Painting Expert

Lid van Reviews.nl

Kunst en hobby

Painting Expert

29 reviews
38% positief
7% neutraal
55% negatief

Painting Expert verkoopt 'Schilderen op nummer' schilderijen, die je zelf mag schilderen met bijgeleverde verf en kwastjes. Een leuk tijdverdrijf met, als je het goed doet, een mooie schilderij als eindresultaat!

Grootmeesters is van alle kunst en hobbywinkels de beste keuze.

Bezoek Grootmeesters


Reviews (29)

  • Ria Groenhof

    Niets bestellen bij Painting Experts

    Na een “gigantische” lange levertijd een ondeugdelijke product ontvangen!
    In eerste instantie lijkt het of ze je tegemoet willen komen met een nieuwe painting maar niets is minder waar!!!!
    Na bijna een half jaar heb ik nog geen painting en ben ik mijn geld kwijt!
    Trap niet in de beloftes van Painting “expert” pfffffffff

    Ria Groenhof 18 jun 2021

  • Sylvia

    Niks geleverd

    Bestelling gedaan begin maart nog steeds niets ontvangen 2 artikelen besteld nu haast 2 maanden verder en nog niks binnen. Dan de reacties van painting eerst ligt het aan post NL, daarna de corona, nu krijg ik een mail met een track en trach die niet werkt en standaard mails geen oplossing.
    Wil gewoon mijn geld terug, nooit meer iets bij ze bestellen.
    Zo klaar met ze.

    Sylvia 17 mei 2021

  • Vera

    Na bijna 3 maanden nog niets ontvangen

    17 februari eigen foto besteld. Hier besteld ivm snelste levertijd 20 dagen. Na ruim een maand nog niets ontvangen. Na mail contact was het eindelijk in Nederland maar daarna bleef hij via site DHL op 1 a 2 dagen vertraging staan. Begin april opnieuw contact en er zou een onderzoek gestart worden en een nieuwe aangemaakt. Iedere x belofte die niet kloppen. 23 april opnieuw contact als het niet snel zou komen ik het wil annuleren, 27 april eindelijk een track en tracé hij is onderweg vanuit China maar ook nu blijft hij weer op onderweg. Geen voorstel voor tegemoetkoming voor het lange wachten.
    Op 29 februari ook maar painting besteld bij aliexpres 3x zo goedkoop.. benieuwd welke er eerder binnen is. Ik bestel hier nooit weer! Geen aanrader.

    Vera 5 mei 2021

  • Trace

    Lange levertijd

    Schilderen op nummer besteld met eigen foto. Aangegeven levertijd is 20-23 dagen. Na 30 dagen contact gezocht. Een mail ontvangen dat de levertijd verlengd was, maar dat ze even vergeten waren mij te mailen. De levertijd zou 30-32 dagen zijn. Inmiddels 42 dagen verder, maar nog niks ontvangen. Toezegging dat ze de snelste levering hebben in Nederland en België. Helaas maken ze deze belofte niet waar.

    Trace 16 mrt 2021

  • Nicole

    Snelle levering

    Snelle levering, had morgen in huis. Nu lekker schilderen en straks een frame bestellen om hem een mooi plekje te geven in mijn huis. ben benieuwd als het schilderij helemaal af is. verpakking is dik karton en er zitten kwasten, verf en een canvasdoek bij. voor de volgende keer ga ik voor een eigen foto.

    Nicole 15 dec 2020

  • Truus Jacobs

    Oplichters

    Dit is nu echt een webwinkel die zich mooi voordoen . Echte oplichters. Verkopen artikelen die op andere webwinkels stukken goedkoper zijn en op een kort termijn leveren ( ook in Corona tijd).
    Kwaliteit is zeer slecht. Raad niet aan om bij deze website te bestellen om teleurstelling te voorkomen. Een klein pluspunt is dat ze wel terug communiceren via mail, alleen lost het niks en doen verder niks met de klacht.

