SnelStart

SnelStart

4.4 reviewscore • 8 reviews
S

Gebruiksvriendelijke boekhouding

Boekhouding is een noodzakelijk kwaad, maar ik wil het graag zo eenvoudig en efficiënt mogelijk doen. Dankzij SnelStart heb ik een module gevonden die perfect aansluit bij mijn behoeften. Hiermee kan ik moeiteloos en kosteneffectief gegevens voorbereiden voor mijn accountant. De helpdesk is altijd snel bereikbaar en biedt duidelijke oplossingen, zelfs voor iemand zonder boekhoudkundige achtergrond zoals ik. Ik ben zeer tevreden, vooral met de functie voor factuurherkenning, waarmee ik scans of PDF's kan uploaden via de app of computer. Het enige wat ik nog hoef te doen, is de gegevens controleren, en dan ben ik klaar voor de volgende stap.

Simone 18 aug 2023
Reageer
A

Handige ondersteuning voor boekhouden

Snelstart heeft bekwame medewerkers in dienst die mij ondersteunen bij het correct voeren van mijn boekhouding. Dit is van onschatbare waarde, vooral omdat ik zelf geen boekhoudkundige expertise heb. Het feit dat ik kan rekenen op hun deskundigheid geeft me gemoedsrust bij mijn financiële taken en dat is nummer 1 van stress in het huishouden.

Anouk 8 sep 2023
Reageer
P

Het belang van Snelstart Web bij Snelstart

Bij Snelstart kun je kiezen tussen de Webversie en de downloadbare Snelstart 12-versie. Als MacBook-gebruiker, wat niet de standaard is onder hun klanten, had ik wat problemen met de Snelstart Web versie. Gelukkig werd dit snel en naar volle tevredenheid opgelost, zelfs met tijdelijke toegang tot mijn laptop. De flexibiliteit en het vermogen om met verschillende platformen om te gaan, zijn positieve aspecten van hun service.

Pieter 2 sep 2023
Reageer
B

Uitstekende klantgerichtheid

De klantgerichtheid van Snelstart valt op. Hun telefonische ondersteuning bestaat uit vriendelijke mensen die niet alleen snel reageren, maar ook actief meedenken. Bovendien boden ze aan om extra hulp te bieden indien nodig, wat voor mij, als nieuwkomer in het vak, veelbelovend is. Hun bereidheid om verder te gaan dan de standaard dienstverlening wordt zeer gewaardeerd.

Bianca 30 aug 2023
Reageer
L

Effectieve hulp na laptopcrash

Ik ben zeer tevreden over de hulp die ik kreeg nadat mijn laptop crashte en ik bijna al mijn gegevens verloor. Dankzij hun assistentie kwam alles uiteindelijk goed, al moest ik wel overschakelen naar een andere versie van het boekhoudprogramma. Ondanks de tegenvaller heeft Snelstart bewezen dat ze in staat zijn om in noodsituaties effectieve oplossingen te bieden.

Linda 23 aug 2023
Reageer
L

Goede klantenservice

SnelStart heeft een goede en snelle klantenservice. Ik had wat vragen, voordat ik het boekhoudprogramma van SnelStart had aangeschaft. Ze hadden mij goed geholpen en gaven ook snel antwoord. Ik was helemaal overtuigd en heb hun boekhoudprogramma aangeschaft. Je betaald wel maandelijks voor hun boekhoudprogramma, maar het is het geld zeker waard. Ze doen eigenlijk gewoon wat ze moeten doen. Het is allemaal overzichtelijk en kunt alles online regelen. Dit is wel wat ik zocht.

Leontien 30 jun 2022
Reageer
J

Eenvoudig boekhouden

Dankzij SnelStart is boekhouden eenvoudig. Je hebt een heel overzichtelijk dashboard, waar je alles kunt zien. Je kunt je BTW-aangiftes makkelijk doen, je kunt eenvoudig offertes/facturen maken en nog veel meer. Ik heb SnelStart inBalans voor € 27,50 per maand en ik ben er heel tevreden mee.
De boekhouding was al nooit mijn favoriete taak, maar nu is het een stuk makkelijker en ik ben er veel sneller mee klaar. Ook erg fijn dat je onbeperkt kunt factureren. Vroeger maakte ik nog zelf factuurtjes in Word, maar nu is het echt een stuk makkelijker. Het boekhoudpakket is ook gekoppeld met je bankrekening, waardoor alles nog gestroomlijnder gaat. Erg blij mee!

Jurre 7 jun 2022
Reageer
D

SnelStart boekhoudprogramma

SnelStart maakt boekhouden makkelijk. Ik heb er zelf weinig verstand van en ik vind het ook totaal niet leuk. Daarom heb ik besloten om een boekhoudprogramma van SnelStart te nemen. Hiervoor betaal ik een vast bedrag per maand, maar het maakt mijn leven een stuk makkelijker. SnelStart heeft verschillende boekhoudprogramma's waaruit je kunt kiezen. Of beter gezegd, verschillende pakketten. Elk pakket heeft weer zijn eigen mogelijkheden en prijs. Hierdoor kun je precies kiezen wat bij jou past.

Daan 12 mei 2022
Reageer
Beste financiele zaken

Dit zijn de beste financiele zaken van april 2024.

Over SnelStart

Snelstart is een goede keuze voor iedereen die op zoek is naar een gemakkelijk te gebruiken en effectief boekhoudprogramma. Met Snelstart kun je snel en eenvoudig je financiële administratie bijhouden, facturen maken, offertes opstellen en je inkoop- en verkoopboek bijhouden. Dankzij de duidelijke overzichten en rapporteringen van Snelstart heb je altijd inzicht in je financiën en kun je gemakkelijk beslissingen nemen. Bovendien biedt Snelstart ook integraties met andere software, zodat je gemakkelijk data kunt delen en je werk efficiënter kunt organiseren. Dit betekent dat je Snelstart zowel als compleet en aanvullend programma kunt gebruiken. Kortom, Snelstart is de ideale keuze voor iedereen die graag een efficiënte en gemakkelijk te gebruiken boekhoudoplossing zoekt.

  • Nog niet geverifieerd
  • Financiele zaken
  • https://www.snelstart.nl
  • klantenservice@snelstart.nl