Lovezone

Bezoek Lovezone

Lid van Reviews.nl

Dating

Lovezone

69 reviews
73% positief
20% neutraal
7% negatief

Lovezone.nl is een van de toppers van dit moment. Er zijn louter positieve reviews en ervaringen te vinden over deze populaire datingsite. Daarbij scoort de datingsite op alles goed qua gebruikersgemak, actieve leden aantal en prijs/kwaliteit verhouding. Voor 29,99 kan je al onbeperkt contact leggen met andere leden op Lovezone.

Lovezone is van alle datingsites de beste keuze.

Bezoek Lovezone


Reviews (69)

  • Esther

    Review over datingapp lovezone

    Mij is gevraagd om een review te schrijven over Lovezone dus bij deze... Heel veel mannen waarvan de helft alleen maar kijkt, dat is wel heel raar. Heel veel gesprekken gehad met zeer charmante mannen in een week tijd. Inmiddels 2 ontmoetingen gehad. De eerste was spijtig, wilde een kopje koffie drinken maar was niet gevaccineerd, dus we konden nergens wat halen ZUCHT. Het is winter... Koud.. De tweede date was een stuk leuker. Tussen de feestdagen door bij hem thuis geweest hij heeft 2 kinderen dus het ging hem niet alleen maar om de s*ks gelukkig. Dus ja, voor een weekje VIP wel het nodige meegemaakt.

    Geverifieerde review

    Esther 1 jan 2022

  • Renate

    Week aanbieding

    Hoi,

    Vanaf de eerste kerstdag heb ik gebruik gemaakt van een week aanbieding op Lovezone. Kan je voor een tientje onbeperkt chatten. Dit dus veelal gedaan en heel veel gesprekken gehad. Wat opvallend is, is dat veel mannen meteen hun tokus uit de broek halen en die willen tonen. Is dat het nieuwe daten anno 2022? Dan haak ik liever af. Snap echt niet dat mannen denken dat een vrouw dat meteen wil zien. Vraag eerst maar eens hoe ik heet bijvoorbeeld? :-)
    Ook wel veel leuke gesprekken gehad dus mag niet klagen voor een tientje. Misschien begin januari een date met iemand waar ik nu mee op de WhatsApp praat dus we gaan het zien.
    Ik geef Lovezone 4 sterren van de 5. Goede prijs, onbeperkt chatten en ze doen niet aan automatische incasso wat mooi is.

    Lovezone heeft gereageerd

    Renate 31 dec 2021

  • Jef

    Mensen denk na of je dit wil

    Krijgt eerst veel berichten. Na afsluiten abbo nog steeds maar dan willen de dames ineens foto's. Waarvoor je weer extra moet betalen. Terwijl je al 5 foto's op je profiel hebt.
    Je kunt je geld terug krijgen maar dan mag je nergens eens slechte review over hen posten zie de voorwaarden. En paar leuke voorwaarde zijn:

    8.1 Om de slagingskans te vergroten, zal een profiel van Lovezone op meerdere websites getoond worden. Hierdoor kan een lid van Lovezone in contact komen met leden van andere datingwebsites. Tevens zullen leden van andere datingwebsites getoond worden op Lovezone.

    Welke websites????

    2.12 Lovezone behoudt zich het recht voor om de profielen van leden, die bovengenoemde regels overtreden, aan te passen of te verwijderen. Bij een verwijdering worden de nog resterende VIP dagen en/of diamanten niet terug betaald. Tevens is Lovezone gerechtigd zonder nadere waarschuwing of ingebrekestelling, en zonder dat daartoe rechterlijke tussenkomst is vereist, een direct opeisbare boete van € 250,-

    Nu hun:
    4.1 Lovezone is in geen geval aansprakelijk voor incidentele, directe of indirecte schade voortkomend uit het gebruik van de diensten van Lovezone. Bovendien doet Lovezone afstand van alle aansprakelijkheid, voor de daden of nalatigheden van leden of niet leden, of derden in welke vorm dan ook.

