Lovezone

Lovezone

4.0 reviewscore • 76 reviews
E

Lovezone.nl doet er alls aan nep leden te weren

Ik krijg altijd het idee dat andere datingsites. die werkte met credits (dus betalen per bericht), ervoor hebben gezorgd dat er een grote taboe op datingsites bestaat. Hoe vaak ik wel niet moet zeggen (vooral op andere sites) dat ik een echt persoon ben en dat ik daarvoor echt moet praten als een brugman. Dat is natuurlijk niet leuk. Sommige vragen zelfs of ik een foto wil sturen met een krant van vandaag en ga zo maar door, dan heb ik er al geen zin meer in.

Op Lovezone.nl is dit op de een of andere manier minder. Staat ook overal dat ze er alles aan doen om nep leden te weren. Uiteraard is er altijd weer een man die van een creditsite af komt en roept zonder reden dat ik nep ben. Ach ja, blokkeren die hap. Heb een keer een lid aangegeven waarvan ik dacht dat hij nep was, althans hij zag er wel heel goed uit net als een model. Bleek dus wel echt te zijn, Lovezone.nl handelde wel snel en ging dit voor mij checken en communiceerde dezelfde dag nog terug.

Als ik jullie mannen enkele tips mag geven:

1. Denk niet alleen aan jezelf, daar gaat het vaak al mis.
2. Roep zeker niet uit het niets dat je twijfelt of de andere persoon echt of nep is. Je snapt dat niemand hierop zit te wachten. Iedereen met een kroontje heeft immers betaald met iDeal.
3. Toon interesse.
4. Probeer ervoor te zorgen dat je snel reageert. Je krijgt een e-mail als je een nieuw bericht ontvangt, niet veel moeite om dan even te reageren.
5. Als je een tijdje chat, stuur wat prive afbeeldingen zodat je niet voor verrassingen komt te staan op de date.

Lovezone.nl jullie doen het super. Mag gezegd worden! Hopelijk komt er een tijd dat iedereen er weer van uit gaat dat je vrijwel altijd met echte mensen chat. Tot op heden heb ik bij jullie datingsite de beste ervaring dus die deel ik dan ook. Inmiddels tot meerdere ontmoetingen gekomen met erg leuke mannen!

Emily 7 feb 2021
Lovezone

Hallo Emily,

Wij doen er inderdaad alles aan om alleen echte mensen toe te laten op onze dienst. Naar ons idee gaat dit erg goed. Dat we dan zo'n review mogen krijgen worden we erg blij van.

Met vriendelijke groet,
Lovezone klantenservice

Lovezone 7 feb 2021
F

Ben het hier wel mee eens, een datingsite met een 24 / 7 monitoring. Zelfs de klantenservice is midden in de nacht aanspreekbaar.

Freekie 13 feb 2021
H

Het kunnen dan wel echte mensen zijn, er is geen enkele garantie dat het ook hun foto's zijn. Weet zeker dat 4 van de dames waarmee ik gechat heb, en foto's uitgewisseld, niet hun eigen foto's stuurden. Ook een naamgenote van je bleek een Engelse schoonheid te zijn. Beroep klopte dan weer wel, vacation counseler.. Google picture search is your friend. Ben ICT'er, kan de foto's checken, maar de meeste mensen kunnen dat helaas niet.
Heb evengoed hele leuke chats gehad, leuke site, en ze kunnen natuurlijk niet alles voorkomen. helaas geen date gevoneden :)
hans

Hans 15 mei 2023
M

Nieuwe vriendin ontmoet op Lovezone.nl

Hele fijne datingsite waar ik mijn nieuwe vriendin heb leren kennen.

Het welbekende gedoe met corona werd mijn vorige relatie teveel, we zaten elkaar teveel op de lip waardoor het spaak liep. Toen op internet gezocht naar een goede datingsite. Kwam ik uiteindelijk uit op Lovezone.nl. De eerste dag na registratie had ik al 2 keer gezien dat een vrouw mijn profiel had bezocht maar telkens zei ze niets. De volgende dag heb ik VIP gekocht en ben ik maar het gesprek gestart. Nu 2 maanden later hebben we een relatie gekregen.

Lovezone bedankt. Pluim voor jullie!

Man uit Spakenburg 3 feb 2021
Lovezone

Hallo heer uit Spakenburg,

Bedankt voor uw review. We zijn blij dat we iets hebben kunnen bijdragen aan uw liefdesleven.

