Hearts

Hearts

3.3 reviewscore • 13 reviews
M

Verdachte site

Zo lang ik een niet betaald abonnement had kreeg ik vele vele berichtjes van iets te mooie mannen. Bij Googlen van foto's van deze mannen vond ik ook foto's terug van fotomodellen. Zodra ik 1 maand abonnement had betaald gaf niemand meer thuis. Hoogst verdacht. Gemaild met deklantenservice die al direct nadat 1 lid mij had geblokkeerd (omdat ik navraag deed en mijn achterdocht uitsprak) ook gelijk al op de hoogte was van het blokkeren. Hetgeen mijn vermoeden van bedrog alleen maar versterkt.

Mar 1 okt 2023
Reageer
H

Proefabonnement

Misschien een idee voor jullie!! Als jullie misschien aan proef abonnement aanbieden voor maand! Zodat er rustig over na gedacht kan worden of jullie die 30euro wel waard zijn!! Er zijn veel oplichters die net als jullie gelijk de volle pond rekenen! Met een proef abonnement komt het iets betrouwbaarder over lijkt mijn. Ik hoop dat jullie er voordeel uithalen

Herman 28 apr 2023
Reageer
C

Niet bereikbaar per mail

Ik heb me aangemeld en binnen 24 uur weer afgemeld. Zoals volgens de regels kan. Toch krijg ik steeds mails over wie mijn profiel bezoekt. Ik heb niet eens profiel aangemaakt. In de mails hierover die Hearts mij stuurt staat dat je deze niet kunt per mail beantwoorden en een link naar een e-mailadres waar je wel op kunt mailen. Niet dus. Werkt niet.

Christa Mieras 5 jan 2023
Reageer
R

Vraag om een review dus bij deze

Ik kreeg een mail van Hearts of ik een review wilde schrijven. Dat wil ik natuurlijk wel want ik heb nu maanden lang een account gehad op Hearts, deels betaald en deels onbetaald. Onbetaald kan je niks, niet chatten, alleen chatberichten lezen maar daar heb je vrij weinig aan. Als je echt een date wilt plannen moet je betalen, kost je 30 euro per maand en dan kan je onbeperkt chatten want in principe wel fair is, 1 euro per dag. Veel vrouwen, vriendelijke vrouwen maar ook vrouwen die alleen in zijn voor seks, wat jongere vooral. Ik ben open minded maar ben vooral op zoek naar een leuke relatie. Helaas nog niet gevonden maar wel veel leuke gesprekken en ook ontmoetingen gehad in de loop der tijd. Ik geef de website 4 van de 5 sterren. Ze doen er ook veel aan om nep leden te weren want soms heb ik een bericht in mijn inbox die dan gemarkeerd staat als spam. Dus ze doen er wel alles aan om spammers en nep leden te weren.

Roelof 2 dec 2022
Reageer
J

Goede datingsite

Ik vind Hearts wel een goede datingsite, snap ook niet waarom er zoveel negatiefs over geschreven is op sommige reviews. Zie gelukkig ook wel veel positieve maar als je negatief bent over een datingsite ligt het toch vaak aan jezelf. Ik kreeg een e-mail van Hearts om een review te schrijven dus bij deze. Vind het jammer dat er geen app van is maar qua ledenaantal is er niks te klagen. Ik heb dagelijks meerdere gesprekken met leuke dames en heb ook al 2 keer een date mogen hebben.

Jan 18 okt 2022
Reageer
H

Hearts verouderd en duur

Een verouderde datingsite met zeer weinig opties. Ook moet je vrij veel betalen om gebruik te maken van deze datingsite. Het goedkoopste pakket kost al gauw 30 euro. Dat heeft niet iedereen zo in z'n binnenzak lijkt me. Kwalijke zaak. Er zijn veel gratis sites als Tinder en Badoo wat me dan meer aantrekt. Tip voor Hearts: geef een nieuw lid enkele dagen om een stukje van de taart te proeven.

Hans Katoen 6 mei 2021
T

Ga dan lekker naar Badoo en Tinder als Hearts je niet aan staat. ;) Tip voor jou.

Tienus 6 mei 2021
E

Iemand die vraagt om gratis dagen op een datingsite is zelf niet serieus zoekend is mijn mening. Als je echt wilt afspreken en mensen wilt leren kennen, zal je wel betalen voor de dienst. Die overigens bij Hearts prima is.