    Jef 16 sep 2021

  • Monster Jam

    Echt slecht

    Laat ik beginnen met de echt slechte dingen. Ik dacht Lovezone een keer te proberen. Meteen VIP genomen voor een maandje om eens te kijken hoe het allemaal gaat. Om te beginnen is de uploadkwaliteit van de foto's echt uitzonderlijk slecht, 240x240 pixels was in 1995 misschien het maximaal haalbare, maar in 2021 wil je gewoon herkenbaar in beeld. Ook hebben ze geen app wat niet perse erg is maar je moet je mail wel in de gaten houden.

    Nu de positieve dingen en dat is, na het een paar weken te hebben getest, wel heel veel! We moeten wel eerlijk blijven immers. Er zijn duizenden tot misschien wel een miljoen actieve leden op Lovezone. Het merendeel waarmee ik contact heb gezocht heeft het fatsoen om iets van zich te laten horen. Wanneer je hebt betaald zit je nergens aan vast. Wanneer je VIP af loopt kan je een nieuw pakket kiezen maar het zal niet automatisch van je bankrekening af worden gehaald. En ze werken heel goed samen met leden, de klantenservice is goed te bereiken en helpt je gelijk als er iets is.

    Dus in het kort. Veel positieve ervaringen en wat kleine puntjes wat verbeterd moet worden naar mijn mening. Profielfoto's zijn nu gewoon klein en je moet haast in de chat wat foto's delen om echt meer van elkaar te willen zien. Dat is dan wel weer een leuke feature. Een app moet er gewoon komen om nog beter te worden.

    Monster Jam 6 sep 2021

  • Tim

    Veel profielen en gemakkelijk daten

    Ik lees 64 reviews over Lovezone en veelal zijn positief, op een enkeling na die roept dat er geen app is of een bozerik die geen date heeft kunnen krijgen. Ooit in het verleden ook een datingwebsite geëxploiteerd, ging wel redelijk maar moet eerlijk zeggen dat Lovezone wel erg goed in elkaar zit. Je chat met mensen die ook hebben betaald waardoor je zeker weet dat de ander net zo serieus is als jij op het vinden van een date. Er zijn een honderdtal profielen betaald hier in de omgeving van Leiden. Zoals je kunt denken heb ik ook al een aantal ontmoetingen gehad al is het wel wat lastiger nu in de coronatijd. Ik wil geen vaccinatie en heb dat ook in mijn profiel gezet waardoor het iets lastiger is. Waarom ik het erop zet: uit respect voor de vrouwen waarmee ik date. De meesten respecteren het en willen alsnog ontmoeten en anderen willen ook geen vaccinatie dus prima. Ik ben baas over mijn eigen lichaam en ben niet verlegen om dit ook te delen met anderen. Genoeg over mij: Lovezone is een goede datingsite waar je vrij gemakkelijk ontmoetingen kunt realiseren en veel gesprekken kan krijgen. Mensen zien dat je online bent aan het groene bolletje, zodra je online bent zie je meteen meer mensen op je af komen. Wat inhoudt dat als je veel succes wilt hebben je ook wel veel online moet zijn.

    Tim 2 sep 2021

  • Aliasje

    Ontevreden en voor de gek gehouden

    Voordat ik lid was kreeg ik vrijwel dagelijks wel profielbezoekers en berichten op mijn profiel! Erg leuk dacht ik want zoveel aandacht krijg ik nou vaak ook weer niet maar wat blijkt nou, profielbezoekers zijn alleen maar mensen die je profiel bezoeken. Ik dacht dat die je ook een soort van flirt hadden gegeven. Dit is helaas niet het geval dus ben een beetje voor de gek gehouden. Geen idee hoe ik hierbij kwam. Desondanks wel een prettige datingsite want er zijn heel veel dames actief op Lovezone. Dit is op andere datingsites nog wel eens anders. Een beetje ontevreden ben ik wel dat er geen app van Lovezone is, heb gezocht in de Apple store maar kon hem niet vinden. Toch wel een stuk fijner om via een app te chatten dan een browser op telefoon.

