Dateplanet

Dateplanet

3.8 reviewscore ā€¢ 20 reviews
H

Dateplaneet beste datingdienst

Zeker een van de betere datingdiensten van dit moment. Het is jammer dat ze geen app hebben anders waren hier zo een miljoen gebruikers op online kan ik me indenken. Via de browser werkt Dateplaneet ook goed dus heb verder totaal geen klachten. Eigenlijk de enige datingdienst waar ik veel aanspraak heb, ook na betaling. Bij de meeste datingdiensten krijg je veel aandacht totdat je betaald, dit is op Dateplanet ook beter geregeld (geen lokkers). Ze hebben ook geen automatische incasso waar je aan vast zit na een betaling, gewoon een op=op regeling. In 3 maanden tijd (mijn vip tijd is nu bijna afgelopen) heb ik heel veel gesprekken gehad met leuke dames en heb tevens meerdere ontmoetingen gehad.

Harm 19 jun 2023
H

Ben het hier wel mee eens, veel dames die met je willen praten, dat is elders wel anders. Je krijgt veel aandacht zodra je een profielfoto er op zet. Zeker de moeite waard.

Hans 14 dec 2023
Dateplanet

Bedankt voor je leuke review Harm. Onze website werkt heel goed in de browser op een telefoon. We zijn wel aan het kijken of we een app kunnen realiseren maar dat is helaas niet 1, 2, 3 geregeld.

Met vriendelijke groet,
Dateplanet klantenservice

Dateplanet 15 dec 2023
D

Niet tevreden

Wat raar dating site.Veel mensen kijken mijn profiel en krijg ik raar berichten. En als ik stuur een bericht krijg nooit antwoord šŸ¤£šŸ¤£šŸ¤£.Waar zijn eigenlijk de voorwaarden, ik wil graag niet meer dan een maand abonneren. .Zonde voor mijn geld!!!Ik heb mail gestuurd naar dateplanet maar ik heb antwoord gekregen dat de adres niet geldig is.!!!!!

Despi 27 dec 2023
Dateplanet

Hoi Despi,

U zit nergens aan vast. Dit is uniek aan onze datingsite.

Voorwaarden zijn in te zien via de link:
www.dateplanet.nl/voorwaarden

Met vriendelijke groet,
Dateplanet klantenservice

Dateplanet 27 dec 2023
J

Diamanten

Waarom worden er steeds diamanten afgeschreven terwijl ik er geen opdracht voor geeft dit vind ik niet normaal ik ben steeds alles in een paar dagen kwijt als ik een foto stuurt gaat er gelijk 50 diamanten af en ik sta op voorrang daar heb ik geen opdracht voor gegeven dit kost ook weer 10 diamanten per dag gisteren nog 70 en vandaag ineens 20 dit klopt niet

Jacobus 6 dec 2023
Dateplanet

Hallo Jacobus,

We hebben uw diamanten aantal verhoogd. Als het nogmaals gebeurd kunt u ons het beste een e-mail sturen, dit kan via de contact pagina.

Met vriendelijke groet,
Dateplanet klantenservice

Dateplanet 8 dec 2023
P

Gaat het om geld?

Vrouwen vroegen om mijn 06 toen ik nog geen abonnement had. Toen ik een abonnement had en mijn 06 gaf kwam er geen reactie meer. Nu vragen ze om een ( pikante) foto. Dus diamanten kopen? Waar gaat dit over? Of is dit geen datingsite? Begrijpen die vrouwen niet dat ik een pikante foto kan sturen die helemaal niet van mij is? Andersom hetzelfde natuurlijk. Puberaal gedrag wat mij betreft.

Pieter Postma 29 okt 2023
Reageer
E

dateplanet werkt zeker om dates te krijgen

Moet eerlijk zeggen dat ik het wel een van de betere datingsites vind van het moment, met name omdat er veel meer mensen online zijn dan op andere datingsites. Apps gebruik ik zelf niet zoveel en in een internetbrowser werkt dateplanet goed op een computer en op een telefoon ook prima. Wel jammer dat je geen melding krijgt op telefoon, je krijgt wel een e-mail dus dat werkt goed. Meerdere dates gehad dus het werkt zeker.

