Painting Expert

Painting Expert

2.50/5.00 • 29 reviews
R

Niets bestellen bij Painting Experts

Na een “gigantische” lange levertijd een ondeugdelijke product ontvangen!
In eerste instantie lijkt het of ze je tegemoet willen komen met een nieuwe painting maar niets is minder waar!!!!
Na bijna een half jaar heb ik nog geen painting en ben ik mijn geld kwijt!
Trap niet in de beloftes van Painting “expert” pfffffffff

Ria Groenhof 18 jun 2021
Reageer
c

heb 4 lijstjes besteld voor mijn diamond paintings maar heb er maar 2 ontvangen,en de 2 die ik in maart besteld heb heb ik nooit ontvangen .Meerdere keer een bericht gestuurd maar daar werd niet veel mee gedaan,je kan beter bestellen bij Alie Expres dat is goedkoper en sneller.Zou zeggen HIER NIET KOPEN

carla 25 jun 2021
S

Niks geleverd

Bestelling gedaan begin maart nog steeds niets ontvangen 2 artikelen besteld nu haast 2 maanden verder en nog niks binnen. Dan de reacties van painting eerst ligt het aan post NL, daarna de corona, nu krijg ik een mail met een track en trach die niet werkt en standaard mails geen oplossing.
Wil gewoon mijn geld terug, nooit meer iets bij ze bestellen.
Zo klaar met ze.

Sylvia 17 mei 2021
Reageer
L

Dat is wel vervelend Sylvia. Zelf heb ik ook wel wat besteld bij painting expert, maar ik had mijn bestelling altijd snel in huis. Vervelend voor je dat dat bij jouw niet het geval is. Door corona gaat er wel meer mis bij de bezorgdiensten heb ik het idee...

Lianne 18 mei 2021
J

Pakket is al sinds begin april onderweg. Kan ik op zich begrijpen door de coronatoestanden. Mijn grootste probleem is dat dit gewoon van China komt. Na contact om hun hier mee te confronteren kreeg ik als antwoord dat ze heel transparant zijn en dit in hun FaQ staat. Na heel veel zoeken nog steeds nergens gevonden dat het van China komt hoor.. Op meerdere websites negatieve reviews te lezen die ze dan op hun beurt ook bijna allemaal gerapporteerd hebben.. Als ik dit op voorhand geweten had dan had ik hier nooit besteld.

J 21 mei 2021
V

Na bijna 3 maanden nog niets ontvangen

17 februari eigen foto besteld. Hier besteld ivm snelste levertijd 20 dagen. Na ruim een maand nog niets ontvangen. Na mail contact was het eindelijk in Nederland maar daarna bleef hij via site DHL op 1 a 2 dagen vertraging staan. Begin april opnieuw contact en er zou een onderzoek gestart worden en een nieuwe aangemaakt. Iedere x belofte die niet kloppen. 23 april opnieuw contact als het niet snel zou komen ik het wil annuleren, 27 april eindelijk een track en tracé hij is onderweg vanuit China maar ook nu blijft hij weer op onderweg. Geen voorstel voor tegemoetkoming voor het lange wachten.
Op 29 februari ook maar painting besteld bij aliexpres 3x zo goedkoop.. benieuwd welke er eerder binnen is. Ik bestel hier nooit weer! Geen aanrader.

Vera 5 mei 2021
Reageer
T

Lange levertijd

Schilderen op nummer besteld met eigen foto. Aangegeven levertijd is 20-23 dagen. Na 30 dagen contact gezocht. Een mail ontvangen dat de levertijd verlengd was, maar dat ze even vergeten waren mij te mailen. De levertijd zou 30-32 dagen zijn. Inmiddels 42 dagen verder, maar nog niks ontvangen. Toezegging dat ze de snelste levering hebben in Nederland en België. Helaas maken ze deze belofte niet waar.