Met vriendelijke groet,
Lovezone klantenservice

Lovezone 3 feb 2021
K

mijn ervaringen met Lovezone

Beste mensen,

Lovezone is zo fake als het maar kan zijn. één jaar lang ben ik lid geweest en de eerste weken was van waaw, zo veel contacten. Al snel had ik het patroon al door.
1 vrouwen spreken je aan tonen interesse en willen met je praten.
2 dus je koopt een vip anders kan je niet antwoorden
3 je bent vip en plots willen de vrouwen niet echt meer praten maar alleen maar foto's sturen.
4 je koopt diamantjes en je stuurt wat foto's heen en weer
dit wordt al gauw heel erg saai zeker als je door hebt hoe alles hier werkt.
Opmerkelijk is ook dat de vrouwen niet meer weten wat jullie een week geleden over hebben zitten en de script loopt weer.
1....
2....
3....
4....
ze sturen je telkens de zelfde foto's stellen dezelfde vragen.

Ik vat alles nog eens kort samen:
je bent geen vip >> iedereen spreekt je aan
je wordt vip >> niemand wil chatten, iedereen wil foto's sturen. foto's foto's foto's
je koopt diamantjes >> iedereen stuurt hun hele album dat je al natuurlijk al hebt gezien.

Ik werd van lovezone gekickt omdat ik 1 vraagstelde over dit patroon
mijn vip en diamantjes gewoon verdwenen
mijn advies
Blijf hier weg
heel erg duur voor iets dat totaal fake is.

Kris 23 jan 2021
Lovezone

Hallo Kris,

Erg jammer dat u zo over onze dienst denkt. Wat mensen naar u sturen in de chat is aan hen, hier kunnen we niets aan doen.

We zien helaas geen account van u op Lovezone, ook is er geen contact geweest met de klantenservice. Kunt u ons mailen om dit geschil op te lossen?

Met vriendelijke groet,
Lovezone klantenservice

Lovezone 3 feb 2021
A

Bedankt, Kris! Dat vermoeden had ik eerlijk gezegd ook al, Kris. Ik ben geen VIP en kreeg al meteen berichtjes nadat ik me aanmeldde (maar nog zonder VIP) van mooie dames die veel te ver weg wonen om af te kunnen spreken. En ook een aantal dames die ook veel te jong zijn en ook veel te ver weg wonen, maar mij toch heel erg interessant vinden. Geloof je het zelf? Ik ga nu dus geen VIP meer kopen (was er wel over aan het denken), want ik vermoed dat mij dan hetzelfde gebeurt als jou. Komt erg fake om mij over. Een concurrent van Lovezone, Intimatch, is WEL echt. En je kunt WEL, zonder betaald abonnement, antwoorden als iemand je een berichtje stuurt. Heb daar ook een contact aan overgehouden. Dus die is NIET fake. Wel wat dungezaaid, maar toch. Ben eigenlijk wel benieuwd of er dan nog wel concurrenten van Intimatch zijn die WEL echt zijn voor iemand met een open relatie en op zoek naar een spannende relatie, zeg maar.

Anoniem 11 jun 2023
K

En jij bent de eigenaar van Intimatch zeker? Bedankt voor je reactie op mijn review maar het ligt er iets te dik bovenop dat je daarvoor probeert te adverteren.

Kris 11 jun 2023
A

"En jij bent de eigenaar van Intimatch zeker? Bedankt voor je reactie op mijn review maar het ligt er iets te dik bovenop dat je daarvoor probeert te adverteren."

Als ik had geweten, dat je zo zou gaan reageren, had ik een algemene reactie achtergelaten en je naam weggelaten. *zucht* 😏

Anoniem 11 jun 2023
h

ervaring over lovezone

zeer goede datingsite zonder teveel poespas. hiermee bedoel ik dat er niet veel opties zijn maar alle functies wat je nodig hebt dat is er wel. heel veel vrouwen die contact zoeken of je profiel bekijken al voordat je betaald. dit heeft me er toe aangezet om ook eens te betalen voor een maand om onbeperkt te kunnen chatten. was heel leuk en heb er meerdere leuke contacten aan over gehouden. mijn lidmaatschap is gisteren afgelopen. ik ga eind deze maand nog eens een maandpakket kopen als ik mijn loon heb gekregen. heb gevraagd aan de klantenservice of ze me een testpakket konden geven maar dit deden ze helaas niet. ik moet nu wachten totdat mijn loon er is en dat duurt nog minimaal een week vandaar snap het ook wel dat ze dat niet doen toch wel jammer. wel goed dat er niet automatisch geld van mijn rekening werd gehaald toen mijn maand afgelopen was.

