Dateplanet

Dateplanet

4.00/5.00 • 14 reviews
D

Dateplanet was vroeger Relatieplanet

Dateplanet was vroeger volgens mij Relatieplanet waar ik toch meerdere ontmoetingen heb gehad. Sinds vorige week dus maar weer een account aangemaakt op Dateplanet.nl. mede omdat Relatieplanet.nl niet meer werkte. Had gelijk al wat aanspraak en het is ook zeker de moeite waard om VIP te kopen voor 29 euro zodat je onbeperkt kan chatten. Had al vrij snel weer veel contacten met mooie dames dus zeker geen weg gegooid geld. Ook prettig dat ze het hebben aangepast dat er geen automatische incasso meer is, dit vond ik eerder heel irritant bij Relatieplanet dus de update van Relatieplanet naar Dateplanet kan ik alleen maar toejuichen!

Dennis 1 okt 2022
Reageer
Dateplanet

Hallo Dennis,

We zijn blij dat je positief bent over onze dienst. Dateplanet heeft Relatieplanet echter niet overgenomen. Het klopt wel dat Relatieplanet is gestopt.

Met vriendelijke groet,
Dateplanet klantenservice

Dateplanet 1 okt 2022
K

Dateplanet

Nep site, het enige wat je krijgt is verzoekjes voor foto's te sturen naar nep profielen. En die foto's kosten extra credits. Dus helemaal niks echt en positief en al zeker niet gratis.
Ik ben 55 en heb alleen heel jonge dames die reageren.. nou allemaal nep dus. Ik zit er niet op te wachten en echte dames al helemaal niet.. dus mensen. Als je geld wilt spenderen aan een leuke date.. zoek iets anders dan dateplanet.

Kees 15 sep 2021
Reageer
S

Mannen verzieken het op Dateplanet

Iedereen kan wel positief zijn over deze datingsite Dateplanet.nl maar ik heb juist helemaal niet positief! Het aantal mannen die denkt dat een foto van hun penis het beste is wat ze te bieden hebben is enorm. En dan heb ik het er nog niet over dat er ook heel veel mannen zijn die elke dag een aantal keer op je profiel kijken maar ondertussen nooit wat zeggen. Ik snap dat enerzijds Dateplanet hier weinig aan kan doen en dat het de dupe is van de tamelijk domme man. Echter vind ik dat ze hier wel beter op toe moeten zien, het is een datingsite, geen sekssite.

Sabine 27 jun 2021
Reageer
M

Liefde op en voor Dateplanet

Ik zou de vlag en wimpel wel uit willen hangen, want ik heb eindelijk mijn grote liefde gevonden en dat op 48! jarige leeftijd. En niet zo maar in de kroeg of op welke andere uitgaansgelegenheid je ook maar zou kunnen verwachten, maar op een datingwebsite. Dateplanet wel te verstaan. Ik was wat sceptisch tegenover dit soort date praktijken, ik was altijd van mening dat zoiets leuk lijkt op beeld, maar dat wanneer je er zelf mee te maken krijgt het voor geen ene malle moer werkt. Dit had ik dus mis en ik ben er zelf het levende bewijs van. Dateplanet heeft ervoor gezorgd dat ik nu de liefde van mijn leven gevonden heb en daar zal ik ze altijd dankbaar voor blijven zijn. Ik hoop dat vele mensen eenzelfde ervaring mogen hebben of krijgen. Dit gun je natuurlijk iedereen.

Marlous 7 okt 2020
Reageer
B

Goede klantenservice

Dateplanet heeft een hele goede klantenservice. Dit vind ik heel erg fijn want ik ben nu eenmaal niet zo heel erg handig met alles wat je tegenwoordig op het internet kunt doen.

Toen het mij gelukt was om een profiel aan te maken, moest ik er ook nog foto’s op zetten. Dit lukte mij helaas niet en dus heb ik aan de bel getrokken bij de klantenservice hiervan. Binnen een half uur kreeg ik bericht terug dat de foto’s erop stonden.

