Hearts

Bezoek Hearts

Lid van Reviews.nl


Reviews (8)

 • Hans Katoen

  Hearts verouderd en duur

  Een verouderde datingsite met zeer weinig opties. Ook moet je vrij veel betalen om gebruik te maken van deze datingsite. Het goedkoopste pakket kost al gauw 30 euro. Dat heeft niet iedereen zo in z'n binnenzak lijkt me. Kwalijke zaak. Er zijn veel gratis sites als Tinder en Badoo wat me dan meer aantrekt. Tip voor Hearts: geef een nieuw lid enkele dagen om een stukje van de taart te proeven.

  Hearts heeft gereageerd

  Hans Katoen 6 mei 2021

 • Dennis

  Proef abonnement optie

  Datingsite valt wel tegen, je betaald 30 euro en dan moet je nog maar afwachten of je wel reactie krijgt want zonder abonnement kan je niet chatten. Oftewel je betaald vooraf en je weet niet of je wel een date krijgt. Ik zal het wel fijn vinden als Hearts een proefperiode zou doen waarbij je bijvoorbeeld een week gratis abonnement krijgt om het uit te proberen.

  Dennis 29 jul 2020

 • Bianca

  Hearts Hearst toeval

  Ik kwam per toeval op Hearts terecht, want ik was eigenlijk op zoek naar Hearst en maakte een type fout. Maar aangezien ik single ben pakte dit goed uit en heb ik me er aangemeld. Nooit gedacht dat ik het zo leuk zou vinden en dat ik zo veel nieuwe en leuke mensen zou ontmoeten. Hearts is een redelijk goedkope datingsite en je kunt er zelfs voor kiezen om niet te betalen, maar dan zijn de mogelijkheden iets te beperkt naar mijn smaak. Wanneer ik een beetje geld betaal per maand kun je onbeperkt chatten en je kunt er zelfs foto's op sturen.

  Bianca 14 jun 2020

 • Luuk

  Hearts klacht

  Altijd op andere datingsites gezeten en altijd slechte ervaringen gehad.
  Nu op Hearts en eindelijk iets wat werkt zoals het zou moeten.
  Ik heb wel een kleine klacht en dat is dat er zo veel mensen op zitten.
  Jong oud, man vrouw, alles is en je moet zo flink zoeken voor je een leuke match hebt gevonden.
  Maar dat is een luxe probleem dat snap ik ook.

  Luuk 6 jun 2020

 • Leo

  Datingsite voor jong en oud

  Tegenwoordig zie je steeds meer van slaat jonge grut op datingsites komen. Dat is voor mijn niet handig want ik ben al behoorlijk op leeftijd dus die jonge grietjes zitten echt niet op mij te wachten.

  Het mooie aan hearts is dat deze Website echt voor jong en oud is. Je hebt hier veel jonge daters maar ook meer dan genoeg mannen en vrouwen van mijn leeftijd. Zo is er altijd voor iedereen wel een leuke match, hoe oud je ook bent

  Leo 31 mei 2020

 • Henk Bos

  Hearts.nl ervaring goed

  Was al vergeten dat ik een profiel had aangemaakt op hearts.nl! Had dit enkele jaren geleden gemaakt en sindsdien is het er een beetje bij in geschoten denk ik. Kreeg plots een mail dat iemand mijn profiel had bezocht dus even weer kijken dacht ik. In de coronatijd heb ik veel meer tijd omdat ik mijn baan ben verloren dus dacht ik ga er even voor betalen. Kon een maand chatten en heb in die maand 2 leuke vrouwen leren kennen die ik in het echt heb mogen ontmoeten voor een bakje koffie. Mijn Vip is reeds afgelopen en ik denk erover nogmaals een betaling te doen want vind het wel erg leuk en krijg veel berichtjes toegestuurd van vrouwen die ook thuis zitten wegens corona. Zal wel een goede tijd zijn voor datingsites op het moment.

  Henk Bos 22 mei 2020

 • Thirzas

  Verschil mannen en vrouwen

  Alle mannen zijn hetzelfde, ze houden totaal geen rekening met de gevoelens van mij en andere vrouwen.
  Dat is hier helaas niet anders, het is allemaal platonisch en zodra wij meer willen, dan zijn zij degenen die de boot af houden.
  Ik zou willen dat ik in contact kon komen met gevoelige mannen, die hetzelfde willen als ik.

  Thirzas 11 apr 2020

 • Quido

  Eerste review over Hearts.nl

  Ik ben blijkbaar de eerste die een review over datingwebsite Hearts.nl mag schrijven op dit forum. Hearts bestaat toch al heel erg lang of ben ik nou gek? Weet nog goed dat ik hier mijn eerste vriendin heb ontmoet. Ze wilde afspreken in een kroeg bij haar in de buurt omdat ze dat veilig vond, prima dus, kom ik de kroeg binnen, staat mevrouw daar met 5 vriendinnen.... Lekker dan. Na een half uurtje zijn we naar haar huis gegaan. Eind goed al goed!

  Quido 8 apr 2020