Trace 16 mrt 2021
Reageer
J

Na het lange wachten ( begin april). Heb ik uiteindelijk mijn pakket ontvangen... beschadigd.
Alles zat gewoon in een simpele plastic zak zoals we ze wel allemaal van ali kennen. Doek volledig geplet/gekreukt en het hout van de canvas gebroken. Verder ontbrak ook iets in mijn bestelling. Heb mezelf ondertussen al vaak tegen het hoofd geslaan dat ik hier besteld heb.

J4 24 mei 2021
N

Snelle levering

Snelle levering, had morgen in huis. Nu lekker schilderen en straks een frame bestellen om hem een mooi plekje te geven in mijn huis. ben benieuwd als het schilderij helemaal af is. verpakking is dik karton en er zitten kwasten, verf en een canvasdoek bij. voor de volgende keer ga ik voor een eigen foto.

Nicole 15 dec 2020
Reageer
L

Hebben ze eindelijk weer wat schilderijen op voorraad? In het verleden veel mot gehad omdat de levertijd erg lang was. Stond zelfs op Reviews.nl dat dit kwam door corona e.d. Als ze nu echt zelf de schilderijen op voorraad hebben zal dit wel heel prettig zijn. Ik wacht nog even meer positieve reviews af om dit te bevestigen.

Ps. ben ook wel fan dat je een eigen foto op kan sturen. Dit lijkt mij ook erg leuk en ben zeer benieuwd naar het eindresultaat.

Leontien 15 dec 2020
T

Oplichters

Dit is nu echt een webwinkel die zich mooi voordoen . Echte oplichters. Verkopen artikelen die op andere webwinkels stukken goedkoper zijn en op een kort termijn leveren ( ook in Corona tijd).
Kwaliteit is zeer slecht. Raad niet aan om bij deze website te bestellen om teleurstelling te voorkomen. Een klein pluspunt is dat ze wel terug communiceren via mail, alleen lost het niks en doen verder niks met de klacht.

Truus Jacobs 25 nov 2020
Reageer
L

Schijnt dat ze last hebben van levertijdsproblemen door het virus. Ze hebben mij beloofd dit in de toekomst te verbeteren, tot op heden durf ik hier niets meer te bestellen. Wacht eerst wat positieve reviews af om dit te bevestigen.

Leontien 15 dec 2020
S

Uiteindelijk niet geleverd

Op 29/5 een order geplaatst en volgens de tracking lag het op 11/6 klaar voor verzending. Dat het door de Corona allemaal langer zou duren, had ik alle begrip voor ware het niet dat er geen communicatie was van hun kant. Na bijna 3 maanden (en een aantal mails van mijn kant waar een nietszeggend antwoord op kwam) nog maar eens gevraagd en wordt gezegd dat het niet meer geleverd kan worden. Al het wachten was dus voor niets. En hoe kan het dat het volgens de tracking op 11/6 klaar was voor verzending?

Suzanne 6 aug 2020
Reageer
D

Niets ontvangen, ik wacht al weken op mijn order. Dit moet toch niet mogelijk zijn... Voel mij bedrogen.

Daniel 20 okt 2020
M

Wij hebben hetzelfde. Klantenservice zeer slecht bereikbaar, en als je al een reactie krijgt dan heb je er niks aan. Ik wacht al weken op mijn pakketje en telkens is er weer een smoes dat het bijna komt, grapjassen. Komt ook nog eens uit China heb ik begrepen, kan je beter gewoon via AliExpress of Alibaba bestellen. Normaal geen probleem hoor als ze binnen 2 dagen bezorgen en ze het zelf wel uit China halen maar hoe het nu gaat, kan je niet maken tegenover de klant!

Marie 12 nov 2020
E

Niet bestellen hier! Je betaald minstens het driedubbele voor spullen die je zelf voor een paar euro op ali express kunt kopen!
Oplichterij! Ik ben er gelukkig achter gekomen voor ik het betaald heb!