Ik was hier natuurlijk erg dankbaar voor en heb dit ze laten weten, maar wil het hier toch ook even noemen.

Bert 13 jul 2020
Reageer
Q

Inderdaad een erg goede klantenservice al vind ik dat je hier weinig aan hebt. Zolang de leden op een datingsite maar leuk zijn! Erg jammer dat er geen app is trouwens, wel een nadeel vind ik.

Quinn 9 dec 2020
Y

Dateplanet klacht

Laatst had ik een klacht naar de helpdesk van Dateplanet gestuurd. Ik werd namelijk continu lastig gevallen door een man op deze website, nadat ik meerdere malen had aangegeven niet geïnteresseerd te zijn, heel erg vervelend! Gelukkig werd mijn klacht serieus genomen en pakten ze dit snel op. De man heeft geloof ik een waarschuwing gehad en ze gaven aan dat ze dit in de gaten zouden houden. Nadien heb ik geen last meer gehad van dit verhaal, dus goede service daar!

Yvonne 24 mei 2020
Reageer
P

Dateplanet mannen oprecht

Wat een lieve en oprechte mannen zitten er op dateplanet!
Dat is echt wel speciaal op een datingsite.
Wat mij ook opvalt is dat mannen hier over het algemeen wat ouder zijn dan op de meeste andere datingsites.
In mijn geval is dat een goed teken want ik ben zelf ook over de 40 en zit echt niet meer te wachten op van die jonge broekies.
Dateplanet betaal je wel geld voor, maar dit vind ik niet erg.

Petra 3 mei 2020
Reageer
H

Dateplanet.nl account verwijderen

Ik heb werkelijk uren gezocht en nog steeds vond ik het niet hoe het moest om mijn account en profiel te verwijderen. Ik zocht natuurlijk op de verkeerde plek dus heb de klantenservice gemaild. Binnen 5 minuten had ik een reactie terug als volgt:

Je kunt je profiel verwijderen via instellingen, wijzig profiel, account verwijderen.

Best simpel, als je het maar weet. Hierom meldt ik het ook even op dit forum zodat anderen niet eerst de klantenservice hoeven te mailen.

Fijne dagen, christmas is coming to town!

H. Veenstra 23 nov 2019
Reageer
J

Dateplanet.nl hele fijne datingsite

Dateplanet is voor mij een hele fijne datingsite gebleken. Weinig poespas maar gewoon de nodige dingen duidelijk. Je betaald 1 keer € 24,99 en je kan een maand lang onbeperkt chatten, alles is duidelijk en het werkt heel goed.

Klein minpunt vind ik dat er geen app van is maar desondanks 5 sterren. Heb meerdere dates door Dateplanet gehad en ben daar erg blij mee uiteraard!

J. Lomp 19 nov 2019
Reageer
M

Eindelijk eens geen fake site

Heb dateplanet uitgetest. In korte tijd ben ik er achter gekomen dat er eindelijk eens geen nep leden op een datingsite te vinden zijn. Je kan zoiets snel zien door profielfoto's door de google scanner te halen om te kijken of de profielen ook op andere websites staan en/of zij gebruik maken van andermans foto. Ik heb honderden foto's gecheckt en geen enkele komt terug in de zoekmachines. Mag ook wel eens gezegd worden als een website goed werk levert toch? Ik geef Dateplanet.nl 4 sterren, ik mis namelijk een app, voor de rest echt een hele goede datingsite!

Maurits 18 okt 2019
Reageer
R

Goede review Maurits, ik heb meerdere dates gehad op Dateplanet en tja als je meteen om prive nummers en gegevens gaat vragen dan kan ik me voorstellen dat de vrouwen even nee zeggen. Doe gewoon normaal en heb respect, dan krijg je snel genoeg dates en zeker op Dateplanet. Vind de review die je hebt geplaatst heel duidelijk en ik ga dit ook eens proberen als ik het niet helemaal vertrouw maar tot op heden antwoord iedereen gewoon goed en snel terug en heb al enkele dates gehad, meer kan ik niet wensen.