Emily 27 jul 2023
Reageer
d

ik zoek vrouwen van belgie

ik heb al een paar geschreven naar dataplanet waarom het komt dat ik geen kennis kan maken met vrouwen uit Belgiƫ dat heb ik nu 3 weken gevraagd krijg allemaal vrouwen van nederland is niet mijn bedoeling graag antwoord op mijn vraag als er iemand kan zeggen hoe ik dit moet doen zou ik ook lid geld betalen

daniel 9 jul 2023
Dateplanet

Hallo Daniel,

Om onbeperkt te kunnen chatten is een VIP abonnement benodigd. We zien dat u dit niet heeft, dit is de reden dat u op dit moment andere leden geen berichten kan sturen.

Als u nog meer vragen hebt, horen we dit graag.

Met vriendelijke groet,
Dateplanet klantenservice

Dateplanet 10 jul 2023
D

Veel vrouwen willen seks

Zijn wel wat vrouwen die alleen maar seks willen, terwijl er toch duidelijk in mijn profiel staat dat ik een relatie verlang. Ze blijven ook maar doorgaan terwijl ik ze vriendelijk te woord sta en zeg dat ik er niet alleen voor seks op zit. Zo ben ik niet. Gelukkig is er een blokkeerfunctie op de site aanwezig.

Dennis 25 mrt 2023
R

Ik ben op zoek naar een sex maat voor lange tijd. En dan kijkennwij samen iets serieus samen . Ik ben 39 jaar en Surinaams en werk in de bouw . Ik woon in Amsterdam

Rolando 14 jul 2023
H

Voor mij een van de betere datingervaringen

Voor mij is dit zeker een van de betere datingsites geweest in de afgelopen jaren. Er zijn heel veel leuke mensen actief die wel in zijn voor een praatje. Daten gaat ietsje lastiger maar als je volhoudend bent dan gaat het je zeker lukken om 1 of meerdere ontmoetingen te regelen. Het is zelfs mij gelukt en geloof me: ik ben niet meer de jongste of de knapste.

Bedankt Dateplanet.nl.

Harm 25 mrt 2023
Reageer
D

Dateplanet was vroeger Relatieplanet

Dateplanet was vroeger volgens mij Relatieplanet waar ik toch meerdere ontmoetingen heb gehad. Sinds vorige week dus maar weer een account aangemaakt op Dateplanet.nl. mede omdat Relatieplanet.nl niet meer werkte. Had gelijk al wat aanspraak en het is ook zeker de moeite waard om VIP te kopen voor 29 euro zodat je onbeperkt kan chatten. Had al vrij snel weer veel contacten met mooie dames dus zeker geen weg gegooid geld. Ook prettig dat ze het hebben aangepast dat er geen automatische incasso meer is, dit vond ik eerder heel irritant bij Relatieplanet dus de update van Relatieplanet naar Dateplanet kan ik alleen maar toejuichen!

Dennis 1 okt 2022
Dateplanet

Hallo Dennis,

We zijn blij dat je positief bent over onze dienst. Dateplanet heeft Relatieplanet echter niet overgenomen. Het klopt wel dat Relatieplanet is gestopt.

Met vriendelijke groet,
Dateplanet klantenservice

Dateplanet 1 okt 2022
S

Mannen verzieken het op Dateplanet

Iedereen kan wel positief zijn over deze datingsite Dateplanet.nl maar ik heb juist helemaal niet positief! Het aantal mannen die denkt dat een foto van hun penis het beste is wat ze te bieden hebben is enorm. En dan heb ik het er nog niet over dat er ook heel veel mannen zijn die elke dag een aantal keer op je profiel kijken maar ondertussen nooit wat zeggen. Ik snap dat enerzijds Dateplanet hier weinig aan kan doen en dat het de dupe is van de tamelijk domme man. Echter vind ik dat ze hier wel beter op toe moeten zien, het is een datingsite, geen sekssite.

Sabine 27 jun 2021
Reageer
M

Liefde op en voor Dateplanet

Ik zou de vlag en wimpel wel uit willen hangen, want ik heb eindelijk mijn grote liefde gevonden en dat op 48! jarige leeftijd. En niet zo maar in de kroeg of op welke andere uitgaansgelegenheid je ook maar zou kunnen verwachten, maar op een datingwebsite. Dateplanet wel te verstaan. Ik was wat sceptisch tegenover dit soort date praktijken, ik was altijd van mening dat zoiets leuk lijkt op beeld, maar dat wanneer je er zelf mee te maken krijgt het voor geen ene malle moer werkt. Dit had ik dus mis en ik ben er zelf het levende bewijs van. Dateplanet heeft ervoor gezorgd dat ik nu de liefde van mijn leven gevonden heb en daar zal ik ze altijd dankbaar voor blijven zijn. Ik hoop dat vele mensen eenzelfde ervaring mogen hebben of krijgen. Dit gun je natuurlijk iedereen.

