Vijftigplusdating

Vijftigplusdating

2.2 reviewscore • 10 reviews
A

Succesvolle zoektocht naar liefde

Dankzij de datingsite vond ik de man van mijn dromen. Het inschrijvingsproces op datingsites kan uitdagend zijn, maar het loonde de moeite. We hebben verrassend veel gemeenschappelijk in onze verledens, waardoor onze band alleen maar sterker wordt. We zijn enthousiast over onze gezamenlijke toekomst en hebben dat allemaal te danken aan 50 plus dating.

Anna 5 sep 2023
Reageer
J

Onverwachte toegangsproblemen

Na mijn registratie en betaling kreeg ik geen toegang meer tot mijn account. De reden die gegeven werd, leek ongegrond. De klantenservice was nauwelijks te bereiken en pas na een maand, met dreiging van juridische stappen, kreeg ik een reactie. Dit voelde als een slechte ervaring, zeker omdat ik mijn geld niet terugkreeg.

Jasper 10 aug 2023
Reageer
T

Onverwachte pieken in interesse

Hoewel ik een geweldige partner vond, waren er vreemde fluctuaties in de aandacht die mijn profiel kreeg. Opvallend was de toename van berichten vlak voor de vernieuwing van mijn abonnement. Dit patroon herhaalde zich, waardoor ik de intenties van de site in twijfel trok. Jammer dat het zo om geld moet draaien..

Thomas 5 mei 2023
F

Mij valt vooral op dat ik opvallend veel contacten krijg met authentiek ogende vrouwen dus niet van die jonge fotomodellen. Vreemd is ook dat die vrouwen zelf contact leggen, een vraag stellen in de chat maar vervolgens mijn antwoord niet lezen terwijl ze wel regelmatig online zijn. En dat gebeurt niet met een, maar nu al negen in vier dagen. Ik snap het doel daarvan niet want mijn abbo loopt nog 25 dagen.

Frank59 15 apr 2024
M

Beperkte limburgers, maar toch iemand gevonden

Initieel was ik teleurgesteld door het beperkte aanbod uit Limburg. Desondanks werd ik benaderd door een vrouw uit diezelfde regio. Nu, na twee maanden, bloeit onze relatie en voelen we ons zeer gelukkig samen. Dit toont wel dat hoe weinig kans er ook is, er is altijd een kans dat je de liefde vindt!

Marco 30 mrt 2023
Reageer
A

epic internet b.v. dating

Dit is zo'n site van epic internet b.v., ze hebben ook bijvoorbeeld ematch.online en e-matching. Blijkbaar dus ook vijftigplusdating. Reden dat ze meerdere sites hebben is omdat ze illegale dingen doen. lees de algemene voorwaarden maar goed door. Aanbod is trouwens zeer beperkt en de site werkt helemaal niet goed. Meerdere functies zoals chatberichten sturen werkt niet voor gratis accounts, raar he!? Precies hetzelfde op de andere sites van epic internet b.v.

Arno 24 mrt 2023
Reageer
S

Ik wil opzeggen!

Ik ondervind problemen met het opzeggen van mijn abonnement. Ondanks meerdere pogingen tot contact, blijft de betaling doorgaan zonder enige reactie van hun kant. Deze ervaring is frustrerend en ik hoop op een spoedige oplossing. Het is dat ik het niet meer kan betalen, anders had ik het niet op hoeven zeggen!

Sander 13 jan 2023
Reageer
A

Fraude

Er wordt alleen fraude gepleegd op deze website.
Het ziet er vooraf leuk uit maar zodra je een account registreert krijg je allerlei berichtjes en poespas.
Wanneer je dan betaald, hoor je van niemand wat meer. Wat betekent dat er allemaal nep leden actief zijn die je proberen over te halen om te betalen.
Dan zie je ook nog eens vast aan allerlei automatische incasso's.
Belachelijke site die wat mij betreft zo snel mogelijk uit de lucht mag.

Anoniem 12 jan 2023
Reageer
H

Automatische incasso

Ik kan helemaal niet meer in mijn account en ben mijn wachtwoord ook vergeten. Ze reageren helemaal niet op e-mails en als klap op de vuurpijl krijg ik een automatische incasso van deze datingsite? Zijn ze helemaal gek geworden. Kan dit ook niet uitzetten omdat ik niet in mijn profiel kan komen. Oplichters. Kan iemand me helpen dit te stoppen?

Henk 18 jun 2022
L

Ik ben ook opgelicht door deze partij. Je kan de bedragen gewoon storneren en daarna het bankrekeningnummer ook blokkeren zodat ze niet nogmaals geld van je rekening kunnen halen.

Leon G. 23 aug 2022
J

50plusdating nep fake

Datingsite met alleen maar nep leden. Snap niet dat mensen hier in trappen. Dan is het ook wel logisch dat ze gaan voor 50+ mensen want die hebben het misschien niet door!! Het is echt te triest voor woorden dat dit in Nederland gebeurd en dat niemand er iets aan doet. Aanpakken die handel!

Jasper 5 feb 2022
Reageer
K

Voorzichtigheid geboden

Er zijn veel authentieke en leuke profielen op de site. Maar je moet alert blijven. Ik kwam nepaccounts tegen die banden proberen te smeden om je uiteindelijk te misleiden voor financiële winst. Het is cruciaal om op je hoede te blijven en dergelijke accounts te vermijden. Ik vond wel dat het grotendeel echt is en je ook erg leuke dates kunt hebben.

Kees 18 jan 2022
Reageer
Beste datingsites

Dit zijn de beste datingsites van april 2024.

Over Vijftigplusdating

Steeds meer 50-plussers ontdekken online daten. Vijftigplusdating is daarbij een goed uitgangspunt. Hier ontmoet je mannen en vrouwen van 50 jaar en ouder die op zoek zijn naar een serieuze en langdurige relatie. Je kunt je gratis aanmelden om op je gemak eens rond te kijken. Met de zoekfunctie vind je mensen die bij jou passen. Zie je een profiel van iemand die je graag beter wilt leren kennen dan kun je gemakkelijk in contact komen. Hiervoor is een betaald abonnement nodig. Je kunt veilig berichten ontvangen en versturen zonder je privé gegevens zoals je e-mailadres te hoeven delen.

  • Nog niet geverifieerd
  • Datingsites
  • https://www.vijftigplusdating.nl
  • info@vijftigplusdating.nl