    Aliasje 22 aug 2021

  • Rudie

    Fotos op Lovezone

    Er zijn veel vrouwen die vragen om extra foto's. Waarschijnlijk omdat de foto's op het profiel klein zijn en je deze niet kan vergroten door erop te klikken. Wel kan je foto's op het profiel wijzigen tot 5 stuks per keer. Dit is gratis en werkt mijn inziens prima. Ik snap wel dat het handiger om het per chat te versturen, hier zijn echt diamanten voor nodig, die op z'n beurt weer geld kosten. Ik kan iedereen aanraden om VIP te bestellen, dit heb je immers nodig om onbeperkt te kunnen chatten maar het versturen van foto's en extra aandacht vergaren, zoals Lovezone het zelf stelt, kan je best zonder. Scheelt je toch al snel 30 euro. Verder prima site met veel leden. Jammer dat er geen app is.

    Rudie 26 jul 2021

  • Megan

    Klacht over Lovezone.nl

    Ik ben toch wel een klacht over de datingsite Lovezone.nl. Als gratis account kan je alleen profielen bekijken en berichtjes lezen die naar je toe worden gestuurd. Reageren hierop kan niet tenzij je VIP koopt wat 30 euro per maand kost. Dit vind ik jammer want ik heb het niet heel breed en kan niet zomaar 30 euro missen. Gevraagd of ik het een tijdje mocht proberen, hierop stelde de klantenservice dat ze dan iedereen een proefperiode moesten geven. Naar mijn idee een gemiste kans omdat je zo gemakkelijk meer leden krijgt die ook nog eens met elkaar kunnen chatten. Eerlijk is eerlijk, datingsite Lovezone.nl heeft meer (actieve) leden dan ieder andere NL datingsite. Daarom had ik ook wel verwacht dat ze me een proefperiode zouden geven als je daarom vraagt, helaas pindakaas. Misschien ga ik in de toekomst toch eens 30 euro betalen om een maand te kunnen chatten want er zitten best wat leuke mannen op volgens mij. Of als iemand me wil sponsoren? grapje ;)

    Megan 8 jul 2021

  • Michelle

    Partner ontmoet op Lovezone

    In de veronderstelling zijnde dat datingsites niet voor relaties zijn, maar voor andere pleziertjes verwachtte ik weinig van Lovezone toen ik me hier voor aanmeldde. Maar een vriendin van mij vertelde me dat ze hier meerdere leuke mannen heeft ontmoet en heeft me uiteindelijk over gehaald om het ook eens te proberen.

    Het kost maar 29,99 per maand dus daarvoor hoef je het zeker niet te laten. En toen ik mijn profiel amper had aangemaakt kreeg ik al allerlei berichten binnen van verschillende leuke (en minder leuke) mannen.
    Wat een beetje jammer en vreemd was, was dat er ook een man was die me gelijk allemaal pikante foto's van hemzelf stuurde. Hier ben ik niet bepaald van gediend en dat heb ik hem ook meteen duidelijk gemaakt. Daarna stopte hij gelukkig ook meteen en heb ik verder alleen nog maar positief en leuk contact gehad met mannen. Een kleine drie maanden geleden heb ik hier zelfs zo'n leuke man ontmoet, dat ik deze man nu mijn partner mag noemen. We hadden meteen een klik online en ook toen we in het echt afspraken, was het alsof we elkaar al jaren kenden. Dus op dat gekke akkefietje van de pikante foto's na ben ik heel erg blij met Lovezone en de man die ik hier aan te danken heb.

    Michelle 19 jun 2021

  • Monster Jam

    degelijke datingsite met weinig poespas

    als je een goede datingsite zoekt met weinig opties en poespas, dan is lovezone wel prima. er zijn veel leden online en de meeste hebben ook wel een foto geplaatst dus dat je altijd ziet met wie je chat. de prijzen zijn voor vip prima: 1 euro per dag. diamanten zijn wel heel prijzig als je ziet wat je daarmee kan doen: meer aandacht? als je zelf de profielen gaat bezoeken heb je aandacht genoeg zelfs ik heb genoeg aandacht en dat zegt wel veel mensen. sinds kort date ik met een vrouw die ik ontmoet heb via lovezone die zei tegen me dat er best wat mannen meteen hun geslachtsdeel lieten zien zonder ook maar een gesprek gestart te hebben. daarom wil ze dat ik bij deze review 3 sterren geef dus bij deze.