Marlous 7 okt 2020
Reageer
B

Goede klantenservice

Dateplanet heeft een hele goede klantenservice. Dit vind ik heel erg fijn want ik ben nu eenmaal niet zo heel erg handig met alles wat je tegenwoordig op het internet kunt doen.

Toen het mij gelukt was om een profiel aan te maken, moest ik er ook nog fotoā€™s op zetten. Dit lukte mij helaas niet en dus heb ik aan de bel getrokken bij de klantenservice hiervan. Binnen een half uur kreeg ik bericht terug dat de fotoā€™s erop stonden.

Ik was hier natuurlijk erg dankbaar voor en heb dit ze laten weten, maar wil het hier toch ook even noemen.

Bert 13 jul 2020
Q

Inderdaad een erg goede klantenservice al vind ik dat je hier weinig aan hebt. Zolang de leden op een datingsite maar leuk zijn! Erg jammer dat er geen app is trouwens, wel een nadeel vind ik.

Quinn 9 dec 2020
Y

Dateplanet klacht

Laatst had ik een klacht naar de helpdesk van Dateplanet gestuurd. Ik werd namelijk continu lastig gevallen door een man op deze website, nadat ik meerdere malen had aangegeven niet geĆÆnteresseerd te zijn, heel erg vervelend! Gelukkig werd mijn klacht serieus genomen en pakten ze dit snel op. De man heeft geloof ik een waarschuwing gehad en ze gaven aan dat ze dit in de gaten zouden houden. Nadien heb ik geen last meer gehad van dit verhaal, dus goede service daar!

Yvonne 24 mei 2020
Reageer
P

Dateplanet mannen oprecht

Wat een lieve en oprechte mannen zitten er op dateplanet!
Dat is echt wel speciaal op een datingsite.
Wat mij ook opvalt is dat mannen hier over het algemeen wat ouder zijn dan op de meeste andere datingsites.
In mijn geval is dat een goed teken want ik ben zelf ook over de 40 en zit echt niet meer te wachten op van die jonge broekies.
Dateplanet betaal je wel geld voor, maar dit vind ik niet erg.

Petra 3 mei 2020
Reageer
H

Dateplanet.nl account verwijderen

Ik heb werkelijk uren gezocht en nog steeds vond ik het niet hoe het moest om mijn account en profiel te verwijderen. Ik zocht natuurlijk op de verkeerde plek dus heb de klantenservice gemaild. Binnen 5 minuten had ik een reactie terug als volgt:

Je kunt je profiel verwijderen via instellingen, wijzig profiel, account verwijderen.

Best simpel, als je het maar weet. Hierom meldt ik het ook even op dit forum zodat anderen niet eerst de klantenservice hoeven te mailen.

Fijne dagen, christmas is coming to town!

H. Veenstra 23 nov 2019
Reageer
J

Dateplanet.nl hele fijne datingsite

Dateplanet is voor mij een hele fijne datingsite gebleken. Weinig poespas maar gewoon de nodige dingen duidelijk. Je betaald 1 keer ā‚¬ 24,99 en je kan een maand lang onbeperkt chatten, alles is duidelijk en het werkt heel goed.

Klein minpunt vind ik dat er geen app van is maar desondanks 5 sterren. Heb meerdere dates door Dateplanet gehad en ben daar erg blij mee uiteraard!

J. Lomp 19 nov 2019
Reageer
M

Eindelijk eens geen fake site

Heb dateplanet uitgetest. In korte tijd ben ik er achter gekomen dat er eindelijk eens geen nep leden op een datingsite te vinden zijn. Je kan zoiets snel zien door profielfoto's door de google scanner te halen om te kijken of de profielen ook op andere websites staan en/of zij gebruik maken van andermans foto. Ik heb honderden foto's gecheckt en geen enkele komt terug in de zoekmachines. Mag ook wel eens gezegd worden als een website goed werk levert toch? Ik geef Dateplanet.nl 4 sterren, ik mis namelijk een app, voor de rest echt een hele goede datingsite!

