Hot or Not

Hot or Not

3.9 reviewscore • 25 reviews
Y

Hot or Not veel meer actieve leden

Ik dacht altijd dat ze een app hadden maar die kon ik helaas niet vinden. Wel heb ik me aangemeld via de website en in Nederland zitten hier verreweg de meeste daters op die daadwerkelijk ook online zijn. Heb Lexa geprobeerd, Pepper maar ook apps als Tinder kan je weinig op omdat je daar moet wachten totdat je een wederzijdse like hebt. Lexa en Pepper zijn uitgestorven dus probeerde iets nieuws en kan zeggen dat er veel meer actieve leden op Hot or Not zijn dan op andere datingsites en apps. Wel gek omdat ze nog niet eens een app hebben, althans ik kon hem niet vinden.

Ik geef Hot or Not een 4 van de 5 rating, alleen maar omdat er geen app is, anders zou het sowieso een 5+ rating zijn. Het gaat namelijk om hoe groot de kans is dat je een date krijgt, dit is hier simpelweg het grootst.

Yvonne 15 dec 2023
Reageer
A

Valentijn aanbieding voor 15 euro voor een week

Valentijn aanbieding geprobeerd van 15 euro voor een week. Is een soort testperiode want normaal heb je alleen abonnementen voor een maand of langer, die overigens wel goedkoper zijn als je het uitrekent per dag. Nu denk ik dat ik binnen een week wel een date heb dus dan kan het zeker uit. Wel leuk dat ze een aanbieding hebben. Werd geïnformeerd per mail, gebruikte mijn hotornot.nl account al jaren niet meer. Nu toch weer eens een hengel in het water leggen!

A. Schoen 14 feb 2024
Reageer
k

Dit keer niet betaald

Ik sta nu voor de 2e keer op deze datingsite. nog niet betaald nu. Wat heel vreemd is dat echt de knapste mannen op mijn profiel zonder foto hebben gereageerd. Dezelfde mannen die de vorige keer ook reageerden. Vorige keer had ik betaald , dus kon reageren. Je krijgt nauwelijks tot geen reactie terug. Je merkt gewoon dat er een kans is dat het profiel raar doet. Ik voel me belazerd ondanks dat ik dit keer niet heb betaald.

karin 9 jan 2024
Reageer
E

Datingsite zonder automatische incasso!

Ben ervan overtuigd dat Hot or Not de beste datingdienst is die er op het moment bestaat. Eindelijk een datingsite die geen automatische incasso heeft dus je weet waar je aan toe bent. Er zijn hierdoor veel meer leden online en betalen ook omdat ze niet bang zijn dat er geld van hun rekening af wordt geboekt zonder dat ze het weten. Dit komt de site ten goede want er zijn gewoon veel meer actieve leden daardoor. Ik heb zo een tiental chats met leuke mannen en daten gaat ook erg makkelijk. Als ik dan toch mag klagen, maak een app Hot or Not! Dat is het enige wat er nog mist.

Em 8 okt 2023
Reageer
M

Een etalagepop kan ook niet knipogen

Beste mannen, telkens moeten we elkaar waarschuwen dat de werkelijkheid anders is. Toch trappen we steeds in de val van «sexdatingsites» zoals ‘Hot or Not’ e.a. syndicaten. Jongens... een vrouw gaat toch niet volledig met haar smoeltje op de foto, als ze vreemdgaat. Woon in Nijmegen, 61 jaar, getrouwd en mijn vrouw wil niet meer, dus ga je op zoek. Dan krijg ik reacties van meisjes van 25 jaar uit Den Haag, Hoorn, Zierikzee en zo meer.
Vervolgens 30 x per week Anna, Gijsje en Brechje hebben jouw profiel bekeken.
Op elke sexdatingsite is de verhouding 150 mannen op 1 vrouw.
Helaas mannen, ik ben ook zo’n sukkel. ‘ een etalagepop kan ook niet knipogen’
Ik laat het voor wat het je waard is.

