Lovezone

Lovezone

4.00/5.00 • 70 reviews
R

Week aanbieding

Hoi,

Vanaf de eerste kerstdag heb ik gebruik gemaakt van een week aanbieding op Lovezone. Kan je voor een tientje onbeperkt chatten. Dit dus veelal gedaan en heel veel gesprekken gehad. Wat opvallend is, is dat veel mannen meteen hun tokus uit de broek halen en die willen tonen. Is dat het nieuwe daten anno 2022? Dan haak ik liever af. Snap echt niet dat mannen denken dat een vrouw dat meteen wil zien. Vraag eerst maar eens hoe ik heet bijvoorbeeld? :-)
Ook wel veel leuke gesprekken gehad dus mag niet klagen voor een tientje. Misschien begin januari een date met iemand waar ik nu mee op de WhatsApp praat dus we gaan het zien.
Ik geef Lovezone 4 sterren van de 5. Goede prijs, onbeperkt chatten en ze doen niet aan automatische incasso wat mooi is.

Renate 31 dec 2021
Reageer
Lovezone

Bedankt voor je review Renate. De feestdagen aanbieding is zeer goed ontvangen door onze leden.
Wat de mannen met hun tokus betreft, daar is de blokkeer optie voor uitgevonden.

Fijne jaarwisseling gewenst.

Met vriendelijke groet,
Lovezone klantenservice

Lovezone 31 dec 2021
L

Valentijnsdag 12.49 euro voor VIP

Ik dacht het is valentijnsdag dus ik zal het weer eens proberen op een datingsite/app. Uit gekomen bij Lovezone omdat dit de beste datingsite/app moet zijn volgens de reviews en verschillende websites. Staat meteen bovenaan de pagina dat je voor 12,49 euro VIP kunt aanschaffen omdat het valentijnsdag is, waarmee je dus onbeperkt kan chatten, LOVE IT! Vandaag al veel gesprekken gehad en het is pas 11:00 in de ochtend! :)

Lisa 14 feb 2022
Reageer
E

Review over datingapp lovezone

Mij is gevraagd om een review te schrijven over Lovezone dus bij deze... Heel veel mannen waarvan de helft alleen maar kijkt, dat is wel heel raar. Heel veel gesprekken gehad met zeer charmante mannen in een week tijd. Inmiddels 2 ontmoetingen gehad. De eerste was spijtig, wilde een kopje koffie drinken maar was niet gevaccineerd, dus we konden nergens wat halen ZUCHT. Het is winter... Koud.. De tweede date was een stuk leuker. Tussen de feestdagen door bij hem thuis geweest hij heeft 2 kinderen dus het ging hem niet alleen maar om de s*ks gelukkig. Dus ja, voor een weekje VIP wel het nodige meegemaakt.

Esther 1 jan 2022
Reageer
J

Mensen denk na of je dit wil

Krijgt eerst veel berichten. Na afsluiten abbo nog steeds maar dan willen de dames ineens foto's. Waarvoor je weer extra moet betalen. Terwijl je al 5 foto's op je profiel hebt.
Je kunt je geld terug krijgen maar dan mag je nergens eens slechte review over hen posten zie de voorwaarden. En paar leuke voorwaarde zijn:

8.1 Om de slagingskans te vergroten, zal een profiel van Lovezone op meerdere websites getoond worden. Hierdoor kan een lid van Lovezone in contact komen met leden van andere datingwebsites. Tevens zullen leden van andere datingwebsites getoond worden op Lovezone.

Welke websites????

2.12 Lovezone behoudt zich het recht voor om de profielen van leden, die bovengenoemde regels overtreden, aan te passen of te verwijderen. Bij een verwijdering worden de nog resterende VIP dagen en/of diamanten niet terug betaald. Tevens is Lovezone gerechtigd zonder nadere waarschuwing of ingebrekestelling, en zonder dat daartoe rechterlijke tussenkomst is vereist, een direct opeisbare boete van € 250,-

Nu hun:
4.1 Lovezone is in geen geval aansprakelijk voor incidentele, directe of indirecte schade voortkomend uit het gebruik van de diensten van Lovezone. Bovendien doet Lovezone afstand van alle aansprakelijkheid, voor de daden of nalatigheden van leden of niet leden, of derden in welke vorm dan ook.

Jef 16 sep 2021
Reageer
M

Echt slecht

Laat ik beginnen met de echt slechte dingen. Ik dacht Lovezone een keer te proberen. Meteen VIP genomen voor een maandje om eens te kijken hoe het allemaal gaat. Om te beginnen is de uploadkwaliteit van de foto's echt uitzonderlijk slecht, 240x240 pixels was in 1995 misschien het maximaal haalbare, maar in 2021 wil je gewoon herkenbaar in beeld. Ook hebben ze geen app wat niet perse erg is maar je moet je mail wel in de gaten houden.

Nu de positieve dingen en dat is, na het een paar weken te hebben getest, wel heel veel! We moeten wel eerlijk blijven immers. Er zijn duizenden tot misschien wel een miljoen actieve leden op Lovezone. Het merendeel waarmee ik contact heb gezocht heeft het fatsoen om iets van zich te laten horen. Wanneer je hebt betaald zit je nergens aan vast. Wanneer je VIP af loopt kan je een nieuw pakket kiezen maar het zal niet automatisch van je bankrekening af worden gehaald. En ze werken heel goed samen met leden, de klantenservice is goed te bereiken en helpt je gelijk als er iets is.

