Roots Dating

Roots Dating

3.0 reviewscore • 6 reviews
E

Aparte site

De site werkt apart. Het is niet duidelijk wanneer je een berichtje krijgt etc. En wat de roze en groene knopjes betekenen. Ook heb je verschillende plekken met dezelfde functie alleen dan net weer anders. Er zitten ook niet veel mensen op heb ik het idee. Maar voornamelijk dat de site/app zo vaag is stoort mij

Esmee 14 nov 2021
Reageer
J

Vaag

Kijken, kijken en niet "kopen", er gebeurd niks, dat is mijn ervaring na een week.

Mannen kijken alleen op je profiel.

Ik vind dat ik een leuk, duidelijk en toegankelijk profiel heb, maar gewoon geen enkele reactie.

Beetje teleurstellend!

Ik had een maandabbo van 1 maand genomen, daar blijft het bij. Beetje zonde van mijn geld.

Dit is puur mijn ervaring hoor.

Jantine 29 mrt 2021
Reageer
M

Mijn ervaring met Roots dating

Mijn ervaring met Roots dating is erg goed.
Je merkt dat kwaliteit voor deze website belangrijker is dan de kwantiteit, want Roots dating is geen website waar duizenden leden op zitten en er zullen mensen zijn die dit als iets negatiefs zien.
Maar ik niet, ik ben hier juist wel blij mee.
Op deze manier krijg ik het idee dat je een kleine kring opbouwt met leuke mensen waar je een goede klik mee hebt.
Zoiets zie ik op zo’n hele grote en drukke website toch minder snel gebeuren.

Mirjam 31 okt 2020
Reageer
C

Roots manier van daten

Ik vind het best spannend om me hier aan te melden, maar eenmaal gedaan kwam ik er achter hoe laagdrempelig het was en hoe enthousiast de mensen op Roots allemaal waren.
Wat ik hier heel erg leuk vind is dat je geen standaard vragenlijsten over jezelf moet invullen op je profiel, maar dat je met behulp van een foto collage kan laten zien wie je bent en waar je van houdt / voor staat.
Dit maakt het een stuk speelser en leuker en veel minder serieus.
En dat het dan ook nog eens een christelijke datingsite is, is voor mij alleen maar een extra pluspunt, hoewel dit geen vereiste was voor mij.

Christine 30 jul 2020
Reageer
N

Roots dating

Roots Dating vind ik een hele mooie datingsite die het mogelijk maakt dat je met veel verschillende mensen uit het hele land in contact kunt komen.
Door zelf bepaalde subcategorieën aan te vinken, ontstaat er een mooie selectie aan mensen die volgens het systeem van de website dan goed bij jou zou moeten passen.
En tot nu toe moet ik bekennen dat ik nog absoluut niet teleurgesteld ben hierin.

Nico 7 jul 2020
Reageer
A

Roots review en ervaring

Dit is een website van dezelfde makers als Pepper. Ik heb zelf jaren lang een profiel gehad op Pepper dus ik weet waar ik over praat. Zelfde login systeem en zelfde profiel systeem waar je plaatjes op je profiel kan zetten om het compleet te maken. Wel handig enerzijds omdat ikzelf christen ben en ik op ROOTS dating meteen wist waar alles stond en waar ik alles kon vinden. Prijzen zijn iets goedkoper want voor 1 maand kost ROOTS 15 euro terwijl Pepper 25 euro per maand is. De langere duur pakketten zijn overigens dan weer dezelfde prijs, waarschijnlijk doen ze dit omdat ROOTS nieuw is en je het even kan testen, prima!

Kleine tip: pas wel op voor automatische incasso's! Net als op Pepper gebruikt ROOTS ook automatische incasso, zeg dus tijdig op als je wilt dat er geen betalingen meer van je rekening worden gehaald.

Ik zal overigens eerder mijn heil bij Pepper zoeken dan op Roots omdat je daar simpelweg veel meer keuze hebt. Daar gaat het om op een datingsite! 3 sterren van mij.

Anoniempje 20 apr 2020
Reageer
Beste datingsites

Dit zijn de beste datingsites van mei 2024.

Over Roots Dating

Roots Dating richt zich op mensen met een christelijke achtergrond. Zij kunnen een profiel aanmaken dat vooral bestaat uit foto’s. Je kunt natuurlijk wel wat info over jezelf kwijt in je profiel. Maar het is de bedoeling om vooral met foto’s te laten zien wie je bent en wat je interesses zijn. Andere members kunnen dan meteen zien of er mogelijk een match is met een member. Alle profielen worden handmatig gecontroleerd voordat ze worden geplaatst. Op de website staat uitgelegd hoe je een profiel aanmaakt. Om gebruik te maken van alle diensten is een betaald lidmaatschap nodig.

  • Nog niet geverifieerd
  • Datingsites
  • https://www.rootsdating.nl
  • info@rootsdating.nl