Moreno Brunet 6 jun 2023
Reageer
n

Tijdverspilling

Omdat ik nieuwsgierig was heb ik hier een accountje aangemaakt. Binnen een dag had ik allemaal berichten van dames die met mij wilden chatten. Vooruit dan maar, dus eenmalig betaald om ook te kunnen chatten (dat kan niet met een gratis account) Plots vallen de gesprekken stil met de dames of willen ze een foto van je. Die kun je alleen sturen als je diamanten hebt wat ook weer extra geld kost. Nee, dat heb ik niet gedaan. Maar deze dames, die vermoedelijk allemaal voor het bedrijf Hot Or Not werken blijven maar aandringen om een foto te sturen. Profielen zijn ook allemaal te mooi om waar te zijn. Waarom zou een meid van 27 een berichtje sturen naar een man van middelbare leeftijd? Als het te mooi om waar te zijn is dan ben je misschien zelf het produkt... Wegblijven van deze "datingsite", ga voor dat geld lekker het cafe in en betaal een willekeurige dame een drankje, dan heb je meer kans om aanspraak te krijgen!

not-hot 14 apr 2023
n

Inmiddels heb ik een mail naar de "klantenservice" van de site gestuurd om opheldering te vragen over de fictieve profielen en als reactie is mijn account verwijderd!

not-hot 15 apr 2023
K

En wat hebben ze gereageerd? Ben daar wel erg benieuwd naar. Ps. ik ben zelf wel positief gestemd over de datingsite. Ze hebben veel vrouwen online in tegenstelling tot andere datingapps.

Koning 22 mei 2023
G

Hot or Not een van de beste datingsites

Wat mij betreft een van de beste datingsites van dit moment. De klantenservice helpt je ook snel en goed als er iets aan de hand is. Had het idee dat een lid niet echt was dus de klantenservice hierover gemaild. Bleek dus wel echt te zijn maar was gewoon geen aardig lid. Nou ja prima. Al meerdere dates en telefoonnummers ontvangen dus klagen mag ik zeker niet!

Giro 11 apr 2023
Reageer
R

Veel chats en actieve leden

Ik kan niet anders dan positief zijn over deze datingsite. Het enige puntje van verbetering zou zijn dat er een app van gelanceerd moet worden. Voor de rest als je kijkt naar actieve leden aantal, hoeveel chats je hierop hebt, dan is dit 100% meer het betalen waard dan andere datingsites en apps. Ik vind dat je daar een datingsite op moet beoordelen: hoe groot de kans is dat het je een date/relatie oplevert, vandaar 5 sterren beoordeling.

Roderick 13 sep 2022
Reageer
R

Beste datingsite met veel aanspraak

Zijn weinig datingsites op het moment die niet worden overspoelt door klachten en boze gebruikers. Hot or Not is een datingsite waar ze wel gewoon leveren wat je er van kan verwachten. Je moet hier betalen als je wilt chatten maar zodra je dat doet heb je wel veel aanspraak en is de kans op een date wel vrij groot. Ook hebben ze geen automatische incasso wat wel een stuk beter is ten aanzien van andere datingsites waar je vaak vast zit aan allerlei kosten. Klein puntje is er best een proefabonnement mag komen van een dag of week zodat nieuwe mensen kunnen ervaren hoe het is in plaats van meteen 30 euro te betalen voor een maand.

Roef 28 aug 2022
Reageer
C

Hotornot datingwebsite leeft

Na veel positieve reviews en ervaringen te hebben gelezen, besloten om een account aan te maken op Hotornot. Toch een van de grotere namen qua dating en dit betaald zich wel uit. Heel veel actieve leden waarmee je kunt chatten en je merkt gewoon dat het leeft op de datingwebsite. Veel mensen die je profiel bezoeken, je in de favorietenlijst zetten, etc. Chats ietsje minder want daarvoor moet je betalen. Als je niet betaald kan je wel profielen bekijken, ook chatberichten inzien maar niet zelf chatten. Dat is de reden dat ik er wel voor betaal, ik snap het ook niet waarom je de moeite zal doen om een profiel aan te maken maar daarna niet te gaan chatten. Maar goed ook dat niet iedereen gratis kan chatten want dan krijg je veel mensen die helemaal niet aandachtig zoeken en het meer voor de lol doen. Nu weet je tenminste zeker dat als iemand tegen je chat dat het ook serieus is. Tot op heden meerdere chats gehad met verschillende vrouwen en het heeft ook al tot meerdere ontmoetingen geleid.

Calvin 10 aug 2022
Reageer
M

Hotornot.nl heel positief

Ik ben wel dat ik me heb aangemeld op hotornot.nl. Deze datingsite heeft alleen een website want een app heb ik niet kunnen vinden. Al jaren ben ik hier lid maar nooit gebruik van gemaakt totdat ik deze zomer ineens weer een mailtje kreeg. Mijn profiel ingevuld en een profielfoto er op gezet en ik kreeg meteen al wat profielbezoekers. Een tijdje met meerdere leuke mannen gechat waarna ik een date had met een persoon die vrij dicht bij me woont, toeval bestaat niet? Heb in totaal 14,99 euro betaald om een week te chatten en dus meerdere chats en ook een date. Heb nog geen datingsite gehad waar het goedkoper is en kan dus heel positief!

