50plusmatch

50plusmatch

2.7 reviewscore • 19 reviews
J

Beter dan veel andere dating sites

Door een vraag van een bekende over internetdating ben ik er indertijd (ik was alleen na plotseling overlijden partner) aan begonnen en heb daar mijn laatste huwelijk aan te danken. Helaas is dat eind vorig jaar geëindigd door overlijden echtgenote. Daarom maar weer opnieuw begonnen, maar met een veel kleiner aantal sites dan eerder. 50+Match was er één waar ik goede ervaringen mee had en 50+Match heeft ook een handiger zoekfunctie dan andere sites. Kortom, ik heb mij ook weer bij 50+ Match aangemeld "omdat ik waar voor mijn geld krijg" en dat is niet overal het geval.

Jan 22 jul 2023
Reageer
S

Geen beste site meer

Jaren geleden kwam ik voor het eerst op de site. Toen was het heel leuk. Ik ben een paar jaar weggeweest en een paar maanden geleden nog een keer geprobeerd. Wat een verschil. Je wordt er doodgegooid met blogs en in de avonduren gaat de disco open. Weinig zinnigs op dat T2S. Ruzies waar de honden geen brood van eten. Clubjes vorming en nog niet eens op een leuke manier. Ben je het niet eens met iemand dan wordt je zonder pardon geblokkeerd. En achter de schermen wordt er gemaild en geroddeld met elkaar waardoor er mensen buiten gesloten worden. Ik had het al snel gezien in 3 maanden tijd. Ik beveel deze site absoluut niet aan. Zonde van je geld, zonde van je tijd en je gevoel van eigenwaarde krijgt ook een flinke knauw daar. Wat een haatdragende figuren zitten daar. Het liefste gaf ik helemaal geen ster, maar dat gaat niet. Dus dan wordt het er 1 en dat is eigenlijk nog teveel.

Sorya 3 feb 2024
B

Beste Sorya,

Dat ben ik geheel met je eens.
Mij werd verwijt dat ik daar naar sex zou zoeken.
Nou daar bestaan andere sites voor.
En dat zoek ik beslist niet, ik ben op zoek naar een leuke vrouw voor op de 1e plaats vriendschap.
Er zijn daar vrouwen die profiteren van mannen, helaas heb ik dat ondervonden.
Maar ook meld je dat aan 50Plusmatch, dan doen zij er niets mee.
Dus die profiteurs (vrouwen) kunnen en blijven lekker hun gang gaan.

Bert59 26 feb 2024
D

Niet de privacy van de leden respeteren

Deze dating site is het slechtste…door dat zij niet de privacy van de leden respecteren!
Deze dating site is het slechtste dating site in Nederland. Ze respecteren niet de privacy van de leden. En verwijderen de profiel van de leden zonder valide reden te geven waarom gegevens worden verwijderd!

Ik raad deze dating site af aan alle mensen die overwegen lid van deze club te worden.

Een zeer boze en teleurgestelde lid,
waarvan de gegevens zonder reden verwijderd zijn!
Dustin

Dustin 29 aug 2023
Reageer
H

Veel nepprofielen of overcompenserende mannen

Het is bizar hoe vaak ik kennis heb gemaakt met een nepprofiel of een man die er genoegen in schept om me een loer te draaien. Voor de organisatie is het natuurlijk onmogelijk om het soort types er van tevoren uit te filteren. Zodra ik het aangaf is het euvel snel verholpen en dat waardeer ik. Maar ik snap niet dat mannen hier genoegen in scheppen. Wat een disrespect!

H. 21 aug 2023
Reageer
M

50plusmatch neemt loopje met herroepingsrecht

Na 2 dagen gebruik te hebben gemaakt van een betaald maandabonnement ad. €29,95 besloot ik gebruik te maken van mijn herroepingsrecht.
Het herroepingsrecht is bedoeld om te kijken of een bepaald product of dienst je al dan niet bevalt.
En daar kun je bij 50plusmatch.nl alleen achter komen wanneer je een betaald abonnement afsluit.
Wel staat er in de wet dat, wanneer je van je herroepingsrecht gebruik maakt dat de leverancier een redelijke vergoeding mag vragen voor de periode dat je van de dienst gebruik hebt gemaakt.
Hoewel ik slechts 2 dagen van de betaalde diensten van 50plusmatch.nl gebruik heb gemaakt, vindt 50plusmatch.nl een redelijke vergoeding toevalligerwijs precies het bedrag van hun maandabonnement ad €29,95 een redelijk bedrag. Wat nou herroepingsrecht?

