Financieel

Saldodipje

5 reviews
80% positief
20% neutraal

Saldodipje is al jarenlang de grootste lening aanbieder van Nederland. Door jarenlange ervaring kan Saldodipje de Nederlandse consument goed van dienst zijn. Iedereen heeft er wel eens mee te maken gehad dat bijvoorbeeld je wasmachine plotseling stuk gaat, het is belangrijk deze snel te vervangen. Een kleine lening kan de ideale oplossing zijn in zulke situaties. Bij akkoord van je leningaanvraag heb je het geld binnen 24 uur beschikbaar!


Reviews (5)

  • A

    Perfect voor kleine bedragen

    Even snel een paar honderd euro lenen kun je echt perfect doen bij Saldodipje. Zelf heb ik dit meerdere keren gedaan en nooit problemen ondervonden. Natuurlijk moet je helemaal zeker zijn dat je het bedrag in een korte tijd weer terug kunt betalen. De keren dat ik een lening aangevraagd heb via Saldodipje, heb ik het geld direct terugbetaald toen mijn loon werd gestort. Op die manier kun je heel verantwoord lenen bij Saldodipje en de rente stelt niks voor. Bij een leenbedrag van 100 euro betaal je nog geen 50 cent rente. Dat valt dus wel mee.

    Anton 10 aug 2022

  • J

    Pluslening bij Saldodipje

    Een paar maanden geleden had ik een relatief lage lening nodig om de maand door te komen vanwege een financiële tegenvaller. Het totale leenbedrag bedroeg €1500 en de leentermijn was 2 maanden. Ik moest in 2 termijnen aflossen en de totale rente bedroeg zo'n €13. Binnen een paar dagen was alles wel geregeld en dat was ook nodig want ik had het geld snel nodig. Ik ben blij dat ik het op deze manier heb kunnen oplossen. De pluslening heb ik inmiddels al helemaal terugbetaald.

    Jens 3 aug 2022

  • A

    Bedankt saldodipje

    K wil saldodipje bedanken omdat ze mij echt uit de brand hebben geholpen.. Vorige maand kwam k wat te kort en k heb het inmiddels al netjes terug betaald. De minilening die k heb ontvangen is heel goed van pas gekomen.. Aanvragen ging makkelijk en k had snel het geld op mn bank rekening. Eigenlijk hou ik niet van lenen maar als je zeker weet dat je het de volgende maand terug kan betalen is er niks aan de hand.

    Anoniempje 16 jun 2022

  • M

    Hoog rentepercentage

    Je kunt makkelijk wat extra geld lenen bij Saldodipje, dat heb ik zelf ook gedaan, maar je zit wel aan een redelijk hoog rentepercentage vast. Dit ligt net boven de 7% en dat is voor een lening vrij hoog. Dat komt neer op ongeveer een tientje, wanneer je 1000 euro leent. Dat is ook de reden waarom ik 3 sterren geef aan Saldodipje. Het rentepercentage mag best wat omlaag. Los van het rentepercentage was het wel heel eenvoudig om een lening aan te vragen. Mijn aanvraag werd ook heel snel geaccepteerd en toen maakten ze ook gelijk het geld over. Ideaal wanneer je even krap bij kas zit.

    Marinus 21 mei 2022

  • E

    Saldodipje mini lening is ideaal

    Wanneer je een kleine lening wilt aanvragen kan je het beste naar Saldodipje gaan. Geen idee waarom maar hier krijg je het best snel voor elkaar. Duurt bij mij vaak een paar dagen en heb het geld dan vrij snel op mijn rekening. Ze zullen vast wat dingen moeten checken hoeveel inkomen je hebt en dergelijke om er zeker van te zijn dat ze hun geld weer zien. Heb 2 keer een lening aangevraagd bij Saldodipje en beide keren heb ik het keurig terug betaald. De eerste keer was voor een nieuwe vaatwasser, ik haat afwassen lol. Daarna deed mijn auto het niet meer, ik had echt geen andere keuze dan een minilening te nemen om mijn auto te laten repareren anders kon ik niet meer naar mijn werk. Ben daarom blij dat je zo een kleine lening kan aanvragen want vaak heb je geen keuze. De rijke stinkerds zullen wel denken wat zit ze te blèren maar geloof me, het merendeel heeft hier gewoon last van.

    Emily 8 mei 2021

    • H

      Mijn vrouw en ik hebben ook een paar keer een mini lening aangevraagd bij Saldodipje.nl. We hadden beide ons loon nog niet ontvangen die maand en we moesten wel onze auto laten repareren. De lening bedroeg 800 euro, de totale rente wat we moesten betalen was 9,30 euro. Niet veel als je er over na denkt.

      Ben het met je eens dat het een goede uitkomst kan zijn. Let wel: als je niet hoeft te lenen, doe het dan niet. Het kost immers extra geld.

      Hans Katoen 9 mei 2021

    • E

      Klopt Hans, kost zeker een paar euro meer. En zelfs nog meer als je het niet binnen het termijn hebt terug betaald. Ik schaam me er desondanks niet voor om het te doen. Je moet toch een beetje leven he en soms heb je ook geen keuze.

      Emily 9 mei 2021

    • H

      Eerder ook wel eens Geldshop.nl gebruikt. Werkte ook heel goed met een goede klantenservice die met je meedenkt. Toch kan je voor de kleinere bedragen beter naar Saldodipje.nl, die zijn daarin gespecialiseerd.

      Hans Katoen 9 mei 2021