Eefke 28 nov 2020
M

Al op 4 november besteld maar tot op heden (6 december) nog niks ontvangen. Zeggen telkens dat het onderweg is maar ontvang helaas niks. Contact gehad met klantenservice en die maken beloftes waar ze zich niet aan kunnen houden. Ze zeggen dat het communiceren nu bij DHL ligt maar wanneer ik die contacteer zeggen ze dat het nog niet ontvangen is.

Marloes 6 dec 2020
W

Schilderen op nummer

Ben zeer tevreden. Eerste schilderij klaar en mijn tweede al besteld. Erg leuk om te doen en erg ontspannend.

Willy 29 jul 2020
Reageer
C

Schilderen op nummer is inderdaad erg leuk om te doen, zeker in deze corona periode. Veel mensen blijven thuis of doen een weekendje weg in eigen land, dit soort bedrijfjes zullen wel spekkoper zijn. Ook een mooie website met tevens veel aanbod! Zelf nog niets besteld maar wellicht ga ik dit nog doen.

Carmen 29 jul 2020
K

Tijdens de corona dagen zullen dit soort bedrijven wel flink winst maken. Iedereen zit zich thuis te vervelen nu de kroegen dicht zijn. :-)
Ik heb zelf een puzzel besteld laatst, je moet toch wat he?! Dit schilderen op nummer zal ik ook eens proberen binnenkort, zag dat je een eigen foto op kan sturen.

Karel 28 nov 2020
J

Opgelicht

In april al besteld, en halverwege juni nog niets ontvangen.
Pakketje blijkt al in Nederland te liggen, dus is binnenkort geleverd krijg ik te horen.
Weet niet hoe ze hem bezorgen, maar lopend vanuit Rotterdam zou hij hier nu al wel moeten zijn.
Maar tot op heden niets geleverd.
Voel me gewoon opgelicht, en zie het als leergeld om volgende keer eerst op onderzoek uit te gaan voordat ik iets op internet bestel.
Al met al mooie site, leuke beloftes, alleen je krijgt niets geleverd.

Jeannette Dorenbos 15 jun 2020
Reageer
M

Een 1 is nog te goed zeer slechte service nooit reactie van ze gehad omtrent een bestelling die niet compleet was.

M Vogels 15 jun 2020
M

Naar mijn mening oplichters

Ik heb bijna 10 weken geleden een bestelling geplaatst en heb nog steeds niets ontvangen. Meerdere keren een mail gestuurd maar krijg steeds een standaardmail terug waarin ze zeggen dat het onderweg is. 2 weken geleden is mijn pakketje aangekomen in Nederland volgens Painting Expert. Maar nog steeds niet ontvangen. Ik denk dat ik lopend sneller had geweest.. Nooit meer bestellen hier!

Marco 12 jun 2020
Reageer
A

Niet tevreden en naar mijn mening inderdaad ook oplichters. Bewust voor een Nederlandse webshop gekozen vanwege levertijd (de website toonde een levertijd van 10-15 dagen). Maar de bestelling bleek rechtstreeks uit China te komen, waardoor ik er 2,5 maand op heb moeten wachten. Dit had ik ook voor een derde van de prijs zelf uit China kunnen bestellen. Het pakket kwam bovendien geplet aan, het schilderdoek zal vol vouwen en kreukels. Als compensatie werd 10% korting voorgesteld. Al met al zeer teleurstellend.

Anne 17 jun 2021
T

Niet kopen

Ik had mijn pakketje hier besteld omdat de levering hier korter zou zijn dan wanneer ik het uit China zou bestellen. Dit bleek niet het geval. Na bijna 9 weken, is het pakketje er eindelijk. Uit de verpakking is op te maken dat ze het ergens in China opnieuw hebben besteld maar dan tegen minder dan 25%(!) van het bedrag (bedrag staat op de verpakking). Grote tip: koop hier niet!! Als je graag iets van de website wil hebben, kan je het beter rechtstreeks uit China bestellen, op Chinese sites staan namelijk dezelfde producten aangeboden. Is goedkoper en (waarschijnlijk) ook sneller. Wat een oplichters!!