Dus in het kort. Veel positieve ervaringen en wat kleine puntjes wat verbeterd moet worden naar mijn mening. Profielfoto's zijn nu gewoon klein en je moet haast in de chat wat foto's delen om echt meer van elkaar te willen zien. Dat is dan wel weer een leuke feature. Een app moet er gewoon komen om nog beter te worden.

Monster Jam 6 sep 2021
Reageer
M

Nog even een aanvulling, ik ben erg benieuwd of ze een app gaan bouwen voor deze datingdienst. De duizenden leden verdienen dit namelijk. Alle grote andere datingsites, die trouwens veel minder scoren, hebben wel een app. Snap niet waarom Lovezone dit achterwege laat.

Monster Jam 7 sep 2021
T

Veel profielen en gemakkelijk daten

Ik lees 64 reviews over Lovezone en veelal zijn positief, op een enkeling na die roept dat er geen app is of een bozerik die geen date heeft kunnen krijgen. Ooit in het verleden ook een datingwebsite geëxploiteerd, ging wel redelijk maar moet eerlijk zeggen dat Lovezone wel erg goed in elkaar zit. Je chat met mensen die ook hebben betaald waardoor je zeker weet dat de ander net zo serieus is als jij op het vinden van een date. Er zijn een honderdtal profielen betaald hier in de omgeving van Leiden. Zoals je kunt denken heb ik ook al een aantal ontmoetingen gehad al is het wel wat lastiger nu in de coronatijd. Ik wil geen vaccinatie en heb dat ook in mijn profiel gezet waardoor het iets lastiger is. Waarom ik het erop zet: uit respect voor de vrouwen waarmee ik date. De meesten respecteren het en willen alsnog ontmoeten en anderen willen ook geen vaccinatie dus prima. Ik ben baas over mijn eigen lichaam en ben niet verlegen om dit ook te delen met anderen. Genoeg over mij: Lovezone is een goede datingsite waar je vrij gemakkelijk ontmoetingen kunt realiseren en veel gesprekken kan krijgen. Mensen zien dat je online bent aan het groene bolletje, zodra je online bent zie je meteen meer mensen op je af komen. Wat inhoudt dat als je veel succes wilt hebben je ook wel veel online moet zijn.

Tim 2 sep 2021
Reageer
A

Ontevreden en voor de gek gehouden

Voordat ik lid was kreeg ik vrijwel dagelijks wel profielbezoekers en berichten op mijn profiel! Erg leuk dacht ik want zoveel aandacht krijg ik nou vaak ook weer niet maar wat blijkt nou, profielbezoekers zijn alleen maar mensen die je profiel bezoeken. Ik dacht dat die je ook een soort van flirt hadden gegeven. Dit is helaas niet het geval dus ben een beetje voor de gek gehouden. Geen idee hoe ik hierbij kwam. Desondanks wel een prettige datingsite want er zijn heel veel dames actief op Lovezone. Dit is op andere datingsites nog wel eens anders. Een beetje ontevreden ben ik wel dat er geen app van Lovezone is, heb gezocht in de Apple store maar kon hem niet vinden. Toch wel een stuk fijner om via een app te chatten dan een browser op telefoon.

Aliasje 22 aug 2021
Reageer
R

Fotos op Lovezone

Er zijn veel vrouwen die vragen om extra foto's. Waarschijnlijk omdat de foto's op het profiel klein zijn en je deze niet kan vergroten door erop te klikken. Wel kan je foto's op het profiel wijzigen tot 5 stuks per keer. Dit is gratis en werkt mijn inziens prima. Ik snap wel dat het handiger om het per chat te versturen, hier zijn echt diamanten voor nodig, die op z'n beurt weer geld kosten. Ik kan iedereen aanraden om VIP te bestellen, dit heb je immers nodig om onbeperkt te kunnen chatten maar het versturen van foto's en extra aandacht vergaren, zoals Lovezone het zelf stelt, kan je best zonder. Scheelt je toch al snel 30 euro. Verder prima site met veel leden. Jammer dat er geen app is.

Rudie 26 jul 2021
Reageer
M

Klacht over Lovezone.nl

Ik ben toch wel een klacht over de datingsite Lovezone.nl. Als gratis account kan je alleen profielen bekijken en berichtjes lezen die naar je toe worden gestuurd. Reageren hierop kan niet tenzij je VIP koopt wat 30 euro per maand kost. Dit vind ik jammer want ik heb het niet heel breed en kan niet zomaar 30 euro missen. Gevraagd of ik het een tijdje mocht proberen, hierop stelde de klantenservice dat ze dan iedereen een proefperiode moesten geven. Naar mijn idee een gemiste kans omdat je zo gemakkelijk meer leden krijgt die ook nog eens met elkaar kunnen chatten. Eerlijk is eerlijk, datingsite Lovezone.nl heeft meer (actieve) leden dan ieder andere NL datingsite. Daarom had ik ook wel verwacht dat ze me een proefperiode zouden geven als je daarom vraagt, helaas pindakaas. Misschien ga ik in de toekomst toch eens 30 euro betalen om een maand te kunnen chatten want er zitten best wat leuke mannen op volgens mij. Of als iemand me wil sponsoren? grapje ;)

Megan 8 jul 2021
Reageer
M

Hai Megan, ik was wel benieuwd of het een nep site was. aangezien ik al vrij snel aangesproken werd door 2 vrouwen, met korte oneliners die vragen om een reactie. Ik dacht vrij snel dat dit was om een reactie uit te lokken via chat. maar dat kost je dus tussen de 10 en 30 euro per maand zoals gezegd.
Zullen wij anders gewoon op date gaan samen en de dating sites laten voor wat het is.

