Raisin

Raisin

3.9 reviewscore • 34 reviews
L

Variabele rente

Tegenwoordig krijg je helaas nog nauwelijks tot geen rente op je spaargeld. Via Raisin toch nog wat banken kunnen vinden die een variabele rente aanbieden. Gelijk maar een rekening geopend voor mijn spaargeld. Het werkt allemaal zeer eenvoudig en het is overzichtelijk. Het belangrijkste is dat het ook betrouwbaar is. Via Raisin kun je met alle vertrouwen nog wat rente pakken op je spaargeld.

Leo 31 jan 2022
Reageer
J

Sparen met een hoge rente

Ik dacht altijd dat sparen niks meer opleverde, tot ik Raisin had gevonden. Dan moet ik ook wel eerlijk toegeven dat ik nooit van deposito sparen had gehoord. Ik heb zonder lang na te denken een depositorekening geopend bij één van de aangesloten banken. Ik laat mijn spaargeld voor langere tijd vaststaan om toch nog wat rente te ontvangen.

Voordat ik een rekening heb geopend bij Raisin, heb ik nog wel contact met ze gehad. Op hun website staat veel informatie m.b.t. deposito sparen, maar ik had toch nog wel wat vragen. Ik werd heel vriendelijk te woord gestaan en ze dachten echt met mij mee. Dit is heel fijn voor iemand die er geen verstand van heeft. Ze hebben mij alles keurig uitgelegd en ook wat hun rol is in het hele verhaal. Hierna had ik het vertrouwen om een depositorekening te openen bij een van de banken. Heel erg bedankt!

Johan P. 20 dec 2021
Reageer
F

Raisin is best ingewikkeld

Ik vind het allemaal nog best ingewikkeld. Bijvoorbeeld het terugstorten van Raisin naar je bank. Waar vind ik antwoorden op mijn vragen? Ik wil het allemaal graag begrijpen maar ik weet niet waar ik informatie kan vinden. Althans niet de informatie die ik specifiek zoek. Hopelijk maken ze dit nog een stuk beter want ik hoor hele goede verhalen over Raisin. Ik ga nog even verder zoeken...

Frank 12 jun 2021
Reageer
R

Raisin review

Raisin werkt gewoon zoals het hoort. Wat ze doen, doen ze wel goed. Een goed overzicht voor spaarrekeningen met een vaste en variabele rente. De app van Raisin werkt ook goed. Het was nog wel even een gedoe om een rekening te openen, maar daarna werkt alles gewoon goed. Er zijn ook geen verborgen kosten, wat wel handig is om te weten, wanneer je overweegt om Raisin te gebruiken.

Rene 3 mrt 2021
Reageer
D

Deposito sparen

Om toch nog wat rente te krijgen op mijn spaargeld heb ik besloten om een depositorekening te openen. Via Raisin kreeg ik een duidelijk overzicht van de verschillende rentepercentages bij verschillende banken. Het duurde wel een paar werkdagen voordat de rekening ook daadwerkelijk was geopend. De hoogste rentepercentages krijg je ook niet perse bij Nederlandse banken. Het is dus fijn dat je via Raisin ook een spaardeposito kunt regelen bij een buitenlandse bank. Zonder Raisin was mij dit zelf nooit gelukt. Ik heb zelf een looptijd van 2 jaar met nog best een aantrekkelijk rentepercentage.

Dirk 16 okt 2020
Reageer
L

Sparen voor later

Sparen is iets wat steeds minder gedaan wordt in verband met de lage rentes. Maar wanneer je, net als ik, in de stad woont dan moet je flink wat geld hebben gespaard voordat je kans maakt op een huis hier. En de huizen in de steden zijn vreselijk duur, dat is eigenlijk te gek voor woorden. Daarom ben ik nu al behoorlijk wat jaren aan het sparen voor mijn toekomstige huis en ik ben best al een mooi eindje op weg al zeg ik het zelf.

Lauren 28 mrt 2020
Reageer
N

Sparen voor kleinkinderen

Wij hebben inmiddels twee kleinkinderen en ik verwacht eerlijk gezegd dat hier nog wel meer op zullen volgen. Als opa en oma wil je je kleinkinderen nu eenmaal graag verwennen en dus zijn wij de laatste tijd heel bewust flink aan het sparen zodat dit ook kan. Niet buitensporig verwennen hoor, want ik wil wel dat ze het besef van geld leren, maar als opa en oma mag een beetje verwennen best wel. En dat sparen doen we hier bij Raisin en dat gaat hartstikke goed, we hebben al een leuk bedragje gespaard inmiddels.

Nicolas 22 feb 2020
Reageer
C

Sparen belangrijk

Ik vind dat het belang van sparen heel erg wordt onderschat. Alles in de wereld wordt in deze economie steeds duurder dus het is belangrijk dat wij mensen meer geld hebben om te besteden. En zo kom je dan bij sparen uit, zelf doe ik dit bij raisin en hier ben ik erg goed over te spreken. Ze houden rekening met mijn wensen en houden me goed op de hoogte bij de gang van zaken.

Christina 18 feb 2020
Reageer
L

Raisin sparen

Bij raisin kun je heel goed sparen! Wanneer je op de website hiervan zit, zie je heel duidelijk de rente percentages in beeld staan en zo kun je heel gemakkelijk één uitkiezen die het beste bij je past. Ik zelf heb van verschillende banken/bedrijven de spaar opties bekeken en vergeleken en uiteindelijk kwam ik bij raisin uit, deze paste verreweg het beste bij mij en bij waar ik naar op zoek ben.

Leroy 13 feb 2020
Reageer
Beste financiele zaken

Dit zijn de beste financiele zaken van december 2023.

Over Raisin

Raisin is een fintech-startup die het beleggen voor iedereen toegankelijk maakt. Met Raisin kun je gemakkelijk en veilig beleggen in een grote selectie aan spaar- en beleggingsproducten van verschillende banken over de hele wereld. Dankzij de slimme technologie van Raisin kun je bovendien profiteren van de beste rentetarieven op de markt, zonder dat je hoeft te sluiten bij één enkele bank. Dit platform werkt samen met meer dan 400 banken uit 30 verschillende landen. Raisin biedt ook een gratis accountbeheer en klantenservice, zodat je altijd op de hoogte bent van je beleggingen en je financiën op orde kunt houden. Kortom, Raisin is de ultieme manier om gemakkelijk en rendabel te beleggen.

  • Nog niet geverifieerd
  • Financiele zaken
  • https://www.raisin.nl
  • klantenservice@raisin.nl