    Monster Jam 15 jun 2021

  • Jeroen

    Pas op voor geldkloppers

    Ondanks dat Lovezone er alles aan doet om geldkloppers te weren van de website zie je op andere datingsites best veel van deze personen. Die geven vrij snel een e-mail of telefoonnummer waarbij ze hopen dat je de datingsite verlaat. Dit heb ik ook 1 keer gehad op Lovezone. Natuurlijk wel meteen aangegeven bij de klantenservice. Vrij snel was het profiel verwijderd van de website toen ik het WhatsApp gesprek aantoonde dat ze zogenaamd een zieke oom had in een ver land. Prima werk van Lovezone uiteraard. Probeer met deze review anderen wel te behoeden voor dit soort praktijken van gekke mensen die onder een hoedje spelen en je zo geld afhandig willen maken. Tip: maak nooit geld over. Dan is het al klaar.

    Ik geef het nog een dag of 2. Als ik dan geen fatsoenlijke chat heb gehad zonder deze onzin ga ik mijn geld terugvragen.

    Jeroen 8 jun 2021

  • Zed

    Lots of Love

    Leuke site, met hele mooie meiden, die niet te beroerd zijn om als eerste met je te chatten. Ik merk wel, dat wat tekst niet aan de meesten is besteed. Halen je aan en de volgende vraag is foto’s, maar zijn ook niet te verlegen, om zelf foto’s te sturen. Wat ik erg onhandig vind is dat lullige regeltje tekst, maak daar een groter blok van. Nu kan je niet goed de tekst als geheel zien. Ook is de verversing van de pagina soms te traag.
    Al met al blij met deze site en heb al meer plezier gehad met deze in een week, als met 10 sites in een jaar.

    Zed 1 jun 2021

  • Bas Veening

    Geen neppers op Lovezone.nl

    Wat mij opvalt is dat ik op Lovezone.nl nog nooit ben benader door een vrouw die haar e-mail geeft en vanuit daar gaat chatten en na een paar dagen om geld vraagt. Veel willen gewoon op de site blijven chatten of anders gewoon via WhatsApp. Komt toch wat beter over dan al die geldwolven uit het oostblok. Grote pluim dan ook naar Lovezone.nl dat ze deze leden kunnen weren! Heb al gekke dingen meegemaakt kan ik jullie vertellen en ben dan ook blij dat hier tegen opgetreden wordt.
    Als je een beetje je best doet en elke dag wat gaat chatten dan heb je zo een paar dates. Ik kan natuurlijk niet voor iedereen spreken maar zo is het bij mij wel gegaan.

    Lovezone heeft gereageerd

    Bas Veening 14 mei 2021

  • Lisanne Voortsema

    Kost wat maar dan heb je ook wat

    Zoals de titel aangeeft, zo sta ik er ook in. Een datingsite die niet de goedkoopste is (29 euro per maand), net zo duur als de oudere datingsites (lees: pepper, lexa, relatieplanet). Na maanden gebruik te hebben gemaakt van Lovezone, waarbij ik 4 ontmoetingen heb gehad met mannen waarvan ik dacht, dit kan wel wat worden.... Kan ik wel melden dat ik er aardig wat tijd aan heb geschonken. Moet eigenlijk ook wel als je hebt betaald voor een lange periode.