Mike 10 jul 2021
0

Hey megan,

Heb je intussen wel ervaring met de site?
Ben erg benieuwd naar je mening.
Maar waarschijnlijk zie je dit bericht niet...

Anyway...

Mocht je het wel zien, ik hoor graag van je...

Xx

040fwb 3 aug 2021
M

Hallo mensjes, een nep site is het zeker niet. Daar ken ik teveel mensen voor die een date hebben gekregen op deze site. Jullie willen me niet sponsoren? :P

Megan 13 aug 2021
M

Partner ontmoet op Lovezone

In de veronderstelling zijnde dat datingsites niet voor relaties zijn, maar voor andere pleziertjes verwachtte ik weinig van Lovezone toen ik me hier voor aanmeldde. Maar een vriendin van mij vertelde me dat ze hier meerdere leuke mannen heeft ontmoet en heeft me uiteindelijk over gehaald om het ook eens te proberen.

Het kost maar 29,99 per maand dus daarvoor hoef je het zeker niet te laten. En toen ik mijn profiel amper had aangemaakt kreeg ik al allerlei berichten binnen van verschillende leuke (en minder leuke) mannen.
Wat een beetje jammer en vreemd was, was dat er ook een man was die me gelijk allemaal pikante foto's van hemzelf stuurde. Hier ben ik niet bepaald van gediend en dat heb ik hem ook meteen duidelijk gemaakt. Daarna stopte hij gelukkig ook meteen en heb ik verder alleen nog maar positief en leuk contact gehad met mannen. Een kleine drie maanden geleden heb ik hier zelfs zo'n leuke man ontmoet, dat ik deze man nu mijn partner mag noemen. We hadden meteen een klik online en ook toen we in het echt afspraken, was het alsof we elkaar al jaren kenden. Dus op dat gekke akkefietje van de pikante foto's na ben ik heel erg blij met Lovezone en de man die ik hier aan te danken heb.

Michelle 19 jun 2021
Reageer
M

degelijke datingsite met weinig poespas

als je een goede datingsite zoekt met weinig opties en poespas, dan is lovezone wel prima. er zijn veel leden online en de meeste hebben ook wel een foto geplaatst dus dat je altijd ziet met wie je chat. de prijzen zijn voor vip prima: 1 euro per dag. diamanten zijn wel heel prijzig als je ziet wat je daarmee kan doen: meer aandacht? als je zelf de profielen gaat bezoeken heb je aandacht genoeg zelfs ik heb genoeg aandacht en dat zegt wel veel mensen. sinds kort date ik met een vrouw die ik ontmoet heb via lovezone die zei tegen me dat er best wat mannen meteen hun geslachtsdeel lieten zien zonder ook maar een gesprek gestart te hebben. daarom wil ze dat ik bij deze review 3 sterren geef dus bij deze.

Monster Jam 15 jun 2021
Reageer
J

Pas op voor geldkloppers

Ondanks dat Lovezone er alles aan doet om geldkloppers te weren van de website zie je op andere datingsites best veel van deze personen. Die geven vrij snel een e-mail of telefoonnummer waarbij ze hopen dat je de datingsite verlaat. Dit heb ik ook 1 keer gehad op Lovezone. Natuurlijk wel meteen aangegeven bij de klantenservice. Vrij snel was het profiel verwijderd van de website toen ik het WhatsApp gesprek aantoonde dat ze zogenaamd een zieke oom had in een ver land. Prima werk van Lovezone uiteraard. Probeer met deze review anderen wel te behoeden voor dit soort praktijken van gekke mensen die onder een hoedje spelen en je zo geld afhandig willen maken. Tip: maak nooit geld over. Dan is het al klaar.

Ik geef het nog een dag of 2. Als ik dan geen fatsoenlijke chat heb gehad zonder deze onzin ga ik mijn geld terugvragen.

Jeroen 8 jun 2021
Reageer
Z

Lots of Love

Leuke site, met hele mooie meiden, die niet te beroerd zijn om als eerste met je te chatten. Ik merk wel, dat wat tekst niet aan de meesten is besteed. Halen je aan en de volgende vraag is foto’s, maar zijn ook niet te verlegen, om zelf foto’s te sturen. Wat ik erg onhandig vind is dat lullige regeltje tekst, maak daar een groter blok van. Nu kan je niet goed de tekst als geheel zien. Ook is de verversing van de pagina soms te traag.
Al met al blij met deze site en heb al meer plezier gehad met deze in een week, als met 10 sites in een jaar.

Zed 1 jun 2021
Reageer
B

Geen neppers op Lovezone.nl

Wat mij opvalt is dat ik op Lovezone.nl nog nooit ben benader door een vrouw die haar e-mail geeft en vanuit daar gaat chatten en na een paar dagen om geld vraagt. Veel willen gewoon op de site blijven chatten of anders gewoon via WhatsApp. Komt toch wat beter over dan al die geldwolven uit het oostblok. Grote pluim dan ook naar Lovezone.nl dat ze deze leden kunnen weren! Heb al gekke dingen meegemaakt kan ik jullie vertellen en ben dan ook blij dat hier tegen opgetreden wordt.
Als je een beetje je best doet en elke dag wat gaat chatten dan heb je zo een paar dates. Ik kan natuurlijk niet voor iedereen spreken maar zo is het bij mij wel gegaan.

Bas Veening 14 mei 2021
Reageer
Lovezone

Hallo Bas,

Heel fijn om te lezen dat onze klantenservice haar werk goed verricht! We doen er inderdaad alles aan om alleen echte Nederlandse en Belgische profielen toe te laten tot de website.

