Lexa

Lexa

1.3 reviewscore • 22 reviews
P

Vreemd

Als ik een dame like en zij liket mij ook wordt haar account plots gemarkeerd als verdacht. Weinig dames reageren überhaupt niet op je bericht kreeg veel likes uit Afrika of Verweggistan. Zelf een geval van oplichting over kosten voor een verhuizing ze had foto's van een erotische site. Nee valt zwaar tegen.

Peter 16 apr 2024
Reageer
D

Lexa is gevallen

Lexa was altijd al middelmatig omdat je er als gratis lid HELEMAAL NIETS kan maar nu hebben ze het zo ver geschopt dat je zelfs geen ledenlijst meer hebt. Je kan niet door de leden bladeren en alles gaat alleen nog via een like spel waarbij zelfs een limiet per dag is. Ongelofelijk wat een slechte site en het is nu dus helemaal niet meer mogelijk om hier een date te krijgen. Heb ooit wel betaald maar ook dan krijg je niet heel veel gesprekken. Omdat de tegenpartij die niet betaald dus ook niet kan reageren. Lexa is, voor zover ik ook kan zien op andere reviewsites, de slechtste datingsite van NL. Alle groten vallen door de apps die beter werken en deels ook gratis zijn.

Deen 20 feb 2024
Reageer
H

Wat een fake

Profielen van likes en contacten verdwijnen als sneeuw voor de zon
Dacht contact te hebben met een leuke Nederlandse vrouw. E-mail adressen uitgewisseld wat ik nooit had moeten doen, blijkt ze een andere naam te hebben en uit Kazachstan te komen…
Hans

Hans 22 nov 2023
R

Beste hans,

Was het email adres van die dame toevallig elvu****@outlook.com? Heb namelijk precies dezelfde ervaring gehad.

Ik hoor het graag van je.

R. Oosterlen 12 dec 2023
H

Hoi,
Nee het is een gmail adres, maar er zullen er meer zijn. Ik heb gelezen dat buitenlandse datingsides profielen overnemen en zo kom je dus in contact met iemand uit verwegistan. Kwalijke zaak. Dat zou Lexa toch moeten voorkomen .
Heb voor jou ook een vraag: als je een like krijgt en je reageert, hoor je dan wat terug.? Het gebeurt bij mij ook dat dat profiel plots niet meer bestaat

Groetjes
Hans

Hans 12 dec 2023
E

Gebeurd meer dan je lief is.. Lexa doet er niks aan en is hetzelfde als Ourtime. Ook nooit geld overmaken en nooit snel overgaan naar andere apps of mails want daar kunnen ze vrijuit gaan!

Em 13 dec 2023
R

Hoi Hans,

Toevallig had ik een idd een like, na meerdere reacties werd het opeens stil. Toen heb ik ook geprobeerd een afspraak te maken, waarbij ik een positieve reactie kreeg. Daarna was het helemaal stil.

Nu krijg ik ook het gevoel dat Lexa minder betrouwbaar is. Terwijl ik een tijd terug best een leuke date had via Lexa. Vandaag de dag zijn datingsites speeltuinen voor Scammers. Geen site uitgezonderd.

Ik ben een vrij rechtse stemmer, maar ik pleit nu ook voor een plichte KYC. Dan maar via die weg. Je moet wel in staat zijn je gegevens ten alle tijden op te vragen en te verwijderen.

R.Oosterlen 13 dec 2023
P

Als man ga nooit naar een lexa event

Ga nooit naar een lexa event. Ik was op 25-10 bij het jeu de boules event en wat denk je? De host weet niet hoe de selectie wordt gedaan door lexa en wat ik had verwacht kwam uit. Uiteindelijk zit je daar met 5 mannen en 0 vrouwen. Lexa waar zijn jullie mee bezig? Dit is gewoon mannen voor de gek houden. Ik heb een klacht ingediend en verwacht mijn onkosten dat deze vergoed gaan worden door jullie want dit slaat echt totaal nergens op.