harmen 14 jan 2021
J

Ik hoop voor je dat Lovezone automatisch hoofdletters aan je berichten toevoegt op de chat. Die dames zullen wel denken haha. Nee, prima review Harmen, top. Ben het er 100% mee eens.

Julian 14 jan 2021
Lovezone

Hallo Harmen,

Blij om te lezen dat je blij bent met onze datingsite.
We kunnen helaas geen gratis pakketten weggeven als iemand hierom vraagt, dan moeten we dat aan iedereen geven namelijk.

Met vriendelijke groet,
Lovezone klantenservice

Lovezone 14 jan 2021
J

Waarom nog een x betalen Herman?
Na een maand had je toch al verder kunnen chatten met de dames via WhatsApp of mail of genoeg gratis apps die anoniem zijn en waar je geen telefoon nummer hoeft te delen met elkaar

Jef 16 sep 2021
h

omdat ik nog niet met iedereen had kunnen chatten en ook nog niet iedereen mijn prive gegevens had gegeven. ik zag steeds weer nieuw vrouwelijk schoon. heb inmiddels geen account meer trouwens.

harmen 16 sep 2021
D

Niet aan te raden

De site leek me een perfecte site om iemand te vinden. Na wat reviews te lezen besloten een lidmaatschap af te sluiten, alles prima en in orde totdat het 1e gesprek begon ik kreeg iemand waarvan ik de indruk kreeg dat ze foto's wou maar dan wel foto's op een bepaalde manier, nadat ik aangaf dat ik daar niet aan deed werd ik meteen beschuldigd dat ik fake zou zijn en vervolgens word er een klacht ingediend, uiteraard zelf gelijk contact opgenomen met de klantenservice aangezien volgens hun dingen onderzocht zouden worden en zelf ook aangegeven dat ik iets niet vertrouwde ipv het netjes op te lossen word je letterlijk meteen verwijderd en je krijgt te horen "we gaan niet in discussie je kan je profiel verwijderen" ze storten wel je geld terug daar niet van maar onderzocht ? Zeer zeker niet de melding zou zijn dat ik nep zou zijn, bewijs en uitleg gestuurd inclusief screenshots maar daar word dan niks mee gedaan. Dus het lijkt er meer op dat wanneer je niet mee werkt aan wat er word gevraagd dan word je verwijderd. Helaas zeer jammer want het leek me een goede site.

Davy 13 jan 2021
Lovezone

Hallo Davy,

Zoals reeds aangegeven in de mail is het een spijtige situatie. We gaan hier niet publiekelijk op uw klacht reageren, hiervoor kunt u ons weder maal een mail sturen indien gewenst. U krijgt uw geld terug en we hopen dat u een datingsite vind die beter bij u past.

Met vriendelijke groet,
Lovezone klantenservice

Lovezone 13 jan 2021
D

Lovezone leek me inderdaad eindelijk een betrouwbare site, dat is juist ook de reden dat ik een vip abbo afsluit dat doe ik niet snel, het is fijn dat er op nep profielen gecontroleerd word, daar hoor je me niet over maar stuur jullie bewijs dat ik niet een nep profiel ben en dat het misschien miscommunicatie was, maar alsnog ben je de gebeten hond en word er advies gegeven om dan maar je profiel te verwijderen, dat je je geld terug krijgt prijst jullie maar niet de manier hoe het gelopen is

Davy 13 jan 2021
P

Lovezone.nl niet fake na het gebruikt te hebben

Hoi zie mijn naam boven,
Ook ik was van mening in het begin dat lovezone,nl fake was en vooral twijfelde ik en heb dit nog een beetje dat er gewerkt word met zogenaamde chat operators, maar aan de andere kant weer niet. Wat ik dan weer wel minder vind krijg wel vaak bloemetjes enzo maar de meeste tijd is het foto's prive uploaden en een echte lange chat heb ik nog niet gehad het blijft in het meeste geval alleen bij foto's versturen zoieso zit ik niet op een date te wachten voorlopig maar daar heb ik een reden voor heeft voor zover niks met de vrouwen te maken daar heb vooral ook als ik al contact heb met een vrouw meestal jongeren dan mijn eigen leeftijd maar voor de rest top lovezone.nl
En misschien toch eens gaan denken inderdaad aan een app