    Truus Jacobs 25 nov 2020

  • Suzanne

    Uiteindelijk niet geleverd

    Op 29/5 een order geplaatst en volgens de tracking lag het op 11/6 klaar voor verzending. Dat het door de Corona allemaal langer zou duren, had ik alle begrip voor ware het niet dat er geen communicatie was van hun kant. Na bijna 3 maanden (en een aantal mails van mijn kant waar een nietszeggend antwoord op kwam) nog maar eens gevraagd en wordt gezegd dat het niet meer geleverd kan worden. Al het wachten was dus voor niets. En hoe kan het dat het volgens de tracking op 11/6 klaar was voor verzending?

    Suzanne 6 aug 2020

  • Willy

    Schilderen op nummer

    Ben zeer tevreden. Eerste schilderij klaar en mijn tweede al besteld. Erg leuk om te doen en erg ontspannend.

    Willy 29 jul 2020

  • Jeannette Dorenbos

    Opgelicht

    In april al besteld, en halverwege juni nog niets ontvangen.
    Pakketje blijkt al in Nederland te liggen, dus is binnenkort geleverd krijg ik te horen.
    Weet niet hoe ze hem bezorgen, maar lopend vanuit Rotterdam zou hij hier nu al wel moeten zijn.
    Maar tot op heden niets geleverd.
    Voel me gewoon opgelicht, en zie het als leergeld om volgende keer eerst op onderzoek uit te gaan voordat ik iets op internet bestel.
    Al met al mooie site, leuke beloftes, alleen je krijgt niets geleverd.

    Jeannette Dorenbos 15 jun 2020

  • Marco

    Naar mijn mening oplichters

    Ik heb bijna 10 weken geleden een bestelling geplaatst en heb nog steeds niets ontvangen. Meerdere keren een mail gestuurd maar krijg steeds een standaardmail terug waarin ze zeggen dat het onderweg is. 2 weken geleden is mijn pakketje aangekomen in Nederland volgens Painting Expert. Maar nog steeds niet ontvangen. Ik denk dat ik lopend sneller had geweest.. Nooit meer bestellen hier!

    Marco 12 jun 2020

  • Tessa

    Niet kopen

    Ik had mijn pakketje hier besteld omdat de levering hier korter zou zijn dan wanneer ik het uit China zou bestellen. Dit bleek niet het geval. Na bijna 9 weken, is het pakketje er eindelijk. Uit de verpakking is op te maken dat ze het ergens in China opnieuw hebben besteld maar dan tegen minder dan 25%(!) van het bedrag (bedrag staat op de verpakking). Grote tip: koop hier niet!! Als je graag iets van de website wil hebben, kan je het beter rechtstreeks uit China bestellen, op Chinese sites staan namelijk dezelfde producten aangeboden. Is goedkoper en (waarschijnlijk) ook sneller. Wat een oplichters!!

    Tessa 5 jun 2020

  • vaste klant

    Top

    Zojuist mijn schilderen op nummer besteld via deze webshop en wat ben ik een tevreden mens!

    Klantenservice, enorm snel en duidelijk
    Producten van hoogwaardige kwaliteit

    Ook de levertijd was erg snel! Levertijden zijn weer zoals vanouds (ik bestel hier vaker, met korting, omdat ik een review schrijf). Als vaste klanten heb ik ook het bericht mogen ontvangen dat er binnenkort voorraad is in Nederland. De canvassen hebben dan ook meer nummertjes.

    Al met al, een hele en fijne ervaring met Painting Expert. Ik snap de negatieve reviews niet echt. Maar kan wel begrijpen dat er wat frustratie is door de langere levertijd, maar ach, dan krijg je geen goede service. Ook is de levertijd een stuk sneller dan als je het ergens anders haalt.

    Helemaal goed. Groetjes, een vaste klant

    vaste klant 5 jun 2020

  • de Jong

    Prima producten snelle levering verfpotje ontbrak

    Mijn producten afgelopen vrijdag binnen gekregen. Helaas miste er een verfpotje. Ik heb direct contact opgenomen met de klantenservice en deze werd opnieuw verstuurd. Gelukkig hadden ze dit potje in het magazijn of verzendcentrum, waardoor ik deze morgen heb. Heel erg fijn. Ik heb nog wel een tip: voeg een papieren versie toe aan de levering, waardoor ik de nummertjes terug kan lezen indien deze niet meer zichtbaar zijn. Volgens Marloes wordt dit, wanneer er weer voorraad is, automatisch erbij geleverd.

