Painting Expert

Painting Expert

2.50/5.00 • 29 reviews
I

Painting Expert verwachting

Ik zit helaas thuis zonder werk en normaal ga ik naar de sportschool of een terrasje pakken maar dat kan nu allemaal niet. Zag op Facebook Painting Expert voorbij komen, wist eerst niet wat het was dus even gekeken maar blijkt dus dat het nummer schilderen is! Precies wat ik nu zoek met al mijn vrije tijd! Hopelijk komt de bestelling snel want heb een mooi schilderij gekocht met een olifant en giraffe. Heb ik eindelijk weer iets te doen aankomende tijd. Erg veel keuze trouwens en mooie website! 5 sterren van mij.

Ingrid 15 mei 2020
Reageer
R

17 maart besteld en na 15 dagen geleverd. Gelukkig was ik net op tijd met leveren ;).
Painting Expert gaat netjes te werk. Eerst op de hoogte gesteld van een verlate levering, waarna de levering tot stand kwam. Ik ben nu net begonnen aan mijn tweede schilderij. Ik snap dat het wat langer duurt in verband met het virus. Zojuist ook mijn derde bestelling geplaatst. Kan niet wachten!

Ralf Boom 17 mei 2020
L

Voor de eerste keer een schilderij durven bestellen met eigen foto. Ondanks dat de kleuren niet helemaal overeenkomen met de echte foto, ben ik toch al ontzettend tevreden met het voorlopige resultaat. Ik kan niet wachten om het afgewerkte schilderij te zien.
Met vragen kan je ook steeds terecht bij de klantenservice. Fijn dat ik eindelijk een website heb gevonden waar ik schilderijen kan bestellen zonder dat ik bang moet zijn dat ze niet zullen aankomen’

Lola Maas 29 mei 2020
L

Geen levering

Ook ik heb, net als velen, 2 schilderijen besteld. Ik heb de bestelling geplaatst op 13 april, maar helaas...niks ontvangen tot op heden. Geld terug storten en een mail sturen zodra je weer kan leveren, lijkt mij een nettere oplossing.

Lin 9 mei 2020
Reageer
H

Het schijnt dat de artikelen uit China moeten komen a la aliexpress. Door het coronavirus is dit een stuk lastiger geworden waardoor er enorme shipping tijden zijn op het moment. Kan Painting Expert weinig aan doen maar ze kunnen in ieder geval op de website even informeren dat het enkele weken kan duren voordat je het product in handen hebt, wel zo netjes.

Hans 11 mei 2020
E

Heb 2 april een schilderij besteld
om een beetje door deze corona tijd te komen op een positieve manier
Maar helaas na 4 weken nog steeds niets ontvangen ,dat wat ik ontvang is een van te voren gegenereerd excuus berichtje ,na 4 weken wil ik gewoon mijn bestelling ontvangen !!!!

Edwin Dekkers 19 mei 2020
M

Veel te lange levertijd

Ik heb 2 schilderijen besteld waarvan ik er één wilde maken als cadeau voor iemand. Inmiddels is de verjaardag al voorbij en heb ik nog steeds de schilderijen niet binnen. Op de site staat een levertijd van 10-15 dagen maar ik wacht inmiddels al 6 weken (dus 42 dagen) op mijn bestelling. Ik vind dit echt absurd. Heb meerdere malen e-mails gestuurd en uiteindelijk maar 15 procent korting gekregen.. maar ik vind nog steeds dat ik veel te veel betaal zo voor deze slechte service. Geen aanrader.

Myrthe 25 apr 2020
Reageer
H

Ik wacht meer dan 7 weken nog niets ontvangen maar wel betaald veel email verkeer maar ook hier niets te halen kan wel 20 procent korting krijgen of iets anders. Ik geef als advies mee om hier niets te kopen. Ze zijn zelfs per telefoon niet te bereiken. Ik vind het heel erg jammer. Groetjes huub wagner

Huub wagner 15 mei 2020
C

Schilderen op nummer

Zeker in deze coronatijd heb ik veel vrijetijd dus heb 2 schilderijen op nummer gekocht bij Painting Expert! Binnen 2 dagen waren ze al binnen! Heb 1 schilderij gekocht met hondjes op een auto en 1 met een olifant en giraffe, super leuk!

Als me dit goed af gaat zal ik eens proberen een eigen foto uploaden en daar 1 van bestellen en kijken hoe me dat af gaat. Erg leuk allemaal! Kan me voorstellen dat Painting Expert veel verkopen heeft in deze barre tijd.

Chantallie 21 apr 2020
Reageer
L

Vandaag mijn eigen foto - schilderen op nummer van Painting Expert ontvangen. Leuk om mijn hondje te schilderen. Zeker aan te raden! De levertijd i.v.m. Corona is iets langer dan, normaal. Voor herhaling vatbaar! Ik had begrepen dat er binnenkort weer voorraad is.

Leonie 24 apr 2021
Beste kunst en hobbywinkels

Dit zijn de beste kunst en hobbywinkels van november 2022.

Over Painting Expert

Painting Expert verkoopt 'Schilderen op nummer' schilderijen, die je zelf mag schilderen met bijgeleverde verf en kwastjes. Een leuk tijdverdrijf met, als je het goed doet, een mooie schilderij als eindresultaat!

  • Geverifieerd bedrijf