Maarten 26 mrt 2023
Reageer
S

Geen cent waard ...aanbod verouderd en beperkt

Direct na het inschrijven wordt er nogal agressief een betaald lidmaatschap gepromoot...alleen nu geldig ...een hele speciale aanbieding natuurlijk ..middels een bijzonder irritante popup aldoor op het scherm.
Maar ouder en wijzer kijk ik eerst de kat uit de boom 😆 en wat blijkt?
Clubjes vorming, verkapte YouTube kloon en vooral geen serieus ledenbestand.
Vele gezichten en profielen herken ik van 15 jaar geleden waar deze toen al op diverse datingsites aanwezig waren.
50+ wil heel serieus en betrouwbaar overkomen maar zelf daar wordt een soort Tinder swipen aangeboden. Het principe is bekend van Lexa...laat mensen kijken naar profielen en het lijkt voor de leden welke bekeken zijn alsof er belangstelling voor hen is....pfff hier trapt toch hopelijk niemand meer in!
Dating is een verdienmodel....spaar je geld en ga fijn op een single wandeltocht richting Kent of Madeira...heb je meer aan.

Sansa 7 feb 2023
Reageer
P

Geen enkele date

Ik heb zonet een lidmaatschap van een maand achter de rug , geen enkele date , zelfs geen reactie gehad. De belofte van 50plus om iedere dag een x-aantal nieuw leden te tonen kan nooit worden waargemaakt , er zijn gewoon te weinig vrouwen beschikbaar , of ze wonen veel te ver weg , dus zie ik dagelijks dezelfde voorstellen terugkomen. Overigens ligt het niet aan mij , ik ben volledig gezond , heb geen lelijke smoel en ben financieel zorgeloos. Ook heb ik ook op andere sites gestaan ,zonder succes , het is overal hetzelfde. Te weinig aanmeldingen en afstanden te groot .

Paul 13 nov 2022
Reageer
M

Oplichter op 50plusmatch

Ik had contact met Henk10, dit is een oplichter en probeert op alle mogelijke manieren je geld afhandig te maken. Is een nette man op foto maar is niet echt, zit een bende achter met 03653823788 is het mobiele nummer, hij gaf ook een vals huis adres op Fresiastraat 18 2671KS Naaldwijk. Vind dit in en in triest daar moet meer op gelet worden om meer vrouwen te beschermen. Ze blijven mij constant benaderen , ik blokkeer steeds maar ben wel erg bang geworden . Mijn man is overleden en ik dacht echt een hele lieve begrijpende weduwnaar die bij de NATO werkte en nu op missie was in engeland contact mee te hebben, maar Ril ervan dat ik mijn gevoelens heb gedeeld met een monster en die werkt met een hele bende die alleen maar uit zijn op geld. En dat vind ik vreselijk, ik dacht echt dat zo’n betaalde site betrouwbaar was. Nu durf ik dat niet meer.

Marian S. 31 aug 2022
Reageer
J

Het is nog erger dan Ik dacht.

Valt mij tegen. Ook de oudere bokjes blijven bokjes.
Mannen die het de 1e keer al hebben over blijven slapen en zeer sexueel getint reageren. Ik dacht serieuzer te worden genomen maar ze behandelen me als een kind van 16 en overvallen je door hevig aan te dringen op een sex date. En blijven aandringen om hun zin te krijgen.
Kortom het is erger dan ik dacht.

