mijn lening, en we hebben een betalingsregeling afgesproken. Hoewel ik even moest wachten op hun reactie, ben ik nu zeer tevreden met de oplossing. Ik raad iedereen aan om hulp te zoeken en eerlijk te zijn als ze niet in staat zijn om een lening af te lossen.

Daisy M 29 aug 2022
D

Kreeg je daar extra kosten voor of dat niet ? Kan daar namelijk nergens iets over vinden en ben daar wel benieuwd naar.

Danielle 9 apr 2023
K

Ik zit dus met hetzelfde probleem ! Is de regeling een beetje schappelijk ? Of krijg je een tore hoge boete ? Ik kan mijn lening ook niet terug betalen en wil graag een regeling treffen

Kim 1 jul 2023
t

tip neem contact op met stichting xwiljoenen zij helpen je verder met de problemen met saldodipje. daarnaast zorgen zij ervoor de je lening nietig wordt verklaard. saldodipje zelf houdt zich namelijk niet aan de nederlandse maar ook europese wetten en is dus illegaal bezig/ probeert misbruik van jouw en mij te maken.

thootje 8 jul 2023
M

Snel geld lenen

Als je net als ik snel geld wilt lenen zonder gedoe moet je echt bij saldo dipje zijn. Het is makkelijk, snel en ze doen niet moeilijk. Het nadeel is dat het rentepercentage vrij hoog is maar het valt wel mee hoeveel geld dat is. De lening moet je ook weer binnen dik een maand hebben afbetaald. Ze hebben me wel even uit de brand geholpen en als dank schrijf ik deze review. Zeker de moeite waard als je snel geld nodig hebt.

Mo 28 aug 2022
Reageer
A

Perfect voor kleine bedragen

Even snel een paar honderd euro lenen kun je echt perfect doen bij Saldodipje. Zelf heb ik dit meerdere keren gedaan en nooit problemen ondervonden. Natuurlijk moet je helemaal zeker zijn dat je het bedrag in een korte tijd weer terug kunt betalen. De keren dat ik een lening aangevraagd heb via Saldodipje, heb ik het geld direct terugbetaald toen mijn loon werd gestort. Op die manier kun je heel verantwoord lenen bij Saldodipje en de rente stelt niks voor. Bij een leenbedrag van 100 euro betaal je nog geen 50 cent rente. Dat valt dus wel mee.

Anton 10 aug 2022
Reageer
K

Vele afwijzingen

In het verleden heb ik vaker gebruik gemaakt van de diensten van deze organisatie, maar de laatste keer dat ik een lening heb aangevraagd werd deze steeds afgewezen. Ik heb geen idee waarom, en ik kan geen contact maken met hen, omdat ze niet reageren op mijn e-mails en de chat-functie is inmiddels uitgeschakeld. Dit is heel jammer, omdat ik soms echt geld nodig heb en dit een handige manier was om eraan te komen.

Khalid 6 aug 2022
Reageer
J

Pluslening bij Saldodipje

Een paar maanden geleden had ik een relatief lage lening nodig om de maand door te komen vanwege een financiële tegenvaller. Het totale leenbedrag bedroeg €1500 en de leentermijn was 2 maanden. Ik moest in 2 termijnen aflossen en de totale rente bedroeg zo'n €13. Binnen een paar dagen was alles wel geregeld en dat was ook nodig want ik had het geld snel nodig. Ik ben blij dat ik het op deze manier heb kunnen oplossen. De pluslening heb ik inmiddels al helemaal terugbetaald.

Jens 3 aug 2022
Reageer
A

Bedankt saldodipje

K wil saldodipje bedanken omdat ze mij echt uit de brand hebben geholpen.. Vorige maand kwam k wat te kort en k heb het inmiddels al netjes terug betaald. De minilening die k heb ontvangen is heel goed van pas gekomen.. Aanvragen ging makkelijk en k had snel het geld op mn bank rekening. Eigenlijk hou ik niet van lenen maar als je zeker weet dat je het de volgende maand terug kan betalen is er niks aan de hand.