Tessa 5 jun 2020
Reageer
v

Top

Zojuist mijn schilderen op nummer besteld via deze webshop en wat ben ik een tevreden mens!

Klantenservice, enorm snel en duidelijk
Producten van hoogwaardige kwaliteit

Ook de levertijd was erg snel! Levertijden zijn weer zoals vanouds (ik bestel hier vaker, met korting, omdat ik een review schrijf). Als vaste klanten heb ik ook het bericht mogen ontvangen dat er binnenkort voorraad is in Nederland. De canvassen hebben dan ook meer nummertjes.

Al met al, een hele en fijne ervaring met Painting Expert. Ik snap de negatieve reviews niet echt. Maar kan wel begrijpen dat er wat frustratie is door de langere levertijd, maar ach, dan krijg je geen goede service. Ook is de levertijd een stuk sneller dan als je het ergens anders haalt.

Helemaal goed. Groetjes, een vaste klant

vaste klant 5 jun 2020
Reageer
K

Heel leuk schilderij voor mijn dochter. Geweldige service, binnen 24 uur reactie.

Karen 9 jun 2020
d

Prima producten snelle levering verfpotje ontbrak

Mijn producten afgelopen vrijdag binnen gekregen. Helaas miste er een verfpotje. Ik heb direct contact opgenomen met de klantenservice en deze werd opnieuw verstuurd. Gelukkig hadden ze dit potje in het magazijn of verzendcentrum, waardoor ik deze morgen heb. Heel erg fijn. Ik heb nog wel een tip: voeg een papieren versie toe aan de levering, waardoor ik de nummertjes terug kan lezen indien deze niet meer zichtbaar zijn. Volgens Marloes wordt dit, wanneer er weer voorraad is, automatisch erbij geleverd.

de Jong 1 jun 2020
Reageer
T

Wel apart want ik kan die Marloes nooit te pakken krijgen. We wachten al weken op onze producten. Ze reageren vrijwel nooit en als ze reageren geven ze anderen de schuld.

Timmy 25 okt 2020
W

Zelf foto geupload

Mijn vrouw had zelf een foto geüpload 40x50 cm we hebben hem dit weekend binnen gekregen. Prima service duurde iets langer dan gepland maar dat is normaal in deze corona crisis denk ik. Mijn vrouw is er nu mee aan het schilderen, ze zegt dat het over 3 dagen af is dus ben erg benieuwd. Prima service Painting Expert, jullie leveren een goede dienst en met name dat je een eigen foto kan uploaden is geweldig.

Weldoener 3D 30 mei 2020
Reageer
Painting Expert

Beste Weldoener,

Wat fijn dat u zo positief bent! Binnenkort hebben we alles weer op voorraad! Ik wens u heel veel schilder plezier en geniet van het mooi weer!

Groetjes,
Painting Expert

Painting Expert 31 mei 2020
T

Doorgeefluik van China

PaintingExpert en Unique Travel Suplies is hetzelfde eenmansbedrijf in de binnenstad van Zwolle. Zelfde KVK nummer, zelfde eigenaar Van de website domeinen, zelfde basis tekst op de Over ons pagina. Geen contactmogelijkheden behalve mail. Dit is een voorbeeld van doorgeefluik van China. U besteld op de website, producten worden besteld in China en tegen vier tot Vijf keer de prijs bij u afgeleverd. Het loont de moeite zelf via de originele leveranciers te bestellen. Meestal op Ali.

Ton 30 mei 2020
Reageer
T

Zeker niet kopen! Het doek was gevouwen! Bij aankomst. Nadat ik hier melding boven had gemaakt kreeg ik de tip op het doek te strijken. Binnen enkele seconden zou het dan helemaal goed zijn I.v.m. Hoogwaardig katoen en linnen. Nou na een half uur strijken nog steeds kreukelig. Verzend het doek in een koker en probleem opgelost. Jammer en teleurgesteld.