    Geverifieerde review

    de Jong 1 jun 2020

  • Weldoener 3D

    Zelf foto geupload

    Mijn vrouw had zelf een foto geüpload 40x50 cm we hebben hem dit weekend binnen gekregen. Prima service duurde iets langer dan gepland maar dat is normaal in deze corona crisis denk ik. Mijn vrouw is er nu mee aan het schilderen, ze zegt dat het over 3 dagen af is dus ben erg benieuwd. Prima service Painting Expert, jullie leveren een goede dienst en met name dat je een eigen foto kan uploaden is geweldig.

    Painting Expert heeft gereageerd

    Weldoener 3D 30 mei 2020

  • Ton

    Doorgeefluik van China

    PaintingExpert en Unique Travel Suplies is hetzelfde eenmansbedrijf in de binnenstad van Zwolle. Zelfde KVK nummer, zelfde eigenaar Van de website domeinen, zelfde basis tekst op de Over ons pagina. Geen contactmogelijkheden behalve mail. Dit is een voorbeeld van doorgeefluik van China. U besteld op de website, producten worden besteld in China en tegen vier tot Vijf keer de prijs bij u afgeleverd. Het loont de moeite zelf via de originele leveranciers te bestellen. Meestal op Ali.

    Ton 30 mei 2020

  • Chantal

    Schilderij op nummer van mijn hondje binnen

    Donderdag dan toch eindelijk mijn schilderij op nummer ontvangen van mijn hondje waarvan ik een foto had ingescand. Het duurde een paar weken en zal je zien dat het ook nog bezorgd werd wanneer ik niet thuis was dus moest ik nog een extra dag wachten. Heb het gisteren dus ontvangen en ben erg benieuwd hoe het gaat worden als het af is. Bedankt Painting Expert. Als ik iets mag aanraden: als er leveringsproblemen zijn, zet dit dan op de website want ik wist het niet totdat ik er zelf achteraan heb gemaild na 14 dagen te hebben gewacht.

    Painting Expert heeft gereageerd

    Chantal 30 mei 2020

  • Familie Jansen

    Ordernummer 8271

    Mijn pakket al een tijdje geleden ontvangen en het ziet er goed uit. Je ontvangt 3 kwastjes, het canvas (soort linnen, makkelijk te strijken) en de verfpotjes. De verfpotjes zijn genummerd dus je weet precies welke kleur wat is. Sommige schilderijen hebben wat grotere vakjes dan andere. Blij met mijn aankoop.

    Geverifieerde review

    Familie Jansen 29 mei 2020

  • Milan

    Binnen 3 werkdagen levering

    Gevraagd of ze producten op voorraad hebben, dit was het geval. Mijn moeder verrast met een leuk cadeautje! Ga zeker een tweede bestelling doen. Kocht vroeger altijd bij de concurrent, maar dit was erg slechte kwaliteit. Ze kiezen kwaliteit boven gemakzucht. Groet Milan uit Belgie

    Geverifieerde review

    Milan 28 mei 2020

  • Erika

    blij met mijn schilderij

    Ik heb op 9 mei een bestelling gedaan bij Painting Expert. Direct nadat ik een bestelling heb geplaatst, kwam ik erachter dat ik de verkeerde maat had besteld. Door direct contact op te nemen met de klantenservice kon mijn eigen foto nog aangepast worden. Marloes heeft mij daar heel goed bij geholpen en geadviseerd. Ook heb ik netjes een bevestiging en track & trace code ontvangen om mijn pakketje te volgen. Zojuist heb ik mijn eigen foto ontvangen, omdat deze apart gemaakt moet worden, was de levertijd iets langer. Ook met de huidige omstandigheden heeft het iets langer geduurd. Dit vind ik niet erg. Het pakketje bevat drie kwasten, mijn eigen foto en verf om de foto te verven, een alles in een pakketje dus. Ik ben benieuwd naar het eindresultaat en zal deze zeker met jullie delen.

