Energie

Vattenfall

26 reviews
70% positief
15% neutraal
15% negatief

Vattenfall levert energie en gas aan particulieren, ZZP, MKB en grootzakelijk. Er zijn talloze Nederlanders aangesloten bij deze energieleverancier. Naast dat ze elektriciteit en gas leveren, kan je ook bij ze terecht voor informatie en advies over bijvoorbeeld duurzame energie, energie besparen en meer. Klanten kunnen zelf alles regelen in Mijn Vattenfall en de Vattenfall energie app.

Pure Energie is van alle energieleveranciers de beste keuze.

Bezoek Pure Energie


Reviews (26)

 • J

  Aanbieding Vattenfall

  Bij Vattenfall heb je nu een hele mooie aanbieding, dit heeft ons over de streep getrokken om hier naar over te stappen.
  Als je daar nu naar overstapt, mag je een cadeau uitzoeken met een waarde die oploopt tot €350,- dit kan een tablet zijn, een tv een laptop of zoals wij hadden gekozen een airfryer. En tot nu toe is die airfryer al regelmatig gebruikt, nu kiezen we er vaker voor om s avonds iets van snacks te maken. Lekker en niet zo vet als wanneer je het uit de frituur doet, wat wij overigens niet eens hebben. En veel goedkoper dan wanneer je het koopt bij een snackbar.

  Jan 30 jul 2020

  • D

   Hele goede optie voor een energie maatschappij, doen ook veel aan het op de goede manier opwekken van energie.
   Dus dat alleen al is een goede opsteker voor Vattenfall.
   Maar wat ze nog wel heel erg missen is dat stukje naamsbekendheid die hier ontbreekt.
   En nu hebben ze dan een tijdje een leuke aanbieding, maar verder vind ik dit behoorlijk aan de dure kant, hier mogen ze best wat mee doen als het aan mij ligt.

   Don 5 okt 2021