Tina 14 jul 2021
C

Schilderij op nummer van mijn hondje binnen

Donderdag dan toch eindelijk mijn schilderij op nummer ontvangen van mijn hondje waarvan ik een foto had ingescand. Het duurde een paar weken en zal je zien dat het ook nog bezorgd werd wanneer ik niet thuis was dus moest ik nog een extra dag wachten. Heb het gisteren dus ontvangen en ben erg benieuwd hoe het gaat worden als het af is. Bedankt Painting Expert. Als ik iets mag aanraden: als er leveringsproblemen zijn, zet dit dan op de website want ik wist het niet totdat ik er zelf achteraan heb gemaild na 14 dagen te hebben gewacht.

Chantal 30 mei 2020
Reageer
Painting Expert

Beste Chantal,

Bedankt voor uw review en feedback. Inmiddels kunnen we de oude levertijd hanteren en de producten weer snel leveren! Inmiddels verwachten we binnenkort weer producten in ons fullfillment center te hebben, waardoor we de volgende dag kunnen leveren. Heel veel schilder plezier en geniet van het mooie weer!

Groetjes,
Painting Expert

Painting Expert 31 mei 2020
F

Ordernummer 8271

Mijn pakket al een tijdje geleden ontvangen en het ziet er goed uit. Je ontvangt 3 kwastjes, het canvas (soort linnen, makkelijk te strijken) en de verfpotjes. De verfpotjes zijn genummerd dus je weet precies welke kleur wat is. Sommige schilderijen hebben wat grotere vakjes dan andere. Blij met mijn aankoop.

Familie Jansen 29 mei 2020
Reageer
L

Ongeveer 2 weken geleden drie schilderijen besteld voor mijn dochters. Een olifant en een leeuw. Ze zijn er heel blij mee! De verf droogt goed op, de kwastjes zijn van goede kwaliteit en het doek heb ik eenvoudig kunnen spannen over de frame. De kwaliteit is vele malen hoger dan bij vergelijkbare webshops. Ook is de kwaliteit hoger dan bij Ali. Binnen enkele weken weer voorraad. Kan niet wachten.

Lisa de Wit 30 mei 2021
M

Binnen 3 werkdagen levering

Gevraagd of ze producten op voorraad hebben, dit was het geval. Mijn moeder verrast met een leuk cadeautje! Ga zeker een tweede bestelling doen. Kocht vroeger altijd bij de concurrent, maar dit was erg slechte kwaliteit. Ze kiezen kwaliteit boven gemakzucht. Groet Milan uit Belgie

Milan 28 mei 2020
Reageer
M

2-3 weken geleden mijn eigen foto besteld, vandaag binnen gekregen! Het stevige canvas, de mooie kleuren en de fijne pencelen zien er goed uit. Heel fijn. Ook heb ik door een mailtje te sturen naar de klantenservice advies gekregen mbt tot het formaat van mijn eigen foto. Ik had een 30x40 besteld, maar deze kon dezelfde dag aangepast worden naar een 40x50. Heel fijn. Ik ga lekker schilderen.

Marleen van D. 28 mei 2021
E

blij met mijn schilderij

Ik heb op 9 mei een bestelling gedaan bij Painting Expert. Direct nadat ik een bestelling heb geplaatst, kwam ik erachter dat ik de verkeerde maat had besteld. Door direct contact op te nemen met de klantenservice kon mijn eigen foto nog aangepast worden. Marloes heeft mij daar heel goed bij geholpen en geadviseerd. Ook heb ik netjes een bevestiging en track & trace code ontvangen om mijn pakketje te volgen. Zojuist heb ik mijn eigen foto ontvangen, omdat deze apart gemaakt moet worden, was de levertijd iets langer. Ook met de huidige omstandigheden heeft het iets langer geduurd. Dit vind ik niet erg. Het pakketje bevat drie kwasten, mijn eigen foto en verf om de foto te verven, een alles in een pakketje dus. Ik ben benieuwd naar het eindresultaat en zal deze zeker met jullie delen.

