Raisin

Raisin

3.6 reviewscore • 41 reviews
N

Spaarrekeningen vergelijken

Je kunt heel eenvoudig spaarrekeningen vergelijken. Je kunt dan gelijk het verwachte rendement zien. Als je je inleg invult, een bank kiest, zie je direct hoeveel rente je kunt verwachten. Dat is wel heel handig. Alles is heel overzichtelijk en duidelijk. Als je gaat sparen moet je echt bij Raisin wezen. Ik overweeg serieus om een rekening te openen. Een paar vrienden van mij hebben al een spaarrekening bij Raisin en zijn hier erg tevreden over.

Nico 30 mei 2022
M

Dus je geeft een review terwijl je niet gebruik gemaakt hebt van raisin? Dan lijkt me dat dit niet correct is

Michiel 10 okt 2022
E

Raisin depositorekening

Bij Raisin beschik ik over een depositorekening. Een depositorekening is minder flexibel dan een spaarrekening maar je krijgt wel een hogere rente. De looptijd staat bij een depositorekening vast dus ga niet deposito sparen met geld wat je niet kunt missen! Dat is mijn tip.
Als je besluit net als ik toch een depositorekening te openen, kun je dit het beste bij Raisin doen. Dat is mijn mening. Ik heb veel verschillende partijen overwogen, maar Raisin bleek toch de beste optie te zijn. Dit bleek achteraf ook zeker de juiste beslissing te zijn geweest.

Erika 14 mei 2022
Reageer
M

Sparen tegen goede voorwaarden

Ik spaar nu al een tijdje bij raisin en dat tegen goede voorwaarden. Je krijgt een hogere rente dan bij nederlandse banken. Brengt je spaargeld toch nog wat op!! Ik kan wel aanraden om de app te installeren. De app werkt heel goed en maakt het allemaal net even iets makkelijker. De aanmelding/identificatie verliep wel wat moeizaam vandaar dat ik 4 sterren geef. Geef niet op want hierna wordt alles makkelijker. Mijn deposito was na de aanmelding snel actief.

Maarten 23 apr 2022
Reageer
A

Mijn ervaring met Raisin

Alles is duidelijk en goed geregeld. De app zit ook erg goed in elkaar. Ik heb al meerdere malen contact gehad met de klantenservice en ze reageren altijd snel en adequaat. Het is zeker niet te mooi om waar te zijn. Je spaart echt met een hoge rente. Veel hoger dan wanneer je op de "klassieke" manier gaat sparen. Geld overboeken kan wel iets langer duren dan dat je gewend bent. Dit komt omdat Raisin in Duitsland zit. Meestal duurt het een werkdag. Vanaf je Nederlandse betaalrekening kun je ook rechtstreeks geld overmaken naar je gekozen product bij Raisin. Erg handig en dit scheelt ook weer wat tijd. Mijn ervaring met Raisin is dus erg goed. Ik ben er echt heel tevreden mee. Inmiddels al een mooi rendement opgebouwd.

A.W. Koning 16 apr 2022
Reageer
K

Hoge rentetarieven

Hoge rentetarieven op je spaarrekening. Dat is wat je kunt verwachten van Raisin. Ik las in een andere review dat aanmelden wat lastig is en dat kan in beamen. Hier moet je even doorheen. Het is het zeker waard. Als je eenmaal aangemeld bent kun je je spaargeld makkelijk over banken en verschillende spaarvormen spreiden. Dit allemaal met minimale administratie. Dat maakt Raisin zo goed.
Toen ik nog geen klant was bij Raisin had ik wel zo mijn twijfels over de betrouwbaarheid. Het zijn toch voornamelijk banken waar je nog nooit van gehoord hebt.. Mijn twijfels zijn inmiddels allemaal wel weggenomen.