Anoniempje 16 jun 2022
Reageer
M

Hoog rentepercentage

Je kunt makkelijk wat extra geld lenen bij Saldodipje, dat heb ik zelf ook gedaan, maar je zit wel aan een redelijk hoog rentepercentage vast. Dit ligt net boven de 7% en dat is voor een lening vrij hoog. Dat komt neer op ongeveer een tientje, wanneer je 1000 euro leent. Dat is ook de reden waarom ik 3 sterren geef aan Saldodipje. Het rentepercentage mag best wat omlaag. Los van het rentepercentage was het wel heel eenvoudig om een lening aan te vragen. Mijn aanvraag werd ook heel snel geaccepteerd en toen maakten ze ook gelijk het geld over. Ideaal wanneer je even krap bij kas zit.

Marinus 21 mei 2022
Reageer
P

Niks ontvangen

In het verleden heb ik vaker gebruik gemaakt van de diensten van deze partij (toen nog bekend als Ferratum) zonder al te veel problemen. Echter, afgelopen maandag heb ik een lening aangevraagd die volgens mijn account was goedgekeurd en uitbetaald. Helaas heb ik tot nu toe (4 dagen later) het geld nog steeds niet ontvangen. Ik heb geprobeerd contact te maken via verschillende supportkanalen, maar tot op heden heb ik geen reactie gekregen.

Pot 18 mei 2022
Reageer
E

Saldodipje mini lening is ideaal

Wanneer je een kleine lening wilt aanvragen kan je het beste naar Saldodipje gaan. Geen idee waarom maar hier krijg je het best snel voor elkaar. Duurt bij mij vaak een paar dagen en heb het geld dan vrij snel op mijn rekening. Ze zullen vast wat dingen moeten checken hoeveel inkomen je hebt en dergelijke om er zeker van te zijn dat ze hun geld weer zien. Heb 2 keer een lening aangevraagd bij Saldodipje en beide keren heb ik het keurig terug betaald. De eerste keer was voor een nieuwe vaatwasser, ik haat afwassen lol. Daarna deed mijn auto het niet meer, ik had echt geen andere keuze dan een minilening te nemen om mijn auto te laten repareren anders kon ik niet meer naar mijn werk. Ben daarom blij dat je zo een kleine lening kan aanvragen want vaak heb je geen keuze. De rijke stinkerds zullen wel denken wat zit ze te blèren maar geloof me, het merendeel heeft hier gewoon last van.

Emily 8 mei 2021
H

Mijn vrouw en ik hebben ook een paar keer een mini lening aangevraagd bij Saldodipje.nl. We hadden beide ons loon nog niet ontvangen die maand en we moesten wel onze auto laten repareren. De lening bedroeg 800 euro, de totale rente wat we moesten betalen was 9,30 euro. Niet veel als je er over na denkt.

Ben het met je eens dat het een goede uitkomst kan zijn. Let wel: als je niet hoeft te lenen, doe het dan niet. Het kost immers extra geld.

Hans Katoen 9 mei 2021
E

Klopt Hans, kost zeker een paar euro meer. En zelfs nog meer als je het niet binnen het termijn hebt terug betaald. Ik schaam me er desondanks niet voor om het te doen. Je moet toch een beetje leven he en soms heb je ook geen keuze.

Emily 9 mei 2021
H

Eerder ook wel eens Geldshop.nl gebruikt. Werkte ook heel goed met een goede klantenservice die met je meedenkt. Toch kan je voor de kleinere bedragen beter naar Saldodipje.nl, die zijn daarin gespecialiseerd.

Hans Katoen 9 mei 2021
Beste financiele zaken

Dit zijn de beste financiele zaken van maart 2024.

Over Saldodipje

Saldodipje is een financiële dienstverlener die een online platform aanbiedt waarmee gebruikers hun inkomsten en uitgaven kunnen bijhouden, evenals geld lenen. Het bedrijf biedt flexibele leningen aan particulieren en ondernemingen met verschillende looptijden en rentepercentages, afhankelijk van de specifieke behoeften van de klant. Saldodipje heeft een snelle en eenvoudige aanvraagprocedure, waarbij klanten binnen enkele uren een beslissing ontvangen over hun leningverzoek. Het platform biedt ook budgettaire hulpmiddelen, zoals waarschuwingen als een gebruiker te veel uitgeeft in een bepaald budgetgebied of als ze bijna hun maandelijkse limiet bereiken. Saldodipje streeft ernaar om een vertrouwde partner te zijn in de financiële beslissingen van zijn klanten.

  • Nog niet geverifieerd
  • Financiele zaken
  • https://www.saldodipje.nl
  • klantenservice@saldodipje.nl