Eigenlijk heb ik geen vervelende momenten meegemaakt vanaf het bestelproces tot en met het leveren. Ook vind ik de Nederlandse klantenservice heel erg fijn. Binnen een paar uur had ik al een mailtje terug! Mocht de painting het gewenste resultaat hebben, dan bestel ik zeker nog een keer een painting. De dikke pluim voor Marloes en Painting Expert!

Erika 26 mei 2020
Reageer
J

1x en nooit weer

Heb er iets besteld, en kon langer duren door corona-crisis 10-15 werkdagen, dat werd later volgens een mail 4 tot 6 week.
wacht nu al 2 maand, en nog steeds niets ontvangen.
Ze bestellen het voor je in China bij aliexpress, en laten het bij je thuis af leveren.
Niets illegaals aan denk ik, maar voelt wel een beetje opgelicht.
Vervolgens wil je contact met ze opnemen, is dat ook nog een onmogelijk omdat het ordernummer niet geaccepteerd wordt in mailformulier. Hierdoor kan je het contactformulier niet naar hun verzenden.
1x en nooit weer. Ik zie mijn verloren geld als leergeld, en ga in het vervolg eerst een verkoopsite goed checken voordat ik iets koop.
En de goede recensies die hier geplaatst zijn lijken wel heel nep, en door hen zelf geplaatst.

Jeannette Dorenbos 26 mei 2020
Reageer
Painting Expert

Beste,

Bedankt voor uw review. We kopen gelukkig geen spulletjes via Aliexpress. Op dit moment hebben we helaas geen voorraad meer, waardoor we het direct bij de leverancier moeten bestellen. We leveren een hogere kwaliteit en kiezen de beste leverancier hiervoor uit! We verwachten eind juni weer meer dan 5000+ producten op voorraad te hebben. Uiteraard houden we u en al onze klanten op de hoogte hiervan. Uiteraard zijn wij gewoon bereikbaar via info@paintingexpert.nl

Prettige dag gewenst!

Painting Expert 27 mei 2020
I

Ik heb precies dezelfde ervaring met dit bedrijf. Wacht al ruim twee maanden op levering. Natuurlijk is het begrijpelijk dat het iets langer kan duren i.v.m. Corona, maar dat excuus kan nu niet meer gelden. Na een maand kreeg ik bericht dat er een nieuwe leverancier is en er snel een nieuw tracking-code wordt toegestuurd. Inmiddels is het weer een maand later en nog steeds geen nieuwe code ontvangen. Annuleren van de bestelling kan echter niet meer, omdat het bedrijf beweert (al twee weken geleden) dat het pakket al verstuurd is.

Ik heb het gevoel opgelicht te worden. Mijn advies: koop niet via deze site, maar geef liever iets meer geld uit en koop het elders.

Iris 28 mei 2020
A

Komt gewoon van Aliexpress

Ze zeggen dat er langere levertijd is vanwege de Corona. Maar producten worden rechtstreeks uit China geleverd. In de verpakking zoals je meer AliExpress dingen geleverd krijgt.
Beter direct via Ali bestellen, dan heb je dezelfde levertijd maar je betaalt een fractie van de prijs!

Anoniem 23 mei 2020
Reageer
Painting Expert

Beste,

Bedankt voor uw review. We kopen gelukkig geen spulletjes via Aliexpress. Op dit moment hebben we helaas geen voorraad meer, waardoor we het direct bij de leverancier moeten bestellen. We verwachten eind juni weer meer dan 5000+ producten op voorraad te hebben. Uiteraard houden we u en al onze klanten op de hoogte hiervan.

Prettige dag gewenst!

Painting Expert 25 mei 2020
R

Dropshippers

Gelikte site om tegen drie keer de originele prijs spullen van Ali te verkopen. Bestellingen komen rechtstreeks vanuit China.

RalFF 23 mei 2020
Reageer
Painting Expert

Beste,

Bedankt voor uw review. We kopen gelukkig geen spulletjes via Aliexpress. Op dit moment hebben we helaas geen voorraad meer, waardoor we het direct bij de leverancier moeten bestellen. We verwachten eind juni weer meer dan 5000+ producten op voorraad te hebben. Uiteraard houden we u en al onze klanten op de hoogte hiervan.