Marianne 5 aug 2022
Reageer
M

Vind het niks

Na het lezen van goeie reviews over hot or not heb ik een vip abonnement genomen van 29,50.
Op deze app moet je extra betalen voor het versturen van foto’s in een chat bericht.
Aan aandacht geen gebrek, de ene na de andere mooie dame wil opeens met je chatten en na 2 of 3 zinnen komt elke keer gelijk de vraag of je foto’s kan opsturen ( waarvoor uiteraard betaald moet worden, naar een andere app wil geen een van de dames want dan wordt er geen geld verdiend.
Dus ik dacht ik zet in mijn oproep dat ik alleen echte mensen wil ontmoeten en geen fake profielen die alleen maar willen zorgen dat ze geld kunnen verdienen met het jouw overhalen om foto’s te sturen. Na 1 minuut was gelijk mijn account gedeactiveerd en was ik na 1 week verbruik van de app gelijk mijn geld kwijt.
Ik raad iedereen aan om deze nep app niet te gaan gebruiken want het is een en al scam

Mix 29 mrt 2022
Reageer
D

Ik ben er klaar mee.

Afgelopen week ontving ik ineens een mail van 'badoo' waar ik nog nooit van in mijn leven heb gehoord. Ik kreeg een tip van een bekende dat mijn account over de datingssite ging. Al heel veel jaar geleden (want ik heb al 6 jaar een relatie), had ik hot or not. Ik dacht dit account verwijdert te hebben. Nu kreeg ik ineens een mail van 'badoo.' Ik heb met heel veel moeite eindelijk mijn account kunnen verwijderen. Wat dacht je? Krijg ik vandaag een mail van 'chat en date', nog iets waar ik nog nooit in mijn leven van heb gehoord. Als ik naar deze sites ga om mijn wachtwoord op te vragen, kent hij mijn email adres niet eens. Ik ben er nu klaar mee en ik eis dat mijn persoonsgegevens van ALLE sites worden afgehaald, want hier heb ik nooit toestemming voor gegeven.

Daphne Ramakers 24 jan 2021
H

Hotornot.com heeft een naamswijziging ondergaan. Dit heet nu Chat & Date. Badoo is van dezelfde makers, wat inhoudt dat als je een Hotornot.com account hebt, je ook op Badoo staat en vice versa.

Ps. account verwijderen is inderdaad bijna onmogelijk. Allemaal stomme trucjes van datingsites om zoveel mogelijk leden te behouden.

Harmen 24 jan 2021
F

Hot or not beste datingsite

Na talloze datingsites te hebben geprobeerd heb ik er inmiddels wel een beetje zicht op gekregen en van dit alles is Hot or Not echt verreweg de beste datingsite van dit alles.
Op Hot or Not heb je ontzettend veel leden, zowel mannen als vrouwen en het maakt hier op deze site ook niet uit waar je op valt. Zelf ben ik hetero en ben ik gek op mooie vrouwen, deze zijn hier gelukkig niet schaats. Maar ook als je homo of wat dan ook bent, dat maakt hier niet uit er is voor iedereen wel wat te vinden. Je kunt er met mensen chatten, je kunt met ze afspreken en je kunt zelfs foto’s sturen. Dat kaatste vind ik zelf heel erg leuk hier aan en dat maakt alles net even weer wat spannender. En de prijzen die je op Hot or Not moet betalen, als je hier al voor kiest, zijn ten minste niet zo duur.

Fred 18 nov 2020
Reageer
F

Account hotornot verwijderen

Ik heb afgelopen maandag, 29 juni, een berichtje gestuurd via mijn andere e-mail account over mijn account op hotornot. Ik heb dit account nog niet zo lang verwijderd maar het is toch nog steeds te vinden op Google wanneer ik mijn naam intyp. Naar mijn inziens betekent dit dat het account nog niet definitief is verwijderd. Ik zou dit graag van Google willen. Kunnen jullie mij hierbij helpen?

Falko 1 jul 2020
Hot or Not

Hallo Falko,

Een account verwijderen kan via onderstaande 3 stappen:

1. Ga naar instellingen
2. Klik op Wijzig profiel
3. Scroll naar onderen en klik op Verwijder account.

Hot or Not 1 jul 2020
E

Geen huiswerk gedaan

ik kan hier mijn review geven maar dan zou onderstaande eigenlijk herkauwd worden... dus lieve mensen goed onderzoek doen voordat je je aanmeld op HotOrNot.com
Ik vraag mij af of mijn review überhaupt hier geplaatst mag worden, gelet op het feit dat ik een van de weinigen ben die NIET POSITIEF is over de site HotOrNot.com

Sante!