Met vriendelijke groet,
Lovezone klantenservice

Lovezone 14 mei 2021
L

Kost wat maar dan heb je ook wat

Zoals de titel aangeeft, zo sta ik er ook in. Een datingsite die niet de goedkoopste is (29 euro per maand), net zo duur als de oudere datingsites (lees: pepper, lexa, relatieplanet). Na maanden gebruik te hebben gemaakt van Lovezone, waarbij ik 4 ontmoetingen heb gehad met mannen waarvan ik dacht, dit kan wel wat worden.... Kan ik wel melden dat ik er aardig wat tijd aan heb geschonken. Moet eigenlijk ook wel als je hebt betaald voor een lange periode.

De hamvraag: is Lovezone het waard? ja... Zeker.. Je moet er wel wat tijd in steken want veel mannen zijn er alleen voor een pleziertje en het merendeel heeft zelfs niet betaald en kan niet eens chatten. Die loeren als domme ganzen elke dag 10 keer op je profiel... Get a life denk ik dan.
Ik geef Lovezone 4 van de 5 sterretjes. Wanneer jullie maken dat zinloze mannen mijn profiel niet meer bekijken wijzig ik het naar 5 van de 5. ;)

Kusjes Lisanne

Lisanne Voortsema 9 mei 2021
Reageer
M

Hopelijk was ik niet 1 van die zinloze mannen Lisanne. Wat is je profiel? Ps. Zitten ook genoeg vrouwen op die niet willen afspreken. Althans, die reageren gewoon niet. Terwijl je zal denken dat het wel zo respectvol is om even wat van je te laten horen. Al is het maar dat je geen interesse hebt.

Monster Jam 9 mei 2021
Lovezone

Hallo Lisanne,

Wat fijn om te horen dat we in ieder een waardering van 4 sterren krijgen! Helaas kunnen we niet garanderen dat 'zinloze mannen' jouw profiel niet meer gaan bekijken. Iedereen is namelijk welkom op Lovezone.nl.
Wellicht een goed idee om die betreffende mannen te blokkeren.

Met vriendelijke groet,
Lovezone klantenservice

Lovezone 9 mei 2021
M

Lovezone geen klachten

Mij is gevraagd een review over Lovezone te plaatsen, bij deze. Ik ben al enkele jaren lid van Lovezone omdat het goed voelt. Ze gooiden neppers er gelijk af. Er komen dagelijks best veel nieuwe leden en je chat vrij snel met iemand. Ik heb in al die tijd een stuk of wat dates gehad. Het heeft nooit doorgezet tot een daadwerkelijke relatie. Met veel vrouwen chat ik vrijwel dagelijks en we wachten totdat we een vaccin hebben gehad om daarna een drankje te gaan doen, veilig en wel. Het mooie aan Lovezone is dat wanneer je VIP is verlopen, dit niet automatisch verlengd word. Je moet dan zelf een nieuwe betaling afronden om weer VIP te worden. Ik hou er namelijk niet van als een bedrijf zomaar geld van mijn rekening haalt. Dus eigenlijk helemaal geen klachten. Ga zo door!

Matthias 14 apr 2021
Reageer
Lovezone

Bedankt voor je review Matthias! We doen er alles aan, om het onze leden zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Met vriendelijke groet,
Lovezone klantenservice

Lovezone 6 mei 2021
W

Mijn eerlijke gedachte over Lovezone dating

Een datingsite met een uitstekende service waarbij de klantenservice zeer snel reageert. Er zijn honderdduizenden leden waarvan enkele duizenden actief op de website. Je moet wel goed kijken of iemand een kroontje voor de naam heeft want anders kan diegene niet praten en hoef je daar dus ook geen berichtje heen te sturen. Zijn genoeg mannen die serieus zoekend zijn naar een relatie. Daar word ik als vrouw toch wel blij van om te zien!!! Helaas moet je betalen om chatberichten te kunnen versturen, het is niet net als Badoo bijv dat het gratis kan.
Dus enerzijds heel fijn dat er heel veel actieve leden zijn. Jammer dat je ervoor moet betalen. Eerlijk is eerlijk, het zijn de kosten zeker waard want ik heb in korte tijd meerdere ontmoetingen gehad, zelfs in deze barre tijd!!

Groetjes Kim

Wendy 30 mrt 2021
Reageer
Lovezone

Hallo Wendy,

We zijn inderdaad geen gratis datingsite. Wel hebben we een 24/7 klantenservice en keuren we ieder profiel handmatig om zo de kans op een date voor onze klanten zeer te vergroten.

Met vriendelijke groet,
Lovezone klantenservice

Lovezone 6 mei 2021
K

Lovezone verificatie en gekke leden

Hallo mensen,

Mijn ervaringen op Lovezone zullen je verbazen. Enerzijds zijn er leuke mannen die leuk met je willen chatten en vanuit daar uiteindelijk een ontmoeting mee willen forceren. Erg leuk en ik chat dan ook graag met een handje vol mensen op de website.
Er zijn HELAAS ook veel te veel mannen die het alleen doen om een seksdate te krijgen en zelfs soms een gesprek beginnen met een foto van hun geslachtsdeel. Komt vaker voor dat je denkt. Je maakt er in ieder geval wel wat mee.
Heb 1 keer meegemaakt dat een ander lid me blijkbaar had aangemeld bij de klantenservice, diegene dacht dat ik een nep profiel zou zijn. Moest ik mij verifiëren per mail aan de klantenservice. Uiteindelijk natuurlijk gedaan en het is goed dat Lovezone er zo goed op zit. Het is wel te gek voor woorden dat mensen je blijkbaar zomaar voor een nep profiel betichten terwijl ik, net als alle anderen, rijkelijk betaal voor de dienst.