PMEFreak 9 jan 2021
Lovezone

Hallo heer PMEFreak,

Fijn om te horen dat u ons een 4-sterrenwaardering geeft. Indien u toch iemand verdenkt nep te zijn, kunt u dit altijd melden bij de klantenservice. Wij zullen dan een onderzoek starten jegens dit profiel.

Met vriendelijke groet,
Lovezone klantenservice

Lovezone 10 jan 2021
B

Goede datingsite met veel leden

Na 3 maanden gebruik te hebben gemaakt van een VIP lidmaatschap op www.lovezone.nl heb ik welgeteld 50 gesprekken gehad waarvan ongeveer 5 ook echt een ontmoetingen wilden. Is ook lastiger nu i.v.m. de pandemie om te gaan afspreken en snap dan ook waarom veel mensen toch wat meer terughoudender zijn dan normaal. Toch wel veel leuke gesprekken gehad over van alles en nog wat met vooral vrouwen rond mijn leeftijd (35-45 jaar). Nadat mijn VIP lidmaatschap was afgelopen werd deze niet automatisch verlengd, een verademing ten opzichte van andere datingsites, geloof me. Mijn profiel is nu verwijderd, ga het misschien over een half jaartje nog eens proberen als iedereen een vaccinatie heeft gehad, dan zal de mens wild gaan worden!

Ben 5 jan 2021
S

Wel spijtig dat er geen app is. Leden aantal en website werkt prima maar zonder app is het voor mij heel ongemakkelijk om te gebruiken. Lovezone zegt dat het goed werkt op een telefoon browser echter zonder push berichten is het voor mij een no go. Wie weet voor in de toekomst Lovezone?

Sven 5 jan 2021
R

Mijn Lovezone review

Al met al een prima datingwebsite die helaas geen app heeft. Je krijgt een mail bij een nieuw bericht of nieuwe profielbezoeker terwijl andere apps hier een push bericht kunnen sturen, wat wel wat handiger is. De voordelen van Lovezone.nl zijn echter dat er heel veel actieve mensen op aanwezig zijn. Zeker oudere mensen die geen apps gebruiken en via de computer op het internet speuren is een datingwebsite via de browser handiger. Ik kreeg een mail van Lovezone om een review te schrijven dus bij deze, mixed feelings maar toch wel merendeel positief. Vind de datingwebsite heel overzichtelijk en heel goed te gebruiken, zelfs op een telefoon via de browser helemaal top! Nadeel is dat je VIP kan kopen om onbeperkt te chatten maar je hebt ook nog een optioneel pakket genaamd diamanten waarmee je in spotlights en dergelijke kunt staan. Normaliter is dit niet nodig omdat je wel aandacht genoeg krijgt (met profielfoto). Met diamanten kan je ook foto's sturen, wat ik persoonlijk heel goed vind omdat je zo snel genoeg kan zien of iemand wel een foto gebruikt die overeen komt met de selfie die gestuurd kan worden. Heb meerdere malen meegemaakt op andere datingwebsites en apps dat de foto zeer verouderd was of zelfs van een geheel andere vrouw. Aan te raden is om niet teveel foto's te sturen en dit enkel te doen bij personen waar je een goede klik mee hebt en waar je al een tijdje mee chat want die diamanten vliegen er door als je niet oppast. Ik geef Lovezone 4 van de 5 sterren, als ze een app maken zal dit 5 uit 5 zijn.

Roman 3 nov 2020
Reageer
T

Eerst sceptisch maar nu niet meer

Ik was eerst best wel sceptisch over de datingwebsite Lovezone.nl omdat ik het nog niet eerder had gezien of er van had gehoord, totdat een maat van mij er mee kwam. Sinds mijn aanmelding had ik vrijwel elke dag, sinds ik een profielfoto er op had gezet, enkele profielbezoekers en soms een berichtje. Er zijn anno 2020 veel datingsites die nep zijn dus ik dacht kan dit wel echt zijn want vaak als je eenmaal betaald hoor je niks weer. Toch maar betaald want mijn maat was er positief over en ik wilde natuurlijk wel graag chatten met enkele dames die mij hadden aangesproken. Blijkt dus dat het een echte datingwebsite is waarbij mensen gewoon met je blijven chatten en niet stoppen zodra je hebt betaald. Vind de datingwebsite ook wel erg duidelijk en overzichtelijk. Niet veel opties maar je hebt toch alles wat je moet hebben.