Pierre 27 okt 2023
Reageer
N

Pas op!

1. Nep profielen
2. Te dure lidmaatschappen.
3. Lexa.nl blokkeert onterecht je E-Mail adres naar melding klacht.
4. Lexa.nl haalt meerdere malen je account onterecht van de site.
5. Mensen met echt account zijn niet opzoek naar serieuze relatie.

Dus u bent gewaarschuwd: trap er niet in om lid te worden van Lexa

Nic 20 okt 2023
Reageer
H

Lexa fake-profielen datingsite

Verschrikkelijk veel fake-profielen. Door het telkens te melden ben je eigenlijk in dienst van Lexa. Je zou door Lexa betaald moeten worden. Ik heb het vermoeden dat Lexa de fake-profielen stiekem wel leuk vinden. De gestuurde 'hartjes' en 'love-notes' wekt de interesse bij de 'onbetaalde' Lexa-deelnemer. Door nieuwsgierigheid ga je betalen ... want zonder te betalen zie je niks. Van een koude kermis thuis noemen ze dat. Zonde van je geld en tijd.

Henk Bank 10 jul 2023
G

Het is absoluut niet meer de Lexa van vroeger. Toen had je al die fake profielen niet. Het is te schandalig voor woorden dat je zover hele behaald voor een account en dan allemaal nep profielen voorbij ziet komen of heel zuid-Afrika reageert. Je kan mij een zeikerd vinden maar ik ben aan het kijken wat voor stappen ik kan ondernemen tegen Lexa met betrekking tot valse reclame. Een bedrijf met zoveel geld in de kassa zou toch een redelijk systeem
Moeten hebben om zulke profielen te weren…. Of zit er misschien iets anders achter zitten waar Lexa misschien minder onschuldig lijkt dan ze doen overkomen?

GertJan 27 jul 2023
M

Daar ben ik het mee eens. We zouden ons geld terug moeten krijgen. De reactie is te kort zegt dit medium….ook zo een staaltje van bemoeizucht

Martin 4 sep 2023
J

Volkomen gelijk heb je, het is een en al fake, een date hier te krijgen is zoeken in de hooiberg

De profielen die je liken reageren niet eens.... duidelijk oplichting

John 14 okt 2023
M

Opgelicht

Na jaren dacht ik een maand lid te zijn van Lexa , gelijk na 48 uur verlenging lidmaatschap stopgezet. Echt, zie ineens automatische verlenging en incasso staan voor nog een maand en ben bang voor erna. Nu druk bezig met gespeur want lees dat het hele nare praktijken zijn die Lexa bij meerdere mensen in gang zet. Zal straks het bedrag storneren via mijn bank wat hopelijk mogelijk is en nu behoorlijk boos want het in middennacht en dacht even checken in de voornacht en zie hoe laat alweer, pfffffff

Mo 27 jun 2023
Reageer
J

wat een neppe bende

Dat ik daar ingetrapt ben zeg
Mensen, begin er niet aan, zonde van je tijd en van het geld.
90% van de aandacht die je krijgt is nep!
Reacties van fakers of misschien wel geautomatiseerd vanuit het platform zelf!
likes van 'mensen' die ver weg wonen of profielen die na contact meteen weer verdwenen zijn. hopeloos!

Johan 21 jun 2023
Reageer
L

Bijna 2 jaar later Zelfde profielen.

Dit houdt je niet voor mogelijk. Lexa is echt heel nep! Ik was anderhalf jaar (bijna twee!) en dacht weer eens in te loggen/schrijven. Dus n maandje voor 30!€ afgetikt. En wat zie ik? Echt alleen maar de zelfde profielen (ik man zoek vrouw) bij te mooie foto’s had ik dat wel door. Maar nu zie ik gewoon de zelfde vrouwen voorbij komen die ik twee jaar geleden ook zag. En niet een of vier of zo. Nee allemaal! Op een uitzondering na. Ik voel me bekocht!