Prettige dag gewenst!

Painting Expert 25 mei 2020
R

Net als Unique travel Supplies? Beide zijn een eenmanszaak in het centrum van Zwolle. Bedrijf is niet telefonisch bereikbaar. Lijkt me duidelijk.

RalFF 30 mei 2020
W

Denk niet dat je op Ali zelf een foto kan uploaden dus betwijfel of het daar dan ook echt vandaan komt en RalFF, vrijwel geen enkele webshop is telefonisch bereikbaar. Dit gaat tegenwoordig allemaal per mail of chat.

Weldoener 3D 30 mei 2020
m

klonterende verf en erg kleine nummering

Helaas is de verf nogal klonterig waardoor kleine lijnen schilderen wel heel erg lastig wordt. Verder is het jammer dat er geen apart nummervel bij zit.
Ook de nummering op het schilderij is wel heel erg pietepeuterig, zelfs met een loep erboven is het nog lastig te ontcijferen.
Al met al niet tevreden, zeker niet als ik naar de prijs kijk.
Volgende keer koop ik weer via andere kanalen, daar is de prijs lager en de kwaliteit van de verf en kwasten beter en zit er een apart controlevel bij, jammer maar helaas, want dit had ik nog cadeau gekregen ook.

moon 22 mei 2020
Reageer
Painting Expert

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te horen. Uiteraard kunnen wij een volledig nieuw exemplaar (kosteloos) nasturen. Wij staan achter de kwaliteit van onze producten. U kunt een mailtje sturen naar info@paintingexpert.nl

Fijne dag gewenst!

Painting Expert 26 mei 2020
A

Super

Echt super! Heel mooi schilderij en heerlijk om te doen. Levertijd was langer door Corona, maar toen ik een mail hierover stuurde kreeg ik netjes uitleg en antwoord. Ik ga in de komende dagen nog wat bestellen, het maakt dan niet uit dat het iets langer duurt, want ik ben nog wel even bezig met deze. Echt complimenten voor de mooie schilderijen. Ik kan bijna niet kiezen welke de volgende wordt

Anomiem 20 mei 2020
Reageer
B

Nou dan ben je de enige, pas bij bestellen wordt het duidelijk dat het uit China komt. Als ik iets rechtstreeks uit China wil bestel ik het wel op Aliexpress... Inderdaad hetzelfde schilderij op Aliexpress gevonden voor 4x zo goedkoop. Met nog kortere levertijd ook want ik heb hier anderhalve maand op gewacht. Ik zeg: Bestel hier niet en bestel het lekker zelf op Aliexpress voor veel goedkoper!!!!

Britt 24 mei 2021
O

Slechte service

Ik heb al van 4 maart een schilderij besteld tot op vandaag nog steeds niets ontvangen. Deze site is puur bedrog !!! Ook de klantendienst is zeer slecht meerdere keren een mail verstuurd dat ik mijn geld trug wil en iedere keer een antwoord dat ik 15 % krijg , wat ik absoluut niet wil want ik bestel bij deze bedriegers nooit van zen leven niet meer . Ik heb respect bij deze coronacrisis maar dit kan niet ik heb al bij tal van andere sites besteld en deze hadden ook een lichte vertraging maar deze excuses wat je elke keer te horen krijgt zijn ronduit absurd en frauduleus !!!!!

Ontevreden klant 19 mei 2020
Reageer
Beste kunst en hobbywinkels

Dit zijn de beste kunst en hobbywinkels van december 2022.

Over Painting Expert

Painting Expert verkoopt 'Schilderen op nummer' schilderijen, die je zelf mag schilderen met bijgeleverde verf en kwastjes. Een leuk tijdverdrijf met, als je het goed doet, een mooie schilderij als eindresultaat!

  • Geverifieerd bedrijf