SnelStart

SnelStart

4.25/5.00 • 3 reviews
J

Eenvoudig boekhouden

Dankzij SnelStart is boekhouden eenvoudig. Je hebt een heel overzichtelijk dashboard, waar je alles kunt zien. Je kunt je BTW-aangiftes makkelijk doen, je kunt eenvoudig offertes/facturen maken en nog veel meer. Ik heb SnelStart inBalans voor € 27,50 per maand en ik ben er heel tevreden mee.
De boekhouding was al nooit mijn favoriete taak, maar nu is het een stuk makkelijker en ik ben er veel sneller mee klaar. Ook erg fijn dat je onbeperkt kunt factureren. Vroeger maakte ik nog zelf factuurtjes in Word, maar nu is het echt een stuk makkelijker. Het boekhoudpakket is ook gekoppeld met je bankrekening, waardoor alles nog gestroomlijnder gaat. Erg blij mee!

Jurre 7 jun 2022
Reageer
L

Goede klantenservice

SnelStart heeft een goede en snelle klantenservice. Ik had wat vragen, voordat ik het boekhoudprogramma van SnelStart had aangeschaft. Ze hadden mij goed geholpen en gaven ook snel antwoord. Ik was helemaal overtuigd en heb hun boekhoudprogramma aangeschaft. Je betaald wel maandelijks voor hun boekhoudprogramma, maar het is het geld zeker waard. Ze doen eigenlijk gewoon wat ze moeten doen. Het is allemaal overzichtelijk en kunt alles online regelen. Dit is wel wat ik zocht.

Leontien 30 jun 2022
Reageer
D

SnelStart boekhoudprogramma

SnelStart maakt boekhouden makkelijk. Ik heb er zelf weinig verstand van en ik vind het ook totaal niet leuk. Daarom heb ik besloten om een boekhoudprogramma van SnelStart te nemen. Hiervoor betaal ik een vast bedrag per maand, maar het maakt mijn leven een stuk makkelijker. SnelStart heeft verschillende boekhoudprogramma's waaruit je kunt kiezen. Of beter gezegd, verschillende pakketten. Elk pakket heeft weer zijn eigen mogelijkheden en prijs. Hierdoor kun je precies kiezen wat bij jou past.

Daan 12 mei 2022
Reageer
Beste financiele zaken

Dit zijn de beste financiele zaken van december 2022.

Over SnelStart

Met het boekhoudprogramma van SnelStart.nl kunnen ondernemers, accountants en boekhoudkantoren eenvoudig en zonder stress administratie bijwerken, zo hou je tijd over om te ondernemen. Duizenden ondernemers ervaren anno nu het gemak van automatiseren via SnelStart. Gebruikers krijgen een beter inzicht in de cijfers en alles staat meteen goed ingesteld voor de Belastingdienst.

  • Nog niet geverifieerd