    Eigenlijk heb ik geen vervelende momenten meegemaakt vanaf het bestelproces tot en met het leveren. Ook vind ik de Nederlandse klantenservice heel erg fijn. Binnen een paar uur had ik al een mailtje terug! Mocht de painting het gewenste resultaat hebben, dan bestel ik zeker nog een keer een painting. De dikke pluim voor Marloes en Painting Expert!

    Erika 26 mei 2020

  • Jeannette Dorenbos

    1x en nooit weer

    Heb er iets besteld, en kon langer duren door corona-crisis 10-15 werkdagen, dat werd later volgens een mail 4 tot 6 week.
    wacht nu al 2 maand, en nog steeds niets ontvangen.
    Ze bestellen het voor je in China bij aliexpress, en laten het bij je thuis af leveren.
    Niets illegaals aan denk ik, maar voelt wel een beetje opgelicht.
    Vervolgens wil je contact met ze opnemen, is dat ook nog een onmogelijk omdat het ordernummer niet geaccepteerd wordt in mailformulier. Hierdoor kan je het contactformulier niet naar hun verzenden.
    1x en nooit weer. Ik zie mijn verloren geld als leergeld, en ga in het vervolg eerst een verkoopsite goed checken voordat ik iets koop.
    En de goede recensies die hier geplaatst zijn lijken wel heel nep, en door hen zelf geplaatst.

    Painting Expert heeft gereageerd

    Jeannette Dorenbos 26 mei 2020

  • Anoniem

    Komt gewoon van Aliexpress

    Ze zeggen dat er langere levertijd is vanwege de Corona. Maar producten worden rechtstreeks uit China geleverd. In de verpakking zoals je meer AliExpress dingen geleverd krijgt.
    Beter direct via Ali bestellen, dan heb je dezelfde levertijd maar je betaalt een fractie van de prijs!

    Painting Expert heeft gereageerd

    Anoniem 23 mei 2020

  • RalFF

    Dropshippers

    Gelikte site om tegen drie keer de originele prijs spullen van Ali te verkopen. Bestellingen komen rechtstreeks vanuit China.

    Painting Expert heeft gereageerd

    RalFF 23 mei 2020

  • moon

    klonterende verf en erg kleine nummering

    Helaas is de verf nogal klonterig waardoor kleine lijnen schilderen wel heel erg lastig wordt. Verder is het jammer dat er geen apart nummervel bij zit.
    Ook de nummering op het schilderij is wel heel erg pietepeuterig, zelfs met een loep erboven is het nog lastig te ontcijferen.
    Al met al niet tevreden, zeker niet als ik naar de prijs kijk.
    Volgende keer koop ik weer via andere kanalen, daar is de prijs lager en de kwaliteit van de verf en kwasten beter en zit er een apart controlevel bij, jammer maar helaas, want dit had ik nog cadeau gekregen ook.

    Painting Expert heeft gereageerd

    moon 22 mei 2020

  • Anomiem

    Super

    Echt super! Heel mooi schilderij en heerlijk om te doen. Levertijd was langer door Corona, maar toen ik een mail hierover stuurde kreeg ik netjes uitleg en antwoord. Ik ga in de komende dagen nog wat bestellen, het maakt dan niet uit dat het iets langer duurt, want ik ben nog wel even bezig met deze. Echt complimenten voor de mooie schilderijen. Ik kan bijna niet kiezen welke de volgende wordt

    Anomiem 20 mei 2020

  • Ontevreden klant

    Slechte service

    Ik heb al van 4 maart een schilderij besteld tot op vandaag nog steeds niets ontvangen. Deze site is puur bedrog !!! Ook de klantendienst is zeer slecht meerdere keren een mail verstuurd dat ik mijn geld trug wil en iedere keer een antwoord dat ik 15 % krijg , wat ik absoluut niet wil want ik bestel bij deze bedriegers nooit van zen leven niet meer . Ik heb respect bij deze coronacrisis maar dit kan niet ik heb al bij tal van andere sites besteld en deze hadden ook een lichte vertraging maar deze excuses wat je elke keer te horen krijgt zijn ronduit absurd en frauduleus !!!!!

    Ontevreden klant 19 mei 2020