Joke 22 sep 2021
Reageer
E

Datingsites zijn oplichters

Wat een oplichting vindt er plaatst op datingsites en dan met name deze 50plusmatch. Door hen ben ik al zo veel geld kwijt, iedere keer word ik weer overgehaald om te betalen voor deze site. Dit doen ze met mooie mannen die je zogenaamd beter willen leren kenner etcetera en als je eenmaal betaald hebt dan hoor je er vervolgens niets meer van. Dus mijn vertrouwen hier in ben ik inmiddels al verloren. Ik heb met mijzelf afgesproken dat ik niet meer ga betalen, dus als dit lidmaatschap is afgelopen dan houdt het voor mij op. Als ik in die tijd nog een leuke man die ook serieus is, mag ontmoeten dan zou het leuk zijn. Maar eerlijk gezegd heb ik deze hoop allang opgegeven en verwacht ik niet meer dat dit nog gaat gebeuren. Een en al oplichting hier.

Ellen 20 dec 2020
M

Ik heb gemerkt dat je gelijk een lidmaatschap aan bevolen wordt. Dit is al niet betrouwbaar!

Als er zo veel eenzaamheid heerst voor 50/60 plussers dan zou het fijn zijn als het gratis is.

Maar oplichting van dating sites is al jaren ik vraag mij af welke mensen deze sites maken(?)

Mia 21 jul 2021
G

Zo erg bedank voor de waarschuwing .ze hadden mij ook om Sex en geld gevraagd.vaak mooie fotos om jou te lokken.profiel is vaak fake.

Greeta 12 mrt 2023
L

Daten op 50plus match

Ik heb mijn huidige vriendin leren kennen op 50plus match en volgens mij hoef ik verder niet zo veel meer te zeggen wat dat is precies waar het om draait.
Je hoort zo veel negatieve verhalen en ervaringen over datingsites, altijd is er wel iets wat niet deugt volgens alles en iedereen.
Dus bij deze mijn ervaring, ik heb me hier aangemeld en ook ik heb natuurlijk wel mensen ontmoet waar het totaal niet mee klikte maar ik wilde niet opgeven en ben stug door gegaan met zoeken.
Na een maand of 7 denk ik dat ik mijn huidige vriendin heb ontmoet en na nog een maand of 6 waren we een stel en dat zijn we nog steeds.
Van ons geen klachten dus en er zijn ook succes verhalen dat is wat ik vooral wil laten zien.

Leon 20 sep 2020
Reageer
P

Sinds wanneer zijn wij zo saai geworden

Ik ben zelf de 50 gepasseerd, ik ben 54 jaar oud om precies te zijn dus het leek mij een goed idee om me hier aan te melden en in te schrijven.
Als ik op een normale dating site zou gaan zitten, zou ik me hier zo oud voelen dus het is ook deels ijdelheid dat ik me hier heb aangemeld.
Maar sinds ik hier lid ben, besef ik me pas hoe saai mensen over de 50 eigenlijk zijn.
Dus toen ben ik me gaan afvragen wanneer we zo saai zijn geworden, ik kan het me zelf niet herinneren maar schijnbaar is dit er toch langzaamaan ingeslopen.
Niet iets om erg trots op te zijn en ik hoop dat ik ook nog mijn leuke / spannende momenten heb naast mijn saaiheid.

Paulien 14 jul 2020
Reageer
G

50 plus match

Ik ben 50 jaar geweest, maar ik woon nog niet in een bejaardentehuis en zit ook nog niet dag en nacht achter de geraniums.
Dit gevoel krijg ik op 50 plus match wel, het is er oersaai en er is niets leuks te beleven.
Een leuke, spannende vrouw zul je hier dan ook zeer zeker niet vinden.
Voor mensen die van veiligheid houden is het een goede site, maar als je wat leven in de brouwerij zoekt dan zit je hier verkeerd.

Geert 8 mei 2020
Reageer
R

Negatieve review 50plusmatch

Ik snap niet waarom iedereen zo negatief is over 50plusmatch.. Er is werkelijk niemand online de hele dag, in de avond misschien 3 mannen maar die hebben dan weer geen profielfoto en ga zo maar door.. Ik heb nu een lidmaatschap van een maand achter de rug en je raadt het al, geen enkele date! In totaal wellicht 3 berichtjes gehad die allen stokten bij een simpele begroeting.