Luuk 13 jun 2023
Reageer
J

Grootste oplichter qua dating apps

Dit is de grootste oplichter qua dating apps. Ze maken automatisch nepprofielen aan en laten deze je eigen profiel liken. Binnen 5 minuten is dit profiel weer verwijderd. Waarom? Omdat ze je willen overhalen om een betaald abonnement te nemen, je bent immers nieuwsgierig. Dit heb ik uit eerste hand en helaas was ik ook slachtoffer. Neem nooit geen Lexa / Ourtime app! Zonde van je tijd en geld.

Jan-Cor 8 jan 2023
Reageer
T

Criminelen op Lexa

Deze maand slachtoffer geworden van datingsite criminelen. Deze waren actief op Lexa. Het gaat om het account van ene Rémy, Fransman, komt uit Arnage Frankrijk. Over en weer gechat via Viber op zijn verzoek. Wilde mij ontmoeten maar hij kon niet weg. Op zijn verzoek ticket geboekt en wilde het geld terugbetalen. Heb gezegd dat ticket betaal ikzelf. Dat is mijn geluk geweest anders hadden deze criminelen mijn bankrekening geplunderd. Politie gebeld wilde aangifte doen maar omdat er geen geld gestolen is konden ze niets doen. Politie heeft geadviseerd om Lexa in kennis te stellen van deze criminele praktijken. Dus bij deze. Graag beter accounts natrekken voor vrouwen die hier geen slachtoffer me er van worden. Gisteren had ik er weer 1 die heb ik meteen geblokkeerd. Het zijn allemaal mannen uit het buitenland. Had het meteen door gelukkig.

Therese Bax 29 dec 2022
Reageer
D

Lexamore oplichters

Lexamore, zusje van Lexa, is zeer schimmig met veel nepaccounts. Accounts komen van andere datingsites waardoor contact niet mogelijk is en er zitten veel oplichters. (Slecht taalgebruik, willen direct je gegevens, wonen binnen een paar uur ergens anders enz). Voelde absoluut onveilig. Opzeggen binnen de tijd van herroepingsrecht werkt ook al niet. Slechte communicatie.

Dees 18 nov 2022
Reageer
C

Onbetrouwbaar niet werkend en op geld belust

Ik ben een jaar lid geweest van Lexa en Lexamore,

Niet één date gehad, laat staan een chat met iemand. Nergens werd op gereageerd en àls er gereageerd werd was het account onvindbaar (verbannen of opgeheven).

Het volgende viel me op
* Verstoringen worden niet verholpen: De link in de e-mail: " wil zijn/haar foto's met je delen" (Lexamore) werkt niet, is tijdens mijn lidmaatschap van 1 jaar nooit opgelost.
We hebben het hier over een fout die maanden lang niet werkte. Het kwam door de nieuwe website, dus dat moest ik maar begrijpen en vooral doorbetalen...
* Mensen met een gratis lidmaatschap kunnen je berichten niet lezen en niet reageren (behalve als ze daarvoor betalen natuurlijk).
Ik heb tientallen berichten verstuurd en nooit een antwoord gekregen op mijn honderden likes is één keer met een tegenlike gereageerd en dat account was meteen verwijderd toen ik wilde reageren.
Toen ik mijn account na een jaar betalen nog een maand (gratis) aanhield bleek dat:
A) Ik niet kon zien wie mij geliket had.
B) Ik aan mij gestuurde berichten niet kon lezen.
C) Ik geen berichten kon sturen.
Toch gek dat ik binnen één week na opzeggen van mijn betalingen zowel likes als een bericht kreeg, terwijl ik in het betaalde jaar niet meer dan drie onzinberichten (de maten werden nog net niet vermeld) aan het begin van mijn lidmaatschap mocht ontvangen...
* Lexamore werkt alléén via de website, niet via een app ofzo, maar de voorgestelde mensen (matches) zijn in mijn beleving niet anders dan de voorgestelde mensen die je op Lexa (dus zonder more) krijgt.
* De filters werken in beide Lexas niet, sorteer op afstand en alles staat door elkaar, filter op leeftijd (30+) en je krijgt gewoon twintigers als éérste match. En als ze het op getallen al niet kunnen hoe moeten ze het op woorden (interesses) doen dan? Juist, niet dus!
* De gratis events zijn allemaal op vrijdag in Amsterdam, een enkele in Den Haag. Leuk als je daar woont inderdaad. Of de tijd hebt om er naartoe te rijden...
* Na veel hangen en wurgen kreeg ik mijn geld voor mijn Lexamore-account terug.
Reactie van Lexa: Daarmee was toch alles verholpen?
Nou nee, want het ging mij erom iemand te ontmoeten, wat kan mij dat geld schelen? Voor Lexa is geld blijkbaar het enige wat telt, voor mij dus niet.