Maurits 18 okt 2019
R

Goede review Maurits, ik heb meerdere dates gehad op Dateplanet en tja als je meteen om prive nummers en gegevens gaat vragen dan kan ik me voorstellen dat de vrouwen even nee zeggen. Doe gewoon normaal en heb respect, dan krijg je snel genoeg dates en zeker op Dateplanet. Vind de review die je hebt geplaatst heel duidelijk en ik ga dit ook eens proberen als ik het niet helemaal vertrouw maar tot op heden antwoord iedereen gewoon goed en snel terug en heb al enkele dates gehad, meer kan ik niet wensen.

Ronald 18 okt 2019
C

Ik kan beamen wat Ronald zegt. Ik heb zelf veel gesprekken gehad met leden op Dateplanet en dat gaat gewoon soepel en leuk, behalve de mannen die meteen hun dickpic sturen maar voor de rest niks te klagen... :)

Chantal 18 okt 2019
I

Dateplanet is voor mij de datingsite waar ik op zit na enkele anderen te hebben gehad kan ik vertellen dat Dateplanet verreweg het beste scoort. Veel actieve leden en veel gesprekken met daarbij leuke ontmoetingen. Ik mis de app inderdaad ook wel een beetje maar moet zeggen dat het in de browser perfect werkt.

Ineke 18 okt 2019
L

Dateplanet goedkoop

In tegenstelling tot veel andere datingwebsites heeft Dateplanet een heel aantal positieve punten, laat ik er een aantal op een rijtje zetten:

- Het is goedkoop (je moet wel betalen, maar veel minder dan op de gemiddelde datingwebsite)
- er zitten heel veel mensen op, waaronder ook veel vrouwen
- je kunt chatten, maar ook foto's sturen en nog meer opties
- je kunt er voor kiezen om niet betalend lid te zijn, het is niet verplicht
- er staat veel informatie op de profielen van anderen
- er zitten mensen van alle leeftijden op

Dit zijn een heel aantal punten en waarschijnlijk heb ik ze dan nog niet eens allemaal benoemt, maar dit is wat me zo snel even binnen schiet. Het lijkt misschien allemaal vrij voor de hand liggend wat hier boven benoemd staat, maar geloof me dat is op heel veel andere datingwebsites niet het geval. Daarom vind ik deze zo goed.

Lex 28 jul 2019
Reageer
L

Nep profielen

Dateplanet is maar een van de weinige date platforms waar geen of in ieder geval niet zo veel nep profielen op te vinden zijn.
Waarschijnlijk zal dateplanet hier wel een strenge controle voor hebben om dit tegen te gaan ofzo.
Maar dat vind ik in ieder geval een heel goed iets, want op iedere andere site waar ik daarvoor op zat stikte het altijd van de nep profielen en dan is de lol er heel snel af want daar zit niemand op te wachten.

Wel vind ik dateplanet een beetje aan de saaie kant en dat komt omdat het echt een website is gebaseerd op het vinden van relaties.
Van mij hoeft dit niet perse en mag er ook wel iets spannends tot stand komen, ook als dit niet op een relatie uitdraait.
Maar dat soort dingen zal je hier niet zo veel vinden, als je daarentegen een relatie zoekt dan zit je hier op de goede plek.

Leon 19 jul 2019
L

Volgens mij gaan alle profielen hier door een strenge controle, want zo moet je bijvoorbeeld ook een foto hebben waar je hoofd op staat. Ik had dat namelijk een keer gedaan met een foto waar mijn hoofd niet bij op stond en deze werd iedere keer opnieuw afgekeurd, ik snapte eerst niet waarom. Daarom heb ik toen een mail gestuurd naar de helpdesk van de site met de vraag waarom mijn foto er niet op kon en toen kreeg ik als antwoord dat er alleen foto's op mogen waar op te zien is wie degene is die er op staat. En toen ik daar over na ging denken vond ik dat best logisch en helemaal geen verkeerde zet van de site, dan kunnen mensen elkaar ook niet misleiden door bijvoorbeeld het lichaam van iemand anders er op te zetten terwijl zij dit helemaal niet zelf zijn.

Lex 28 jul 2019
K

Goede site veel leden

Wanneer je binnen een korte periode op zoek bent naar een leuke date en volgens mij is iedereen dat, dan is dateplanet echt een aanrader.
Ik vind dateplanet echt een goede site en het mooie hier aan is dat er heel veel leden op deze site zitten en dat maakt je kans van slagen natuurlijk een stuk groter dan wanneer je op een site zit met maar heel weinig mensen maar dat is ook logisch.