Ronald 18 okt 2019
C

Ik kan beamen wat Ronald zegt. Ik heb zelf veel gesprekken gehad met leden op Dateplanet en dat gaat gewoon soepel en leuk, behalve de mannen die meteen hun dickpic sturen maar voor de rest niks te klagen... :)

Chantal 18 okt 2019
I

Dateplanet is voor mij de datingsite waar ik op zit na enkele anderen te hebben gehad kan ik vertellen dat Dateplanet verreweg het beste scoort. Veel actieve leden en veel gesprekken met daarbij leuke ontmoetingen. Ik mis de app inderdaad ook wel een beetje maar moet zeggen dat het in de browser perfect werkt.

Ineke 18 okt 2019
L

Dateplanet goedkoop

In tegenstelling tot veel andere datingwebsites heeft Dateplanet een heel aantal positieve punten, laat ik er een aantal op een rijtje zetten:

- Het is goedkoop (je moet wel betalen, maar veel minder dan op de gemiddelde datingwebsite)
- er zitten heel veel mensen op, waaronder ook veel vrouwen
- je kunt chatten, maar ook foto's sturen en nog meer opties
- je kunt er voor kiezen om niet betalend lid te zijn, het is niet verplicht
- er staat veel informatie op de profielen van anderen
- er zitten mensen van alle leeftijden op

Dit zijn een heel aantal punten en waarschijnlijk heb ik ze dan nog niet eens allemaal benoemt, maar dit is wat me zo snel even binnen schiet. Het lijkt misschien allemaal vrij voor de hand liggend wat hier boven benoemd staat, maar geloof me dat is op heel veel andere datingwebsites niet het geval. Daarom vind ik deze zo goed.

Lex 28 jul 2019
Reageer
L

Nep profielen

Dateplanet is maar een van de weinige date platforms waar geen of in ieder geval niet zo veel nep profielen op te vinden zijn.
Waarschijnlijk zal dateplanet hier wel een strenge controle voor hebben om dit tegen te gaan ofzo.
Maar dat vind ik in ieder geval een heel goed iets, want op iedere andere site waar ik daarvoor op zat stikte het altijd van de nep profielen en dan is de lol er heel snel af want daar zit niemand op te wachten.

Wel vind ik dateplanet een beetje aan de saaie kant en dat komt omdat het echt een website is gebaseerd op het vinden van relaties.
Van mij hoeft dit niet perse en mag er ook wel iets spannends tot stand komen, ook als dit niet op een relatie uitdraait.
Maar dat soort dingen zal je hier niet zo veel vinden, als je daarentegen een relatie zoekt dan zit je hier op de goede plek.

Leon 19 jul 2019
Reageer
L

Volgens mij gaan alle profielen hier door een strenge controle, want zo moet je bijvoorbeeld ook een foto hebben waar je hoofd op staat. Ik had dat namelijk een keer gedaan met een foto waar mijn hoofd niet bij op stond en deze werd iedere keer opnieuw afgekeurd, ik snapte eerst niet waarom. Daarom heb ik toen een mail gestuurd naar de helpdesk van de site met de vraag waarom mijn foto er niet op kon en toen kreeg ik als antwoord dat er alleen foto's op mogen waar op te zien is wie degene is die er op staat. En toen ik daar over na ging denken vond ik dat best logisch en helemaal geen verkeerde zet van de site, dan kunnen mensen elkaar ook niet misleiden door bijvoorbeeld het lichaam van iemand anders er op te zetten terwijl zij dit helemaal niet zelf zijn.