    De hamvraag: is Lovezone het waard? ja... Zeker.. Je moet er wel wat tijd in steken want veel mannen zijn er alleen voor een pleziertje en het merendeel heeft zelfs niet betaald en kan niet eens chatten. Die loeren als domme ganzen elke dag 10 keer op je profiel... Get a life denk ik dan.
    Ik geef Lovezone 4 van de 5 sterretjes. Wanneer jullie maken dat zinloze mannen mijn profiel niet meer bekijken wijzig ik het naar 5 van de 5. ;)

    Kusjes Lisanne

    Lovezone heeft gereageerd

    Lisanne Voortsema 9 mei 2021

  • Matthias

    Lovezone geen klachten

    Mij is gevraagd een review over Lovezone te plaatsen, bij deze. Ik ben al enkele jaren lid van Lovezone omdat het goed voelt. Ze gooiden neppers er gelijk af. Er komen dagelijks best veel nieuwe leden en je chat vrij snel met iemand. Ik heb in al die tijd een stuk of wat dates gehad. Het heeft nooit doorgezet tot een daadwerkelijke relatie. Met veel vrouwen chat ik vrijwel dagelijks en we wachten totdat we een vaccin hebben gehad om daarna een drankje te gaan doen, veilig en wel. Het mooie aan Lovezone is dat wanneer je VIP is verlopen, dit niet automatisch verlengd word. Je moet dan zelf een nieuwe betaling afronden om weer VIP te worden. Ik hou er namelijk niet van als een bedrijf zomaar geld van mijn rekening haalt. Dus eigenlijk helemaal geen klachten. Ga zo door!

    Lovezone heeft gereageerd

    Matthias 14 apr 2021

  • Wendy

    Mijn eerlijke gedachte over Lovezone dating

    Een datingsite met een uitstekende service waarbij de klantenservice zeer snel reageert. Er zijn honderdduizenden leden waarvan enkele duizenden actief op de website. Je moet wel goed kijken of iemand een kroontje voor de naam heeft want anders kan diegene niet praten en hoef je daar dus ook geen berichtje heen te sturen. Zijn genoeg mannen die serieus zoekend zijn naar een relatie. Daar word ik als vrouw toch wel blij van om te zien!!! Helaas moet je betalen om chatberichten te kunnen versturen, het is niet net als Badoo bijv dat het gratis kan.
    Dus enerzijds heel fijn dat er heel veel actieve leden zijn. Jammer dat je ervoor moet betalen. Eerlijk is eerlijk, het zijn de kosten zeker waard want ik heb in korte tijd meerdere ontmoetingen gehad, zelfs in deze barre tijd!!

    Groetjes Kim

    Lovezone heeft gereageerd

    Wendy 30 mrt 2021

  • Kim

    Lovezone verificatie en gekke leden

    Hallo mensen,

    Mijn ervaringen op Lovezone zullen je verbazen. Enerzijds zijn er leuke mannen die leuk met je willen chatten en vanuit daar uiteindelijk een ontmoeting mee willen forceren. Erg leuk en ik chat dan ook graag met een handje vol mensen op de website.
    Er zijn HELAAS ook veel te veel mannen die het alleen doen om een seksdate te krijgen en zelfs soms een gesprek beginnen met een foto van hun geslachtsdeel. Komt vaker voor dat je denkt. Je maakt er in ieder geval wel wat mee.
    Heb 1 keer meegemaakt dat een ander lid me blijkbaar had aangemeld bij de klantenservice, diegene dacht dat ik een nep profiel zou zijn. Moest ik mij verifiëren per mail aan de klantenservice. Uiteindelijk natuurlijk gedaan en het is goed dat Lovezone er zo goed op zit. Het is wel te gek voor woorden dat mensen je blijkbaar zomaar voor een nep profiel betichten terwijl ik, net als alle anderen, rijkelijk betaal voor de dienst.

    Dus enerzijds is het een prima datingsite. Anderzijds mogen andere leden wel eens beter op mijn profiel kijken. Daarop staat dat ik een relatie zoek, geen foto's van pielemuizen.

    Geverifieerde review

    Lovezone heeft gereageerd

    Kim 7 mrt 2021

  • Laura

    Veel mannen hebben geen manieren

    Laat ik duidelijk zijn dat ik zeer blij ben over de datingsite Lovezone.nl in het algemeen. De prijzen zijn eerlijk, je zit nergens aan vast en er zijn veel leuke mannen op te vinden. Het gekke is dat er best veel mannen, met erg leuke profielfoto's, niet reageren. Ik heb gevraagd of de profielfoto recent is, geen reactie. Ik vroeg of ze dan misschien Engels spraken, weer geen reactie. Zijn dit nep accounts of hoe moet ik dit zien? Het feit dat ze zich registreren, een profielfoto uploaden en allerlei informatie invullen om daarna niet te reageren is toch gek? Vind het heel respectloos om gewoon totaal niet te reageren maar wel elke keer mijn profiel te bekijken.