Kortom:
Voor mij staan Lexa en Lexamore voor twee niet functionerende datingsites die alléén op geld uit zijn en absoluut niet op service of het koppelen van mensen.

C. Denninger 22 aug 2022
J

Ben het volkomen met u eens. Heb voor 1/2 jaar abonnement. 3 maal berichten naar dames geschreven maar nooit reactie gekregen.
Contact gezocht, eerst via die oerdomme robot die steeds niet begrijpt wat je wilt weten. Zeer moeilijk telefonisch contact te krijgen met een medewerker??.
Ben er echt klaar mee en ga reclameren.
Deze site is echt shit, en het vervelende is dat lexa meerdere datingsites beheerd als koppeling.
Zou graag zien dat lexa naar aanleiding van dit review contact met mij opneemt.

Joop Bos 5 nov 2022
n

fake en nep datingsite

lexa.nl is 100% fake iedereen stuurt berichten als je geen lidmaatschap hebt en weinig praten en of communiceren wat voor een site is dit ik bedoel waarom op een dating site zitten als je toch alleen maar wilt chatten wtf en dan niks zegt als je wel lidmaatschap hebt betaald en dan zijn er ook nog een paar die zetten hier een review op met lovende woorden nou ik ben het er niet mee eens serieus wees gewoon eerlijk hoe vrouwen op die klote site zijn scheelt een ander zen geld

nb 17 dec 2020
Reageer
S

Fake profielen op Lexa bewijs

Ik heb een aantal aanwijzingen die mij doen vermoeden dat er nep profielen aanwezig zijn.

1. Antwoorden zijn vaak niet consistent met een vraag of opmerking, vragen of opmerkingen worden niet beantwoord.
2. Dames vragen mij van alles wanneer ik geen betaald lidmaatschap heb, ze willen dus dat ik wat koop. Dat kost natuurlijk geld, waar Lexa aan verdient.
3. Ik ben meerdere malen vergelijkbare zinnen en teksten tegen gekomen van gebruikers.
4. Een dame van mijn eigen leeftijd sprak mij eerst tutoyerend (normaal) aan, daarna sprak ze mij ineens aan met meneer.
5. De fractie knappe dames is vele malen hoger dan bij vergelijkbare sites zonder bots. Maar, na een aantal pagina’s zoekresultaten worden de dames duidelijk minder knap.
6. Zeer veel van die dames hebben al hun gegevens/data wel ingevuld, maar over mij en op zoek naar niet.
7. Bij een aantal dames waar dat wel was ingevuld zag ik ongebruikelijk maar vergelijkbaar taalgebruik.

Dat alles doet mij vermoeden dat die profielen bots zijn, of profielen die handmatig beheerd worden door tweeden of derden.