Esme 6 mei 2021
Hearts

Hallo Hans,

Het is voor ons helaas niet mogelijk om iedereen enkele gratis VIP dagen te geven of anderzijds te werken met een x aantal gratis berichten per dag. Dit hebben we in het verleden overwogen en zelfs een paar dagen getest. Dit tot onbegrip van de betaalde leden, die een paar berichtjes kregen van de gratis leden, die daarna weer offline gingen omdat ze niet meer konden sturen. Dit is voor niemand prettig.

Badoo en Tinder zijn beide goede dating apps. We hopen dat u daar vind wat u zoekt.

Met vriendelijke groet,
Hearts.nl

Hearts 6 mei 2021
E

Goed gereageerd Hearts! Top dat jullie op dit soort reviews reageren om dingen te verduidelijken!

Esme 7 mei 2021
B

Ik ben het wel eens met meneer Katoen. Wat gratis spulletjes is niet verkeerd. Die datingsites barsten van het geld. Laat ze maar eens wat terug geven.

Bastiaan 7 mei 2021
T

Op Tinder en Badoo (de gratis datingdiensten) heb je veel meer last van nep accounts en mensen die je geld afhandig proberen te maken. Hearts is beter maar ook duurder. Dacht ik vul mijn reactie nog even aan.

Tienus 7 mei 2021
M

Beter gewoon Lexa of Pepper. Veel echte, vooral oude vrouwen op zoek naar een relatie of avontuur. Geloof me, als je een oudere vrouw wilt moet je daar zijn. Hearts heb ik een tijdje geprobeerd maar weinig die echt durven te daten.

Marcel 7 mei 2021
L

Geloof het of niet maar ik krijg meer reacties op Hearts dan op Tinder. Althans, op Tinder zegt iedereen hoi, hallo, soms vragen ze of alles goed gaat en daar stokt het altijd. Op Hearts en ook op Lexa heb je wel echte gesprekken.

Lisanne Voortsema 8 mei 2021
L

Best een redelijke datingsite al vind ik dat het al wel redelijk verouderd is en je hebt weinig opties.

Leon 9 mei 2021
L

Om nog even aan te vullen: er zijn maar weinig goede datingsites. Hearts is prima maar niet meer dan dat. Tinder en Badoo zijn gratis maar zitten vol met neppers + dat je daar amper reactie krijgt. Tja zeg het maar.

Leon 9 mei 2021
T

Voor elke datingsite betaal je al gauw 30 euro per maand. Kan je beter een goed avondje voor naar de kroeg toch?

Tienus 9 mei 2021
T

Inderdaad wel goed dat Hearts zo goed reageert! Ik had ook eens een mail gehad dat ik een review over hen kon schrijven. Nooit gedaan dus reageer hier maar een paar keer op. Heb ik mijn taak als burger weer gedaan.

Tienus 9 mei 2021
E

Zijn weinig datingsites waar ik zoveel chatberichten krijg van mannen die daadwerkelijk op zoek zijn naar een date i.p.v. alleen op zoek naar s*ks. Mag ook wel eens gezegd worden!

Esme 9 mei 2021
D

Proef abonnement optie

Datingsite valt wel tegen, je betaald 30 euro en dan moet je nog maar afwachten of je wel reactie krijgt want zonder abonnement kan je niet chatten. Oftewel je betaald vooraf en je weet niet of je wel een date krijgt. Ik zal het wel fijn vinden als Hearts een proefperiode zou doen waarbij je bijvoorbeeld een week gratis abonnement krijgt om het uit te proberen.

Dennis 29 jul 2020
F

Dit kan nooit uit. Dan maakt ieder persoon na die proefperiode (week?) een nieuw account aan om zo nogmaals gratis gebruik te kunnen maken van de website. Ik vind Hearts.nl een prima datingsite waarbij een date wel goed te verkrijgen is als je er wat tijd en energie in steekt.