Een sufferd 15 dec 2019
E

Ow excuus, zie dat dit HotOrNot.nl is, geen HotOrNot.com. Mijn fout. Zal de .nl versie eens uit gaan testen aangezien iedereen er zo positief over is.

Een sufferd 15 dec 2019
S

Account meerdere datingsites en ook hotornot

Gisteren ontving ik allemaal mails dat ik dus een account heb enz enz… Ik had een account maar gebruikte die niet meer.
Dus dit ben ik helemaal niet!
Ik zou graag verzoeken mij uit jullie systeem te verwijderen.
Ik ga vrijdag aangifte doen omdat dit bij meerder sites is gebeurd.
Mijn email is gehackt en iemand vraagt mijn wachtwoorden op om vervolgens ervoor te zorgen dat ik er zelf niet meer op kan!
Ik hoop dat jullie mij kunnen helpen.
En mijn gebruikersnaam was ShirleyJovi.

Shirley Kleingeld 6 nov 2019
S

Ze hebben net al verwijderd, bedankt Hot or Not!

Shirley Kleingeld 6 nov 2019
M

Klacht hotornot

Er blijkt van mijn creditkaart al langere tijd bedragen afgeschreven variërend van €3.00 tot €15.75. Soms meerdere keren per dag. Ik ben geen lid van een of andere site. Waarschijnlijk is iemand met mijn gegevens op uw site aangemeld.
Ik vraag u met klem mijn gegevens af te sluiten daar ik echt niet weet hoe iemand hier bij komt. Tevens vraag ik u mij de gevorderde bedragen terug te storten. Moet wel zeggen dat ik 4 jaar geleden gebruik heb gemaakt van jullie dienst, hierdoor heb ik tevens mijn huidige vriend ontmoet dus de service is prima, dit echter niet.

Monique 19 okt 2019
Reageer
A

18 jaar grapje

Mijn naam is Alysha en ik had een account op Hot or not. Tevens wilde ik weer op de app en kreeg ik een melding dat ik helemaal geen 18 ben? Klopt totaal niet namelijk. Ik denk dat het gebaseerd was op een grapje tegen een persoon waar ik goed mee praatte maar het te serieus op nam!
Mijn vraag is dus of ik graag mijn account terug zou mogen aangezien ik gewoon redelijk goede gesprekken tegemoet was gekomen..

Alysha 14 okt 2019
Reageer
D

Misverstand profielsluiting

Jullie hadden mijn account verwijderd omdat jullie dachten dat ik niet 18+ was, maar dat ben ik dus wel.

Ik probeer mijn zielsverwant te vinden maar mijn account was ineens geblokkeerd, ik wil hierbij graag mijn account terug sinds dit een grote misverstand is en ik in tegen wel 18 jaar oud ben. Het gaat hierbij om het account van Dominique Termaat.

Ik hoop hierbij snel antwoord te krijgen & mijn account snel terug te krijgen.

Dominique Termaat 30 sep 2019
Reageer
J

Hot or Not account

Het gaat mij er niet om dat ik een date garantie wil.
Waar het mij wel om gaat is dat ik niet bedonderd wil worden.

Ooit (ongeveer 15 jaar geleden) had ik een profiel op Hot or Not.com. Natuurlijk zaten daar fake accounts tussen en ik voel mij bekocht. Ik heb nu 15+ reacties van niet bestaande dames (althans, voor mij is dat moeilijk aan te tonen maar de profielen met de fotos spreken voor zich) die zich maar 1 doel hebben gesteld; mij ertoe te verleiden om elders verder te chatten, wat onlogisch is aangezien we gewoon op Hot or Not.com kunnen chatten gratis.

Met 1 dame heb ik een normaal gesprek gehad en n.a.v. mijn opmerking over fake profielen vroeg zij mij hoe ik daar zo zeker van was.
Ik heb vervolgens een fake profiel aangemaakt van een mannelijk fotomodel van 34 jaar oud. Er wordt nergens (op geen enkele manier) enige verificatie gevraagd. De reacties stroomden binnen, vooral ook van dezelfde dames die op mijn profiel (man van 54) reageerden.
Daarna heb ik een zoekopdracht gedaan en kwam ik zelfs profielen tegen waarbij dezelfde foto van een dame werd gebruikt maar volgens het verhaal vanuit een compleet andere woonplaats.
In 1 geval stonden de foto's zelfs boven elkaar! Hoe suf!

Kortom, ik ben niet naïef en begrijp dat als een dame van 29 mij benadert dat dit fake is. Maar dat er zo doelbewust geld getrokken wordt middels deze site, dat stuit mij enorm tegen de borst!
Wie garandeert dat er geen fotos gestolen worden van facebook profielen?

