Reviews (11)

 • Joke

  Het is nog erger dan Ik dacht.

  Valt mij tegen. Ook de oudere bokjes blijven bokjes.
  Mannen die het de 1e keer al hebben over blijven slapen en zeer sexueel getint reageren. Ik dacht serieuzer te worden genomen maar ze behandelen me als een kind van 16 en overvallen je door hevig aan te dringen op een sex date. En blijven aandringen om hun zin te krijgen.
  Kortom het is erger dan ik dacht.

  Joke 22 sep 2021

 • Ellen

  Datingsites zijn oplichters

  Wat een oplichting vindt er plaatst op datingsites en dan met name deze 50plusmatch. Door hen ben ik al zo veel geld kwijt, iedere keer word ik weer overgehaald om te betalen voor deze site. Dit doen ze met mooie mannen die je zogenaamd beter willen leren kenner etcetera en als je eenmaal betaald hebt dan hoor je er vervolgens niets meer van. Dus mijn vertrouwen hier in ben ik inmiddels al verloren. Ik heb met mijzelf afgesproken dat ik niet meer ga betalen, dus als dit lidmaatschap is afgelopen dan houdt het voor mij op. Als ik in die tijd nog een leuke man die ook serieus is, mag ontmoeten dan zou het leuk zijn. Maar eerlijk gezegd heb ik deze hoop allang opgegeven en verwacht ik niet meer dat dit nog gaat gebeuren. Een en al oplichting hier.

  Ellen 20 dec 2020

 • Leon

  Daten op 50plus match

  Ik heb mijn huidige vriendin leren kennen op 50plus match en volgens mij hoef ik verder niet zo veel meer te zeggen wat dat is precies waar het om draait.
  Je hoort zo veel negatieve verhalen en ervaringen over datingsites, altijd is er wel iets wat niet deugt volgens alles en iedereen.
  Dus bij deze mijn ervaring, ik heb me hier aangemeld en ook ik heb natuurlijk wel mensen ontmoet waar het totaal niet mee klikte maar ik wilde niet opgeven en ben stug door gegaan met zoeken.
  Na een maand of 7 denk ik dat ik mijn huidige vriendin heb ontmoet en na nog een maand of 6 waren we een stel en dat zijn we nog steeds.
  Van ons geen klachten dus en er zijn ook succes verhalen dat is wat ik vooral wil laten zien.

  Leon 20 sep 2020

 • Paulien

  Sinds wanneer zijn wij zo saai geworden

  Ik ben zelf de 50 gepasseerd, ik ben 54 jaar oud om precies te zijn dus het leek mij een goed idee om me hier aan te melden en in te schrijven.
  Als ik op een normale dating site zou gaan zitten, zou ik me hier zo oud voelen dus het is ook deels ijdelheid dat ik me hier heb aangemeld.
  Maar sinds ik hier lid ben, besef ik me pas hoe saai mensen over de 50 eigenlijk zijn.
  Dus toen ben ik me gaan afvragen wanneer we zo saai zijn geworden, ik kan het me zelf niet herinneren maar schijnbaar is dit er toch langzaamaan ingeslopen.
  Niet iets om erg trots op te zijn en ik hoop dat ik ook nog mijn leuke / spannende momenten heb naast mijn saaiheid.

  Paulien 14 jul 2020

 • Geert

  50 plus match

  Ik ben 50 jaar geweest, maar ik woon nog niet in een bejaardentehuis en zit ook nog niet dag en nacht achter de geraniums.
  Dit gevoel krijg ik op 50 plus match wel, het is er oersaai en er is niets leuks te beleven.
  Een leuke, spannende vrouw zul je hier dan ook zeer zeker niet vinden.
  Voor mensen die van veiligheid houden is het een goede site, maar als je wat leven in de brouwerij zoekt dan zit je hier verkeerd.

  Geert 8 mei 2020

 • Rianne

  Negatieve review 50plusmatch

  Ik snap niet waarom iedereen zo negatief is over 50plusmatch.. Er is werkelijk niemand online de hele dag, in de avond misschien 3 mannen maar die hebben dan weer geen profielfoto en ga zo maar door.. Ik heb nu een lidmaatschap van een maand achter de rug en je raadt het al, geen enkele date! In totaal wellicht 3 berichtjes gehad die allen stokten bij een simpele begroeting.

  Rianne 17 apr 2020

 • Robert

  Corona en daten

  Het klinkt misschien gek om nu tijdens de hele Corona toestand op een datingsite te zitten, maar het voorkomt wel dat je eenzaam wordt en ik vind het heel prettig om hier nog mensen te spreken. Ik woon alleen dus anders spreek ik de hele dag geen kip. Op deze site zitten veel leeftijdsgenoten van mij en momenteel zijn we allemaal lotgenoten van elkaar dus iedereen steunt elkaar heel goed.

  Robert 3 apr 2020

 • Jans

  50plusmatch goede datingsite

  Ik ben enorm onder de indruk van 50plusmatch, ik was tot een week geleden niet op de hoogte van het bestaan hiervan en ik ben blij dat iemand mij dit heeft laten zien.
  Ik heb in een week tijd al minimaal drie leuke vrouwen leren kennen waarvan ik zeker weet dat ik ze beter wil leren kennen en waar potentieel nog wel met bij mogelijk is dan alleen een vriendschap.
  En dat allemaal dankzij deze website.

  Jans 21 mrt 2020

 • Dolf

  50plusmatch beoordeling

  50plusmatch is dus een datingsite die speciaal ontworpen is voor mensen van 50 jaar en ouder en de site is ook helemaal aangepast aan de behoeften van deze mensen.
  Je zou dit als beledigend kunnen zien en waarschijnlijk zijn er ook heel wat mensen die zich jong willen blijven voelen en dus door een website als deze beledigd zijn, maar ik zie het goede er wel in. Ik kan dit wel waarderen want de verwachtingen betreft een datingsite van iemand van 29 zijn toch even iets anders dan de verwachtingen die ik heb bij zoiets. Dus dan is zo’n scheidslijn best handig vind ik.

  Dolf 7 feb 2020

 • Billy

  50plusmatch goed

  50plusmatch is voor mij heel erg goed, ik zit niet te wachten op een website waar alleen maar jonge mensen op zitten, daar maak ik tochten kans bij en dat wil ik ook niet.
  Ik wil gewoon iemand die ook zin of haar oude dag wil uit zitten en die van een spelletje kaarten houdt, net als ik.

  Billy 16 jan 2020

 • Rudy

  50plusmatch ervaring

  Eerder zat ik ook altijd wel op datingsites, maar ik had nooit echt een vaste site.
  Dit kwam eigenlijk omdat er tot dan toe nooit een site was die mij goed genoeg beviel daarvoor.

  Nu zit ik altijd op 50plusmatch, deze site is alles wat ik zoek in een datingsite.
  Het was lekker gemakkelijk om een profiel aan te maken.
  Er wordt goed gecontroleerd of iedereen wel echt is en de mensen die hier zitten zijn allemaal ongeveer net zo oud als dat ik ben.
  En het belangrijkste is dat doordat iedereen hier al op leeftijd is, je allemaal mensen hebt die wel serieus op zoek zijn naar relationele contacten.
  Bij de datingsites met jongeren zitten er ook nog wel eens mensen tussen die wat losse of tijdelijke plezier contacten zoeken.
  Dat is niet (meer) mijn ding, hier ben ik inmiddels te oud voor, dus ook in dit geval zit ik hier goed

  Rudy 15 nov 2019