Ferdinand 29 jul 2020
B

Hearts Hearst toeval

Ik kwam per toeval op Hearts terecht, want ik was eigenlijk op zoek naar Hearst en maakte een type fout. Maar aangezien ik single ben pakte dit goed uit en heb ik me er aangemeld. Nooit gedacht dat ik het zo leuk zou vinden en dat ik zo veel nieuwe en leuke mensen zou ontmoeten. Hearts is een redelijk goedkope datingsite en je kunt er zelfs voor kiezen om niet te betalen, maar dan zijn de mogelijkheden iets te beperkt naar mijn smaak. Wanneer ik een beetje geld betaal per maand kun je onbeperkt chatten en je kunt er zelfs foto's op sturen.

Bianca 14 jun 2020
Reageer
L

Hearts klacht

Altijd op andere datingsites gezeten en altijd slechte ervaringen gehad.
Nu op Hearts en eindelijk iets wat werkt zoals het zou moeten.
Ik heb wel een kleine klacht en dat is dat er zo veel mensen op zitten.
Jong oud, man vrouw, alles is en je moet zo flink zoeken voor je een leuke match hebt gevonden.
Maar dat is een luxe probleem dat snap ik ook.

Luuk 6 jun 2020
Reageer
L

Datingsite voor jong en oud

Tegenwoordig zie je steeds meer van slaat jonge grut op datingsites komen. Dat is voor mijn niet handig want ik ben al behoorlijk op leeftijd dus die jonge grietjes zitten echt niet op mij te wachten.

Het mooie aan hearts is dat deze Website echt voor jong en oud is. Je hebt hier veel jonge daters maar ook meer dan genoeg mannen en vrouwen van mijn leeftijd. Zo is er altijd voor iedereen wel een leuke match, hoe oud je ook bent

Leo 31 mei 2020
Reageer
H

Hearts.nl ervaring goed

Was al vergeten dat ik een profiel had aangemaakt op hearts.nl! Had dit enkele jaren geleden gemaakt en sindsdien is het er een beetje bij in geschoten denk ik. Kreeg plots een mail dat iemand mijn profiel had bezocht dus even weer kijken dacht ik. In de coronatijd heb ik veel meer tijd omdat ik mijn baan ben verloren dus dacht ik ga er even voor betalen. Kon een maand chatten en heb in die maand 2 leuke vrouwen leren kennen die ik in het echt heb mogen ontmoeten voor een bakje koffie. Mijn Vip is reeds afgelopen en ik denk erover nogmaals een betaling te doen want vind het wel erg leuk en krijg veel berichtjes toegestuurd van vrouwen die ook thuis zitten wegens corona. Zal wel een goede tijd zijn voor datingsites op het moment.

Henk Bos 22 mei 2020
Reageer
T

Verschil mannen en vrouwen

Alle mannen zijn hetzelfde, ze houden totaal geen rekening met de gevoelens van mij en andere vrouwen.
Dat is hier helaas niet anders, het is allemaal platonisch en zodra wij meer willen, dan zijn zij degenen die de boot af houden.
Ik zou willen dat ik in contact kon komen met gevoelige mannen, die hetzelfde willen als ik.

Thirzas 11 apr 2020
Reageer
Q

Eerste review over Hearts.nl

Ik ben blijkbaar de eerste die een review over datingwebsite Hearts.nl mag schrijven op dit forum. Hearts bestaat toch al heel erg lang of ben ik nou gek? Weet nog goed dat ik hier mijn eerste vriendin heb ontmoet. Ze wilde afspreken in een kroeg bij haar in de buurt omdat ze dat veilig vond, prima dus, kom ik de kroeg binnen, staat mevrouw daar met 5 vriendinnen.... Lekker dan. Na een half uurtje zijn we naar haar huis gegaan. Eind goed al goed!

Quido 8 apr 2020
Reageer
Beste datingsites

Dit zijn de beste datingsites van mei 2024.

Over Hearts

Ben je op zoek naar een leuke date, een vaste relatie of een fijne vriendschap? Bij Hearts kun je het snel en gemakkelijk vinden. Als je je registreert kun je op je gemak rondkijken welke members er zijn en wie eventueel bij jou past. Die kun je een berichtje sturen of geef een virtueel bloemetje aan iemand die je graag beter wilt leren kennen. Met diamanten kun je ook je eigen profiel extra in het zonnetje zetten voor 24 uur. Dat zal gegarandeerd meer profielbezoekers opleveren. En wie weet ook de leuke match waar je naar op zoek bent.

  • Geverifieerd bedrijf
  • Datingsites
  • https://www.hearts.nl
  • klantenservice@hearts.nl