Lex 28 jul 2019
K

Goede site veel leden

Wanneer je binnen een korte periode op zoek bent naar een leuke date en volgens mij is iedereen dat, dan is dateplanet echt een aanrader.
Ik vind dateplanet echt een goede site en het mooie hier aan is dat er heel veel leden op deze site zitten en dat maakt je kans van slagen natuurlijk een stuk groter dan wanneer je op een site zit met maar heel weinig mensen maar dat is ook logisch.

Wat voor leeftijd je hebt maakt hoer gelukkig ook niet uit, er zitten mensen van jong tot oud op en dat doet me altijd goed om te zien dat hier niet in gediscrimineerd wordt.
Sommige mensenkennis geven wan het praktischer te vinden om dit wel te verdelen, maar die mening deel ik totaal niet.
Het kan heel gezellig en ook verhelderend zijn om af en toe is met mensen van buiten je comfort zone te praten.
Zo kom je soms tot hele nieuwe inzichten wat ik zelf altijd erg interessant vond.

Dus mocht je op zoek zijn naar een leuke date en dit liever gisteren dan vandaag gevonden hebben, dan vind ik dateplanet een absolute aanrader.

Kasper 6 jun 2019
Reageer
L

Als je echt een date bedoelt als in uit eten gaan en dergelijk, dan heb je gelijk en dan zit je hier absoluut op de goede plek.
De mensen die een profiel hebben op dateplanet zijn allemaal serieuze daters en zoeken echt actief naar leuke mensen om mee af te spreken en waar ze hopelijk mee kunnen eindigen.

Als je op zoek bent maar een leuke en losse date voor een avondje, dan zul je hier niet zo goed slagen want daar zijn de mensen die op dateplanet te serieus voor op zoek naar een relatie.

Dus ik ben het wel met je eens, maar dan is het wel afhankelijk van wat voor date je precies naar op zoek bent.

Leon 19 jul 2019
T

Veel actieve vrouwen

De naam zegt het al: Dateplanet, dit is daadwerkelijk een nieuwe planeet om te daten. Ik heb nog nooit zoveel contact gehad met vrouwen, op welke datingsite dan ook en geloof me, ik heb er al een paar achter de rug. Een VIP lidmaatschap kost 29,99 euro maar dan kan je onbeperkt chatten voor een gehele maand, je kan wel grotere (en voordeligere) pakketten kopen maar dit lijkt me niet nodig, als je in een maand tijd geen date kan krijgen op Dateplanet dan doe je toch echt iets verkeerd.

Opvallend is wel, maar dat heb ik ook veel meegemaakt op andere datingsites, dat vrouwen denken dat ze de baas zijn. Let wel, dit zijn ze ook want er zitten veel meer mannen dan vrouwen op een doorsnee datingsite, dit houdt in dat de vrouwen keuzes hebben. Door dit feit krijg je soms geen bericht terug, wat ik vrij gek vind want wat is nou de moeite om even een berichtje terug te sturen maar op Dateplanet valt dit ratio mee. De meeste vrouwen reageren wel terug, zelfs als ze geen interesse hebben, prima!

Ik hoop dat jullie iets hebben aan deze review, voor mij is het zeker een plus.

Teun 18 mei 2019
Reageer
K

Ik vind het juist wel leuk dat de vrouwen hier initiatief durven te tonen, van mij hoeft het niet altijd vanuit de man te komen.
En wat is voor een man nou fijner dan een vrouw die moeite voor hem doet en laat zien dat ze echt geïnteresseerd is.

Het klopt ook wel dat er meer mannen dan vrouwen op dateplanet zitten, maar dat hou ke toch altijd op dating sites en dan maakt het nog niet eens uit op welke site je zit want dat is overal gelijk.
Hoe dit kan weet ik ook niet, maar mijn ervaring lat wel blijken dat dit overal nog zo geweest is.

Kasper 6 jun 2019
Beste datingsites

Dit zijn de beste datingsites van december 2022.

Over Dateplanet
  • Geverifieerd bedrijf