Tim 23 okt 2020
Lovezone

Hallo Tim,

Bedankt voor deze review. Erg blij om te horen dat je positief bent over onze dienst. Al zijn we afhankelijk van de leden die zich bij ons registreren, we hopen toch altijd dat het iedereen naar wens is.

Met vriendelijke groet,
Lovezone Klantenservice

Lovezone 13 feb 2021
R

Geen restitutie

Ik kwam deze site een keer tegen en komt vrij professioneel en betrouwbaar over.
Na een paar dagen een betaald account genomen om meer te kunnen chatten.
Na een paar dagen was ik er wel klaar mee en heb mijn abonnement stop gezet en om restitutie gevraagd. 2 maanden later is dit nog niet terug gestort. Paar keer per mail beloofd dat het zou gebeuren maar je wordt gewoon aan het lijntje gehouden.

Ik raad deze site dus bij niemand aan.

Roy 10 okt 2020
Lovezone

Hallo Roy,

Spijtig om te horen dat je jouw restitutie niet hebt ontvangen. Kunt u ons een e-mail sturen zodat we dit intern kunnen afhandelen? Normaliter betalen we restitutie altijd uit binnen 14 dagen, zoals wettelijk is toegestaan.

Met vriendelijke groet,
Lovezone klantenservice

Lovezone 10 okt 2020
Z

Gewoon even mailen naar de klantenservice dan krijg je het geld zo terug. Ik had binnen 3 dagen een ontmoeting met een man, daarna meteen mijn profiel verwijderd want we hebben nog steeds goed contact. Scheelde me toch 24 euro. Prima datingsite in mijn ogen.

Zwaantje 13 okt 2020
R

Oplichters geen e-mail

Oplichters geven geen antwoord op e-mails en stel je een vraag wordt je geblokkeerd! Dit kan echt niet in deze tijd.

Richard van Rosmalen 8 okt 2020
Lovezone

Hallo Richard,

We hebben meermaals met u gemaild, waarbij onze reacties vrijwel altijd binnen 5 minuten zijn verstuurd. Dat we niet reageren is dan ook niet waar.

Uw account is reeds verwijderd en we hopen dat u een datingsite vind die wellicht een nog betere klantenservice heeft.

Met vriendelijke groet,
Lovezone klantenservice

Lovezone 8 okt 2020
R

UPDATE:
Uiteindelijk toch wel een mail gehad inderdaad. Jullie hadden mij geblokkeerd op een ander mailadres, geen idee waarom. Daarom dacht ik dat ik geen reactie meer kreeg.

Richard van Rosmalen 13 okt 2020
R

Lovezone zeer goed en veel animo

De site ziet er goed uit. En de vrouwen zien er stuk voor stuk aantrekkelijk uit. Mits met een “kroontje” bij hun naam. Dit betekent dat ze berichten kunnen schrijven. Zonder kroontje kunnen ze namelijk niet chatten en zijn ze allerminst serieus om een date te krijgen lijkt me.
Dus na een account aangemaakt te hebben en diverse keren aangesproken zijn door zeer leuke vrouwen ook maar zo’n kroontje aangeschaft. Zo... nu kan ik reageren op de berichten die ik kreeg. Al met al een prima ervaring. Had nog wel wat moeite met de betaling want je kan niet betalen per Creditcard. Ideal is wel mogelijk maar had mijn bankkaart op mijn werk laten liggen dus moest eerst een dag wachten om te kunnen betalen en reageren maar oke. Meerdere chats gehad maar helaas nog geen date gepland, hopelijk gaat dat nog gebeuren want ben wel toe aan een leuke date met een leuke vrouw!

