C

overal op bezuinigen

Ben jaren overal op bezuinigen, wordt alleen niet bevorderd want prijzen blijven stijgen, mogen we ook nog leven. Douche nooit lang en zo kort mogelijk, wil ik spoelbak met besparingsknop om niet onnodig water te verspillen weigerd de woningstichting. Iemand met geld en eigen woning kan dingen aanschaffen en profiteren van subsidies maar huurders zijn afhankelijk van hun huurbazen. Waterbesparende douchekop, kranen, niemand is blij met dure eindafrekening, dus velen moeten wel besparen want aleen al de nutsvoorzieningen zijn elk jaar steeds duurder en met ook nog belastingen erg absurd aan het worden vooral voor mensen die afhankelijk zijn van 1 inkomen omdat partner ernstig beperkt en ziek is.

Catharina 19 sep 2020
Reageer
T

Snelle overstap naar Vattenfall

Wij zaten altijd bij Essent voor onze energie, maar nu zijn we overgestapt naar Vattenfall. Dit ging allemaal goed en snel, ik heb hier geen klachten over.

Vooraf was ik lichtelijk sceptisch, omdat ik altijd bang ben dat je één of meerdere dagen moet overbruggen, maar dat was hier helemaal niet het geval. We hebben gewoon de hele tijd energie gehouden, op het moment dat Essent stopte hadden we al van Vattenfall dus er was gelukkig geen enkel probleem aan de orde wat dit betreft.

De reden van onze overstap was de aanbieding die op dat moment geldde, ik weet niet of dat nu nog steeds zo is. Maar dat zou ons zo veel geld besparen per jaar, dat we dit niet konden laten liggen.

Thomas 17 sep 2020
Reageer
K

Goede energieleverancier met een laag tarief per maand.
Wij zijn hier heel tevreden over en zijn blij dat we de overstap hebben gemaakt om hier naar over te stappen.
Jammer dat we hier pas zo laat achter zijn gekomen, anders hadden we er voor gekozen om deze overstap veel eerder te maken.

Koen 5 okt 2021
H

Geen kado bon

Ik zie om mij heen dat alle nieuwe klanten korting en een kado bon ( Bol.com)krijgen. Ik ben meer dan 40 jaar klant. Geen kado bon , geen korting . Ik ben nu aan het kijken wat het scheelt om over te stappen. Jammer maar ‘vaste’ klanten belonen op de manier zoals nieuwe klanten zou wel gepast zijn . Ik ben meerdere keren door div gebeld om over te stappen, altijd afgewimpeld. Maar ik ben nooit door u gebeld om mij op voordelen te wijzen. Dat had ik zeker in de kleine letters zelf moeten ontdekken. Ik plaats dit niet om overal tegenaan te schoppen , maar wil het wel kwijt. Mvg Hans

Hans 22 aug 2020
Reageer
M

Vatten Fal heeft wel degelijk een beloning systeem voor vaste klanten . Iedere maand spaar je een aantal punten. In ons geval 25 punten per mand. Ja kan daar voor leuke dingen sparen . bv Podium kaarten , energie dingen, enz

M.Achtien-Dibbets 15 nov 2021
L

maatschappij die je wil afsluiten voor 110 euro

Dit is een maatschappij die je wil afsluiten voor 110,87! Omdat je bedrijf kapot is door de maatregelen corona?
19e worden we afgesloten. Een mede ondernemer heeft de 110,87 betaald. Sluit ons af en Vattenfall krijgt zoveel top advocaten op hun dak en daar gaat een schadeclaim uitkomen die zijn weerga niet kent.
Die mensen van de afdeling incasso moeten zich na laten kijken!!!
110,87 en je maakt een bedrijf aan huis helemaal onmogelijk om ook Maar iets te kunnen!!! Altijd netjes betaald.
Krijg je te horen, ja mevrouw maar veel kleine ondernemers betalen niet. Vattenfall is bang dat ze helemaal niets meer krijgen bij fallissementen.
Uhm we zijn niet failliet alleen we kunnen niet meer verder. Buffer is op en na 1 sept pas open is te lang.
Bovendien is partner ongeneeslijk ziek en afhankelijk van elektra... bot koud en kill werd er gezegd.. ja daar kunnen wij niks aan doen. Dan zal u een brief van u huisarts moeten vragen. Wat blijkt? Huisarts is zelfs strafbaar als hij dit doet. Maar jullie mochten contact opnemen met de huisarts. Dus ik toestemmingsformulier opgesteld....kreeg e horen
. Doet u geen moeite, daar beginnen wij niet aan.
Het is nu de 10e. Geld is vanmorgen overgemaakt. En smoesjes s duurt 3 werkdagen is bullshit. Dat is lang niet meer. Trouwens abn naar abn is echt direct bij jullie. Zit 5 seconde tussen.
Als jullie het toch afsluiten dan brengen jullie de gezondheid verder in gevaar. En dan slepen we Vattenfall voor de rechter, schadeclaims en alle media die bestaat.
Jullie zijn knetter!!!
Liepen we nou 3, 4 of 5 maand achter zou ik zeggen...ja oké ik snap het... Maar 110,87!!!!
Als contract bij jullie voorbij is, ga ik mooi naar een ander!!!

Leon 10 aug 2020
Reageer
C

Diep triest. Ze moeten het schaamrood op hun kaken krijgen. Hun Hart is bevroren. En hun denkwijze is ziekmakend. Over verbinding gesproken.
In uw situatie is het al vernederend genoeg om dit door te moeten maken. Ze hadden veel voor U kunnen betekenen,maar daar ging hun keuze niet naar uit. Er komt genoeg geld binnen om iemand in nood bij te kunnen staan. Ik wens u alle sterkte toe en hoop dat het inmiddels beter met u gaat.

Cora 4 nov 2022
J

Aanbieding Vattenfall

Bij Vattenfall heb je nu een hele mooie aanbieding, dit heeft ons over de streep getrokken om hier naar over te stappen.
Als je daar nu naar overstapt, mag je een cadeau uitzoeken met een waarde die oploopt tot €350,- dit kan een tablet zijn, een tv een laptop of zoals wij hadden gekozen een airfryer. En tot nu toe is die airfryer al regelmatig gebruikt, nu kiezen we er vaker voor om s avonds iets van snacks te maken. Lekker en niet zo vet als wanneer je het uit de frituur doet, wat wij overigens niet eens hebben. En veel goedkoper dan wanneer je het koopt bij een snackbar.

Jan 30 jul 2020
Reageer
D

Hele goede optie voor een energie maatschappij, doen ook veel aan het op de goede manier opwekken van energie.
Dus dat alleen al is een goede opsteker voor Vattenfall.
Maar wat ze nog wel heel erg missen is dat stukje naamsbekendheid die hier ontbreekt.
En nu hebben ze dan een tijdje een leuke aanbieding, maar verder vind ik dit behoorlijk aan de dure kant, hier mogen ze best wat mee doen als het aan mij ligt.

Don 5 okt 2021
Beste energieleveranciers

Dit zijn de beste energieleveranciers van december 2022.

Over Vattenfall

Vattenfall levert energie en gas aan particulieren, ZZP, MKB en grootzakelijk. Er zijn talloze Nederlanders aangesloten bij deze energieleverancier. Naast dat ze elektriciteit en gas leveren, kan je ook bij ze terecht voor informatie en advies over bijvoorbeeld duurzame energie, energie besparen en meer. Klanten kunnen zelf alles regelen in Mijn Vattenfall en de Vattenfall energie app.

  • Nog niet geverifieerd