Dus enerzijds is het een prima datingsite. Anderzijds mogen andere leden wel eens beter op mijn profiel kijken. Daarop staat dat ik een relatie zoek, geen foto's van pielemuizen.

Kim 7 mrt 2021
Reageer
Lovezone

Wat leuk om te horen Kim! Er gebeuren soms gekke dingen op datingsites en zeker ook op Lovezone.nl. Als iemand je ontrustende berichten stuurt, kan je iemand altijd blokkeren. Ook is het verstandig om dit te melden bij de klantenservice als het vaker gebeurd.

Met vriendelijke groet,
Lovezone klantenservice

Lovezone 6 mei 2021
L

Veel mannen hebben geen manieren

Laat ik duidelijk zijn dat ik zeer blij ben over de datingsite Lovezone.nl in het algemeen. De prijzen zijn eerlijk, je zit nergens aan vast en er zijn veel leuke mannen op te vinden. Het gekke is dat er best veel mannen, met erg leuke profielfoto's, niet reageren. Ik heb gevraagd of de profielfoto recent is, geen reactie. Ik vroeg of ze dan misschien Engels spraken, weer geen reactie. Zijn dit nep accounts of hoe moet ik dit zien? Het feit dat ze zich registreren, een profielfoto uploaden en allerlei informatie invullen om daarna niet te reageren is toch gek? Vind het heel respectloos om gewoon totaal niet te reageren maar wel elke keer mijn profiel te bekijken.

Laura 18 feb 2021
Reageer
Lovezone

Hallo Laura,

Waarschijnlijk hebben deze mannen geen VIP pakket aangeschaft. Hierdoor kunnen ze geen tekstberichten versturen in de chat. Je kan zien aan het gele kroontje voor de profielnaam of iemand een VIP account geactiveerd heeft.
Op deze manier kan je gemakkelijk de serieus zoekende leden van de onserieuze scheiden.

Met vriendelijke groet,
Lovezone Klantenservice

Lovezone 18 feb 2021
M

Beste Laura,
Er zijn mannen die wel betaald hebben om een vip account te hebben maar worden verbannen door de site omdat ze het woord " lokvogel " gebruikt hebben in een zin tegen een dame hier??
De klantenservice vind dit een reden om mensen te verbanen en hun vip op inactief te zetten.

Lieve groetjes van mikehart
Alias Mickey uit brasschaat België 💋

Mickey 18 feb 2021
R

Heb het 1 keer gehad een maand maar niemand wilde afspreken 30 voor niks betaald geen success vond ik ga me ook verwijderen

Rob 18 feb 2021
B

Laura,

De uitleg klopt als je wat creatief bent en de inlognaam even opzoekt dan kan je ook in contact komen. Ik twijfel zelf ook of de profielen echt zijn.
Mogelijk dat ik toch een account ga maken voor een maand.

Groetjes Barry

Barry 18 feb 2021
Q

Hallo, ik ben niet geabonneerd op de VIP-functie, ik weet niet of mijn berichten binnenkomen of de antwoorden die ik verstuur

Qusay 18 feb 2021
B

Hellbarry excuses Laura weet niet of je profiel echt is.
Live date is beter

Barry 18 feb 2021
J

Klopt heb helaas geen vip maar volgende week heb ik Laura dus je kan gewoon je 06 door geven

Jonny28 18 feb 2021
j

Tijdsbeleving als pure wiskunde ,zeer goede reactie ,ga zo door xxx

jgf le noble 18 feb 2021
K

Waarschijnlijk hebben deze mannen toch geen VIP pakket aangeschaft inderdaad, dus ja dan kunnen zo ook niet reageren helaas, en misschien zijn er mannen die een gezaamlijke rekening hebben

Kerel 18 feb 2021
L

Nou wat een reacties ineens. Ik dacht ik stuur een link van deze review naar leuke mannen die niet reageerden op de site en dan krijg ik hier ineens allerlei reacties. Ze kunnen dus wel Nederlands haha. Apart, mijn inbox op de site is leeg en hier heb ik 10 reacties. :P
Als jullie echt serieus zijn dan chat ik graag met jullie. Ps. ik weet sowieso niet wie wie is op basis van jullie namen hier.

Fijne nacht. Kus.

Laura 18 feb 2021
B

Beste Laura',
ik kan wel degelijk Nederlands maar Engels red ik ook prima.
om een keer voor de verandering te kiezen zal ik morgen premium aanschaffen speciaal zodat wij leuk contact kunnen hebben :)

Boembastic 18 feb 2021
J

Dit is een probleem die op elke datingsite present is. Veel leden die niet reageren of gewoon geen interesse tonen. Er zijn gratis sites waar iedereen reageert, dat je 100+ inbox hebt met allerlei gekken. En je hebt sites waar je moet betalen, daar is het beter maar is het wel irritant dat sommige niet reageren. Moet eerlijk bekennen dat Lovezone wel 1 van de betere datingsites is. Dat er wat onserieuze mensen op zitten kan een datingdienst weinig aan doen.

Jacolien 19 feb 2021
J

Hey dit gaat over mij, vind ik echt heel lief, maar had echt niet gehoeven. Ja ik besta echt, en dat ik momenteel niet actief ben op Lovezone, komt door persoonlijke toestanden, dus als ik niet reageer wil niet zeggen dat ik geen interesse heb, dus bij deze SORRY!