Ik ben zo langzamerhand behoorlijk geïrriteerd geraakt door deze vorm van oplichting waarvoor ik de beheerders van de site aansprakelijk stel.

Jeroen Bodewus 30 sep 2019
Reageer
R

App gebruik

Ik gebruikte tot vandaag jullie diensten online. Vandaag heb ik de app gedownload en dan moet je kiezen tussen continue with Google of phone eerst probeerde ik Google ik selecteer mijn account maar vervolgens gebeurd er niets daarna continue with phone kies ik het juiste land vul mijn telefoonnummer in dan geeft de app aan dat ik een foutief nummer heb ingevuld maar het nummer is gewoon correct. Graag jullie advies cq oplossing.

Roland van Orselen 22 jul 2019
Reageer
I

Profiel verwijderen graag

Jaren geleden heb ik een account aangemaakt op hot or not. Dit wil ik verwijderen. Mijn naam is Ilse en ik was toen geloof ik 12 jaar oud. Als een van mijn hobby's heb ik geloof ik gamen genoemd. Ik heb donkerblond haar en blauwe ogen. Ik ben nu 18 en vind het geen fijn idee dat mijn account nog bestaat. Ik hoop dat jullie mijn account kunnen vinden en het kunnen verwijderen. Mijn emailadres van toen doet het niet meer en ik weet mijn inloggegevens ook echt niet meer. Ik hoop dat jullie iets voor mij kunnen betekenen.

Ilse 5 jul 2019
Reageer
T

Hot or Not nepleden

Volgens mij is hot or not wel een van de grootste online datingplatforums van heel Nederland, zo niet de allergrootste.
In dat geval vind ik het dan ook erg netjes hoe zij met nepleden omgaan en hoe ze dit vooral regen gaan.
Ik mag mijzelf inmiddels wel een ervaren online dater noemen en ik ben nergens zo weinig nepleden tegen gekomen als op hot or not.
Op iedere website kun je er vaak wel een paar op zo’n misstap betrappen waardoor ze zichzelf verraden maar dat is mij hier gelukkig nog niet gelukt.
Wat dus een heel goed teken is natuurlijk!
Verder ben ik over de rest van de website ook goed te spreken, het ziet er allemaal keurig uit en is niet ingewikkeld, iedereen die een computer heeft zou hier mee om moeten kunnen gaan.

Tim 17 jun 2019
Reageer
J

een chat stokt vrij snel

Hotornot, van dezelfde makers als Badoo en andere grote namen in de online dating wereld. Het is onmogelijk om in 10 jaar tijd door alle leden te bladeren, zoveel leden heeft Hotornot, te gek voor woorden, lees: positief! Hoe meer mensen, des te meer vreugd.

Wat me wel opvalt is dat veel gesprekken beginnen met een begroeting, hierna een vraag: alles goed? Soms reageert de vrouw nog van: ja en met jou? En dit was het dan. 90% van de keren is het hiermee afgesloten. Blijkbaar weten ze dat het goed met je gaat en daar is het ze om te doen? Heel raar maar aangezien het een gratis chat is geef ik het 4 sterren.

Jup 18 mei 2019
T

Hahaha dat van die leden en de grote hoeveelheden hiervan daar heb je zeker een punt!
Maar ik zie dat alleen maar als een goed iets want in dit geval is het toch hoe meer mensen op de site hoe beter!

Dat met die chats heb ik nog niet gehad, meestal als ik hier een leuke klik met iemand heb dan chatten we echt wel een avond lang met elkaar en dan spreken we soms ook nog weer voor een volgende chat sessie af, maar ik snap wel dat je dat in jouw geval een beetje vreemd vindt.

Tim 17 jun 2019
Beste datingsites

Dit zijn de beste datingsites van maart 2024.

Over Hot or Not

De datingsite Hot or Not is de ideale ontmoetingsplaats als je gezellig wilt chatten met leuke mensen. Maar ook voor het vinden van een spannende date kun je hier natuurlijk terecht. Je kunt iemand op je hot list zetten. Die ander krijgt daar een melding van en ziet dus meteen dat jij hem of haar leuk vindt. Een account aanmaken is snel geregeld en bovendien is dat gratis. Je betaalt alleen als je daadwerkelijk contact wilt gaan leggen met andere members. Je kunt dus eerst op je gemak even rondkijken of je mensen ziet die je graag beter wilt leren kennen.

  • Geverifieerd bedrijf
  • Datingsites
  • https://www.hotornot.nl
  • klantenservice@hotornot.nl