Rianne 17 apr 2020
Reageer
R

Corona en daten

Het klinkt misschien gek om nu tijdens de hele Corona toestand op een datingsite te zitten, maar het voorkomt wel dat je eenzaam wordt en ik vind het heel prettig om hier nog mensen te spreken. Ik woon alleen dus anders spreek ik de hele dag geen kip. Op deze site zitten veel leeftijdsgenoten van mij en momenteel zijn we allemaal lotgenoten van elkaar dus iedereen steunt elkaar heel goed.

Robert 3 apr 2020
Reageer
J

50plusmatch goede datingsite

Ik ben enorm onder de indruk van 50plusmatch, ik was tot een week geleden niet op de hoogte van het bestaan hiervan en ik ben blij dat iemand mij dit heeft laten zien.
Ik heb in een week tijd al minimaal drie leuke vrouwen leren kennen waarvan ik zeker weet dat ik ze beter wil leren kennen en waar potentieel nog wel met bij mogelijk is dan alleen een vriendschap.
En dat allemaal dankzij deze website.

Jans 21 mrt 2020
Reageer
D

50plusmatch beoordeling

50plusmatch is dus een datingsite die speciaal ontworpen is voor mensen van 50 jaar en ouder en de site is ook helemaal aangepast aan de behoeften van deze mensen.
Je zou dit als beledigend kunnen zien en waarschijnlijk zijn er ook heel wat mensen die zich jong willen blijven voelen en dus door een website als deze beledigd zijn, maar ik zie het goede er wel in. Ik kan dit wel waarderen want de verwachtingen betreft een datingsite van iemand van 29 zijn toch even iets anders dan de verwachtingen die ik heb bij zoiets. Dus dan is zo’n scheidslijn best handig vind ik.

Dolf 7 feb 2020
Reageer
B

50plusmatch goed

50plusmatch is voor mij heel erg goed, ik zit niet te wachten op een website waar alleen maar jonge mensen op zitten, daar maak ik tochten kans bij en dat wil ik ook niet.
Ik wil gewoon iemand die ook zin of haar oude dag wil uit zitten en die van een spelletje kaarten houdt, net als ik.

Billy 16 jan 2020
Reageer
R

50plusmatch ervaring

Eerder zat ik ook altijd wel op datingsites, maar ik had nooit echt een vaste site.
Dit kwam eigenlijk omdat er tot dan toe nooit een site was die mij goed genoeg beviel daarvoor.

Nu zit ik altijd op 50plusmatch, deze site is alles wat ik zoek in een datingsite.
Het was lekker gemakkelijk om een profiel aan te maken.
Er wordt goed gecontroleerd of iedereen wel echt is en de mensen die hier zitten zijn allemaal ongeveer net zo oud als dat ik ben.
En het belangrijkste is dat doordat iedereen hier al op leeftijd is, je allemaal mensen hebt die wel serieus op zoek zijn naar relationele contacten.
Bij de datingsites met jongeren zitten er ook nog wel eens mensen tussen die wat losse of tijdelijke plezier contacten zoeken.
Dat is niet (meer) mijn ding, hier ben ik inmiddels te oud voor, dus ook in dit geval zit ik hier goed

Rudy 15 nov 2019
Reageer
Beste datingsites

Dit zijn de beste datingsites van april 2024.

Over 50plusmatch

Ook als je 80 plus bent wil je een leuke partner kunnen vinden. Daarom is er 50 Plus Match. Hier ontmoet je leeftijdgenoten die graag in contact willen komen met een man of een vrouw voor een serieuze relatie of een mooie vriendschap. Nadat je je gratis profiel hebt aangemaakt wordt dit handmatig gecontroleerd. Nadat je inschrijving is bevestigd kun je meteen op zoek naar leuke mensen bij jou in de buurt. Stuur berichten, chat online of spreek af voor een persoonlijke ontmoeting. Wil je gebruik maken van alle diensten dan is daarvoor een betaald membership nodig.

  • Geverifieerd bedrijf
  • Datingsites
  • https://www.50plusmatch.nl
  • redactie@50plusmatch.nl