John79 19 feb 2021
S

Dag Laura, ik vind je berichtjes fijn. Ik spreek dus ook Nederlands en mijn profielfoto is van mijn laatste vakantie. Ik heb geen VIP en eigenlijk is dat ook wel lastig. Ik twijfel of er iets voor me tussen zit en daarom twijfel ik om die betaling te doen. Mvg, Svenne

Svenne 19 feb 2021
T

LieveLaura, ik ben gewoon een Nederlander, ben sinds kort op Lovezone, om te kijken of dit beter dan Tinder is. Daarom heb ik ook nog geen VIP pakket gepakt. Maar ik heb de indruk, dat Lovezone net als Tinder werkt, alleen geld verdienen. En ik heb dus wel manieren, en zou reageren, als ik het allemaal vertrouwde en als je met me wil chatten 😉

TCR 19 feb 2021
S

Hee Laura. Ik ben nog geen VIP lid. Er zijn zoveel dating sites met alleen nep accounts. Eenmaal betaald wordt er periodiek geld afgeschreven en kom je er met moeite af. Duss... Zo desperate ben ik ook niet. Heb wel een goed gevoel bij Lovezone maar net niet genoeg om daadwerkelijk te betalen.
Groet. Steef.

Steef01 19 feb 2021
H

Klopt Laura, je hebt gelijk, maar ik ben nog niet lang op de site...en weet niet of er wel heel serieuze chatverzoeken zijn, je bent erg jong, dus dat neem ik niet serieus... dom, geen idee.. want mooi ben je wel, maar we schelen wel erg veel.
Dat is dus mijn reden.

Hvsl2019 19 feb 2021
Y

Hallo Laura
Ik heb geen VIP pakket
MVG
Yaani

Yanni 19 feb 2021
L

Nogmaals mensen, jullie hoeven echt niet hier te reageren. Ik stuurde deze review alleen om mijn gevoel kenbaar te maken. Jullie hoeven je ook echt niet te verontschuldigen of iets in die aard. Het lijkt me leuk, als ik een chatbericht naar je hebt gestuurd, om je beter te leren kennen maar niet op een open forum als deze.

Laura 19 feb 2021
W

Hey laura

Nee ik heb geen vip meer. Maar als je een beetje moeite doet kan je mij gewoon via facebook vinden. En nee ik ben niet engels maar kan het wel hoor😉

William speer

William 19 feb 2021
T

Het mannelijke geslacht wordt vaak bedonderd waar we bij staan, niet zo'n heel vreemde reactie dat het gros van de mannen enigzins sceptisch is en dan druk ik me nog voorzichting uit...

Ciao Bella 💋

Teazy 19 feb 2021
E

Ik heb je berichtje met deze link ook ontvangen en ben het met je eens. Al kan ik me ook indenken dat er best wat mannen zijn die geen reactie krijgen van vrouwen die ook niet betalen. Het blijft een lastig concept kan ik me indenken, een gratis datingdienst krijg je allemaal troep en met een betaalde datingdienst kan de helft niet reageren omdat ze het niet zo serieus nemen. Persoonlijk zeg ik: Lovezone slaat de goede weg in. Niemand wil chats ontvangen van iemand die het toch niets boeit.
Gewoon een leuke vent zoeken met een kroontje/sterretje voor de naam, dan reageren ze sowieso wel.

Emily 19 feb 2021
S

Dit is goud. Ik pak mijn popcorn erbij en ga kijken hoe dit zich doorzet. Mensen, de datingsite heeft een chat, maar jullie gaan allemaal hier met elkaar een openbare chat maken? Geweldig. :-D

Die lovezone klantenservice zal wel denken, waar blijven al onze leden? Zitten ze hier hahaha.

Saar 19 feb 2021
K

Ik ben ook net pas lid dus twijfel of ik vip ga worden, omdat er zoveel nep sites zijn.
Maar volgens mij wat ik hier lees en wat ik zie op de site zit het wel goed.

Koelstra 1 mrt 2021
R

Iedereen kan beter hier chatten, is nog gratis ook hahah.. een soort open date forum.. Blijkbaar ben ik niet de enige die er zo over denkt als ik al die reacties hier lees hahaha. De datingwereld kan zo leuk zijn. Mensen die niet willen betalen maar toch alle datingsites afstruinen voor de lol en dan op deze manieren berichtjes sturen, heerlijk! Ik ga hier zo goed op.

Rene 3 jun 2021
T

Oplichters

Goedendag,

Bij deze wil ik iedereen waarschuwen voor de slechte behandeling van klanten door lovezone.

Allereerst werd ik nadat ik VIP dagen had gekocht na twee dagen verwijderd van het platform. De uitleg was dat ik de mailberichten (waarvan je er meerdere per dag krijgt) in de spambox plaatste en dat was slecht voor hun. Dit is echter geen argument om iemand te verwijderen, maar voor lovezone wel, ondanks er niks over staat in de voorwaarden.

Vervolgens werd mij toegezegd dat ik het resterende bedrag terug zou krijgen. Mooi dacht ik, echter heb ik tot nu toe nog niks ontvangen. Sterker nog, ik krijg geen reactie op mails die ik stuur om de betaling te regelen.

Als klap op de vuurpijl word ik via andere social media door een van hun medewerkers benaderd, vanwege het feit dat ze niet op mijn mails mogen reageren. Wat een toestand voor iets wat heel simpel lijkt. Ik weet niet hoe men denkt om te gaan met klanten bij Lovezone, maar dit is echt schandalig.