Klant 9 apr 2022
Reageer
W

De aanhouder wint

Na mijn registratie bij Raisin moest ik langer dan een week wachten voordat ik mijn rekening in gebruik kon nemen. Ik heb nog contact opgenomen per mail maar tot de dag van vandaag geen reactie gehad. Ik heb toch doorgezet omdat de reviews voornamelijk positief waren.

Inmiddels heb ik wat transacties gedaan en alles lijkt prima te werken. Nu ben ik er zeer over te spreken. Het begin verliep alleen wat stroef en ze mogen ook wel werken aan de klantenservice. Wellicht hebben ze een personeelstekort maar dat weet ik niet.

Wilfred 22 feb 2022
Reageer
M

Sparen bij Raisin

Ik kon mij snel en zonder problemen aanmelden bij Raisin. Klantenservice is ook erg vriendelijk en behulpzaam. Een ding waar je wel rekening mee moet houden is dat geld storten een dag langer duurt dan dat je gewend bent in Nederland. Dit werd vooraf wel duidelijk gecommuniceerd door Raisin. Bij Raisin krijg je hoge rentes wat natuurlijk erg interessant is. Helemaal in deze tijd. De website van Raisin is ook erg overzichtelijk en duidelijk. Ik had er persoonlijk helemaal geen moeite mee. Alles wees zichzelf wel. Als je wilt sparen, zal ik dit zeker bij Raisin doen.

Michelle de Jong 4 feb 2022
Reageer
L

Variabele rente

Tegenwoordig krijg je helaas nog nauwelijks tot geen rente op je spaargeld. Via Raisin toch nog wat banken kunnen vinden die een variabele rente aanbieden. Gelijk maar een rekening geopend voor mijn spaargeld. Het werkt allemaal zeer eenvoudig en het is overzichtelijk. Het belangrijkste is dat het ook betrouwbaar is. Via Raisin kun je met alle vertrouwen nog wat rente pakken op je spaargeld.

Leo 31 jan 2022
Reageer
J

Sparen met een hoge rente

Ik dacht altijd dat sparen niks meer opleverde, tot ik Raisin had gevonden. Dan moet ik ook wel eerlijk toegeven dat ik nooit van deposito sparen had gehoord. Ik heb zonder lang na te denken een depositorekening geopend bij één van de aangesloten banken. Ik laat mijn spaargeld voor langere tijd vaststaan om toch nog wat rente te ontvangen.

Voordat ik een rekening heb geopend bij Raisin, heb ik nog wel contact met ze gehad. Op hun website staat veel informatie m.b.t. deposito sparen, maar ik had toch nog wel wat vragen. Ik werd heel vriendelijk te woord gestaan en ze dachten echt met mij mee. Dit is heel fijn voor iemand die er geen verstand van heeft. Ze hebben mij alles keurig uitgelegd en ook wat hun rol is in het hele verhaal. Hierna had ik het vertrouwen om een depositorekening te openen bij een van de banken. Heel erg bedankt!

Johan P. 20 dec 2021
Reageer
F

Raisin is best ingewikkeld

Ik vind het allemaal nog best ingewikkeld. Bijvoorbeeld het terugstorten van Raisin naar je bank. Waar vind ik antwoorden op mijn vragen? Ik wil het allemaal graag begrijpen maar ik weet niet waar ik informatie kan vinden. Althans niet de informatie die ik specifiek zoek. Hopelijk maken ze dit nog een stuk beter want ik hoor hele goede verhalen over Raisin. Ik ga nog even verder zoeken...

Frank 12 jun 2021
Reageer
R

Raisin review

Raisin werkt gewoon zoals het hoort. Wat ze doen, doen ze wel goed. Een goed overzicht voor spaarrekeningen met een vaste en variabele rente. De app van Raisin werkt ook goed. Het was nog wel even een gedoe om een rekening te openen, maar daarna werkt alles gewoon goed. Er zijn ook geen verborgen kosten, wat wel handig is om te weten, wanneer je overweegt om Raisin te gebruiken.