Bij gratis of goedkope sites is het niet vanzelfsprekend dat dit soort profielen wordt beheerd door de site zelf. Het verzamelen van gegevens met behulp van bots kan daar voor derden rendabel zijn. Maar bij Lexa is de drempel hoger; het is vrij duur. Daarnaast is de consistentie aparte teksten zeer verdacht. Daarmee wil ik niet beweren dat Lexa verantwoordelijk is voor deze profielen, maar het is een voor de hand liggende gedachte.

Het is niet meer dan een vermoeden. Daarom vroeg ik me af wat jullie erover te zeggen hebben. Ben erg benieuwd wat andere (ex) leden van Lexa hiervan denken en hoop ook dat Lexa zelf reageert.

Na deze betuigingen (per mail) ben ik per direct van Lexa verwijderd. Dit had ik helaas al verwacht dus ik heb van tevoren screenshots gemaakt. Het moge duidelijk zijn dat Lexa zich daar niet geloofwaardiger mee maakt. Ik geef verder geen sterren rating, dat mag de overige gebruiker doen.

Sebastiaan v.d. Oorden 17 aug 2020
G

Pure oplichting en blijkbaar hebben ze een goed georganiseerd clubje dat positieve reviews schrijft op sites zoals deze. Ik krijg steeds berichtjes van mooie jonge meiden van half mijn leeftijd die mij in de horeca niet zouden zien staan en zouden schrikken als ik ze flirtend aanspreek, alles gaat erom dat je meer geld uitgeeft aan lidmaatschappen. Een foto van mezelf met ontbloot bovenlijf wordt niet toegestaan , maar sommige foto's van die mooie jonge meiden zijn best uitdagend. Op vragen aan die mooie jonge meiden krijg ik nooit direct antwoord. Ik vraag me alleen nog af wie op die foto's staan, of zijn het van die moderne computerafbeeldingen die volledig echt lijken maar mensen zijn die niet bestaan?

Gaspa 17 aug 2020
L

Lexa.nl nep profielen

Ik heb jullie een aantal weken het voordeel van de twijfel gegeven omdat je niet zomaar aannames en conclusies kan trekken op basis van iets wat niet onderzocht is, onderzoek heb ik de afgelopen weken wel gedaan.
Naast negatieve lees ik ook wel enkele positieve reviews op het internet. Desondanks is mijn mail en mijn bevindingen toch negatief.
Er spoken heel wat fake profielen op jullie site rond, en dan doel ik naast deze profielen voornamelijk ook op profielen waarbij degene die reageert wel een echt persoon is maar niet de persoon die op de foto’s geposeerd staat.
Elk profiel heeft namelijk precies dezelfde werkwijze en dat valt natuurlijk heel erg op, daarnaast roept het vraagtekens op.
Een niets vermoedende gebruiker van deze site is gewoon op zoek naar een serieuze date. Jullie als aanbieder hiervan zouden dit toch moeten begrijpen dat je het niet kan maken om mensen in dienst van Lexa.nl deze profielen te laten beheren, daar lijkt het namelijk sterk op.
De gebruiker wordt namelijk gelokt door een profiel van een aantrekkelijke dame. Het is bijna te mooi om waar te zijn: en de ervaring leert: als het te mooiiii om waar te zijn dan is dit meestal ook zo! Vervolgens moet je betalen om te kunnen chatten, op zich niets vreemds tot nu toe. Maar dan komt het herhaaldelijke patroon terug, elk profiel (reacties stromen binnen) met de zogenaamde dame wil op dat moment chatten, totdat je betaald, vreemd toch? Daarnaast wil niemand prive gegevens delen.
Probeer mij eens 1 goede reden te geven waarom elk profiel weigert nummers uit te wisselen om op die manier extra kosten te ontlopen? Daar is namelijk geen reden voor, ik kan me er wel 1 bedenken en die is helaas in het nadeel van Lexa.nl
De site en de profielen zijn voornamelijk nep. Ik wil graag een eerlijke en oprechte reactie van Lexa zonder daarin benadeeld en of terecht gewezen te worden, want ook die reacties lees ik overal op het internet. Zal Lexa dan ook sieren om op deze review cq klacht te reageren.
Daarnaast wil ik al mijn gemaakte kosten teruggestort hebben want ook ik ben er helaas ingetrapt. Tot die tijd zal ik me verder onthouden om verdere negatieve reviews over jullie schrijven. Komen jullie niet met een plausibele oplossing dan moet er helaas aan gedacht worden dit op een andere manier negatief in het nieuws te verspreiden.