Rudi 26 sep 2020
Reageer
D

Lovezone fake teveel moeite

Ik heb het idee dat Lovezone fake is omdat veel vrouwen niet willen afspreken tijdens Corona. Premier Rutte schrijft voor dat je best een ...partner mag hebben tijdens deze aparte periode. Bijna alle vrouwen willen het afwachten en liever niet daten alleen maar chatten chatten chatten. Nu is chatten wel onbeperkt voor een vast bedrag dus dat dan weer wel maar toch. Heb 1 date gehad in 1 maand tijd, vind dat te weinig.

Ik heb mijn profiel verwijderd omdat ik vind dat ik teveel werk moet verrichten om een date te krijgen. Wellicht na Corona nogmaals proberen maar voor nu ben ik er even klaar mee.

Danny 21 sep 2020
Lovezone

Hallo Danny,

Spijtig om te horen dat u zo over onze dienst denkt. We zien inderdaad dat uw profiel is verwijderd en zullen uw VIP tegoed terugstorten op de rekening waarmee is betaald.

Hopelijk vind u een datingsite die beter bij u past.

Met vriendelijke groet,
Lovezone klantenservice

Lovezone 21 sep 2020
J

Lovezone zeer betrouwbaar

Was door iem op lovezone.nl terecht gekomen na een paar dagen kocht ik voor 29.50 ( prijzig) een VIP pakket dat je onbeperkt berichtjes kan versturen.
Ik ontving tot diep in de nacht telkens een aantal vrouwelijke bezoekers met standaard leuke vragen en we hadden zeer leuke chats en zelfs enkele dates gehad.
Ik kwam van andere datingsites waar ik al jaren lid van ben geweest met b.v. relatieplanet of parship. Dan kan ik wel zeggen dat lovezone hier flink bovenuit steekt als je het gaat hebben over aanspraak percentage.
Alle profielen zijn echt naar mijn mening en zeker geen fakers zoals je wel eens op andere sites en apps ziet.

Jodelaar 11 sep 2020
Lovezone

Hallo meneer Jodelaar,

Bedankt voor uw vriendelijke review. Hier zijn we erg blij mee!

Met vriendelijke groet,
Lovezone klantenservice

Lovezone 21 sep 2020
F

Heel goed om zeker de moeite waard

Wat me als eerste opvalt is het feit dat vrijwel ieder profiel reageert die betaald heeft op de website. Er zijn ook veel profielen zonder VIP maar die moet je simpelweg links laten liggen want die kunnen überhaupt niet chatten. Daarnaast vind ik dat als iemand zich registreert op een website maar eigenlijk helemaal niet serieus is, strange. Je betaald 1 keer voor VIP en dan verloopt je lidmaatschap vanzelf dus zonder automatische incasso, LOVE IT! Je kan wel zeggen dat is logisch maar de 5 datingsites die ik hiervoor had gehad gebruikten allemaal een automatisch incasso systeem waarbij je elke dag op je rekening moest kijken of er niet stiekem weer wat was afgehaald. Dus ja, een grote aanrader en zeker de moeite waard om eens te proberen. Ps. diamanten kopen kan leuk zijn maar is zeker niet nodig om een date te krijgen. Je kan immers 5 foto's op je profiel tonen en die kan je ook wijzigen.

Ferry 31 aug 2020
Lovezone

Hallo Ferry,

Bedankt voor je positieve review. We hopen dat je een leuke partner ontmoet op onze datingsite.

Met vriendelijke groet,
Lovezone klantenservice

Lovezone 31 aug 2020
A

Tevreden

Ik spreek heel veel dames en heb leuke contacten. Het barst van de mooie en lieve vrouwen.
Het geeft weer wat kleur in m'n leven.
ik raad het iedereen aan! 4 sterren van mij!

Arno 17 aug 2020
Reageer
M

Betaling

Lijkt mij ook goed toch is er een minpunt geen betaling via creditcard of paypal wat ik wel jammer vind aangezien ik onderbewind sta.

Marcel 13 aug 2020
A

Op Lovezone kan je betalen cash per post. Kan geen bewind inzien en niemand komt er achter. Vind het ideaal. Loop er niet graag mee te koop om voor een datingsite te betalen.

Anoniem 13 aug 2020
T

Betalingssysteem van Lovezone.nl is wel het beste op basis van dat er geen automatische incasso is. Op = Op. Ze mogen inderdaad wel Paypal of creditcard als opties erbij doen, 100% mee eens.