Wat voor leeftijd je hebt maakt hoer gelukkig ook niet uit, er zitten mensen van jong tot oud op en dat doet me altijd goed om te zien dat hier niet in gediscrimineerd wordt.
Sommige mensenkennis geven wan het praktischer te vinden om dit wel te verdelen, maar die mening deel ik totaal niet.
Het kan heel gezellig en ook verhelderend zijn om af en toe is met mensen van buiten je comfort zone te praten.
Zo kom je soms tot hele nieuwe inzichten wat ik zelf altijd erg interessant vond.

Dus mocht je op zoek zijn naar een leuke date en dit liever gisteren dan vandaag gevonden hebben, dan vind ik dateplanet een absolute aanrader.

Kasper 6 jun 2019
L

Als je echt een date bedoelt als in uit eten gaan en dergelijk, dan heb je gelijk en dan zit je hier absoluut op de goede plek.
De mensen die een profiel hebben op dateplanet zijn allemaal serieuze daters en zoeken echt actief naar leuke mensen om mee af te spreken en waar ze hopelijk mee kunnen eindigen.

Als je op zoek bent maar een leuke en losse date voor een avondje, dan zul je hier niet zo goed slagen want daar zijn de mensen die op dateplanet te serieus voor op zoek naar een relatie.

Dus ik ben het wel met je eens, maar dan is het wel afhankelijk van wat voor date je precies naar op zoek bent.

Leon 19 jul 2019
T

Veel actieve vrouwen

De naam zegt het al: Dateplanet, dit is daadwerkelijk een nieuwe planeet om te daten. Ik heb nog nooit zoveel contact gehad met vrouwen, op welke datingsite dan ook en geloof me, ik heb er al een paar achter de rug. Een VIP lidmaatschap kost 29,99 euro maar dan kan je onbeperkt chatten voor een gehele maand, je kan wel grotere (en voordeligere) pakketten kopen maar dit lijkt me niet nodig, als je in een maand tijd geen date kan krijgen op Dateplanet dan doe je toch echt iets verkeerd.

Opvallend is wel, maar dat heb ik ook veel meegemaakt op andere datingsites, dat vrouwen denken dat ze de baas zijn. Let wel, dit zijn ze ook want er zitten veel meer mannen dan vrouwen op een doorsnee datingsite, dit houdt in dat de vrouwen keuzes hebben. Door dit feit krijg je soms geen bericht terug, wat ik vrij gek vind want wat is nou de moeite om even een berichtje terug te sturen maar op Dateplanet valt dit ratio mee. De meeste vrouwen reageren wel terug, zelfs als ze geen interesse hebben, prima!

Ik hoop dat jullie iets hebben aan deze review, voor mij is het zeker een plus.

Teun 18 mei 2019
K

Ik vind het juist wel leuk dat de vrouwen hier initiatief durven te tonen, van mij hoeft het niet altijd vanuit de man te komen.
En wat is voor een man nou fijner dan een vrouw die moeite voor hem doet en laat zien dat ze echt geĆÆnteresseerd is.

Het klopt ook wel dat er meer mannen dan vrouwen op dateplanet zitten, maar dat hou ke toch altijd op dating sites en dan maakt het nog niet eens uit op welke site je zit want dat is overal gelijk.
Hoe dit kan weet ik ook niet, maar mijn ervaring lat wel blijken dat dit overal nog zo geweest is.

Kasper 6 jun 2019
Beste datingsites

Dit zijn de beste datingsites van mei 2024.

Over Dateplanet

Dateplanet is een datingplatform waar je gemakkelijk in contact kunt komen met andere mensen. Dat kan voor een date zijn, maar ook voor een relatie of voor een langdurige en serieuze vriendschap. Het aanmaken van een profiel is gratis en eenvoudig. Je kunt als je bent ingelogd rondkijken of er mensen zijn die je graag beter wilt leren kennen. Profielen worden handmatig gecontroleerd, dit maakt de kans dat je tegen een fake profiel aanloopt een stuk kleiner. Er zijn duizenden actieve leden met wie je in contact kunt komen. Voor het leggen van contacten is een betaald abonnement noodzakelijk.

  • Geverifieerd bedrijf
  • Datingsites
  • https://www.dateplanet.nl
  • klantenservice@dateplanet.nl