Leon x 3 aug 2020
M

Had ook dezelfde gedachte: eerst ondervinden om het te geloven. Maar heb ik ook helaas exact dezelfde uitkomst!
Dus voor alle mannen en vrouwen van Nederland: ontmoet je liefde buiten Lexa! Veel goedkoper en veel beter van kwaliteit!!

Mr x 27 dec 2022
D

Dating oplichterij Lexa.nl

Ik ga mijn profiel verwijderen en hey account stopzetten.
Ben er niet van overtuigd dat Lexa open kaart speelt.
Ze vragen steeds extra geld zodat voor €9,99 PREMIUM per maand dames mij zonder lidmaatschap kunnen spreken.
Allerlei onzin dit nadat ik al een lidmaatschap heb betaald voor 3 maanden. Niemand reageert op mijn berichten maar zie wel dat ze mijn profiel steeds bekijken.
Totaal doorgestoken kaart en wij als vrijgezellen worden hierbij in de nek geslagen! Laat je niet neppen!
Ben ervan overtuigd dat mijn account voor onzinnige reden nu ook zal worden blokkeert zodat niemand dit bericht kan lezen.

De Advocaat 21 jul 2020
Reageer
A

Onbeschofte behandeling

Lexa.nl. Ik wilde het proberen.. wat er gebeurde; ik wilde het 1 maand proberen. Al snel kreeg ik berichtjes van opvallend mooie dames, ze vroegen allemaal 1 ding.. of ik met ze wilde chatten. Hiervoor is betaling nodig. Ik weigerde.. na veel poespas en tijd toch maar een betaald lidmaatschap genomen. na veel van dit gedrag, kreeg ik achterdocht. Ik zei dus tegen 1 van hen, dat ze nep was en bij Lexa.nl hoorde. Onmiddellijk werd ik van de datingsite gezet en nu ben ik mijn geld kwijt. Ze beloofde het terug te betalen, maar ze doen het niet. Mijn advies; zoek een andere betrouwbare site.

Anoniem 30 jun 2020
Reageer
R

Lexa.nl staat vol met nepprofielen

Lexa.nl lijkt een site vol met nepprofielen die gemaakt zijn om de leden kosten te laten maken. Ik word alleen maar benaderd door jonge, knappe vrouwen. Ze zeggen amper iets maar willen toch wel graag het gesprek aan de gang houden.

Ze plaatsen ook op andere reviewsites postieve reviews om zo nog een beetje goed op het internet te boek te staan, ik kijk hier echter doorheen. Overigens... Zelfs met deze positieve reviews is 95% negatief lol.

Conclusie: als je op zoek bent naar een date is deze website absoluut ongeschikt. Alle positieve reviews zijn hoogstwaarschijnlijk door Lexa zelf geschreven. I rest my case.

Robert 8 dec 2019
Reageer
T

Lexa alleen oude vrouwen

Zitten werkelijk alleen maar oude vrouwen op Lexa, 40+. Als tiener, althans jonger dan 30 jaar heb je er werkelijk niets te zoeken. Veel vrouwen die hier alleen maar zitten om te chatten omdat ze thuis een man hebben en het puur doen voor vermaak. Lees: geen dates, enkel chatten. Een date krijgen op lexa is vrijwel kansloos.