Tinus Jan 14 aug 2020
Lovezone

Hallo Marcel,

Spijtig om te horen dat je op het moment onder bewind staat. Het is inderdaad alleen mogelijk om te betalen per iDeal, Bancontact of postbetaling.

We hopen in de toekomst Paypal en Creditcard betalingen als extra optie in te voegen.

Met vriendelijke groet,
Lovezone klantenservice

Lovezone 31 aug 2020
H

Lovezone.nl ervaring zeer goed

Mijn ervaring over een maand Lovezone.nl is zeer goed. Veel mannen die daadwerkelijk reageren op de teksten wat je verstuurd. Zoals op vrijwel iedere datingsite is het haast gewoon dat je moet oppassen dat mannen niet alleen voor de seks aanwezig zijn. Zag zelfs iemand voorbij komen die stiekem een relatie had en probeerde met mij een date te krijgen (had hem opgezocht op FB).
Ga volgende week een dagje weg naar Ameland met een man die ik op Lovezone.nl heb leren kennen.

Helena 13 aug 2020
Lovezone

Hallo Helena,

Bedankt voor de 4 sterren review!
Fijn om te horen dat je met een man, die je hebt leren kennen op Lovezone, een dagje weg naar Ameland hebt gepland. Hopelijk heb je een leuke dag gehad!

Met vriendelijke groet,
Lovezone klantenservice

Lovezone 31 aug 2020
L

Lovezone beste datingsite 2020

Lovezone.nl is verreweg de beste datingsite van dit moment. Na een tijdje Badoo en Tinder te hebben geprobeerd (zijn zogenaamd de beste apps van 2020) vind ik Lovezone een stuk beter. Waarom? Het is goed te bereiken per website (wat ik fijner vind) en daarbij heb je geen last van automatische incasso's! Je betaald 1 keer, wanneer je VIP lidmaatschap afloopt kan je kiezen om nogmaals te betalen of niet, maar er wordt nooit zelf wat van je rekening gehaald. Hoe gek het ook klinkt, dit is op geen enkel andere datingsite het geval volgens mij... Heb ook het idee dat er veel meer actieve leden op Lovezone zijn dan op andere datingsites, krijg in ieder geval veel meer aanspraak van serieuze mannen.

Lisa 10 jul 2020
Reageer
M

niet zo makkelijk als iedereen denkt

Ik lees veel reviews van het is zo'n goede website enzovoort maar als je eerlijk bent moet het van jezelf komen. Het klopt dat er veel actieve leden zijn maar je moet er zelf energie in steken. Ik als vrouw heb aan aandacht geen gebrek (op geen enkele datingsite overigens), feit is wel dat het merendeel van de mannen gewoon niet mijn type is of uit is op s*x in plaats van elkaar daadwerkelijk te leren kennen.

Het is mij in een maand tijd niet gelukt om een date te krijgen in ieder geval. Misschien ben ik te kieskeurig of ligt het aan iets anders. Zijn trouwens ook mannen die 1 keer iets zeggen per dag en dan weer offline gaan, daar krijg je natuurlijk ook nooit een date mee. Om nog maar te zwijgen over het feit dat alleen mannen met een kroontje kunnen reageren, die anderen zitten er gewoon voor de sier op.

Dus tja, Lovezone.nl is een prima datingsite. Levert zeker waar je voor betaald, maar je moet het nog altijd zelf doen. Veel tijd er in steken en goed filteren tussen alle bestaande leden. Ik ga binnenkort nog een keer een maand VIP bestellen om te kijken of ik dit keer wel een date kan krijgen. Aan gesprekken immers geen gebrek.

Merel 28 jun 2020
Reageer
J

Lovezone groot ledenaantal

Lovezone heeft heel erg veel leden en dit ledenaantal blijft ook steeds verder groeien heb ik het idee.
Ik zit dit als een groot voordeel, want dat maakt de kans dat ik iemand ontmoet die ook nog eens redelijk bij mij in de buurt woont redelijk groot.
Online daten vind ik leuk en spannend en ik heb ook de hoop dat ik hier een leuke vrouw ontmoet, maar om nou helemaal naar de andere kant van het land te moeten afreizen daar zit ik eerlijk gezegd ook niet bepaald op te wachten.
Dus daarom ben ik blij met een site als deze, waar veel mensen op zitten en de kans dat je zo ver moet reizen dus een stuk afneemt.
Wel jammer dat je moet betalen voor deze datingsite dat dan weer wel.