Rene 3 mrt 2021
Reageer
D

Deposito sparen

Om toch nog wat rente te krijgen op mijn spaargeld heb ik besloten om een depositorekening te openen. Via Raisin kreeg ik een duidelijk overzicht van de verschillende rentepercentages bij verschillende banken. Het duurde wel een paar werkdagen voordat de rekening ook daadwerkelijk was geopend. De hoogste rentepercentages krijg je ook niet perse bij Nederlandse banken. Het is dus fijn dat je via Raisin ook een spaardeposito kunt regelen bij een buitenlandse bank. Zonder Raisin was mij dit zelf nooit gelukt. Ik heb zelf een looptijd van 2 jaar met nog best een aantrekkelijk rentepercentage.

Dirk 16 okt 2020
Reageer
L

Sparen voor later

Sparen is iets wat steeds minder gedaan wordt in verband met de lage rentes. Maar wanneer je, net als ik, in de stad woont dan moet je flink wat geld hebben gespaard voordat je kans maakt op een huis hier. En de huizen in de steden zijn vreselijk duur, dat is eigenlijk te gek voor woorden. Daarom ben ik nu al behoorlijk wat jaren aan het sparen voor mijn toekomstige huis en ik ben best al een mooi eindje op weg al zeg ik het zelf.

Lauren 28 mrt 2020
Reageer
N

Sparen voor kleinkinderen

Wij hebben inmiddels twee kleinkinderen en ik verwacht eerlijk gezegd dat hier nog wel meer op zullen volgen. Als opa en oma wil je je kleinkinderen nu eenmaal graag verwennen en dus zijn wij de laatste tijd heel bewust flink aan het sparen zodat dit ook kan. Niet buitensporig verwennen hoor, want ik wil wel dat ze het besef van geld leren, maar als opa en oma mag een beetje verwennen best wel. En dat sparen doen we hier bij Raisin en dat gaat hartstikke goed, we hebben al een leuk bedragje gespaard inmiddels.

Nicolas 22 feb 2020
Reageer
C

Sparen belangrijk

Ik vind dat het belang van sparen heel erg wordt onderschat. Alles in de wereld wordt in deze economie steeds duurder dus het is belangrijk dat wij mensen meer geld hebben om te besteden. En zo kom je dan bij sparen uit, zelf doe ik dit bij raisin en hier ben ik erg goed over te spreken. Ze houden rekening met mijn wensen en houden me goed op de hoogte bij de gang van zaken.

Christina 18 feb 2020
Reageer
L

Raisin sparen

Bij raisin kun je heel goed sparen! Wanneer je op de website hiervan zit, zie je heel duidelijk de rente percentages in beeld staan en zo kun je heel gemakkelijk één uitkiezen die het beste bij je past. Ik zelf heb van verschillende banken/bedrijven de spaar opties bekeken en vergeleken en uiteindelijk kwam ik bij raisin uit, deze paste verreweg het beste bij mij en bij waar ik naar op zoek ben.

Leroy 13 feb 2020
Reageer
Beste financiele zaken

Dit zijn de beste financiele zaken van april 2024.

Over Raisin

Raisin is een fintech-startup die het beleggen voor iedereen toegankelijk maakt. Met Raisin kun je gemakkelijk en veilig beleggen in een grote selectie aan spaar- en beleggingsproducten van verschillende banken over de hele wereld. Dankzij de slimme technologie van Raisin kun je bovendien profiteren van de beste rentetarieven op de markt, zonder dat je hoeft te sluiten bij één enkele bank. Dit platform werkt samen met meer dan 400 banken uit 30 verschillende landen. Raisin biedt ook een gratis accountbeheer en klantenservice, zodat je altijd op de hoogte bent van je beleggingen en je financiën op orde kunt houden. Kortom, Raisin is de ultieme manier om gemakkelijk en rendabel te beleggen.

  • Nog niet geverifieerd
  • Financiele zaken
  • https://www.raisin.nl
  • klantenservice@raisin.nl