    Geverifieerde review

    Lovezone heeft gereageerd

    Laura 18 feb 2021

  • Tijs van der Plas

    Oplichters

    Goedendag,

    Bij deze wil ik iedereen waarschuwen voor de slechte behandeling van klanten door lovezone.

    Allereerst werd ik nadat ik VIP dagen had gekocht na twee dagen verwijderd van het platform. De uitleg was dat ik de mailberichten (waarvan je er meerdere per dag krijgt) in de spambox plaatste en dat was slecht voor hun. Dit is echter geen argument om iemand te verwijderen, maar voor lovezone wel, ondanks er niks over staat in de voorwaarden.

    Vervolgens werd mij toegezegd dat ik het resterende bedrag terug zou krijgen. Mooi dacht ik, echter heb ik tot nu toe nog niks ontvangen. Sterker nog, ik krijg geen reactie op mails die ik stuur om de betaling te regelen.

    Als klap op de vuurpijl word ik via andere social media door een van hun medewerkers benaderd, vanwege het feit dat ze niet op mijn mails mogen reageren. Wat een toestand voor iets wat heel simpel lijkt. Ik weet niet hoe men denkt om te gaan met klanten bij Lovezone, maar dit is echt schandalig.

    Groeten,

    Tijs van der Plas

    Lovezone heeft gereageerd

    Tijs van der Plas 17 feb 2021

  • Emily

    Lovezone.nl doet er alls aan nep leden te weren

    Ik krijg altijd het idee dat andere datingsites. die werkte met credits (dus betalen per bericht), ervoor hebben gezorgd dat er een grote taboe op datingsites bestaat. Hoe vaak ik wel niet moet zeggen (vooral op andere sites) dat ik een echt persoon ben en dat ik daarvoor echt moet praten als een brugman. Dat is natuurlijk niet leuk. Sommige vragen zelfs of ik een foto wil sturen met een krant van vandaag en ga zo maar door, dan heb ik er al geen zin meer in.

    Op Lovezone.nl is dit op de een of andere manier minder. Staat ook overal dat ze er alles aan doen om nep leden te weren. Uiteraard is er altijd weer een man die van een creditsite af komt en roept zonder reden dat ik nep ben. Ach ja, blokkeren die hap. Heb een keer een lid aangegeven waarvan ik dacht dat hij nep was, althans hij zag er wel heel goed uit net als een model. Bleek dus wel echt te zijn, Lovezone.nl handelde wel snel en ging dit voor mij checken en communiceerde dezelfde dag nog terug.

    Als ik jullie mannen enkele tips mag geven:

    1. Denk niet alleen aan jezelf, daar gaat het vaak al mis.
    2. Roep zeker niet uit het niets dat je twijfelt of de andere persoon echt of nep is. Je snapt dat niemand hierop zit te wachten. Iedereen met een kroontje heeft immers betaald met iDeal.
    3. Toon interesse.
    4. Probeer ervoor te zorgen dat je snel reageert. Je krijgt een e-mail als je een nieuw bericht ontvangt, niet veel moeite om dan even te reageren.
    5. Als je een tijdje chat, stuur wat prive afbeeldingen zodat je niet voor verrassingen komt te staan op de date.

    Lovezone.nl jullie doen het super. Mag gezegd worden! Hopelijk komt er een tijd dat iedereen er weer van uit gaat dat je vrijwel altijd met echte mensen chat. Tot op heden heb ik bij jullie datingsite de beste ervaring dus die deel ik dan ook. Inmiddels tot meerdere ontmoetingen gekomen met erg leuke mannen!

    Geverifieerde review

    Lovezone heeft gereageerd

    Emily 7 feb 2021