Groeten,

Tijs van der Plas

Tijs van der Plas 17 feb 2021
Reageer
Lovezone

Hallo Tijs,

Het is jammer dat u het op deze manier hebt ervaren. Wij hebben van alles geprobeerd om het met u op te lossen, er kwam echter van uw geen kant gehoor.

We hopen dat u een datingsite vind die beter bij u past.

Met vriendelijke groet,
Lovezone Klantenservice

Lovezone 17 feb 2021
W

De titel 'oplichters' is wel een zeer aparte keuze. Heeft toch niks met oplichting te maken? Een titel 'mail probleem' of 'slechte behandeling' was al een stuk beter geweest.

Goed dat Lovezone hier gewoon prima op reageert, chapeau.

Wijne 7 mrt 2021
E

Lovezone.nl doet er alls aan nep leden te weren

Ik krijg altijd het idee dat andere datingsites. die werkte met credits (dus betalen per bericht), ervoor hebben gezorgd dat er een grote taboe op datingsites bestaat. Hoe vaak ik wel niet moet zeggen (vooral op andere sites) dat ik een echt persoon ben en dat ik daarvoor echt moet praten als een brugman. Dat is natuurlijk niet leuk. Sommige vragen zelfs of ik een foto wil sturen met een krant van vandaag en ga zo maar door, dan heb ik er al geen zin meer in.

Op Lovezone.nl is dit op de een of andere manier minder. Staat ook overal dat ze er alles aan doen om nep leden te weren. Uiteraard is er altijd weer een man die van een creditsite af komt en roept zonder reden dat ik nep ben. Ach ja, blokkeren die hap. Heb een keer een lid aangegeven waarvan ik dacht dat hij nep was, althans hij zag er wel heel goed uit net als een model. Bleek dus wel echt te zijn, Lovezone.nl handelde wel snel en ging dit voor mij checken en communiceerde dezelfde dag nog terug.

Als ik jullie mannen enkele tips mag geven:

1. Denk niet alleen aan jezelf, daar gaat het vaak al mis.
2. Roep zeker niet uit het niets dat je twijfelt of de andere persoon echt of nep is. Je snapt dat niemand hierop zit te wachten. Iedereen met een kroontje heeft immers betaald met iDeal.
3. Toon interesse.
4. Probeer ervoor te zorgen dat je snel reageert. Je krijgt een e-mail als je een nieuw bericht ontvangt, niet veel moeite om dan even te reageren.
5. Als je een tijdje chat, stuur wat prive afbeeldingen zodat je niet voor verrassingen komt te staan op de date.

Lovezone.nl jullie doen het super. Mag gezegd worden! Hopelijk komt er een tijd dat iedereen er weer van uit gaat dat je vrijwel altijd met echte mensen chat. Tot op heden heb ik bij jullie datingsite de beste ervaring dus die deel ik dan ook. Inmiddels tot meerdere ontmoetingen gekomen met erg leuke mannen!

Emily 7 feb 2021
Reageer
Lovezone

Hallo Emily,

Wij doen er inderdaad alles aan om alleen echte mensen toe te laten op onze dienst. Naar ons idee gaat dit erg goed. Dat we dan zo'n review mogen krijgen worden we erg blij van.

Met vriendelijke groet,
Lovezone klantenservice

Lovezone 7 feb 2021
F

Ben het hier wel mee eens, een datingsite met een 24 / 7 monitoring. Zelfs de klantenservice is midden in de nacht aanspreekbaar.

Freekie 13 feb 2021
M

Nieuwe vriendin ontmoet op Lovezone.nl

Hele fijne datingsite waar ik mijn nieuwe vriendin heb leren kennen.

Het welbekende gedoe met corona werd mijn vorige relatie teveel, we zaten elkaar teveel op de lip waardoor het spaak liep. Toen op internet gezocht naar een goede datingsite. Kwam ik uiteindelijk uit op Lovezone.nl. De eerste dag na registratie had ik al 2 keer gezien dat een vrouw mijn profiel had bezocht maar telkens zei ze niets. De volgende dag heb ik VIP gekocht en ben ik maar het gesprek gestart. Nu 2 maanden later hebben we een relatie gekregen.

Lovezone bedankt. Pluim voor jullie!

Man uit Spakenburg 3 feb 2021
Reageer
Lovezone

Hallo heer uit Spakenburg,

Bedankt voor uw review. We zijn blij dat we iets hebben kunnen bijdragen aan uw liefdesleven.

Met vriendelijke groet,
Lovezone klantenservice

Lovezone 3 feb 2021
K

mijn ervaringen met Lovezone

Beste mensen,

Lovezone is zo fake als het maar kan zijn. één jaar lang ben ik lid geweest en de eerste weken was van waaw, zo veel contacten. Al snel had ik het patroon al door.
1 vrouwen spreken je aan tonen interesse en willen met je praten.
2 dus je koopt een vip anders kan je niet antwoorden
3 je bent vip en plots willen de vrouwen niet echt meer praten maar alleen maar foto's sturen.
4 je koopt diamantjes en je stuurt wat foto's heen en weer
dit wordt al gauw heel erg saai zeker als je door hebt hoe alles hier werkt.
Opmerkelijk is ook dat de vrouwen niet meer weten wat jullie een week geleden over hebben zitten en de script loopt weer.
1....
2....
3....
4....
ze sturen je telkens de zelfde foto's stellen dezelfde vragen.

Ik vat alles nog eens kort samen:
je bent geen vip >> iedereen spreekt je aan
je wordt vip >> niemand wil chatten, iedereen wil foto's sturen. foto's foto's foto's
je koopt diamantjes >> iedereen stuurt hun hele album dat je al natuurlijk al hebt gezien.

