Ourtime

Ourtime

2.1 reviewscore • 54 reviews
O

Ourtime klacht

Ourtime is een hele goede website maar als ik dan toch even een puntje mag hebben om te klagen dan is het wel het volgende.
Ik vind dat ourtime zich maar weinig onderscheid van de andere datingsites die je online kunt vinden.
Want ik ben per toeval bij ourtime gekomen en ik ben hier hartstikke tevreden over dus ik ga ook echt niet naar een andere website, maar als ik kritisch zou gaan kijken dan zou ik niet weten waarom ik hiervoor zou kiezen en niet voor een van de andere websites die in principe hetzelfde bieden.
Dus dat is mijn ‘klacht’, maar nogmaals ik hem hartstikke tevreden over hoe het op ourtime is en gaat

Olfred 24 aug 2019
Reageer
G

Slechte service van Ourtime leden

Ik ben premium lid en heb een duidelijke profielomschrijving incl fotos.
Waarom krijg ik zoveel chats van jonge meiden die allemaal zeuren dat mijn profiel niet goed is ingevuld. Hun profielen zijn vaak slechts summier ingevuld. Ik krijg de indruk dat deze profielen niet in de haak zijn. Moderators?

Ik denk dat ik mijn premium maar niet verleng. Zo chatten is voor een serieus zoekende niet echt leuk. Of ben ik op de verkeerde website. Is deze alleen maar voor de chat fun en is de rest allemaal verzonnen.

Een redelijk teleurgestelde klant.

Gerard Welters 21 aug 2019
Reageer
V

beoordeling ourtime

Het spijt me wel, maar ik vind ourtime geen goede site!
Ten eerste noemen ze de website ourtime, terwijl de mate van tijd met zijn tweeën in het echt hier maar zo beperkt is dat ik wel andere normale datingsites ken waar het er een stuk spannender aan toe gaat dan hier.
Dus de naam van deze site doet het echt geen eer aan en misleid de mensen gigantisch.

Daarnaast zit hier amper iemand op deze website, dus je hebt een grote kans dat als je een keer online bent dat je dan de enige bent en dat er verder geen kip is met wie je een beetje leuk kunt chatten.

Voor mij was het abonnement dat ik hier heb aangeschaft echt een gigantische miskoop en echt een eens en nooit weer gebeuren.
Ten minste niet hier, dan zoek ik liever een andere website op die zijn naam wel eer aan doet en die de beloftes wel kan waar maken.

Victor 21 aug 2019
P

Op dit vlak zijn wij het dus volkomen oneens.
Als de meiden die hier zitten voor jou nog niet goed genoeg zijn, dan graag ik mij eerlijk gezegd af wat jij dan wel niet goed vind.
Zelf was ik ook niet zo veel gewend dus voor mij is het dan denk ik ook al sneller goed, maar ik vind het hier echt helemaal geweldig.
En dat hier bijna niemand op zit dat kan ik niet zeggen, want altijd als ik hier op zit dan is er voldoende te doen.
Moet ik wel zeggen dat dit altijd in de avond is, dus als jij het overdag doet Ian dat natuurlijk verschillen ik heb geen idee.

Peter 21 aug 2019
P

Ourtime review

Als je ook maar een beetje van mooie dames houdt en eerlijk is eerlijk, welke man houdt hier nu niet van?!
Dan zit je hier echt op de goede plek!
Deze website is zo spannend en de meiden die er op zitten zijn minimaal zo leuk en mooi!
Altijd als ik hier op zit dan verheug ik me van te voren al op wat er gaat komen en ze hebben me nog nooit teleurgesteld hier.
Ik vind het geen probleem dat de vrouwen van alle leeftijden (volwassen natuurlijk haha) te vinden zijn, zo lang ze maar blijven doen wat ze hier doen vind ik het goed.

Peter 21 aug 2019
B

Als je geld zomaar in een putje wilt gooien moet je vooral naar deze site gaan ik snap niet dat er mensen zijn die ourtime goed vinden je wordt in de maling genomen ze willen alleen maar geld uit je zak kloppen dus niet doen en als je een slechte beoordeling geeft wordt je verwijderd trap er niet in

Bas 7 dec 2019
O

Veel lelijke mannen.en ook mannen die kwaad worden omdat jij/ ik dus in mijn profiel heb staan dat ik iemand zoek tot een bepaalde leeftijd..zijn ze 8 jaar te oud( bijvoorbeeld) schrijven ze: leeftijd is maar een getal, en; ik voel me nog jong etcetera.mooi voor hen.maar ik beslis zelf met wie ik wil en de leeftijdskeuze.ben er wel klaarmee

Olga 23 jun 2021
Beste datingsites

Dit zijn de beste datingsites van april 2024.

Over Ourtime

Ourtime richt zich op de doelgroep 50+. Singles die nog volop in het leven staan en op zoek zijn naar een partner of een warme vriendschap. Het doel is matches te maken tussen mensen die bij elkaar in de buurt wonen en dezelfde interesses delen. Je kunt ervoor kiezen om je profiel ook op andere 50+ datingsites van dezelfde aanbieder te zetten. Dit vergroot de kans op een goede match. Je kunt op verschillende manieren contact leggen, onder andere via een videogesprek. Er is een handige app beschikbaar voor Apple en Android die je op je smartphone kunt installeren.

  • Nog niet geverifieerd
  • Datingsites
  • https://www.ourtime.nl
  • customercare@help.ourtime.nl