Jordy 25 jun 2020
Reageer
L

Lovezone leuke man ontmoet

Mijn nieuwe vriend op Lovezone.nl leren kennen na 2 maanden lang te hebben gechat en er eigenlijk best wel omheen te hebben gedraaid. Hij sprak me elke dag wel aan maar ik wist niet of ik het wel kon vertrouwen want heb een aardige deuk opgelopen op andere datingsites dus keek de kat even uit de boom. Hij zei elke dag hallo, alles goed en ja na een aantal keer toch maar gereageerd, anders is het ook zo zielig he? :-)
Sinds kort ontmoeten we elkaar in real life! Bedankt Lovezone, eindelijk een datingsite die haar afspraken wel na komt.

Lisa Bos 24 jun 2020
L

Klein dingetje trouwens nog:

Let op dat je VIP koopt in plaats van diamanten. Met diamanten kan je op speciale plekken staan voor meer aandacht en dergelijke. VIP heb je nodig om te kunnen chatten, lijkt me toch een stuk belangrijker.
Ik had namelijk diamanten gekocht en kon dus niet chatten... Klantenservice gemaild en die hebben het voor me omgeruild.

Lisa Bos 24 jun 2020
M

Lovezone online dating

Heel erg fijn vind ik het dat het online daten tegenwoordig zo normaal is geworden.
En het liefst doe ik dit dan op de datingsite Lovezone.
Er zitten heel veel mensen op, vooral extreem veel mannen maar gelukkig ook heel erg veel vrouwen.
De vrouwen die ik hier heb ontmoet spreken me allemaal heel erg aan en ik kan het goed met de meeste dames vinden.
Een echte klik heb ik nog met niemand gehad maar ik hoop dat dit snel gaat komen.

Martijn 17 jun 2020
Reageer
I

Lovezone.nl account profiel verwijderen

Hallo,

Ik heb mijn nieuwe vriend ontmoet op Lovezone.nl en nu we beide zo ver zijn dat we voor elkaar willen gaan, hebben we besloten onze Lovezone profielen te verwijderen. Nu is onze vraag hoe dit mogelijk is want we kunnen het zelf niet zo 1, 2, 3 vinden. Ben heel tevreden over de dienst die jullie hebben geleverd!

Inge 9 jun 2020
Lovezone

Hallo Inge,

Wat fijn om te lezen dat je iemand hebt gevonden op Lovezone.nl!

Een account verwijdering kan snel en eenvoudig worden voltooid via onderstaande stappen:

1) Instellingen
2) Wijzig profiel
3) Account verwijderen

Met vriendelijke groet,
Lovezone klantenservice

Lovezone 9 jun 2020
I

Lovezone geen app en veel asociale mannen

Ik lees louter positieve reviews over Lovezone.nl maar als je wat beter kijkt valt het ook wel weer mee hoor. Als vrouw heb je inderdaad erg veel aandacht zoals ik ook hiervoor las maar er zijn heel veel mannen die het alleen doen voor een seksdate, sommige tonen zelfs hun middelen al bij het eerste bericht op een foto. Best lachwekkend natuurlijk en ik moet ook eerlijk zijn dat ik erom lach en daarna uiteraard negeer. Ook heeft Lovezone.nl geen app wat wel spijtig is. Daarom geef ik Lovezone 3 sterren.

Irene Stenema 2 jun 2020
Lovezone

Bedankt voor je review Irene!

Jammer om te lezen dat enkele mannen zich niet goed hebben gedragen. Indien gewenst kan je iemand blokkeren zodat hij/zij je niet meer kan benaderen.

Er is inderdaad geen APP.
Lovezone kan echter worden benaderd via elk toestel die een browser heeft. We hopen ergens dit jaar een update te kunnen publiceren waarbij er push berichten worden verstuurd naar je telefoon wanneer je een nieuw bericht of profielbezoeker hebt.

Met vriendelijke groet,
Lovezone klantenservice

Lovezone 9 jun 2020
Beste datingsites

Dit zijn de beste datingsites van juli 2024.

Over Lovezone

Er zijn 76 reviews geschreven over Lovezone op Reviews.nl. Met een 4.0 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Goed.

  • Geverifieerd bedrijf
  • Datingsites
  • https://www.lovezone.nl
  • klantenservice@lovezone.nl