Tim 18 okt 2019
Reageer
J

restitutie door nep en fake profielen

Als gebruiker van uw datingplatform Lexa voel ik mij bestolen. Mijn account is gisteren zonder geldige reden verwijderd. En probeert u zich alstublieft niet te verschuilen achter artikel 3.2 van jullie voorwaarden. We weten beide dat deze met een beetje onderzoek geen stand houdt. Beide weten wij natuurlijk ook wat de reden dan wel is. Jullie hadden door dat ik jullie door had. Nu was ik geneigd de € 250 die ik in jullie geïnvesteerd had maar als verloren beschouwen, maar met deze actie gaan jullie echt te ver. Ik vraag u daarom ook vriendelijk om mijn geld dat ik heb betaald voor het premium lidmaatschap terug te storten op mijn rekening.
Enthousiast door de fake reviews die jullie op het internet hebben verspreid, heb ik mij ruim een half jaar geleden op jullie site aangemeld. Aangemoedigd door jullie spontane valse profielen heb ik vervolgens in het premium lidmaatschap geïnvesteerd. Eerst voor een maand. Daarna voor een jaar. Maar na die laatste aanschaf werden mijn vermoedens duidelijk. Vervolgens heb ik uitgebreid zaken vastgelegd om in het geval zoals deze zich nu voordoet verhaal te kunnen halen en een zaak te kunnen maken indien nodig.
Helaas voor jullie heb ik op dit moment voldoende tijd. Ik daag jullie daarom ook uit om mijn verzoek te negeren, zodat ik hier werk kan maken om jullie oplichterij uitgebreid publiek te maken. Voor mij is dit echter in de eerste plaats een persoonlijke kwestie, ik word niet graag belazerd. Dus als jullie de bij mij veroorzaakte schade weten te herstellen en mij een extra vergoeding voor de kwade wil toereiken, zal ik dit laten rusten. Graag ontvang ik daarom binnen drie dagen per mail een bevestiging van jullie handelen. Welke gekunstelde legale gronden jullie voor deze restitutie aanhalen interesseert mij dan geen moer. Binnen zeven dagen verwacht ik de gelden (€ 250 + 150 schadevergoeding). Indien ik voor maandag 23-9 17:00 geen bevestiging van restitutie heb mogen ontvangen zal ik de eerste stappen zetten om dit handeltje bloot te leggen.

Jayson 19 sep 2019
Reageer
Y

Valt tegen

Voor een website die als de grootste en de beste van Nederland wordt neer gezet in de media vind ik dit persoonlijk heel erg tegen vallen.
Ik had verwacht dat ik onder demineraliseer zou zijn van de site die zo veel stelletjes bij elkaar brengt, maar dit was niet zo en ik snap ook niet goed hoe al die stelletjes elkaar hier hebben gevonden want mij lukt dit met geen mogelijkheid.
Het lijkt net of alle mannen waar ik hier mee praat geen normaal gesprek kunnen voeren en gelijk over allerlei achterlijke en aanstootgevende onderwerpen beginnen.

Yvon 23 jul 2019
Reageer
Beste datingsites

Dit zijn de beste datingsites van april 2024.

Over Lexa

Lexa is één van de bekendere datingsites en bestaat ook al heel wat jaren. Je kunt een gratis profiel aanmaken om rond te kijken. Zie je een profiel dat je aanspreekt dan kun je dit een like geven of een bericht sturen. Voor uitgebreide functionaliteit is een betaald abonnement nodig. Lexa organiseert ook evenementen waar je je voor kunt aanmelden. Hier kun je gelijkgestemde singles ontmoeten. Er is ook een app waarmee je op je smartphone berichten kunt versturen en beantwoorden. Sommige functies werken alleen via de website. Profielen worden handmatig gecontroleerd voordat ze zichtbaar zijn voor andere members.

  • Nog niet geverifieerd
  • Datingsites
  • https://www.lexa.nl
  • customercare@help.lexa.nl