Ik werd van lovezone gekickt omdat ik 1 vraagstelde over dit patroon
mijn vip en diamantjes gewoon verdwenen
mijn advies
Blijf hier weg
heel erg duur voor iets dat totaal fake is.

Kris 23 jan 2021
Reageer
Lovezone

Hallo Kris,

Erg jammer dat u zo over onze dienst denkt. Wat mensen naar u sturen in de chat is aan hen, hier kunnen we niets aan doen.

We zien helaas geen account van u op Lovezone, ook is er geen contact geweest met de klantenservice. Kunt u ons mailen om dit geschil op te lossen?

Met vriendelijke groet,
Lovezone klantenservice

Lovezone 3 feb 2021
h

ervaring over lovezone

zeer goede datingsite zonder teveel poespas. hiermee bedoel ik dat er niet veel opties zijn maar alle functies wat je nodig hebt dat is er wel. heel veel vrouwen die contact zoeken of je profiel bekijken al voordat je betaald. dit heeft me er toe aangezet om ook eens te betalen voor een maand om onbeperkt te kunnen chatten. was heel leuk en heb er meerdere leuke contacten aan over gehouden. mijn lidmaatschap is gisteren afgelopen. ik ga eind deze maand nog eens een maandpakket kopen als ik mijn loon heb gekregen. heb gevraagd aan de klantenservice of ze me een testpakket konden geven maar dit deden ze helaas niet. ik moet nu wachten totdat mijn loon er is en dat duurt nog minimaal een week vandaar snap het ook wel dat ze dat niet doen toch wel jammer. wel goed dat er niet automatisch geld van mijn rekening werd gehaald toen mijn maand afgelopen was.

harmen 14 jan 2021
Reageer
J

Ik hoop voor je dat Lovezone automatisch hoofdletters aan je berichten toevoegt op de chat. Die dames zullen wel denken haha. Nee, prima review Harmen, top. Ben het er 100% mee eens.

Julian 14 jan 2021
Lovezone

Hallo Harmen,

Blij om te lezen dat je blij bent met onze datingsite.
We kunnen helaas geen gratis pakketten weggeven als iemand hierom vraagt, dan moeten we dat aan iedereen geven namelijk.

Met vriendelijke groet,
Lovezone klantenservice

Lovezone 14 jan 2021
J

Waarom nog een x betalen Herman?
Na een maand had je toch al verder kunnen chatten met de dames via WhatsApp of mail of genoeg gratis apps die anoniem zijn en waar je geen telefoon nummer hoeft te delen met elkaar

Jef 16 sep 2021
h

omdat ik nog niet met iedereen had kunnen chatten en ook nog niet iedereen mijn prive gegevens had gegeven. ik zag steeds weer nieuw vrouwelijk schoon. heb inmiddels geen account meer trouwens.

harmen 16 sep 2021
D

Niet aan te raden

De site leek me een perfecte site om iemand te vinden. Na wat reviews te lezen besloten een lidmaatschap af te sluiten, alles prima en in orde totdat het 1e gesprek begon ik kreeg iemand waarvan ik de indruk kreeg dat ze foto's wou maar dan wel foto's op een bepaalde manier, nadat ik aangaf dat ik daar niet aan deed werd ik meteen beschuldigd dat ik fake zou zijn en vervolgens word er een klacht ingediend, uiteraard zelf gelijk contact opgenomen met de klantenservice aangezien volgens hun dingen onderzocht zouden worden en zelf ook aangegeven dat ik iets niet vertrouwde ipv het netjes op te lossen word je letterlijk meteen verwijderd en je krijgt te horen "we gaan niet in discussie je kan je profiel verwijderen" ze storten wel je geld terug daar niet van maar onderzocht ? Zeer zeker niet de melding zou zijn dat ik nep zou zijn, bewijs en uitleg gestuurd inclusief screenshots maar daar word dan niks mee gedaan. Dus het lijkt er meer op dat wanneer je niet mee werkt aan wat er word gevraagd dan word je verwijderd. Helaas zeer jammer want het leek me een goede site.

Davy 13 jan 2021
Reageer
Lovezone

Hallo Davy,

Zoals reeds aangegeven in de mail is het een spijtige situatie. We gaan hier niet publiekelijk op uw klacht reageren, hiervoor kunt u ons weder maal een mail sturen indien gewenst. U krijgt uw geld terug en we hopen dat u een datingsite vind die beter bij u past.

Met vriendelijke groet,
Lovezone klantenservice

Lovezone 13 jan 2021
D

Lovezone leek me inderdaad eindelijk een betrouwbare site, dat is juist ook de reden dat ik een vip abbo afsluit dat doe ik niet snel, het is fijn dat er op nep profielen gecontroleerd word, daar hoor je me niet over maar stuur jullie bewijs dat ik niet een nep profiel ben en dat het misschien miscommunicatie was, maar alsnog ben je de gebeten hond en word er advies gegeven om dan maar je profiel te verwijderen, dat je je geld terug krijgt prijst jullie maar niet de manier hoe het gelopen is

Davy 13 jan 2021
Beste datingsites

Dit zijn de beste datingsites van december 2022.

Over Lovezone

Lovezone.nl is een van de toppers van dit moment. Er zijn louter positieve reviews en ervaringen te vinden over deze populaire datingsite. Daarbij scoort de datingsite op alles goed qua gebruikersgemak, actieve leden aantal en prijs/kwaliteit verhouding. Voor 29,99 kan je al onbeperkt contact leggen met andere leden op Lovezone.

  • Geverifieerd bedrijf